Orijinalini görmek için tıklayınız : Üniversite Geçim Sıkıntısı / Yardım Talebi.
BaybuRtlu69
04-10-2012, 17:49
Arkadaşlar Merhaba herkese... (Konuyla ilgili son gelişmeler 5.sayfada)
Sizlere Zor Bır durumda olan bir Kız arkadaşımdan bahsedicem, ciddi anlamda durum vahim..
Kendim kayıtsız kalamadım, ufak tefek bende maddı konuda destek oldum ama kendimde öğrenci durumundayım, yapabilceklerim sınırlı
neyse bahsettiğim arkadaşımız Bir Kız... İstanbuldan, Balıkesir üniversitesi Muhasebe vergi uygulamarı 2.öğretiminde okuyor.
OKula gecikmelii geldi zaten, sonradan öğrendik ki bu arkadaşımız harç parasını bile son güne kadar çalışarak biriktirmiş ve istanbuldan balıkesir gelirkende teyzesinden ufak bir harçlık alarak gelmiş...
Şahsende tanıdığım biri, gönlüm el vermedi bu duruma. kız arkadaşımızın aileside istanbulda zor durumda kiradalar ve babası şuan çalışamaz durumdaymış 3 yerinde fıtık varmış evde yatması ve ameliyat olması gerekiyormuş..
Tüm bu zorluklara rağmen okumayı kafaya koyup kalkp gelmiş ama sıkıntı içerisinde cebinde harçlığı yok.
Duyum aldığım kadarıyla bu şekilde ailesinden de bir destek göremezse tekrar evine istanbula geeri dönecekmiş. okulu bırakp... kı bunu yapmaya kalksa bile dönüş parası yok, okulda yakın arkadaşlar arasında para toplanılıp bi bilet alınabilir ancak..
Böyle okumak için direnen arkadaşımıza bizler okulda 3-4 kişi aramızda para toplayıp aralıklarla veriyoruz.
Zaten KYK ya burs başvurusu yapmş ve sıkıntısının sadece bu burs çıkınca geçeceğini söyledi yani 1-2 ay idare edemiceği için dönüşü düşünür duruma gelmiş.
Sizlerde ALLAH RIZASI İÇİN, bu arkadaşımızın okuyabilmesi için daha doğrusu 1-2 ay geçinebilmesi için biraz yardım talep ediyorum.
Kayıtsız kalmayıp, arkadaşımızın hesabına gönlünüzden koptğu bir miktar yardımda bulunursanız çok sevinirim..
Az çok demeye bile gerek, 1 TL bile şuan bu arkadaşımızın geçinmesi için çok önemli..
Kaldığı apartın kirası 175 tl, bu ayınki ödenmiş durumdaymış ama birdahaki ay ödeyemiceği için zaten atılacakmş.
Bende çok şaşırdım bu durum karşısında ama, böyle hayatlarda var. daha bır çok şey varda başınızı ağrıtmıyım..
Özetle; Bu kız arkadaşımıza Biraz Yardım ederseniz, çok mutlu olucaktır. ve sizlere duacı olucaktır.
Allah yapacağınız yardımı kabul etsin demek düşer bana.
Kayıtsız kalmayıp, az çok demeden yardımda bulunacak olan herkesede şimdiden teşekkürler.
*Peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur : ''Yapılan iyi işler insanı kötülüğe düşmekten korur. Gizlice sadaka vermek Allah'ın gazabını söndürür ve sıla-i rahim ömrü uzatır. Her iyilik sadakadır Dünyada iyilik sahipleri âhirette de iyiliğe mazhar olurlar. Dünyada kötülük yapanlar âhirette de kötülükle karşılaşırlar. Cennete ilk girecekler iyilik yapanlardır."
İçiniz rahat olsun, yapacağinız yardım hayırlı olsun..
Arkadaşımızın hesap numarası ;
Türkiye İŞ Bankası
İBAN no: TR07 0006 4000 0012 1250 3304 16
Hesap no: 2125 0330416
'Sorularınız İçin Bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar: 0553 252 01 yetmiş... Emre
böyle ogrencılerı okutan zengın ınsanlar oluyor o ınsanları bulmak ve ulaşmak lazım
onursumer
04-10-2012, 18:04
balıkesirde oturan arkadaşlar varmı burdan aslıdna aracı olsa kirasını falan odesek
para toplamak yardım için sorun değil diye düşünüyorum herkes elinden geleni yapar daha oncede yapmıştık yardımcı olmuştuk
63owen63
04-10-2012, 18:06
Evet isim soy isim nedir ?
tavsiye olarak da Sosyal yardımlaşmayla görüşmeyi deneyin.
1 arkadaşımada benzeri olmuştu , devlet üni. yi bırakıp 100de 100 bursla özele girdi fakat sonradan okul bursu devlet üni yi bıraktığı için kabul etmedi , çok zorlukla 1 sene okuduktan sonra 1 şirketten özel burs almıştı , demek istediğim sizde özel şirketlerden burs bulabilirsiniz , inşallah gerekli yardım bulunur..
Osman Bahadır
04-10-2012, 18:10
İsim paylaşılması uygun olmaz bence. IBAN no ile gönderirseniz isme gerek kalmıyor, isim çıkıyor zaten.
Güzel düşünmüşsün, yardımcı olunur elbet de keşke kaldığı apart falan da yardımcı olsa. O kadar öğrencinin yanında birinden de birkaç ay ücret almasa. Sanki full kapasite çalışıyor...
Edit:
Mesai saatleri içinde iban olduğu zaman isim istemezken, çoğu banka mesai saatleri dışında alınan eft emirleri için isim de istiyor. Yarın da gönderilebilir veya arkadaş özel mesajla ismi isteyene gönderebilir.
isim soyisim alalım eft yaparken soruyorda
onursumer
04-10-2012, 18:18
isim soyismi burda paylaşmayın iban dan direk ismi atıyor
hesap no ile gonderileceklere pm atılsın forum googlde aramalarda yukarda çıkıyor isim gozukmesin
İsim soyisim olmadan gonderemiyorum
05467486343 beni bi ararmısın
isim soyismi burda paylaşmayın iban dan direk ismi atıyor
hesap no ile gonderileceklere pm atılsın forum googlde aramalarda yukarda çıkıyor isim gozukmesin
ibandada soruyo abı fınansbank
bana pm atarmısınız isim soyisim
banada bi ad soyad yollarmısınız pm den garantide istiyor
Bende isim soy isim alabilirmiyim sabah eft yaparim
adı soyadı özel mesajla gönderebilir misin?
Once bu kiz arkadasin durumunu ogrenmek gerek okuldan. Okul iletisim bilgisi lutfen.
