Arkadaşlar Merhaba herkese... (Konuyla ilgili son gelişmeler 5.sayfada)
Sizlere Zor Bır durumda olan bir Kız arkadaşımdan bahsedicem, ciddi anlamda durum vahim..
Kendim kayıtsız kalamadım, ufak tefek bende maddı konuda destek oldum ama kendimde öğrenci durumundayım, yapabilceklerim sınırlı
neyse bahsettiğim arkadaşımız Bir Kız... İstanbuldan, Balıkesir üniversitesi Muhasebe vergi uygulamarı 2.öğretiminde okuyor.
OKula gecikmelii geldi zaten, sonradan öğrendik ki bu arkadaşımız harç parasını bile son güne kadar çalışarak biriktirmiş ve istanbuldan balıkesir gelirkende teyzesinden ufak bir harçlık alarak gelmiş...
Şahsende tanıdığım biri, gönlüm el vermedi bu duruma. kız arkadaşımızın aileside istanbulda zor durumda kiradalar ve babası şuan çalışamaz durumdaymış 3 yerinde fıtık varmış evde yatması ve ameliyat olması gerekiyormuş..
Tüm bu zorluklara rağmen okumayı kafaya koyup kalkp gelmiş ama sıkıntı içerisinde cebinde harçlığı yok.
Duyum aldığım kadarıyla bu şekilde ailesinden de bir destek göremezse tekrar evine istanbula geeri dönecekmiş. okulu bırakp... kı bunu yapmaya kalksa bile dönüş parası yok, okulda yakın arkadaşlar arasında para toplanılıp bi bilet alınabilir ancak..
Böyle okumak için direnen arkadaşımıza bizler okulda 3-4 kişi aramızda para toplayıp aralıklarla veriyoruz.
Zaten KYK ya burs başvurusu yapmş ve sıkıntısının sadece bu burs çıkınca geçeceğini söyledi yani 1-2 ay idare edemiceği için dönüşü düşünür duruma gelmiş.
Sizlerde ALLAH RIZASI İÇİN, bu arkadaşımızın okuyabilmesi için daha doğrusu 1-2 ay geçinebilmesi için biraz yardım talep ediyorum.
Kayıtsız kalmayıp, arkadaşımızın hesabına gönlünüzden koptğu bir miktar yardımda bulunursanız çok sevinirim..
Az çok demeye bile gerek, 1 TL bile şuan bu arkadaşımızın geçinmesi için çok önemli..
Kaldığı apartın kirası 175 tl, bu ayınki ödenmiş durumdaymış ama birdahaki ay ödeyemiceği için zaten atılacakmş.
Bende çok şaşırdım bu durum karşısında ama, böyle hayatlarda var. daha bır çok şey varda başınızı ağrıtmıyım..
Özetle; Bu kız arkadaşımıza Biraz Yardım ederseniz, çok mutlu olucaktır. ve sizlere duacı olucaktır.
Allah yapacağınız yardımı kabul etsin demek düşer bana.
Kayıtsız kalmayıp, az çok demeden yardımda bulunacak olan herkesede şimdiden teşekkürler.
*Peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur : ''Yapılan iyi işler insanı kötülüğe düşmekten korur. Gizlice sadaka vermek Allah'ın gazabını söndürür ve sıla-i rahim ömrü uzatır. Her iyilik sadakadır Dünyada iyilik sahipleri âhirette de iyiliğe mazhar olurlar. Dünyada kötülük yapanlar âhirette de kötülükle karşılaşırlar. Cennete ilk girecekler iyilik yapanlardır."
İçiniz rahat olsun, yapacağinız yardım hayırlı olsun..
Arkadaşımızın hesap numarası ;
Türkiye İŞ Bankası
İBAN no: TR07 0006 4000 0012 1250 3304 16
Hesap no: 2125 0330416
'Sorularınız İçin Bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar: 0553 252 01 yetmiş... Emre