Orijinalini görmek için tıklayınız : ZC civic Sİ den Meydan Okuma VOL 2
kadir jdm civic
25-06-2012, 16:51
Slm tech ailesi ZC civic si de bazı eklemeler yaptık speclerıne
exedy stage 1 baskı balata
crx 3 4 5 dişlisi
ekledik tüm ayarları gözden geçirildi top speed crx 5 dişlisi ile 217-220 km arası olucak tahmini söyluyorum bende hiç kesiciye kadar gitmedım takıldıktan sonra :)
VOL 1 deki kadroyla VOL 2 yi gercekleştiricek ektradan gelmek isteye olursa başımınız üstüne yeri vardır
yeri ve zamanı hep beraber belirler ona göre deneriz.
Bu akşam gelen kişiler:
ZC civic Sİ
VB saxo
KD vtec
AJ vtec
DC_onur crx
Melih crx
Ömer crx
AJ_vtec belli degil
206 gtı
Hts_saxo
oguzhan _vtec gelir mı bilmıyorum
anketimizdeki araçlardan eg vtec ve EH vtec gelmemektedir...
suanki liste böyle daha artar sanıyorum
not: anketteki araç sahiplerinin izniyle açılmıştır bir iki arkadaşıma sormadım oda nazım gecer diye...
ykavcioglu
25-06-2012, 16:57
bu hafta çok hızlıyık:D
vtec piyasasına darbeee:D
Anket yokki kadirim:)
Rakipler kimidi unuttum:)
edit tamam gördüm:)
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:00
açtım anketide abicim
ykavcioglu
25-06-2012, 17:01
umut gel artık VB vtec
yaz kanka prelude var, biizm ceed satıldı bugün s2k alındı onuda yaz:D:D
siftahı yaparık:D
Hepsi denesin kazanan benimle yapsın:):):D
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:04
Hepsi denesin kazanan benimle yapsın:):):D
ben senınle ilk denıyecegım sonucu göreyım senı gecersem eg vtecle denıyecem :)
ykavcioglu
25-06-2012, 17:05
165 den sonra vtecler öne geçicek, çok denedik gördük.
gazı verek:p
tek korkum KD, egzozdan sonra çıldırdı, araba cinayet oldu:)
KD çıldırdı fenaa:)
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:07
sen yapma kanki nereye 165 ten soecnra vtec öne gecicek diye oem sanzımanımda öne geçemedide crx sanzımanımla mı geçicek :)
sen yapma kanki nereye 165 ten soecnra vtec öne gecicek diye oem sanzımanımda öne geçemedide crx sanzımanımla mı geçicek :)
Ver gazı kadir:)
Müsait olursam bende gelıp denemek isterim. tbi uygunsa sizin içinde.
ykavcioglu
25-06-2012, 17:08
deneyince hak vereceksin kanki, 165'de beni hatırla...:)
ciddiyim öyle olacak.:)
Tuncay abi, KD yi bi kullan çok tahrik ediyor:D
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:08
KD yi çok merek ediyorum çok guzel olucak onunla denememiz
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:10
Müsait olursam bende gelıp denemek isterim. tbi uygunsa sizin içinde.
nedemek daha önce konuşmuştuk denerız diye olur benım için sıkıntı yok
nedemek daha önce konuşmuştuk denerız diye olur benım için sıkıntı yok
tamam o zaman burdan haberleşiriz
Yeni specler= piston egzantrik yay şapka beyin headers egzoz
Buyur kadir kardeşim:)
bana doğru gel abi sen o zaman:)
bana doğru gel abi sen o zaman:)
Yapmak istediğim yeni specler olacak bunlar ileride kısmetrse
sadece b16b oem piston tr de tek
birde filtrem var başkada bişi yok
1.4 egzoz oem
oem header:)
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:18
vay sen kendını aşmışsın abi egzantirk yay şapka gizliden gizliye ne zaman yaptın sen bunları
ykavcioglu
25-06-2012, 17:18
eh tırmalama:D:D
veee ihtiyarlar 2.baharlarında kanatlandılar:heyoo:
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:20
eh tırmalama:D:D
veee ihtiyarlar 2.baharlarında kanatlandılar:heyoo:
he ya kanka vtec rol adama heyecan adrenalin verirmiş :):) metın ve tuncay abi yaşadıgınızı hissediyormusunuz????
1.4 egzoz oem
Arkadaşlar olanlar bunlar daha bişi yapmadık:D
ykavcioglu
25-06-2012, 17:21
kısmetse yarın emmiyede lacivert sedan alıyoruz.
haftasonuna yetişir inşallah, favorim boşaltana kadar emmi:D
kim önde olur bilmem de bir si ne kadar iyi olursa olsun anketteki araçlar bakımlı olduktan sonra gerilerde olur
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:22
hadi hayırlısı kanka nerden alıyorsunuz umit abi ye dimi ?
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:23
kim önde olur bilmem de bir si ne kadar iyi olursa olsun anketteki araçlar bakımlı olduktan sonra gerilerde olur
eski videolarını koymak lazım ozaman Sİ nin yada senın bir seyretmen lazım oem sanzımanla geride oluyor mu olmuyor daha iyi anlaşılır...
ykavcioglu
25-06-2012, 17:23
hadi hayırlısı kanka nerden alıyorsunuz umit abi ye dimi ?
evet emmiye, alınca çıkarız inşallah sürpriz:D
Ahh vaf vtec olaydi kadro iimiss :)
eski videolarını koymak lazım ozaman Sİ nin yada senın bir seyretmen lazım oem sanzımanla geride oluyor mu olmuyor daha iyi anlaşılır...
yeni çekiceğiniz videoları merakla bekliyorum 200 den sonra nerede olacağınızı, aracınıza maaşallah..
