Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekici Aracı Düşürürse..
Abiler kardeşler yaklaşık 1 - 1,30 saat önce Küçükyalı atatürk Caddesinde, Trafik Vakfı Çekicisi iki aracı çekmeye geldi.. Önce ilk arabayı çekip sonra diğer arabayı gelip çekiceklerdi.. Fakat hesaba katmadıkları bişey oldu.. Aracı kaldırmışlardı tam çekicinin üstüne koyarken araç geriye doğru düştü.. Marka model o anda heyecanla ayırt edemedim ama son modellere benzeyen beyaz hatchback bir araçtı.. Komple arka tekere kadar hatta diferansiyelin bile yerde olduğunu gördüm, birde düşerken kamyonun demiride çarpınca yandan kapı tarafıda içine girmişti.. Sahibi doğal olarak tüm haklarıyla direk olay yarattı.. Esnaflar falanda çekiciye yüklendiler bildiğiniz trafik felç oldu ve sağlam bi olay koptu.. Esnafın bu işe tepki vermesinin sebebi bunun aynı noktada düşen ikinci araç olmasıydı.. Daha önce tam aynı noktada son model Audi A6 yı düşürmüşlerdi ve sahibi çekici görevlisini silahla vurmuştu..
Yazık valla ya bayram öncesi adam araçsız kaldı.. Yani bu maddi açık 5 cm değilki kapansın burdan Edirneye yol olucak açığı böyle şeylerle kapamaya çalışıyorlar.. Tamam haklılar kurallara ters düşen bir durum var ki çekiliyor ama ozaman işini adam gibi yapsınlar kaldıki o muhiti bilen bilir arabayı bırakcak en ufak bir yer yok mecburi bırakıyoruz hepimiz.. Müstehak bence böyle ciddiyetsiz iş yapanlara.. İkinci araca yetişçem diye bir adamı daha arabasız bırakıcam diye heycandan araç düşürüyorlar ya.. (Sözümü tüm polislerimize genelleyerek söylemiyorum, görevini bukadar ciddiyetsiz ve önemsiz yapanlara söylüyorum).
Fotoğraf çekemedim kusura bakmayın..
Şimdi bundan sonra uygulancak prosedür nedir merak ediyorum.. Sahibine yeni araçmı verilecek.. Yada hasarmı onarılcak.. Bayram öncesi araçsız bırakılmalarına çözüm üretilcekmi.. Olay bu memura ne tarz iş açıcak? nedir ne değildir hep merak etmişimdir. Sonuçta adam ben yenisini istiyorum dese bu nekadar sürede gerçekleşir..
berkay_aydin
24-10-2012, 13:18
Haksız yere çektikleri araçları sayarsak, kat kat çıkar ceplerinden inşallah...
bu tür adamları sağlam bir avukatla beraber iyi bir tazminata, maddi manevi durumu ne olursa olsun, mahkum edip süründürmek lazım. bilgisizlikten cahillikten başka bişey değil.
Mivec_4G63
24-10-2012, 13:23
Kendi Haberini Sunmak - Otomobili Pert Edilen Adam - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/59630/kendi-haberini-sunmak-otomobili-pert-edilen-adam)
Kendi Haberini Sunmak - Otomobili Pert Edilen Adam - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/59630/kendi-haberini-sunmak-otomobili-pert-edilen-adam)
Çok doğru söylemiş.. İhmarkarlık, beceriksizlik, iş bilmezlik, ciddiyetsizlik.. başka birşey değil.. Ve dediğide doğru.. Çekiciye belge sorma gibi bir hakkımız da var..
Dün bende Erzurumun yoğun caddelerinden birinde yaklaşık yarım saat park yeri aradım.3-4 defa aynı yerde döndüm ancak bulamadım.En sonunda bi polis aracının arkasına gittim park ettim 10 dk sürmeyecek bi işim vardı.işimi hallettim geldim polis aracın resimlerini çekiyo.Memur bey napıyosunuz felan bi muhabbet geçti yarım saat park yeri aradığımı felan söyledim neyse bu seferlik bayram üstü ceza yazmıyorum.polis aracının arkasına park etmen de büyük cesaret felan dedi :D öyle atlattım bende.
Eğer adam ihtiyacı olduğunu belirtirse sanırım bayram için adama bi araç tahsis ederler.Onun dışında da hasar oranı eğer fazla ise sanırım aracın değerinde ödeme yaparlar.Yok eğer belirli bi %'nin altında ise hasarını karşılarlar.
Dün bende Erzurumun yoğun caddelerinden birinde yaklaşık yarım saat park yeri aradım.3-4 defa aynı yerde döndüm ancak bulamadım.En sonunda bi polis aracının arkasına gittim park ettim 10 dk sürmeyecek bi işim vardı.işimi hallettim geldim polis aracın resimlerini çekiyo.Memur bey napıyosunuz felan bi muhabbet geçti yarım saat park yeri aradığımı felan söyledim neyse bu seferlik bayram üstü ceza yazmıyorum.polis aracının arkasına park etmen de büyük cesaret felan dedi :D öyle atlattım bende.
Polislerden korkmamız mı gerekiyordu ki? diyemedin ya la :D
yasin_oguz
24-10-2012, 13:31
Mahkeme açarak araç bedelini karşı tarafdan talep edebilir haklı olarakda kazanacaktir. Veysi Ateş'de aracını tekrardan almıştı..
