Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Type-R sorgulamaları
Sen yine de bi düşün dediler :D
Arıyorum arıyorum :))) Bakalım kısmet
Araba arıyorum :D
ÇağLAR da varmış :)
Almadın gardaş kız gibi benim typer'ı dayıların dayısıııııııı :( :(
smtkrglu
04-08-2014, 12:35
Aracı yakınen bilen yürüyüşü hakkında bilgi verebilecek arkadaş özelden yazarsa sevinirim keyifli formlar...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-k24-swap-eg-173751779/detay)
O araba zaten bizim :))
Almadın gardaş kız gibi benim typer'ı dayıların dayısıııııııı :( :(
Tarih uymadı ne yapak kanka :)
Aracı yakınen bilen yürüyüşü hakkında bilgi verebilecek arkadaş özelden yazarsa sevinirim keyifli formlar...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-k24-swap-eg-173751779/detay)
Yürürü ne durumda bilmiorum ama fiyatta düşülürse alına bilir
aracın motorunu biz saatık k24 crx yapmıştık hatırlayanlar vardır , motor eg ye koyuldu , motor eg ye koyulduktan sonra E0041 nickli PROSTOCK GARAGE okan ıle bırlıkte yazılım için izmite gittik ve yazılımda aracı ben kullandım gaayet tatmınkar ve guzel sorunsuz bir araç oldu, motor hiç açılmadı , bız motoru aldıgımızda da içini açmadık yaanı içi orjınal , sadece k20 emme egzantrik taktık, bu arada şanzıman 5 ılerı
Mutlu Değerli
04-08-2014, 13:32
Eski kft type rufaktan kazalı fotosu vardı forumda
Ben alacaktım saglamken acl yatak var dediler almadım büyük bi ihtimallede blok baraya girmiştir diye vazgeçtüm
Ama yine bakılıp alına bilir
yanlış bilgi veriyosun. KFT Type-R şu an da Urlada UKG Type-R. Bu KUP çok uzun süredir bu plaka
KUP Type-R'ın eski sahibinden alıntı:
Kup benim eski arabam.
Sag on çamurluk degisik.
Sasenin sag on tarafinda 10-15 cmlik işlem var.
Iki tarafinda airbag acilmis, direksiyonu ben degistirdim.
Belalti boyali.
Ben aldigimda asiri bakimsiz bir arabaydi, şanzıman sorunluydu.
Aldigim sekilde sattim, alan arkadas yaptirdi sagini solunu. Sonra yine el degistirdi vs. Motor kirdi diye duydum tekrar toplanmis demek ki.
Al gotur baktır, icine sinerse al.
Yorumlara bakip araba alinmaz sonucta
çağlarcoskun
04-08-2014, 13:57
Ben daha şuan satmıyorum kanka sonra bu piyasada bidaha arabamı arıycam :D s2k bakıyorum takasa al gülüm ver gülüm hesabı :D
smtkrglu
04-08-2014, 14:09
aracın motorunu biz saatık k24 crx yapmıştık hatırlayanlar vardır , motor eg ye koyuldu , motor eg ye koyulduktan sonra E0041 nickli PROSTOCK GARAGE okan ıle bırlıkte yazılım için izmite gittik ve yazılımda aracı ben kullandım gaayet tatmınkar ve guzel sorunsuz bir araç oldu, motor hiç açılmadı , bız motoru aldıgımızda da içini açmadık yaanı içi orjınal , sadece k20 emme egzantrik taktık, bu arada şanzıman 5 ılerı
bilgi için teşekkürler :) kafama göre s2k bulamadım alternatif arayışına girdim swap düşüncem yoktu işin aslı ama düzgün yürüyorsa s2k ya kadar binerim diye düşündüm binildik bir araç olmadığı için soğuk baktım nasip kısmet bakalım abi :)
bilgi için teşekkürler :) kafama göre s2k bulamadım alternatif arayışına girdim swap düşüncem yoktu işin aslı ama düzgün yürüyorsa s2k ya kadar binerim diye düşündüm binildik bir araç olmadığı için soğuk baktım nasip kısmet bakalım abi :)
valla kardeşim kasa olarak ıncelemedım net bilemem, burdakı bazı ınsanlar gıbı bılmedıgım konuda atıp tutamam ama performans olarak tatmın eder diyebilirim , değerlendirmek sana kalır :icon_tup:
MrtYILDIZ
04-08-2014, 14:23
Ben alacaktım saglamken acl yatak var dediler almadım büyük bi ihtimallede blok baraya girmiştir diye vazgeçtüm
Kardeşim KFT typer 2003 degilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :)
Yanlıs hatirliyosam hakkını helal et :)
Bulut Y.
04-08-2014, 14:24
Amcadan eg yi dusun bence swap olarak en dolu ve giderli arac suanda
smtkrglu
04-08-2014, 14:24
valla kardeşim kasa olarak ıncelemedım net bilemem, burdakı bazı ınsanlar gıbı bılmedıgım konuda atıp tutamam ama performans olarak tatmın eder diyebilirim , değerlendirmek sana kalır :icon_tup:
Aynen abi kısmetse en güzeli gidip bakmak :) tekrar teşekkürler...
MrtYILDIZ
04-08-2014, 14:27
Arabayı canlı gördüm ezik, yada ekmeği yenmis bi araba gibi durmuyor
Geçen önümde bi sıktı gayet sağlıklıydı, roll olarakta ne gördüm nede duydum yurutmuyor diye biliyorum aracı
smtkrglu
04-08-2014, 14:27
Amcadan eg yi dusun bence swap olarak en dolu ve giderli arac suanda
Hangisi kanka cem abinin eg mi ?
Mutlu Değerli
04-08-2014, 14:40
Kardeşim KFT typer 2003 degilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :)
Yanlıs hatirliyosam hakkını helal et :)
yanlış hatırlamıyosun abi, KFT 2003model :icon_tup:
Burak Demirci
04-08-2014, 15:47
kft gr kankamın eskı aracıydı onla kup apayrı araç. kup feleğin çemberinden iki kere geçmiş araba fiyatıda ona göre zaten pazarlıkla uygun fiyata alınıp sökük şekilde güzel bir proje aracı olur anca
kft gr kankamın eskı aracıydı onla kup apayrı araç. kup feleğin çemberinden iki kere geçmiş araba fiyatıda ona göre zaten pazarlıkla uygun fiyata alınıp sökük şekilde güzel bir proje aracı olur anca
Karıştırmışım plakaları sorry :)
gökh@n_gr
04-08-2014, 18:46
nerden uyduruyon kft type-r olduğunu :) kft benim aracımdı ve 2003 modeldi. Bu arabayıda nazilliden biz aldık tuncer nickli arkadaşıma ve pert kaydı var. Kft nin motorunu açıp yapan benim acl yatağı sen mi koydun:)
gökh@n_gr
04-08-2014, 18:47
edit: söylenmiş :) acl yatağa güldüm ama benimle birlikte toplamışlar motoru:)
nerden uyduruyon kft type-r olduğunu :) kft benim aracımdı ve 2003 modeldi. Bu arabayıda nazilliden biz aldık tuncer nickli arkadaşıma ve pert kaydı var. Kft nin motorunu açıp yapan benim acl yatağı sen mi koydun:)
acl yataklar kup typer da var kft diyerekten plakayı karıştırdım dedim :D
edit: söylenmiş :) acl yatağa güldüm ama benimle birlikte toplamışlar motoru:)
araçları karıştırmışım arkadaşlar :D kft ile k.bakmayın :D
Hatta kup adm garaj da yapıldı hatırlıyorsam
Onur Şanlı
04-08-2014, 19:16
Tc typer bizdeyken de pert kaydı çıkmıyordu. Hatta millet benim 5 bin tl verip kaydı sildirdiğimi bile iddaa etmişti.
Ben Alacak olan kişiye tavsiye ederim hatta param olsa yine alır binerim. Her zaman bilinçli kişiler kullandı. Yürürü va gayet tatminkar , şu an daha iyi yürüyormuş.
Sonuçta bu araçlar özel arabalar. S2000 , typer gibi araçlarda şase'de sorun yoksa pertime bakmam bile.
Asilhan'ı tanımam ama yaşı genç ve hayat dolu, heyecanlı biri olduğu için yalnış anlaşıldığını düşünüyorum. Bu yaşta typer yürütüyor, normal bence.
Bir de konu tc typer olunca herkes kötülemeye çalışıyor ama misal ba typer , jap typer da pert buna kimse yorum yapmıyor. Sus typer 30 küsür bin hasar kaydı çıkıyor ama Ses yok.
Objektif olacaksa herkese olalım. Adalet herkese lazım.
Amacım polemik değil herkese saygılar.
Tc typer bizdeyken de pert kaydı çıkmıyordu. Hatta millet benim 5 bin tl verip kaydı sildirdiğimi bile iddaa etmişti.
Ben Alacak olan kişiye tavsiye ederim hatta param olsa yine alır binerim. Her zaman bilinçli kişiler kullandı. Yürürü va gayet tatminkar , şu an daha iyi yürüyormuş.
Sonuçta bu araçlar özel arabalar. S2000 , typer gibi araçlarda şase'de sorun yoksa pertime bakmam bile.
Asilhan'ı tanımam ama yaşı genç ve hayat dolu, heyecanlı biri olduğu için yalnış anlaşıldığını düşünüyorum. Bu yaşta typer yürütüyor, normal bence.
Bir de konu tc typer olunca herkes kötülemeye çalışıyor ama misal ba typer , jap typer da pert buna kimse yorum yapmıyor. Sus typer 30 küsür bin hasar kaydı çıkıyor ama Ses yok.
Objektif olacaksa herkese olalım. Adalet herkese lazım.
Amacım polemik değil herkese saygılar.
HELAL OLSUN GEREKENİ DEDİN REİS Bu forumda yaşı benden büyük olanlarda var daha saygım sonsuz ama blakis insanı çileden çıkaranlarda oluyor önceki üyeligimin şifresini kaybettigim 1 senedir bundan giriorum ve halen 22 yazıor :D sonuçta akıl yaşta degil baştadır ... önemli olan icraat tekrar teşekkürler başkan aydınlattıgın için :icon_tup:
Ben küçük bir ilave yapmak istiyorum bu hasar kayıtları konusuna;
Örneğin x bir araçta 20bin liralık bir kayıt var.