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:29
yeni çekiceğiniz videoları merakla bekliyorum 200 den sonra nerede olacağınızı, aracınıza maaşallah..
bu konuda Sİ nin tüm denemeleri var son denememde baskım kırılmış hilal kırılmış farkında bile degilim deneme askına her türlü denedım fotolarında koyucam buraya ....
http://www.techturkey.com/forum/videolar/118407-zc-civic-si-vbb-saxo-up-gti-kd-vtec-eh-vtec-aj-vtec.html
eğer uygun bir zamanda yapılırsa bende denemek isterim baya kalabalık bir liste önceki videoları gördüm zc si baya iyi tutunuyor vtilarla maşallahı var
ykavcioglu
25-06-2012, 17:35
Si'ın videosu olmayan bir denemesi vardı, kurtköye doğru top speed yapmıştık, listede olmayan bir vtecle 200 den sonraki durum çok çok güzeldi...
uzun iyiydi:)
kadir jdm civic
25-06-2012, 17:36
Si'ın videosu olmayan bir denemesi vardı, kurtköye doğru top speed yapmıştık, listede olmayan bir vtecle 200 den sonraki durum çok çok güzeldi...
uzun iyiydi:)
o hangisiydi kanka hatırlayamadım su kontak kapattıgım zaman mı 220 km de
Zaten kadir bana mesajda atmıştın, Olağan üstü birşey olmadığı sürece bende geleceğim. Eski sorunlu filtre kitimdende kurtuldum yeni kitimle farkı görürüz. Halen stock son susturucum var. deneme gününe kadar egzosumda olabilir belki bi ihtimal, Tuncay abi ile o zaman kadar denk gelebilirsek. :)
Bu arada denemeler hafta içi olabilirmi? ***** yaz dönemi hafta sonu tatilcilere çok takılırız, sorun yaşayabiliriz. yanlışmıyım?
listede bi fransız ben varım, yanlız kalmamak adına, K 206 GTI'ıda listeye ekleyebilirsiniz :)
KD çıldırdı fenaa:)
Tuncayım egzozun sesi seni etkiledimi yoksa:) korkma KaDil den sen daha yüklüsün:D
gokhan_205
25-06-2012, 19:03
deneyelimmi kanka :D
ibratice
25-06-2012, 20:40
1.4 egzoz oem
eski sahibindeyken birkere denemiştik inşallah sizinlede deneme fırsatı olur nede olsa at sahibine göre kükrermiş
eski sahibindeyken birkere denemiştik inşallah sizinlede deneme fırsatı olur nede olsa at sahibine göre kükrermiş
Eyvallah ne demek memnun olurum
he ya kanka vtec rol adama heyecan adrenalin verirmiş :):) metın ve tuncay abi yaşadıgınızı hissediyormusunuz????
kadir tuncayla beni ihtiyarız diye önemsememezlik yapma :) ruhumuzda 5500 de vtec açıyor :D
yok ben sizi uğraştırmayayım.....:D:D:D
kadir tuncayla beni ihtiyarız diye önemsememezlik yapma :) ruhumuzda 5500 de vtec açıyor :D
Biraz gec aciyor ama olsun hahahhaaahhh:)
Yaşlilik icabi:)
Kadir ikinci rollingte kafa atamamıştın bana unutma ilk rolde iyi kalkamadım :(
1.4 egzoz oem
EH be tuncay sende beni korkuttun eh yüklenmiş diye :) kısmetse ileride bende yüklenecem KD ye şimdilik sadece egzoz ve flitre var KaDil de...
EH be tuncay sende beni korkuttun eh yüklenmiş diye :) kısmetse ileride bende yüklenecem KD ye şimdilik sadece egzoz ve flitre var KaDil de...
Bi onceki post umu gormedin galiba gozlerinde bozuldu senin
Yaslandin diyorum vtec gec aciyo diyorum:)
ykavcioglu
25-06-2012, 21:41
o hangisiydi kanka hatırlayamadım su kontak kapattıgım zaman mı 220 km de
Aynen öyle.. hani şu oncesinde kavacık yaptığımız sedan
ykavcioglu
25-06-2012, 21:44
Isterseniz manuel prelude ile deneriz çok keyifli olur sr vtecle
Bi onceki post umu gormedin galiba gozlerinde bozuldu senin
Yaslandin diyorum vtec gec aciyo diyorum:)
Abi geçenki gibi dibine inelim ;) mutlaka kamerayada çekelim, adam gibi hatıralarımız kalsın :) polis amcalar çıkmaz tekrar inşallah.
ykavcioglu
25-06-2012, 21:47
Listeye hakan abimizide ekleyelim..
kd vtec sempatiniz yanı :D
Abi geçenki gibi dibine inelim ;) mutlaka kamerayada çekelim, adam gibi hatıralarımız kalsın :) polis amcalar çıkmaz tekrar inşallah.
İnsallah nedemek
Bi aksilik cikmaz ise
Kardeşim olurda denersek teklikeye girmeye yani tek şeride girmeye gerek yok ok :) yürüyen bırak yürüsün burada iddiamız yok biz zevkine giriyoruz ama kadir iddia lı :D
Kardeşim olurda denersek teklikeye girmeye yani tek şeride girmeye gerek yok ok :) yürüyen bırak yürüsün burada iddiamız yok biz zevkine giriyoruz ama kadir iddia lı :D
Tehlikeye göre bişiy yok abi. o kadar basmışken bırakmak olmaz diye düşünüyorum, ki şeritler gayet geniş, rahat rahat sığıyoruz biz başkalarıyla denerken neyse ben yine coğunluğa uyarım benden yana sıkıntı yok :)
Kadirle denediğimizde geçiyordum onu o zamanda, iyileştirmeler yapmış aracında bakalım ne kadar etki etmiş, kendi daha çok merak ediyordur zaten deneyecez görecez ;)
ykavcioglu
25-06-2012, 22:28
Eg team nerdee???
