Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Type-R sorgulamaları

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

yaşar
24-02-2012, 21:18
Bu bilgileri veren arkadaşın ismi cismi nedir ve arabanın sahibimidir ?

Varsa telefon numarasını verirmisiniz ? madem bu kadar olay oldu sünnet edelim tamamen bitsin gitsin bitirelim bu işi uzatmanın manası yok ( bence )

Arabanın sahibiymiş kimmiş bilggileri fotoları mevcutmu yoksa bildigimiz ..k atma mevzusumu ?

zübeyir
24-02-2012, 21:20
Bence en azından typer konusu silinsin.iyilik yaramıyo insan ogluna.kim nerden bılgı alıyosada alsın...

emirzukak
24-02-2012, 21:20
ticaret yatak odası gibiyse sen ve senin gibiler her bi sikime atlamıcak ozaman.çok merak eden varsa arasın sorsun adamın telefonu belli yeri belli yurdu belli.tamam öle daha ortada fol yok yumurta yok,hemen pert ettiniz boncuk gibi arabayı..ve şunuda söliyim bana giren çıkan bişey yokta,sana bişey girerse daha çıkaramazsın,çıkarsanda bidaha götünün üstüne oturamazsın..akıllı ol...

uzaklaştırılmış kullanıcı yorum yapabiliyormu bende uzaklaştırıldım nickle giriş bile yapamadım:soru:

SiMaO
24-02-2012, 21:21
uzaklaştırılmış kullanıcı yorum yapabiliyormu bende uzaklaştırıldım nickle giriş bile yapamadım:soru:

bu yorumu yaptıktan sonra uzaklaştırıldı ;)

sakhee
24-02-2012, 21:22

uzaklastirilmadan once yazabiliyordun ama degil mi :)

Cliosportve
24-02-2012, 21:22
Bu bilgileri veren arkadaşın ismi cismi nedir ve arabanın sahibimidir ?

Varsa telefon numarasını verirmisiniz ? madem bu kadar olay oldu sünnet edelim tamamen bitsin gitsin bitirelim bu işi uzatmanın manası yok ( bence )

Arabanın sahibiymiş kimmiş bilggileri fotoları mevcutmu yoksa bildigimiz ..k atma mevzusumu ?

Aynen Yaşar emmi
O arkadaşta 2 post attı yok oldu
Delil olarak bir şeyleri anlattı ve yok oldu
Yapılan servis ismi verildi
Havaya gitmez umarım verilen bilgiler
Şayet eğerki havaya atılmış bir durum varsa o bence daha kötü bir durum
İftiraya girer
Mahkeme bile açılabilir

emirzukak
24-02-2012, 21:23
evet 240 da yazıyordu yanında uzaklaştırılmış kullanıcı üstünde çift çizgi var ama yorum yazıyordu onu sordum nasıl yazıyor diye

yaşar
24-02-2012, 21:26
Aynen
O arkadaşta 2 post attı yok oldu
Delil olarak bir şeyleri anlattı ve yok oldu
Yapılan servis ismi verildi
Havaya gitmez umarım verilen bilgiler
Şayet eğerki havaya atılmış bir durum varsa o bence daha kötü bir durum
İftiraya girer
Mahkeme bile açılabilir

Geçen istoç oto marketde ismini vermeyim bir esnafı polis aldı ifadeye götürdü güzel bir ceza kesti birde esnafa rezil oldu sırf km düşürdüğü için,şimdi eğer aslı yoksa bu söylenenlerin adam deli yada katil olur, burda bu sözleri yada iftiraları kaldıramayacak bir yığın adam var.

34tb9544
24-02-2012, 21:28
beyler bence sıtede bır kac tane pert olupta bılınen arac var ama nedense yancılar olunca boyasız hatasız kazasız dıye satılıyor daha gecenlerde bı arkadas bı aracı sorguladı arac daha onceden pert kayıtlıydı ama yancısı ve tanıdıgı vardı arac sorgu konusu sılındı TECHTURKEY bu konuda cok ıyı bı sıte s2000 alıcaz adam oraya yazmıs abuk sabuk sıtelerde sorgulamayın dıye dotu yemıyo demek benım aracım boyasız ısteyen ıstedıgı yere gosterır gogsumu gere gere satarım ıstyene

!KO
24-02-2012, 21:29
yaw adam eskı sahıbı kaan dedimi dedi servısıde soledı teyzenın oglu oldugunuda soledı kaan dan mesaj atıp copy paste de yaptı daha ne desın

ha bunların hepsını kurabılırmı kurabılır senaryo yazabılır boşada sıkabilir ama neden yapsın ? ne girenı cıkanı var ?

bunlar yanlıs sa yalansa zaten bu ıftırayı atan adam degıldır dogruysada arabayı satan adamlıgını gosterır kı gosterıcek araba benım dıyo adam uzatmanın bi anlamı yok bence soyleydı boyleydı dıye arastırılır ortaya cıkar :)

gti-selim
24-02-2012, 21:31
Ya beyler lütfen ya lutfen bilip bilmeden konuşmayın ben gerekli açıklamayı yaptım bende çok üzüldüm böyle bişey beklemiyordum ve zaten netleşmiş bişeyde yok oluncada özelliklede yazicam arkadaslar varmış veya yokmuş diye rahat olun bizde neyse o benim 4 yasında cocuğum var 3 kurusun pesinde değilim Allah'a şükür halimiz vaktimiz yerinde 3 kuruş az veya çok benim için farketmez ama demek istediğim para benim için önemli değil o arabayı şimdi bu saatte gider alırım yeterki mevzu doğru olsun araba bende olur arkadaslar o yüzden sıkıntı yok kimsede olay yaratmasın olay bende ben çözücüm ok herkese saygılar bekleyin.:icon_tup:

Cliosportve
24-02-2012, 21:31
Geçen istoç oto marketde ismini vermeyim bir esnafı polis aldı ifadeye götürdü güzel bir ceza kesti birde esnafa rezil oldu sırf km düşürdüğü için,şimdi eğer aslı yoksa bu söylenenlerin adam deli yada katil olur, burda bu sözleri yada iftiraları kaldıramayacak bir yığın adam var.

Kanuni yaptırımı çok fazla sürmez süre olarak
En fazla 4-6 ay arası bu tarz iftira ve benzer mahkemelerin sonucu belli oluyor çok şükür o hadde geldi yargı sistemi...
Birde dediğin gibi işin birde kaba kuvvet kısmı var
Yani burda bazen garip absürt şeyler yazılıyor artık herşey eskisi gibi rahat değil kanuni açıdan bir sürü haklar var
Sert usluptan kaçınmak lazım bu tarz paylaşım platformlarında ...

Saygılar emmi

ef186
24-02-2012, 21:38
Ha şöyle kibar kibar yazışın konuşun ya ne o öle kardejj ler mardejjler töbe estafurullah ...

0k4N
24-02-2012, 21:42
Ya beyler lütfen ya lutfen bilip bilmeden konuşmayın ben gerekli açıklamayı yaptım bende çok üzüldüm böyle bişey beklemiyordum ve zaten netleşmiş bişeyde yok oluncada özelliklede yazicam arkadaslar varmış veya yokmuş diye rahat olun bizde neyse o benim 4 yasında cocuğum var 3 kurusun pesinde değilim Allah'a şükür halimiz vaktimiz yerinde 3 kuruş az veya çok benim için farketmez ama demek istediğim para benim için önemli değil o arabayı şimdi bu saatte gider alırım yeterki mevzu doğru olsun araba bende olur arkadaslar o yüzden sıkıntı yok kimsede olay yaratmasın olay bende ben çözücüm ok herkese saygılar bekleyin.:icon_tup:

Adam malının arkasında :bravo:

yaşar
24-02-2012, 21:44
Ben olsam kanıt isterim anlatıldığı gibi bir durum varsa,eğer varsa ben aldandım samimiyetime inananlar beni bilir teyzeden typeR için üzğünüm derim, eğer iftira ise iftirayı atan kişi yada bu platformda paylaşan kişiyi dava ederim,beni bu kadar insanın içinde rezil etti arabamın piyasasını düşürdü pisikolojimi bozdu diye gider suç duyurusunda bulunurum,yani her türlü sonuç mevcut :)

Selçuk ankaradan bir isteğin varmı kardeşim ?

Buralar çok soğuk,İSTANBUL'u özledim yemin ederim :(

Lağımı bile güzel akıyor İSTANBUL'un.

Emre İlbi
24-02-2012, 21:46

Şimdi kafama takılan bir iki soru var, müsadenizle sormak istiyorum,
Aracın eski sahibi arkadaşın bahsettiği kişi, yani Kaan mıdır ?
araç Teyzenin yada amcanın üzerine olabilir ama aracın çocuklarına ait olduğunu belirtmişlerdir diye düşünüyorum,
siz galericisiniz, gerçekten aracı sadece Cep sorgusuyla mı aldınız ?
aracın konusunda başta hiç kazasından bahsetmemiştiniz,
bi kaç kişi yorum yapınca, kazadan bahsettiniz,
gerçekten araçta ne olduğunu tam olarak bilmiyor musunuz ?
son olarak "kapılarında 1 ay yattım, gözüm kaldı diye sattılar" yazmıştınız,
arkadaşın iddasına göre, araç pekte zor satılmamış size,
en azından ben öyle algıladım,

bütün yazılanlar iftirada olabilir, gerçekte olabilir, ben sadece kafama takılanları sormak istedim,
cevap verme gibi bir zorunluluğunuz yok :)

sipahi
24-02-2012, 21:46
Ben Ömer SİPAHİOĞLU.Aracı ben aldım.Bir telefon geldi, yorumlara baktım şimdi.Birden ateşlenip konuşmaya gerek yok.Ben kaportacı değilim kendi çapımda arabaya baktım ve selim karasunun dediklerinin haricinde en ufak birşey bulamadım.Diceksinizki neden göstermedin arabayı? Paşa Demir bana ne derse odur ona guvenirim .Ömer bunlar bunlar var dedi bende tamam dedim anlaşıp ticaretimizi yaptık.Buraya kadar bir hatam oldugunu düşünmüyorum.Zaten telefonda selim karasuyla gorustuk.Adam lafının arkasında bişey çıkarsa geri alıcagını söylüyor.Ben çok rahatım selimde cok rahat burda 3-5 kişi niye bu kadar gerildi anlamadım? sözüm herkez için geçerli değil.Type-r sorgulamasını hakkıyla kullanana eyvallah ama iş *** atmaya dönüşmüş besbelli.Tabiki bu konu bir sonuca baglanıcak.Denilen çıkarsa araba geri alıncak,ya çıkmazsa bu iftiralar ne olucak?

Cliosportve
24-02-2012, 21:50
Ben olsam kanıt isterim anlatıldığı gibi bir durum varsa,eğer varsa ben aldandım samimiyetime inananlar beni bilir teyzeden typeR için üzğünüm derim, eğer iftira ise iftirayı atan kişi yada bu platformda paylaşan kişiyi dava ederim,beni bu kadar insanın içinde rezil etti arabamın piyasasını düşürdü pisikolojimi bozdu diye gider suç duyurusunda bulunurum,yani her türlü sonuç mevcut :)

Selçuk ankaradan bir isteğin varmı kardeşim ?

Buralar çok soğuk,İSTANBUL'u özledim yemin ederim :(

Lağımı bile güzel akıyor İSTANBUL'un.

Aynen Yaşar emmi
Artık bu kentin zaptiyesi biziz diyen adamlar pek kalmadı :)

Lagım konusuna gelince vidanjör geliyor aklıma nedense :D
O kamyonları bile özlüyorum ben :D
Bu arada Ankaradan 2 parça isteğim var ama seni uğraştırmam :soru::hahaha:

kareser
24-02-2012, 21:54
Çiçek gibi araba illaki küçük şeyleri vardır ama bahsedildiği gibi büyük hasarının olduğunu düşünmüyorum.Az çok herkez bu işi bilir o kadar büyük hasarı olan araç kendini resimdende canlıdanda belli eder.

Satan arkadaş arabasının arkasında tebrik ederim örnek davranış :icon_tup:

yaşar
24-02-2012, 21:55
Ben Ömer SİPAHİOĞLU.Aracı ben aldım.Bir telefon geldi, yorumlara baktım şimdi.Birden ateşlenip konuşmaya gerek yok.Ben kaportacı değilim kendi çapımda arabaya baktım ve selim karasunun dediklerinin haricinde en ufak birşey bulamadım.Diceksinizki neden göstermedin arabayı? Paşa Demir bana ne derse odur ona guvenirim .Ömer bunlar bunlar var dedi bende tamam dedim anlaşıp ticaretimizi yaptık.Buraya kadar bir hatam oldugunu düşünmüyorum.Zaten telefonda selim karasuyla gorustuk.Adam lafının arkasında bişey çıkarsa geri alıcagını söylüyor.Ben çok rahatım selimde cok rahat burda 3-5 kişi niye bu kadar gerildi anlamadım? sözüm herkez için geçerli değil.Type-r sorgulamasını hakkıyla kullanana eyvallah ama iş *** atmaya dönüşmüş besbelli.Tabiki bu konu bir sonuca baglanıcak.Denilen çıkarsa araba geri alıncak,ya çıkmazsa bu iftiralar ne olucak?

Haşim diye ankaralı bir arkadaşımın bir sözü vardı .

Benim tarrğım kimin ...tüne girerse girsin ister acısın ister acımasın yeterki benim işim hallolsun gerisi beni ilgilendirmez.
Şimdi bakıyorum buna benzer bir olay oluyor,suçlayanlar rencide edenler dalga geçmeye çalışanlar gülenler kahkaha atanlar,falanlar filanalr vs vs vs vs kimin oldugunu hatırlamıyorum birinin imzası vardı hayat ne garip değilmi ? yürüyen kaşarlar falanlar filanlar :)
Eğer yoksa bana böyle dediler diyip geçilecek herşey unutulacak,adnan kahveci gibi eşref bitlis gibi recep yazıcıoğlu gibi,muhsin başkan gibi gibi gibi gibi .

Varmı temiz gti ?

:) :D

yaşar
24-02-2012, 21:56
Aynen Yaşar emmi
Artık bu kentin zaptiyesi biziz diyen adamlar pek kalmadı :)

Lagım konusuna gelince vidanjör geliyor aklıma nedense :D
O kamyonları bile özlüyorum ben :D
Bu arada Ankaradan 2 parça isteğim var ama seni uğraştırmam :soru::hahaha:

Sen yaz bellimi olur ? cinnah caddesindeyim ..... caddesinde süt bulamadık belki senin istediğin birşeyi bulurum :D

anil37
24-02-2012, 22:04
Konuyu baştan sona okudum ve aklıma şu video geldi,aracın konusundada koyulmuştu sanırmı gerçek oldu :D
Buying a Volkswagen from an old lady... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00&feature=player_embedded)
qG4IaHgqH00

video cok ıı beee :)

ef186
24-02-2012, 22:10

O telefon calmasa sen bu forumu okumasan senin bunlardan habein olacakmiydi ?
O arac ile ilgili sana satan arkadasin bile haberi bile olmayacakti ...

Simdi iftira miftira demeden otur duşün satarken öğreneceklerini şimdi öğrendin ...

ZaZy
24-02-2012, 22:30
Amacım arabayı kotulemek fln degıl lutfen yanlıs anlasılmasın
ama her guzelın bır kusuru oluyor
aracı satan arkadas bagajdakı cıvıc yazısını sokup kendı orjınal yerıne yapıstırsa gercekren kusursuz olacak :)

http://d1202.hizliresim.com/u/s/2z7nb.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3638/3419325713_a85cbfa104_o.jpg

bu araç 45e gitti mi yane_?

yaşar
24-02-2012, 22:30

Simdi iftira miftira demeden otur duşün satarken öğreneceklerini şimdi öğrendin ...