Çekici araçlarında sigortası var o ödüyo araca yapılan bütün masrafı ancak o aracı çekmeye çalışan elemanıda sağlam bi pasta cila çekmek şart
Çekici araçlarında sigortası var o ödüyo araca yapılan bütün masrafı ancak o aracı çekmeye çalışan elemanıda sağlam bi pasta cila çekmek şart
kendi çalışıp alın teriyle almıyor ya nerden bilsin onun o insan için değerini.. En basitinden bizde peugeot var ama benim arabam benim mercedes im, başkasının doğanı şahini onun mercedes i dir.. Yani zaten durum daha iyi olsa daha iyisini alırız hepimiz.. Anlayamıyorum sanki bu tarz ciddiyetsiz olan bazı görevlilerde hazımsızlık ve çekememezlik var.. bi de şekil koymuyorlarmı orda bitiyorum.. "dua et yanında kız arkadaşın var", yada forumdan İlker Aktaş kardeşimize yaptıkları gibi gece gece "Banane git kızı nasıl bırakırsan bırak aracı bağlıyorum. (sebep dizel araçta bağıran egzoz varmışmış, ki böyle bir durum yok)" bu mentaliteye sahip görevliden zaten ne beklersin ki..
kendi çalışıp alın teriyle almıyor ya nerden bilsin onun o insan için değerini.. En basitinden bizde peugeot var ama benim arabam benim mercedes im, başkasının doğanı şahini onun mercedes i dir.. Yani zaten durum daha iyi olsa daha iyisini alırız hepimiz.. Anlayamıyorum sanki bu tarz ciddiyetsiz olan bazı görevlilerde hazımsızlık ve çekememezlik var.. bi de şekil koymuyorlarmı orda bitiyorum.. "dua et yanında kız arkadaşın var", yada forumdan İlker Aktaş kardeşimize yaptıkları gibi gece gece "Banane git kızı nasıl bırakırsan bırak aracı bağlıyorum. (sebep dizel araçta bağıran egzoz varmışmış, ki böyle bir durum yok)" bu mentaliteye sahip görevliden zaten ne beklersin ki..
Mesleğin havası olsa gerek.Bi şımarıklık bi şımarıklık.. :D Hani genel konuşmuyorum ancak ıslak sopayla dövülecek o kadar çok polis var ki..
Hep alttan aldığımız için bu haldeyiz zaten.Yani birşeylerden kaçıyoruz.Bu cam filmi meselesi.***** avukat bu konunun üzerine gitmeseydi belki hala polisler bizim cam filmlerimize çizik atıyor olacaktı.Ben karar verdim bundan sonra sonunda haksız olcağımı bilsem bile o polisi yorcam.
Beni egsozdan durdurdu ceza yazcak.Desibel ölçümü yapmaya zorlayacağım o polisi.Kanıtlasın.***** cezayı ne olursa olsun yazıcak.Ama yorulsun biraz.Kolay olmasın..Bilmiyorum ne kadar işe yarar ancak terörist muamelesi görmek beni çok rahatsız ediyor..
Mesleğin havası olsa gerek.Bi şımarıklık bi şımarıklık.. :D Hani genel konuşmuyorum ancak ıslak sopayla dövülecek o kadar çok polis var ki..
Hep alttan aldığımız için bu haldeyiz zaten.Yani birşeylerden kaçıyoruz.Bu cam filmi meselesi.***** avukat bu konunun üzerine gitmeseydi belki hala polisler bizim cam filmlerimize çizik atıyor olacaktı.Ben karar verdim bundan sonra sonunda haksız olcağımı bilsem bile o polisi yorcam.
Beni egsozdan durdurdu ceza yazcak.Desibel ölçümü yapmaya zorlayacağım o polisi.Kanıtlasın.***** cezayı ne olursa olsun yazıcak.Ama yorulsun biraz.Kolay olmasın..Bilmiyorum ne kadar işe yarar ancak terörist muamelesi görmek beni çok rahatsız ediyor..
Kardeşim el elden üstündür eyvallah ama bir gün öyle bitanesine denk gelirsin ki bu sefer o seni yorar başınada çok güzel iş alırsın.. :D
bkz. Mesut komser :D
https://www.facebook.com/video/video.php?v=310650225690793
SULTANOGLU
24-10-2012, 13:59
Hayal etmek bile istemiyorum... baskasinin aracina dahi olsa feci sibir bozucuuuu
Hayal etmek bile istemiyorum... baskasinin aracina dahi olsa feci sibir bozucuuuu
Hemde ne biçim.. İlla yeni olmasıda gerekmiyor aracın.. Mesela benim aracım 2001 model ama bende apayrı bir değeri var gözümde.. Yerini 2012 406 da çıksa dolduramaz :) o araç o dur bende yani.. Yenisini alıp versede eski aracımı isterdim nekadar imkansız olsada..