normalde roll gecelerine pek cıkmıyorum ama o gun musait olursam sadece zc ile denemek için gelebilirm :)
hayırlı olsun yeni setup kadir
umut gel artık VB vtec
yaz kanka prelude var, biizm ceed satıldı bugün s2k alındı onuda yaz:D:D
siftahı yaparık:D
Anam roll mu bende varım bende bende ama benım favorim KaDil vtec
speclerim
1-Amatört pilotaj
2-Aem v2 filtre
3-Headers 60lık boru ss replica
4-Ama araba kulanma istegi cok fazla
ykavcioglu
25-06-2012, 22:36
Abi araçlar çok iddaali:))))
haberdar ederseniz yer zmn konusunda bende gelmek isterim sakıncası yoksa
Anam roll mu bende varım bende bende ama benım favorim KaDil vtec
speclerim
1-Amatört pilotaj
2-Aem v2 filtre
3-Headers 60lık boru ss replica
4-Ama araba kulanma istegi cok fazla
Umut sende yüklüsün eskiden stocktun :) beni favori ilan etme egzoz ve filitre ile sizin yanınızda gitsem yeter bana :)
ykavcioglu
25-06-2012, 22:40
Konuya yazmayın beyler pmleselim:)
Umut sende yüklüsün eskiden stocktun :) beni favori ilan etme egzoz ve filitre ile sizin yanınızda gitsem yeter bana :)
siz kendiizee pskolojik baskı uyguluyorsunuz :) ihtiyar dıye dıye siz benı ve ben gibileri cebınızden cıkartırsınız:D
kadir abi taktık şanzumanı sendeki sıkıntının aynısı oldu şanzumanda içerde koldan 4 e atıyorum şanzuman içinde 4 e girmiyr arac 1-2-3-5 vardı şimdi uğuldamaya başladı yarın tekrar açıcaz bakacaz cumaya mutlaka yetiştirecem aracı
normalde roll gecelerine pek cıkmıyorum ama o gun musait olursam sadece zc ile denemek için gelebilirm :)
hayırlı olsun yeni setup kadir
omer gelmese bıle arabasını alır ben gelırım sıkıntı yok ciyerix orda.sadece zamanı bı pm atın.
ykavcioglu
26-06-2012, 08:11
Ömer kısayı sök can ver şuna artık
halilkarakas
26-06-2012, 08:33
Benim rex tam istedigin gibi degil. Guzel bi ayar verirsem bende gelebilirim.
Bayrampaşalı
26-06-2012, 08:34
oyumu tuncay abıye verdım boş durmaz yapar o bişeyler :D
ykavcioglu
26-06-2012, 08:35
Benim rex tam istedigin gibi degil. Guzel bi ayar verirsem bende gelebilirim.
zaten bize tam hazır olmayan bir halo lazım, gel sen gell
halilkarakas
26-06-2012, 08:36
zaten bize tam hazır olmayan bir halo lazım, gel sen gell
Ne olursan ol gel hesabı :D tamam bea gelirim
ykavcioglu
26-06-2012, 08:36
Ne olursan ol gel hesabı :D tamam bea gelirim
gel kanka lider dönersin:D
halilkarakas
26-06-2012, 08:38
gel kanka lider dönersin:D
Biraz daha ayar lazim araba boguluyo devir cevirmiyo bide kisa yok kanser olucam bitmiyo vites :D
ykavcioglu
26-06-2012, 08:41
Biraz daha ayar lazim araba boguluyo devir cevirmiyo bide kisa yok kanser olucam bitmiyo vites :D
lan sat onu kayseriye gidek, ej'yi alıp gelek:D
cumaya o kesin yetişir:D
kadir jdm civic
26-06-2012, 08:41
slm dün gece giremedim şöyle bir postlara baktımda...
metin abicim bir iddamız yok herzaman zevkındeyız yaptıgımız eklemelerın nekadar verımlı oldugunu görmek herkes için hoşnut verici ben Sİ de yapılacak seyleri yaptık bakalım şimdi nasıl gidicek araç.
tuncay ve metin abicim abimizsiniz sizde enerji tükenmez yalnış anlaşılma olmasın ama vtecler size ayrı bir heyecan katıyor....
güzel bir gece olur hafta içi denersek çok daha iyi olur polis derdimiz olmaz rahat rahat ve bu sefer daha önce buluşur güzel bir sohbetımızı ederız..
aslında bu geceyı komple guzel bir video yapsak bir araçtan hersey çekilse çok daha süper olur birsey düşünüyorum onu yapabilirsek paylaşırım birazdan düşüncemıde.
onurum hersey hallolur muhakkak bir yerde hata vardır suan benımkinde sıkıntısız devam ediyor inşallahta olmaz.
halilkarakas
26-06-2012, 08:42
lan sat onu kayseriye gidek, ej'yi alıp gelek:D
cumaya o kesin yetişir:D
Kanka bu daha iyi yurucek insallah masallah :D EJ de anim cok bea onu alirsam daha cok icerim :D
kadir jdm civic
26-06-2012, 08:47
Ömer kısayı sök can ver şuna artık
kanka sana kısayı göstercem bakaımlım nasıl olur dün akşam bir deneme fırsat oldu
hani 4 kesiciye girsin diye bekliyoruz yok oyle bir bekle direk 4 te kesiciye girdim oemle hiç girmemişti:
3. vites 140 km
4. vites 170 km
5. vites ???
ykavcioglu
26-06-2012, 08:48
kanka sana kısayı göstercem bakaımlım nasıl olur dün akşam bir deneme fırsat oldu
hani 4 kesiciye girsin diye bekliyoruz yok oyle bir bekle direk 4 te kesiciye girdim oemle hiç girmemişti:
3. vites 140 km
4. vites 170 km
5. vites ???
si'da iyide, rex için diyom kanka.