Sonra aile iletisim bilgisi. Aile icin.
Bu bilgiler yardim guvenligi ve ic huzur icin gerekli.
Bu donemki ev kirasini ben karsilamak istiyorum.
Pm degil,konuya yazin. Eminim durum arastirilinca irili ufakli bircok yardim gelicektir.
Once bu kiz arkadasin durumunu ogrenmek gerek okuldan. Okul iletisim bilgisi lutfen.
Pm degil,konuya yazin. Eminim durum arastirilinca irili ufakli bircok yardim gelicektir.
Babam balıkesir üniversitesinde akademisyen, konu açan arkadaş bana geri dönüş yaparsa okul vakfından birşeyler ayarlamaya calısıcaz. Bende sizi bilgilendiririm..
Murat abiye katiliyorum. İkinci donem kirasini da ben karsilamak isterim. Bilgileri paylasirsaniz sevinirim.
+1 katılıyorum
Thracian
04-10-2012, 22:05
Helal Olsun Tech Turkey . . .
Day Walker
04-10-2012, 22:07
Yarın sabah bende ufak da olsa bişeyler gonderirim.
cabrioleter
04-10-2012, 22:30
helal olsun valla bu foruma her yardım konusunda kayıtsız kalınmıyor. şu kredi bi yatsında 3-5 bi şey bizimde faydamız bulunsun..
orhan_guney
04-10-2012, 22:44
Allah nasip ederse bende göndericem yarın. isim soyısım pm atarmısın
d.berkay
04-10-2012, 22:59
Bende kendim çalışarak okuyorum iki üniversite ama yine de elimden geldiğince ufakta olsa destek olmak isterim. Yarın bişeyler göndermeye çalışacağım..
Arkadaslar,gereklı bılgıler gelmeden bırsey yapmayın...
Burada onemlı olan, yardımın yerını bulması,acele etmeyın.
Konuyu acan arkadas,emınım gereklı bılgılerı verıcektır...
1aylık kirasını da ben karşılamak istiyorum bilgileri pm alayım.
Konuyu açan arkadaş defalarca okudu hala neden cevap yok?
Bilgiler gelirse eğer bende ufak tefek birşeyler göndereceğim. Bekliyoruz
kişi bilgileri olmadan bilinmeyen bi hesaba para göndermek yanlış olur Murat abi de yazdı konu sahibi yazar herhalde ihtiyaç sahibi kişinin hesap no dışındaki bilgilerini.
ProdriveSTI
05-10-2012, 00:49
türlü türlü şey geliyor insanın aklına ama sanmıyorum ya,tam bilgi veremeyeceğinden yazmıyor olabilir şuanlık.
üzüldüm umarım güzel sonuçlar çıkar yrn cuma , namazdan sonra arkadaşlarıma durumu anlatır duygusal anlarından yararlanır yardım yapmalarına on ayak olurum diye plan yaptım şimdi
Maxiboost
05-10-2012, 01:24
Arkadaslar,gereklı bılgıler gelmeden bırsey yapmayın...
Burada onemlı olan, yardımın yerını bulması,acele etmeyın.
Konuyu acan arkadas,emınım gereklı bılgılerı verıcektır...
Arkadaslar bu uyariyi dikkate alin lutfen.
Konuyu açan arkadaştan
Ad Soyad
Fakülte(y.okul), bölüm, sınıf, öğrenci no. bilgilerini istiyorum.
Özel mesajda attım umarım geri döner.
BaybuRtlu69
05-10-2012, 13:38
Arkadaşlar, konuya yeni girş yapabildim. tek tek sorularınıza cevap vereceğim.
destekleriniz için teşekkürler.. TechTurkey'den Beklediğim bir davranış oldu yine.
Murat Bey'in söylediği şekilde konu daha netleştirilebilinirse ben de çalıştığım kurumdan burs ayarlayacağım.
BaybuRtlu69
05-10-2012, 14:02
Arkadaşlar gerekli kişilere gerekli bilgileri özel mesaj yoluyla yolladım..
Sizlerde burdan kısa bi açıklama daha yapayım, öncelikle içiniz rahat olsun bu konuda. Benide bilmiyorum tanıyanlarınız vardır illakı bu konularda düzenbazlık falan olmaz. ALLAH yukarda.
Kız arkadaşımız, Balıkesir üniversitesine bağlı Havran MYO'Da Muhasebe ve vergi uygulamarı (2.öğretim) bölümünde ilk senesini okumaya çalışıyor..
Şuan bu toplanılacak paradan haberi yok, ama tabi ki destekleriniz geldikçe herşeyi öğrenicek. Ki aslına bakarsanız, böyle bir duruma gelmeyide istemezdi. bizden yada benden böyle birşey istemedi zaten..
Fakat benim gönlüm razı gelmediği için ve elimden de sınırlı kaynaklarla birşeyler geldiği için duruma iyice üzüldüm sizlere açtım konuyu..
Sorularınız ile ilgili, konuda ilk postuma numaramı yazdım.... Bugün şuanda kapalı telefonumu evde unuttuğum için fakat akşam 22:00 dan itibaren ulaşabilirsniz bana. diğer günler zaten sürekli açık olucaktır.
Yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum ve arkadaşıma bu konuda hesabına bakması için müjdeli bir haber vericem en kısa zamanda.
Duyarsız kalmadığınız için Allah razı olsun
BaybuRtlu69
05-10-2012, 14:03
Özel mesaj yoluyla gerekli bilgileri isteyen, veya atladığım göndermediğim varsa pm atabilirsiniz arkadaşlar bana...
Sizleri durumdan haberdar edeceğim bu başlık altında tekradan aralıklarla..
Cep telefonum Konudaki ilk mesajımda yer alıyor arkadaşlar, bir düşünceniz olursa veya soracağınız birşey olduğu taktirde arayabilirsiniz.
Emre.
Bilgi icin tesekkur ederim. Okuluna resmi dilekceli mail ve faks gonderttim. Gerekirse ogrenim ile ilgilide yapicagim.
Ayrica aile iletisim bilgiside alabilurmiyim?
Ayrica ÖM ler icin tesekkur ederim.
ö.m için sağol yeni gördüm ufaktan çorbada tuzum olsun anca ptesi geçer.
Murat Özcan
06-10-2012, 01:39
Hocam banada gönderirmisin bilgileri bizimde tuzumuz olsun çorbada..
S.Özeren
06-10-2012, 03:35
helal olsun bende bi pm aliyim.
BaybuRtlu69
06-10-2012, 14:56
Bilgi icin tesekkur ederim. Okuluna resmi dilekceli mail ve faks gonderttim. Gerekirse ogrenim ile ilgilide yapicagim.