2014 senesinde baktığımızda kabul edilebilir geliyor bize.
Oysaki bundan 5-8yıl vb. önce o paraya sıfır araç alınabiliyordu :)
Küçük bir püf nokta.
Tufan Job34
05-08-2014, 12:26
Ben ctr 99 typerın sahibiyim aracımda ne pert kaydı vardır nede fazla bi trameri plaka açık gözünüzle incelemeden ön yargı yapmayın bence piyasadki iki parçadan birleşmiş typerlardan degil aksni idda eden parasını koyar gelir herşeyini icelettirir
Bak kardeşim burda senin araban benim arabam ayırmadan ne varsa yazıyoruz. Senin arabanın akibetini bilmesek yazmazdım.bize yol gösterme! 2 parca typer falan anlamam. Biz burdan sorgulattık! Sorgulayanada cvp verdik perti var dediysek ağızdan dolma seylerle yazmıyorz zamanımda bende baktırdım baktım!!
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34jop-61-yine-sahnede-172505299/detay) bilgisi olan varsa yardımıcı olabilirmi ?
Bak kardeşim burda senin araban benim arabam ayırmadan ne varsa yazıyoruz. Senin arabanın akibetini bilmesek yazmazdım.bize yol gösterme! 2 parca typer falan anlamam. Biz burdan sorgulattık! Sorgulayanada cvp verdik perti var dediysek ağızdan dolma seylerle yazmıyorz zamanımda bende baktırdım baktım!!
konu dönüp dolaşıp benim aracıma gelecekse bununda üstüne bastıra bastıra söylüyorum Senin dedigin şeylerle bnm aracımın alakası yok biz bakmadık zaten bi siz bilirsiniz herşeyi
Biz anlamayız ben kimseye yol göstermem merak etmeyin Bu kadar iddalısınız madem bekleyin ..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34jop-61-yine-sahnede-172505299/detay) bilgisi olan varsa yardımıcı olabilirmi ?
Eski ec typermı bu acaba
Eski ec typermı bu acaba
170.000 deydi 1 sene önce falan muhtemelen o
tamam tuncay abi net bir şey varmı?
Aliburakb
05-08-2014, 17:00
170.000 deydi 1 sene önce falan muhtemelen o
evet eski ec typer.
PiscocuK
05-08-2014, 18:54
Yanlis yonlendirmeyeyim ama o sanirim.double falan ben taktirmistim paspaslar hala ayni ben 169000 de satmistim 1 seneyi gecti benden sonra alan arkadasta sis farlarini takmisti bir yerde gordugumde
Baya masraf ettim satmadan once tayyar keyifli araba ozlerim halaa :)
cerkez_kral
05-08-2014, 19:31
tamam tuncay abi net bir şey varmı?
araç eski aracım ben alırken sag kapı sag arka camurluk işlemli denmişti satarken ögrendim sag kapı sacı ve sag arka çamurlugu degişik cıkmıştı
araç eski aracım ben alırken sag kapı sag arka camurluk işlemli denmişti satarken ögrendim sag kapı sacı ve sag arka çamurlugu degişik cıkmıştı
Kral eyvallah saolasın....
kalender61
07-08-2014, 19:12
Arkadaslar 35 KUP typer nedir ne degildir bilgisi olan varmi sanziman sikintisi disinda nesi var ?
Typer arıyorum satmayı düşünen varmı fn2 ep3 tavsiye edilir bir araç
Mutlu Değerli
07-08-2014, 20:43
Arkadaslar 35 KUP typer nedir ne degildir bilgisi olan varmi sanziman sikintisi disinda nesi var ?
Kup benim eski arabam.
Sag on çamurluk degisik.
Sasenin sag on tarafinda 10-15 cmlik işlem var.
Iki tarafinda airbag acilmis, direksiyonu ben degistirdim.
Belalti boyali.
Ben aldigimda asiri bakimsiz bir arabaydi, şanzıman sorunluydu.
Aldigim sekilde sattim, alan arkadas yaptirdi sagini solunu. Sonra yine el degistirdi vs. Motor kirdi diye duydum tekrar toplanmis demek ki.
Al gotur baktır, icine sinerse al.
Yorumlara bakip araba alinmaz sonucta
:icon_tup:
Harun reis 35 RR Type-R'ı satıyolardı, bi görüş istersen onla
arkatcaglar
07-08-2014, 22:27
Kesinlikle fn2 typera yonel derim ep3 ten sonra fn2 typer aldim inanilmaz zevkli konforlu 1 seneye kalmaz fn2 piyasasi artar kimse yanasmiyodu fn2 typera millet artik uyandi fn2 typer aliyolar karar yine senindir tabi
Kesinlikle fn2 typera yonel derim ep3 ten sonra fn2 typer aldim inanilmaz zevkli konforlu 1 seneye kalmaz fn2 piyasasi artar kimse yanasmiyodu fn2 typera millet artik uyandi fn2 typer aliyolar karar yine senindir tabi
düzgün bir ep3'un zevkini hiçbir fn2den alamazsın maksat konforsa bmw felan al. typer'larin virajlarda frenlerde ne kadar zayıf olduğunu herkes biliyor. amaç zevk ise ep3 tartışılmaz
Görüntü anlamında da Ep3 daha vahşi bir duruşa sahip benim zekime göre...
Bence yapılmış sıkı bir araba yok ondan.
düzgün bir ep3'un zevkini hiçbir fn2den alamazsın maksat konforsa bmw felan al. typer'larin virajlarda frenlerde ne kadar zayıf olduğunu herkes biliyor. amaç zevk ise ep3 tartışılmaz
Biraz insan doluluk istiyorsa bence fn2 hem kalite hem sıkı
Abi arıyorum yok yaw şaka gibi deliricegim. 75 80 lira olur mu bir fn2 ? Soruyorum daha bundan birkaç ay önce 52 53 54 55 lere satılmıyordu nereye gidiyor bu milletin kafası tamam kardeşm fiyat artar lafım yokta 25bin mi artar amk
Harun reis 35 RR Type-R'ı satıyolardı, bi görüş istersen onla
İlan varmı kardeşim ?
arkatcaglar
08-08-2014, 22:02
burda ep3 fn2 tartısması yapmıyorum 2005 33 binde ep3 typerada bındım sıfır gıbıydı guzel arac evet ama fn2 her anlamda daha ıyı yol tutus konfor her anlamda bende fn2 sevmıyodum ama alıp bınınce farkı gordum herkesın fıkrınede saygı duyarım
arkatcaglar
08-08-2014, 22:25
vallaha zevkler renkler tabiki tartısılmaz ama goruntu anlamında ep3 ten sonra mugen fn2 ım ep3 un gorunumunu hıc arattırmadı unutturdu bıle
http://i.hizliresim.com/LdybDa.jpg (http://hizliresim.com/LdybDa)
http://i.hizliresim.com/2vrJPN.jpg (http://hizliresim.com/2vrJPN)
http://i.hizliresim.com/rY3OXz.jpg (http://hizliresim.com/rY3OXz)
http://i.hizliresim.com/72q6pm.jpg (http://hizliresim.com/72q6pm)
http://i.hizliresim.com/6Y9JBW.jpg (http://hizliresim.com/6Y9JBW)
burda ep3 fn2 tartısması yapmıyorum 2005 33 binde ep3 typerada bındım sıfır gıbıydı guzel arac evet ama fn2 her anlamda daha ıyı yol tutus konfor her anlamda bende fn2 sevmıyodum ama alıp bınınce farkı gordum herkesın fıkrınede saygı duyarım
FN2 on numara araç abi s2k almasaydım kesinlikle ve kesinlikle fn2 alırdım en kırmızısından, acayip sevdim kullanımını konforunu vsa sını cruise'nu sessizliğini her yönüyle ep3ten üstün gözümde sadece elektronik olması gaz kelebeği biraz cins okadar :D
arkatcaglar
08-08-2014, 22:44
Satılık mı Abii :)
Kardesim satilik deil usa dan orjinal mugen gp 18 lik jant siparis ettim biraz boyle binip sonra kirmizi kaplamayi dusunuyorum
http://i.hizliresim.com/Q1a24G.jpg (http://hizliresim.com/Q1a24G)
arkatcaglar
08-08-2014, 22:50
FN2 on numara araç abi s2k almasaydım kesinlikle ve kesinlikle fn2 alırdım en kırmızısından, acayip sevdim kullanımını konforunu vsa sını cruise'nu sessizliğini her yönüyle ep3ten üstün gözümde sadece elektronik olması gaz kelebeği biraz cins okadar :D
aynen oyle benıde sasırttı fn2 typer eloktronık gaz kelebegıne gelınce yukleyınce farketmıyosun bıle cok ıyı
bahadırtelli
09-08-2014, 15:43
169984224 bu ılandaki fn2 ıle bılgısı olan
169984224 bu ılandaki fn2 ıle bılgısı olan
yanlış hatırlamadıysam sol tarafı komple boyalı
bahadırtelli
09-08-2014, 23:47
Genel durumu itibari ile bilgi var mı pazartesi bakacagım on bilgi fena olmaz
Tufan Job34
09-08-2014, 23:57
Güzel bi araba değisen yok die biliyorum boya takıntın yoksa sıkıntısız bi araç karsıdaki ark iyi baktı arabaya extra olarak baya emek harcadı.
dahasını hatırlayamıyorum sadece boya kalmış aklımda araca biz niyetlenicektik başka araç aldık daha sonra
imparatoR
10-08-2014, 21:39
İlanlardaki genel anlamda butun araba fiyatlarini 1 ay onceyle kiyaslayin sorun çözülür :) ilanda olmayan ep3 ilana girerse anlasilirda zaten ilana düşmüyor... o zaman tekrar bi düşünün güncel ilandaki arabalara lafim yok.bi tarafa çekilecek sözümde yok ..ep3 düzgün çok kalmadi olan yatiriyor ihtiyacı olan dişinda.fn2 fazla devre barindiyor tanidigim bi çok türk insanina ters ben gibi ..görünen köy e klavuza gerek yok arkadaş lar kendimizi kandirmayalim.