senin lastikler aktarman falan daha iyi, SU'dan daha ilerde ZC şuanda bence
hemde sedan:)
ykavcioglu
26-06-2012, 08:51
Kanka bu daha iyi yurucek insallah masallah :D EJ de anim cok bea onu alirsam daha cok icerim :D
o zaman face yıkılır be:D
halilkarakas
26-06-2012, 08:51
o zaman face yıkılır be:D
Millet oturur aglar hauahahaha :D
slm dün gece giremedim şöyle bir postlara baktımda...
metin abicim bir iddamız yok herzaman zevkındeyız yaptıgımız eklemelerın nekadar verımlı oldugunu görmek herkes için hoşnut verici ben Sİ de yapılacak seyleri yaptık bakalım şimdi nasıl gidicek araç.
tuncay ve metin abicim abimizsiniz sizde enerji tükenmez yalnış anlaşılma olmasın ama vtecler size ayrı bir heyecan katıyor....
güzel bir gece olur hafta içi denersek çok daha iyi olur polis derdimiz olmaz rahat rahat ve bu sefer daha önce buluşur güzel bir sohbetımızı ederız..
aslında bu geceyı komple guzel bir video yapsak bir araçtan hersey çekilse çok daha süper olur birsey düşünüyorum onu yapabilirsek paylaşırım birazdan düşüncemıde.
onurum hersey hallolur muhakkak bir yerde hata vardır suan benımkinde sıkıntısız devam ediyor inşallahta olmaz.
KaDir sadece diyorum ki VTEC CANDIR :)
RottingChrist
26-06-2012, 08:57
kadir yaz beni de. eski günlerdeki gibi biraz canını sıkayım senin. :)
ykavcioglu
Timur abi araç aldınmıı
kadir jdm civic
KaDir sadece diyorum ki VTEC CANDIR :)
valla abi bende Sİ de vtec keyfini yaşıyorum olurda bir ara araçları değişiriz ben vtec keyfı yaşıyayım sende Sİ keyfını :)
kadir jdm civic
26-06-2012, 08:58
kadir yaz beni de. eski günlerdeki gibi biraz canını sıkayım senin. :)
oooo abicim hoşgeldım eg teamde arıyacaktım dun bir arkadaş sorunu vardı onun için hiç uyumadım desem yeridir.
aldın mı abi araba ????
Nerde bu EH hayranları yaa oylar niye düşük:)
valla abi bende Sİ de vtec keyfini yaşıyorum olurda bir ara araçları değişiriz ben vtec keyfı yaşıyayım sende Sİ keyfını :)
SI kullandım (SU) yu ama konfor ve zevk bakımında VTI başkadır...Şunuda yanlış anlama ben SI ı kötülemiyorum KD den önce bende SI alacaktım...
ugr_kskn
26-06-2012, 09:01
EH Vtec diyorum tabikide çok güzel süprizler yapabilir varex şart abicim ya da airmas ;)
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:01
denemeden önce ben bir kadran videosu çekeyımde biraz yenı baskı balata ile nasıl gittigi anlaşılsın:):):)
RottingChrist
26-06-2012, 09:02
cumartesi akşamı neden gelmedin? merter mc te apaçilik yaptık eg team olarak :)
oooo abicim hoşgeldım eg teamde arıyacaktım dun bir arkadaş sorunu vardı onun için hiç uyumadım desem yeridir.
aldın mı abi araba ????
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:03
SI kullandım (SU) yu ama konfor ve zevk bakımında VTI başkadır...Şunuda yanlış anlama ben SI ı kötülemiyorum KD den önce bende SI alacaktım...
konforu demıyorum abi hanı 5500 de vtec açma sesi var ya Sİ de de ona yakın var suan o hissi alıyorsun tabi senın araç gibi saglık bir vtec açma sesi gibi olmuyor
EH gönlümüzün kralı başkanım...oylar önemli değil rol günü belli olacak şu an benim yüksek gözüküyor ama araçların hafifliği önemli biliyorsun...her an herşey olabilir...yenilgiyi kabul ederek git ki geçilirsek koymasın bize :)
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:04
cumartesi akşamı neden gelmedin? merter mc te apaçilik yaptık eg team olarak :)
abi 15 inde dogum gunum vardı bir arkadaşım ricası üzerine gecen cumartesiye erteledik antalyadan kalktılar geldiler araba biraz içtik rakı sofrası eglence kızlar derken gece güme gitti
RottingChrist
26-06-2012, 09:04
günaydın Yunus, alamadık daha bu seneyi pas geçtik sanırım. 2 tekere olan hevesim gün geçtikçe çoğalıyor. hayırlısı diyelim.
Timur abi araç aldınmıı
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:06
hakan abiye haber verelim engin abiye gelirler inşallah busefer hakan abinın vtece sen bın abi agırlaşsın :):):)
RottingChrist
len biz geleydik ozaman :) şaka bir yana nezaman yapılacak denemeler. izlemeye gelmek isterim.
abi 15 inde dogum gunum vardı bir arkadaşım ricası üzerine gecen cumartesiye erteledik antalyadan kalktılar geldiler araba biraz içtik rakı sofrası eglence kızlar derken gece güme gitti
ykavcioglu
amma içmişiniz hee, hâla daha etkisi sürüyor, pazar içmedinizmi :D:D:D
yarın rolling olmuşmuydu:p
ulan güldürdün gene
ykavcioglu
26-06-2012, 09:08
günaydın Yunus, alamadık daha bu seneyi pas geçtik sanırım. 2 tekere olan hevesim gün geçtikçe çoğalıyor. hayırlısı diyelim.
aman abi dikkat et, racing'e bulaşma bari:D
kadir jdm civic
amma içmişiniz hee, hâla daha etkisi sürüyor, pazar içmedinizmi :D:D:D
yarın rolling olmuşmuydu:p
ulan güldürdün gene
kanka ben uzun zamandır rol yapıyorum biliyon dimi ????
