User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
80 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Çekici Aracı Düşürürse..

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çekici Aracı Düşürürse..

Abiler kardeşler yaklaşık 1 - 1,30 saat önce Küçükyalı atatürk Caddesinde, Trafik Vakfı Çekicisi iki aracı çekmeye geldi.. Önce ilk arabayı çekip sonra diğer arabayı gelip çekiceklerdi.. Fakat hesaba katmadıkları bişey oldu.. Aracı kaldırmışlardı tam çekicinin üstüne koyarken araç geriye doğru düştü.. Marka model o anda heyecanla ayırt edemedim ama son modellere benzeyen beyaz hatchback bir araçtı.. Komple arka tekere kadar hatta diferansiyelin bile yerde olduğunu gördüm, birde düşerken kamyonun demiride çarpınca yandan kapı tarafıda içine girmişti.. Sahibi doğal olarak tüm haklarıyla direk olay yarattı.. Esnaflar falanda çekiciye yüklendiler bildiğiniz trafik felç oldu ve sağlam bi olay koptu.. Esnafın bu işe tepki vermesinin sebebi bunun aynı noktada düşen ikinci araç olmasıydı.. Daha önce tam aynı noktada son model Audi A6 yı düşürmüşlerdi ve sahibi çekici görevlisini silahla vurmuştu..

Yazık valla ya bayram öncesi adam araçsız kaldı.. Yani bu maddi açık 5 cm değilki kapansın burdan Edirneye yol olucak açığı böyle şeylerle kapamaya çalışıyorlar.. Tamam haklılar kurallara ters düşen bir durum var ki çekiliyor ama ozaman işini adam gibi yapsınlar kaldıki o muhiti bilen bilir arabayı bırakcak en ufak bir yer yok mecburi bırakıyoruz hepimiz.. Müstehak bence böyle ciddiyetsiz iş yapanlara.. İkinci araca yetişçem diye bir adamı daha arabasız bırakıcam diye heycandan araç düşürüyorlar ya.. (Sözümü tüm polislerimize genelleyerek söylemiyorum, görevini bukadar ciddiyetsiz ve önemsiz yapanlara söylüyorum).

Fotoğraf çekemedim kusura bakmayın..

Şimdi bundan sonra uygulancak prosedür nedir merak ediyorum.. Sahibine yeni araçmı verilecek.. Yada hasarmı onarılcak.. Bayram öncesi araçsız bırakılmalarına çözüm üretilcekmi.. Olay bu memura ne tarz iş açıcak? nedir ne değildir hep merak etmişimdir. Sonuçta adam ben yenisini istiyorum dese bu nekadar sürede gerçekleşir..
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haksız yere çektikleri araçları sayarsak, kat kat çıkar ceplerinden inşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tür adamları sağlam bir avukatla beraber iyi bir tazminata, maddi manevi durumu ne olursa olsun, mahkum edip süründürmek lazım. bilgisizlikten cahillikten başka bişey değil.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok doğru söylemiş.. İhmarkarlık, beceriksizlik, iş bilmezlik, ciddiyetsizlik.. başka birşey değil.. Ve dediğide doğru.. Çekiciye belge sorma gibi bir hakkımız da var..

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün bende Erzurumun yoğun caddelerinden birinde yaklaşık yarım saat park yeri aradım.3-4 defa aynı yerde döndüm ancak bulamadım.En sonunda bi polis aracının arkasına gittim park ettim 10 dk sürmeyecek bi işim vardı.işimi hallettim geldim polis aracın resimlerini çekiyo.Memur bey napıyosunuz felan bi muhabbet geçti yarım saat park yeri aradığımı felan söyledim neyse bu seferlik bayram üstü ceza yazmıyorum.polis aracının arkasına park etmen de büyük cesaret felan dedi öyle atlattım bende.