chatlaxs
24-10-2012, 14:04
sorumluluk sigortası vardır/olması gerekir oradan karşılanır :heyoo:
Kardeşim el elden üstündür eyvallah ama bir gün öyle bitanesine denk gelirsin ki bu sefer o seni yorar başınada çok güzel iş alırsın.. :D
bkz. Mesut komser :D
https://www.facebook.com/video/video.php?v=310650225690793
Yok benim saygım devletimin polisine sonsuzdur.Demek istediğim karşılığında aynı saygıyı görmek sadece :) Yani şu bahsettiğim şımarık tavırlı polislere :)
Ben ilk cezamı ehliyetimi aldıktan 2 gün sonra yedim.Bizim burada bi Avm kavşağı var.oraya yaklaşık 200 mt geride de trafik ışıklı küçük bi dönemeç var.bu bahsettiğim ışıklar bana yeşil yanıyordu.hemen geçtikten sonra karşı şeritten Transit Connect polis arabası 'nı ışıklarda beklerken gördüm.araç belli bi hızdaydı ve gaz pedalında değildi ayağım.Egsozdan ise bi küçük rolanti sesi dışında hiçbirşey yoktu.Yani ben bile güçlükle duyuyodum.Polis hemen ışıklardan döndü peşime takıldı.avm kavşağındaki ışıklarda hemen arkamda durdu.Sanırım kalkışta egsozu dinliyecek. :D hafif bi gazla kalktım ancak aşırı bi ses çıkmadı zaten.bi 50 mt gittikten sonra plakayı megofon ile soyleyerek sağa çekmemi söyledi.durdum .ilk "ehliyetli"çevirmem ceza yiyicem muhtemelen.bi heyecan dil felan tutuldu tabi :D
direksiyondaki polis indi ellerini arkadan bağladı güneş gözlükleri gözünde göbeğini de şişirmiş bi pozisyonda bende indim tabi araçtan "delikanlı ehliyeti göster bakayim" dedi.diğeri telefonla konuşuyordu araçta indi ancak hala konuşmaya devam ediyor.geldi arabada spor yay vardı yanlış hatırlamıyosam.lastikle çamurluğun o araya ayağını sokuşturdu.Düşünen adam heykeli varya hani.o pozisyonda.dirseğini dizine yasladı eli kulağında telefonla konuşuyor.ondada güneş gözlükleri felan..yani benm kastettiğim böyle bi şımarıklık.
Yoksa kurallara uymuyoruz diye ceza yazmalarına sitem ettiğim yok.sadece o kendini beğenmiş davranış sergilemelerine sinir oluyorum :D
Edit : bu arada ceza yedim. :D Tutarını hatırlamıyorum ancak Cam filmi , egsoz için ceza yedim.Spoileri da söktürme sözü vermiştim.Araç : 1.6 AWD impreza idi :)
Ne kadar boş laf konuşuyorsunuz
Arabayı polismi çekip yukluyor yaninda gorevli cekici soforumu ?
benim 106 gti'in ön sağ aks park ederken durduk yerde kırıldı, lastik filan koptu, kaza yapmış gibi... neyse çekici çağıralım dedik, araba çok basık olmamasına rağmen herifler çekemedi, sağ ön çamurluğu içine göçürdüler, sağını soluna vurdular, sonra 2. çekici geldi biri önünü kaldırdı, diğeri çekti vs. arabanın içine ettiler. Sigortayı aradım, durumu anlattım, çekici zaten sigortanın yönlerdiği çekiciydi, gittik sağolsunlar bir adres gösterterek arabayı yaptılar... Ama tabi artık sağı solu düzeltilmiş boyatılmış bir arabam vardı.... maalesef oluyor böyle şeyler.. herifler de bilinçli yapmıyor tabiki.
Kim nederse desin her cektigi aractan pirim aliyorlar ...
rekord2000
24-10-2012, 14:41
Bi dakka yaa! Ataturk caddesinde arac mi cekmeye basladilar? Tam olarak nerde oldu? Orda dogdum buyudum daha gormemisim bole bisey, ibni sinanin onune falan biraksa hadi neysede arkadas oralarda araba birakicak yer bulmak ayri dert zaten! Yazik ya:(
Emrecan-R
24-10-2012, 14:44
bende ordaydımda görmedim
Emrecan-R
24-10-2012, 14:48
Bi dakka yaa! Ataturk caddesinde arac mi cekmeye basladilar? Tam olarak nerde oldu? Orda dogdum buyudum daha gormemisim bole bisey, ibni sinanin onune falan biraksa hadi neysede arkadas oralarda araba birakicak yer bulmak ayri dert zaten! Yazik ya:(
oo çoktan ben bizim arabanın arka koltuğunda uyurken bizim arabayı çekceklerdi uyardılar
rekord2000
24-10-2012, 14:52
oo çoktan ben bizim arabanın arka koltuğunda uyurken bizim arabayı çekceklerdi uyardılar
Allah Allaaah olaya gel! Belirli yerlerdemi cekiyolar yoksa herhangi bi yerde alip gidebilirler mi? Benim berber var iso migrosun karsisinda hep onun onune birakirim ben almasinlar arabayi saci sakali kestirirken:)
Emrecan-R
24-10-2012, 14:56
Allah Allaaah olaya gel! Belirli yerlerdemi cekiyolar yoksa herhangi bi yerde alip gidebilirler mi? Benim berber var iso migrosun karsisinda hep onun onune birakirim ben almasinlar arabayi saci sakali kestirirken:) alırlar abi sabahtan akşama kadar kaç tane araba çekiyorlar.
