Evet ışıklarda 2 tane gtı'a saldırdılar eskisehirde. Olayı yasayan eski sahibi, çok sevdigim bi abim. vurup kaçtılar sonra mahkemeler olaylar biton şey döndü.. Muhabbet doğru yani. Kayseriden almıştı özkan abi 106 yı.
o.ç ları ya sag kapının halıne sol camurlugun halıne bak. aynı olay benım basıma gelsın ordan eve surundurerek gonderırdım onları. delik deşik yapardım.
Hata önce sistemde, ağır hasarlı aracın tekrardan trafiğe çıkacak şekilde satışı yapılması engellenmeli... Yarın öbür gün bu araç tekrar kaza yapabilir.
-Kaynaklı direkler, kaynaklı ek yapılmış taban, kaynaklı ek yapılmış şase profilleri hiçbir direnç standartını karşılamaz. Akordiyon gibi hemde kırılarak bükülür...
ikinci hata bunu bilerek söylemeyen, bunu bilerek gizleyen satıcıdadır.
Ticari çıkarları uğruna, karşısındaki insanın canıyla oynamaktadır, bakınız maddi kısmı geçiyorum. Mal herzaman yerine konulur.
Ucuz diye ağır hasarlı yada ağır hasarlıdan düzeltilmiş araç almayın, aldırmayın arkadaşlar.
o.ç ları ya sag kapının halıne sol camurlugun halıne bak. aynı olay benım basıma gelsın ordan eve surundurerek gonderırdım onları. delik deşik yapardım.
Bayaa olaylar dönmüştü ozaman zaten. Sopalarla filan vurmuşlardı arabalara. Yanlıs hatırlamıyosam camları kırıp vurmaya calısmıslardı. En son vurararak kaçmıştı ikiside
Evet ışıklarda 2 tane gtı'a saldırdılar eskisehirde. Olayı yasayan eski sahibi, çok sevdigim bi abim. vurup kaçtılar sonra mahkemeler olaylar biton şey döndü.. Muhabbet doğru yani. Kayseriden almıştı özkan abi 106 yı.
Yazık günah ya nasıl bu hale gelmiş araç
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
şuan ***** sitede olan YJ plakalı olan sarı 106 gti bu aractır. boku fazla deşmenın anlamı yok. gizli tutuluyor. az cok tanıyorsunuz benı emın olmadan konusmam. cileden cıkarmayın adamı.
AR plakadan sonra YJ oldu plakası...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
nasıl bu hale geldi dicek kadar birşey yok bence aracta. Kavgada yamultmuşlar sahibide değiştirmiş duruşunda bişey yok resimlerinide ilanda paylaşmış helal olsun.
özkan abi satmadan önceki son halleri.. Özkan abi bebek gibi baktı arabaya. Almadan önce araştırdım. Evveliyatı tertemiz bakımlı bi araç. Alınabilir. Üzülmeye gerek yok. Bebek hala
nasıl bu hale geldi dicek kadar birşey yok bence aracta. Kavgada yamultmuşlar sahibide değiştirmiş duruşunda bişey yok resimlerinide ilanda paylaşmış helal olsun.
evet çok normal bir olay ... Arabanın yamulmadık yeri kalmamış normal bir kavgalık bir olay değil resmen sabotaj ölümüne saldırmışlar, ilandan şüphe duyarak değil yapılan şerefsizliğe kızdığım için yazdım ilk mesajı zaten
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
kanka adama ışıklarda denk gelenler Ryu ile Ken'miydi acaba lan arabaya o şekil girişmişler
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
evet çok normal bir olay ... Arabanın yamulmadık yeri kalmamış normal bir kavgalık bir olay değil resmen sabotaj ölümüne saldırmışlar, ilandan şüphe duyarak değil yapılan şerefsizliğe kızdığım için yazdım ilk mesajı zaten
ben kavga olayına normal falan demiyorum zaten ..
arabanın şaselerine kadar yamultmuş gibi yazıyorsunuz arabanın çok kötü bi hali yok ben ondna bahsetmiştim neyse.