RottingChrist
o fitek buraya gelecek....
ykavcioglu
26-06-2012, 09:09
kanka ben uzun zamandır rol yapıyorum biliyon dimi ????
hangi rol ?:D
ykavcioglu
26-06-2012, 09:10
o fitek buraya gelecek....
demek sende doğum gününe gittin abi:D:D
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:15
hangi rol ?:D
len uykusuzum 2 saat uyudum sadece rol yapmıyorum yazıcagım yerde yapıyorum yazmışım sen anla işte ....
RottingChrist
26-06-2012, 09:16
hakan abinin vti da VT plaka diye hatırlıyorum ben.
ykavcioglu
26-06-2012, 09:19
vt egvtec hangisi ?
senin yaptığın araç abi
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:20
vt egvtec hangisi ?
salih arkadaşımız bursadan aldıgı lacivert sedan Sİ vtec motor swap
kerimvtec
26-06-2012, 09:21
YAŞLI KURT' bi oy daha :D
ykavcioglu
26-06-2012, 09:23
2.ayakta sürprizlere oynuyoruk:D
liste karışık ozaman tehlikeli :)
EH Vtec diyorum tabikide çok güzel süprizler yapabilir varex şart abicim ya da airmas ;)
EH gönlümüzün kralı başkanım...oylar önemli değil rol günü belli olacak şu an benim yüksek gözüküyor ama araçların hafifliği önemli biliyorsun...her an herşey olabilir...yenilgiyi kabul ederek git ki geçilirsek koymasın bize :)
saolun varolun arkadaşlar:)
ykavcioglu
26-06-2012, 09:24
liste karışık ozaman tehlikeli :)
açıkcası eg vtec değilde hakan abinin araçtan korkuyorum, izmirden gelen doktordan 96 hb laci..
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:31
açıkcası eg vtec değilde hakan abinin araçtan korkuyorum, izmirden gelen doktordan 96 hb laci..
korkunun ecele faydası yok kanka inşallah gelebilir hakan abide vtec ini bir sınama sansımız olur :)
egvtecin 4 fenadır baştan söylim.:) ama hala h,f,e var motor içine girilmeli artık. 96 hb laci doktorun draglara giren vardı benim bildiğim o var bitek oysa filtre egsoz vardı sadece burdayken
ykavcioglu
26-06-2012, 09:34
korkunun ecele faydası yok kanka inşallah gelebilir hakan abide vtec ini bir sınama sansımız olur :)
o ihtiyar tehlikeli, gelirse boş gelmez:D:D
gerçi d16a9 olarak 200 de bile peşini bırakmayız onun:)
ykavcioglu
26-06-2012, 09:35
egvtecin 4 fenadır baştan söylim.:) ama hala h,f,e var motor içine girilmeli artık. 96 hb laci doktorun draglara giren vardı benim bildiğim o var bitek oysa filtre egsoz vardı sadece.
yüksek km'li olan ilk sahibinden denizliye giden araç abi,
h/f/e mevcut fakat şuanki sahibi çok titiz ve özenle araç hazırlıyor, gereken herşey değişmiştir şuanda o araçta..
tamam hatırladım aynı araç.300 bin civarıydı
yazın laa benıde lısteyeeee bende gelıyourmm :D
YouTube - Çakallarla Dans - Del piero Hikmet - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3aFHjspdgjc)
RottingChrist
26-06-2012, 09:47
liste fena oldu kadirciğim. sen bütün bu araçlarla aynı gece denemeyi düşünmüyorsun herhalde. her araçla iki deneme yapsan soluğu adana da alırsınız.
benm sistem belli cıkarım kadirle ilk 2 sıkarım sonra ilk sapaktan kacarım :) bide kd ile denemek isterim daha önce denemiştik araclardaki farkı görmüş oluruz.
ykavcioglu
26-06-2012, 09:49
liste fena oldu kadirciğim. sen bütün bu araçlarla aynı gece denemeyi düşünmüyorsun herhalde. her araçla iki deneme yapsan soluğu adana da alırsınız.
*** böceği gibi döner dururuz abi temde:D
kahvaltıyı mehmetcik vakfında yaparık:)
Züpersin :D:D:D
Geceden sabah spec anlaşıldı. zaten o kalabalık gün anca polis durdurmak için tır çevirir yola :)
nan lısteyee eklesenıze benıı :D
kadir jdm civic
26-06-2012, 09:57
olur mu abi tüm araçlarla deneme ne yaptın vay benım psikoloji yeter nede benzın yanı buluşuruz KD EH ve salih gelirse salihle denerim ilk ya EH le yada KD ile denerim bakarız sonuçlara sonra belirleriz bakalım şimdi KD diyoruzda EH diyoruzda SÜpriz çıkmasın başka bir araç geçip gitmesın hepimizi :):):)
ahanda konuyu emg okuyor ben onunla denerım :D
RottingChrist
26-06-2012, 10:00
polis kıyafetini giyip bende geliyorum o zaman. hasılat güzel olursa bende çorbamı içerim sizinle.
kadir jdm civic
26-06-2012, 10:00
nan lısteyee eklesenıze benıı :D
sen kazana düştün abi gel başımızın üstünde yerın var ama crx i vtec motor swaplamasaydın he he he maşallah çok çok iyi olmuş aracın öyle duydum dun gece kadirler beraberdım
yok nan o medyanın uydurmasıı :D
kadir jdm civic
26-06-2012, 10:02
anket listesi 10 adet oluyoruz 9 tane aklıma geldi yazdım şimdi herhalde 20 araca yakın oluyoruz
ankette cızgılı olan ben oluyum :D
kadir jdm civic
26-06-2012, 10:08
ankette cızgılı olan ben oluyum :D
sen ol abi senın oyun benden yüksek bile şimdiden....
