Orijinalini görmek için tıklayınız : A3 1.8Turbo 60-180km Patırmada Kesme Yardım
Bayrampaşalı
30-03-2012, 09:39
arkadaşlar aracımın bujileri degiştirdim patırdama yapıyo ve arada 5 bin devirde kesiyo kendını bırden yüklenince bujileri degistirmeden önce patırdama yoktu kesme vardır eski bujiler bosch markaydı NGK BKR6EİX-11 ile degistirdim sorun bobinlerde olabılırmi vag.com dan bakınca hata veren bişey yok sorunsuz :icon_wack
bide şöle bişey var ıslak asfaltta birinci viteste birden yüklenince fena patlayıo ve ates atıyo arkadan deli gibi bunun zararı varmıdır :)
buda videosu patırdama anlaşıyo birazda olsa
a3 1.8 Turbo 60-180 Hızlanma - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Jiu8V-zbtPI&list=HL1332313981&feature=mh_lolz)
yavuz364
30-03-2012, 10:06
Boşuna uğraşıyorsun :) Wideband diyorum ;) herkes birşey dicek ama hiçbirşey belli değil...
Hatırladığım kadarı ile alkol koyunca düzelmişti, eğer gerçekten sorun yine düzelecekse araba çok zengin demektir.. Ama bununla alakası yok ise sorun kesin bujiler.. Bunun cevabı AFR görmekten geçiyo ..
Bayrampaşalı
30-03-2012, 10:15
Boşuna uğraşıyorsun :) Wideband diyorum ;) herkes birşey dicek ama hiçbirşey belli değil...
Hatırladığım kadarı ile alkol koyunca düzelmişti, eğer gerçekten sorun yine düzelecekse araba çok zengin demektir.. Ama bununla alakası yok ise sorun kesin bujiler.. Bunun cevabı AFR görmekten geçiyo ..
yavuz alkolu koyduk düzeldi bi sure sonra tekrar başladı anlık etki gibi oldu alkol afr alıcam alıcam az kaldı bu hafta ınsallah
yavuz364
30-03-2012, 10:42
Etkisi alkolü koyduğun gün bitmediyse sorun AFR demektir.. Etkisi ne zaman bitti ? Ertesi gün mü ??
yavuz alkolu koyduk düzeldi bi sure sonra tekrar başladı anlık etki gibi oldu alkol afr alıcam alıcam az kaldı bu hafta ınsallah
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:04
Etkisi alkolü koyduğun gün bitmediyse sorun AFR demektir.. Etkisi ne zaman bitti ? Ertesi gün mü ??
koydugum gun oldu hatta senın ordan cıktım bastım sorun yoktu aksam cıktık işte vıdeo cekelım bari diye etkisi bitmişti patırdama yapıyodu yuksek devırde
yavuz364
30-03-2012, 11:07
Etkisi bitmesinden değil de araba correction yaptığı içindir o.. Demekki araba çok zengin olduğundan değil..
O zaman sorun bujilerde yada bobinlerde gibi...
Bence başından beri söylediğim gibi sorun buji de çıkıcak... Değiştirip deneme şansın varsa bi dene bence..
koydugum gun oldu hatta senın ordan cıktım bastım sorun yoktu aksam cıktık işte vıdeo cekelım bari diye etkisi bitmişti patırdama yapıyodu yuksek devırde
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:09
Etkisi bitmesinden değil de araba correction yaptığı içindir o.. Demekki araba çok zengin olduğundan değil..
O zaman sorun bujilerde yada bobinlerde gibi...
Bence başından beri söylediğim gibi sorun buji de çıkıcak... Değiştirip deneme şansın varsa bi dene bence..
kanka bkr7eix dediler ama 6 da oluyo dedıler cem abının elındede 6 vardı onu taktı sızın arabalara bunlar oluyo dedı ama illa 7 ise bıtane daha buji alıcam bobinlerden cıkarsa orası kötü olur işte durum yok suan bide bobın parası cıkıcak cepten
oğlum bi wideband alın la paraya kıyıp. yavuzun dediği gibi widebandsız kör topal gazlıyorsunuz.
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:13
oğlum bi wideband alın la paraya kıyıp. yavuzun dediği gibi widebandsız kör topal gazlıyorsunuz.
sende varmı kanka wideband varsa ayvayı yedın :D
sende varmı kanka wideband varsa ayvayı yedın :D
Hiçbirşeye para vermek gibi bir niyetin yok mu yaf?
Wideband ile karışımı gördükten sonra napıcan? okuyup üfleticen mi arabanı?
Seve seve harcican o paracıklarını Mesut...
ahmetuzun
30-03-2012, 11:20
sıkıntı atesleme bobını :)
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:23
sıkıntı atesleme bobını :)
getir arabayı bı deneyelım o zaman bobınleri onlardansa sorun gidip alıyım hemen :)
ahmetuzun
30-03-2012, 11:25
bana guven sıkıntı bobınlerde :)
alperkirman
30-03-2012, 11:28
yaa mesut yarın gel işte istemediğin kadar bobin buji wideband falan var :D dener görürüz neymiş sıkıntı
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:29
yaa mesut yarın gel işte istemediğin kadar bobin buji wideband falan var :D dener görürüz neymiş sıkıntı
kanka yarın calısmasam gelıyım ama calısıyorum eger ugrasırız dersenız ama getırıyım arabayı sıze verıyım kafanıza gore bakın :)
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:40
bana guven sıkıntı bobınlerde :)
sen degıstırdınmı hıc ahmet bobınlerı ?
ahmetuzun
30-03-2012, 11:41
degıstrdım
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:51
degıstrdım
bi o kaldı benımde degıstırmedıgım onu alalım bakalım nolcak
Cliosportve
30-03-2012, 11:54
Yav hem parasız iş yaptırmak istiyorsun
Hemde adamlar yardım ediyor işim var diyorsun
1-2 saatliğine çık dükkandan olm :D
Getirtme beni oraya :D
Bayrampaşalı
30-03-2012, 11:55
Yav hem parasız iş yaptırmak istiyorsun
Hemde adamlar yardım ediyor işim var diyorsun
1-2 saatliğine çık dükkandan olm :D
Getirtme beni oraya :D
hani kardeştik lan gel al götür şunu yaptıralımda bitsin artık uğraşıyorum kanka götürcem yaa ögrenelim derdini :D
wideband bende varda ayara çıkıyoruz pampişim malesef SS yürüsün artık dimi:)
Cliosportve
30-03-2012, 11:59
hani kardeştik lan gel al götür şunu yaptıralımda bitsin artık uğraşıyorum kanka götürcem yaa ögrenelim derdini :D
Benim sınavlarım var
Olmasa gelip alıcam ilgilencem arabanı
>Yeterki sorun çözülsün
7-8 Nisana kadar kilidim :)
Bayrampaşalı
30-03-2012, 12:02
aynen kankacım yürüsün artık rodaj bitsinde beklıyorum yana yana seni :)
selçuk bakalım kanka götürcem büyük ihtimal kendi işin olunca böle işte ne izin ne bişey it gibi calısıyosun :)
1,8T de bizimde yaşadığımız bir sorundu bkr8-ex11 bujı kullam bir sorun kalmaz.yazılım ne var araçta stock yazılımmı
Bayrampaşalı
30-03-2012, 13:41
1,8T de bizimde yaşadığımız bir sorundu bkr8-ex11 bujı kullam bir sorun kalmaz.yazılım ne var araçta stock yazılımmı
wimmer yazılım var aracta bülent rayman yaptı
bkr8 mi ??? naptınız :) orjinal software ine döndüğündede patırdama var mı ?
Ya sorma, hem para harcamıyım, hem vakit harcamıyım, hem araba yürüsün..
Olmuyor işte öyle belli.
Ya cebine paranı koyup, 2 gün işi gücü bırakıp uğraşıcan. Ya bırakıcan, bi sonraki sahibi uğraşıcak.