Ayrica aile iletisim bilgiside alabilurmiyim?
Ayrica ÖM ler icin tesekkur ederim.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Sizleri durumdan haberdar etmeye çalışacağım ALLAH razı olsun..
Aile içinde bir desteğiniz olcak sanırım, çok sevindim. Aile iletişim bilgilerinide öğrenir öğrenmez sizinle iletişime geçeceğim. Ne nasıl olur aile konusunda pek bi bilgim yok şuanda. en kısa zamanda yazarım.
ö.m için sağol yeni gördüm ufaktan çorbada tuzum olsun anca ptesi geçer.
Arkadaşımız adına çok teşekkür ederim. Şuanda hiç bir şeyden haberi yok, p.tesi günü hesabında bir miktar geçinebilecek derecede bir yardımı görünce herşeeyden haberdar olucak yeterince...
Allah razı olsun demek düşer banada.
Hocam banada gönderirmisin bilgileri bizimde tuzumuz olsun çorbada..
Özel mesaj gönderildi, sizlerin bu mesajlarını gördükçe kendim adınada çok seviniyorum böyle birşeye vesile olduğum için.
çok teşekkrler
Bende alayım bilgileri
Gönderildi özel mesaj... Tşekkürler müdür
helal olsun bende bi pm aliyim.
Allah razı olsun. pm gönderildi...
İnş. yakın zamanda arkadaşımız sizlerin sayesnde durumunu toparlayıp güzelce okumasına dvam edebilecek..
ALLAH kabul etsin hepinizin desteklerini inş.
Murat Ç.
06-10-2012, 23:02
Gerçekten büyük insanlarsınız helal olsun.... bi pm de ben alabilirmiyim bu haftaki harçlığımdan fazla olmasada ufak bi miktar gönderelim çorbada tuzumuz olsun..
Gerekli bilgileri özelden bende alabilir miyim?
JusticeForAll
07-10-2012, 01:04
özelden bilgileri alabilir miyim yardım etmiş ve edecek olan herkesden Allah razı olsun kayıtsız kalınmamış çorba da bizim de tuzumuz olsun
nitrO_Oxide
07-10-2012, 01:13
PM alabilirmiyiz bilgileri..
BaybuRtlu69
08-10-2012, 12:50
Gerçekten büyük insanlarsınız helal olsun.... bi pm de ben alabilirmiyim bu haftaki harçlığımdan fazla olmasada ufak bi miktar gönderelim çorbada tuzumuz olsun..
Gerekli bilgileri özelden bende alabilir miyim?
özelden bilgileri alabilir miyim yardım etmiş ve edecek olan herkesden Allah razı olsun kayıtsız kalınmamış çorba da bizim de tuzumuz olsun
PM alabilirmiyiz bilgileri..
Arkadaşlar çok teşekkür ederim kayıtsız kalmadıığınız için çok teşekkür ederim hepinize. ALLAH razı olsun..
Durumdan en kısa zmanda haberdar edicem.. İnşşalh 2-3 Aylık kira masrafını çıkartabilmişizdir.
İçiniz rahat olsun yaptığnz yardım, destekten ötürü... Allah kabul etsin
BaybuRtlu69
08-10-2012, 16:58
Merhaba arkadaşlar, aldığım bir haber üzerine sevindim..
Bazılarınızın yardımı yerine ulaşmış... Arkadaşımızın hesabında 150 TL olmuş, 25 tl de kendim ekleyip 1 aylık kira bedelini çıkartıcaz inş... Okul içinde yine bir kaç arkadaşımız arasında toplamaya çalışcaz birşeyler ama öğrenci arkdaşlardan da pek bu konuda destek olamıyor malesef, herkesin kendinde harcaması var.
Yinede yapmış Olduğunuz bu yardım için hepinize arkadaşım adına Teşekkür ederim. Kimin ne kadar destek verip vermediğinden ziyade az çok demeyip yardmda bulananlar Allah razı olsun.. Bir kız arkadaşımızın okuması için destek veriyorsunuz. Bense sadce bu olaya vesileyim, el birliğiyle daha güzel sonuçlara ulaşabilceğimiz düşünüyorum
Yalnız şuanda pekte birşeyler çözülmüş değil, sıkıntı devam etmekte... Gönlünüzden koparsa imkanınız el verirse bu arkadaşımza desteğinizi bir müddet daha verirseniz, okula devam etme şansı olucak.
Murat bey (997TT) bu konuyla ayrıca ilgileniyor, inşallah bu da bir sonuca kavuştuğunda herşey düzene girebilir, okulla bir yazışma söz konusuymuş sanırım. Net bir bilgim yok henüz bu konuda, okulla bi dialog kurabildimi diye
* interete bu ara pek giremediğim için, İBAN NO ile yatıramayanlar İsim gerekirse cep telfonumdan bana ulaşabilirsiniz her türlü bilgi için, veyahut forumda özel msj gönderdiğim kişilerle iletişime geçip bilgileri alabilirsiniz arkadaşlar.
BaybuRtlu69
08-10-2012, 18:45
Helal Olsun Tech Turkey . . .
Gerçekten HELAL olsun.. desteğini vermiş, ve verecek olan herkese helal olsun...
El birliğiyle, bu arkadaşımıza yardımlarınız sayesinde iyi sonuçlar olcak okul konusunda inşallah.
Murat senden haber bekliyoruz varmi bir ses ?
Var sekerim var...
Bugun asistanim gun boyu ulasmaya calisti,sagolsunlar on kusurden sonra baktilar. Kizimizin her hangi bir basvurusu yok,ogrenim ucretini gec yatirmis,tek bilgi bu :(
Universite getekli sorusturmayi yapicagina soz verdi,ozellikle ogrenci isleri muduru...
Ben,donem sonuna kadar kira giderini karsilayacagim,insallah dogru yere gidiyordur. Hatta onumuzdeki ayda supriz ziyaret yapabilirim bayi ziyaretlerinde...
Daha fazla bilgi geldikce paylasacagim...
Yeterki okumak isteyen mazlumlara merhem olabilelim...
Ben bir miktar para gonderdim. Kontrol edip donersen sevinirim.
Var sekerim var...
Bugun asistanim gun boyu ulasmaya calisti,sagolsunlar on kusurden sonra baktilar. Kizimizin her hangi bir basvurusu yok,ogrenim ucretini gec yatirmis,tek bilgi bu :(
Universite getekli sorusturmayi yapicagina soz verdi,ozellikle ogrenci isleri muduru...