olur mu abi tüm araçlarla deneme ne yaptın vay benım psikoloji yeter nede benzın yanı buluşuruz KD EH ve salih gelirse salihle denerim ilk ya EH le yada KD ile denerim bakarız sonuçlara sonra belirleriz bakalım şimdi KD diyoruzda EH diyoruzda SÜpriz çıkmasın başka bir araç geçip gitmesın hepimizi :):):)
KaDir bende onu diyorum...ankette ben iyi durumdayım ama rolde ne olacak bilemiyorum... :) ama biri deler geçerse şimdiden hazırlıklıyım yenilgiye...ama ciğer meselesi dedikleri şu an KaDil de var filitre ve egzoz ile fena gidiyor baştan söylemesi benden:D
speclerımıı yazıyım o zaman
msd atesleme
4,25 kısa
sımota twın charger
duz boru
halo egsoz :D
ykavcioglu
26-06-2012, 10:14
KD'de nasıl filtre egzoz var yaa, abi açsana şu motoru:D:D:D
KD'de nasıl filtre egzoz var yaa, abi açsana şu motoru:D:D:D
Sen de dediğin VTI ı al...o zaman yüklenecem dediklerini yapacam KaDil e yunus :)
ykavcioglu
26-06-2012, 10:20
Sen de dediğin VTI ı al...o zaman yüklenecem dediklerini yapacam KaDil e yunus :)
inş.abi bekliyoruz, zamanında boşa binmişiz vallahi, baksana ortama:))
ahanda bırı daha okuyor ısottaa sende gell :)
ykavcioglu
26-06-2012, 10:29
bu arada denemeler kaça kadar olacak?
ona göre şampiyonu belirleyelim vol2'de:)
gece 12 den sonra olur buyuk bır ıhtımalle :)
+18.........:)
ykavcioglu
26-06-2012, 10:33
yok abi kaç km/h :D
50 de basarız 45 de bıtırırız :D
oguzhankutlu
26-06-2012, 10:43
benm sistem belli cıkarım kadirle ilk 2 sıkarım sonra ilk sapaktan kacarım :) bide kd ile denemek isterim daha önce denemiştik araclardaki farkı görmüş oluruz.
bizimde denememiz lazım ömer :)
Hala ne bir tarih var nede saat. Please !
ykavcioglu
26-06-2012, 10:46
pm atıcaz yer zaman durumunu.
konuya yazmayalım...
Carsi pazar karismis :D ben niye yokum orda :D
bizimde denememiz lazım ömer :)
olur oguzhan senlede deneriz :)
ykavcioglu
26-06-2012, 10:52
bekliyoruz, bu sefer 2-2 deneyelim ama:)
Sensiz olur mu hiç? :) ayrımcılık yok herkez davetli:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-06-2012, 10:57
denemeler ne zman olucak bende orda olmak isterim:D ve denemekte isterim...
ykavcioglu
26-06-2012, 10:59
denemeler ne zman olucak bende orda olmak isterim:D ve denemekte isterim...
reis honda gördünmü dayanamıyorsun hee:D
Arkadaşlar araç içi video çekimi olsun daha güzel oluyor:)
ykavcioglu
26-06-2012, 11:10
kamera çekimine gidilir, vantuzlu ayakla birlikte:D
+53 kiloyum:D
Arkadaşlar araç içi video çekimi olsun daha güzel oluyor:)
Başkanım aracın içinden çekilecek zaten videolar :) başka nereden çekecekler ki? :)
ama senin arabandan kesin çekim yapılsın çünkü V2 in fena ötüyor ;)
Başkanım aracın içinden çekilecek zaten videolar :) başka nereden çekecekler ki? :)
ama senin arabandan kesin çekim yapılsın çünkü V2 in fena ötüyor ;)
Müdürüm araç içi olsun hani dışarıdan başka bi araç çekiyorya öyle olmasın demek istedim:)
V2 sesi güzel evet dinleriz beraber:)
kadir jdm civic
26-06-2012, 11:42
.............
kadir iyi hazırlanmışsın hepimiz anladık :) Maaşallah. Umarım denemelerde aracın yüzünü kara çıkarmaz, evine mutlu dönersin. D16A9'a inanmışın yapmışsın gerçekten senin adına çok çok seviniyorum. yanlız şu deneme gününü ve saatini bi şekilde ayarlayın ve pm atınki bizde hazırlığımızı yapalım. organize olalım o güne. çünkü biri gelecem diyecek biri gelemeyecem diyecek çarşımız pazarımız karışmasın ;)
mercan_shark
26-06-2012, 12:05
Kadirim birdahaki ay sanzumani actircam sekrolari degistirim benlede denersin :)
metin ve tuncay abilerim sıkı durun bak vol 1 de deneme yaparken balatamın fotosunu vol 2 denemenın videosundan sonra koyucam şaşıracaksınız valla ben çok şasırdım melih abiylede körfeze o balata ile denemişim :)
Tamam KaDirim sen bizi geçebilirsin bizim iddiamız yok biliyorsun...geçersen helali var SI ın iyi gidiyor MAŞALLAH deriz biter :)
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:11
kadir iyi hazırlanmışsın hepimiz anladık :) Maaşallah. Umarım denemelerde aracın yüzünü kara çıkarmaz, evine mutlu dönersin. D16A9'a inanmışın yapmışsın gerçekten senin adına çok çok seviniyorum. yanlız şu deneme gününü ve saatini bi şekilde ayarlayın ve pm atınki bizde hazırlığımızı yapalım. organize olalım o güne. çünkü biri gelecem diyecek biri gelemeyecem diyecek çarşımız pazarımız karışmasın ;)
çok ınanmadım abi bir vtecle denemek yada saxo ile 106 ya meydan okumak için gıtlak yüklü olmalısın ki speclere bakmadan sonuna kadar sıkmalısın ben burda yaptıgım aracın stock araçlarla nasıl gidicegını merak ettigim için yapıyorum içimde kalmasın yaptım bu kadar oldu bu kadar yürütebildim diyebilmek için ileride sunuda yapsaydım keşke dememek için
genede teşekkür ederim sevgili abilerımız kardeşlerimiz denemenın muhabbet tatlı bir rekabetten başka birsey olmadıgını biliyor....
deneme hafta içi olması çok daha iyi bence haftasonu yogun olabilir tatilciler falan derken saatide geç saatlerde olsun ki kafamız agırmasın ...