Telefonda bkr7e taktım demiştin, burda da 6 taktığını söylüyorsun. Sen de bilmiyorsun bence bujilerin ne :D
Bayrampaşalı
30-03-2012, 16:58
yok utku 7 aklımdaydı hep o günde seni 6 taktık diye aradım zaten onu sorucaktım 7 dedım demekki kafa kalmadı bendede
Sorun inşaAllah çözülür ama hızlanma videosunu inceleyince seni gözüme kestirdim:D
Bayrampaşalı
30-03-2012, 17:02
Sorun inşaAllah çözülür ama hızlanma videosunu inceleyince seni gözüme kestirdim:D
way arkadas arabam yürümüyo ya herkez bana bilenıyo :D
H22Power
31-03-2012, 11:34
"BKR7EIX" Olabilir ama bana sorarsan iridium takma orjinali dursun bobinleri bozuyor benden söylemesi.. Bu arada yazıma alıntı yapıp kimse bişi yazmasın bilginizi kendinize saklayın ben bildiğimi söylüyorum araç sahibi ister yapar ister yapmaz 1.8T kompedan bozuntularıyla uğraşmak istemiyorum bilgimi saklamak da istemiyorum.. Başıma geldi bobinim bozuldu param gitti başkasının gitmesin :icon_tup:
Şimdi gidip bobinlerini değiştir bujilerini oem ile değiştir düzelsin alkolle bira ile rakı ile afr ile alakası yok ;)
yavuz364
31-03-2012, 12:38
Mustafa Sorunu görmek için alkol koyduk zaten :) Alkol koyunca AFR düşüyor, eğer araba düzelseydi AFR fazla yüksek demekti ;)
Herşeyden önce bu adama Wideband lazım zaten :D
Şimdi gidip bobinlerini değiştir bujilerini oem ile değiştir düzelsin alkolle bira ile rakı ile afr ile alakası yok ;)
Mesut bugün bütün gün Alper le beraberdik, keşke müsait olsaydında sende gelseydin. Ne var ne yok sök tak yapar denerdik :)
alperkirman
31-03-2012, 18:55
aradım açmadı bile telefonu insan görünce geri arar len :)
Bayrampaşalı
01-04-2012, 08:56
mecit abi haftaiçi musaıt olursa gelcem yanına bı bakalım şuna artık :)
alper kanka walla numaran gitmiş baktım hatta kım bu dedım tanıdık numara kaydettım hemen bugun arıcam senı :)
Cumartesi bütün gün Alperle beraberdik. Keşke gelebilseydin hallederdik sorunları.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 08:24
Cumartesi bütün gün Alperle beraberdik. Keşke gelebilseydin hallederdik sorunları.
alperle dün konuştuk baya abi musaıt degıldım cumartesı gunu ama haftaıcı musaıt olursan sen apler le bırlıkte gelıcez senı rahatsız etmeye tekrar :)
mesut hadi yürüt artık ya 1.8 i bekliyo patırtıyı gürültüyü kessin :D banada bobinden olabilitesi var gibi geliyo ama 400 kaat kaçıcak kesin wideband :D
alperle dün konuştuk baya abi musaıt degıldım cumartesı gunu ama haftaıcı musaıt olursan sen apler le bırlıkte gelıcez senı rahatsız etmeye tekrar :)
Rahatsızlık ne demek başımın üstünde yeriniz var. Hep beraber görüşmekte fayda var parçaları deneme imkanımız çok daha kolay olur :)
Bayrampaşalı
02-04-2012, 08:48
mesut hadi yürüt artık ya 1.8 i bekliyo patırtıyı gürültüyü kessin :D banada bobinden olabilitesi var gibi geliyo ama 400 kaat kaçıcak kesin wideband :D
:D :D emre wideband ı hallettık şimdi bobinlere falan bakıcaz işte :)
ya yürücek bu alet yada yakıcam başka caresi kalmadı :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 08:50
Rahatsızlık ne demek başımın üstünde yeriniz var. Hep beraber görüşmekte fayda var parçaları deneme imkanımız çok daha kolay olur :)
wideband ı alper kankacım sagolsun onunkını takıp denıcez abi geriye senin bildiklerin kalıyo patron sensin :) musaıt oldugun günü beklıyorum abi atlayıp gelicem hemen
serqan23
02-04-2012, 08:54
kanka cumartesi o patlamalar neydi öyle :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 08:55
kanka cumartesi o patlamalar neydi öyle :D
nasıl ama kanka taramalı gibi ates edıyorum :D
serqan23
02-04-2012, 08:57
olm bı cevırmeden o sekıl gecsen warya arkandan sıkarlar :D
wideband ı alper kankacım sagolsun onunkını takıp denıcez abi geriye senin bildiklerin kalıyo patron sensin :) musaıt oldugun günü beklıyorum abi atlayıp gelicem hemen
wideband takman yardımcı olur, ama problemi çözmek biraz uzun bir iş, deneme yanılma metodu ile olur ancak. Yoksa bir çok parçayı sıfır satın almak zorunda kalırsın :)
Bayrampaşalı
02-04-2012, 09:01
olm bı cevırmeden o sekıl gecsen warya arkandan sıkarlar :D
kanka o kadar cokmu lan :hahaha:
wideband takman yardımcı olur, ama problemi çözmek biraz uzun bir iş, deneme yanılma metodu ile olur ancak. Yoksa bir çok parçayı sıfır satın almak zorunda kalırsın :)
işte o yuzden denemek lazım butun parcaları abi sizin yardımlarınız sayensınde :)
kanka o kadar cokmu lan :hahaha:
işte o yuzden denemek lazım butun parcaları abi sizin yardımlarınız sayensınde :)
pm de yazdığım gibi ayarla kendini gel görüşelim :)
alperkirman
02-04-2012, 09:09
gözümüzü açar açmaz 1.8t
ömrümüzü yedi bu arabalar :D:D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 09:11
gözümüzü açar açmaz 1.8t
ömrümüzü yedi bu arabalar :D:D
harbi dogru söledın alper gece gündüz 1.8t :D :D
Durun daha yolun başındasınız hemen pes ediyorsunuz. Araçlarınız sağlıklı yürüdüğünde görücem sizi ömürmü yiyor ömürmü katıyor :D
alperkirman
02-04-2012, 09:34
Durun daha yolun başındasınız hemen pes ediyorsunuz. Araçlarınız sağlıklı yürüdüğünde görücem sizi ömürmü yiyor ömürmü katıyor :D
daha çok var sen anladın oni :D
ozamana kadar ben sağlığımı kaybetmezsem iyiydi :)
Konuyu fazla dağıtmayalım en iyisi, görüştüğümüz gün daha ayrıntılı konuşuruz artık :)
alperkirman
02-04-2012, 09:36
abi lokmanın sana özel teşekkürleri var aklıma gelmişken diyim :D
abi lokmanın sana özel teşekkürleri var aklıma gelmişken diyim :D
konuyu dağıtmayalım pm attım :)
alperkirman
02-04-2012, 09:56
konuyu dağıtmayalım pm attım :)
pm ye cevap verilmiştir.
bu arada yüzde 99 ihtimalle bobin sıkıntısı var 1.8t aracımızda :)
amma velakin 1.8ts3 bobinleri uymuyo zannediyorum motor koduna göre bobinin uzunlığu değişiyor araştırmaya devam etmekteyim :)
Bayrampaşalı
02-04-2012, 09:57
ben bu zamana kadar dagılmadıysam daha bişey olmaz abi kosturmaya devam yürütmicem uçurcam ben :D
pm ye cevap verilmiştir.
bu arada yüzde 99 ihtimalle bobin sıkıntısı var 1.8t aracımızda :)
amma velakin 1.8ts3 bobinleri uymuyo zannediyorum motor koduna göre bobinin uzunlığu değişiyor araştırmaya devam etmekteyim :)
araştırmaya devam kardeş, müsait olduğumda parçacı arkadaşımı arıyayımda bobin fiyatlarını öğreneyim bakalım ne kadarmış :)
ben bu zamana kadar dagılmadıysam daha bişey olmaz abi kosturmaya devam yürütmicem uçurcam ben :D
Mesut muayene durumunu ne yaptın ? lpg yi sökte öyle gir bari muayeneye ruhsattanda silinir böyleliklede.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 10:03
araştırmaya devam kardeş, müsait olduğumda parçacı arkadaşımı arıyayımda bobin fiyatlarını öğreneyim bakalım ne kadarmış :)
Mesut muayene durumunu ne yaptın ? lpg yi sökte öyle gir bari muayeneye ruhsattanda silinir böyleliklede.
egsoz bulamadıkkı abi egsoz işini yapsam lpg yı sökucem zaten belgeleri hazırlattım beklemedeyım lpg egsoz olunca işlem tamamdır
Muayene işinide hallette için rahatlasın :)
Bayrampaşalı
02-04-2012, 10:17
yavuz bı yol söledı onunla ugrasıcam abi halledicez ınsallah :)
bu arada yavuzla gelıcez bız buyuk ıhtımal butun 1.8t cıler toplanıcaz :D
Müsait günlerimi biliyosun kardeş ayarlayın görüeşlim.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 10:29
yarın sendeyız buyuk ıhtımal abi alperde uygunsa
yarın sendeyız buyuk ıhtımal abi alperde uygunsa
Az önce Alper le haberleştik yarın görüşürüz :) bu arada yarın için wagcom bulabilirsek iyi olur.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 10:57
Az önce Alper le haberleştik yarın görüşürüz :) bu arada yarın için wagcom bulabilirsek iyi olur.
kablo var bende abı bulent abıden aldım hıc kullanmadım programda var ama pc yok :D
alperkirman
02-04-2012, 10:58
bize heryer seyrantepe :D:D:D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 10:59
ben bu gazla yarın sitede alayına gider konusu acarım az kaldı :D :D
Heyecana gerek yok :) wagcom için bir arkadaşa sorim, bulursak iyi olur bizim için.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 11:02
Heyecana gerek yok :) wagcom için bir arkadaşa sorim, bulursak iyi olur bizim için.
hallettım onu abı arama bende var yavuzdada var rıca ederım oda getırır gelırken :)
Meco ve Alper,
Olası senaryoyu söylüyorum,
Mesut gelecek...