Ben,donem sonuna kadar kira giderini karsilayacagim,insallah dogru yere gidiyordur. Hatta onumuzdeki ayda supriz ziyaret yapabilirim bayi ziyaretlerinde...
Murat Bey,ben de haber bekliyorum sizden bizim kurum bursu için.
Tesekkurler
Tayfun,sizin kurum burs vermeden nasil filtreden geciriyor? Belki bizede faydasi olur.
Sikinti oldugu acik,insallah mutlu ederiz...
Aslına bakarsanız biz de başvuru yapan öğrencinin maddi durumuna çok bakılımıyor.(Çok abartı varlıklı olmadığı sürece.Onu nasıl check ediyorlar bilmiyorum açıkcası) 2 kırılım var bir tanesi son yapılan üniversite sınavında(Alan bölüm farketmiyor) ilk 1000 kişi içerisine girmek veya (burs almak isteyen öğrencinin annesi veya babası kurum çalışanı ise) ilk 5000 içerisinde girmek.Öğrenci sınavları bittikten sonra yaz döneminde kendi seçeceği 5 haftayı bizimle geçiriyor.Sigortası yapılıyor bu dönem için yol ve yemek masrafları karşılanıyor.Eğer İstanbul dışından geldiyse kalacak yeri ayarlanıyor vs..Departmaları tanıyor,işi öğrenmese de en azından bir fikir sahibi oluyor.Aylık olarak verilen miktar bu yıl 610 TL.
Asıl bizim için önemli olaa kısım bu kardeşimize neler yapabileceğimiz.Hesabımızdan yapacağımız eftler bir dönem idare eder ama nihayetinde kardeşimizin okul dönemi boyunca düzenli bir masrafı olacak.Burs başvuru dönemi bitti ve aranan şartlara haiz değil fakat zor durumda ve derdi okumak.Tüm gün ,bu konu için elimden geleni yapacağım.
bende az önce küçük bir mebla'da olsa geçtim eft olarak yardımımız olur inşallah
Bende isim alabilirmiyim Garanti isim İstiyor.
Ayrıca satılıklar bölümündeki ilanlarımdan ilk satılacak olanında parasını hesaba yollamak istiyorum bilginiz olsun. Almak isteyen olursa hesap numarasına havaleden sonra ürün yollarım en azından biraz daha katkımız olsun
BaybuRtlu69
09-10-2012, 20:43
Var sekerim var...
Abi pm gönderdim sana, okul ne kadar ilgilenir bu konuyla hiç bi bilgim yok. çnkü öğrendiğim kadarıyla her hangi bi okulla temas yok öğrenci arasında..
Allah razı olsun, en azından artık parası olmadığında kaldığı yerden atılma gibi birşey söz konusu değil sayende, böyleliklede yapılan senetler geri alınır.
Ben bir miktar para gonderdim. Kontrol edip donersen sevinirim.
Abi telefonda konuştuk zaten seninle, Allah razı olsun.. TECHTURKEY den beklediğim gbi olumlu sonuçlar oldu.. Helal olsun
Murat Bey,ben de haber bekliyorum sizden bizim kurum bursu için.
Tesekkurler
Durumdan zamanla haber vericem, inşallah bir düzene girecektir herşey. 1 dönem boyunca arkadaşımız rahat edip okuyabilmesi için yaptıklarınızı/yapacaklarınızı Allah kbul etsin.
* Ayrıca, bu konuyla ilgilenip yardımlarını esirgemeyen herkse teşekkür ederim. Kız arkadaşımız sizlerin sayesinde biraz olsun kafası rahat artık diyebiliriz.
Bir takım şeylerde tamamen sonuca kavuştumu amacımıza ulaşmış olucaz inşallah.
İçiniz rahat olabilir yardım konusunda, yanlış yerlere ulaşmıyor bu yardım arkadşlar.
Teşekkrler herkse
BaybuRtlu69
09-10-2012, 20:48
Aslına bakarsanız biz de başvuru yapan öğrencinin maddi durumuna çok bakılımıyor.(Çok abartı varlıklı olmadığı sürece.Onu nasıl check ediyorlar bilmiyorum açıkcası) 2 kırılım var bir tanesi son yapılan üniversite sınavında(Alan bölüm farketmiyor) ilk 1000 kişi içerisine girmek veya (burs almak isteyen öğrencinin annesi veya babası kurum çalışanı ise) ilk 5000 içerisinde girmek.Öğrenci sınavları bittikten sonra yaz döneminde kendi seçeceği 5 haftayı bizimle geçiriyor.Sigortası yapılıyor bu dönem için yol ve yemek masrafları karşılanıyor.Eğer İstanbul dışından geldiyse kalacak yeri ayarlanıyor vs..Departmaları tanıyor,işi öğrenmese de en azından bir fikir sahibi oluyor.Aylık olarak verilen miktar bu yıl 610 TL.
Asıl bizim için önemli olaa kısım bu kardeşimize neler yapabileceğimiz.Hesabımızdan yapacağımız eftler bir dönem idare eder ama nihayetinde kardeşimizin okul dönemi boyunca düzenli bir masrafı olacak.Burs başvuru dönemi bitti ve aranan şartlara haiz değil fakat zor durumda ve derdi okumak.Tüm gün ,bu konu için elimden geleni yapacağım.
Çok sevindim, kayıtsız kalmayıp bu konuyla ilgilendiğiniz için...
Kafanıza takılan birşey olursa cep telefonumdan ulaşabilirsiniz bana.. Gerekli bilgileri isteyen arkadaşlara özel msj yoluyla ilettim, eğerki gerekirse konudaki msjı bulunan kişilerden alabilirsinz ben online deilken.. Dediğiniz gibi herşey bi anda bitmiyor ve masraf devam ediyor. Yardımlarımız/yardımlarınız en azından bu arkadaşımız biraz düzene kadar devam ederse, asıl o zaman isteğimze kavuşmuş olcaz..
Teşekkürler.
BaybuRtlu69
10-10-2012, 11:48
bende az önce küçük bir mebla'da olsa geçtim eft olarak yardımımız olur inşallah
Bende isim alabilirmiyim Garanti isim İstiyor.
Ayrıca satılıklar bölümündeki ilanlarımdan ilk satılacak olanında parasını hesaba yollamak istiyorum bilginiz olsun. Almak isteyen olursa hesap numarasına havaleden sonra ürün yollarım en azından biraz daha katkımız olsun
Çok sağolun beyler.. Allah razı olsun..
Durumdaki gelişmelri burdan aktarmaya devam edeceğim.
BaybuRtlu69
11-10-2012, 14:46
Arkadaşlar -batu- nickli arkadaşımızın ilgisi sayesinde, kız arkadaşımıza okulda yemek bursu sağlanmış durumda şuanda..