Şimdi öğrendiklerimiz gerçekmi diyorsun ? kesin ve net cevap verebiliyormusun başkan ?

Cimmeria
24-02-2012, 22:32
digerlerine ne oluyor diyorsunuz ama sonucta biz bu siteye guvenerek ya da insanlarin laflarina guvenerek bu arabalari tanidiklarimiza oneriyoruz ticaretlerine araci oluyoruz, arada mutlaka ici kotu oldugu icin yorum yapanlar vardir ama bazilarimiz da gercekten isin gercegini bilmek istiyor bundan dolayi yaziyor.

ha igneleyici laflarin bir kismi bence aracin sahibi olan arkadaslarin basta bu arabayi cok temiz en temiz daha temizi yok diye tanitip kaputu saklamaya calismalari gibi durumlardan olmustur gibi geliyor bana.

ama isin sonunda araci satan arkadas boyle bir sey cikarsa ben geri alirim diyor ki kimse kusura bakmasin herkesin yapacagi bir sey degil bu o yuzden bence helal olsun bu konuda arkadasa

sipahi
24-02-2012, 22:34

Doğruysa eyvallah,yalansa birde onun hakkınaki yorumunu alabilirmiyim?Araç hakkında bilgisi olan konusur tamam da,Beyazada siyah denmez be :) Aracı canlı görsen farklı düşünürsün.

ef186
24-02-2012, 22:43
Şimdi öğrendiklerimiz gerçekmi diyorsun ? kesin ve net cevap verebiliyormusun başkan ?

Doğruysa eyvallah,yalansa birde onun hakkınaki yorumunu alabilirmiyim?Araç hakkında bilgisi olan konusur tamam da,Beyazada siyah denmez be :) Aracı canlı görsen farklı düşünürsün.

Açık net söyliyim ne oldugu umrumda degil .

Ancak şunuda biliyorum ki bu forumda ortalikta boşa sıkan adam olursa neler olucagını bilir burasi öylesine bir yer degil ...

Ama bilineki bu konu silinmez kalir kim ne yaptiysa ortadadir ...

Metin Bilen
24-02-2012, 22:54
bende eskı eds typer dıye duymustum bı ara ama cokmuydu aracın hasarı hanı saseler dırekler falan oynama varmıdır aracta ?

eskı edes suan antalyadan satılık olan LK plakadır aracın kaydı vardır bızım arkadasımızdan satıldı..

chiefkadir
24-02-2012, 22:55
Konuya çok şaşırdım...
Bu olayı ilk yazan Anti nickli Hikmet kardeşimiz haza beyefendi dört dörtlük bir insandır yalan söylemeyi bırakın emin olmasa yazmayacak kadar hassas bir çocuk..
Birde bu hadiseyi çokda büyütüp aman aman olay gibi düşünmekte yersiz, neticede mal bu yerine gelir yerine konulur zaten kaybolan bişeyde yok fazlada dallandırmanın alemi yok :) Haa neyi gördük mal alırken iyiden iyiye araştırmak lazım mış :)

gti-selim
24-02-2012, 23:00

Admin bey senin bu konuyla bı ilgin varmı bu konu çıkar çıkmaz Ömer'i yani sipahi kardesimi ben aradım ben bildirdim kanka böyle böyle bı söylenti var migden bulanırsa kafanda soru işareti varsa şimdi geliyorum arabamı almaya dedi
Abi öyle bişey olamaz dedi araba belli dedi böyle tayyar yok dedi acele etme abi olay netleşsin dedi benim arabadan bı derdim yok dedi eyvallah kanka dedim saat kaç olursa olsun araman yeterli dedim eyvallah abi dedi kapattık sen neyi igneliyosun suan onu anlamış değilim ??? biz dürüst insanız merak etme...

sipahi
24-02-2012, 23:01
Admin bey senin bu konuyla bı ilgin varmı bu konu çıkar çıkmaz Ömer'i yani sipahi kardesimi ben aradım ben bildirdim kanka böyle böyle bı söylenti var migden bulanırsa kafanda soru işareti varsa şimdi geliyorum arabamı almaya dedi
Abi öyle bişey olamaz dedi araba belli dedi böyle tayyar yok dedi acele etme abi olay netleşsin dedi benim arabadan bı derdim yok dedi eyvallah kanka dedim saat kaç olursa olsun araman yeterli dedim eyvallah abi dedi kapattık sen neyi igneliyosun suan onu anlamış değilim ??? biz dürüst insanız merak etme...

:icon_tup::icon_tup:

BilalAkbayır
24-02-2012, 23:05
O değil de FN2 type-r alınır mı? Kırmızı :rolleyes:

som306
24-02-2012, 23:09
Forum sayesinde bazı şeyleri öğrenmiş oldunuz demek istemiş,konuyla ilgili bişey ima etmeye çalışmamış bence..

DeNNis
24-02-2012, 23:21
serviste kaputun gelmesinin bir ay süreceğini ve çok beklemek istemedikleri için servistekiler aksesuar kısmındaki carbon panjuru takmayı önermişler, teyzede kabul etmiş demiştiniz. bu durumda demek oluyorki teyze size yalan söylemiş. öyle mi ? bu durumda kaan isimli arkadaşın annesinide yalancı durumuna düşürmüş olunmuyor mu ?

gti-selim
24-02-2012, 23:23
Forum sayesinde bazı şeyleri öğrenmiş oldunuz demek istemiş,konuyla ilgili bişey ima etmeye çalışmamış bence..

Som306 bakıyorum herhalde nickinizin altındaki şapkaları yükseltmenin pesindesiniz sanırım sizin icin bu kadar önemliyse adres verin size rengarenk şapkalar kargoliyim....

gti-selim
24-02-2012, 23:49
????????????

buraksinan
24-02-2012, 23:50
Aracı ilk alan arkadasın belliki böyle bir olaydan haberi yok.. olsa bile bunu üsluplu bir tarzda anlatacak birine benziyor... çok insanlar gördük üç arabayı birleştirip bi araba toplayarak orginal diyebilen..araca 48 bin tl para verilmiş buda kimseyi ilgilendirmez. piyasada 40 bin tlden aşağıda typer yok bence bu arabalara devasa paralar bunlar. para onun araba onun isteyen istediğini alabilir. bende 95 gli corolla var 6 ay önce aldım 38300 kmde ama aracın kmsi benim umrumda değildi kaportası güzeldi ondan aldım.snra bir inat uğruna gitmedğimiz yer kalmadı km orginalmi die servis dahil koca bursada heryer orginal dedi. fakat sonra öğrendikki araba 2008 yılında çorluda servise girip 105.000 kmde yeni km sayacı takılmış oluyo yani böyle şeyler.

ibrahim
24-02-2012, 23:56
hoş geldin

gti-selim
24-02-2012, 23:58
Aracı ilk alan arkadasın belliki böyle bir olaydan haberi yok.. olsa bile bunu üsluplu bir tarzda anlatacak birine benziyor... çok insanlar gördük üç arabayı birleştirip bi araba toplayarak orginal diyebilen..araca 48 bin tl para verilmiş buda kimseyi ilgilendirmez. piyasada 40 bin tlden aşağıda typer yok bence bu arabalara devasa paralar bunlar. para onun araba onun isteyen istediğini alabilir. bende 95 gli corolla var 6 ay önce aldım 38300 kmde ama aracın kmsi benim umrumda değildi kaportası güzeldi ondan aldım.snra bir inat uğruna gitmedğimiz yer kalmadı km orginalmi die servis dahil koca bursada heryer orginal dedi. fakat sonra öğrendikki araba 2008 yılında çorluda servise girip 105.000 kmde yeni km sayacı takılmış oluyo yani böyle şeyler.

EyvAllah dostum :icon_tup::icon_tup:

orhan_guney
24-02-2012, 23:59
Kafam acıldı yemin ederim 45 dakkadır her satırı okudum.sadece şunu söylemek ıstıyorum bazı anlar gelır arac okadar hoşunuza gıderkı bırakın surgulamayı bır an once notere gitmek zorunda kalırsınız.heycanınızdan bence bu selım kardeş böyle bır duygu yasadıgını dusunuyorum sonucda adam malının arkasında.bu saatde bıle aracı gerı alırım dıyor.ama şunu öğrendım burda ıstenılen araclar hemen satdırılıyor ıstenmeyen oldumu herkez yorum yapıyor.İşallah herkez hakketdiğini alır.

S.Özeren
25-02-2012, 00:00
milletin şeyiyle gerdeğe giren ne çok adam varmış arkadaş

alan satan birbirini tanıyo halletsinler arasında kimi ne ilgilendiriyor araç denildiği gibi olup burda çiçek dendiyse eyvallah ama belkide harbiden bilinmiyodu ?

şu konu mort olmasın yine...

(bahsi geçen kimseyi tanımam etmem sonra adımız yandaşa çıkmasın )

gti-selim
25-02-2012, 00:03
Kafam acıldı yemin ederim 45 dakkadır her satırı okudum.sadece şunu söylemek ıstıyorum bazı anlar gelır arac okadar hoşunuza gıderkı bırakın surgulamayı bır an once notere gitmek zorunda kalırsınız.heycanınızdan bence bu selım kardeş böyle bır duygu yasadıgını dusunuyorum sonucda adam malının arkasında.bu saatde bıle aracı gerı alırım dıyor.ama şunu öğrendım burda ıstenılen araclar hemen satdırılıyor ıstenmeyen oldumu herkez yorum yapıyor.İşallah herkez hakketdiğini alır.

Suana kadar beni tek anlayan kisisiniz teşekkürler.. Hep diyorum o araba benim :icon_tup::icon_tup:

som306
25-02-2012, 00:03
bakıyorum herhalde nickinizin altındaki şapkaları yükseltmenin pesindesiniz sanırım sizin icin bu kadar önemliyse
Ben ef186'nın dediğini açtım kasıtlı bişey yazmadım:) Aranızda halletmişsiniz zaten sizde yeni öğrenmişsiniz.

ibrahim
25-02-2012, 00:06
Suana kadar beni tek anlayan kisisiniz teşekkürler.. Hep diyorum o araba benim :icon_tup::icon_tup:

selim orhan candır :icon_tup:

gti-selim
25-02-2012, 00:11
selim orhan candır :icon_tup:

Kanka zaten fesat olmayan insan yazılarından belli oluyo sagolsun Allah razı olsun Allah herkese düşündüğünü versin :icon_tup:

driftboy
25-02-2012, 00:12
Şu typer'lar tedavülden kalkana kadar typer konusunda kavga eksik olmaz. Her konu b*ka sarıyo arkadaş...

ibrahim
25-02-2012, 00:13
amin kanka sen yazılanlara fazla takılma alan satan memnunsa sıkıntı yok alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullansın demekten başka bişi gelmez elimden

ibrahim
25-02-2012, 00:16
benim arabamında hasar kaydı var arabayı görmedim bilmediğim için benden önceki sahiplerine sordum kadir abi gözün kapalı al dedi efeye sordum düşünme al dedi gittim aldım geldim ne ustaya sordum ne servise soktum aldım geldim kazasızyla belasıyla benim arabamdır dedim isteyen olursada satarım 50bin tlye işine gelen alsın gelmeyen makara yapsın *** atsın sıkıntı yok

orhan_guney
25-02-2012, 00:17
moruk senın aracda bıldıgım kadarıyla 1.4 motor varmış dogrumu ? :hahaha::p
benim arabamında hasar kaydı var arabayı görmedim bilmediğim için benden önceki sahiplerine sordum kadir abi gözün kapalı al dedi efeye sordum düşünme al dedi gittim aldım geldim ne ustaya sordum ne servise soktum aldım geldim kazasızyla belasıyla benim arabamdır dedim isteyen olursada satarım 50bin tlye işine gelen alsın gelmeyen makara yapsın *** atsın sıkıntı yok

ibrahim
25-02-2012, 00:19
aynen swaplamışlar tr de tk ep3 kasaya 1.4 is motor sekli yeter :)

orhan_guney
25-02-2012, 00:21
yarın ıbonun aracı 1.4 müş dıye konu acılırsa sövme sakın bana ::)
aynen swaplamışlar tr de tk ep3 kasaya 1.4 is motor sekli yeter :)

ibrahim
25-02-2012, 00:23
ben tüm olumlu olumsuz yoruma açığım sıkıntı yok ben araba için kimsenin kalbini kırmam

orhan_guney
25-02-2012, 00:23
:icon_tup: eywallah kardeşim.
ben tüm olumlu olumsuz yoruma açığım sıkıntı yok ben araba için kimsenin kalbini kırmam

ibrahim
25-02-2012, 00:28
ben arabamı satılığa çıkarırsam başlığım chief kadir amcadan satılık typer olacak :)

34tb9544
25-02-2012, 00:32
Bı şey sorcam temiz yada boyasiz typer var mı almak istesek bı ara hka ve job vardi sanirim başka ?

S.Özeren
25-02-2012, 00:33
Bı şey sorcam temiz yada boyasiz typer var mı almak istesek bı ara hka ve job vardi sanirim başka ?

jad ufak bi lokal boyası var o kadar bide ygz var boyasız benim bildiklerim..

34tb9544
25-02-2012, 00:34
Bide başka bi şey gordum saniyeler önce sahibinden de
Başlık şu sekilde
Demir otodan typer stp yi satıyorlar açıklamada yazan yazı Demir otodan ikinci typer birini bu gun sattık meşhur teyzeden olan typer diye :):)

ibooo
25-02-2012, 00:42
jad ufak bi lokal boyası var o kadar bide ygz var boyasız benim bildiklerim..

Ygz nin sağ kapısı değişik

FaBeRgE
25-02-2012, 00:43
Bide başka bi şey gordum saniyeler önce sahibinden de
Başlık şu sekilde
Demir otodan typer stp yi satıyorlar açıklamada yazan yazı Demir otodan ikinci typer birini bu gun sattık meşhur teyzeden olan typer diye :):)

teyzeden olan tayyar stp ile takas edilmiş, sanırım o yüzden o şekilde yazmışlar :icon_tup:

kelalper
25-02-2012, 00:43
Beyler iki tane kici boklu arabanin lafini ederken birbirinize giriyorsunuz ya laflar havada ucusuyor ya siz rahatsiniz tabi ulan bugra ile iki lokma bi sey icelim ata demirer izleyelim gulelim dedik adamin burnundan geldi surekli sikayet mailleri geliyor o onu sikayet ediyor oteki otekini. Bu mailler sadece bugraya degil butun modlara gelio. Adamlar surekli diken ustunde. Yazarken allah askina adapli yazin. Birine maydanoz yazsaniz bak bana maydonoz dedi diye sikayet gelio.

S.Özeren
25-02-2012, 00:45
Ygz nin sağ kapısı değişik

:D olsun boya sormuşlardı zaten :hahaha: bilmiyodum bu arada şaka maka bi yana

ef186
25-02-2012, 00:46

Ben ef186'nın dediğini açtım kasıtlı bişey yazmadım:) Aranızda halletmişsiniz zaten sizde yeni öğrenmişsiniz.

Selim Bu forumda yazilmadan haberin varmiydi yokmuydu ? Yoktu diyorsun satici olarak ...

Alan omer arailar baktim diyorsun ... Simdi yok arac sole bole diyosun ...

Yukariyi İyice okuyun en az 5 kez.

Gti-selim Ben s2k i satali 7 sene oldu beni tanimiyor olabilirsin gayet normal ama benim tayyarla falan isim olmaz ne aliisi ne saticii nede merakli seveni fun i falan im ...
Bedava versen binmem bilmem anlatabildimmi ...