Sorunu bulacaksınız.. Ya da şu şu olabilir diyeceksiniz..
Mesut "ne kadar?" diyecek..
Fiyatları söyleyeceksiniz..
Fiyat Mesut'a fazla gelecek. Ve sorun çözülmeyecek.
Mesut daha sonra farklı bi ustaya gidip, ondan duyduğu ucuz parçaları takacak. Ve yeni konular açacak.
Kısır döngü :D
alperkirman
02-04-2012, 11:22
yok ya öle bişey olmasına izin yok :D
Ben bikaç kez yaşadım aynı senaryoyu da, ordan biliyorum.. :D
Ondan da çok yazmıyorum.. :D
Ta ne zaman söyledim, bu arabanın ateşlemesi bozuk diye..
Bobin de var modül de var istersen dedim..
Yok kanka arabada sorun yokmuş dedi..
Ne problemsiz bi 1.8T.. :D
Aslan besleyen masrafına katlanır kardeş :) önemli olan sorunun gerçek sebebini bulmak. Umarım her zamanki gibi basit bişey çıkar ve kolay yolla hallolur. Benim enbüyük korkum lpg sisteminin sorun teşkil etmesi, lpg li araçlar hakkında hiç bilgim yok çünkü :(
Yanlış ata oynamak: Kazanmak için giriştiği işte tuttuğu yol, dayandığı kimse dayanıksız ve çürük çıkmak, dolayısıyla aldanmış olmak.
Aslan besleyen masrafına katlanır kardeş :) önemli olan sorunun gerçek sebebini bulmak. Umarım her zamanki gibi basit bişey çıkar ve kolay yolla hallolur. Benim enbüyük korkum lpg sisteminin sorun teşkil etmesi, lpg li araçlar hakkında hiç bilgim yok çünkü :(
Aslan var, aslan var...
Mesut bu aslanı, cenaze namazı kılınırken musalladan kaçırdı... :D
alperkirman
02-04-2012, 11:30
Yanlış ata oynamak: Kazanmak için giriştiği işte tuttuğu yol, dayandığı kimse dayanıksız ve çürük çıkmak, dolayısıyla aldanmış olmak.
??????????????
Aslan besleyen masrafına katlanır kardeş :)
Bana deme Meco abi.
Benim araçta sıkıntı yok biliyosun. :D
Mesut'un yapısı ve ticari ahlakı gereği hiç bi ürüne fiyatını ödeyemiyor. :D
TDK :icon_tup:
??????????????
?????????????ne? :cool:
Mesut burada at, siz ganyan oynayan masum VAGcılar...
Aslan var, aslan var...
Mesut bu aslanı, cenaze namazı kılınırken musalladan kaçırdı... :D
Her ne olursa olsun bu arabaya gönül koymuş. İsterse pertten alsın toplasın. Otomobil sever olarak destek olmak gerektiğini düşünüyorum.
Bana deme Meco abi.
Benim araçta sıkıntı yok biliyosun. :D
Mesut'un yapısı ve ticari ahlakı gereği hiç bi ürüne fiyatını ödeyemiyor. :D
Sözüm sana özel değil kardeş. Güçlü, hızlı yada şekilli aracı olması isteyen herkese :)
Abi işte anlatamadığım kısım o.
Adamın gönül koyma durumu olmamış ki. Çoğumuz 1.8t yi sevdiğimiz için biniyoruz. Paramız ancak 1.8t ye yettiği için tercih etmedik.
Hal bu olunca siz sorunları göstereceksiniz, ben bu kadar masrafın altından kalkamam, satayım gitsin bari deme ihtimali oldukça yüksek olacak :D
Yoksa ben de isterim arabanın sorunları hallolsun, Mesut da adam gibi yürüyen 1.8t ye binsin. Kötü niyetimden yazmıyorum. Şafak da biliyor alındığı zamanki halini.
Arabayı ben kullandığımda ciddi masrafları vardı. Bir kısmını kurtardı.
Ucuza kaçmazsa geri kalanını da bitirir de. Kesenin ağzını açmadan olmuyor, senin de dediğin gibi.
Umarım sorunları hallederizde herkez gönlünce dilediği araca biner kardeşim. İlk önce sorunları bulalımda sonrasını düşünürüz yada düşünür :)
Herşeyde olduğu gibi, Otomobil de = Para
Ne kadar paran varsa o kadar hızlı koşar bu demir yığını, o kadar pahalısını alırsın ve o kadar hızlısını.
Amacın koşmak değilse paran kadar güzel gözükürsün
İkisinden de bir amacın yoksa bakımlarını iyi yerde yaptırmassan düzgün parça kullanmassan gene yolda bırakır yada madur eder seni bu zevzek demir yığını.
Misalen, çok aykırı bir durum olmadıkça 25 liralık arabayı 16 liraya satıyorlarsa, o arabanın içinde bir yerde 9 lira daha saklıdır. Bunu bilmek lazım.
Ya gidip 2 senede 1 sıfır otomobil alacksın başın ağrımayacak yada 2. elin olayı bu. Bütün dünyada, Nijeryada da böyle Hollanda için de böyle...
Adam hala diyorsa ben 3 kuruşa 5 köfte yiyeceğim, tuvalette geçecek zamanını israftan saymayacak.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:09
yaw utku ve şafak ikinizde tanımasam eywallah dicem
ben ucuz parca olarak ne aldım ne kullandım onu sölesenize bana maf sensörü dedıler geldım senden aldım utku turbo dedıler geldım senden aldım yüzünede söledim verdin parcaları para lafı yapmadın eywallah param olunca yolladım sana ben arabanın masraflarını bilerek aldım yavas yavas adam etmeye calısıyorum
dokunan yerler var nerde ucuz parca kullandım ben
ve şafak üslübün iyi degil ben senınle dugzun konusuyosam sende duzgun konuş at mat yakışmadı sana aramız ne kadar iyi olsada ben senınle hıcbı zaman o sekılde konusmadım
ve gelelım mecıt abıyle alper e adamlar benı tanımadıgı halde netten telefon konustugumuz halde yardımcı olamaya calısıyolar tesekkurler ıkısınıde
ama siz şimdi böle yazınca olmadı adamlar benı yanlış anlıcaklar lan biz bu cocugun arabası ıcın ugrasıcaz o kadar baksana yaptırmıcak etmicek sadece zamanımızı alıcak diye dusunucekler
bışeyler yazarken burdan okuyan herkezı düşünün aramızın ne kadar iyi oldugunu herkez bilmiyo yanlış düşünüyolar gecen gün sana söledım utku böle böle yazdın 10 kişi beni aradı diye..
dokunan yerler var nerde ucuz parca kullandım ben
ve şafak üslübün iyi degil ben senınle dugzun konusuyosam sende duzgun konuş at mat yakışmadı sana aramız ne kadar iyi olsada ben senınle hıcbı zaman o sekılde konusmadım
Deyim la o...
Eşek hoşaftan ne anlar derler banada birşeyi sevmiyom deyince, Eşekmiyim ben mi diyorum eşe dosta sitemkar Emrah bakışlarımla :D
İsyan yok :D
Bak bilader,
Ben başından beri senin iyiliğin için söylüyorum.
Senin arabanın iyiliği ya da rolling performansı için söylemiyorum.
Aldığın rakam piyasanın altındaydı. 2-3 masrafla kurtarır diye düşündün.
Daha ilk getirdin, kullandım, dedim ki bunun çok masrafı var, sen de altından kalkamam, satayım bari dedin.
Satmayacaksan böyle binilmez, doğrultmak lazım dedim..
Debriyaj önerdim, usta bedava hallediyor dedin, ondan da memnun kalmadın.
Bobin dedim, usta sağlam dedi dedin, değiştirmedin.
2 salıncağa 120 lira para verirken, "utku sadece burçlara bu parayı verdi, bunda bi ibnelik olmasın" diye düşüneceğine, "utku da ne zengin adam, parayı saçıyor, o da aynısı bu da aynısı" dedin.
2 aydır bozuk basınç saati ile turboya ayar yapıp yapıp bu olmadı diyorsun.
Sence herşey normal mi? :)
Zaten arabanın alıcısı gelip gösterdiği zaman bobin vs masrafı görecek.
Buraya bakıp 2. el değerlendirmesi yapan adamı bana da aratabilirsin, arabanın üstünde dünya kadar sıfır parça var, sayarım sorun değil.
Alacak adam da görür zaten ciddi bi iyileşme olduğunu. O ayrı.
Ama rolling molling koşacak kadar sağlıklı istiyorsan daha da harcaman lazım.
Herşeyin hesaplısı kafası ile olmuyor malesef.
Herşeyde olduğu gibi, Otomobil de = Para
Ne kadar paran varsa o kadar hızlı koşar bu demir yığını, o kadar pahalısını alırsın ve o kadar hızlısını.