İlanlardaki genel anlamda butun araba fiyatlarini 1 ay onceyle kiyaslayin sorun çözülür :) ilanda olmayan ep3 ilana girerse anlasilirda zaten ilana düşmüyor... o zaman tekrar bi düşünün güncel ilandaki arabalara lafim yok.bi tarafa çekilecek sözümde yok ..ep3 düzgün çok kalmadi olan yatiriyor ihtiyacı olan dişinda.fn2 fazla devre barindiyor tanidigim bi çok türk insanina ters ben gibi ..görünen köy e klavuza gerek yok arkadaş lar kendimizi kandirmayalim.
abi fn2 evet fazla devre barındırıyo bu sebeple sorun çözmesi bazen zorlaşabiliyor ama vti ep3 vsasız s2k daha basit fakat gel gelelim fn2deki konfor yok fn2 acayip farklı hissettiriyor kendini :)
delSol_power
11-08-2014, 13:10
Biz FN2 satıyoruz kardeşim. Düşünürsen, 49'a bırakırız. Allah sattırmasın ama seneye en az 55'e gider fiyatı.
2008 model, 95.500km'de, Sol ön çamurluk ve kapı yetkili serviste değişmiş. Sol arka çamurluk komple boyalı, kaputta da ön tarafta iki avuç içi kadar bir boya var. Sağ taraf, arka ve tavanda boya yok. Kaza kaydı yok. Hasar kaydı 3440 TL. Kuleleri, şasisi, yürüyeni, motor ve şanzımanı sorunsuz.
Aracın 2 önceki sahibi yakın arkadaşım. 3 yada 4 parçası boyalı. Başka bir kusuru yoktu bizim zamanımızda. Şanzuman 1 sene önce komple sıfırlanmıstı Serviste.
Stock Fn2 lerden bir tık daha hızlıydı :) :icon_tup:
BVP TYPE R Satılıktır ... Ilgılenenler ulasabilir 05334866154
AlwaysFast
12-08-2014, 21:36
Acura Rsx Type-s de satilik diyelim o zaman :)
AlwaysFast
12-08-2014, 22:05
05330327151 no dan ulasabilirsiniz.
Revolution
13-08-2014, 16:09
İbiza cupra ile takaslik typer araniyor.
blvtiemre
14-08-2014, 08:49
arabayı baktırıp görmesek yedirecen:d
murat abİnİn sÖyledİĞİnİ sÖylÜyorum sana baŞkan park hondada tavanda boya yok denİlmİŞ ;) :)
Cika cika typer seviyesine yaklastim
43-44 lira verebilirim. İlanda muhtelif typerlar var cogu hakkinda fikrim yok
Biri yardim etse bana ne makbule gecer:)
Cika cika typer seviyesine yaklastim
43-44 lira verebilirim. İlanda muhtelif typerlar var cogu hakkinda fikrim yok
Biri yardim etse bana ne makbule gecer:)
Gönlünüzde hangisi var? :)
Söyleyin yardımcı olalım...
Gönlünüzde hangisi var? :)
Söyleyin yardımcı olalım...
Sizinki :)
Saka bir yana ara ara girip baktigim icin bu konuya goz asinaligim var biraz ama detaylara cok hakim degilim.
Dogal olarak fiyat olarak uyacak 46-47 bandindaki araclarla ilgileniyorum.
Bu aralik icin tavsiye alabilirim.
Özelden kendi aracım hariç diğerleriyle ilgili bir mesaj yolladım size :)
sercan doğan
14-08-2014, 12:34
Özelden kendi aracım hariç diğerleriyle ilgili bir mesaj yolladım size :)
Aracınızla ilgili açıklamayı detaylıca okudum kafama takılan bi husus var
araçta sol ön çamurluk ve kapı sacı değişik yazmışsınız sağ ön camurluga baktığımda sinyal göremiyorum 2002 modelde sinyalsiz çamurluk varmıydı ? BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUM ARACI KÖTÜLEMEK İÇİN DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Tufan Job34
14-08-2014, 12:49
araçta sol ön çamurluk ve kapı sacı değişik yazmışsınız sağ ön camurluga baktığımda sinyal göremiyorum 2002 modelde sinyalsiz çamurluk varmıydı ? BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUM ARACI KÖTÜLEMEK İÇİN DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Camurlukta sinyal olmayan 04-05 modeli kardesim
Tufan Job34
14-08-2014, 12:53
murat abİnİn sÖyledİĞİnİ sÖylÜyorum sana baŞkan park hondada tavanda boya yok denİlmİŞ ;) :)
Hadi lannnn😃
sercan doğan
14-08-2014, 12:58
Camurlukta sinyal olmayan 04-05 modeli kardesim
teşekkürler abi demekki araca ilanı yanlış açmışlar 2004 2005 olması lazımdı :D
Tufan Job34
14-08-2014, 13:15
Günahını almamak lazım sinyalleri kapatmıştır kaportacıda nasıl olsa komple boya var tavan hariç
sercan doğan
14-08-2014, 13:17
Günahını almamak lazım sinyalleri kapatmıştır kaportacıda nasıl olsa komple boya var tavan hariç
bilmediğim için sordum abi zaten bilgi için teşekkürler tekrardan :)
Sercan, aracım 2002 model, benden önceki sahipleri sinyalleri iptal etmişler...
Özelden çok sorulduğu için burada da yazma gereği duyuyorum.
Ep3 bakan değerli Arkadaşlarım,
Nacizane şu analizimi sizlerle paylaşmak isterim;
Bir araca niyetlendiyseniz gidip yerinde görmenizi, o araç hakkındaki olumlu
veya olumsuz tarihçe kayıtlarını bir kenara bırakmanızı öneririm.
Son 15 günde benim ve yakın arkadaşlarımın baktığı yaklaşık 5-6 araçta, Olumlu
geçmişi olan fakat son birkaç yıl içerisinde canına okunmuş, olumsuz fakat son
birkaç yılda iyi toparlanmış araçlar olduğu görülmüştür.
İlgilendiğiniz aracı yerinde güncel hali ile test etmenizde fayda var.
Takas seçeneği ile, 2010 ve üzeri araçlarla sahip olupta Ep3'ler le takas
edecek arkadaşlarım da bu detaya dikkat etsinler. Ep3 gerçekten farklı bir araç.
Eğer temizi ve sorunsuzunu bulabilirseniz değişimini önereceğim bir model. Bu
keyfi mutlaka tatmalısınız. Fakat dediğim gibi eskiden sorunlu dahi olsa şuanda
sizin için sorunsuz olması ve sizi uğraştırmaması gereken bir araç olmalı. Aksi
halde dönüp kendi kendinizi suçmalak için elinizde çok büyük bir neden olacak,
"gül gibi yeni arabamı eski arabayla değiştirdim" şeklinde.
İnce eleyip sık dokumalı, araçların eski geçmişlerini bir kenara bırakarak güncel
hallerine bakmalısınız.
sercan doğan
14-08-2014, 13:24
[QUOTE=Evo34;7585521]Sercan, aracım 2002 model, benden önceki sahipleri sinyalleri iptal etmişler...
teşekkürler
Ve en kötüsüde şu;
Tarihçesi kötü olan bir aracı aldığınızda araç hala kötüyse siz süpriz olmaz.
Fakat tarihçesi olumlu olupta güncel hali kötü olursa işte o zaman büyük sürprizle karşılaşırsınız.
Şu detayı da gözden kaçırmayalım, 20-30bin liralık hasar kayıtları günümüzde kabul edilebilir rakamlardır. Fakat şu varki, bundan 5-6 yıl öncesinde o paralara sıfır araç alınabiliyordu...
Tufan Job34
14-08-2014, 14:03
Bence çok ufak ayrıntılara takılmayın😄 hosunuza gidiyosa bakın baktırın alın😃:icon_tup:
İstanbuldasin zaten sercan typer alican istanbulda git tek tek hepsine bak ona gore karar verirsin
En onemlisi icine sinmesi
Bence çok ufak ayrıntılara takılmayın😄 hosunuza gidiyosa bakın baktırın alın😃:icon_tup:
Katılıyorum. Nihayetinde 10 yaşını doldurmuş araçlar. Muhakkak deformasyon, ömrü
biten parçalar, yenilenmesi gereken aksamlar olabiliyor. Önemli olan bunların araca düzenli olarak yapılmış olması. Kısacası araçlara para harcanmış olması...
Ben aracı alırken Antalya'lı üstad lar şöyle demişlerdi;
"Abi Type-R bu, yolda düz gidiyorsa, yürüyorsa, gerisine bakma Al" :)
İstanbuldasin zaten sercan typer alican istanbulda git tek tek hepsine bak ona gore karar verirsin
En onemlisi icine sinmesi
Benim araç için arayan arkadaşlara da şunu söylüyorum, gelmeden önce birkaç araca daha bakınki kıyaslama yapabilesiniz...
Ben aracı alırken Antalya'lı üstad lar şöyle demişlerdi;
"Abi Type-R bu, yolda düz gidiyorsa, yürüyorsa, gerisine bakma Al" :)
.
bende böyle düşünüyorum nesli tükenen her değerli araç için, şase podye kule falan düzgünse rot tutup düz gidiyorsa alınır yeterki güzel toplansın
vtecburhan
15-08-2014, 09:03
valla bence cok takılmamak lazım zaten tr de ortalama 60 tane olan bı arac hep aynı arabalar farklı plakalarla karsımıza cıkıyor
o kadar honda aldım her alışımda da arabaya bındım gazladım durusuna yuruyusune baktım aldım gectım ne sanayı sanayı dolaştım nede servıs
benim arabam beni tatmin ediyorsa kendi göz zevkimi tatmin ediyorsa arabama bındıgımde tum dertler unutuluyorsa gerisi boş :) başkalarının begenıp begenmemesi hıc ama hıc umrumda olmaz :)
imparatoR
15-08-2014, 14:17
valla bence cok takılmamak lazım zaten tr de ortalama 60 tane olan bı arac hep aynı arabalar farklı plakalarla karsımıza cıkıyor
o kadar honda aldım her alışımda da arabaya bındım gazladım durusuna yuruyusune baktım aldım gectım ne sanayı sanayı dolaştım nede servıs
benim arabam beni tatmin ediyorsa kendi göz zevkimi tatmin ediyorsa arabama bındıgımde tum dertler unutuluyorsa gerisi boş :) başkalarının begenıp begenmemesi hıc ama hıc umrumda olmaz :)
Kesinlikle :icon_tup:
Tavan sacı 1 kez , komple torpidosu 3 kez
Kafası ise komple değişmiş hatta komple dıştan renk değişmiş bir ep3 e 46-47 istenir olmuş..