Bu forumda bir uye sormus sahibindene ilan vermisin internete yani adamda demski nasil ilgileniyorum ...

Sonra biri demiski k plaka
Sonrasi ***** ...

Yazilanlar ortada seninkilerde silinen diger konuda elimin altinda sana sahsina yada ticaretine laf sokucaksam cekinmem yazarim ben gerivitesimi iptal edileli cok oldu ...

İyiniyetli oldugunu dusunerek anlayisla yaklasiyorum admin bey falan yazarak yanlis yolda adimliyosun forumu.
Umrumda degil sen yada tayyarin yada o bu , sen suan yazabiliyosan banli degilsen tarafsiz olarak herkez kibar ca insan gibi konussun diye ...

Bu iyi niyeti zorlama ...

İyi forumlar.

mmustu
25-02-2012, 00:46
Beyler iki tane kici boklu arabanin lafini ederken birbirinize giriyorsunuz ya laflar havada ucusuyor ya siz rahatsiniz tabi ulan bugra ile iki lokma bi sey icelim ata demirer izleyelim gulelim dedik adamin burnundan geldi surekli sikayet mailleri geliyor o onu sikayet ediyor oteki otekini. Bu mailler sadece bugraya degil butun modlara gelio. Adamlar surekli diken ustunde. Yazarken allah askina adapli yazin. Birine maydanoz yazsaniz bak bana maydonoz dedi diye sikayet gelio.

Arkadaşım Mod. tabi bakacak yapacak görevi bu onun neyin peşindesiniz siz ? cem geçen gün itiraf etti 3.000 usd maaş alıyoruz diye o kadar parayı bende alsam bende bakarım bu işe ayık olun ;)

bu arada ne içiyonuz na siz :D

!KO
25-02-2012, 00:47
izmirdeki 35 dyn siyah 2004 bu ne durumda ? :)

ibrahim
25-02-2012, 00:50
Arkadaşım Mod. tabi bakacak yapacak görevi bu onun neyin peşindesiniz siz ? cem geçen gün itiraf etti 3.000 usd maaş alıyoruz diye o kadar parayı bende alsam bende bakarım bu işe ayık olun ;)

bu arada ne içiyonuz na siz :D

aman beyler bu arkadaşa sakın bişi yedirip içirmeyin ben içirdim fena lastı uyandırayım sizi baştan :hahaha:

mmustu
25-02-2012, 00:51
aman beyler bu arkadaşa sakın bişi yedirip içirmeyin ben içirdim fena lastı uyandırayım sizi baştan :hahaha:

hsduhasu fena mı oldu nan ticaret yaptık o kafayla :D :D

ibrahim
25-02-2012, 00:53
hsduhasu fena mı oldu nan ticaret yaptık o kafayla :D :D

kanka sen yeterki gel ticaret yapmadanda ben seni yedirir içiriri gezdiririm şekille

mmustu
25-02-2012, 00:54
kanka sen yeterki gel ticaret yapmadanda ben seni yedirir içiriri gezdiririm şekille

Allah razı olsun kankacımm :D konuyu hepten *** ettik :D

gti-selim
25-02-2012, 01:07
Selim Bu forumda yazilmadan haberin varmiydi yokmuydu ? Yoktu diyorsun satici olarak ...

Alan omer arailar baktim diyorsun ... Simdi yok arac sole bole diyosun ...

Yukariyi İyice okuyun en az 5 kez.

Gti-selim Ben s2k i satali 7 sene oldu beni tanimiyor olabilirsin gayet normal ama benim tayyarla falan isim olmaz ne aliisi ne saticii nede merakli seveni fun i falan im ...

Bu forumda bir uye sormus sahibindene ilan vermisin internete yani adamda demski nasil ilgileniyorum ...

Sonra biri demiski k plaka
Sonrasi ***** ...

Yazilanlar ortada seninkilerde silinen diger konuda elimin altinda sana sahsina yada ticaretine laf sokucaksam cekinmem yazarim bizim gerivitesimiz iptal edileli cok oldu ...

İyiniyetli oldugunu dusunerek anlayisla yaklasiyorum admn bey falan yazarak yablis yolda adimliyosun forumu cok umrumda degil sen yada tayyarin yada o bu sen suan yazabiliyosan banli degilsen bi omr boyu tarafsiz olarak herkez kibar ca insan gibi konussun diye ...

Bu iyi niyeti zorlama ...

İyi forumlar.

Ben hepinizi tanıyorum eminim cogu Adminde beni tanıyor zaten tarafsız olmanı tercih ederim kişisel bı sıkıntı varsa kişisel çözmek isterim benim sana veya burda kimseye lafım yok sadece bilip yazılsın istiyorum kimse bilmeden yorum yapmasın..
Bu arada banlama gibi tehditi varide konuşmayalım hata varsa onu söyleyelim suan seninle kişisel konuşuyorum admin olarak değil yanlışım varsa söyle tehditide sevmem neyse o..
Seneler önce bendede ne araçlar vardı körfezin tozunu atarken buradaki cogu insan yoktu Cem iyi bilir kendisine saygılarım sonsuz Crm Suat abimde yanimizdaydi. :icon_tup:

Patisever
25-02-2012, 01:08
arkadaslar biraz inceledim 2. şeye takıldım birincisi bu stp daha yeni alınmadım ısahipleri tarafından nedne satılıyor acaba birde konuyla ilgili acıkcası teyzeden yazılan type r için sakın kimse yalnıs anlamasın teyzeden baslıgı bir defa yalnıs nedne derseniz kım teyeye type r satar yada hangi teyze tek kapı araç alır adam demezmi teyze sen ne yapacaksın bu aracı ilk alınıs durumu tuhafıma geldi acıkcası bana birde su forumda gerçekten çok sey öğrendim ALLAH burdakı yardımcı kardeşlerimizden eksit etmesin bizleri herkese kendi adıma teşekkür ediyorum yazdıklarım kımsenin lafları üzerine değildir arkadaslar kımse üstüne alınmasın satan arkadasımızda illaki aracın sorunu warsa ne t durumu öğrenememiştir diye düşünüyorum ama soru ndenildiği gibi warsa sonuca kımse bu sekilde bişeye girmez okuduklarıma göre düzgünde biri sanırım nacizane fikrim yorumlarda iğneler konusup kişilere değil aracın üzerinden eksikleri ortaya yazılsın bilmeyen öğrensin kimseninde kalbi kırılmasın teşekkürler

chiefkadir
25-02-2012, 01:08
Hasar kaydı illaki vardı ibo,ama alınmıcak arabada degildi makul rakam olduğu sürece.sende 40 bine satabilirsin,benim yaş 40ı gecti amcanızım ulen getir satalım:D

shumi
25-02-2012, 01:14
Su typer dan anlayan takip eden bir arkadas yokmu dokulsun madem hangi arac ne durumda ( her ne kadar nesi varsa yazdimsada once benim aracimdanda baslayabilir ) plakalar ucusuyor fakat boyali boyasiz degisenli degisensiz birbirine girdi valla yazdiklarim yanlis anlasilmasin. Kimseye hitaben birsey yazmiyorum benim aracimda satilikti ama bu kadar yazilandan sonra vazgectim satmiyorum gul gibi aracim varmis benim Millef temiz typer ariyor yokmu soyle boyle arac diye a dan z ye yaziyoruz bi arabayi satamadik yaw :D

Diger konu netlesecekmis ztn arkadasta arcinin arkasinda,baska birseyler aramaya gerek yok bence

ibrahim
eyvallah abi satma gibi bi nietim yok daha ne günlerinm olacak bu arabayla sıkılır birazda cebimde param olursa ozaman ya satar yada takas ederim şimdilik binicisiyim bidaha nerden bulucam 50binde 2005 model arabayı

ef186
Ben hepinizi tanıyorum eminim cogu Adminde beni tanıyor zaten tarafsız olmanı tercih ederim kişisel bı sıkıntı varsa kişisel çözmek isterim benim sana veya burda kimseye lafım yok sadece bilip yazılsın istiyorum kimse bilmeden yorum yapmasın..
Bu arada banlama gibi tehditi varide konuşmayalım hata varsa onu söyleyelim suan seninle kişisel konuşuyorum admin olarak değil yanlışım varsa söyle tehditide sevmem neyse o..
Seneler önce bendede ne araçlar vardı körfezin tozunu atarken buradaki cogu insan yoktu Cem iyi bilir kendisine saygılarım sonsuz Crm Suat abimde yanimizdaydi. :icon_tup:

Ben tehdit etmem yaparim .

Eger suan bunu yaziyorsan banli degilsen sence bu bizim tarafsiz olarak iyi niyetimizi gostermezmi ?
Tarafli olsak bu forumda bu olay patladiginda seni neden banlamayip konusturalim ? Karalariz olur biter degilmi ?

Anla artik benim yada bu forumun yonetimini umrunda degil bu arac bizim icin sil tusu kadar yakin ama tarafsiz olalim dedigimz icin sen suanda yazip cevap hakkini kullaniyorsun ...

Tutup admin beyle aslayan cumleler kurmamalisin ...

Daha nasil turkce anlatayim bilmiyorum .......

ef186
25-02-2012, 01:17

Gördün alper ben neyleyim ne edeyim ...

gti-selim
25-02-2012, 01:18
Ben tehdit etmem yaparim .

Eger suan bunu yaziyorsan banli degilsen sence bu bizim tarafsiz olarak iyi niyetimizi gostermezmi ?
Tarafli olsak bu forumda bu olay patladiginda seni neden banlamayip konusturalim ? Karalariz olur biter degilmi ?

Anla artik benim yada bu forumun yonetimini umrunda degil bu arac bizim icin sil tusu kadar yakin ama tarafsiz olalim dedigimz icin sen suanda yazip cevap hakkini kullaniyorsun ...

Tutup admin beyle aslayan cumleler kurmamalisin ...

Daha nasil turkce anlatayim bilmiyorum .......

Adını bilmiyorum olamazmi bey kötü bir tabirmi saygıdan kullandığım bı kelime esnaf ınsanım türkcem Allah'a şükür iyidir anlatmana gerek yok adını bagisla o sekilde hitap ediym o zaman ??

ef186
25-02-2012, 01:21
Adını bilmiyorum olamazmi bey kötü bir tabirmi saygıdan kullandığım bı kelime esnaf ınsanım türkcem Allah'a şükür iyidir anlatmana gerek yok adını bagisla o sekilde hitap ediym o zaman ??

İsmim buğra not ile 106 ile katildiginiz draglari duzenleyen adamim .

Basinda yazdigin bey e degil, sitemkar tavrina benim lafim ...

Saygi duyana saygiyla yaklasmaktir bize yakisan .

dragon07
25-02-2012, 01:23
dostum esnafım diyorsun araba işinin içindeyim diyorsun ekmegini bu işten kazanıosun :)

bu araba bukadar parlatılmış, cilalanmış, galericisinde boyalı oldugunu nasıl anlamazsın?
bi anlık boşluk yada acele heycan deme

ama şu var mal bnm diyorsun helal olsun ;)

iso35
25-02-2012, 01:24
Su typer dan anlayan takip eden bir arkadas yokmu dokulsun madem hangi arac ne durumda ( her ne kadar nesi varsa yazdimsada once benim aracimdanda baslayabilir ) plakalar ucusuyor fakat boyali boyasiz degisenli degisensiz birbirine girdi valla yazdiklarim yanlis anlasilmasin. Kimseye hitaben birsey yazmiyorum benim aracimda satilikti ama bu kadar yazilandan sonra vazgectim satmiyorum gul gibi aracim varmis benim Millef temiz typer ariyor yokmu soyle boyle arac diye a dan z ye yaziyoruz bi arabayi satamadik yaw :D

Diger konu netlesecekmis ztn arkadasta arcinin arkasinda,baska birseyler aramaya gerek yok bence

Selçuk abi benim niyetim var aracınıza fakat ani satma kararınız çıkınca para sıkıntım oldu.Nasip abicim inşallah gönlüne göre olur herşey..

şizofren
25-02-2012, 01:28
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır kelimesi ne bir kez daha inandım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

zamanında benim arabamı ben almadan önce almak istiyen arkadaslarda oldu arabayı ben aldım dıye morallerı bozuldu burda bu forumda benım arabamı da kötüledi ler şimdi de arabayı selim geri alsın diye uğraşıyorlar selim nasıl olsa galeri ci bu arabayı geri alırsa nasıl olsa satıcak diye düşünülüyor bu kadar kazası arızası osu busu olan araba da fiyatı düşer diye karalama kampanyası başlatılıyor bence bu tür oyunlara gelinmemeli

gti-selim
25-02-2012, 01:29
dostum esnafım diyorsun araba işinin içindeyim diyorsun ekmegini bu işten kazanıosun :)

bu araba bukadar parlatılmış, cilalanmış, galericisinde boyalı oldugunu nasıl anlamazsın?
bi anlık boşluk yada acele heycan deme

ama şu var mal bnm diyorsun helal olsun ;)

Dostum sen şimdi kendine bu saatte heycan araba oku oku oku öyle yorum yap sabahtan beri ben burda bunu demek istiyorum bilmeden konuşmayın ben kcmi yırttım kackere söyledim aracın kaputu tamponu sol fari değişik sol taraf boyalı diye okuyunda öyle yazın artık usandirdiniz yani yazı yazmayı bukadar çok seviyorsanız acın msn i arkadaslarınıza siir yazın ok..

ef186
25-02-2012, 01:30
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır kelimesi ne bir kez daha inandım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

zamanında benim arabamı ben almadan önce almak istiyen arkadaslarda oldu arabayı ben aldım dıye morallerı bozuldu burda bu forumda benım arabamı da kötüledi ler şimdi de arabayı selim geri alsın diye uğraşıyorlar selim nasıl olsa galeri ci bu arabayı geri alırsa nasıl olsa satıcak diye düşünülüyor bu kadar kazası arızası osu busu olan araba da fiyatı düşer diye karalama kampanyası başlatılıyor bence bu tür oyunlara gelinmemeli

Şahsi fikrin disinda bir bilgin varmi ? Bu yazdiklarin senin icinden gelenler ,duygularinmi , yoksa aracin eski sahibine falanmi ulastin ?

shumi
25-02-2012, 01:33
Selçuk abi benim niyetim var aracınıza fakat ani satma kararınız çıkınca para sıkıntım oldu.Nasip abicim inşallah gönlüne göre olur herşey..

Amin,Allah razi olsun, begendigim bir arac vardi oda satildi o yuzden sadece tech e actigim ilani kaldirdim + bundan sonrasi nasip kismet kardesim, tsk ederim iyi dileklerin icin ayrica :icon_tup:

şizofren
25-02-2012, 01:33
tamamen kendi fikir ve düşüncelerimi yansıttım yorumlar çok alaycı ve basit geldi tek tek okudum herkezin yorumunu

gti-selim
25-02-2012, 01:36
İsmim buğra not ile 106 ile katildiginiz draglari duzenleyen adamim .

Basinda yazdigin bey e degil, sitemkar tavrina benim lafim ...

Saygi duyana saygiyla yaklasmaktir bize yakisan .