Amacın koşmak değilse paran kadar güzel gözükürsün
İkisinden de bir amacın yoksa bakımlarını iyi yerde yaptırmassan düzgün parça kullanmassan gene yolda bırakır yada madur eder seni bu zevzek demir yığını.
Misalen, çok aykırı bir durum olmadıkça 25 liralık arabayı 16 liraya satıyorlarsa, o arabanın içinde bir yerde 9 lira daha saklıdır. Bunu bilmek lazım.
Ya gidip 2 senede 1 sıfır otomobil alacksın başın ağrımayacak yada 2. elin olayı bu. Bütün dünyada, Nijeryada da böyle Hollanda için de böyle...
Adam hala diyorsa ben 3 kuruşa 5 köfte yiyeceğim, tuvalette geçecek zamanını israftan saymayacak.
Şafak kardeşim. Yazdıklarını bu forumdaki herkez biliyor. Foruma üye olmak ve bilgilerimizi paylaşmakta ortak noktamız değilmi. Birimizin bildiğini diğerinin bilgileriyle birleştirmek daha kısa ve daha ekonomik şekilde sonuca kavuşmak olduğunu düşünüyorum. (en azından şahsi düşüncem budur benim)
Hep örnek vermişsin bir örnekte ben vereyim. Aracımı daha ilk aldığım dönemlerde (2008)hararetle ilgili bir sorunum vardı. O zamanlar aracım hakkında iyi bir bilgiyede sahip değildim. Özel servis yeri olan iki ayrı yere götürdüm. İki yerde sorunun çok büyük olduğunu söyledi üst kapak sökülüp üst contada dahil güzel bir masraf listesi çıkartıldı. Direk masraf etmeden yinede araştırmaya devam ettim. Parça aldığım bir yerden arkadaşımın yönlendirmesi ile bir ustaya gittim, usta aracı kullandı test etti ve sorunu halletti. Bana maliyeti 70TL lik (orjinal parça fiyatıdır) bir hortum ve ustaya verdiğim cuzi bir miktar para idi.
Kısaca söylemek istediğim araştırmak ve paylaşmak para ile değil. Sorun gerçektende büyük maliyeyip isteyip istemediğinden emin olmaktır bence.
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:22
birincisi o saat bozuk degılmış yavuzla birlikte denedık gördük saglam dıye dokunmadın ıkımız cıktık denedık elınde saati tutan kendısı
evet masrafı var dedın bende bıseyler yapmaya calısıyorum kendı cabalarım ıcınde araba suan saglam ayakta yuruyo her hafta 1000km yol yapıyorum tık yok
tek sorun daha ıyı yürümesi ben onun için ugrasıyorum daha ıyı gıtsın dıyorum burdakıler ustaları bılıyosun harcadıgım paraları bılıyosun ödedıgım krediyi bile bılıyosun daha ne dıyım yanı sana :)
ben sana dıyorumkı bana ozelden ıstedıgını söle sıkıntı yok aramız o kadar iyi ama burda mıllet bılmıyo ne oldugunu yanlıs anlasılıyo ben kımseye demıyorum arabam super bı gram masrafı yok dıye
şafak seninde konuslarını hala çözemedim uzun sürcek bu süreç herhalde :D
Mesutun arabayı aldığından beri doğrulttuğunu, dünya para harcadığını ve ona rağmen gelip 16 17 lira teklif edenleri mantıklı olmaya davet ediyorum o zaman. 106 mı audi mi bu. Kendinize gelin.
Madem otoriteyim :)
Şafak kardeşim. Yazdıklarını bu forumdaki herkez biliyor. Foruma üye olmak ve bilgilerimizi paylaşmakta ortak noktamız değilmi. Birimizin bildiğini diğerinin bilgileriyle birleştirmek daha kısa ve daha ekonomik şekilde sonuca kavuşmak olduğunu düşünüyorum. (en azından şahsi düşüncem budur benim)
Hep örnek vermişsin bir örnekte ben vereyim. Aracımı daha ilk aldığım dönemlerde (2008)hararetle ilgili bir sorunum vardı. O zamanlar aracım hakkında iyi bir bilgiyede sahip değildim. Özel servis yeri olan iki ayrı yere götürdüm. İki yerde sorunun çok büyük olduğunu söyledi üst kapak sökülüp üst contada dahil güzel bir masraf listesi çıkartıldı. Direk masraf etmeden yinede araştırmaya devam ettim. Parça aldığım bir yerden arkadaşımın yönlendirmesi ile bir ustaya gittim, usta aracı kullandı test etti ve sorunu halletti. Bana maliyeti 70TL lik (orjinal parça fiyatıdır) bir hortum ve ustaya verdiğim cuzi bir miktar para idi.
Kısaca söylemek istediğim araştırmak ve paylaşmak para ile değil. Sorun gerçektende büyük maliyeyip isteyip istemediğinden emin olmaktır bence.
Herkez bilmiyor o konuda içini ferah tut.
Benim bahsettiğim senin başına gelen değildi ama olsun... Kimse usta kadar iyi bilmek durumda değil sorunu, bunu tahmin etmek zorunda da değil.
Ztn Mesut konusunda ukku'nun da yardım konsunda kendini paraladığına çok şahit oldum. Az çok mevcut arızalarıda tahmin ediyorsunuz. Koşan VAG'a hepimiz hastayız, ama kararlı hareket etmek lazım, yoksa girdiğin masrafın geri dönüşü olmuyor.
Herkez bilmiyor o konuda içini ferah tut.
Benim bahsettiğim senin başına gelen değildi ama olsun... Kimse usta kadar iyi bilmek durumda değil sorunu, bunu tahmin etmek zorunda da değil.
Ztn Mesut konusunda ukku'nun da yardım konsunda kendini paraladığına çok şahit oldum. Az çok mevcut arızalarıda tahmin ediyorsunuz. Koşan VAG'a hepimiz hastayız, ama kararlı hareket etmek lazım, yoksa girdiğin masrafın geri dönüşü olmuyor.
Öncesini konuşulanı yapılanı bilmiyorum. Benim söylemek istediğim yardımcı olunmaktır. Eminim benden çok daha iyi bilen WAG cılar vardır. Ben bildiğim kadarı ile yardımcı olmak isterim, bu paylaşımım herkez için geçerlidir. Ben bilgimi paylaşırım yapmak yapmamak yada değişik yol izlemek kişiye kalmıştır.
konu nerelere gelmis :)
Subap yaylarından 2 bakla kesersen daha kısa sürede daha iyi yerlere geliriz :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:44
hersey senın yüzünden oldu zaten :)
simdi aldim tiyoyu hemen yayciya gidip hallettiricem .. namiştayn yapar dimi ?
hersey senın yüzünden oldu zaten :)
heehhhh olayin bi bana patlamadigi eksikti :) ben naptim ki simdi :soru:
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:47
heehhhh olayin bi bana patlamadigi eksikti :) ben naptim ki simdi :soru:
yapmasaydın o kadar güzel araba :) şimdi ben 1.3 dizel getz le takılıyodum kafama göre :D
http://www.buyutec.net/data/media/1282/bakkal-5.jpg
Mesut'un facebook'undan bir kare...
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:48
:hahaha::hahaha::hahaha:
allah seni napmasın emi şafak :D :D
yapmasaydın o kadar güzel araba :) şimdi ben 1.3 dizel getz le takılıyodum kafama göre :D
1.5 değil mi olm Getz'in dizeli... İyice bakkala bağladın...
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:53
1.5 değil mi olm Getz'in dizeli... İyice bakkala bağladın...
ne bakkalı yaa market sahibiyim ben MESUT GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED SİRKETİ . :cool:
hahahaha yarıldım amk :D:D:D
ne bakkalı yaa market sahibiyim ben MESUT GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED SİRKETİ . :cool:
http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/159.jpg
Mesutsal diyaloglar...
:icon_tup: Şampiyonsun sen...
Messutfour olursun inşallah ilerde, toptan ve perakende pazarının lider markası, değişmez ismi olursun... tabi a3'ün bütün sermayeni yemezse :D
Cliosportve
02-04-2012, 12:57
Pohahahahahha :hehe:
Yıkıldım :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 12:58
İlla sonunda laf sokucaksın dimi şafak :D :D
selcuk cok gülme sen sana iş olurum walla dükkanda mantıları yerken öle demıyodun :D :D :D
daha guzelleri senin olsun :) hepimiz yasadik ayni sıkıntıları :)
Fiş almasak biraz daha gülebiliyo muyuz :D
Mesut yaw geçen sordum cevap alamadım, tekrar sorayım;
Mesut la sana sorum olacak;
Ahmet Mehmet'i 3 boy geçti, Mehmet Fevzi'yi 2 boy geçti, Ekrem Fevzi'yle kafa burun, Osman da Ekrem'e 1 boy çıktı.
Ahmet'le Osman deneseler ne olur?