rekord2000
24-10-2012, 15:02
Vay arkadas olaylar olaylar 3 ay gelmedik k.yalida neler olmus! Yazik dusen arabayada uzuldum. Demekki trasa gelince arabayi eski evin onune koymaktan baska care yok:(
her işte kaza olur çekici işine bakan normal memur gibi bir görevli polis değil,
sigorta karşılar yedek aracıda aracın götürüldüğü servis temin eder,
kazadır olur, adam işini yapmaya çalışıyor neticede abartmaya gerek yok dünya malı için adam vurmak öldürmekte garip hani, bedeli neyse zaten ödenecek bir şey için sıkıntıya gerek yok
polislerle ilgili devamlı farklı konularda haberler konular açılmaya başlandı .. dün emreydi sanırım polise bişey sormak için durdugunda arabasını baglıyorlarmıs onu yazmıstı ... ve bir sürü haber ... her seferindede bi kulbuna uydurma çabaları :) 1 i küfrederse geçersin 2. küfrederse döversin ama 3.ü küfrederse dönüp kendinde bi hata aramak lazımdır diye düşünürüm hep ...
forumdaki polislerde kusura bakmasın ama minibüs muhabbettine döndü artık polis muhabetide ... istisnalar kaideyi bozmaz dicek kadar az kaldı iyi polisler veya görevini yapanlar ...
eniştemin belediyeye ait şirket aracınıda düşürdüler, arkasından gelen ford transitte duramayıp araca çarpmış, yerine sıfırını verdiler olay kapandı.
Forumdaki polisler kusura bakmasin iyiyim diyosaniz 1 elin parmaklari kadarsiniz..kimse savunmasin artik eski polisler kalmadi yenilerin cogu egoist.meslegi itibariyle ustunlugu oldugunu biliyor herturlu pisligi zevkine yapiyor ve azini actiginda canini dahada sikacak gelismeler oluyor..benim arkadasimi aracta 4kiz varken cevirmisler ortakoyde bitanesi asilmis kizlardan birine bizimkide tutmus yakasindan firlatmis ayirirlarken arabaya atlayip uzamis..daha neler var eminimdir ki.
Cekici konusuna gelincede benim arabami dusurup utanmadan bide bilmis bilmis sigorta karsilar derse ben hapse girerim...bir camurluk fazladan temiz alicam diye 1 ay boyunca arkamdan soluyup calisicam..sende onu dusurup relax olacaksin he..
wrcsinan
24-10-2012, 18:38
atatürk caddesinin neresinde çekiyorlar??? ben hep bu kargoların oraya bırakırdım hiç denk gelmedi.
onursumer
24-10-2012, 18:56
allah korusun aracımı duşurmuş olsalar onarım bile kabul etmem çok kotu bir durum
tahminimce sigortaları vardır çekicilerin
Bu çekicilik işi çok ahlı vahlı bir iş... Kim bilir ne beddua aldılar da o araç düştü...:)
bi bakın bakalım :)
bir abimden öğrendiğime göre trafik vakfı aracı satın alıyormuş. daha öncede aynı yerde virajda Q7 düşürmüşler trafik vakfı satın almış.
Kucukyalidakilerden birinde cok cins bir polis var, mahallenin krali falan saniyo kendini :)
Bu arada soranlara cevap vereyim, pazarin karsisindaki sokagin basinda bekiroglu tatlinin onunde dusmus arac :)
SOMEONESPECIAL
24-10-2012, 21:07
Trafik polisi dehşeti kamerada - Atv Ana Haber Videoları (http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/atv-4/2012/10/24/trafik-polisi-dehseti-kamerada-336935.html)
BEŞ PARMAĞIN BEŞİ BİR DEĞİL DERLER AMA POLİSTEKİ BU KİN NEFRET
NEDİR HALKA VATANDAŞA KARŞI ?
Trafik polisi dehşeti kamerada - Atv Ana Haber Videoları (http://www.beyazgazete.com/video/anahaber/atv-4/2012/10/24/trafik-polisi-dehseti-kamerada-336935.html)
Ayni aractan kullanan arkadasim var Turkiye super agir siklet boks sampiyonu zaten yarim akillidir bi denk gelselerdide ona :D ayiptir ya insanlar polise birsey soramaz olmus kendilerini ne zannettiklerini cok merak ediyorum.Iyisi kotusu bilmem insanlar polise guvenmeli saymali sevmeli bu sekilde bunu saglayamazlar.Zaten videodaki cocukta belliki beyefendi kaliteli bir cocuk olsa serserinin teki boyle davranmazlar cesaret edemiyorlar cok sahit oldum.Polis dedigin memur maasini vergisini odeyen (hatta vergi manyagi olmus) vatandastan alir bu neyin kini boyle?Ben ihbar edip marka modelini soyledigim cikmaz sokakta park edilmis halde icinde hirsizlarin bulundugu araca olay yerine gelen polis aracinn bilerek cikip gitsin diye yol verdigini gozumle izledikten sonra ne diyeyim..
jdmantalya
24-10-2012, 21:41
Her Ne Kadarda Aracının Yerine Yenisini Verselerde O Pert Olan Araçta Kalacaktır Gözün Şahsen Bu Vti, Type-R, S2000 Felan Olsa Durum Ne Olurdu Tahmin Etmek Bile İstemiyorum
valla ben geçenlerde 4-5 polisin durduk yere nerdeyse saldırısna ugruyodum ... abicim insan gibi derdimi anlatmaya calısıyorum dediğimdede sen bize hayvanmı diosun lan diye bagırmaya yakamı bagrımı cekistirmeye basladılar .. bindim arabaya bariyeri kırıp cıktım ... ya katil olucaktım ya durduk yere dayak yicektim .. kırdım bastım gittim ...
bu videoyu gördükten sonra hala yok çekici maaslı eleman yok polis değil vs laflarına kimse kimseyi inandırmaya calısmasın... son senelerde polisin kendisini herşeyin üstünde görmesi adamı polis katili yapar kimse kusura bakmasın... polis olup çok yakın arkadaşım olanlarda var .. ama açık söliyim hiç ama hiçbir polise ne saygım ne sevgim kalmamıstır..
