Orijinalini görmek için tıklayınız : A3 1.8Turbo 60-180km Patırmada Kesme Yardım
Bayrampaşalı
13-04-2012, 12:36
Google (http://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=ay%C4%B1r+bacaklar%C4%B1&oq=ay%C4%B1r+bacaklar%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=hp.3...317491l319162l1l319665l14l12l0l0l0l0l3 01l2664l0j5j6j1l12l0.frgbld.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=798f633d1d53dc65&biw=1366&bih=664)
:D:D:D
olum sen varya cok fena kaşınıyosun harbı :D :D
Cliosportve
13-04-2012, 12:38
olum sen varya cok fena kaşınıyosun harbı :D :D
sırtı kaşınan köpek - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-3fKS5glVwU)
:hahaha:
tamam o zaman toplanirken haber verin :icon_tup:
Üstad bu akşam foto çalışması için toplanıcaz. Müsaitsen bekleriz :) Yer olarak kesinleşen biryer yok. Alternatif seçeneklere açığız :)
Bayrampaşalı
14-04-2012, 09:29
Üstad bu akşam foto çalışması için toplanıcaz. Müsaitsen bekleriz :) Yer olarak kesinleşen biryer yok. Alternatif seçeneklere açığız :)
ben gelicem herhalde abi telefonlarısız zaten :)
dün akşam cıktık denemeye mını cooper s colt czt saxo vts falan kalabalıktık yagmur basladı kaldık öle döt gibi evimize döndük :D
ben gelicem herhalde abi telefonlarısız zaten :)
dün akşam cıktık denemeye mını cooper s colt czt saxo vts falan kalabalıktık yagmur basladı kaldık öle döt gibi evimize döndük :D
Tamam kardeşim. Makineyi getirmeyi unutma.
alperkirman
14-04-2012, 09:43
ben sana dedim olum bu tarafa gel sıkalım diye :D
ararım birazdan hacı yemek vakti:)
34tb9544
14-04-2012, 09:44
Şansına sokam senin :) ewe kaçtık yağmur durdu
ben sana dedim olum bu tarafa gel sıkalım diye :D
ararım birazdan hacı yemek vakti:)
Alper bugece Avcılardan dönüşte aramayı unutma kule gergisine bakalım olurmu :)
alperkirman
14-04-2012, 09:50
Alper bugece Avcılardan dönüşte aramayı unutma kule gergisine bakalım olurmu :)
ok abi .......
sagnak yagmur gosteriyor hava nasil foto cekimi olucak bu havada ? :)
gerci foto olmasa bile oturur muhabbet ederiz bi yerde , meco beni arayip haber verirsen sevinirim..
sagnak yagmur gosteriyor hava nasil foto cekimi olucak bu havada ? :)
gerci foto olmasa bile oturur muhabbet ederiz bi yerde , meco beni arayip haber verirsen sevinirim..
Aynen bizde öyle düşündük. Foto işi yagmurdan dolayı bozulursa biyerlere gider çay kahve nargile yaparız. Vakit geçsin diye bekliyordum ***** cumartesi günü yatıp dinlenir insan. Buluşma yeri olarak Alibeyköy deki Miniatürk ün yanındaki park alanında buluşucaz. Değişik yer seçeneklerinede açığız. Olmadı başka yere geçiş yaparız.
Foto çekiminiz bu akşam yalan olur muhabbet baki kalır :)
Foto çekiminiz bu akşam yalan olur muhabbet baki kalır :)
Buluştuktan sonra yagmur bir saat bile dinse bize yeter. Makineler hazır bekliycez. Muhabbet yagmur olsada olmasada herdaim olacak :)
naptın kanka patırdama geçtimi mutlu musun:D
Bayrampaşalı
16-04-2012, 10:54
naptın kanka patırdama geçtimi mutlu musun:D
ayıpsın kanka canavar gibi oldu mutluyuz :D ama bı goremedık hala nasıl gıdıyo seni beklıyorum cıkarda bı atar yapıyım sana :D :D
bu aksam kemalle uğraşıcaz wideband sorununu halletmek için. gel sende aksam kemalin oraya?
Bayrampaşalı
16-04-2012, 10:58
bu aksam kemalle uğraşıcaz wideband sorununu halletmek için. gel sende aksam kemalin oraya?
kanka haber ver bana kacta gecıceksen damlarım yanınıza
7de işten çıkıcam işte bro. bucukta orda olurum en geç Allah'ın izniyle
Bayrampaşalı
16-04-2012, 11:07
bro 10 a kadar dukkandayım ben o zaman sen gel hem rodaj a faydası olur :D
oğlum az buz sürmez işimiz halledebilirsek ayar cıkıcaz, telleşelim ara çıktığında beni;)