Uzmanlık alanın diye sana sorayım dedim :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 13:03
facede safagın cocukluguna indim ve bunu buldum :D :D
http://img28.imageshack.us/img28/2849/40588031788571824949428.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/28/40588031788571824949428.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img104.imageshack.us/img104/9353/bakkalml6.jpg
Kardeş geçen hafta aradım seni ulaşamadım :(
Mesut'u kızdırmayın, atara gelir
http://pecete.net/karikatur/yigit_ozgur/yigit_ozgur_alonurieniste.jpg
Konu tavan yapıyor ben dahil 10 kişi konuyu okuyor görünüyor :)
Kardeş geçen hafta aradım seni ulaşamadım :(
bakıyor sevmediği numara ise pufff yapıp meşkule veriyor...
biz farklı numaralardan arıoz onu, ankesörlüden falan :D
ne zaman aradin meco ? alla allaa cevapsiz arasinda numaran olsa kesin geri donerdim baska numaradan aradin o zaman
ne zaman aradin meco ? alla allaa cevapsiz arasinda numaran olsa kesin geri donerdim baska numaradan aradin o zaman
Kardeş 15 senedir kullandığım numaradan aradım :)
Mühim değil, kuruntulu sorularımdan birini sorucaktım sadece :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 13:12
Konu tavan yapıyor ben dahil 10 kişi konuyu okuyor görünüyor :)
sorma abi bu kadar makaranın üstüne bişeyler yapmak lazım yarın yemekler benden gelenlere :D :D
bülent abide geldi sonunda kadro tam oldu :D :D
sorma abi bu kadar makaranın üstüne bişeyler yapmak lazım yarın yemekler benden gelenlere :D :D
Bizde mekanımıza gelene hesap ödetmeyiz kardeş :)
Alper e sor o iyi bilir. Gerçi Alper inde yakında yeni mekanı bizim buralar olacak :D
yok la o zaman arardim geri ,sen bazen is telefonundan ariyosun ya o yuzden dedim :) neyse ara gene müsait bi zamanda :)
Bayrampaşalı
02-04-2012, 13:15
Alper e sor o iyi bilir. Gerçi Alper inde yakında yeni mekanı bizim buralar olacak :D
alper bügün formunda degıl abi karısmıyo hiç konuya alttan okuyo sadece :D :D
Yiyecek neler var sizin orada?
geleyim bende bir ara:D
yok la o zaman aradim geri ,sen bazen is telefonundan ariyosun ya o yuzden dedim :) neyse ara gene müsait bi zamanda :)
Asıl telefon numaram sonu 46 47 ile biten :) şimdi sms atıyorum, yanlışsa düzelt bana ait başka numarada varsa sil, kesin işyerinin telefonudur :)
Yiyecek neler var sizin orada?
geleyim bende bir ara:D
Valla kardeş götürüyoruz lokantaya kebapcıya ne yemek istersen artık :D
yok la o zaman arardim geri ,sen bazen is telefonundan ariyosun ya o yuzden dedim :) neyse ara gene müsait bi zamanda :)
Senin müsayit zamanın mı var olm? Ya okuldasın, ya ensturman çalıosun, ya rolling yapıosun, ya araba ile uğraşıon, ya azğında nargile fokur fokur... yeter vallahi yeter... İnsan odaklı ol biraz, bencil olma.
MAG meet yaptık, Muazzez Abacı gibi sahneye en son sen geldin a.k...
Kebap mı hmmm Kocaeli çok da uzak değil aslında :D
Senin müsayit zamanın mı var olm? Ya okuldasın, ya ensturman çalıosun, ya rolling yapıosun, ya araba ile uğraşıon, ya azğında nargile fokur fokur... yeter vallahi yeter... İnsan odaklı ol biraz, bencil olma.
MAG meet yaptık, Muazzez Abacı gibi sahneye en son sen geldin a.k...
pampa ben sizler icin varim , butun cabam sizler icin.yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir bunu asla unutmayiniz :D vag belediyesi genel secimlerde mahalle muhtarligina adayligimi koyuyorum :D
Mesut,
Uygun fiyat ver ukkuyla beraber alalım arabayı senden.. hatta Emirde ortak olur. Yedek oem parça lazım oluyo arada bize :D :D
İyi fikir ama sanayiye yakın bir şubesi olsun :)
http://img378.imageshack.us/img378/6381/karikatur3fulljm6mj7.jpg
Mesut,
Uygun fiyat ver ukkuyla beraber alalım arabayı senden.. hatta Emirde ortak olur. Yedek oem parça lazım oluyo arada bize :D :D
Sizdeki bozuk parçalar mesuttan çıkan sağlamdan daha iyi olabilir mi? :rolleyes:
çok kötüyüm be :D
Konu kösülmüş,mesleki muhabbetler başlamış :)
TorqueTuning
02-04-2012, 15:08
Mesut'um sen akşama dürümleri hazırla gençlerle atlayıp akşama senin tükkanı işgale geliyoruz?! :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 17:12
dükkanı bılıyosun abi istedıgın zaman başımın üstüne kuzu çevirirm sana :D
alperkirman
02-04-2012, 20:48
mesuuut pioneerleri unutma :D
Bayrampaşalı
02-04-2012, 20:51
kanka kapatıcam birazdan spora gıdıcem donuste bakıcam aklımdasın unutmam :D :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 16:27
sorun bobınlerde ve ıntercooler hortumunda cıktı onları degıstırıcez mermi gibi olucak insallah :) MECOO UALPER YAVUZ hepinize tesekkurler o kadar ugrastınız :)
Öyle kol gibi alev atıyorsa ateşlemeden olduğu belliydi zaten.Hadi geçmiş olsun bir 1.8 t daha kurtarılmış oldu :)
Bayrampaşalı
03-04-2012, 16:39
Öyle kol gibi alev atıyorsa ateşlemeden olduğu belliydi zaten.Hadi geçmiş olsun bir 1.8 t daha kurtarılmış oldu :)
tesekkurler can bobın oldugunu tahmın edıyoduk zaten ama kacakta cıktı baya güzel oldu sımdı canlandı :)
serqan23
03-04-2012, 16:40
kanka sana bobın bobın dıye 153185496875 kez söyledik biz :) neyse geçmiş olsun :) bitir şu sorunlarını da sıkalım bi :)
Bayrampaşalı
03-04-2012, 16:43
kanka sana bobın bobın dıye 153185496875 kez söyledik biz :) neyse geçmiş olsun :) bitir şu sorunlarını da sıkalım bi :)
kanka bende öle dıyodumda sadece bobın degılmış ıntercooler hortumunda kafam kadar yırtık varmış la :D
serqan23
03-04-2012, 16:45
kanka bende öle dıyodumda sadece bobın degılmış ıntercooler hortumunda kafam kadar yırtık varmış la :D
patırdaman bobındı ama kacagı anlayamadık kanka kusura bakma ya :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 16:46
patırdaman bobındı ama kacagı anlayamadık kanka kusura bakma ya :D
du bakalım kanka şimdi bunları almak kaldı sonra cok fena atarım var sana :D
e hadi bakalım :D benim bobinleri denediniz mi kanka? uyması lazımdı sana bi deneyi verseydiniz;)
Bayrampaşalı
03-04-2012, 16:50
e hadi bakalım :D benim bobinleri denediniz mi kanka? uyması lazımdı sana bi deneyi verseydiniz;)
uyuyo kanka denedık zaten bişeylerine baktı yavuz ben cıkarken senın bobınlerı monte edıyolardı zaten :D o arabayıda bı yıkat lan leş gibi zavallım :D
uahuaah paspasları gördün mü haushau:D araba 6aydır yıkanmıyor kanka
Bayrampaşalı
03-04-2012, 16:51
belli kanka belli araba kaderine terk edilmiş sanki acıdım haline :D :D :D hayrına rodajını yavuzla bız yapıcaz bı kocaelı sart :D
serqan23
03-04-2012, 16:54
du bakalım kanka şimdi bunları almak kaldı sonra cok fena atarım var sana :D
işlerini hallet te atar tutar hallederiz :D
sorun bobınlerde ve ıntercooler hortumunda cıktı onları degıstırıcez mermi gibi olucak insallah :) MECOO UALPER YAVUZ hepinize tesekkurler o kadar ugrastınız :)
Ne demek kardeşim her zaman elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Arabanla ilgili listeyi biliyorsun artık. Gerekli parçaları tamamla sonra ver coşkuyu gitsin. Aracının benzinle ve kaçaksız halinide iyi kötü tahmin etmişsindir sanırım. Bugün epeyce çatara patara yani sesli bir gün oldu bizim için :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 18:13
Ne demek kardeşim her zaman elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Arabanla ilgili listeyi biliyorsun artık. Gerekli parçaları tamamla sonra ver coşkuyu gitsin. Aracının benzinle ve kaçaksız halinide iyi kötü tahmin etmişsindir sanırım. Bugün epeyce çatara patara yani sesli bir gün oldu bizim için :D
eywallah abi en kısa zamanda eksıklerın hepsını yaptırcam vericem ayarı :)
bugun baya gürültülü oldu egsozsu satıcaktım siz o kadar begenınce vazgectım satmaktan kalsın böle :D cok sesli yaptık zaten videoları izlıyorum gülüyorum cok komedi olmuş alper fena bagırıyo :D
eywallah abi en kısa zamanda eksıklerın hepsını yaptırcam vericem ayarı :)
bugun baya gürültülü oldu egsozsu satıcaktım siz o kadar begenınce vazgectım satmaktan kalsın böle :D cok sesli yaptık zaten videoları izlıyorum gülüyorum cok komedi olmuş alper fena bagırıyo :D
Alper de sever sesi ve ekşını :D keşke benim arabadaykende çekseydik video :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 18:20
Alper de sever sesi ve ekşını :D keşke benim arabadaykende çekseydik video :D
arabayı bırakmaya geldıgımde onuda yaparız abi en guzelınden bı vıdeo yapıstırırız cok atarlı senın canavar bayıldım masallah :D arabamdan sogudum :D
arabayı bırakmaya geldıgımde onuda yaparız abi en guzelınden bı vıdeo yapıstırırız cok atarlı senın canavar bayıldım masallah :D arabamdan sogudum :D
En güzel araba, sahibi olduğun arabadır. Güzel sözlerine teşekkür ederim, kendimizce bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Bu arada senin aracın sorunları giderildiğinde eminolki gerçektende stok turbolu iyi bir gideri olucak.