BURAKALTAC
24-10-2012, 23:42
Bizim buradaki otoparkta yeni land cruiser ı indirirken çekicinin boomu kırıldı araba yeredüştü bomda üstüne düştü airbag açtı tavan göçtü.Aracın sahibi çok mülayim bir adam çıktı hiç sesini çıkarmadı.Polis tutanak falan tuttu.Birde uanmadan bu işlerden hiç anlamayan adama 5-10000 liraya hallolur dediler..
Valla bende en çok güvenmemiz gereken memurların polisler olması gerekirken 1 gr güvenim kalmamıştır.. Geçen ceza yedim trafikte, fişi beklerken bi araç daha çevirdi toplamda 5 araç ettik.. Bitane 27 yaşlarında polis o arabayla ilgilenirken aracın sahibi indi ya arkadaşım durum böyle böyle diye kibarca nezih ses tonuyla bi açıklık getirmeye çalışırken polis buna bi bağırdıki adam ondan yaççada büyük olmasına rağmen.. "Sen benle ne biçim konuşuyosun bikere bana memur bey dicen ben senin nerden arkadaşın oluyorum benimle düzgün konuş!" dedi.. Araç sahibi "bitti mi" dedi çıkardı kartını "ben emniyetten bilmem kim, sen kime artislik yapıyosun" dedi adam direk yalama moduna geçti.. :D o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam :D reisin bütün karizma bi anda sıfır :D adam insan gibi anlatıyo vay efendim neden arkadaşım demiş.. ya ne deseydi küfürmü etseydi.. gayet sıcak bi yaklaşım bence.. tabi anlayana.. :D
sanctuary35
25-10-2012, 00:05
polislik bir meslektir. ama türkiyede hiçbir baltaya sap olamamış insanlar sağdan soldan buldukları torpillde polis olursa sonuç böyle olur
Boost Up
25-10-2012, 00:05
şimdi ihmal yüzünden kazasız boyasız arabam hiç olacak, öyle mi iş?:)
şimdi ihmal yüzünden kazasız boyasız arabam hiç olacak, öyle mi iş?:)
valla görünen öyle :)
polislik bir meslektir. ama türkiyede hiçbir baltaya sap olamamış insanlar sağdan soldan buldukları torpillde polis olursa sonuç böyle olur
bencede son yıllarda birden bire tamamen polisin tavrının değişmesinin sebebi budur ... 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar , hiçbir baltaya sap olamayanların coğu polis oldu..daha önce yaşadıklarının acısını bu şekilde çıkarıyorlar ...
freelife
25-10-2012, 00:14
bu ülkenin en cahil okumuş insanları polisler olmaya başladı gözümde , polislik görevini bırak bir kenara insanlık görevini düşün bu kadar kompleksli insanlarımıydı bunlar polis olmadan önce... ( hepsi için geçerli değil fakat çoğunluk olmaya başladılar )
CanberkD
25-10-2012, 00:14
ettigim kufurleri suraya yazsam omur boyu ban alirim heralde forumdan !!!
kendilerini cok ustun goruyorlar insallah bu bakis acisi bir an once degisir, umarim gereken cezayi alir o iki srf...siz !
Sheyhzade
25-10-2012, 00:20
bende bir polis çocuğu olarak söyleyebileceğim tek şey artık eski polisler kalmadı. başıma gelen olayları şöyle kısaca özetleyeyim küfür etmemek için zor tutarsınız kendinizi;
- kırmızı ışıkta dururken yanımda duran trafik polisi dengesini kaybedip motorundan düştü, arabadan indim kaldırdım iyi misin dedim, egsozun var dedi arabamı bağladı, suratına da bıraksaydım da geberseydin keşke dedim.
- bi arkadaşın mekanında otururken böyle omzunda çizgisi olan bi memur geldi belli ki yaşça benden küçük bu çizgi noluo kardeşim dedim, baş polis oluo istersen öğreteyim dedi, yavaş öğret aklın dağılır dedim birbirimize girdik. ondan sonra da emniyet müdürünün odasında özürü de dilettirdim eziğe.
hani geçenlerde bi olay oldu ya bi milletvekili çocuğu sıraya dizdi alayını, çokta iyi yaptı, mis gibi yaptı ellerine sağlık. bu kadar söylüyorum.
bu günlerde iyi polis bi elin parmağını geçmez, geçemez alayı imam hatip mezunu, cami de kadro bulamamış insanlar. mahallenin maça alınmayan ezik bebeleri işte.
gerildim lan resmen anlatırken.
bende bir polis çocuğu olarak söyleyebileceğim tek şey artık eski polisler kalmadı. başıma gelen olayları şöyle kısaca özetleyeyim küfür etmemek için zor tutarsınız kendinizi;
- kırmızı ışıkta dururken yanımda duran trafik polisi dengesini kaybedip motorundan düştü, arabadan indim kaldırdım iyi misin dedim, egsozun var dedi arabamı bağladı, suratına da bıraksaydım da geberseydin keşke dedim.