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:13
Tamam KaDirim sen bizi geçebilirsin bizim iddiamız yok biliyorsun...geçersen helali var SI ın iyi gidiyor MAŞALLAH deriz biter :)
abi yalnış anlaşılmasın du düzelteyım hemen farklı anlaşılıyor haşa bende geçmek tabiri yoktur abi tatlı bir rekabettir benımkisi okadar 3 gun sonra unutulur geçilir benım istedigim seyse içimde kalmasın yapıyım nekadar yürüdügünü göreyım ben sökük gelicem sende benım gibi söksen ben senın KD yi nasıl gecebilir ki yada EH i buda var abicim..
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:17
ama bak benım ismimde bile var KADİR = KD :):)
araçlar ne oldugu önemli degil abi önemli olan bizleri bugun bende Sİ olur sende vtec sonra bir bakarsın typer s2000 bir bakarsın şahine bineriz şahın lerle deneriz bizim sohbetimiz daim olsun ....
ama bak benım ismimde bile var KADİR = KD :):)
araçlar ne oldugu önemli degil abi önemli olan bizleri bugun bende Sİ olur sende vtec sonra bir bakarsın typer s2000 bir bakarsın şahine bineriz şahın lerle deneriz bizim sohbetimiz daim olsun ....
Aynen sana katılıyorum, muhabbet daha önemli aramız bozulmasın :)
Oyum ZC'ye birazda duygusal yaklaşım :) si sahibi olaraktan
çok ınanmadım abi bir vtecle denemek yada saxo ile 106 ya meydan okumak için gıtlak yüklü olmalısın ki speclere bakmadan sonuna kadar sıkmalısın ben burda yaptıgım aracın stock araçlarla nasıl gidicegını merak ettigim için yapıyorum içimde kalmasın yaptım bu kadar oldu bu kadar yürütebildim diyebilmek için ileride sunuda yapsaydım keşke dememek için
genede teşekkür ederim sevgili abilerımız kardeşlerimiz denemenın muhabbet tatlı bir rekabetten başka birsey olmadıgını biliyor....
deneme hafta içi olması çok daha iyi bence haftasonu yogun olabilir tatilciler falan derken saatide geç saatlerde olsun ki kafamız agırmasın ...
Sanki beni yanlış anlamışsın gibi hissettim ama umarım öyle değildir :). ben gerçekten gönlümden geçeni yazdım.:icon_tup:
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:22
Kadirim birdahaki ay sanzumani actircam sekrolari degistirim benlede denersin :)
kardeşim deneriz hiç sıkıntı degil sen yaptır aracını bak ikilerden murat ustaya götür çok guzel yapıyor benım sanzımanda crx 3 4 5 taktıktann sonra 4 e geçmedi araç murat usta tek seferde halletti ...
RottingChrist
26-06-2012, 12:25
kadir denemeler kaçta başlayıp kaçta bitecek? ben si ın en çok top speed te sıkıntısız gidişini seviyorum. rex lere göre burda avantajın olabilir.
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:25
Sanki beni yanlış anlamışsın gibi hissettim ama umarım öyle değildir :). ben gerçekten gönlümden geçeni yazdım.:icon_tup:
yok abicim anlamadım sadece kendımı ifade ettım
çok sagolsın abicim maddiyatım yettigi kadar birseyler yapmaya çalıştım bakalım inşallah deneyınce görücegız nekadar etkili oldugunu...
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:27
kadir denemeler kaçta başlayıp kaçta bitecek? ben si ın en çok top speed te sıkıntısız gidişini seviyorum. rex lere göre burda avantajın olabilir.
abi gene 9- 10 gibi buluşuruz biraz sohbet muhabbet yapar herkesın gelmesı 11 bulur 12 ye dogru nereye dogru gidçekse yavaştan yavaştan çıkarız ztn 12 den sonra musaıt oluyor yollar...
RottingChrist
26-06-2012, 12:30
yavu kuşum alkolün etkisi hala geçmedi galiba. hız olarak kaçta bırakacaksınız?
abi gene 9- 10 gibi buluşuruz biraz sohbet muhabbet yapar herkesın gelmesı 11 bulur 12 ye dogru nereye dogru gidçekse yavaştan yavaştan çıkarız ztn 12 den sonra musaıt oluyor yollar...
ykavcioglu
26-06-2012, 12:31
kanka ben gelemeyecem galiba, kamerayı sana veririm Onur çeker güzelce.
yeni eve taşınıyorum cumartesi işler çok yoğun:)
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:34
kanka ben gelemeyecem galiba, kamerayı sana veririm Onur çeker güzelce.
yeni eve taşınıyorum cumartesi işler çok yoğun:)
cuma yada perşembe akşamı hafta içi yapalım ztn kanka tabi herkese uyar mı ???