Bayrampaşalı
03-04-2012, 18:29
En güzel araba, sahibi olduğun arabadır. Güzel sözlerine teşekkür ederim, kendimizce bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Bu arada senin aracın sorunları giderildiğinde eminolki gerçektende stok turbolu iyi bir gideri olucak.
insallah abi merak edıyorum bende nasıl gidicegini sende begendıgıne göre baya iyi olucak herhalde
insallah abi merak edıyorum bende nasıl gidicegini sende begendıgıne göre baya iyi olucak herhalde
Bu yaşadığın sıkıntılar tüm 1.8T lerin kronik sıkkıntıları. Ciddi can sıkacak arabadan soğuyacak sorunlar değil. Ben asıl sorunlar giderildikten sonraki halini çok merak ediyorum senin. Alperin halini halen unutamayıyorumda :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 18:39
Bu yaşadığın sıkıntılar tüm 1.8T lerin kronik sıkkıntıları. Ciddi can sıkacak arabadan soğuyacak sorunlar değil. Ben asıl sorunlar giderildikten sonraki halini çok merak ediyorum senin. Alperin halini halen unutamayıyorumda :D
alper yaa adamım benım :hahaha:
walla abi o zaman sanada gider yaparım herhalde o gazla :D :D
alper yaa adamım benım :hahaha:
walla abi o zaman sanada gider yaparım herhalde o gazla :D :D
Çek ikige diyip 40km den basarsak 3 boy atarsın bana :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 19:06
Çek ikige diyip 40km den basarsak 3 boy atarsın bana :D
:hahaha: aynen bak abi aklıma gelmemıstı :) sen gelene kadarda frene basarım oldu bitti :D
alperkirman
03-04-2012, 19:50
aynada gör bırak hacı :D:D
alperkirman
03-04-2012, 19:56
hemen reçeteyi yazıyorum :)
1de sıkıyosunuz aynada görüp bırakıyosun :D:D:D
hemen reçeteyi yazıyorum :)
1de sıkıyosunuz aynada görüp bırakıyosun :D:D:D
Reçete boş çıktı :) (çünkü ben sizden korktum ve asla yan yana gelemem :D )
alperkirman
03-04-2012, 19:58
ahahaha ışıklarda yakalarım :D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 19:58
:hahaha::hahaha:
alper kanka mecit abiyi ortamıza alalım senle şaka yapalım ona :D :D :D
alperkirman
03-04-2012, 19:59
ona şaka anca üstüne arabayı yatırmamız falan lazım inşaatçı şakası :D:D
Bayrampaşalı
03-04-2012, 20:00
heh bak bu olur :hahaha::hahaha:
Koptum valla ahuahuaha :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 16:14
Evet arkadaşlar bügün degiştirdim intercooler hortumunu durumunu görünce acıdım arabama walla bende neden gitmiyo diyodum aha buyrun halini görün :D
http://img811.imageshack.us/img811/9027/10042012353.jpg
By mesutgti (http://profile.imageshack.us/user/mesutgti) at 2012-04-10
http://img600.imageshack.us/img600/8822/10042012354.jpg
http://img833.imageshack.us/img833/1175/10042012352.jpg
Cliosportve
10-04-2012, 16:32
Yok artık
Resmen Ağız büyüklüğünde yırtık varmış
Birde ne yapmaya çalışmışlar önceki sahipleri
34tb9544
10-04-2012, 16:33
Tuh be o kadarda çaktırmadan delmiştim geçme beni diye bulmuş problemi elek eder simdi beni :(
Bayrampaşalı
10-04-2012, 16:36
Yok artık
Resmen Ağız büyüklüğünde yırtık varmış
Birde ne yapmaya çalışmışlar önceki sahipleri
aynen kanka silikon falan sıkmışlar tutsun diye ama nafile yani cok fenaymış iyiki yaptım :)
Tuh be o kadarda çaktırmadan delmiştim geçme beni diye bulmuş problemi elek eder simdi beni :(
kanka yeterkı sen geç beni canın sagolsun teneke parçası senden değerli degil :)
34tb9544
10-04-2012, 16:41
Ya yap aku en azından deneriZ kanka Canin sıkılmaz
alperkirman
10-04-2012, 16:48
ohaa
bukadar beklemiyodum valla hacı :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 17:02
aynen kanka bitsinde araba her akşam cıkarız artık
alper kanka walla bence sasırdım cıkartınca oha lan noluyo bırımı kesti dedım cocuklara :D ılgınc bısey yanı aklım almıyo :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 18:19
Ya yap aku en azından deneriZ kanka Canin sıkılmaz
seninle baş edemem kanka baya bişeyler yaptın sen zor olursun bana
Moruk esnaflığa aynen devam et,o boruyu nasıl fark etmezsin arabayı aldığından beri :) Oldu olacak yara bandı ile kapasalarmış birde:)
Bayrampaşalı
10-04-2012, 18:45
Moruk esnaflığa aynen devam et,o boruyu nasıl fark etmezsin arabayı aldığından beri :) Oldu olacak yara bandı ile kapasalarmış birde:)
aynen moruk adam oldu artık yakında videoları gelır :) adamlar guzel calısmıslar ama öle deme silikonu öle bi yaymışlarki sıva yapmtırmışlar ustaya sankı :D
nerden buldun ki yeni boruyu? :D
o neymiş a.k. bişey gibi açılmış diyeceğim, ayıp olacak. :D
adamlar bali dökmüş yapıştırmış kimdi bu arabanın eski sahibi :D
Paneldeki tampon kopçan da eksik bu arada. Tamamla onları :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 19:26
nerden buldun ki yeni boruyu? :D
o neymiş a.k. bişey gibi açılmış diyeceğim, ayıp olacak. :D
batu biye bi kardeşim yolladı sagolsun :D cok fena yaa iyi gidiyomuş gene benım araba :D
adamlar bali dökmüş yapıştırmış kimdi bu arabanın eski sahibi :D
bali degil hacı bildigin silikonla sıva yapmışlar oraya :D :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 19:34
Paneldeki tampon kopçan da eksik bu arada. Tamamla onları :D
oha lan onumu gördün resimden :D eksik yok hepsı var söküyorum diye cıkarmıştım :D
işte gerçek teyzeden a3 1.8t.
hiç gazlanmamış, turbo açmamış... hiç tune edilmemiş...
borunun delineceği varmış... kısmetten çıkmış...
eski araç sahibinin ssk kuyruğundan fotoları bekleniyor.
Mesut bakkal mutluluklar diler...