Varsın cok keyifli araba olsun lakin benim gözümde çöpden ileri gitmez. Alan sanayiden çıkmaz :)
Fn2 forever ;) varsın 3 boy geride gitsin :icon_tup:
Belki bilen vardit, merakimdan soruyorum; bundan baya bir zaman once sahibinden de ep kasa orjinal sunrooflu amerikan versiyon 2.0 si vardi. O aracin akibeti noldu, bizden biri almadi heralde, alsa en azindan fotograflarini gorurduk.
Ve en kötüsüde şu;
Tarihçesi kötü olan bir aracı aldığınızda araç hala kötüyse siz süpriz olmaz.
Fakat tarihçesi olumlu olupta güncel hali kötü olursa işte o zaman büyük sürprizle karşılaşırsınız.
Şu detayı da gözden kaçırmayalım, 20-30bin liralık hasar kayıtları günümüzde kabul edilebilir rakamlardır. Fakat şu varki, bundan 5-6 yıl öncesinde o paralara sıfır araç alınabiliyordu...
Sizin aracin onceki plakalari neydi ? Vtc 40 olabilirmi
Bulut Y.
16-08-2014, 11:15
Araba vtc selcuk abi
Araba vtc selcuk abi
Dogru tahmin :)
Mutlu Değerli
16-08-2014, 13:38
Belki bilen vardit, merakimdan soruyorum; bundan baya bir zaman once sahibinden de ep kasa orjinal sunrooflu amerikan versiyon 2.0 si vardi. O aracin akibeti noldu, bizden biri almadi heralde, alsa en azindan fotograflarini gorurduk.
benim usta dediydi bana: Muğlada var bi arkadaşımda US Spec Si, chargerlı demişti sanırsam...
Sizin aracin onceki plakalari neydi ? Vtc 40 olabilirmi
Doğrudur Selçuk Hocam.
Araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla sizde zamaninda bu araca niyetlenmissiniz fakat fiyatta anlasamadiginiz için sizden birkaç gun sonra başka arkadaşlar almis. Geçmiş sayfalarda bu şekilde okudum....
VhpCupra
19-08-2014, 11:23
Doğrudur Selçuk Hocam.
Araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla sizde zamaninda bu araca niyetlenmissiniz fakat fiyatta anlasamadiginiz için sizden birkaç gun sonra başka arkadaşlar almis. Geçmiş sayfalarda bu şekilde okudum....
Arkadaşım uzun zamandır muhabbetinizi okuyorum, en sonunda yazmaya karar verdim, araç benim eski aracım, atışalanından bitap ve bitik bir şekilde aldım 2006 yılında yaklaşık 2 sene bende kaldı, o arabayı düzeltip adam etmek çok zaman ve paramı harcadı, selçuk arkadaşımla beraber sağolsun bişeyler yaptık ve yürüttük. ancak araba park halinde kamyon felan çarpmadı bunu bil :-) aracı çok yakın bir arkadaşım asker konvoyunun arasına dalmak sureti ile pert etti ehliyeti olmadığı için kaskosu olduğu halde mecbur dışarda serviste toplamak zorunda kaldık bu yüzden hasar kaydı çıkmıyor, aracın sağ sol çamurlukları kaputu sol kapısı farlar radyatörler felan hepsi değişti parçaların sıfırını alamadık çoğu çıkma alındı çamurluklarda sinyaller o yüzden yok, bu aracın tek kazası değil başka kazalarıda oldu onları yazmıyorum. Amacım burda kesinlikle sizi rencide etmek yada aracınızı kötülemek değil bunu bilin ancak doğrular bunlardır...
Vtc40 biara canözcan nickli arkadaşta olan araçmı barzo team filan diye videoları vardı.
VhpCupra
19-08-2014, 12:33
Vtc40 biara canözcan nickli arkadaşta olan araçmı barzo team filan diye videoları vardı.
bi ara kırklarelindeydi bildiğim kadarı ile...
driftboy
19-08-2014, 12:42
aynen o ahmet abi binbir türlü laf dönen olay çıkaran tayyar.
Doğrudur Selçuk Hocam.
Evet bende niyetlendim 27500 gibi bi rakama alicaktim ama bahadir abi aldi ozaman az daha yuksek bi rakama :)
Vay vahap sen yasiyomusun kanka :) baya hizlanmisti ozaman yapilanlarla vtc :)
VhpCupra
19-08-2014, 17:07
Evet bende niyetlendim 27500 gibi bi rakama alicaktim ama bahadir abi aldi ozaman az daha yuksek bi rakama :)
Vay vahap sen yasiyomusun kanka :) baya hizlanmisti ozaman yapilanlarla vtc :)
Yaşıyoruz valla ;-) Az uğraşmadık o zaman vtc ile güzelde yürüyodu meret, biz o zaman zar zor sattık saçma sapan paralara şimdi bakıyorum fiyatları uçmuş 50bin tl ler yazılıyor nasıl bu hale geldi bu piyasa anlamadım valla...
Arkadaşım uzun zamandır muhabbetinizi okuyorum, en sonunda yazmaya karar verdim, araç benim eski aracım, atışalanından bitap ve bitik bir şekilde aldım 2006 yılında yaklaşık 2 sene bende kaldı, o arabayı düzeltip adam etmek çok zaman ve paramı harcadı, selçuk arkadaşımla beraber sağolsun bişeyler yaptık ve yürüttük. ancak araba park halinde kamyon felan çarpmadı bunu bil :-) aracı çok yakın bir arkadaşım asker konvoyunun arasına dalmak sureti ile pert etti ehliyeti olmadığı için kaskosu olduğu halde mecbur dışarda serviste toplamak zorunda kaldık bu yüzden hasar kaydı çıkmıyor, aracın sağ sol çamurlukları kaputu sol kapısı farlar radyatörler felan hepsi değişti parçaların sıfırını alamadık çoğu çıkma alındı çamurluklarda sinyaller o yüzden yok, bu aracın tek kazası değil başka kazalarıda oldu onları yazmıyorum. Amacım burda kesinlikle sizi rencide etmek yada aracınızı kötülemek değil bunu bilin ancak doğrular bunlardır...
Bilgilendirme için Teşekkür ederim lakin bazı yanlış bilgiler vermişsiniz.
Bu aracın şaselerinde, hava yastıklarında hiçbir oynama ve değişme yok.
Kamyonun araca çarptığı resimler ve kayıtları elimde mevcut.
Aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz;
http://m.youtube.com/watch?v=azu2r-f58zg&feature=youtu.be
Dileyen Yetkili serviste ekspertizini yaptırarakta bunlardan emin olabilir.
Ayrıca benim tarzımı ve araçlarımı takip edenler nasıl bir araç alıp nasıl bir araca binecegimi iyi bilirler.
Şunuda belirteyim araç şuanda mekanik ve kozmetik olarak izlenimlerime göre ilk sıralardadır.
nakayama
19-08-2014, 22:16
Ayrıca benim tarzımı ve araçlarımı takip edenler nasıl bir araç alıp nasıl bir araca binecegimi iyi bilirler.
Şunuda belirteyim araç şuanda mekanik ve kozmetik olarak izlenimlerime göre ilk sıralardadır.
Bukadar iddalı konuşmayın ,emin olunki sizinkinden 10 kat daha iyi olan araçlar var.
Nakayamaya katiliyorum, ellenmemis kaza gormemis cok ep3 var. Ellenmemiside bi baska oluyor :)
Selçuk Hocam, Ep3 lazım mı sana?
Elimde bir adette ellenmemis tertemiz siyah araç var.
Selçuk Hocam, Ep3 lazım mı sana?
Elimde bir adette ellenmemis tertemiz siyah araç var.
Ep3 benden gecti artik, fn2 alirim bundan sonra alirsam. Varsa accordla takasli fn2 :) buyursun :)
Diger siyah antalyadan satilan 07 eye plaka olan sanirim
VhpCupra
20-08-2014, 08:20
2,5 sene bindim ben vtc'ye yanlış bilgi vermem mümkün değil, ben zaten hava yastığı açtı demedim, zaten nasıl hava yastığı açılmadı o zaman bizde çözemedik orası da ayrı konu... Tekrar söylüyorum aracın şuan ki durumu hakkında en ufak bir bilgim yok ve yorum yapmıyorum ben sadece geçmişi ile ilgili yorumda bulundum...
Eğer hala yanlış bilgi verdiğimi düşünüyorsanız buraya kazadan sonraki fotolarını koyarım buda sizin için iyi olmaz sonuçta satıyorsunuz aracınızı bence konuyu kapatmakta sizin açınızdan fayda var, size hayırlı satışlar dilerim.
Muhtemelen selçuk abi :)
ilkerist
20-08-2014, 08:25
Muhtemelen selçuk abi :)
Muhtemelen değil,ta kendisi.
Keşke satmasaydım :(
http://i.hizliresim.com/9vlLLo.jpg (http://hizliresim.com/9vlLLo)
http://i.hizliresim.com/pvVPPJ.jpg (http://hizliresim.com/pvVPPJ)
Sattığım 06 DJ 6821 plakalı siyah fn2'yi en son 41 AP 377 plakasıyla görmüştüm ama bayadır haber alamadım göremedim hiç biyerde :) araç kimdedir, nerde, ne durumdadır bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler
Ep3 benden gecti artik, fn2 alirim bundan sonra alirsam. Varsa accordla takasli fn2 :) buyursun :)
Senin gibi işinin ehli üstadlara Ep3 daha cok yakışır...