- bi arkadaşın mekanında otururken böyle omzunda çizgisi olan bi memur geldi belli ki yaşça benden küçük bu çizgi noluo kardeşim dedim, baş polis oluo istersen öğreteyim dedi, yavaş öğret aklın dağılır dedim birbirimize girdik. ondan sonra da emniyet müdürünün odasında özürü de dilettirdim eziğe.
hani geçenlerde bi olay oldu ya bi milletvekili çocuğu sıraya dizdi alayını, çokta iyi yaptı, mis gibi yaptı ellerine sağlık. bu kadar söylüyorum.
bu günlerde iyi polis bi elin parmağını geçmez, geçemez alayı imam hatip mezunu, cami de kadro bulamamış insanlar. mahallenin maça alınmayan ezik bebeleri işte.
:D aga mahallenin maça alınmayan ezik bebelerini nerden buldun, yıkıldım ya la şunu okurken :D
Beyler şimdi burada vatandaş karşılık verseydi hatta iki poliside dövseydi peki suçlu kim olucaktı ?
Sheyhzade
25-10-2012, 00:35
Beyler şimdi burada vatandaş karşılık verseydi hatta iki poliside dövseydi peki suçlu kim olucaktı ?
görüntüler ortada olduğu sürece sıkıntı yok, adaletimiz düzgün işler konumda. önemli olan kimin kimi dövdüğü değil, kimin başlattığı. hakimlerimiz savcılarımız polis asker v.s. dinlemiyor, kim haklıysa onun yanında evelallah.
Kapı komşumun yarı ömrü cezaevinde geçmiş, şuanda cezaevinde...
Sene 92... Köprü çıkışı aracını çeviriyorlar, olmadık bir sebepten tartışırlarken (Eşide yanında) görevli trafikçi tokadı basıyor... Abimizde 190 boyunda tam bir arnavut :)
Sonrası mı :D Abimiz dövmek bir yana belindeki silahı alarak polisin elmacık kemiğini kırıyor ve 2 ay raporlu bırakıyor .... Bu olaydan dolayıda 2 seneden fazla ceza yatıyor...
Dinsizin hakkından imansız gelir misali ellerin dert görmesin dedim :)
Kapı komşumun yarı ömrü cezaevinde geçmiş, şuanda cezaevinde...
Sene 92... Köprü çıkışı aracını çeviriyorlar, olmadık bir sebepten tartışırlarken (Eşide yanında) görevli trafikçi tokadı basıyor... Abimizde 190 boyunda tam bir arnavut :)
Sonrası mı :D Abimiz dövmek bir yana belindeki silahı alarak polisin elmacık kemiğini kırıyor ve 2 ay raporlu bırakıyor .... Bu olaydan dolayıda 2 seneden fazla ceza yatıyor...
Dinsizin hakkından imansız gelir misali ellerin dert görmesin dedim :)
Aslında orda polise mesaj vermiş.. Bununla elmacık kemiğine vurmak dışında başka bişeyde yapabilirdim gibilerinden..
:D gece gece güldürdünüz adamı yaa :D o değilde "sheyhzade" umarım baban forumu takip etmiyodur.. düşünsene yarın ulan sen bizim adımızımı karalıyon ..... diye falakaya yatırdığını :D işte ozaman asıl polis mağduru sen olursun :D
ne eglence varmis burda :D
gorunen o ki halk suan cogunlukla ayni fikirde.. :)
berkay_aydin
25-10-2012, 01:57
Her koşulda sen suçlusun abi :D
Kimse kusura bakmasın bende saygı duymuyorum keyfi uygulamalar artist hareketler helede yanında kız varsa onuda geçtim arabaların markası modeli özelliği ismini doğru söyleyemeyen DUBLO minübüs diyen polisler gördüm ben... Daha çokkk ekmek yemeleri lazım...
Valla Allah o yapıdaki polislerinde bizlerinde yardımcısı olsun.. Yazık bare polislik mesleğinin şanını namını adını lekelemeseler.. Onlar yüzünden eski adam gibi polislerimizde hakarete maruz kalıyor, adları lekeleniyor. Bu tarz da takılanlar kamuya hizmet diyince şekil koymak anlıyor heralde..
ne güzel jandarma bölgesiydik bahçeşehire polis geldi geldi gelmez olaydı diyorum adab usul yok adamlarda bitanesi sen niye oturuyosn karsımda dedi hayırdır niye kalkıyım dedim
bitanesi kız arkadasımı evine bırakırken yolunu değiştirip arkama döndü sellektör atıp durdurdu inip buyrun dedim devam edin dedi ??
bitanesi çekirdek citliyoruz diye plakamın resmini cekmeye calıstı cekitrmedim niye dedim sallamadı telefona sarılınca kaçtı gitti
bitanesinde yektada vardı dümdüz yolunda gidiyodu bende park halinde dururken onume capraz kırıp durdu gbt vs.den sonra arıycam dedi izini görim diyince bozuldu gel gosteriyim izni sana dedi imalı imalı .gördük arattırdık çekti gitti:D
ve sonuncusuda 20 le gidiyodu yol tıkanınca sağdan geçip üstüme cıkmaya calıstı yol vermeyince yine cektir dedi sağa .işin benden onemlimi dedi burda delirdim ne bu her gördügnüze ters ters konusup gider yapıyosunuz deyip binip bastım gittim araca :D arkamdan kovalamaya yeltendi yetişemedi
yine bitanesi tartaklamaya vs. calıstı arkadası (annesi emniyet müdürü buarada) kendi sonunu hazırladı
krd plaka murcielagoyu cevirip egzozuna ceza yazdılar falan fisman hikaye bol isteyen gelsin buraya:D
askerden onceydi bunlar geleli 5.5 ay oldu daha bir kere napıyon sen / burda durma diyen bile olmadı artık insafamı geldiler taşamı çarptılar bilemedim...