Bayrampaşalı
10-04-2012, 19:42
işte gerçek teyzeden a3 1.8t.
hiç gazlanmamış, turbo açmamış... hiç tune edilmemiş...
borunun delineceği varmış... kısmetten çıkmış...
eski araç sahibinin ssk kuyruğundan fotoları bekleniyor.
herhalde oğlum görmuyomusun turbosunu ben degıstırdım sensörlerini ben degıstırdım borularını ben degıstırdım araba full orjınal hıcbıseyıne dokulmamış fabrika parçaları hala üstündeydi :cool:
herhalde oğlum görmuyomusun turbosunu ben degıstırdım sensörlerini ben degıstırdım borularını ben degıstırdım araba full orjınal hıcbıseyıne dokulmamış fabrika parçaları hala üstündeydi :cool:
MHzzPDzKB8s
muheauheuhaeuhaeuheauaheaeuhaeuhe şafo'dan beklenen hareket :D
Bayrampaşalı
10-04-2012, 19:52
la şafak bunları arayıncaya kadar nette suraya iki kelime yazsana cok ugrasma yani eline saglık topluyosun güzel oluyo de masallah de yada hiçbişey deme yanı fark etmez işin gücün laf sokmak :heyoo:
TorqueTuning
10-04-2012, 20:05
Mesut'um ilk günden dedim sana bunun hortumlarını kontrol ettir diye, bunun basıncı stabil değil dedim, yaa saat bozuk yada kaçak var diye.. Hatırladın mı? :)
Bayrampaşalı
10-04-2012, 20:11
Mesut'um ilk günden dedim sana bunun hortumlarını kontrol ettir diye, bunun basıncı stabil değil dedim, yaa saat bozuk yada kaçak var diye.. Hatırladın mı? :)
aynen abi bulduk sonunda o kacagı hallettık havalar bi düzelsin bakalım bu sefer nasıl yürücek merakla beklıyorum :)
la şafak bunları arayıncaya kadar nette suraya iki kelime yazsana cok ugrasma yani eline saglık topluyosun güzel oluyo de masallah de yada hiçbişey deme yanı fark etmez işin gücün laf sokmak :heyoo:
hoşgör, direnme :icon_tup:
Hadi geçmiş olsun Mesut kardeşim. Bobin işini ne yaptın ? Aracın durumu ne ? Cumartesi akşamı bir aksilik olmazsa toplanıcaz foto çekimi için, ayarla işlerinide görüşelim :)
Hadi geçmiş olsun Mesut kardeşim. Bobin işini ne yaptın ? Aracın durumu ne ? Cumartesi akşamı bir aksilik olmazsa toplanıcaz foto çekimi için, ayarla işlerinide görüşelim :)
mecit abi k03 'lü 1.8t en fazla kaç yapar? :D
[QUOTE=ukku;5772598]mecit abi k03 'lü 1.8t en fazla kaç yapar? :D[
aracın penceresi açıkken mi kapalıyken mi :D
mecit abi k03 'lü 1.8t en fazla kaç yapar? :D
kaç yapar derken ? fiyat olarakmı ? yoksa hız olarak kaç km mi ?
kaç yapar derken ? fiyat olarakmı ? yoksa hız olarak kaç km mi ?
maksimum hız olarak abi :)
maksimum hız olarak abi :)
k03 orjinal turbo ile, Golf ve A3 1.8t yazılım, egzos, filitre, ve dv ile maksimum 230 235. Custom yazılım ve değişik intercooler olmadan söylediğim hızı geçmez.
k03 orjinal turbo ile, Golf ve A3 1.8t yazılım, egzos, filitre, ve dv ile maksimum 230 235. Custom yazılım ve değişik intercooler olmadan söylediğim hızı geçmez.
geçen gün konusu dönmüş de ordan dürtiyim dedim :)
paket yazılım, stock intercooler ile çok kez 245-250 videosu var bende.
havada durdum, şahitlerim var :D
bir nargile akşamında izleriz. :) :)
k03-s le 265-270 videom da var ayrıca.
benim araba mı ciğerli? :D :D
Senin arabanın ver bir hikmeti kardeş. Benim araba dahil bir kaç 1.8T de bizzat görmüş birisi olarak stok turbo ve intercooler paket yazılım ile 240 ı geçmek imkansız.
Belki tanırsın Oytun diye bir arkadaşımızın A3 1.8T si vardı. Kendiside A3ü sayesinde 1.8T ler hakkında epeyce bilgi sahibi oldu. Araç sökük olduğu halde 240 ı geçemedi.
Bu arada özellikle söylüyorum stock turbo ve stock intercooler la.
Biliyorum yaw.
Biz standart 1.8t quatrro ile bile 230ları görüyorduk.
150 hp, yazılımsız yanlış anlama.
Yavuz'un yazılımlı egzozlu 1.8t-quattro ile de 240 ları gördük çok kez.
Belki siz bi eksikle denediniz. Ne bilem. Çok da mühim değil. Salça olayım dedim. :)
Emir diye bi arkadaş var. Onun arabası bile 240'ı geçiyorsa, hepsi geçer diye düşünüyorum :D
-Günalp-
12-04-2012, 20:32
Valla bende k03 s ile yazilim filtreli halı ile 260 yapmistim. 240-250 çok rahat görüyordu.
k03s ile 240 250 leri görmek mümkün. Sonuçta çoğumuz araçlarımızı ikinci el alıyoruz. Turboların evveliyatını bilmiyoruz. Ben aracımı ilk aldığımda 1.8T hakkında hiç bir bilgim yoktu. Üzerinde sadece egzos vardı. Bende paket yazılım filitre ve dv taktırdım. Benden önceki sahibi turbo veya diğer yan ekipmanları hakkında ne yaptı ne etti bilmiyorum. Zaten sonrası ***** direk GT28 oldu.
Diyorum ya, Emir bile geçiyorsa o hızları...
Mesut'un uçması lazım :D
Diyorum ya, Emir bile geçiyorsa o hızları...
Mesut'un uçması lazım :D
Ne kadar emek (bilgi parça para) o kadar güç :D
Adam bobini bile hesaplı almanın peşinde :D 210 yeter...
Bayrampaşalı
12-04-2012, 20:50
biri benimi çagırdı geldım geldım yettım :) bu aksam görücez bakalım kac yapıyo :D taktık bobınlerıde hayırlısıyla :D
biri benimi çagırdı geldım geldım yettım :) bu aksam görücez bakalım kac yapıyo :D taktık bobınlerıde hayırlısıyla :D
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Denemeye ne zaman çıkıyorsunuz ? yani saat kaçta :)
Bayrampaşalı
12-04-2012, 20:57
orası tam bellı degıl abı bırılerınden haber beklıyorum ona göre cıkıcaz :)
selcuk kankama tesekkurler :)
http://img638.imageshack.us/img638/227/12042012359.jpg
By mesutgti (http://profile.imageshack.us/user/mesutgti) at 2012-04-12
http://img831.imageshack.us/img831/2177/12042012358.jpg
Çıkarken ara beni müsait olursam beraber çıkarız :)
Bayrampaşalı
12-04-2012, 20:59
Çıkarken ara beni müsait olursam beraber çıkarız :)
tamamdır abı cıkarsak alo yaparım şaka yaparsın bırazcık bızımkılere :D
tamamdır abı cıkarsak alo yaparım şaka yaparsın bırazcık bızımkılere :D
:D ben arabayla gelmeyi düşünmüyordumki :D senin aracı deneriz analiz ederiz. Bakalım ne marifetleri varmış :)
Bayrampaşalı
12-04-2012, 21:03
:D ben arabayla gelmeyi düşünmüyordumki :D senin aracı deneriz analiz ederiz. Bakalım ne marifetleri varmış :)
tuhh boşuna sevindim desene abi :D tamamdır pılot sensın cıkarsak :)
tuhh boşuna sevindim desene abi :D tamamdır pılot sensın cıkarsak :)
Ok haber bekliyorum senden :)
Bayrampaşalı
12-04-2012, 21:11
Ok haber bekliyorum senden :)
tamamdır abı :)
alperkirman
12-04-2012, 21:22
o tartışmayı yapan bendim hacı 5.vites 6000devir 231km hız yol düz git diyom ama gitmiyo :D
yazılım stok turbo(1bar) stok intercooler egzoz filtre forge dv ve 231 :)
o tartışmayı yapan bendim hacı 5.vites 6000devir 231km hız yol düz git diyom ama gitmiyo :D
yazılım stok turbo(1bar) stok intercooler egzoz filtre forge dv ve 231 :)
Alper ciğim şimdi senden önceki araç sahibi turbosunu yenilerken k03s yaptırıp taktırsa aracının son hızı fark eder. Sende haliyle aracın stock diye bileceksin. Yada özel bir yazılım yaptırmış olsa yine aracın üst limitleri fark edecek. Tam tersi bir durumda olabilir ! yani kötü bir yazılım veya motor sorunu yaşanmış olup, kötü bir işçilikle eksik ekipman kullanıldığında aracın güç veya limitleri düşebilir.
alperkirman
12-04-2012, 21:34
Alper ciğim şimdi senden önceki araç sahibi turbosunu yenilerken k03s yaptırıp taktırsa aracının son hızı fark eder. Sende haliyle aracın stock diye bileceksin. Yada özel bir yazılım yaptırmış olsa yine aracın üst limitleri fark edecek. Tam tersi bir durumda olabilir ! yani kötü bir yazılım veya motor sorunu yaşanmış olup, kötü bir işçilikle eksik ekipman kullanıldığında aracın güç veya limitleri düşebilir.