Değil deyip Anıl'ın ödünü koparmayalim :)
Tertemiz araç, bunu verelim sana Selçuk Hocam.
2,5 sene bindim ben vtc'ye yanlış bilgi vermem mümkün değil, ben zaten hava yastığı açtı demedim, zaten nasıl hava yastığı açılmadı o zaman bizde çözemedik orası da ayrı konu... Tekrar söylüyorum aracın şuan ki durumu hakkında en ufak bir bilgim yok ve yorum yapmıyorum ben sadece geçmişi ile ilgili yorumda bulundum...
Eğer hala yanlış bilgi verdiğimi düşünüyorsanız buraya kazadan sonraki fotolarını koyarım buda sizin için iyi olmaz sonuçta satıyorsunuz aracınızı bence konuyu kapatmakta sizin açınızdan fayda var, size hayırlı satışlar dilerim.
Hava yastığı ve şaselerdeki kusursuzluk ile dış kozmetiğin güzelliği sebebiyle aldım bu aracı. Içini ve mekaniğinide zaman içinde dahada iyi hale getireceğiz...
Uygun olduğunuz bir zamanı özelden yazarsanız size aracın son halini göstermek isterim.
Tekrar Teşekkürler Vahap.
Abi kaça bırakıyorsunuz arabayı ? Yakın bir abim düşünüyor istanbuldan :)
delSol_power
20-08-2014, 10:37
Sattığım 06 DJ 6821 plakalı siyah fn2'yi en son 41 AP 377 plakasıyla görmüştüm ama bayadır haber alamadım göremedim hiç biyerde :) araç kimdedir, nerde, ne durumdadır bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler
N'apacaksın :hahaha:
Sen çuf çuf gazla işte Can. Arada buluşmalara da gel, dışlamayız merak etme :D
Abi kaça bırakıyorsunuz arabayı ? Yakın bir abim düşünüyor istanbuldan :)
Arasın bizi, elimizden geldiğince yardımcı oluruz kardeşim ;)
VhpCupra
20-08-2014, 16:06
Senin gibi işinin ehli üstadlara Ep3 daha cok yakışır...
Değil deyip Anıl'ın ödünü koparmayalim :)
Tertemiz araç, bunu verelim sana Selçuk Hocam.
Hava yastığı ve şaselerdeki kusursuzluk ile dış kozmetiğin güzelliği sebebiyle aldım bu aracı. Içini ve mekaniğinide zaman içinde dahada iyi hale getireceğiz...
Uygun olduğunuz bir zamanı özelden yazarsanız size aracın son halini göstermek isterim.
Tekrar Teşekkürler Vahap.
Ben aldığımda geçmişi hakkında hiç bir fikrim yoktu, aldıktan sonra çok dedikodusu çıktı ben kimseye kulak asmadım, selçukla beraber çok emeğimiz geçti içini dışını motorunu yürüyenini herşeyini yaptık, o içindeki alcantre döşemelerinden tut ta orj jantlarına farlarına mugen beyin toda conta aem filtre headers kat iptali kule gergisi diskleri büyüttük v.s. v.s. çok güzel hale getirdik ve de çok iyi yürüyordu sonra mecburiyetten satmak zorunda kalmıştım nakite ihtiyaçım vardı, çok keyif alarak bindiğim bir araçtır çok anım var, allah size de kazasız belasız kullanmak nasip etsin, honda dan uzaklaştık ama bir sorunuz olursa nacizane bende yardımcı olmaya çalışırım, selçuk daha bilgili bu konuda o daha iyi yardımcı olur...
N'apacaksın :hahaha:
Sen çuf çuf gazla işte Can. Arada buluşmalara da gel, dışlamayız merak etme :D
Buluşma olursa mesaj atın abi öksüz bırakmayın beni :D
Ben aldığımda geçmişi hakkında hiç bir fikrim yoktu, aldıktan sonra çok dedikodusu çıktı ben kimseye kulak asmadım, selçukla beraber çok emeğimiz geçti içini dışını motorunu yürüyenini herşeyini yaptık, o içindeki alcantre döşemelerinden tut ta orj jantlarına farlarına mugen beyin toda conta aem filtre headers kat iptali kule gergisi diskleri büyüttük v.s. v.s. çok güzel hale getirdik ve de çok iyi yürüyordu sonra mecburiyetten satmak zorunda kalmıştım nakite ihtiyaçım vardı, çok keyif alarak bindiğim bir araçtır çok anım var, allah size de kazasız belasız kullanmak nasip etsin, honda dan uzaklaştık ama bir sorunuz olursa nacizane bende yardımcı olmaya çalışırım, selçuk daha bilgili bu konuda o daha iyi yardımcı olur...
Araçta çok güzel dokunuşlar ve işlemler yapılmış. Zamanında çok emek harcandığı belli oluyor. Elinize ve zevkinize sağlık.
Ben hep söylüyorum, olumlu veya olumsuz tarihçeyi bir kenara bırakıp araçların son durumlarını görmek gerekir...
Bilgiler için tekrardan Teşekkür ederim Vahap.
Görüşmek üzere, ilk fırsatta aracın güncel halini göstermek dileğiyle.
Arkadaşlar,
iki araçta şuanda sorunsuz ve son derece iyi durumdadırlar.
Samimi bir şekilde, Ep3 düşünenlere önereceğim araçlardır.
Fiyat konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
http://img.tapatalk.com/d/14/08/21/berabesa.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/08/21/ute8e2y9.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/08/21/zuze6e7u.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/08/21/na4yzazu.jpg
Bu arabaların hepsinde çamurluk sinyali fabrikasyon olarak var mı acaba?
Bu arabaların hepsinde çamurluk sinyali fabrikasyon olarak var mı acaba?
Makyajsız kasada var çamurluk sinyali.
mustafaa_akca
21-08-2014, 22:02
34 hj xxx plaka ile beykozda kameraman bi arkadasimiz da arac...
41 ls plakalı kırmızı fn2 typer ıcın bılgısı olan varmı ? Acılıyetı var
çağlarcoskun
22-08-2014, 15:42
41 ls plakalı kırmızı fn2 typer ıcın bılgısı olan varmı ? Acılıyetı var
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/111671-honda-type-r-sorgulamalari-207.html#post7546886
Oğuzhan K.
23-08-2014, 19:33
Burası daha canlı diye burada sormak istedim. Fn2 typer cam su motoru crvle aynı mı ? Haftasonu soramadım fiyat hakkın da bilgisi olan var mı ?
tek bunun konu açıp kasmak istemedim arakdaşlar,bu jantın marka modelini bilen varmı?
038_zpsa2b23644.jpg Photo by kerv888 | Photobucket (http://s1279.photobucket.com/user/kerv888/media/ITR%20DC5%20forum/038_zpsa2b23644.jpg.html)
Mutlu Değerli
25-08-2014, 23:50
tek bunun konu açıp kasmak istemedim arakdaşlar,bu jantın marka modelini bilen varmı?
038_zpsa2b23644.jpg Photo by kerv888 | Photobucket (http://s1279.photobucket.com/user/kerv888/media/ITR%20DC5%20forum/038_zpsa2b23644.jpg.html)
2004 kasa accordların 2007model olan makyajlılarında görmüştüm sankii... tsx jantıda olabilirr
2004 kasa accordların 2007model olan makyajlılarında görmüştüm sankii... tsx jantıda olabilirr
bu sitede de bahsetmiş ama sanırsam adını yazmamıs jantın ingilizcem olmadıgı için çözemedim bilen bakabılırmı?
Civic Mugen 200 Limited Edition - Civinfo (http://www.civinfo.com/forum/mugen/36981-civic-mugen-200-limited-edition.html)
aynı janttan bu sayfanın aşagı kısımlarında da mevcut fn2 jant diye bahsetmiş
Kerv's Facelift DC5 - Gallery - Integra Type R Owner's Website (http://www.itr-dc5.com/forum/index.php?/topic/33197-kervs-facelift-dc5/)
driftboy
26-08-2014, 13:31
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kaza-yok-boya-yok-degisen-yok-masraf-yok-176812263/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-servis-garantili-nokta-hatasiz-176897808/detay)
Beyler 2 fn2 de bende sayılır, geçmişi belli eski sahipleri belli araçlar zaten biliyosunuz.
Benimle iletişime geçebilirsiniz . Ben ilgileniyorum 2 fn2 ilede..
çağlarcoskun
27-08-2014, 15:30
bende aracımı satıyorum ilan onay sürecinde ilgilenen olursa arayabilir arkadaşlar
Bende accordla fiyati f16 olmamis fn2 takas ederim :)
Çok acil sizden bilgi istiyorum.
34 HN 0102 Siyah 2009 TypeR
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mert-otomotiv-a.s-den-honda-type-r-174838616/detay?searchResultsViewPreference=std&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
driftboy
29-08-2014, 10:45
araca sıfır sandık motor atılmıştır
turbo desteklidir 205 hp
:(
araca sıfır sandık motor atılmıştır
turbo desteklidir 205 hp
:(
amorti bile yok
driftboy
29-08-2014, 10:48
amorti bile yok
turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?
RafetAraç
29-08-2014, 11:31
Çok acil sizden bilgi istiyorum.
34 HN 0102 Siyah 2009 TypeR
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mert-otomotiv-a.s-den-honda-type-r-174838616/detay?searchResultsViewPreference=std&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
Degisik bi ilan aciklamasi var
turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?
Ahahahah hiç gülceğim yoktu imzama alıyorum :D:D
Araba hakkında bilgi istedim kardeşlerim.
yazılım düzeneği hakkında eleştiri değil.