Kendisine çok teşekkür ediyorum...
Murat abiden (997TT) haber bekliyorum, ev kirası hakkında... Şuanda gelişmeler bu şekilde, kim ne yardım yaptıysa Allah kabul etsin.
az-çok demeden yaptığınız ve yapacağınız yardımlar içn Allah razı olsun
Kutluhan
11-10-2012, 15:05
Arkadaşlar -batu- nickli arkadaşımızın ilgisi sayesinde, kız arkadaşımıza okulda yemek bursu sağlanmış durumda şuanda..
Murat abiden (997TT) haber bekliyorum, ev kirası hakkında... Şuanda gelişmeler bu şekilde, kim ne yardım yaptıysa Allah kabul etsin.
valla helal olsun isim soy isim gönderirseniz bende ufak bir yardım yapmak istiyorum
Rica ederim emre,
Nakit burs konusunda biraz geç kalmışsız, kesin bişey söyleyemiyorum ama tekrar sorucam.
BaybuRtlu69
12-10-2012, 15:22
valla helal olsun isim soy isim gönderirseniz bende ufak bir yardım yapmak istiyorum
Tabi 'kutluhan' özel mesaj gönderdim, kayıtsız kalmayıp böyle bir yardıma elini uzattığn için çok teşekkür ederim.
Rica ederim emre,
Nakit burs konusunda biraz geç kalmışsız, kesin bişey söyleyemiyorum ama tekrar sorucam.
-batu- çok saol abicim ne diyim, şuanda duyduğum kadarıyla arkadaşımız bir ücret ödemeden yemegini yiyebiliyormuş. Allah razı olsun. Nakit burs konusunda ise, eğer birşeyler netlik kazanırsa sanırım artık kimseye muhtaç olmaz bu arkadaşımızda..
*Durum hakkındaki gelişmeleri burdan aktarıcam arkadaşlar. Kimlerin bu yardıma iştirak ettiğini öğrenince tam olarak burdan paylaşırım.
BaybuRtlu69
17-10-2012, 16:08
Durum Hakknıdaki gelişmeler şu şekilde arkadaşlar
Murat abi her ay bu arkadaşımızın kirasını ödeyecekmiş, ev sahibiyle irtibata geçilmiş.. Kendisine çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.. Bu konuda da yine öncü isim oldu sağolsun. Artık aylık kira derdinden bu arkadaşımızı kendisi kurtardı
Diğer Yardımda bulunan kişilerden de Allah razı olsun
Maddi konuda bu arkadaşımıza desteğinizi esirgemediğiniz için sağolsun, Allah kabul etsin bu yardımınızı...
KAAN YILDIZ
MELİH ÇINAR
GÜRSEL
ANIL KARAKAYA
RAMİZ AKSOY
SUAT KIRBIZ
Toplamda 320 Tl gibi bir yardım toplandı sayenizde, bu parayla okul kitapları ve okul gereçleri alınmış.. İstanbul'a bayrama dönüş için bilette yine kullanılacaktır..
Sayenizde bu arkadaşımız biraz daha mutlu. sizlere duacı.
Çok teşekkür ederim az-çok demeden yardımda bulunduğunuz için arkadaşlar...
usta bende isim soyisim olmadan gonderemedim ozelden yazarsan iyi olur.
BaybuRtlu69
24-10-2012, 11:40
usta bende isim soyisim olmadan gonderemedim ozelden yazarsan iyi olur.
Özel mesaj yoluyla gönderildi arkadaşım, Sağol..,
Durum Hakkındaki gelişmelerden haberdar ediyim arkadaşlar tekrardan..
Kız arkadaşımız şuan sizlerin sayesinde İstanbul'a dönmüş, ailesinin yanına bayram izni için... Her ayın 25 inde filan Murat bey (997TT) bu arkadaşımızın, Kirasını ödeyecekmiş sağolsun.. Bu konuda arkadaşımızın içi rahat, en azından kalacak yeri hakkında sıkıntısı kalmadı..
Ailesi hakkında edindiğim bilgi ise, babası ameliyat olması gerekirken sigortaya yeterli parayı yatıramayınca ameliyat hala olamamış, doktorun ayağa kalkma demesine rağmen kalkıp işe gitmeye başlamış birşeyleri kendi düzeltmek için fakat halen daha maddi anlamda gelirleri yok..
Şimdi bu kız arkadaşımız için, bayram dönüşü okulunda rahat edebilmesi için, okuyabilmesi için ve bir takım masrafları için tekrardan yardım talep ediyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla sadece okula dönüş içn bilet parası var duyum aldığım kadarıyla. Sizlerden edindiği maddi desteği, biraz ailesiylede paylaşmış borçları için.
Şimdiden Allah razı olsun yapacağınız ve yapmş oldğunz yardımlar için
BaybuRtlu69
24-10-2012, 22:57
Bu arkadaşımıza, burs verebilcek bir firma-kurum ayarlayamazmıyız arkadaşlar ?
BaybuRtlu69
10-11-2012, 17:48
Murat abi bu kız arkadaşımızın, bu ayki kirasını ödemiş.. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum..
Bu arkadaşımıza maddi konuda, okul masrafları vb şeyler için 1 ay daha yardımda bulunmak istiyoruz, kyk bursu çıkana kadar arkadaşlar..
Tekrardan bir el atarsanız bu konuya çok sevinirim. Okumak için çabalayan bu arkadaşımızı, sizlerin desteğiyle ayakta tutalım
Murat abi bu kız arkadaşımızın, bu ayki kirasını ödemiş.. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum..
Bu arkadaşımıza maddi konuda, okul masrafları vb şeyler için 1 ay daha yardımda bulunmak istiyoruz, kyk bursu çıkana kadar arkadaşlar..
Tekrardan bir el atarsanız bu konuya çok sevinirim. Okumak için çabalayan bu arkadaşımızı, sizlerin desteğiyle ayakta tutalım
şu anki durum nedir
güncel .. konuyu gec gordum, herkes gibi yardımcı olmak isterim.. durum nedir ?
Bu ay sonuna kadar sorunu yok,devlete bas vurusu olmustu,ay ıcınde sonuclanıcak bakalım...
konuyu şimdi gördüm balıkesir merkezdeyim yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım
Gimifayf
02-01-2013, 01:34
Konuyu açan abimiz sms yoluyla bana ulaşırsa ( 0beşyüz327787353 ) yarın bende okulumdaki arkadaşlarımla beraber karınca kararınca bi yardım toplayabilirim.
