http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10690931/detay
bu arac sıteden bırısındemı celıktepede goruyorum bırkacgundur...
UE arkadaşımın eski aracı..alınası bir araç değil aldıktan sonra baya masraf edildi tüm motor elektrik tesisatı yenilendi beyinde yenilendi.araç hararet yapmış öncesinde onlar ortaya çıktı.aracın - si çok kaza durumunu hatırlamıyorum ama çok isterseniz arkadaşıma sorar onlarıda söylerim
öğrenırsen sevınırımUE arkadaşımın eski aracı..alınası bir araç değil aldıktan sonra baya masraf edildi tüm motor elektrik tesisatı yenilendi beyinde yenilendi.araç hararet yapmış öncesinde onlar ortaya çıktı.aracın - si çok kaza durumunu hatırlamıyorum ama çok isterseniz arkadaşıma sorar onlarıda söylerim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08139973/detay
bu aracı bilen var mı?
Yaris bu. Parayi harcayan **** yiyenin sporu.
alintıdır..
ada97@
evet orası.
eski muhtarlığın karşı sokağında oturuyorum, yıllarca önce sana jvc indash'i satan kardeş ben![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hadi behhh![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Arkadaslar ilanımda belirtim istenirse üzerinden malzeme alarakta verebilirim..aldığınıza pişman etmez![]()
Crm performance
kanka neden satılmadı bu araba yaw taaa yıllar önce Denizlideki zamanından beri biliyorum şaşıyorum , hususi bakmaya giderdim yanına park halinde sonra bi arkadasımız aldı![]()
cc jantı falan koy janjanlı resimler çek kasa önemli degilaçık açık neyi varsa söylüosun resimlerle falan ondan herhalde pek sevmez bizim insanımız doğrucuyu
![]()
kanka bende anlamadım..biri veya birileri araba için olumsuz birşeyler söylüyor sanırım..fiyatı çok gibi gözüksede işten anlayan arkadaşlar neyin ne olduğunu biliyorlar..yıkıntı araçlara istenen paralara aklım almıyor..janjanlı kısmına gelince bana göre değil 106 gazlamak içinevet hasarlı fotoğraflarını da koydum herkes görsün diye, kulaktan dolma sözlere itibar edilmesin diye..dediğin gibi doğrucu olmak yaramıyor..ne diyelim hayırlısı olsun
![]()
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)