Bilgin yoksa boş muhabbete gerek yok ;)
AlwaysFast
29-08-2014, 15:53
Bende Jad Typer ı merak ediyorum nerde ve kimde olduğunu bilen varmı acaba ?
arkadaşlar bilgisi olan varsa bende şu iki araç öğrenebilir miyim ? şimdiden teşekkürler.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-boyasiz-2008-model-type-r-176840215/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-stock-kalite-175195166/detay)
nakayama
29-08-2014, 17:55
arkadaşlar bilgisi olan varsa bende şu iki araç öğrenebilir miyim ? şimdiden teşekkürler.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-boyasiz-2008-model-type-r-176840215/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-stock-kalite-175195166/detay)
2. linkteki aracı biz sattık içi sıfırdan farksızdı ,tek parça boyası var oda serviste yapılmış,bütün bakımları serviste yapılmıştı aracın tavsiye ederim ben. Aracin ilk sahibide siteden aracın eski plakası 01 nm idi.
i-vtec07
29-08-2014, 18:25
fsr 98 plaka olanı ben getirdim antalyaya izmirden.. o zamanda çok uygun bi fiyata almıştım. çamurlukta darbe yoktu boyasında problem vardı sadece o yüzden boyattık. niyetlendiyseniz hiç düşünmeden alın içi dışı on numara araçtır.
selamlar fsr 98 benım aracım arkadaslar dogru seyler yazmıslar aynı sekılde ıcı dısı sıfır gıbı oldugu ıcın aldım bebek oldugu ıcın ınıp bınmesı dert oldu tek sorunum o
servıs bakımlı 49bınde en son bakımı 45bınde yapılmıs yay dısında stock baska sormak ıstedıgınız bılgı olursa bende cevaplayabılırım
Mutlu Değerli
29-08-2014, 23:53
Bende Jad Typer ı merak ediyorum nerde ve kimde olduğunu bilen varmı acaba ?
Araç çorumda
Emre Özkara - YouTube (http://www.youtube.com/user/roterdar1)
AlwaysFast
29-08-2014, 23:55
Araç çorumda
Emre Özkara - YouTube (http://www.youtube.com/user/roterdar1)
Teşekkürler sagolun.
SEÇKİN172
31-08-2014, 22:26
araç hakkında bilgisi olan varmı kimindir nasıl yürür kim yaptı vsvs ?
araç hakkında bilgisi olan varmı kimindir nasıl yürür kim yaptı vsvs ?
Bildigim kadarı;
5 ileri sanzimani olduğu ve fazla koşturulmadigidir seçkinim
SEÇKİN172
02-09-2014, 07:49
Bildigim kadarı;
5 ileri sanzimani olduğu ve fazla koşturulmadigidir seçkinim
aracın hiç yürür videosu fln yok kim yaptı onuda bilen yok böyle bi araç varmı onuda bilen yok:D
önceki sayfalara bakarsanız araç hakkındaki yaptığım açıklamaları bulabılırsınız
http://www.techturkey.com/forum/7575036-post4007.html
MrtYILDIZ
02-09-2014, 10:37
aracın hiç yürür videosu fln yok kim yaptı onuda bilen yok böyle bi araç varmı onuda bilen yok:D
Öyle bir araç var kardeşim, sahibiyle fazla bir muhabbetim yok araç kasa olarak düzgün duruyor komple boyalı diye biliyorum, ne roll ne drag hiç bir şey kosturmuyor sahibi, geçen bi ara önümde bastı gayet tatminkar bi gidişi vardı :)
araç hakkında bilgisi olan varmıdır
48 TP 712 / Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-2002-model-type-r-acilll-177274181/detay)
arkadaşlar acil araç hakkında bilgi lazım kalkıp istanbuldan boşa gitmeyelim..
48 TP 712 / Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-2002-model-type-r-acilll-177274181/detay)
İstanbul'dan gidildi geri dönüldü zaten . Motor durumu iyi sadece kaporta olarak değişen parçaları mevcut . İlanda ki fiyatın altına bırakıldı alınmadı yine . Çok detay istersen araca gidip bakıp servise sokan kişinin numarasini veririm onunla konuşursun.
Mutlu Değerli
02-09-2014, 17:31
http://i45.tinypic.com/t64fo4.jpg
20 DC - 35 S - 48 TP
En iyi yorumuda Eren biladerimiz yapmış araç için
sol on ve sağ arka camurlugu degısık dıye hatırlıyorum.
cok ıyı olmayabılır kasası fakat, bi can typer, vb gibi taklası yok.
ayrıyetten 37-40 arası bi paraya gitti gibi, takas ile sanırım.
Ayrıca izmir tayfasından foruma üye olan eski sahipleri dostları mevcut arabanın .
Mutlu Değerli
02-09-2014, 17:33
Nisan ayında gidip galeriye fiyat aldım o zaman nette 45liradan ilanı vardı ''42 son'' diyolardı.
Şimdi ilana 40lira yazmışlar gidip son fiyat alcaktım, pazar günü dükkan kapalıydı...
Kasasında deişenler var onları gösterip emin olmak lazım, motoru cigeri sesi soluğu yerinde
Arkadaşlar aracı önümüzdeki hafta gidip almayı düşünüyorum,fikirleriniz ve bilgileriniz çok önemli benim için daha fazla bilgisi olan yada eski sahibi varsa yardımcı olabilirler,cok sevinirim...
İstanbul'dan gidildi geri dönüldü zaten . Motor durumu iyi sadece kaporta olarak değişen parçaları mevcut . İlanda ki fiyatın altına bırakıldı alınmadı yine . Çok detay istersen araca gidip bakıp servise sokan kişinin numarasini veririm onunla konuşursun.
dostum özelden numara gönderirmisin
çağlarcoskun
02-09-2014, 18:11
Erhan git al dön :) bi kendi gözünle gör alıcı gözüyle bak daha iyi olur
Denizlide çok yakın arkadasımdaydı , 80 bin km civarında satmıştık motoru gerçekten çok güzeldi ciğeri falan iyiydi. Kasasıda çok düzgündü izmirde basından bi kaç şey gecti sanırım daha önceden izmirden ilan açıldıgı zaman gitmiştik değişen parçaları vardı, ama verdiği son rakama bence alınıp gazlanır. Hayırlısı olsun.
cerkez_kral
04-09-2014, 01:04
Nisan ayında gidip galeriye fiyat aldım o zaman nette 45liradan ilanı vardı ''42 son'' diyolardı.
Şimdi ilana 40lira yazmışlar gidip son fiyat alcaktım, pazar günü dükkan kapalıydı...
Kasasında deişenler var onları gösterip emin olmak lazım, motoru cigeri sesi soluğu yerinde
cem abilerin eski arabası degilmi şu ölüyü dirilten :=)
aliaslanim
04-09-2014, 10:22
dc5 integra type r ın orjınal jantı sadece gunmetal rengine boyanmış 550 pounda satılıyor yurt dışında.:D
dc5 integra type r ın orjınal jantı sadece gunmetal rengine boyanmış 550 pounda satılıyor yurt dışında.:D
ö.m. attım tesekkurler
Abı bence bır yanlısın var
Dc5 jantı budur
http://i625.photobucket.com/albums/tt336/chevyduty85/2012-03-09_10-27-04_380.jpg
o aracın ustundekı daha farklı bır modelın jantı
Mutlu Değerli
05-09-2014, 14:45
cem abilerin eski arabası degilmi şu ölüyü dirilten :=)
Aynn broo :)
Fn2 jantı abilerim o dediginiz jant
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/10616304_568443023279158_4064954098174086645_n.jpg ?oh=80b812b01810cfdeee9371f6d1c7c255&oe=54A779A8
Aynn broo :)
Fn2 jantı abilerim o dediginiz jant
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/10616304_568443023279158_4064954098174086645_n.jpg ?oh=80b812b01810cfdeee9371f6d1c7c255&oe=54A779A8
mutlu fn2 jantı diye dusundum bende ama hondanın sitesinde bulamadım bu jantı.yabancı site linki paylaştım orada yazıyormu ıngılızce bılen bı baksın :D
Mutlu Değerli
05-09-2014, 14:56
http://media.fastcar.co.uk/wp-content/uploads/2012/08/Honda-Civic-Type-R-FN2-tuning-04.jpg
The FN2 comes with 18in wheels and 225/40×18 Bridgestone Potenza tyres. Whilst a larger wheel and tyre combination could be used, it’s generally agreed that 18s offer the best all-round performance without affecting the handling. If you’re looking to swap the wheels however, then bolt on some ultra-lightweight offerings to reduce the unsprung mass at the same time. Look at OZ Ultraleggeras or some of the latest Rota offerings, or if you want to stay on the JDM side of the fence then look no further than Volk, Advan or Enkei, but expect to pay for it! Consider a second set of wheels with some Toyo R888 tyres if you do a lot of track work.
çağlarcoskun
11-09-2014, 16:59
2004 model 4 parca boyalı temiz makyajli ep3 var isteyen olursa irtibata geçebilir
alee0606
12-09-2014, 15:08
2004 model 4 parca boyalı temiz makyajli ep3 var isteyen olursa irtibata geçebilir Araç hakkında bilgi ve p.m. göndrebilir misin?
Arkadaslar aracım hka typer satılıktır aracı burda çoğu kişi biliyor ztn ***** sitede ilanı vardır fiyatta pazarlık yapılır farklı bir yatırım amacı için satılıktır.
çağlarcoskun
20-09-2014, 11:58
2004 model 4 parca boyalı temiz makyajli ep3 var isteyen olursa irtibata geçebilir
Guncel ilk bakmaya gelen alır gider
fbh_honda
21-09-2014, 19:52
Guncel ilk bakmaya gelen alır gider
98 model Vtı ıle takas dusunurmusun gardas
aslanz61
23-09-2014, 19:41
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-tertemiz-type-r-ep3-180583952/detay
bilgisi olan?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-tertemiz-type-r-ep3-180583952/detay
bilgisi olan?
Geçmiş sayfalarda çok bahsedildi.
Araç Antalya'dan Sivas'a gelen araçtır.
Eski plakası 07 EYE 44'dür.
Kazasız, tertemiz bir araçtır. Ciddi düşünüyorsanız aracı Maltepe'de görebilirsiniz.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz-tramersiz-hatasiz-red-fn2-typer-180949367/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true slm bu aracı bılen warmı ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz-tramersiz-hatasiz-red-fn2-typer-180949367/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true slm bu aracı bılen warmı ???
