Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper s yardım
Arkadaşımızın cooper s aracımızı bakım yaptırmak ve de biraz hızlandırmak için iyi usta arıyoruz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ....
qwertynord
02-01-2012, 22:00
İstanbul ise eyer r53 r 56 farketmeksizin bakıma a.y.n. auto yusuf ustaya götürebilirsin forumdanda bir çok arkadaşın tercihidir hızlandırma için zaten yapılcakalr belli egzos için iskender yazılım için ecufast gidebiliceğin servisler
Kac model??
2008 model araç
İstanbul ise eyer r53 r 56 farketmeksizin bakıma a.y.n. auto yusuf ustaya götürebilirsin forumdanda bir çok arkadaşın tercihidir hızlandırma için zaten yapılcakalr belli egzos için iskender yazılım için ecufast gidebiliceğin servisler
eyvallah saolun yusuf usta ile nasıl iletişime gecebiliriz websitesi falan var mıdır?ulasabileceğimiz numara veya....
Yektayı aradiğimda oraya yönlendirmişti. Ondan tekrar öğreniriz olmadi rica ederiz ilgilenir Serkanlarla söylemişti zaten ben olmasam bile yönlendiririm diye.
Yektayı aradiğimda oraya yönlendirmişti. Ondan tekrar öğreniriz olmadi rica ederiz ilgilenir Serkanlarla söylemişti zaten ben olmasam bile yönlendiririm diye.
tamam caner o zaman yönlendirelimde cocuk arabasına keyifle binsin gazlasın...
qwertynord
02-01-2012, 23:50
Yusuf Erdem
0530 349 64 58
maslak sanayi
2,kısım 3.sokak no32
A.Y.N. auto
Kesinlikle A.Y.N Yusuf Erdeme git hem bmw miniden cok iyi anliyo hem insan olarak cok duzgun ve eli cok temiz hakkini alir fazlasiyla isi olmaz bende oraya gidiyorum ve bircok arkadasimida tanistirdim hepsi cok memnun ve duacilar adim Aren selamimi soylesen yusufa yeter:)
Kesinlikle Yusuf Erdem'e ... :icon_rule
Yusuf Erdem
0530 349 64 58
maslak sanayi
2,kısım 3.sokak no32
A.Y.N. auto
eyvallah kardeşim saol ...
Kesinlikle A.Y.N Yusuf Erdeme git hem bmw miniden cok iyi anliyo hem insan olarak cok duzgun ve eli cok temiz hakkini alir fazlasiyla isi olmaz bende oraya gidiyorum ve bircok arkadasimida tanistirdim hepsi cok memnun ve duacilar adim Aren selamimi soylesen yusufa yeter:)
saol Aren tesekkür ederim selamını ileticem eyvallah :D
AYN 'yi bende tavsiye diyorum kesinlikle.