Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 corsa D color edition donanim sıkıntısına çare:(
corsaedt
24-09-2012, 10:16
Arkadaşlar aracımdan çok memnunum burdaki servis biraz sıkıntı olduğu için her türlü işleme garanti dışı veriyor. Adamlarla zaten papaz oldum o yüzden bir şey yaptıramıyorum..Sonradan eklemek istediğim şeylere bile benden imzalı kağıt istiyorlar herhangi bir şey olursa mesuliyet kabul etmeyeceğime dair..O zaman arabayı oyuncak gibi oyna oh ne ala..Aracımda ;ESP yok zaten o takılamaz bari yağmur ile far sensörü taktırmak istiyorum ancak bu sefer de bunun için tesisat olup olmadığını bilmiyorum okuma lambasını söktüm elimi tavanın içine soktum herhangi bir kablolama tesisatı göremedim..Sizce bu işlem mümkün müdür?
multispace
24-09-2012, 13:34
sıfır mı aldınız aracı ? hoşgeldin ayrıca
corsaedt
24-09-2012, 14:57
hoşbulduk sağol cevabın için..Evt aracı nisan ayında 0 olarak aldım ama daha fazla para vermek istemediğimizden ve opelin o zamanki indirimlerini kaçırmayalım diye müşteri hizmetlerini gazına geldik ilk aracımızdı o yüzden artık bütün çakallıkları öğrendik ama iş işten geçmişti :) ilk arabamızı olunca heyecan yaptık keşke 2 milyar daha vereydim de esp ve görüş paketi alaydım..Aracımdan çok memnunum ama böyle sürmeyi kolaylaştıran donanımların olmaması sinir bozucu servis de elinden kağıt alırım öyle yaparım diyor..(sadece sensörler için).. Hiçbir şey taktıramıyorum..***** garanti olayları..
extreme__
24-09-2012, 15:17
başka servise gitmeyi denediniz mi ? çünkü her servis aynı değildir yada dışarıda yaptırmayı deneyin servis buna dikkat etmez yaptırsanızda
Osman Bahadır
24-09-2012, 15:24
Bu tip sonradan müdahaleler, sonradan donanım ekleme çabaları orjinali gibi verimli olmadıkları gibi ekonomik de olmuyorlar. Hatta çıkarabileceği muhtemel sorunlar da cabası.
Sizin için çok elzem bir donanım varsa ancak o maliyetine katlanılıp eklenebilir. Ama eğer üst paketteki çoğu donanımı istiyorsanız aracı satıp donanımlısını almanız en mantıklısı. Bu haliyle donanım eklemek için yapacağınız masraf hem aracı garanti dışı bırakacak, hem ikinci elde orjinal donanımlısı gibi değer katmak bir yana, kurcalanmış araba olarak değer kaybettirecek, hem de maliyeti satıp donanımlısını almayı aşacak.
multispace
25-09-2012, 01:44
keşke sıfır alırken paraya kıysaydınız :)
bazende şans meselesi , o anda bayide olan araç , renk model vs. gibi nedenlerden ötürüde olabiliyo..
Bence garanti süresinin bitmesini bekle, sonrasında aklından geçen ne varsa tamamla, uygula. Konya'dasın sanırım, yetkili servisin sıkıntılı olduğunu bikaç kişiden daha duydum, bence garanti sona ermeden hiç uğraşma. :)
corsaedt
29-09-2012, 16:17
Bence garanti süresinin bitmesini bekle, sonrasında aklından geçen ne varsa tamamla, uygula. Konya'dasın sanırım, yetkili servisin sıkıntılı olduğunu bikaç kişiden daha duydum, bence garanti sona ermeden hiç uğraşma. :)
Ben çok kavga ettim onlarla..Opel süper araba allahtan fazla arıza vermeyen bir araç seçtim..Sürekli servistekileri de yaptıkları hatalardan dolayı şikayet etmekten bıktım.. Müşteri hizmetleri zaten ayrı bir olay..Hiç ilgilenme diye bir şey yok..Bunlar zaten opeli karalıyorlar..
Yaw beklesem ne olacak 1,5 sene beklemem gerek..Zaten esp taktıramıyorum bilmiyorum yani..aracımı da çok seviyorum..
İbrahim33
29-09-2012, 16:54
Bence fazla bir önemi yok , far sensörüyle yağmur sensörünün...
corsaedt
01-10-2012, 10:32
Bence fazla bir önemi yok , far sensörüyle yağmur sensörünün...
Aracın en azından donanımlı bir seviyede olduğunu gösteriyor..bir e gereklilik artık..
corsaedt
08-02-2013, 13:46
Arkadaşlar en son mesajım yağmur sensörüyle alakalıydı daha sonraları touch and connect taktırdım..Corsacılar bilen bilir, navigasyon ve bluetooth sistemi..Ayrıca otomatik kararan aynayı da taktırdım sadece yağmur sensörü kaldı..Tüm parçaları aldım ancak tesisatı elle yapmak yerine orjinal arıyorum bu konuda yardım edebilir misiniz? Acaba nereden bulabilirim.Ebay'i artık her gün taramaktan bıktım..Türkiye'de zaten çok nadir var..Şansım çok düşük ama yine de sizden yardımlarınızı bekliyorum..