Devir gittikçe bozuluyor..Allah sonumuza hayretsin.
Aynen Atatürk caddesinde çekiciler dolaşıyor :)
Allah kimsenin başına vermesin ben şahsen deli olurdum..
ismailozkan_01
25-10-2012, 12:18
nedense her kaza ceza gibi konular polise dönüyor bunun tek sebebini ben size söylüyorum arkadaşlar polis meslek yüksek okulu 2 yıllık eğitim veren bir okuldur , 2 yılda meslek üzerine bir çok şeyi öğrenirsin lakin iktidarın yaptığı kanun değişikleri ile 4 yıllık lisans mezunlarını 6 aylık ön eğitimle polis yapıyorlar , tabi ki bazı arkadaşlarımız da herhangi bir lisans mezunu olan kazanıp 6 ayda polis oluyor ziraat mühendisi de peyzaj mimarıda , 6 ayda karpuzu biz zor yetiştirirken iktidar nasıl kaliteli polis yetiştirir ben bunada anlam veremiyorum ve sonuçları ortada arkadaşlar saygılar...
Murat Özcan
25-10-2012, 13:26
Ya polisler zaten bilinçsiz çekicideki ayılar ondan bilinçsiz yaşayıp gidiyorlar işte lambur lumbur lastiklerine jantlarına kelepçeleri geçiriyorlar kaldırıyorlar havaya bu arabanın jantları çizilirmi gibi bir düşünce yok a... ayılarında hepsinin a... !!
lethaldoze
25-10-2012, 13:33
Polise çocukluğumdan beri güvenmem. Bunda ne kadar haklı olduğumu bu konuyu okuyarak görüyorum.
Gider trafiği tıkayan, iki şeritli yolda tek şeridi kapatan arabaları çekmezler gelir hastane önlerinde ne kadar gariban var onun arabasını toplarlar. niye? çünkü oraya gelen adam zaten madur acil olur rıtin olur hastası vardır getirmiştir arabayımı düşünecek, düşene bide ben vuim hesabı...
Murat Özcan
25-10-2012, 13:40
Polise çocukluğumdan beri güvenmem. Bunda ne kadar haklı olduğumu bu konuyu okuyarak görüyorum.
Gider trafiği tıkayan, iki şeritli yolda tek şeridi kapatan arabaları çekmezler gelir hastane önlerinde ne kadar gariban var onun arabasını toplarlar. niye? çünkü oraya gelen adam zaten madur acil olur rıtin olur hastası vardır getirmiştir arabayımı düşünecek, düşene bide ben vuim hesabı...
+15000000 cok haklısın hocam
sorsan napyosun.görevim der gururlanarak.
Eczanenin önünde durursun dörtlüleri yakıp 2 dakika ilaç almaya hemen yapışırlar arabanın dibine keyfimizden durduk ya..
Jeandan-R
25-10-2012, 18:20
Hiç unutmuyorum S virajına 70-80le girdim çıktım normal bi şekilde polis ilerdeki AZK'de beni aldı yanımda kız arkadaşımda var. O soğukta arabadan indirip arabayı aramaya kalktı, sebebi de ne alakaysa çok sert girmişim viraja. Tartışınca basıp gittiler.
Geçen gün şükrü saraçoğlunun önünde durdurulduk. Sebebi biz ot, hap, ex kullanmaya meyilli görünüyormuşuz, hepimizde sakal, kapşon vs varmış. Benim sakalım 2 ayda çıkıyor, o da suratımda kontrast oluşturuyor. Öteki arkadaşım 2 yıl uzatsa bi *** olmaz, ötekinde var az bişey. Bir kişide kapşon var. Herneyse polis baya genç sen ne diyorsun gibisinden atar yapınca, ilk defa öyle bir geri vites yapan polis gördüm. Arkadan tecrübeli bi polis yatıştırdı olayı basıp gittik. Yanlız bu çevirmelerden vs bıktım, bir tanesiyle kötü kapışıcam artık
turbo&quattro
25-10-2012, 18:29
Ot, hap kullanmaya meyilli gorunmek ne demek ya valla bi yasima daha girdim .
Jeandan-R
25-10-2012, 18:32
Ot, hap kullanmaya meyilli gorunmek ne demek ya valla bi yasima daha girdim .
2008 civic varken başıma bunlar gelmiyordu veya audiyle gezerken böyle şeyler olmuyor. Neden 97 civic olunca çevriliyorum diyince polisin işi gücü yok seni mi çevirecek diyorlar.
freelife
25-10-2012, 21:53
okudukça bu konuyu snirlerim bozuluyor burdanda anlıyorumki aynada kendisinden korkan adamları polis yapmışlar ve güvenliğimizi onlara emanet etmişler o yüzden suçlular rahat rahat gezerken bizler polis mağduru oluyoruz çünkü karanlığa girmeye korkanlar aydınlıktaki bizlerle uğraşıyorlar...