(Özel okulda okuyorum, inşallah miktar olarak biraz fazla toplayabilirim)
driftboy
02-01-2013, 11:21
Bu ay sonuna kadar sorunu yok,devlete bas vurusu olmustu,ay ıcınde sonuclanıcak bakalım...
bu ayın 7 sinde kyk bursunu 280 tl olarak alıcak abi yeni basvuru yapanlar ocak 7 de almaya başlıyo cünkü..
lethaldoze
02-01-2013, 13:51
Konuyu yeni gördüm ve techturkeye helal olsun diyorum. Kimse kayıtsız kalmamış.
Özellikle bağzı şeyleri üstlenen kişilerden ise Allah razı olsun.
BaybuRtlu69
22-01-2013, 20:26
Arkadaşlar Murat bey bu arkadaşımıza bu dönemlik kirasını yatırmış ev sahibine öyle duydum, Allah razı olsun yaptıkları için...
Konu içinde, 2.dönem kirasını ödemeyi isteyen kişiler vardı veyahut maddi anlamda yine destekte bulunmak isteyenler vardı..
Arkadaşımız şuan istanbulda, bundan sonra ayda 280 TL Kredi alacakmış devletten (burs çıkmamış).. fakat bu miktarın tabiki 220 TL si sadece ev kirası ve faturalarına gidicek. elde kalan çok cüzi bir miktar 50 tl filan olacak. ve ailesinden halen daha bir maddi gelir elde edememekteymiş, babası halen daha hastane işleriyle uğraşıyormuş..
bu arkadaşa yardımda bulunmak isteyenleriniz içn bir güncel diyelim..
Gerekli bilgileri pm alabilirmiyim yakın zamanda elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum bende.
BaybuRtlu69
24-01-2013, 13:25
Konuyu açan abimiz sms yoluyla bana ulaşırsa ( 0beşyüz327787353 ) yarın bende okulumdaki arkadaşlarımla beraber karınca kararınca bi yardım toplayabilirim.
(Özel okulda okuyorum, inşallah miktar olarak biraz fazla toplayabilirim)
Birazdan sms ile ulaşıyorum teşekkürler.
bu ayın 7 sinde kyk bursunu 280 tl olarak alıcak abi yeni basvuru yapanlar ocak 7 de almaya başlıyo cünkü..
280 TL kredi çıkmış müdür, fakat şuanda 1 kira borcu var sanıyorm..
Konuyu yeni gördüm ve techturkeye helal olsun diyorum. Kimse kayıtsız kalmamış.
Özellikle bağzı şeyleri üstlenen kişilerden ise Allah razı olsun.
Murat bey, gürsel abi ve konuya ilgi gösteren ismini sayamadğım herkesten gerçekten ALLAH razı olsun arkadaşlar..
TechTurkey bu konuyada kayıtsız kalmadı..
Gerekli bilgileri pm alabilirmiyim yakın zamanda elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum bende.
Gerekli bilgileri pm liyorum birazdan. teşekkürler
BaybuRtlu69
24-01-2013, 13:35
Arkadşlar bu arada, konuyla ilgili bilgi vermek istiyorum. Daha önce yardımda bulunmuş olanlarınız ve konuyu görenleriniz içinden merak edeniniz vardır..
Herkesten ALLAH razı olsun. İlkte yapmış olduğunuz yardımlar sayesinde arkadaşımız 1-2 ayı bildiğim kadarıyla en hafif sıkıntılarla atlattı..
Ailesinin durumunda bir gelişme olmadığı için ordan kendisine maddi bir gelir gelmiyormuş, sadece sizlerin yardımıyla 1-2 ay geçti ve murat beyin ilk 2-3 ay (bildiğim kadarıyla) kirasını ödemekle geçti...
Arkadaşımız adına herkese teşekkr ediyorum gerçekten kayıtsız kalmadığınız için...
Önümüzdeki günlerde, 2.dönem harçları yatmaya başlanacak 380 tl civarı diye hatırlıyorum, bu arkadaşımıza bu konuda yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Bunun yanında okula dönüş harçlığı ve tekrardan 2.dönem kitaplarının alınabilmesi extra masraflar olucaktır, elinizden geldikçe birşeyler olursa kendi adıma böyle birşeye vesile olduğum içinde çok sevinicem
Herkes ufak tefek demeden bir yardımda bulunabilirse yine bununda altından kalkılmış olur evvelAllah...
yardımda bulunmak isteyen olursa bana ulaşabilirsiniz isim soyisim için veyahut pm gönderdiğim üyelerden alabilirsinzve cep telefonum konunun ilk mesajında yazılıdır.
isim soyisim pm alabilir miyim
BaybuRtlu69
24-01-2013, 14:05
isim soyisim pm alabilir miyim
Pm olarak İsim soyisim gönderilmiştir, teşekkür ediyorum..
Gönlünüzden kopan, imkanınızın el verdiği yardımla inşallah bazı sıkıntıları hafiflemiş olur bu arkadaşımızında.
Havale yaparsanız eğer, konu altından bilgilendirme yaparsanız bende bu arkadşımıza ulaşıp hesabına bakmasını ileteceğim.
Allah herkesten razı olsun tekrardan diyelim
öncelikle böyle bir şeye vesile olduğun için allah razı olsun kardeşim.
konuya ilgi gösteren herkese de teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.
arkadaşımız hakkındaki gelişmelerden de ara-ara bilgilendirirsen iyi olur bizi hatırlatmış olursun bizde imkanımız olduğu kadar birşeyler göndeririz.
tekrar teşekkürler. kolay gelsin.
BaybuRtlu69
25-01-2013, 10:12
öncelikle böyle bir şeye vesile olduğun için allah razı olsun kardeşim.
konuya ilgi gösteren herkese de teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.
arkadaşımız hakkındaki gelişmelerden de ara-ara bilgilendirirsen iyi olur bizi hatırlatmış olursun bizde imkanımız olduğu kadar birşeyler göndeririz.
tekrar teşekkürler. kolay gelsin.
Dunde telefondan konusmustuk zaten.cok tesekkur ederim sizede Allah razi olsun.
Suan durum yazdigim gibi sıkıntili bizlerin(sizlerin) destegiyle insllah en azindan harc parasina yardmci olablrz.
okankrgz
25-01-2013, 11:57
Bilgileri pm alabilir miyim elimizden geldiğince yardımcı olalım arkadaşa
BaybuRtlu69
25-01-2013, 19:07
Pm ile gönderdim okan bey.. ALLAH Razı olsun.
Konuyla ilgili kayıtsız kalmayalım arkadaşlar, gerçekten halen daha zor bir durumda bu arkadaşımız
BaybuRtlu69
28-01-2013, 15:20
FRTDI nickli arkadaşımız, bugün bir mıktar yardımda bulunabilmiş...