Evet Buğra abi abi diyorum yasından dolayı seninlede tanıştık Körfez'e girerken son yarışta sen yardımcı olmuştun kontejan doluyodu son aldığın kisi benim vcu Selim. Hatırlarsın..
Sitemkar oluşum suclamali vari konuşmandan ben en basından beri olayı tüm gercekligiyle anlatıyorum ve eğer böyle bişey varsa araç benim diyorum hatta Ömer'i aradım kanka geliyorum arabayı almaya dedim abi benim araçtan sorunum yok böyle bişeyde bu araçtan beklemiyorum dedi kendiside bunu burda onayladı daha ne diyim siz söyleyin ???

ef186
25-02-2012, 01:36
Dostum sen şimdi kendine bu saatte heycan araba oku oku oku öyle yorum yap sabahtan beri ben burda bunu demek istiyorum bilmeden konuşmayın ben kcmi yırttım kackere söyledim aracın kaputu tamponu sol fari değişik sol taraf boyalı diye okuyunda öyle yazın artık usandirdiniz yani yazı yazmayı bukadar çok seviyorsanız acın msn i arkadaslarınıza siir yazın ok..

Selim bu aracin

Kaput Degisik
Tampon degisik
Sol fari degisik

Disinda gercekten herhangibir degisen boyanan (lokl mokal o bu zart zurt dahil ) parcasi yokmu ?
Bu mesaja cevabin ole bole degil net olsun yarin murat mutluyu arayip kendim sorucam forumda sikinti istemiyorum ...

Alinti yap bu mesajdan yaz evet bukadar hayir degil sunlarda var diye ...

dragon07
25-02-2012, 01:38
bana bir masal anlat baba...

ef186
25-02-2012, 01:39
Evet Buğra abi abi diyorum yasından dolayı seninlede tanıştık Körfez'e girerken son yarışta sen yardımcı olmuştun kontejan doluyodu son aldığın kisi benim vcu Selim. Hatırlarsın..
Sitemkar oluşum suclamali vari konuşmandan ben en basından beri olayı tüm gercekligiyle anlatıyorum ve eğer böyle bişey varsa araç benim diyorum hatta Ömer'i aradım kanka geliyorum arabayı almaya dedim abi benim araçtan sorunum yok böyle bişeyde bu araçtan beklemiyorum dedi kendiside bunu burda onayladı daha ne diyim siz söyleyin ???

Seker gibi adamsin zehir gibi yazi yaziyosun be gulum ...

Bu asamada sen geri alirm diye 5 sayfa once dedin zaten .
Daha atar gider hayt huyt yazma . Sonuc ciksin ozaman ya git al araci yada deki surum budur yqzanlardan tek tek ozur bekliyorum .

Umrumda olmayan araba foruma konu acildi bize dert oldu ama ogreniri mazisini sende soranda alan da rahat eder .

Varsa bir sorunu sana da solemeden satan var ise ifsa et forumda kimise biline .

gti-selim
25-02-2012, 01:40

Dostum seni ayakta alkışlıyorum :icon_tup:
Ama burda söyle bişey var doğru söyleyeni 9 koyden kovuyorlar...

ef186
25-02-2012, 01:42

tamamen kendi fikir ve düşüncelerimi yansıttım yorumlar çok alaycı ve basit geldi tek tek okudum herkezin yorumunu

Fikirlerin icin size tesekkur ederiz . Arayis fikir degil gercekler.

ef186
25-02-2012, 01:44
Dostum seni ayakta alkışlıyorum :icon_tup:
Ama burda söyle bişey var doğru söyleyeni 9 koyden kovuyorlar...

Selim burasi 10. Koy dogru soleyen ayakta kalir ....

Kim dogrucu davutsa onun yanindayiz .

Sendeyse eksik hata sana , yok diger taraftaysa Allah ona sabir vere okadar diyim ...

gti-selim
25-02-2012, 01:45
Selim bu aracin

Kaput Degisik
Tampon degisik
Sol fari degisik

Disinda gercekten herhangibir degisen boyanan (lokl mokal o bu zart zurt dahil ) parcasi yokmu ?
Bu mesaja cevabin ole bole degil net olsun yarin murat mutluyu arayip kendim sorucam forumda sikinti istemiyorum ...

Alinti yap bu mesajdan yaz evet bukadar hayir degil sunlarda var diye ...

Bunlara ek olarak tavan sol on tarafta lokal boya var boya makinesi ile karış karış baktım baskada bişey göremedik ben ve bakan onlarca insan. :icon_tup:
Sordur abi bende biliym neyse o aracım pertse bile burdan bagiriym Pert diye sıkıntı yok..

şizofren
25-02-2012, 01:47
Fikirlerin icin size tesekkur ederiz . Arayis fikir degil gercekler.

rica ederim buğra abi

ben sadece konuyla alakalı yazılanlara açıklama yaptım gerçekler iyi yada kötü çıkacaktır

şizofren
25-02-2012, 01:49
Bunlara ek olarak tavan sol on tarafta lokal boya var boya makinesi ile karış karış baktım baskada bişey göremedik ben ve bakan onlarca insan. :icon_tup:
Sordur abi bende biliym neyse o aracım pertse bile burdan bagiriym Pert diye sıkıntı yok..

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

gti-selim
25-02-2012, 02:04
Selim burasi 10. Koy dogru soleyen ayakta kalir ....

Kim dogrucu davutsa onun yanindayiz .

Sendeyse eksik hata sana , yok diger taraftaysa Allah ona sabir vere okadar diyim ...

Hata bendeyse bilmeden aracı savunduğum için burdan küçük büyük herkezden özür dilemesinide bilirim abi cahil değiliz çig insan değiliz 29 yasında adamım 4 yasında şükürler olsun aslanlar gibi oğlum var hayatta herseyi gördük özür dilemekte bir erdemliktir ben bugün için yasamıyorum idealim yarınlar bir araba için. Kimseyi kırmam kandirmam dükkanımda 8 tane daha aracım var benim ekmegimi sadece bu tayyar vermiyo. Gerekirse ölü parasına veririm kalp temizliğinden zararım varsa diğer araçlardan çıkarırım demek istediğim verende Allah alanda Allah onun harici kimse bişey yapamaz bana hayat inişli cikislidir. Tekrar söylüyorum bende neyse odur sıkıntı yok..
Tek isteyim lütfen bilmeden yorum yapmayın..
Herkese saygılar iyi geceler..!

ef186
25-02-2012, 02:12
Hata bendeyse bilmeden aracı savunduğum için burdan küçük büyük herkezden özür dilemesinide bilirim abi cahil değiliz çig insan değiliz 29 yasında adamım 4 yasında şükürler olsun aslanlar gibi oğlum var hayatta herseyi gördük özür dilemekte bir erdemliktir ben bugün için yasamıyorum idealim yarınlar bir araba için. Kimseyi kırmam kandirmam dükkanımda 8 tane daha aracım var benim ekmegimi sadece bu tayyar vermiyo. Gerekirse ölü parasına veririm kalp temizliğinden zararım varsa diğer araçlardan çıkarırım demek istediğim verende Allah alanda Allah onun harici kimse bişey yapamaz bana hayat inişli cikislidir. Tekrar söylüyorum bende neyse odur sıkıntı yok..
Tek isteyim lütfen bilmeden yorum yapmayın..
Herkese saygılar iyi geceler..!

Sen böyle düşündükten sonra , laflarinla yaptiklarin birbirini tuttukça Allah zaten yolunu açık tutar .
Konuya kaanin arkadasi olarak yazan uyemiz %100 bilgi iletir konu netlesir bende teyit ederim kayitlardan , calisan ustalardan durumu sende buna istinaden araci alirsin geri yada simdiki sahibi derki bunlarla da kabulumdur . Olur biter bu konuda burda kapanir .

Buraya efendi gibi yazan herkez başımızın tacı ama nezaman ki konuya tabiri caiz ise mahalle ağzı giriyo gözüm dönüyor bu forumda kimseye bu hakki vermiyoruz.

Hadi herkeze tatli ruyalar ...

gti-selim
25-02-2012, 02:15
Sen böyle düşündükten sonra , laflarinla yaptiklarin birbirini tuttukça Allah zaten yolunu açık tutar .
Konuya kaanin arkadasi olarak yazan uyemiz %100 bilgi iletir konu netlesir bende teyit ederim kayitlardan , calisan ustalardan durumu sende buna istinaden araci alirsin geri yada simdiki sahibi derki bunlarla da kabulumdur . Olur biter bu konuda burda kapanir .

Buraya efendi gibi yazan herkez başımızın tacı ama nezaman ki konuya tabiri caiz ise mahalle ağzı giriyo gözüm dönüyor bu forumda kimseye bu hakki vermiyoruz.

Hadi herkeze tatli ruyalar ...

Saygılar...
Daha çok yarisicaz seninle abi iyi geceler.. :icon_tup:

kelalper
25-02-2012, 07:13
arkadaslar biraz inceledim 2. şeye takıldım birincisi bu stp daha yeni alınmadım ısahipleri tarafından nedne satılıyor acaba birde konuyla ilgili acıkcası teyzeden yazılan type r için sakın kimse yalnıs anlamasın teyzeden baslıgı bir defa yalnıs nedne derseniz kım teyeye type r satar yada hangi teyze tek kapı araç alır adam demezmi teyze sen ne yapacaksın bu aracı ilk alınıs durumu tuhafıma geldi acıkcası bana birde su forumda gerçekten çok sey öğrendim ALLAH burdakı yardımcı kardeşlerimizden eksit etmesin bizleri herkese kendi adıma teşekkür ediyorum yazdıklarım kımsenin lafları üzerine değildir arkadaslar kımse üstüne alınmasın satan arkadasımızda illaki aracın sorunu warsa ne t durumu öğrenememiştir diye düşünüyorum ama soru ndenildiği gibi warsa sonuca kımse bu sekilde bişeye girmez okuduklarıma göre düzgünde biri sanırım nacizane fikrim yorumlarda iğneler konusup kişilere değil aracın üzerinden eksikleri ortaya yazılsın bilmeyen öğrensin kimseninde kalbi kırılmasın teşekkürler

Teyzeden tayyar yalan diosun ya istisnalar çıkabilio. Mesela çok fazla VTI var dediler bende inanmıodum fazla gördüm anaa dedim. Arabayı ilk aldığımda da Temde karşı şeritten benim Megane ın aynı rengini trafikte son anda gördüm içinde de beyaz kafa bi teyze. Dedim oğlunun arabası falan heralde. Sonra assosta yazlıkta kendi öz teyzem olm Nuran teyzen gelecek sizin önünüzden geçecek haber ver dedi. Şimdi karşıdan liman tarafından benim arabanın aynısı gelio ama benim hanım ortada yok. Dedim hanım heralde. Sonra hanım denizden kafayı çıkardı ee hanım orada annemde suda. Benim araba kenarda kıçı gözüküo. Ulan gene çok kaçırdım birayı öğlen öğlen diyorum ama araba hala gelio yavaş yavaş. Hanım denizden bağırdı bak ne gelio diye. Ulan gözümü ayıramıorum ki. Allahın dağında benim arabanın aynısı bana doğru gelio. Güneş cama vurduğu için içini de göremiyorum. Araba geldi bizim kapının önünde durdu. Anaa Nuran teyze. Temde gördüğümde oymuş. Aynı kafa aynı saç modeli. Kadın deli gibi zengin benim arabadan var BMW mercedes yerine. Nuran teyze bu ne dedim. OO bende 2005den beri var çok güzel araba vııjt die kaçıo dedi. Yıl 2011 Ağustos siz düşünün. Hala kullanıo pırıl pırıl. Yani bazen öyle çıkabilio.

hakanguclu
25-02-2012, 07:58
Arkadaşlar ilandaki araç hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı nasıl araç ? Konuyu dağıtmış oluruz böylelikle.

Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 34.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 75833515 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-type-r-2002-75833515/detay)

rahmi
25-02-2012, 08:22
Arkadaşlar ilandaki araç hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı nasıl araç ? Konuyu dağıtmış oluruz böylelikle.

Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 34.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 75833515 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-type-r-2002-75833515/detay)

5.yada 6.sayfada o araç ile ilgili 1 kaç cümle bilgi olması lazım.

Emre İlbi
25-02-2012, 08:47

Antalyadan satılan arabaysa eğer ;
eski sahibinin bana yazdıkları,

araç Griden Kırmızıya çevrilme,
sigorta şirketinden almış, toplamış,
motor - şanzuman açılmamış,

Hasarının boyutuyla ilgili konuşmamıştık,
bakın - baktırın, bence alınabilecek bir araç

Bulut Y.
25-02-2012, 08:58
bakıp gormeden binip kullanmadan ön yargı kurbanı olmayın gideri yerinde sorunsuz şikayetsiz binilicek bir araç.

yaşar
25-02-2012, 09:00

Sussam gönül razı değil,söylesem tesiri yok :)

rio
25-02-2012, 09:01
arac griden kırmızıya dönme deil orjinal kendi rengi 20 bin tl ye yakın hasar kaydı var

otimli
25-02-2012, 09:13
arac antalyadayken sahıbıde bana grıden kırmızıya donme demıstı

Bulut Y.
25-02-2012, 09:32
Araç griden kırmızıya çevrilmiştir ben zamanında alıcı gozle baktım inceledim.

sahibiyle anlaşamadık ticaretimiz gerçekleşmedi.

şanzumanı motoru zil gibi. bin gazla ciğerlerini sök kıvamında. maşallah.

ceco
25-02-2012, 10:02
iki hafta once atasehırde görüşmüştük selim ile, aracı yenı almışlardı ozman selım haddınden fazla heycanlıydı aracı aldıgı için. dışardan baktıgım kadarıyla aracta 35 000lık hasaarlı bı arac gıbıde durmuyordu. selımın bu aracı bılerek satıcagını düşünmüyorum. sattıysada gerı alıcagını beyan etmiş alırda zaten.

ıkı taraf içinde can sıkıcı bi dönem, iyi veya kötü ortaya cıkar yakında.

DeNNis
25-02-2012, 10:06
Kimsenin bişey dediği yok, alınmışa, satılmışa...

Arabanın ilk fotografları paylaşılırken, ORJİNAL TEYZEDEN TYPER diye konu açtın. Fakat büyük ihtimal pazarlıgı Kaan isimli arkadaşımızla yaptın. o da işleri müsait olmadıgından satışa annesini gönderdi.
Balık baştan kokuyodu bence... Alevlenmenin, alevlendirmenin bir anlamı yok fakat kimsede kimseyi kandırmasın.
Sonuçta sen araba alıp, satan esnaf bi arkadaşımızsın. Arabanın fiyatını yükselticem diye kimse böyle oyunları türetmesin, kimsede bu oyunlara gelmesin diye bu forum burda.
Teyzeden typer konusuna herkes maşallah deyince keyfin yerindeyse, şimdi belgeli olumsuz eleştiriler geldiğindede dimdik dur. Yapacagın tek iş gidip MUTLUHANDAN servis kayıtlarını alıp belgelemektir. Aksi takdirde böyle işler senin ticaretinide, itibarını da etkiler. Allah korusun. Kimse senin zarar etmeni istemez. Ama iş, oyuna geldiği vakit, roller değişir.
ALLAH HERKESE HİDAYET VERSİN. DİYECEK BAŞKA BİrŞEY YOK.
SAYGILAR.

B.Battal
25-02-2012, 10:14
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Batman'in lipi ve 2005 koltukları başta dikkatimi çeken şeyler ..

Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75879407 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sorunsuz-2002-type-r-75879407/detay)

Bir de önceden konuşuldumu bilmiyorum bu LK'nın eski plakasını bilen var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-typer-ep3-75836482/detay

Kadir EMİSTEKİN
25-02-2012, 10:17
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Batman'in lipi ve 2005 koltukları başta dikkatimi çeken şeyler ..

Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75879407 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sorunsuz-2002-type-r-75879407/detay)

Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 39.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 75836482 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-typer-ep3-75836482/detay)

2002 arac kapı ıclerıde kırmmızı
lk typerde eskı eds dıe bılıyorm

ibooo
25-02-2012, 10:19
LK nın eski plakası EDS

luca55

Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 39.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 75836482 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-typer-ep3-75836482/detay)

LK nın eski EDS oldugu soylendı dıye hatırlıyorum.o arac 1 hafta once 37.500 e satılıktı sımdı ne oldu da fıyat cıktı anlamıs degılım herhalde bırkac kısı telefon actı sordu oda satarım dıye fıyat yukselttı :D (tabi tahmin)

eser

ilk i dj typer olması çok yüksek ihtimal ikinciside EDS Bilal'im

ibooo
25-02-2012, 10:21
ilk i dj typer olması çok yüksek ihtimal ikinciside EDS Bilal'im

walker japan :D

Brs_eg
25-02-2012, 10:23

üstteki dj typer egemen abinin eski typeri.

alttaki eds-maf-ajh olmasi lgzm plakalarinin.

eser
25-02-2012, 10:23
walker japan :D

koltuklar,walker japan lip :D açık ediyor kendini :D

Enes-x
25-02-2012, 11:05
Dj typerın hasar durumunu bilmiyorumda sahipleri hep belli ve bu işe gönül veren düzgün insanlardı.Son sahibi akif de öyle.. işe gidip gelirken kullandığını biliyorum.şaibe yok süpriz yok katakulli yok :D

!KO
25-02-2012, 11:06
izmirdeki 35 dyn siyah 2004 bu ne durumda ?

Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 46.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72887994 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-stock-typer-72887994/detay/)

bu araba :soru:

mmustu
25-02-2012, 11:21
vay akü hala sürüyomu bu mevzu bee

daha uzatmanın manası yok beyler

Arabayı satan öğrendi Alanda öğrendi mevzuyu artık iş kendi aralarında

tunceR
25-02-2012, 11:23
bu işi müge anlı çözer.

ibooo
25-02-2012, 11:25
vay akü hala sürüyomu bu mevzu bee

daha uzatmanın manası yok beyler

Arabayı satan öğrendi Alanda öğrendi mevzuyu artık iş kendi aralarında

tayparın temizide delikanlının aklını alır aklını

mmustu
25-02-2012, 11:28
bu işi müge anlı çözer.

bence tayzeden tayyarı sadece Yalçın abi bulur :D :D

yok be hacı koyim tayyarına boncuk e36 m3 var mı :D

!KO
25-02-2012, 11:31
bence tayzeden tayyarı sadece Yalçın abi bulur :D :D

yok be hacı koyim tayyarına boncuk e36 m3 var mı :D

yaşlandırma tekniği ile bencede yalçın abi !

dragon07
25-02-2012, 11:46
biz sattık tyyarı istanbula typer alıcak olan birisi gitsinde şu tayyarı bi incelsin ltfn...

komple boyalı ama çoğundan düzgündür.makyajlı kasa far stop takılcak sadece :)

Shadow_Dancer
25-02-2012, 11:50

hamur di miydi o :D

ibooo
25-02-2012, 11:54
hamur di miydi o :D

typer oldu artık o ülkenin 7 bölgesine eşit dağıldı,bi bölgeden diğer bölgeye geçtimi rakım düşer afr bozulur,araba kendi bölgesinde iyi gider,bölgeler savaşları yakında sinemalarda :D

F.Esen
25-02-2012, 12:44
typer oldu artık o ülkenin 7 bölgesine eşit dağıldı,bi bölgeden diğer bölgeye geçtimi rakım düşer afr bozulur,araba kendi bölgesinde iyi gider,bölgeler savaşları yakında sinemalarda :D

ibo gene boşta kalmışın kanka sen belli :)

Patisever
25-02-2012, 12:58
Teyzeden tayyar yalan diosun ya istisnalar çıkabilio. Mesela çok fazla VTI var dediler bende inanmıodum fazla gördüm anaa dedim. Arabayı ilk aldığımda da Temde karşı şeritten benim Megane ın aynı rengini trafikte son anda gördüm içinde de beyaz kafa bi teyze. Dedim oğlunun arabası falan heralde. Sonra assosta yazlıkta kendi öz teyzem olm Nuran teyzen gelecek sizin önünüzden geçecek haber ver dedi. Şimdi karşıdan liman tarafından benim arabanın aynısı gelio ama benim hanım ortada yok. Dedim hanım heralde. Sonra hanım denizden kafayı çıkardı ee hanım orada annemde suda. Benim araba kenarda kıçı gözüküo. Ulan gene çok kaçırdım birayı öğlen öğlen diyorum ama araba hala gelio yavaş yavaş. Hanım denizden bağırdı bak ne gelio diye. Ulan gözümü ayıramıorum ki. Allahın dağında benim arabanın aynısı bana doğru gelio. Güneş cama vurduğu için içini de göremiyorum. Araba geldi bizim kapının önünde durdu. Anaa Nuran teyze. Temde gördüğümde oymuş. Aynı kafa aynı saç modeli. Kadın deli gibi zengin benim arabadan var BMW mercedes yerine. Nuran teyze bu ne dedim. OO bende 2005den beri var çok güzel araba vııjt die kaçıo dedi. Yıl 2011 Ağustos siz düşünün. Hala kullanıo pırıl pırıl. Yani bazen öyle çıkabilio.
alper abi esfagfirullah yalan demedim haddimede değil sadece ilgimi çeken bi durumu anektot olarak ilettim bilgilerin için sağol

34tb9544
25-02-2012, 13:03
Benim arabada annemin üstüne iyiki annemin üstüne yaptirmisim teyzeden Cooper s

Yazdıklarım ne selimle Nede başkasıyla alakalı kimse kızmasın .

Bı tane patlak Vti yada typer alıp komple boyatip standart halde topluycam babamin üstüne yapıp Cumartesi gecesi 12 de atasehir Sehl'den benzin al baba diycem sonra yarın görün Amca'dan typeri
Hahahahah

Ahmet.S
25-02-2012, 13:10

Bı tane patlak Vti yada typer alıp komple boyatip standart halde topluycam babamin üstüne yapıp Cumartesi gecesi 12 de atasehir Sehl'den benzin al baba diycem sonra yarın görün Amca'dan typeri
Hahahahah

Babaya alışkanlık yapıp senin arabalarada el koyuyomuş her akşam roll

ocean0636
25-02-2012, 13:21
Benim rahmetlide annemin uzerineydi.
CAN Type-R 'da teyzedendi o zaman hemde Uzman Doktor Teyzeden :)

Ahmet.S
25-02-2012, 13:24

Mert ne adamsın be kardeşim Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah

ocean0636
25-02-2012, 13:27
Mert ne adamsın be kardeşim Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah

Sagolasn abi cumlemize daha iyileri ins. :)

ibooo
25-02-2012, 13:29
ibo gene boşta kalmışın kanka sen belli :)

Fikocan adamın dibisin :D

Dou
25-02-2012, 13:37

GNS de teyzeden :) :)

Haha

Metin Bilen
25-02-2012, 14:03
bu işi müge anlı çözer. :hahaha::hahaha:

vtecburac
25-02-2012, 14:09
hımmmmmmmmmmmm

YsnErhn
25-02-2012, 14:27

Hahahahah

heuheuheu bak bu iyiydi..

sipahi
25-02-2012, 15:16
Beyler, konusu geçen hasar denilen yılda ve km'de gerçekleşmiş olduğunu öğrendik..Selimle konustuk oda şok'larda şuan.Onunda haberi yoktu.Çok talihsiz bir durum.Ne ben nede o böyle olmasını isterdik.Söz verdiği gibi sonuna kadar malının arkasında.Pazartesi gunu tekrar satıslar geri alınacak.

!KO
25-02-2012, 15:20
Beyler, konusu geçen hasar denilen yılda ve km'de gerçekleşmiş olduğunu öğrendik..Selimle konustuk oda şok'larda şuan.Onunda haberi yoktu.Çok talihsiz bir durum.Ne ben nede o böyle olmasını isterdik.Söz verdiği gibi sonuna kadar malının arkasında.Pazartesi gunu tekrar satıslar geri alınacak.

gecmiş olsun orta yolu bulmanız sevindirici örnek olur inş :)

teyzeyle konustunuzmu peki o ne diyor bu duruma ?

Tunç
25-02-2012, 15:24
geçmiş olsun iki tarafada kimse madur durumda kalmıyor

Anti
25-02-2012, 15:26

Araştırma için teşekkürler, iftira atılıyor diyenlere saygılar.

Almanci Tane-R
25-02-2012, 15:46

evet bu devirde kimseye güven yok malesef. benim senin herkesin basina gelebilir gecmis olsun diyorum. keske actigi konunun basliginda teyze falan hic karistirmasaydi, show yapmaya, teyze ile cekilen o resimlere falan hic gerek yoktu konuda bu kadar büyümemis olurdu aslinda neyse önemli olan sattigi malin arkasinda olmasi selimin büyüklügünü gösterir. helal olsun

BaybuRtlu69
25-02-2012, 15:49
herşeyi okuyamadım tam olarakta, kısaca şunu sorabilirmiyim.

Araç alınırken, bi ustaya götürülmedi mi ? kaza hasar vs bişey varmı yok mu diye bakılmadı mı

BarışArdalı
25-02-2012, 16:24

bulamadım da ne hasarı varmış aracın?

Mikrop_Ali
25-02-2012, 16:26

madem aldıgı arabadan haberi yok öyle atıp tutmucak kazasız orjınal diye dimi dostum;) biz boşuna yırtınmadık...
edit: bize söylediği sözlerden dolayı birde özür borcu var..

Emre İlbi
25-02-2012, 16:37

şuan şoktayım, boş idda olmadığını düşünüyordumda,
hasarın bu kadar büyük olduğunu düşünmüyordum,
geçmiş olsun :icon_tup:

aniL43
25-02-2012, 16:58
daha neler göreceğiz bakalım

Kaan
25-02-2012, 17:00
Gecmis olsun yapicak bisi yok araclar iade edilir konu kapanir sonucta selimde yazdi cikarsa boyle bir idda gerekeni yapariz diye.

Hasar durumu tam olarak nedir ne degildir bilgi verilirse netlige kavusur kapanir olay.Daha fazla uzamasin zaten.

JDM VTİ
25-02-2012, 17:06
çok geçmiş olsun...

Tunç
25-02-2012, 17:12
ticaret yatak odası gibiyse sen ve senin gibiler her bi sikime atlamıcak ozaman.çok merak eden varsa arasın sorsun adamın telefonu belli yeri belli yurdu belli.tamam öle daha ortada fol yok yumurta yok,hemen pert ettiniz boncuk gibi arabayı..ve şunuda söliyim bana giren çıkan bişey yokta,sana bişey girerse daha çıkaramazsın,çıkarsanda bidaha götünün üstüne oturamazsın..akıllı ol...

özellıkle bu arkadasda özür dilesin çok atıp tuuttu BONCUK diye

BurakCengizhanoğlu
25-02-2012, 17:13

Uzaklaştırılmıştı :)

BaybuRtlu69
25-02-2012, 17:16
Danger olayları görüyorum :)

Mikrop_Ali
25-02-2012, 17:17

en son boncuk arıyomuş arkadaş öyle duydum ben.

!KO
25-02-2012, 17:19
en uyuz oldugum tiptir he yancı spec :D bu devirde yancı olucaksın hacı temiz iş :D

la suu dyn izmirdeki siyah daybarı deyiverin bana bi be :D

mesutt1
25-02-2012, 17:20
şok oldum harbiden :D ama benim anlamadığım alırken hiç baktırılmadı mı arabaya ya :(

aniL43
25-02-2012, 17:21
Gecmis olsun yapicak bisi yok araclar iade edilir konu kapanir sonucta selimde yazdi cikarsa boyle bir idda gerekeni yapariz diye.

Hasar durumu tam olarak nedir ne degildir bilgi verilirse netlige kavusur kapanir olay.Daha fazla uzamasin zaten.

konu iade falan değil zaten olması gereken o ama arkadaşların tepki gösterdiği durum farklı
kimsenin hasara falan birşey dediği yok diyemezde zaten ama
otomobillerimiz kısmına konu açıp gerçek teyzeden ep3 diye konu açıp bol foto koyup
işte teyzem şunları anlattı oğlum dikkat et hızlı bu araba falan dedi tarzında konuşmalara yer verilmesi 346546252 kez maşallah büyük iş başardınız tebriği alınması kısaca olayın şova dönüştürülmesi
şahsen ismi geçen şahısları tanımam ne alanı ne satanı ama
birde bu işin ticaretini yapıyormuş aracı kimseye baktırmadan alması
garip değil mi?
insanların yadırgadığı kaput panjur sorulduğunda işte böyle böyle olmuş kaput gelmemiş serviste mugen takalım demişler onlarda beğenmiş 3.5k vermiş taktırmış teybide sonradan teyze taktırmış vs demesi

Bulut Y.
25-02-2012, 17:23
en uyuz oldugum tiptir he yancı spec :D bu devirde yancı olucaksın hacı temiz iş :D

la suu dyn izmirdeki siyah daybarı deyiverin bana bi be :D

aynen dyn hakkında malumatı olan varmı arkadaslar ?

Tunç
25-02-2012, 17:26
Uzaklaştırılmıştı :)

merak etme bi şekilde girip okuyordur ;)

Bulut Y.
25-02-2012, 17:29
misafir kardeslerimiz her daim mevcut zaten :)

aniL43
25-02-2012, 17:50

:D

Özbokuboncuklular (http://www.youtube.com/results?search_query=%C3%B6zbokuboncuklular&oq=%C3%B6zboku&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=1&gs_upl=223l711l0l1999l5l5l0l1l1l0l158l484l1.3l4l0)

!KO
25-02-2012, 17:54
aynen dyn hakkında malumatı olan varmı arkadaslar ?

adam haklı beyler bilen varsa dyn beklıyoruz :D

DeNNis
25-02-2012, 17:54
teyze yalancı çıkarıldı şimdi iyi mi

aniL43
25-02-2012, 17:58
hamamcı teyze değil yalancı teyze :D :D
parçanın adı türkünün adı eserin adı la :D

o değilde bahsi geçen teyze burdan bi arkadaşımızın arkadaşının annesi
hoş o k plaka tayyarın sahibi arkadaştan ses çıkmadı ama fazla abartmamak lazım

BurakCengizhanoğlu
25-02-2012, 18:02
Bütün mevzu teyzeden boncuk cincik tertemiz kazasız diye konu açılmasıydı :D Sonra kazası ortaya çıkınca mevzu patladı..

bLackModeL
25-02-2012, 18:08

hangı boncuktann :D

34tb9544
25-02-2012, 18:18
Eserin imzası geliyo akıllara biz ne orijinaller gördük Gül Gül olduk selime lafım yok malımın arkasindayim demiş ama o yancilar yok mü boncukcular onlar özür dilesin

Peki bu araç kaça alınır diye biri çıkar simdi satilir yinede :):):)

Tunç
25-02-2012, 18:20
Eserin imzası geliyo akıllara biz ne orijinaller gördük Gül Gül olduk selime lafım yok malımın arkasindayim demiş ama o yancilar yok mü boncukcular onlar özür dilesin

Peki bu araç kaça alınır diye biri çıkar simdi satilir yinede :):):)

umarım bunun üstüne alan arkadas ucuza almıstırda oda zarar etmez sonucta esnaf dükkan ceviriyor

34tb9544
25-02-2012, 18:21
Teyze geri alır mı acaba Selim gibi durur mü malın arkasında ?

luca55
25-02-2012, 18:28
:D

Özbokuboncuklular (http://www.youtube.com/results?search_query=%C3%B6zbokuboncuklular&oq=%C3%B6zboku&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=1&gs_upl=223l711l0l1999l5l5l0l1l1l0l158l484l1.3l4l0)

:hahaha::hahaha::hahaha:

estremo
25-02-2012, 18:41
atılan iftiralar, aklamaya çalışmalar, küfürler..
kimsenin kimseyle zoru yok ama insanları saf yerine koymaya çalışmakta ayıptır, günahtır.
alanada-satanada geçmiş olsun. yancılarada soğuk su ikramımız olsun, serinlesin içleri biraz, ***** boncuklar acıtır;)

Türkiye' deki tüm teyzelere sesleniyorum, lütfen araçlarınızı satmayın, şakşakçılarada prim yaptırmayın...

serkanokan
25-02-2012, 18:45
Kilitlenen video konusu hala duruyo olsaydı bol bol alıntı yapılacak yer vardı.
Ankaralıların kalemi kırıldı,fesatlığından uyuyamıyosun diyenler oldu,type r ın kaputu integraya takıldı,paranız yetmiyo b.k atıyo dediniz.,
Eminim ki bu gece siz uyuyamayacaksınız.
Ankara ekibine özür borçlusunuz.