+1903 bende merak ettim
Kanka bi arkadaşım typer ile ciddi ilgileniyor son fiyatta anlaşırsak kısmet ise alcaz onuda inşallah...
Aşkın Ersoy
03-10-2014, 22:32
+1903 bende merak ettim
hatasız boyasız zımba gibi bir araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyajli-kasa-ep3-type-r-kpro-v3-181995974/deta
Araç hakkında bilgisi olan varmidir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyajli-kasa-ep3-type-r-kpro-v3-181995974/detay/
Araç hakkında bilgisi olan varmidir ?[/QUOTE]
Eski uc typer kırmızı kaplama olan
Sivasli typer a baksanıza şu an alınabilecek fiyat kasa motor bakımından alınabilitesi en yüksek araç
Eksisi sadece stok oluşu ama zamanla eklemeler yapılabilir
Up306Gti
10-10-2014, 10:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyajli-85000-kmde-orjinal-181653439/detay
Aracın geçmişi hakkında bilgisi olan var mı?
fbh_honda
10-10-2014, 10:59
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyajli-85000-kmde-orjinal-181653439/detay
Daha oncekı plakası je
Up306Gti
10-10-2014, 11:34
Daha oncekı plakası je
Daha fazla detay var mı? je plakanın geçmişini bilmiyorum.
eski eds typer olması lazım
by_hayali
10-10-2014, 12:54
Daha fazla detay var mı? je plakanın geçmişini bilmiyorum.
arabanın sahibi Fatih yabancı değil ararsan ne var ne yok söyler Emre, benim bildiğim aldıktan sonra baya para harcadı.
fbh_honda
10-10-2014, 14:38
Typer arayanlar yanlıs yerde arıyorsunuz yanlıs ınsanlara soruyorsunuz anlamadıgım su sız kendınızemı yoksa arkadasınızamı alıyorsunuz bende uzun zaman aradım benım krıterım bakımlı ve dolu bı ep3 olması ve Satıcı arkadasın yüksekten uçmaması ydı cok sukur oyle bı ep3 ve Satıcı buldum aldım sıddetle soyluyorum jr plaka grı ep3 U gıdıp bakın zaten alırsınız fıyatıda Uçuk deyıl
Patisever
10-10-2014, 14:50
fatihin arabası 15 bin tl gibi rtakam harcandı araca ciddi yürüyor alıcı arkadaslar değerlenmdırebilir
Up306Gti
10-10-2014, 14:55
Typer arayanlar yanlıs yerde arıyorsunuz yanlıs ınsanlara soruyorsunuz anlamadıgım su sız kendınızemı yoksa arkadasınızamı alıyorsunuz bende uzun zaman aradım benım krıterım bakımlı ve dolu bı ep3 olması ve Satıcı arkadasın yüksekten uçmaması ydı cok sukur oyle bı ep3 ve Satıcı buldum aldım sıddetle soyluyorum jr plaka grı ep3 U gıdıp bakın zaten alırsınız fıyatıda Uçuk deyıl
Sorgulama bölümü burası, geçmişine ait bilmediğimiz bir şey olabilir mi diye techturkey ailesinden bilgi alıyoruz. Bu bilgiler ışığında alırsın almazsın sana kalmış. Ayrıca sende buradan type_r öneriyorsun orası ayrı bir ironi.
fbh_honda
10-10-2014, 15:05
Neyse yanlıs anlaşıldık kusura bakma ozurdılerım
Up306Gti
10-10-2014, 15:13
Neyse yanlıs anlaşıldık kusura bakma ozurdılerım
estağfurullah, kırdıysam bende özür dilerim.
alpbodrum
11-10-2014, 08:26
Arkadaşlar merhaba Fn2 GKS Typer ' ı kardeşime almayı düşünüyoruz. Aracın tek parça boyalı olduğunu biliyorum , Bunun dışında Motor durumunu , gidişini bilen varsa ö.m yoluyla bildirmesini rica ederim
Şimdiden çok teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34-gks-43-fn2-type-r-180855258/detay/
Up306Gti
11-10-2014, 18:22
arabanın sahibi Fatih yabancı değil ararsan ne var ne yok söyler Emre, benim bildiğim aldıktan sonra baya para harcadı.
Yürürü için para harcanmış olabilir, ama geçmişi iç açıcı değil.
Eski eds cogu aractan cok iyi durumda kasa olarak
yasinipek79
11-10-2014, 20:34
Yürürü için para harcanmış olabilir, ama geçmişi iç açıcı değil.
Ne olmus arabaya?ikiye mi bolunmus ya da takla mi atmis.oyle vahim bir cumleki.varsa resim detay verirsen sevinirim.
Up306Gti
13-10-2014, 19:24
Ne olmus arabaya?ikiye mi bolunmus ya da takla mi atmis.oyle vahim bir cumleki.varsa resim detay verirsen sevinirim.
Şöyle olmuş böyle olmuş yazmadım, şase numarası ile servisten sorgulatın bakalım.
Serviste 22 bin kaydi var eds nin oda bizdeyken oldu, arac perte ciksin diye sisirildi dosyasi, mustafa kullanmak istemedi cunki kazadan once hatasizdi. Tuna aldi o haldeyken 6 bin lira harcadi topladi. Yaptigi islem kaput aldi, sag camurluk duzeldi, radyator alindi, klima kompresoru tamir oldu, bagaj ve sol arka camurluk duzeltildi ve bel alti boyandi.
Kisacasi araba kaskoya gecti mustafadan sonra, ilk alim hakkida sahibine ait oldugu icin mustafa tunaya satti araci. Tunada aldi cicek gibi yapti ozaman araci
Up306Gti
13-10-2014, 19:42
Serviste 22 bin kaydi var eds nin oda bizdeyken oldu, arac perte ciksin diye sisirildi dosyasi, mustafa kullanmak istemedi cunki kazadan once hatasizdi. Tuna aldi o haldeyken 6 bin lira harcadi topladi. Yaptigi islem kaput aldi, sag camurluk duzeldi, radyator alindi, klima kompresoru tamir oldu, bagaj ve sol arka camurluk duzeltildi ve bel alti boyandi.
Detaylar için sağolasın selçuk
06epy30 typerı tanıyan varmı nasıldır ?
yasinipek79
15-10-2014, 11:58
Detaylar için sağolasın selçuk
Ortada vahim bir durum yokmuş demekki.Zaten burda millet sorgularken araç satılmış..
focus musty35
15-10-2014, 20:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyajli-kasa-ep3-type-r-kpro-v3-181995974/detay
bılgısı olan beyler baktım ama sorguda bulamadım
eski postlarda kırmızı kaplama olan 41 uc olarak yazılmış
focus musty35
15-10-2014, 20:44
2 adet hasar var ama mıktar yazmıo denmıs sıtede mutlaka gecmıs sahıplerı vardır
Up306Gti
15-10-2014, 20:49
Ortada vahim bir durum yokmuş demekki.Zaten burda millet sorgularken araç satılmış..
Haklısın pert kaydı var sadece, Araca bizzat bakıp vazgeçmiştim, alana hayırlı olsun
yasinipek79
16-10-2014, 17:53
Haklısın pert kaydı var sadece, Araca bizzat bakıp vazgeçmiştim, alana hayırlı olsun��
Aynen alana hayirli olsun gule gule kullansin..
Nightfish
16-10-2014, 18:26
Geçmiş sayfalara baktım ama bilgi bulamadım. Forumun aramasından plakayı yazınca konuya yönlendiriyor ama sayfayı yazmıyor o yüzden yüksek ihtimalle ben kaçırdım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-model-95.000-km-de-civic-type-r-154933951/detay
Yukarıdaki ilandaki 16 KE 775 plakalı araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-makyajli-kasa-ep3-type-r-kpro-v3-181995974/detay
bılgısı olan beyler baktım ama sorguda bulamadım
Araç eski em typer ppr kaanın aracı bir arada kırmızı kaplama oldu 41 uc aşkın kaplamıştı aracı alg typerın sahibi sonra satınca apaçiler arabayı yediler :D
sel hasarı vardı aracın 52 bin tl mutluhanda 6 milyarlık şanzuman faturası var revizyon olarak aracın eder piyasası bnm düşüncemde 40 bin son verilir bi typerdan da 15 milyar ekmek yenmez yani 49 bin anlamsız olur 34 e bir ara ben anlaşmıştım 41 uc oldugu zaman Ve şuanki istenilen para pistonlu egzantrikli typer a istenmior açıkcası
stock typer ın 1 boy önünde yürüor o araç zaten şuan eskisi gibi degil teşkkürler ;) kiss mee :D
kalender61
22-10-2014, 08:57
Arkadaslar bu 07 FZL typer hasar kayitliydi dimi benmi yanlis hatirliyorum yani agir kazasi vardi dimi ??
Arkadaslar bu 07 FZL typer hasar kayitliydi dimi benmi yanlis hatirliyorum yani agir kazasi vardi dimi ??
Petr kayıtlı onceki sayfalarda kazalı fotosu var ama pertlik bir durum yok typer a göre :)
2 airbag açtı eski ate typer ama alınır o paralara yinede
kalender61
22-10-2014, 18:36
Eyv beyler cok sagolun
kalender61
22-10-2014, 18:42
Bu fzl typerin kazali resminin oldugu sayfanin kacinci sayfa oldugunu bilen varmi
06epy30 typerı tanıyan varmı nasıldır ?
ıyı tanırım
yakın bır arkadasımdır
Ilk sahıbı sıfır aldı
daha once den de 99 kırmızı vtı ı vardı
70 binleri de gördük...
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-roster-cub-20-type-r-184331907/detay/
Şu ilanlar da giderli açıklamalar yapanlara takığım son zamanlar da!
RafetAraç
23-10-2014, 17:00
70 binleri de gördük...
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-roster-cub-20-type-r-184331907/detay/
Bu modeller bitmedi bi türlü....