Kendisine burdan da tekrardan teşekkür ediyorum... İnşallah 2 haftaya kadar zor durumda olan bu arkadaşımız için okulunun harç parasını denkleştirebiriz
Ailesinden malesef bir katkı görememkteymiş, babası devlet hastanesine hergün gidip gelmekteymiş ve bildiğim kadarıyla ilaç parası bulmakta bile haylı güçlük çekiliyormuş.
Aileyede yardımda bulunmak isteyenleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım inşallah.
Allah yapacak olduğunuz ve yapmış olduğunuz yardımı kabul etsin.
BaybuRtlu69
28-01-2013, 22:14
güncel .. konuyu gec gordum, herkes gibi yardımcı olmak isterim.. durum nedir ?
PM göndermiştim müdür, ve konuda son bilgileri aktardım
BaybuRtlu69
31-01-2013, 21:50
Konu guncel arkadaslar yardimlarimizi eksik etmeyelim
Mcy ve frtdi nickli arkadaslarimizin destegi sayesinde suan 150 tl toplanmis bu miktarda, gecmis donemden 1 aylik ev kirasi borcuna gidecekmis ogrendigim kadariyla.
Harç ucretini insllh toplamasinda yardimci olablrz bu kiz ogrencinin
BaybuRtlu69
06-02-2013, 10:53
beyler güncel.. Son 15 gün harç işlemleri için.
İmkanınız el verdikçe ufakta olsa yardım yaparsanız, yük iyice hafifleyecek inşallah sizlerin sayesinde
beyler güncel.. Son 15 gün harç işlemleri için.
İmkanınız el verdikçe ufakta olsa yardım yaparsanız, yük iyice hafifleyecek inşallah sizlerin sayesinde
kaç eksik dostum
BaybuRtlu69
06-02-2013, 11:39
kaç eksik dostum
müdür şuanda toplanılan mcy ve Frtdi nickli arkadaşlarımız sayesinde 150 tl...
İnşallah önümüzdeki hafta benimde elime para geçince bir miktar bende yardımda bulunmaya çalışıcam tkrardan.
Fakat şuanda bu arkadşımızın kira borcu ve yeni gelen kirasıyla birlkte sadece bu 300 tl gibi birşey...
Birde 15 gün içinde ödenmesi gereken 380 tl civarı harç işi var okul için...
Vakit daraldıkça ve durumu duydukça üzülüyorum fakat elden ancak bu geliyor. inşallah şuanda yapılacak bazı yardımlarla en aza indirgenebilir bu maddi sıkıntılar..
İlk başlarda yapılan yardımlar yerini buldu ve herkees hayır duasını aldı. Bu seferde inşallah imkanı olan arkadaşlardan şu konunun hallolması için, destek bekliyorum kendi adıma
Kardeşim , ilk sayfadaki hesap no yu mu kullanıyoruz ?
BaybuRtlu69
06-02-2013, 11:48
Evet müdür. Eğer internet üzerinden havale yaparsan isim gerekiyormuş. İsmi özel mesajla gönderiyorum...
Çok teşekkürler ve Allah razı olsun... Eğerki bi yardımda bulunursanız, burdan beni haberdar ederseniz, arkadaşımıza bilgi veriyim hesabını kontrol etmesi içiin
BaybuRtlu69
06-02-2013, 11:54
680 civarımı lazım yani
okul için şuanda gözüken bu abi, fakat ailevi sorunlarıda çok maddi olarak. ilk mesajdada yazmıştım ev kira, baba hasta çalışamıyor şuanda...
ki bilmediğimde daha neler vardırda, ben şuanda bu arkadaşımızın okulu için uğraşıyorum. Bu ay devletten alacağı kredininde yarısından çoğu ev kirasına verilcekmiş istanbulda sanırım.
Şimdi bu bizlerin yapacağı yardımlar ise, arkadşın eğitimi için ayrılcak inşallah.
Berkant_R32
06-02-2013, 12:01
dostum bana da yollar mısın arkadaşın bilgilerini?
isim-soyisim v.s.
BaybuRtlu69
06-02-2013, 12:14
Abi, ismini bilmiyorum ama burdanda teşekkür etmek istedim sana...
Allah razı olsun... Hesap kontrol edilmiş ve bu arkadşımızın yüzündeki tebessüm oluverdi bu durum...
Bu şekildeki yardımlar sayesinde inşallah 15 güne kalmadan, sıkıntılarının kendine ait olan kısmı atlatılır.
Herhangi bir sorunuz veya aklınızda kalan birşey olursa veya bilgi almak isterseniz, cep telefon numaram konu başındaki ilk postta yazılı
BaybuRtlu69
06-02-2013, 18:01
dostum bana da yollar mısın arkadaşın bilgilerini?
isim-soyisim v.s.
Pm gönderdim arkadaşım sağol
BaybuRtlu69
08-02-2013, 23:18
Arkadaşlar harçlar ayın 18 inde son günmüş...
Bazı yardımsever arkadşlarımız abilerimiz sayesinde şuanda sanırsam 200-250 TL gibi bir rakamla ev kirası - harç çıkışmış olacak...
eğerki fazlasıda olursa, sizin gönlünüzden gelirse sanırım bu kıza harçlık olarak kalır gittiğinde okul masrafları için
Pm attım konuyla alakalı bana bi dönüş yaparsan sevinirim.
Bende bir pm bekliyorum yardım için hazırım . bilgi geldigi an banka evime 30 sn mesafede para hazır.
coolvtec
09-02-2013, 11:14
ben de bilgiler için pm alabilir miyim?
BaybuRtlu69
11-02-2013, 00:31
Pm attım konuyla alakalı bana bi dönüş yaparsan sevinirim.
Kardeşim, babası için yeşil kart olayını sormuştum fakat haber bekliyorum halen.
Bende bir pm bekliyorum yardım için hazırım . bilgi geldigi an banka evime 30 sn mesafede para hazır.
pm göndermiştim zaten Allah razı olsun
ve şuanda bildiğim kadarıyla arkadaşlar 385 TL olan harç parası birikmiş, sizlerin sayesinde...
az-çok demeden yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun demek düşer banada...
1 Aylık kira borcu kalmış bildiğim kadarıyla... Ailesinden bir destek göremediği için, inşallah yine sizlerin yardımıyla umuyorumki bu da aşılır...
- merak edenleriniz olursa diyede öğrendiğim kadarıylada ayın 7 sinde almış olduğu 280 tl lik kredi de, eve verilmiş, kira borçları için ev sahibinin ısrarlarına dayanamaraktan.