DeNNis
25-02-2012, 18:51
tüm teyzeler galerici olsun, toplayıp toplayıp satsınlar

Mikrop_Ali
25-02-2012, 18:58
Kilitlenen video konusu hala duruyo olsaydı bol bol alıntı yapılacak yer vardı.
Ankaralıların kalemi kırıldı,fesatlığından uyuyamıyosun diyenler oldu,type r ın kaputu integraya takıldı,paranız yetmiyo b.k atıyo dediniz.,
Eminim ki bu gece siz uyuyamayacaksınız.
Ankara ekibine özür borçlusunuz.

[QUOTE=cihan-34;belki integraya takmaya çalışır kanka tayyara benzesin diye at'a konmuş kelebek gibi dolaşır sonra[/QUOTE]

bahsedilen kaput bu sanırım
http://img837.imageshack.us/img837/644/1zqpt9t.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/837/1zqpt9t.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

erkin006
25-02-2012, 19:00
bu typer lar 40küsürlü rakamlara satılıyor ya bende buna tutuluyorum aga...

C-s7bMXOgg0

Abdestli Galerici - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=C-s7bMXOgg0)

src106
25-02-2012, 19:08
LK nın eski EDS oldugu soylendı dıye hatırlıyorum.o arac 1 hafta once 37.500 e satılıktı sımdı ne oldu da fıyat cıktı anlamıs degılım herhalde bırkac kısı telefon actı sordu oda satarım dıye fıyat yukselttı :D (tabi tahmin)

evet kardeşim arac eski eds typer maf typer arac bir hafta önce o paraydı şimdi bu para 3-5 arayan değil çok arayan var fiyat bu araba bu nedeni bu ...

satılmayacak bir arac değil ki bi kaç kişi aradı etti diye triplere girecek bir hiç değilim.

fatihcakin
25-02-2012, 20:12
Yakında imamdan okunmuş typer konusu açıcam :D

BarışArdalı
25-02-2012, 20:20
bidaha sorıyım hasar neymiş neyi varmış teyzenin arabasının??

mmustu
25-02-2012, 20:25
peki şimdi selimde dönüp teyzeye deseki ......... haklı adam

JDM VTİ
25-02-2012, 20:29
peki şimdi selimde dönüp teyzeye deseki ......... haklı adam

abi teyzede dese ki arabayı gösterseydin kardeşim?...
yada selim bey acaba hiç sordu mu kazası var mı yok mu diye..

ayrıca kadınlarda belki bu cocuk arabayı biliyordur osunu busunu alıyordur da demiş olabilir. tabi iyimser yaklaşım bu

AşkınS.
25-02-2012, 20:31
Peki galerici adam baktırmaz mı muştu abi ?
Pek yorum yapmıyorum bu konuya ama galericiysem yaş yere yatmam abi,teyze dese ki baksaydın,baktırsaydın...tek kelime etme hakkına sahip olmazsın,sen istedin kadından,kadın zorla arabayı vermedi...

mmustu
25-02-2012, 20:32
abi teyzede dese ki arabayı gösterseydin kardeşim?...
yada selim bey acaba hiç sordu mu kazası var mı yok mu diye..

ayrıca kadınlarda belki bu cocuk arabayı biliyordur osunu busunu alıyordur da demiş olabilir. tabi iyimser yaklaşım bu

benim kafa basmıyo bi türlü

bu tayze dememişmi selime ya önden ufak bi tıkladık kaput gelmedi o yüzden carbon taktım vs vs vs

o kadar ağır hasar söylenmez mi arkadaş teyzede dümenci diye düşünürüm ben o zaman hatta kaan adlı arkadaşta ben yoğunum annem uğraştı işin kolpası derim kendi kendime

mmustu
25-02-2012, 20:34
Peki galerici adam baktırmaz mı muştu abi ?
Pek yorum yapmıyorum bu konuya ama galericiysem yaş yere yatmam abi,teyze dese ki baksaydın,baktırsaydın...tek kelime etme hakkına sahip olmazsın,sen istedin kadından,kadın zorla arabayı vermedi...

ben gidecem dışardan bak ip gibi araba sahibi teyze elinde bütün bakım kayıtları faturaları katalogları mevcut bide bana az kelime yapacak şöyle böyle diye baktırmazdım açıkçası

selimin yazdıklarını baksanıza çozuğun gözü öyle boyanmışki define bulmuş gibi saldırmış çocuk o heyecen ve istekle baktırmam tabi

her ne olduysa oldu ama bu konuda ben o aracın sahibi olan Kaan ve bu teyzeyide iyi niyetli bulmuyorum

mmustu
25-02-2012, 20:38
en nihayetinde atalarımızın sözüdür " Si..lecek G.t Yar..ğa yakın gidermiş " diye buradada maalesef o olmuş :(

luca55
25-02-2012, 20:42
en nihayetinde atalarımızın sözüdür " Si..lecek G.t Yar..ğa yakın gidermiş " diye buradada maalesef o olmuş :(

(konuyla alakasız) bu atasozunude ılk defa duydum çokta guldum yaw abii :hahaha::hahaha:

isaac
25-02-2012, 20:44
Bahsettiğim arkadaş ile Facebook'ta görüştüm, bana gönderdiği mesajı aynen yapıştırıyorum:

"Kaan XXXX:

Arabayi ben yeni sattım aslinda. Baya ucuza bıraktım. Aracın ciddi bi kazası var ama tekrar yetkili servisinde (mutluhan) toplandi. Aracın performansında pek bir problem yok ancak yine de çok tavsiye etmem ben. İsterseniz hasarin ayrintilarini mutluhandan da sorgulayabilirsiniz.

Yani pek temiz araç değil ki biz de ucuza bıraktık. İşten pek vakit bulamadığımdan annem uğraştı. type r'cı teyze olmuş :)

senin araba da hayırlı olsun nasıl memnun musun?"

Sizce buda arabanın çekici gelmesine sebep olmamış mıdır ?

fa'R'uk
25-02-2012, 20:47

bende buna istinaden yazayım
döt kısmetten çıktıktan sonra tarrak bağdattan gelirmiş :D:D:D

mmustu
25-02-2012, 20:49

hausdhau aynen reis :D :D

orc
25-02-2012, 20:53
gecmis olsun

otimli
25-02-2012, 20:56

:D abi snn lafın dogru be elımızdekı nımetı kacırdık ;)

dgoo
25-02-2012, 20:58
Millet pert kayıtlı arabasına anasının nikahını istiyor hey yavrum hey...

EvoX
25-02-2012, 21:03
Millet pert kayıtlı arabasına anasının nikahını istiyor hey yavrum hey...

:icon_tup::icon_tup::icon_tup: Elimizdekilerin değerini bilelim;).

Anti
25-02-2012, 21:04
...her ne olduysa oldu ama bu konuda ben o aracın sahibi olan Kaan ve bu teyzeyide iyi niyetli bulmuyorum

Sevgili kardesim Kaan'dan kopyalayip yapistirdigim mesaji okumadin galiba, araba hasarliydi ki baya ucuza biraktim diye ozellikle belirtiyor adam.

İnsan neden temiz araba, cicek gibi, boncuk gibi vs. der arabasi hakkinda? Yuksek fiyattan kakalamak icin.

Bu örnekte boyle bir durum var mi? Hayir.

Adam "hasarliydi ki baya ucuza biraktim" diyor daha ne demesi gerekiyor cakallik yapmadigina ikna olmaniz icin?

0k4N
25-02-2012, 21:13
Sevgili kardesim Kaan'dan kopyalayip yapistirdigim mesaji okumadin galiba, araba hasarliydi ki baya ucuza biraktim diye ozellikle belirtiyor adam.

İnsan neden temiz araba, cicek gibi, boncuk gibi vs. der arabasi hakkinda? Yuksek fiyattan kakalamak icin.

Bu örnekte boyle bir durum var mi? Hayir.

Adam "hasarliydi ki baya ucuza biraktim" diyor daha ne demesi gerekiyor cakallik yapmadigina ikna olmaniz icin?

Biraz daha açık konuşmak gerekir . " Çakallık " araçı teyzeden diye satan selim abidemi demek istiyorsun .

Anti
25-02-2012, 21:20
Biraz daha açık konuşmak gerekir . " Çakallık " araçı teyzeden diye satan selim abidemi demek istiyorsun .

Kaan veya ailesinin "cakallik" yapmadigini, aksine arabayi ucuza satarak "bana gore" normal olani yaptigini "acik" sekilde belirtiyorum.

Baska bir anlam cikarmak istiyorsan buyur meydan senin.

Ben tanimadigim insan hakkinda yorum yapmam.

Mikrop_Ali
25-02-2012, 21:28

yok selime arabayı çakan teyzede bence çakallık;)

Sercan AKCAN
25-02-2012, 21:30
yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamadım

Galerici arkadaş 1 ay kapısında yattım diyor satması için

Arabanın sahibi arkadaş hasarı var diye ucuza sattım diyor

Bu 2 cümle arasında çok büyük bi tezat var.

Bu devirde arabayı ne kadar beğenirsem beğeniyim ne kadar gözüm dönerse dönsün arkadaşımdan bile alsam arabayı bi servse sokarım.

+ galerici arkadaş servis kayıtlarının olduğunu söylemiş hasarı olduğunuda biliyordur

Ucuz etin yahnisi olmaz derler.

Bu devirde teyzeler dedeler bile arabasını satarken sahibindene bakıyo piyasanın altına araba satmıyo.Bana satsalar bile piyasanın altında bi rakam verdiklerinde kıllanırım.

KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM.HİÇKİMSEYİDE TANIMIYORUM.

Sadece kendi yorumumu yaptım.Alan arkadaşada satan arkadaşada Allah sabır versin.Umarım herkes en az zararla kurtulur bu işten.

luca55
25-02-2012, 21:30

oohooo ne atasözlerimiz varmışta meğer haberimiz yokmuş abi :hahaha:

0k4N
25-02-2012, 21:34
İş arap saçı .

serkanokan
25-02-2012, 21:40
Hadi alan kişi bilmiyo,söylediğine göre ondan aracı alan da bu işlerden çok iyi anlıyodu.O da mı bilmiyodu kazalı olduğunu?

0k4N
25-02-2012, 21:46
Bence aracın kazalı olduğunu kimse bilmiyordu . öyle olsa selim abi ben sattım kardeşim banane beni nasıl kandırdılarsa ben bakmadan aldıysam onlarda bakmadan aldılar . Baktırsalardı arabayı der geri almazdı ki hatrı sayılı kişilere arabayı sattılar geride alıcaklar denildiğine göre .

Sattığı kişide çok yakın cevresinden birine satmış zaten . Böyle kazalı bi araba bu kadar el değiştirmezdi . Herkes birbirine güvendi baktırmadı . Ama işte sonuç hüsran

Mikrop_Ali
25-02-2012, 21:51
Bence aracın kazalı olduğunu kimse bilmiyordu . öyle olsa selim abi ben sattım kardeşim banane beni nasıl kandırdılarsa ben bakmadan aldıysam onlarda bakmadan aldılar . Baktırsalardı arabayı der geri almazdı ki hatrı sayılı kişilere arabayı sattılar geride alıcaklar denildiğine göre .

Sattığı kişide çok yakın cevresinden birine satmış zaten . Böyle kazalı bi araba bu kadar el değiştirmezdi . Herkes birbirine güvendi baktırmadı . Ama işte sonuç hüsran

bide şu açıdan bakalım olaya gt-selim 1 ay kapıda yattı aldı ucuza çektı 2 foto koydu foruma 11 sayfa boyunca yamaklar pohpohladı(bilmeyipte teyzeden zannedenlere lafım yok) sonra 12.-13. sayfa olunca gerçeği bilenler yazdı arabanın ne oldugu. selimin foyası çıktı ortaya satılmıcaktı tabiki o kadar şey çıkınca hemen yeni üye birileri geldi foruma arabayı onlar aldı cok temızdı kaçırmadılar 49.5 isteniyodu tanıdıktı 45'e aldılar. sonra herkes üzüldü kaçırdık diye;) 2 gun sonra yine satılık;)

SekoLive
25-02-2012, 21:53
beyler iki tarafada geçmiş olsun,
konuyu okuyup kafası karsıanlarda arabanın konsuundaki 5-6 satırlık yazıyı bi okusunlar ordakilerle bu konudakilerini kıyaslasınlar cok açık ve net cıkıyor herşey.

bu konuyla birlikde babandan bile araba alsan baktırman gerekiyoru kesin ve net olarak öğreniyoruz.

her gördüğümüz teyzeyide gerçek sanmıyoruz

arkadaşada helal olsun satıp malın arkasında bukadar durup sonrada geri almayı kabul ettiği için.

0k4N
25-02-2012, 22:01
bide şu açıdan bakalım olaya gt-selim 1 ay kapıda yattı aldı ucuza çektı 2 foto koydu foruma 11 sayfa boyunca yamaklar pohpohladı(bilmeyipte teyzeden zannedenlere lafım yok) sonra 12.-13. sayfa olunca gerçeği bilenler yazdı arabanın ne oldugu. selimin foyası çıktı ortaya satılmıcaktı tabiki o kadar şey çıkınca hemen yeni üye birileri geldi foruma arabayı onlar aldı cok temızdı kaçırmadılar 49.5 isteniyodu tanıdıktı 45'e aldılar. sonra herkes üzüldü kaçırdık diye;) 2 gun sonra yine satılık;)

Abi valla her türlü senaryo çıkartılabilir . Arabayı göstermeden aldıkları için kendi düşen ağlamaz diyoruz :)

mustafa_yaman
25-02-2012, 22:09
ne tayyarmış yaw:eek:

R21TURBO 41
25-02-2012, 22:45
Peki abiler benim merak ettiğim birşey var..En ufak eksik yada yanlış yapan üyeler uzaklaştırılırken , bann lanırken , ceza puanı alırken !!!! Site nin nimetlerinden faydalanıp miss gibi ticaretini yapan , işin doğrusunu söyleyenlere abisili mabisili atar gider yapan ,teyze cebinden bilmem kaç lira vermiş te mugen kaput almış diyen , çekemeyenlerin uydurması diyen doğan görünümlü serçe lere nasıl bir yaptırım geldi yada gelecek ?????