hmmmm sen öyle diyosan olabilir :)
Bayrampaşalı
12-04-2012, 21:36
meco abı bana bıtane yazılımlı egsozlu a3 yada golf bulsana nolcak acayıp merak edıyorum :)
alperkirman
12-04-2012, 21:50
bobinler yaramadı hacı sana :D:D
beni neden davet etmiyosunuz meco yoksa artik beni sevmiyormusunuz ? :p
beni neden davet etmiyosunuz meco yoksa artik beni sevmiyormusunuz ? :p
Ayıp ediyosun kardeş davetin aramızda lafımı olur. Çat kapı çık gel sende :D
alperkirman
12-04-2012, 22:00
mesut kardeşim al sana deneyebilceğin bir 1.8t :D:D
meco abı bana bıtane yazılımlı egsozlu a3 yada golf bulsana nolcak acayıp merak edıyorum :)
İlk önce sorunların gittiğinden emin olalımda ondan sonra bakınırız denenecek 1.8T lere. Sende bahane bulma sonra aracımda sıkıntı var diye :D:D:D
Cliosportve
12-04-2012, 22:08
selcuk kankama tesekkurler :)
http://img638.imageshack.us/img638/227/12042012359.jpg
http://img831.imageshack.us/img831/2177/12042012358.jpg
Kanka bütün günümüzü verdik ama değdi
Güle güle kullan
Bobin menülerden çıktı
Sırada Clio Rs ayırmaca var:D
Bu arada fotoraflardaki çekicilik ukku tarafından tam not almışa benziyor :D
ulen selçuk tamirci oldun çıktın haaa :) yaza getiriyim bırakıyım sana arabayıda bi el atıver eksiklerine. parası neyse veririz hacı :)
Cliosportve
12-04-2012, 22:38
ulen selçuk tamirci oldun çıktın haaa :) yaza getiriyim bırakıyım sana arabayıda bi el atıver eksiklerine. parası neyse veririz hacı :)
Sana zaten sözüm var
Gel hele yeterki
Bizi JGL ile yalnız bırak :D
Bayrampaşalı
13-04-2012, 07:54
alper kanka senı beklıyorum :D başka aynı speclerde 1.8t yok sana kitlendim bende :D
selcuk kanka elıne saglık güzel oldu ama bee :D
emir hacı abi gel deneyelım seninle nasıl olsa ayarlı 0,4 e düşür basıncı bi gorelım :D
şş ayık olun :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/56236-golf-mkiv-gti-18t-45.html :D
http://www.caraudioturkey.com/myload/image.php?id=C34E_4F87C1E1
Bayrampaşalı
13-04-2012, 08:29
şş ayık olun :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/56236-golf-mkiv-gti-18t-45.html :D
http://www.caraudioturkey.com/myload/image.php?id=C34E_4F87C1E1
atar cok sertttt :D
alper kanka senı beklıyorum :D başka aynı speclerde 1.8t yok sana kitlendim bende :D
emir hacı abi gel deneyelım seninle nasıl olsa ayarlı 0,4 e düşür basıncı bi gorelım :D
04 de tam 200hp moruk :) spooka sor 200hp ile nasil ayiklamistim onu gece gece :D:icon_tup:
Bayrampaşalı
13-04-2012, 10:06
04 de tam 200hp moruk :) spooka sor 200hp ile nasil ayiklamistim onu gece gece :D:icon_tup:
:hahaha:
o zaman komple kapatalım anca yetişirim :D :D harbı bı görelım şu canavarı gelde buralara bı yemek cay ısmarlayalım muhabbet ederız :)
aynen pampa şöferden +100 :D RNN yi seviyoruz :icon_tup:
Ayıp ediyosun kardeş davetin aramızda lafımı olur. Çat kapı çık gel sende :D
haber vericeksiniki toplandiginizi bende kalkip gelicem , ben ne bilim sizin ne zaman toplandiginizi :)
alperkirman
13-04-2012, 10:20
eski bobinlerini naaptın sen onu söle :D
:hahaha:
o zaman komple kapatalım anca yetişirim :D :D harbı bı görelım şu canavarı gelde buralara bı yemek cay ısmarlayalım muhabbet ederız :)
tamam o zaman toplanirken haber verin :icon_tup:
Bayrampaşalı
13-04-2012, 10:22
eski bobinlerini naaptın sen onu söle :D
duruyo kanka gel takalım hemen :D
tamam o zaman toplanirken haber verin :icon_tup:
tamamdır haberleselım gorelım artık :)
34tb9544
13-04-2012, 10:32
Hafta ici tekrar denerik o zaman Mesut bunu saymam
Bayrampaşalı
13-04-2012, 10:34
tamam kanka şu muhabbetıde bı anlat telefondan merak ettım :)
alperkirman
13-04-2012, 10:35
kanka cumartesi günü avcılardayım yüzde99ihtimal gsi buluşması var bende kameraman olcam:) ararım ayarlayabilirsek görüşelim
Bayrampaşalı
13-04-2012, 10:35
kanka cumartesi günü avcılardayım yüzde99ihtimal gsi buluşması var bende kameraman olcam:) ararım ayarlayabilirsek görüşelim
:D :D :D cumartesı bende karşıdayım buyuk ıhtımal kanka :D
alperkirman
13-04-2012, 10:44
:D :D :D cumartesı bende karşıdayım buyuk ıhtımal kanka :D
nerdesin shell? :D
yapıştır yakışır :D
Bayrampaşalı
13-04-2012, 10:45
yok la ızınlıyım gezmeye gelıcem hatunla köpekle sahıle falan :D
alperkirman
13-04-2012, 10:53
yok la ızınlıyım gezmeye gelıcem hatunla köpekle sahıle falan :D
ahahaha vay arkadaş bizim piskoloji gitmiş iice :D
Cliosportve
13-04-2012, 10:57
Dün yanımızdan tapa gaz fırtına gibi birşey geçti
Adeta 3 bar basıyor edasıylan eksozt nar gibi olmuştu
Plakasını okuyamadım ama içindeki herifte mavi kapşonlu polar vardı :D
yavuz364
13-04-2012, 11:35
Eski bobinlere alperden sonra ben talibim :D ona göre ..
tamamdır haberleselım gorelım artık :)
Bayrampaşalı
13-04-2012, 11:39
Dün yanımızdan tapa gaz fırtına gibi birşey geçti
Adeta 3 bar basıyor edasıylan eksozt nar gibi olmuştu
Plakasını okuyamadım ama içindeki herifte mavi kapşonlu polar vardı :D
:hahaha: napıyım la öle bıyerde ındırdımkı senı dönüş yoktu mecbur gazladım :D
Eski bobinlere alperden sonra ben talibim :D ona göre ..
gelin alın sıkıntı yok hangınız ıstersenız :D
Bayrampaşalı
13-04-2012, 11:44
beyler dyno neresı guzeldır bugun yarın cıkartıcam merak edıyorum kac verıcek buralarda tavsıye ettıgınız dyno varmıdır ?
alperkirman
13-04-2012, 12:12
vwtech bostancı ilkan usta :)
@yavuz
bana 1tane sağlam lazım hacı abi :)
Cliosportve
13-04-2012, 12:17
beyler dyno neresı guzeldır bugun yarın cıkartıcam merak edıyorum kac verıcek buralarda tavsıye ettıgınız dyno varmıdır ?
Gel ben sana yol dynosu olam Mesut boşa 70-80 TL verme
40 ar TL atarız benzin gösteririm sana kaç HP olduğunu :D
Bayrampaşalı
13-04-2012, 12:21
vwtech bostancı ilkan usta :)
@yavuz
bana 1tane sağlam lazım hacı abi :)
öle olcak galıba yarın :D
Gel ben sana yol dynosu olam Mesut boşa 70-80 TL verme
40 ar TL atarız benzin gösteririm sana kaç HP olduğunu :D
:D :D kanka barbarosa gıdıcektım sımdı aradım oda dukkanı tasıyomus maslaga kaldı gene :D
Cliosportve
13-04-2012, 12:23
öle olcak galıba yarın :D
:D :D kanka barbarosa gıdıcektım sımdı aradım oda dukkanı tasıyomus maslaga kaldı gene :D
Boşver dynoyu
Yol şartlarında başka bir araçla denemeden anlamazsın :D
Sana dün bunu defalarda söyledim
Ya denk araç bul stocklardan yada ben pusuda bekliyorum +5 boy hesabı :D
Bayrampaşalı
13-04-2012, 12:26
Boşver dynoyu
Yol şartlarında başka bir araçla denemeden anlamazsın :D
Sana dün bunu defalarda söyledim
Ya denk araç bul stocklardan yada ben pusuda bekliyorum +5 boy hesabı :D
AYNI araclardan kankımde var ona gıder yapmak olmaz :D seni delicem az sabret sen cok kaşınıyosun :D
Cliosportve
13-04-2012, 12:28
AYNI araclardan kankımde var ona gıder yapmak olmaz :D seni delicem az sabret sen cok kaşınıyosun :D
Google (http://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=ay%C4%B1r+bacaklar%C4%B1&oq=ay%C4%B1r+bacaklar%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=hp.3...317491l319162l1l319665l14l12l0l0l0l0l3 01l2664l0j5j6j1l12l0.frgbld.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=798f633d1d53dc65&biw=1366&bih=664)
:D:D:D