Mutlu Değerli
23-10-2014, 17:29
Bu fzl typerin kazali resminin oldugu sayfanin kacinci sayfa oldugunu bilen varmi
http://i.hizliresim.com/WryD8Y.jpg
http://i.hizliresim.com/3R3zWA.jpg
http://i.hizliresim.com/66ENpP.png
kırmızı typer 70 denmişte neden eleştiriliyoki okadar kasasını bilmiyorumda bazı araçlara 50 55 isteniyo bu arabaysa turbo dünya para harcanmış belki ondan 70 ?
mannerboy
25-10-2014, 08:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ctr-99..1-haftaligina-172802678/detay bilgisi olan varmıdır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ctr-99..1-haftaligina-172802678/detay bilgisi olan varmıdır
eski 41 tc 650 plakalı araç yürürü çok iyidir fakat motor numarasından pert çıkıyor diye biliyorum.fiyat olarak gayet mantıklı typer alırken yürürüne bakmak lazım bnce zaten birçok araç orjinal diye satılıyor ama pert.
mannerboy
25-10-2014, 10:04
aracı sadece bi kişi boklamış araç sahibi öyle bişi yok diyor ankarada fan plaka izmitte tc plaka motor numarasından pert kaydı nasıl çıkıyor şaseden çıkmayan şey aynı vtec konusu gibi olmuş burasıda sadece belirli kişiler belirli araçlara şak şak diğer araçlara zulumm
alpbodrum
25-10-2014, 10:05
Temiz büyük kazasız , Ep3 bulma şansı Vti bulmaktan daha az gibi oldu, Yazık neler olmuş bu Ep3 lere...
ibrahimefeoglu
25-10-2014, 10:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mert-otomotiv-a.s-den-honda-type-r-2%2C0-turbo-263-hp-fiyati-dustu-180259595/detay Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı???
aracı sadece bi kişi boklamış araç sahibi öyle bişi yok diyor ankarada fan plaka izmitte tc plaka motor numarasından pert kaydı nasıl çıkıyor şaseden çıkmayan şey aynı vtec konusu gibi olmuş burasıda sadece belirli kişiler belirli araçlara şak şak diğer araçlara zulumm
araç eski aracımız, aksini iddia ediyorsan ispatla olanı yazıyoruz aracın adanadaki sahibi arkadaşlada oturup konuşmuşluğumuz var temiz arkadaş bana göre. ama aracın durumu bu millet helal kazancından para verip araba alıyor yalan yanlış bilgi vermeye gerek varmı. varsa sigortacınız exper arkadaşınız motor numarasını verip sorgulatın. zaten sitede aracı toplayan arkadaşlarda var konuyu görüp belki yazarlar.
mannerboy
25-10-2014, 11:58
motor numarasından hasar kaydı ilk defa duydum aracı 2 tane sigortacı şase numarasından soguladı pert kaydı gözükmüyor.ben merak ettiğimden sorgulattım pert kaydı plaka değişikliğinde kaybolmazki ??? araç pertse neyden dolayı pert ki eski yılalrda kaza yapılıp tampon fardan dolayımı perte çıkmış
Suan kı halıyle benım dıyen Typerı bozar NET. Git bak al dön.
eski 41 tc 650 plakalı araç yürürü çok iyidir fakat motor numarasından pert çıkıyor diye biliyorum.fiyat olarak gayet mantıklı typer alırken yürürüne bakmak lazım bnce zaten birçok araç orjinal diye satılıyor ama pert.
plakası bu arada 41 tc 320 idi Tek şey söylüyorum beyler hurafelere kanmayalım şaseden pert olmayıpta motor nosundan motorumu pert ediyorsun
burda hangisi mantıklı 2.ci si şöyle bi durum var pert olan bi araç tramere hertürlü geçer kasko veya şirket pert eder servise verir servis pert onayı ekspertiz sonucu verir ve şasesine işlenir
araç eski aracımız, aksini iddia ediyorsan ispatla olanı yazıyoruz aracın adanadaki sahibi arkadaşlada oturup konuşmuşluğumuz var temiz arkadaş bana göre. ama aracın durumu bu millet helal kazancından para verip araba alıyor yalan yanlış bilgi vermeye gerek varmı. varsa sigortacınız exper arkadaşınız motor numarasını verip sorgulatın. zaten sitede aracı toplayan arkadaşlarda var konuyu görüp belki yazarlar.
pardon ama sen kimdin nerde oturdum ben senle
motor numarasından hasar kaydı ilk defa duydum aracı 2 tane sigortacı şase numarasından soguladı pert kaydı gözükmüyor.ben merak ettiğimden sorgulattım pert kaydı plaka değişikliğinde kaybolmazki ??? araç pertse neyden dolayı pert ki eski yılalrda kaza yapılıp tampon fardan dolayımı perte çıkmış
Sana katılıyorum TEK CÜMLE İLE KAPATIYORUM BU KONUYU EGER VARSAKİ BU DOLUKLTA BU DİRİLİKTE BU YÜRÜRDE BU PARADA TYPER LUTFEN BIRAKIN SORGULAMAYIDA BULUN BEN ALACAM NE OLURSA OLSUN ...
aracın pertı şaseyede işlenebilir motor numarasınada arabayı boklamanında bi anlamı yok allayıp pullamanında
aracın pertı şaseyede işlenebilir motor numarasınada arabayı boklamanında bi anlamı yok allayıp pullamanında
Dediğiniz doğru , benim S200'de olduğu gibi :D:D
Dediğiniz doğru , benim S2000 'de olduğu gibi :D:D
Fan typer degilmi suanki ctr 99? Yillar evvel cok ucuz rakama satilikti cok dusuk km iken , agir hasarliydi. Chefkadir aldi araci...
beyler bu araç hakkında bilgisi olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bursanin-en-iyisi-en-hizlisi-cem-ustanin-eli-degdi-184093532/detay
Fan typer degilmi suanki ctr 99? Yillar evvel cok ucuz rakama satilikti cok dusuk km iken , agir hasarliydi. Chefkadir aldi araci...
Allaha çok şükür agır hasarlı degil Fotoları mevcut
Allaha çok şükür agır hasarlı degil Fotoları mevcut
Arkadasim kadirdeki halinden bahsetmiyorum ben :) kadir almadan evvel istanbulda kaza yapip toplandi o arac ;)
benım eskı leonumdada vardı aynı olay şasede temizdi ama motor numarasında pert kaydı vardı
Arkadasim kadirdeki halinden bahsetmiyorum ben :) kadir almadan evvel istanbulda kaza yapip toplandi o arac ;)
Her typer in bi mazisi var yapacak bise yok usta
Amma lakin 2005 km orj ve yuruor iste benlik sikinti yok
Fiyatimda normal arabada buyuk bi hasar yok â˜
ceyhun737
25-10-2014, 21:41
Yanlış anlama ama büyük bir hasarı var demek için daha ne olması gerekiyor?
Yanlış anlama ama büyük bir hasarı var demek için daha ne olması gerekiyor?
Tamam baba haklisiniz.. bu arada favorilerine ekleyen 101 kisiye tesekkurler 😉✌
49 bin lira normal rakam demek, cidden degerler farkli anlasiliyor
Tamam baba haklisiniz.. bu arada favorilerine ekleyen 101 kisiye tesekkurler ✌
101 kisi ekledi diye araba degerlimi oluyor :)
ceyhun737
25-10-2014, 22:03
49 bin lira normal rakam demek, cidden degerler farkli anlasiliyor
Alırken boklanır fiyat öldürülür aldıktan sonra en ciğerlisi o kazaya rağmen en orijinali , benim diyen typer ı yiyeceği ortaya çıkar:D
Cidden duzgun ep3 lere binenler bilir malin iyisi nasildir :) baska birsey demeye gerek yok
Yanlış anlaşılmasın her hangi bir sitem veya birine söylenmiş bişey değil ama bu sitedeki herkes 20 25 yasının üstünde kardeşlerimiz de var abilerimiz de bu işi bilen yada bilmeyen.. sonucta bu insanlar aylarca hayalını kurup bu arabaları alıyorlar.. kimse mal değil kımse de salak değil 40 50 milyar verıpte kımse kötü bı araba almak istemez veya kımsenın karsısındakı mal değil bunun ekspertizi var servis kaydı sase kaydı herşey var .. o kadar para verıp bi mal alıcaksam herseyıne kadar baktırırım ARAŞTIRMAM BAKTIRIRIM... o yuzden kımse kımseyı kandıramaz.. Veya ben bu malı da bılerek aldıysam ve fabrikadan çıktıgı halden daha iyi binip baktıysam emek harcadıysam ve ben bu arabayı satıyorsam benım malıma *** atmak değil hayırlı satışlar demek düşer. Malımı alacak kişide götürür servise alacagı varsa alır yoksa almaz.. Herkese hayırlı satışlar kardeşlerim abilerim :)
Kimse malina *** atmiyor olani soyluyor, ALLAH herkesin carsisina pazar versin arkadaslar :)
Kimse malina *** atmiyor olani soyluyor, ALLAH herkesin carsisina pazar versin arkadaslar :)
Dediğim gibi kişiye söylenen bi acıklama değildi aynen öyle herkese hayırlı satışlar kimse kimseye zorla mal satmıyor :)
bu konu gayet iyi bi konu kullanabilene :) boş laflar arada olmasa daha iyi olucak şuan bu arabada kaza olduğunu belirtmişler alan bunu bile bile alıyorsa sıkıntı yok ama alıcının sorduğunda buradan bilgilendirileceğini veya olan birşeyi başkasından saklayacağım diye düşüneceksen(satıcı için söylüyorum) kazalı arabayı almayın o zaman
şunu da ekleyelim değişeni olupta baktırdığın yerde arabanın değişeninin olduğunu anlayamayan yerler var. bu yüzden bu konu iyi kimse bozulmasın kimse daralmasın, burası typer mahkemesi haline gelmiş eğriye eğri doğruya doğru konuşuluyor, üstelik ispatlı fotolu ekleniyor daha ne olsun :)
şahsi fikrim typerda 9 binli 15 binli tramerleri ciddiye almıyorum araba kozmetik olarak güzelse şasede-tavanda problem yoksa 2 parçadan birleştirilmemişse, typer gene typerdır benim gözümde :)