EvoX
25-02-2012, 23:27
Peki abiler benim merak ettiğim birşey var..En ufak eksik yada yanlış yapan üyeler uzaklaştırılırken , bann lanırken , ceza puanı alırken !!!! Site nin nimetlerinden faydalanıp miss gibi ticaretini yapan , işin doğrusunu söyleyenlere abisili mabisili atar gider yapan ,teyze cebinden bilmem kaç lira vermiş te mugen kaput almış diyen , çekemeyenlerin uydurması diyen doğan görünümlü serçe lere nasıl bir yaptırım geldi yada gelecek ?????

Arkadasimiz cok hakli . Kanitlanamasaydi eger soyliyene ceza gelicekti bende merakla bekliyorum yancilara ne ceza gelicek.

B.Battal
25-02-2012, 23:38
Aynen su Aslan kaplan ciğer roket atarli Abi'lere bir ceza uygulanmalı sadece bu konuda degil ama genelde yapılsa bu cok iyi olur. Bence bu tarz laflar, usluplar cogu zaman küfürden bile daha agir çirkin ve tahrik edici unsur taşıyor

crused
26-02-2012, 00:18
anlamadigim konu teyzeden alan arkadasa neden ucuza verildigi aciklanmis. bence bile bile aldi ve bile bile satti teyzede isin susu ve reklam kismiydi. Teyzenin oglu kaan zaten solemis arac buyuk kazali oldugu icin baya ucuza verdim diye alan arkadas gayet bariz bi sekilde biliyo lamucini yok. loto gibi bisey oldu yani ya tutarsa ya kimse uyanmasa benim anladigim bu galerici anlamazmi bi arabanin hasarli olup olmadigini bizim 150 de fazla arabamiz var biz bile herbirinin neresinde ne var motorunda ne var herseyini biliyoruz alan arkadasin 8 tane arabasi varmis hic mi incelememmis bi arabada o kadar hassar varsa illaki ayikir insan.... 40 binlira para veriyorsun az bi mebla degil. bide arabayi alan en son alan akrakadas cokk trbiyesiz yaaa ayip madem konusunu aciyorsunuz arabayi paylasiyorsunuz burada konusulanlara kaltlanacaksin arkadasim yoksa uye olma forum araciligiyla alisveris yapma bunlara katlanamiyorsan burda bole terbiyesizligin hic alemi yok iyi geceler herkesee......

sipahi
26-02-2012, 00:56
anlamadigim konu teyzeden alan arkadasa neden ucuza verildigi aciklanmis. bence bile bile aldi ve bile bile satti teyzede isin susu ve reklam kismiydi. Teyzenin oglu kaan zaten solemis arac buyuk kazali oldugu icin baya ucuza verdim diye alan arkadas gayet bariz bi sekilde biliyo lamucini yok. loto gibi bisey oldu yani ya tutarsa ya kimse uyanmasa benim anladigim bu galerici anlamazmi bi arabanin hasarli olup olmadigini bizim 150 de fazla arabamiz var biz bile herbirinin neresinde ne var motorunda ne var herseyini biliyoruz alan arkadasin 8 tane arabasi varmis hic mi incelememmis bi arabada o kadar hassar varsa illaki ayikir insan.... 40 binlira para veriyorsun az bi mebla degil. bide arabayi alan en son alan akrakadas cokk trbiyesiz yaaa ayip madem konusunu aciyorsunuz arabayi paylasiyorsunuz burada konusulanlara kaltlanacaksin arkadasim yoksa uye olma forum araciligiyla alisveris yapma bunlara katlanamiyorsan burda bole terbiyesizligin hic alemi yok iyi geceler herkesee......

Aracı en son ben aldıgıma göre bu mesajıda doğal olarak üzerime alınıyorum saygıdeğer arkadaşım.Hayırdır sen benım ne terbiyesizliğimi gördün?? Nasıl,iyimi böyle? Sen burada bilgisayarının basına oturmus ıkı boş kelam ederken biz iki gundur aralıksız bu arabayla ugrastık.Ne telefon sustu ,ne de uyku uyuduk.Basit dime burdan yorum yapmak? basına gelsinde sende anlarsın ;) Baştan yazıyorum guzelce oku tamam canım arkadaşım....Buraya ben bu araçla ilgili ne KONU açtım,ne de birşey sordum.Burda bana yardımı dokunanlara cok tesekkur ederım,sağolsunlar.Paramız helalmiş demekki Allah'ımıza sukurler olsun.Dedinizki arabayı gostermedenmi aldın? CEVAP: İlk başta bu aracı selim aldı .Adam galerici .güzelce baktırıp alıcagını dusundum.Zaten oylede yapmıs.Ayrıca o adam bizim gibi bir esnaf.en son istiyeceği sey adının karalanması olur nitekim sonra paşa demir aldı aracı.oda galerici.Birlikte boya makinasıyla baktık.Gözümle gördüm.Söylenilen haric boya bile gozukmuyor.Ben ondan alırken ilk basta kendı capımda baktım ettim.bırsey bulamadım.daha sonra ıkı tane Ayrı sanayıdekı ustaya gösterdim,onlarda aynılarını söyledi.En son servise gittim,kayıtlarda cıkmasa kimse çözemezdi bu işi.Ama kusura bakma ben cahilmişim,o iki ustada cahil cıktı.keşşşşke sana gösterseydık araacı.o zman terbiyesizde olmazdık.Buda bizim ayıbımız olsun. :icon_tup:

Melih-Ö
26-02-2012, 01:14
Büyük şoklardayım gerçektende. Okuyarak takip ettiğim bir durumdu. Sadece şunu diyebilirimki Boya Makinesine her zaman güvenmemek lazım. Allahtan Kaportacı babam var da makineden daha sağlam gözü var bu da benim şansım iki tarafada geçmiş olsun çok üzücü durum.

mami_makinen
26-02-2012, 01:18
Arabacilik bu insanin basina hersey gelebilir onemli olan kalpler kirilmasin .. Adam sattigi malin arkasinda durmus geri almis helal olsun..

KorkuluRuya
26-02-2012, 01:23
Galerici arkadaşın fotograf cektirmesi araçın alımında satımında.. bu bilinçli olarak yapılan birşey degil mantıklı. galerici arkadaş bana göre gayet dürüst geldi.
satan kişi kazadan bahsetmek zorunda degil ailesi begenip ogluna almış olabilir..sonuçda alan üstüne olan ruhsat sahibi teyze gibi görünüyor.
galerici arkadaşın teyzeden büyük kaza yapma olasılıgı aklına getiremez gelmez..
satan kişi teyze sattına bakar seceresini sölemek zorunda degil almak isteyen biri var ilandan alınan veya satılık olan araç satın almıyor.
galerici arkadaş edindigi bilgilere göre kanıp veya zannetigi gibi aracı burda paylastı reklam yaptı kim olsa yapar.. dogaclama kullanmayan olmaz acıklarken.. yalan ayrı bi konu...
burda asıl mahcup olan galerici 2.si sattıgı kişi.. galerici arkadaş malının arkasında durup almış aracını.. helal olsun.. sonuçda satış yapıldımı iş biter..
göstermeden araç alınır mı? tabiki alınır veya alınmaz..görücü usulu kız almaya benzer kızı görmeye istemeye giderseniz.. o kız ben cok iyiyim..benden iyisi yok tribine girer..kendini bi..över.. nereye geldik dersiniz.

almak isteyip, satan la. .
satmak isteyip , alan var .. arasında dağlar var.

almak isteyen kişi öncelikle neden almak istiyor.. 1.meraklısı 2.ticaret.3.esnaf..
satan teyze ; oglum arabayı isteyen var.. satın anne şu para. kadın galerici arkadaşa bu araba kazalıydı şöyleydi böyleydi dermi? demez. yüzeysel surda bu var burda bu var.. servis kaydı var... der.. alacak kişiye fiyat iyiyse arabada tam kusursuz gözüküyorsa göstermeden alır.. alan kişiye sahibinden aldıgı bilgiyi aynen aktarır.. oda göstermeden alır burda galerici arkadaş gösterseydin kardeşim diyip...olayı bitirirdi.. fakat geri aldı aracını bu esnaf oldunu gösterir alıp sattını gördünüz ticaret.meraklısı oldugunu oratada degerini biliyor.. kötü olan bu aracın ilk sahipleri.. benim anladıgım bu.. beni ilgilendirmez fakat millet böle bi typer sahibi omayı istiyor keşke cekiyor... cünkü iyi paralara satılıyor olmuşken tam olsun hesabı var..fn2lere yönlenmek gerekiyor :)

eser
26-02-2012, 01:26
Galerici arkadaşın fotograf cektirmesi araçın alımında satımında.. bu bilinçli olarak yapılan birşey degil mantıklı. galerici arkadaş bana göre gayet dürüst geldi.
satan kişi kazadan bahsetmek zorunda degil ailesi begenip ogluna almış olabilir..sonuçda alan üstüne olan ruhsat sahibi teyze gibi görünüyor.
galerici arkadaşın teyzeden büyük kaza yapma olasılıgı aklına getiremez gelmez..
satan kişi teyze sattına bakar seceresini sölemek zorunda degil almak isteyen biri var ilandan alınan veya satılık olan araç satın almıyor.
galerici arkadaş edindigi bilgilere göre kanıp veya zannetigi gibi aracı burda paylastı reklam yaptı kim olsa yapar.. dogaclama kullanmayan olmaz acıklarken.. yalan ayrı bi konu...
burda asıl mahcup olan galerici 2.si sattıgı kişi.. galerici arkadaş malının arkasında durup almış aracını.. helal olsun.. sonuçda satış yapıldımı iş biter..
göstermeden araç alınır mı? tabiki alınır veya alınmaz..görücü usulu kız almaya benzer kızı görmeye istemeye giderseniz.. o kız ben cok iyiyim..benden iyisi yok tribine girer..kendini bi..över.. nereye geldik dersiniz.

almak isteyen kişi öncelikle neden almak istiyor.. 1.meraklısı 2.ticaret.3.esnaf..
satan teyze ; oglum arabayı isteyen var.. satın anne şu para. kadın galerici arkadaşa bu araba kazalıydı şöyleydi böyleydi dermi? demez. yüzeysel surda bu var burda bu var.. servis kaydı var... der.. alacak kişiye fiyat iyiyse arabada tam kusursuz gözüküyorsa göstermeden alır.. alan kişiye sahibinden aldıgı bilgiyi aynen aktarır.. oda göstermeden alır burda galerici arkadaş gösterseydin kardeşim diyip...olayı bitirirdi.. fakat geri aldı aracını bu esnaf oldunu gösterir alıp sattını gördünüz ticaret.meraklısı oldugunu oratada degerini biliyor.. kötü olan bu aracın ilk sahipleri.. benim anladıgım bu.. beni ilgilendirmez fakat millet böle bi typer sahibi omayı istiyor keşke cekiyor... cünkü iyi paralara satılıyor olmuşken tam olsun hesabı var..fn2lere yönlenmek gerekiyor :)

aklımdan geçenleri tek tek yazmışsın bana bir harf bırakmamışsın

KorkuluRuya
26-02-2012, 01:29
ben aracımı sattım adam bana dediki göstermeden alcam fiyatta anlaştık aldı gitti.. bende 18e verdim 19a kabul almaya gelcek olanlar vardı.. gelip oradan oraya gösterip benim canımı sıkıcak şu söyleymiş bu böyleymiş.. bende alanda galericiydi.. bence galericiler işi biliyor bu typer ı alan arkadan göstermeden almasına hak verrim.. öncelikle geçmiş olsun diyorum..insan yasamadan tercübe edinemez tabiki galerici arkadaş tercübelidir. fakat bazen her işte riks vardır.buda bu rikslerden biri bu işin..

S.Özeren
26-02-2012, 01:36
aklımdan geçenleri tek tek yazmışsın bana bir harf bırakmamışsın

mesaja eser'de böyle düşünüyo yazmamış panpa :D

serkanokan
26-02-2012, 01:36

Sence teyze mugen kaputtan,servisin aksesuar bolumunden vs bahsederek bi senaryo yazabilir mi?
Bu arabanin ilk fotograflari dustugunde kazasiz denilip de sonradan bi arabaya arkadan tiklandi kaput orda degisti denilmedi mi?
Arka logo yanlis yerde denildiginde,bunu soyleyeni saf yerine koymadilar mi? Eminim uyarmasa kendilerinin bile haberi olmayacakti ondan.
Ortada hersey sorgulamaya cok gerek yok..
Yakinda kazali fitograflari da yuklenir zaten..

KorkuluRuya
26-02-2012, 01:43
Sence teyze mugen kaputtan,servisin aksesuar bolumunden vs bahsederek bi senaryo yazabilir mi?
Bu arabanin ilk fotograflari dustugunde kazasiz denilip de sonradan bi arabaya arkadan tiklandi kaput orda degisti denilmedi mi?
Arka logo yanlis yerde denildiginde,bunu soyleyeni saf yerine koymadilar mi? Eminim uyarmasa kendilerinin bile haberi olmayacakti ondan.
Ortada hersey sorgulamaya cok gerek yok..
Yakinda kazali fitograflari da yuklenir zaten..

senaryo yazmaya ne var.. oglu söylemesi gerektigini annesine, söler anne alıcıya aynen aktarır..(alıcı var.. ortada ilan yok) .alan arkadaşın sattıgı kişye aktardıgı gibi.bence..

fa'R'uk
26-02-2012, 01:44
polyana gibiyiz

serkanokan
26-02-2012, 01:46
senaryo yazmaya ne var oglu söylemesi gerektigini annesine söler anne alıcıya aynen aktarır.. alan arkadaşın sattıgı kişye aktardıgı gibi.bence..

Kadina kaputu sormuslar ve cevabini almislar.Yani kazali oldugunu biliyolarmis.Kazasiz denilmesindeki sebep?

KorkuluRuya
26-02-2012, 01:52
2007de stilo aldım 2parça boya var sahibi. göstermeden aldım. servisde kayıtlara baktım ön jant düzeltilmiş ön cam degişmiş kaput boyalı ,tek ön çamurluk değişmiş. camurluklar boyalı arka camurluklarda boyalı macun var servis kayıtlarında ve bu aracı almadan önce sahibi servis kayıtlı dedi servise gösterin dedi gösterdik .ve ustayla görüştük aracı biliyoruz ufak tefek şeyleri oldu dedi ciddi bişey yok kazası yok dedi.. 2 3ay sonra sonra sistemden giriş yaptık plakayı herşeyi gördüm.. fakat almış bulunduk.. kazasız die. kazasız denmesıne sebeb bir çok sebebde sebeb var..sattıgım kişiyede kazasız dedim. bana öle dendi çünkü bende kaza yapmadım.. sonuc kazasız kazayı yapana sormak lazım.

serkanokan
26-02-2012, 01:56
2007de stilo aldım 2parça boya var sahibi. göstermeden aldım. servisde kayıtlara baktım ön jant düzeltilmiş ön cam degişmiş kaput boyalı ,tek ön çamurluk değişmiş. camurluklar boyalı arka camurluklarda boyalı macun var servis kayıtlarında ve bu aracı almadan önce sahibi servis kayıtlı dedi servise gösterin dedi gösterdik .ve ustayla görüştük aracı biliyoruz ufak tefek şeyleri oldu dedi ciddi bişey yok kazası yok dedi.. 2 3ay sonra sonra sistemden giriş yaptık plakayı herşeyi gördüm.. fakat almış bulunduk.. kazasız die. kazasız denmesıne sebeb bir çok sebebde sebeb var..

Su anda sana kazasi yok diyen usta hakkinda ne dusunuyosun peki?

Mikrop_Ali
26-02-2012, 01:59
siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya?