Sirf bu muhabbetlerden hondaya haftada yada 2 haftada bir binmeye basladim 22-23 yasinda memur olmus gelip gencler iyi aksamlar diye muhabbete daliyor sonra atar yapinca gorevimizi yapiyoruz oluyor nerde o eski babacan memurlar isimiz cahil atarli ergenlere kaldi yazik
Arabadan arabaya muamele degisiyor.sahsen caddede daha hic cevilmedim.filmde var isteseler ceza yazarlar
SOMEONESPECIAL
25-10-2012, 23:28
Açık açık Fetullah'ın boş gezen adamları desene...
İpe sapa baltaya sap olamamış tayfası...
(Sözüm meclisten dışarı.... Çok efendi polis arkadaşlarımız var bu forumda
onları tenzi ediyorum)
Açık açık Fetullah'ın boş gezen adamları desene...
İpe sapa baltaya sap olamamış tayfası...
(Sözüm meclisten dışarı.... Çok efendi polis arkadaşlarımız var bu forumda
onları tenzi ediyorum)
İnsan biraz, sahip olduğu mesleğin kimliğine bürünmeden önce karşısındakininde kendisi gibi önce bir vatandaş olduğunu unutmamalı.. Eyvallah polislerimiz daha yumuşak davransalar bu seferde hiç önünü kesemicekler olayların ama farkındaysanız hepimiz yaptıkları işlemlere değil o işlemleri yaparlarkenki gereksiz artist tavırlarına deliriyoruz.. Yapmasınlar bunu ya..
Buarada, İsmail Özkan abiyi tebrik ediyorum güzel açıklamasından dolayı.. Asıl sana saygılar abi..
Tuncer M.
26-10-2012, 02:44
Eczanenin önünde durursun dörtlüleri yakıp 2 dakika ilaç almaya hemen yapışırlar arabanın dibine keyfimizden durduk ya..
Ben de yaşadım bunu. 4lüleri yaktım. İndim araçtan. 35sn sonra geldi polis. Ceza yazıyorum dedi. Ne cezası dedim, park dedi, park etmedim ki 4lülerim yanıyor durakladım dedim, tamam çek aracını ceza yazmayacağım dedi. Tamam dedim çektim. Sonuç 2 hafta sonra park + levhalara uymama cezası. Güven mi o sadece isim benim için.
onursumer
26-10-2012, 08:22
Hiç unutmuyorum S virajına 70-80le girdim çıktım normal bi şekilde polis ilerdeki AZK'de beni aldı yanımda kız arkadaşımda var. O soğukta arabadan indirip arabayı aramaya kalktı, sebebi de ne alakaysa çok sert girmişim viraja. Tartışınca basıp gittiler.
Geçen gün şükrü saraçoğlunun önünde durdurulduk. Sebebi biz ot, hap, ex kullanmaya meyilli görünüyormuşuz, hepimizde sakal, kapşon vs varmış. Benim sakalım 2 ayda çıkıyor, o da suratımda kontrast oluşturuyor. Öteki arkadaşım 2 yıl uzatsa bi *** olmaz, ötekinde var az bişey. Bir kişide kapşon var. Herneyse polis baya genç sen ne diyorsun gibisinden atar yapınca, ilk defa öyle bir geri vites yapan polis gördüm. Arkadan tecrübeli bi polis yatıştırdı olayı basıp gittik. Yanlız bu çevirmelerden vs bıktım, bir tanesiyle kötü kapışıcam artık
bizim burdaki çevirme yapanlar kibar oluyor ozellikle son 2 yıldır
geçen gün yeşilkoyde 2 tanesi çevirdi beni
biri matematik biri türkçe oğretmeni atanamamışlar yıllarca mecbur polis olmuşlar adam benle yaşıt kafasında saç yok acıdım valla biraz sohbet edince :)
free-hifi
28-02-2014, 12:56
Konuyu tesadüfen internette gördüm yer maltepe olay benim başıma gelci çekici faciasımı dersiniz arkadaşımın salaklığımı siz koyun ismini mevzu 1 ay önce oldu ben namaz kılarken şirkette samimi olduğum bir arkadaşım aracımın anahtarını masamdan alıyor acil banka işi varmış maltepe merkeze iniyor arabayı merkez camiisi karşısına park ediyor yanındaki personele arabada kal polis vs olunca beni çağır diyor bu arkadaş ( abi abi deyip benden arabayı çok istedi acemi diye vermedim ) şöför ya polis çekicisi gelince aracı çek diyor buda çıkmaya çalışırken otobüs sıkıştırıyor geriye takıyor çekicinin açık bıçaklarına takıyor arabamı ( yeni nesil çekici bunlar 1 dk olmadan 2 bıçağı forklift gibi takıp üste alan o şekilde düşünün ) sonra gelince bu şekil görünce dünyalar başıma yıkıldı benim aracın kazası yok bizim salak suçlu tamamda polis çekicisi bıçağı niye havada bırakır?
http://i.hizliresim.com/x3Jm1j.jpg
Arkada ikinci aracın alındığı göz kapalı olduğu halde dışarda durur biraz o normal bişeydir, bütün çekiciler öyle dikkat ederseniz .. Diğer alıcı bıçaklar da havada degil kenarda durur ve farkındaysanız stopta vs bişey yok, cekici dururken sizinki geriye manevra yapmış ve aracı arkadaki o göze takıp yırtmış olabilir ..