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:37
yavu kuşum alkolün etkisi hala geçmedi galiba. hız olarak kaçta bırakacaksınız?
valla dun gece bir arkadaşın durumu vardı sıkıntılı biraz onun yanındayım sabah 6 da eve geldım 2 saat uyudum işe geldım abi idare edın artık benı :)
abi benim bildigim Sİ ayna mahuritide crx 5 dişlisi 7500 devirde 217-220 km görmesi lazım 5 kesiciye kadar gider yanı + 200 leri görürüz.
sonra kaçta basmaya başlarız benım için fark etmez her devir bandında denerım....
ykavcioglu
26-06-2012, 12:41
ben o akşamlarda evi toplayacam ama gece gelirim direk 12'de yanınıza olmazsa?
haberleşiriz.
günü belirleyin siz ben ayarlamaya çalışırım
bana perşembe akşamı uyar arkadaşlar...
kadir jdm civic
26-06-2012, 12:57
bana her akşam uyar sadece bu akşam uymaz oda biraz uyumam lazım kendıme gelmem lazım...
ykavcioglu
26-06-2012, 13:09
yokmu başka istanbulda vtec????
cıvıc si
26-06-2012, 13:11
Kadir arabayı verdik benide yazmışsın alaşağı ederdim yoksa hepinizi :D:D
kadir jdm civic
26-06-2012, 13:12
yokmu başka istanbulda vtec????
az çakal degilsin istanbuldaki tüm vtecleri topluyacaksın sonra inceliyeceksın hangi araç daha iyi gidiyor diye fikrin olucak sonra eee abı satarmısın diyeceksın çakalll indire gandi yapıcaksın çakall :):):)
kadir jdm civic
26-06-2012, 13:13
Kadir arabayı verdik benide yazmışsın alaşağı ederdim yoksa hepinizi :D:D
hayırlısı olsun aradım msj attım dönmeyınce yazdım bende canın sagolsun hacım nedemek kime gitti araç bildigimiz birine mı ?
cıvıc si
26-06-2012, 13:15
hayırlısı olsun aradım msj attım dönmeyınce yazdım bende canın sagolsun hacım nedemek kime gitti araç bildigimiz birine mı ?
Haklısın moruq dönemedimde denizvtec nikli arkadaşla anlaştık hafta sonuna kadar olacak bişeyler olmazsa gelirim :D
ykavcioglu
26-06-2012, 13:15
az çakal degilsin istanbuldaki tüm vtecleri topluyacaksın sonra inceliyeceksın hangi araç daha iyi gidiyor diye fikrin olucak sonra eee abı satarmısın diyeceksın çakalll indire gandi yapıcaksın çakall :):):)
kanka araba tamam, evi bekliyorum:D:D
kadir jdm civic
26-06-2012, 13:18
Haklısın moruq dönemedimde denizvtec nikli arkadaşla anlaştık hafta sonuna kadar olacak bişeyler olmazsa gelirim :D
inşallah beklerım eg vtecle denemeyı çünkü benım aracın oem sanzımnı 4 te çok uzundu şimdi kısaldı o yuzden senınle denemek çok daha belirgin olucak benım için
kadir jdm civic
26-06-2012, 13:19
kanka araba tamam, evi bekliyorum:D:D
hangi arabayı alıcaksın kanka ??? var mı ilanı falan
ykavcioglu
26-06-2012, 13:22
hangi arabayı alıcaksın kanka ??? var mı ilanı falan
inş.evi kısa sürede satarsam fjk kalırsa alıcam, bekliyorum netleşmesini:D
yoksa buluruz illaki temiz birşey:)
bekliyoruz, bu sefer 2-2 deneyelim ama:)
olur olur gittiği yere kadar:D
Sensiz olur mu hiç? :) ayrımcılık yok herkez davetli:D
2 ye alan herkes gelebilir yani :D:D
Tuğça 2 ye al gel sen yavrum.
Espriyi anladım :) süpersin...
Tuncay abi merhaba nasılsın izmitten sevgiler saygılar
Tuncay abi merhaba nasılsın izmitten sevgiler saygılar
Vay ilyasçım merhaba ya nasılsın nasıl gidiyor iyi bakıyormusun zy ep2 ye:)
Emin ellerde biliyorum
Nan Kadir numaranı pmle :)
kadir jdm civic
26-06-2012, 15:15
Nan Kadir numaranı pmle :)
pm attım ...
Salihim keşke satmasaydın makinayı be kardeşim diğer videoları ile kıyasladığım zaman egvti baya baya bir sağlam yürüyor birde o lastiklerle :) esayla deneme sonucu benim esaydada crx var vtec üstü basmalarında biraz tutunabilir belki ama egvti 4 e attıktan sonra fark açılmaya başlar yinede bir şekilde denenirse bence uzunda basın ;)
ykavcioglu
26-06-2012, 16:08
gelin akfırat yolunda yapalım, Sİ'ı birinci çıkaralım:D
gelin akfırat yolunda yapalım, Sİ'ı birinci çıkaralım:D
Si yi yine birinci çıkarırız yunusum
kadir istesin yeterki :)
kadir jdm civic
26-06-2012, 16:27
Si yi yine birinci çıkarırız yunusum
kadir istesin yeterki :)
sagolsın abicim birincii çıkma derdın degilim ki ben deneyelm guzel bir ortamımız olsun tatlı bir rekabetımız çekişmemiz olsun denemeye gelen herkes 1. dir bence
sagolsın abicim birincii çıkma derdın degilim ki ben deneyelm guzel bir ortamımız olsun tatlı bir rekabetımız çekişmemiz olsun denemeye gelen herkes 1. dir bence
Olurmu canım bileğinin emeğinin karşılığını görmen lazım ben işin esprisindeyim:)
Tuğça 2 ye al gel sen yavrum.
içinden geçicem:D
içinden geçicem:D
yetişebilirsen sağ koltuğumda misafir edebilirim seni :) hızlı araba nasıl olur sende şahit olursun, ama yetişebilirsen tabiki ;)
yetişebilirsen sağ koltuğumda misafir edebilirim seni :) hızlı araba nasıl olur sende şahit olursun, ama yetişebilirsen tabiki ;)
yok kanka sana yetişemeyeceğimi biliyorum, başkası düşünsün :D
alperkirman
26-06-2012, 16:48
kadir 2kişi denencekse eğer kameraman olurum :)
Vuuu atarlar havada uçuyor :D
Vuuu atarlar havada uçuyor :D
Tuğça kardeşim benim biz her zaman gazlıyoruz :) aramızdaki mevzudur. gerçi gerçekler acıdır ama :D
Tuğça kardeşim benim biz her zaman gazlıyoruz :) aramızdaki mevzudur. gerçi gerçekler acıdır ama :D