1 aylık kira parası kalmış arkadaslar yardımı kesmeyelim
BaybuRtlu69
11-02-2013, 20:51
An itibariyle öğrendiğime göre, elektrikleri kesilmiş sayaç götürülmüş :(
Ne kadar kötü bir durum yarabbi ya.
minimal_freak
11-02-2013, 21:10
devlet yurdunda neden kalmıyor, konuyu okuyamadım kusura bakmayın, bu arada bende ısım soyısım alabılır mıyım havale ıcın
BaybuRtlu69
11-02-2013, 21:11
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/146760-acil-satilik-toshiba-laptop.html
bu arkadaşa yardım için laptopumu satıyorum arkadaşlar, ilan burda buyrun.
BaybuRtlu69
11-02-2013, 21:12
devlet yurdunda neden kalmıyor, konuyu okuyamadım kusura bakmayın, bu arada bende ısım soyısım alabılır mıyım havale ıcın
Kaldığı yerde devlet yurdu yok ve zaten çıkması bile öyle zor ki işleri, bu haliyle bile burs çıkmadı, devlet kredi vermiş ancak..
Pm liyorum arkadaşım
Hadi hayırlısı beklemedeyim.
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/146760-acil-satilik-toshiba-laptop.html
bu arkadaşa yardım için laptopumu satıyorum arkadaşlar, ilan burda buyrun.
sen var ya harika bi adamsın emre başka bi lafım yok sana.çok yaşayasın .:icon_tup:
BaybuRtlu69
12-02-2013, 23:52
sen var ya harika bi adamsın emre başka bi lafım yok sana.çok yaşayasın .:icon_tup:
eyw dostum sağolasın...
Senden de ALLAH Razı olsun...
Laptopta hayırlı uğurlu olsun, senden aldığım miktarın 500 TL sini aileye yarın elektirklerinin açılmasında bir miktar yardımım olsun diye vericem...
Başımızın gözümüzün sadakası olsun bu da, elden fazlası gelsede yapsak...
Allah düşürmesin hiç birimizide bu zor durumlara
ensoztrk
13-02-2013, 00:42
Elden maddi olarak bişeyler gelse bizde yardım etsek ama helal olsun size. Dualarımızla yardımcı olmaya çalışıyorz bizde :(
eyw dostum sağolasın...
Senden de ALLAH Razı olsun...
Laptopta hayırlı uğurlu olsun, senden aldığım miktarın 500 TL sini aileye yarın elektirklerinin açılmasında bir miktar yardımım olsun diye vericem...
Başımızın gözümüzün sadakası olsun bu da, elden fazlası gelsede yapsak...
Allah düşürmesin hiç birimizide bu zor durumlara
amin kardeşim benim..
arkadaşın bilgilerini ve şuan acil ihtiyaç durumunu pm alabilir miyim
Kardeşim en sonunda halledebildim. Özel Mesaj atıyorum
Bende gecen hafta okulda bir ogrencime denk geldm ustu basi cok kotuydu bir kiz cocugu 5.sinifa gdyor tahminimce ve durumu yokunda yoku anne calismiyo baba yok akraba yok konu acabilirm ama bn para istemiyrm kiyafet ve ayakkbi talep etcm...bir cocugu bastan sona gydrmk zor olmaz dye dsunuyrm...mudur yardmcdyla konusup yrdmci olmk istyn ark irtbata geceblrz
Firat.M3
16-02-2013, 02:53
şuanda ne eksiği var öğrencinin ? okulda yıllık veya dönemlik ücreti toplu ödeyerek düzenli yemek yeme imkanı var mıdır? Varsa 1 yıllık okuldaki yemeğini karşılarım. Harçla ilgili eksik varsa onu da tamamlayayım.
Edit: özel mesajla ulaşırsan sevinirim. konu gözümden kaçmasın.
Banami yazdiniz hocam...bauburtluyami:)
BaybuRtlu69
16-02-2013, 10:38
Bende gecen hafta okulda bir ogrencime denk geldm ustu basi cok kotuydu bir kiz cocugu 5.sinifa gdyor tahminimce ve durumu yokunda yoku anne calismiyo baba yok akraba yok konu acabilirm ama bn para istemiyrm kiyafet ve ayakkbi talep etcm...bir cocugu bastan sona gydrmk zor olmaz dye dsunuyrm...mudur yardmcdyla konusup yrdmci olmk istyn ark irtbata geceblrz
Müdür, konuyla ilgili bugün biryerle görüşeceğim, dün gördüm yazını fkat yeni cevap yazabiliyorum. Kıyafet konusunda inşallah bu kardeşimize bir yardımda bulunabiliriz.
şuanda ne eksiği var öğrencinin ? okulda yıllık veya dönemlik ücreti toplu ödeyerek düzenli yemek yeme imkanı var mıdır? Varsa 1 yıllık okuldaki yemeğini karşılarım. Harçla ilgili eksik varsa onu da tamamlayayım.
Edit: özel mesajla ulaşırsan sevinirim. konu gözümden kaçmasın.
Allah razı olsun, özel mesaj gönderdim abi.
* Ve yardımı geçen herkesin sayesinde, harç ücreti tamamlandı arkadaşlar...
isimlerinizi tek tek saymıcam, Allah biliyor görüyor, yaptığınız yardımı kabul etsin...
Şuanda elektriklerinede kavuştular evlerinde, tabi sıkıntıları bitmiş değil sanırm bildiiğim kadarıyla baba halen rahatsız evde yatıyor..
Kız öğrenci arkadaşımız içinse kalan sadece 1 aylık filan kira borcu kaldı diye biliyorum, onun dşnda tkrardan herkese çok teşekkürler.
TechTurkey'le gurur duyuyorum.
Eyvallah ayakkbi numarasni soraym mudr yrdmcsna doneym sana kardesm cizme gbi bi bot olsa super olur...birde ust bas ykmu tekstilci yardmsever arkdslar:) bi pantolun bi kazak tesekkurler
Firat.M3
19-02-2013, 00:12
Eyvallah ayakkbi numarasni soraym mudr yrdmcsna doneym sana kardesm cizme gbi bi bot olsa super olur...birde ust bas ykmu tekstilci yardmsever arkdslar:) bi pantolun bi kazak tesekkurler
butür şeyleri toplayıp ilköğretim öğrencilerine falan da dağıtabiliriz. herkesin evinde vardır giymediği şeyler.
selam gereklı olan bılgılerı banada pm atarmısın ?? zaten adağım vardı onu yerıne getırmem ıcın karsıma cıkmıs oldu bu konu
Halen güncel değilmi kardeşim