KorkuluRuya
Su anda sana kazasi yok diyen usta hakkinda ne dusunuyosun peki?

aklıma ilk gelen aracın sahibi servisi arayıp birazdan size aracımla biri gelcek aracı sattım ona göre...halledin demiştir. veya kayıtları göstermeden bilgi verin.. demiştir.varsayım bu..

erkin006
polyana gibiyiz

:icon_tup:

serkanokan
26-02-2012, 02:03
aklıma ilk gelen aracın sahibi servisi arayıp birazdan size aracımla biri gelcek aracı sattım ona göre...halledin demiştir. veya kayıtları göstermeden bilgi verin.. demiştir.varsayım bu..

Gule gule, kazasiz belasiz kullan dostum;)

Sercan AKCAN
26-02-2012, 02:03
bence bu konu çok uzadı.

Ama galerici arkadaş sağlam esnafmış malını geri almayı kabul etti.

Aynısı benim başıma geldi Corsa D gsi aldık kadıköyden bi galeriden adını vermiyim.Arabayı aldık noterde herşey bitti falan el sıkıştık ayrıldık.Araba boncuk gibi hata bulamadık yani boyasında falan.Baktırmadık bile arabaya sonra sigortacıma gittim 2 gün sonra sigortacım demezmi arabanın motor değişmiş pert kaydı var falan hemen aradım dedim böyle böyle gittim yanına inan kardeşim bizde bilmiyoduk falan.Allahdan arabayı hemen geri aldılar.Biz diyo galericiyiz akıllı adamız diye geçiniriz diyo biz bile aldandık falan.Yani aslında galerici arkadaşada hak vermek lazım.Oluyo yani böyle şeyler.Bence çok uzadı bu konu galerici abimiz yazsında bişeyler kapansın teyzeden typer muhabbeti :)

Mikrop_Ali
26-02-2012, 02:08
bence bu konu çok uzadı.

Aynısı benim başıma geldi Corsa D gsi aldık kadıköyden bi galeriden adını vermiyim.Arabayı aldık noterde herşey bitti falan el sıkıştık ayrıldık.Araba boncuk gibi hata bulamadık yani boyasında falan.Baktırmadık bile arabaya sonra sigortacıma gittim 2 gün sonra sigortacım demezmi arabanın motor değişmiş pert kaydı var falan hemen aradım dedim böyle böyle gittim yanına inan kardeşim bizde bilmiyoduk falan.Allahdan arabayı hemen geri aldılar.Biz diyo galericiyiz akıllı adamız diye geçiniriz diyo biz bile aldandık falan.Yani aslında galerici arkadaşada hak vermek lazım.Oluyo yani böyle şeyler.Bence çok uzadı bu konu galerici abimiz yazsında bişeyler kapansın teyzeden typer muhabbeti :)

galerici abiniz ve yamakları bize ettiği küfürlerden dolayı ilk önce girip delikanlı gibi bi özürdilesinler... bidahada bilmedikleri arabayı sorgulatsınlar tech'de biz söyleriz ne oldugunuz ;) hazır konu var burda:icon_tup:

KorkuluRuya
26-02-2012, 02:10
bence bu konu çok uzadı.

aynen konu okadar uzadıkı bu typer a verilen degerden cok istiyor temiz typer honda ya duyrulur. :) galerici arkadaş bunda yazılanları okusa arabasından 2kat sogucak insanın aklında ne varken ne oluyor.. benden bu konya nok :heyoo: böyle bir forum yok kac senedir aktif olmak google gibi alıstım :)

KorkuluRuya
26-02-2012, 02:15
ben typer almak istemiyorum ama motorunu şanzıman tesisat beynini komple alıp..hangi araçlara uydura biliriz :) e46 compact a uyarmı arkadan itiş bmw.:s bu işerden anlyan birini bulsam mutlu olcam.

gti-selim
26-02-2012, 02:30
Beyler gerekli açıklamalar zaten yapıldı söylendi araçta hasar varmış ve ne konuşulduysa o oldu aracımı geri aldım ptesi satışlar yapılacak olay bitti kazali Typer bende bilginiz olsun ve konu artık kapansın biz kapattık hallettik kimse bosuna ileri geri konuşmasın tekrar söylüyorum bende konuşursam bu sefer kötü konusucam konu kapandı....

Ben adamligimi esnafligimi fazlasıyla yaptığıma inanıyorum sıkıntı yok artık kimse konuya devam etmesin kimsede tatsizlik yasamasın hele bilmeden konuşan yazmak için yazanlar kesinlikle yazmasın hep söylüyorum durumu bilipte konusun boş yere değil alandada satandada sıkıntı yok araba bende herkes bilsin....!

Sercan AKCAN
26-02-2012, 02:39
Gti-selim gerekli açıklamayı yapmış bence dahada uzatmanın anlamı yok.

Sercan AKCAN
26-02-2012, 02:46
Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75219152 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-08-fn2-type-r-75219152/detay)

Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 54931996 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-type-r-54931996/detay)
2009 yazmış ama 2008 ilanda :S sanırım siteden

Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 49.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74540713 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-typer-r-74540713/detay)

ep3 parasına fn2 ler bilen varmıdır bu araçları?

CESUR
26-02-2012, 03:32
Boyasiz 2008 bol extrali gri var bende dusunursen 52 bin tl satiliklarda ilanim var dusunursen goresebiliriz

Quantum
26-02-2012, 08:17
Şu konuyla ilgili tek sevindiğim şey, böyle bir olay olduğu için artık konular açılırken teyzeden amcadan şeklinde başlıklar konulmayacak ya da 2 kere düşünülecek olmasıdır.. Yani umarım..

hakanguclu
26-02-2012, 09:48
Editttttttt

bLackModeL
26-02-2012, 10:13
Şu konuyla ilgili tek sevindiğim şey, böyle bir olay olduğu için artık konular açılırken teyzeden amcadan şeklinde başlıklar konulmayacak ya da 2 kere düşünülecek olmasıdır.. Yani umarım..

bende oyle dusunuyorum konunun ozetı budurr tebriklerr

!KO
26-02-2012, 10:32
Honda / Civic / 2.0 Type-R / SAHİBİNDEN SORUNSUZ 2002 TYPE-R sahibinden.com'da - 75879407 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sorunsuz-2002-type-r-75879407/detay)

Bu araba için bugün için bilgi olabilcek varmıdır? Önceki sayfalarda konusu geçmiş genel olarak kullanan arkadaşlar tanıdık diye söyleniyor ama Kaza,Boya ve değişen durumu nedir bir bilgi yok.Saygılar.

eski dj typer ole buyuk kazasını duymadım ben ufak tefek vardır belkı bılemem eskı sahipleri foruma uye genelde iş bilen insanların elınden gecti bu araba :)

Toul
26-02-2012, 10:44
Honda / Civic / 2.0 Type-R / SAHİBİNDEN SORUNSUZ 2002 TYPE-R sahibinden.com'da - 75879407 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sorunsuz-2002-type-r-75879407/detay)

Bu araba için bugün için bilgi olabilcek varmıdır? Önceki sayfalarda konusu geçmiş genel olarak kullanan arkadaşlar tanıdık diye söyleniyor ama Kaza,Boya ve değişen durumu nedir bir bilgi yok.Saygılar.

Eski DJ typer nam-ı değer walker japan , folyo vardı üzerinde cıkartılmış
Motor içinde bildigim kadarı ile eski sahipleriyle görüstügümüzde temiz işi bilen titiz insanlar forumada üyeler savaş paşaoğlunda motorun açıldıgı darton gömlek işlendigini birkaç parça daha takıldığını söylemişlerdi ama hatırlayamıyorum zaman geçti baya bir.

kelalper
26-02-2012, 10:48
Beyler gerekli açıklamalar zaten yapıldı söylendi araçta hasar varmış ve ne konuşulduysa o oldu aracımı geri aldım ptesi satışlar yapılacak olay bitti kazali Typer bende bilginiz olsun ve konu artık kapansın biz kapattık hallettik kimse bosuna ileri geri konuşmasın tekrar söylüyorum bende konuşursam bu sefer kötü konusucam konu kapandı....

Ben adamligimi esnafligimi fazlasıyla yaptığıma inanıyorum sıkıntı yok artık kimse konuya devam etmesin kimsede tatsizlik yasamasın hele bilmeden konuşan yazmak için yazanlar kesinlikle yazmasın hep söylüyorum durumu bilipte konusun boş yere değil alandada satandada sıkıntı yok araba bende herkes bilsin....!

Aracı geri aldın bravo esnaflığına helal olsun. Bi de şu arabanın hasarı büyük diyen arkadaşlara ettiğin laflar için özür alsak cuk oturacak.

ocean0636
26-02-2012, 11:19
Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75219152 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-08-fn2-type-r-75219152/detay)

Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 54931996 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-type-r-54931996/detay)
2009 yazmış ama 2008 ilanda :S sanırım siteden

Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 49.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74540713 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-typer-r-74540713/detay)

ep3 parasına fn2 ler bilen varmıdır bu araçları?

İlk ilandaki mahmut abinin arabasidir kendisi subaru s2k ep3 vs gecmisi olan bu ise gonul vermis birisidir dolayisiyla aracida son derece bakimli keyifle binilebilecek bir aractir..

gti-selim
26-02-2012, 11:20
Aracı geri aldın bravo esnaflığına helal olsun. Bi de şu arabanın hasarı büyük diyen arkadaşlara ettiğin laflar için özür alsak cuk oturacak.

Gercekten özürü hakeden arkadaşlarda var aramızda ama haketmeyen de çok kisi var eksin pesinde kosan bilip bilmeden konuşan zaten kendini bilen bilir ben hakedenlerden canı gönülden özür dilerim yanilmayan yanlış yapmayan tek kisi yüce rabbimizdir bende zaten basından beri söylediğim şeyi direk uyguladım araç benim araca boncuk parası istiyordum ( yine boncuk en azından temizliği km si yeter ) şimdide kazali parası isterim gönül rahatlığı ile satarım kimsede sıkıntı yok artık kimsede sıkıntı yapmasın konu kapandı arkadaslar saygılar...!

crused
26-02-2012, 11:24
Aracı en son ben aldıgıma göre bu mesajıda doğal olarak üzerime alınıyorum saygıdeğer arkadaşım.Hayırdır sen benım ne terbiyesizliğimi gördün?? Nasıl,iyimi böyle? Sen burada bilgisayarının basına oturmus ıkı boş kelam ederken biz iki gundur aralıksız bu arabayla ugrastık.Ne telefon sustu ,ne de uyku uyuduk.Basit dime burdan yorum yapmak? basına gelsinde sende anlarsın ;) Baştan yazıyorum guzelce oku tamam canım arkadaşım....Buraya ben bu araçla ilgili ne KONU açtım,ne de birşey sordum.Burda bana yardımı dokunanlara cok tesekkur ederım,sağolsunlar.Paramız helalmiş demekki Allah'ımıza sukurler olsun.Dedinizki arabayı gostermedenmi aldın? CEVAP: İlk başta bu aracı selim aldı .Adam galerici .güzelce baktırıp alıcagını dusundum.Zaten oylede yapmıs.Ayrıca o adam bizim gibi bir esnaf.en son istiyeceği sey adının karalanması olur nitekim sonra paşa demir aldı aracı.oda galerici.Birlikte boya makinasıyla baktık.Gözümle gördüm.Söylenilen haric boya bile gozukmuyor.Ben ondan alırken ilk basta kendı capımda baktım ettim.bırsey bulamadım.daha sonra ıkı tane Ayrı sanayıdekı ustaya gösterdim,onlarda aynılarını söyledi.En son servise gittim,kayıtlarda cıkmasa kimse çözemezdi bu işi.Ama kusura bakma ben cahilmişim,o iki ustada cahil cıktı.keşşşşke sana gösterseydık araacı.o zman terbiyesizde olmazdık.Buda bizim ayıbımız olsun. :icon_tup:

dostum lafim sana degil cicek soyisili olan terbiyesize hani dun 1 ay surey ile uzaklastirilan. forumda milete kufur eden ben ona hitaben yazdim yazimi.

ÜSTÜNERC
26-02-2012, 11:27
Gercekten özürü hakeden arkadaşlarda var aramızda ama haketmeyen de çok kisi var eksin pesinde kosan bilip bilmeden konuşan zaten kendini bilen bilir ben hakedenlerden canı gönülden özür dilerim yanilmayan yanlış yapmayan tek kisi yüce rabbimizdir bende zaten basından beri söylediğim şeyi direk uyguladım araç benim araca boncuk parası istiyordum ( yine boncuk en azından temizliği km si yeter ) şimdide kazali parası isterim gönül rahatlığı ile satarım kimsede sıkıntı yok artık kimsede sıkıntı yapmasın konu kapandı arkadaslar saygılar...!

abi sonuc olarak sende ınsansın yanı kımseye kazık atmadın bırsey yapmadın.arabayı gerı almıssın.mıllet bence konusmak ıcın konusuyor.canını sıkma hıcbırsey ııcın olan olmus.esnaflık budur işte.saygılar

ef186
26-02-2012, 11:33
dostum lafim sana degil cicek soyisili olan terbiyesize hani dun 1 ay surey ile uzaklastirilan. forumda milete kufur eden ben ona hitaben yazdim yazimi.

Bu forumda kufre hakarete izin vermeyiz oda cezasini aldi o bir ay sonrasinda da gozalti devam benzer bir argosunda forumdan suresiz uzaklastiririz bu konuda tavizimiz yok kesinlikle . Dingonun forumu degil burasi .

gti-selim
26-02-2012, 11:36
abi sonuc olarak sende ınsansın yanı kımseye kazık atmadın bırsey yapmadın.arabayı gerı almıssın.mıllet bence konusmak ıcın konusuyor.canını sıkma hıcbırsey ııcın olan olmus.esnaflık budur işte.saygılar

Sagol dostum Allah razı olsun böyle anlayisli fitne fesat düşünmeyen insanlara cokta bişey anlatmaya gerek kalmıyor zaten tekrar sagol eline yüreğine saglık...
Para ikinci planda beyler ticarette bunu bilip yapıp uygulayan insanlara benim saygım sonsuzdur.. Bende yapmam gerektiğini yaptığıma göre artık gercekten konu kapansın.

Tunç
26-02-2012, 11:38
şimdi çoğu kişi ilana düşsede ucuza kapatsak diye düşünüyordur :( hayırlısı olsun

gti-selim
26-02-2012, 11:40
Bu forumda kufre hakarete izin vermeyiz oda cezasini aldi o bir ay sonrasinda da gozalti devam benzer bir argosunda forumdan suresiz uzaklastiririz bu konuda tavizimiz yok kesinlikle . Dingonun forumu degil burasi .

Buğra abi dediğimi yaptım konu kapandı aksi veya yanlış hiçbir durum olmadı sözümün arkasında oldugum gibi araciminda arkasindayim aldım aracımı bilgin olsun seninde ben söyledim arkadaslara konuyu kapatalım artık hersey çözüldü diye gereken kisilerden ozurumude diledim hiçbir sıkıntı yok abi sende soyliyiver arkadaslara konu kapansın tatsizlik çıkmasın saygılar..

ef186
26-02-2012, 11:44

Satici arkadasin bu yorumlari uzerine solenecek birsey oldugunu dusunmuyorum .
Hata gorulmus , telafisi icin arac geri alinmak uzere anlasilmis .

Zaten neyazikki buda esnaf arkadasimizada buyuk bir ders olmustur sanirim . Hem maddi hem manevi sekilde ...

Bu konu burda kapanmistir . Bu sayfada normal sorgulamalariniza devam ediniz . Uzaticak kisaltacak bir konu kalmamistir artik ....

Alanada satanada gecmis olsun Allah kimseyi tekrar bu duruma düşürmesin ...