Eğer adam ihtiyacı olduğunu belirtirse sanırım bayram için adama bi araç tahsis ederler.Onun dışında da hasar oranı eğer fazla ise sanırım aracın değerinde ödeme yaparlar.Yok eğer belirli bi %'nin altında ise hasarını karşılarlar.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FTqraphic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bende Erzurumun yoğun caddelerinden birinde yaklaşık yarım saat park yeri aradım.3-4 defa aynı yerde döndüm ancak bulamadım.En sonunda bi polis aracının arkasına gittim park ettim 10 dk sürmeyecek bi işim vardı.işimi hallettim geldim polis aracın resimlerini çekiyo.Memur bey napıyosunuz felan bi muhabbet geçti yarım saat park yeri aradığımı felan söyledim neyse bu seferlik bayram üstü ceza yazmıyorum.polis aracının arkasına park etmen de büyük cesaret felan dedi öyle atlattım bende.
    Polislerden korkmamız mı gerekiyordu ki? diyemedin ya la

yasin_oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkeme açarak araç bedelini karşı tarafdan talep edebilir haklı olarakda kazanacaktir. Veysi Ateş'de aracını tekrardan almıştı..

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekici araçlarında sigortası var o ödüyo araca yapılan bütün masrafı ancak o aracı çekmeye çalışan elemanıda sağlam bi pasta cila çekmek şart
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çekici araçlarında sigortası var o ödüyo araca yapılan bütün masrafı ancak o aracı çekmeye çalışan elemanıda sağlam bi pasta cila çekmek şart
    kendi çalışıp alın teriyle almıyor ya nerden bilsin onun o insan için değerini.. En basitinden bizde peugeot var ama benim arabam benim mercedes im, başkasının doğanı şahini onun mercedes i dir.. Yani zaten durum daha iyi olsa daha iyisini alırız hepimiz.. Anlayamıyorum sanki bu tarz ciddiyetsiz olan bazı görevlilerde hazımsızlık ve çekememezlik var.. bi de şekil koymuyorlarmı orda bitiyorum.. "dua et yanında kız arkadaşın var", yada forumdan İlker Aktaş kardeşimize yaptıkları gibi gece gece "Banane git kızı nasıl bırakırsan bırak aracı bağlıyorum. (sebep dizel araçta bağıran egzoz varmışmış, ki böyle bir durum yok)" bu mentaliteye sahip görevliden zaten ne beklersin ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi çalışıp alın teriyle almıyor ya nerden bilsin onun o insan için değerini.. En basitinden bizde peugeot var ama benim arabam benim mercedes im, başkasının doğanı şahini onun mercedes i dir.. Yani zaten durum daha iyi olsa daha iyisini alırız hepimiz.. Anlayamıyorum sanki bu tarz ciddiyetsiz olan bazı görevlilerde hazımsızlık ve çekememezlik var.. bi de şekil koymuyorlarmı orda bitiyorum.. "dua et yanında kız arkadaşın var", yada forumdan İlker Aktaş kardeşimize yaptıkları gibi gece gece "Banane git kızı nasıl bırakırsan bırak aracı bağlıyorum. (sebep dizel araçta bağıran egzoz varmışmış, ki böyle bir durum yok)" bu mentaliteye sahip görevliden zaten ne beklersin ki..
    Mesleğin havası olsa gerek.Bi şımarıklık bi şımarıklık.. Hani genel konuşmuyorum ancak ıslak sopayla dövülecek o kadar çok polis var ki..

Hep alttan aldığımız için bu haldeyiz zaten.Yani birşeylerden kaçıyoruz.Bu cam filmi meselesi.***** avukat bu konunun üzerine gitmeseydi belki hala polisler bizim cam filmlerimize çizik atıyor olacaktı.Ben karar verdim bundan sonra sonunda haksız olcağımı bilsem bile o polisi yorcam.

Beni egsozdan durdurdu ceza yazcak.Desibel ölçümü yapmaya zorlayacağım o polisi.Kanıtlasın.***** cezayı ne olursa olsun yazıcak.Ama yorulsun biraz.Kolay olmasın..Bilmiyorum ne kadar işe yarar ancak terörist muamelesi görmek beni çok rahatsız ediyor..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FTqraphic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesleğin havası olsa gerek.Bi şımarıklık bi şımarıklık.. Hani genel konuşmuyorum ancak ıslak sopayla dövülecek o kadar çok polis var ki..

Hep alttan aldığımız için bu haldeyiz zaten.Yani birşeylerden kaçıyoruz.Bu cam filmi meselesi.***** avukat bu konunun üzerine gitmeseydi belki hala polisler bizim cam filmlerimize çizik atıyor olacaktı.Ben karar verdim bundan sonra sonunda haksız olcağımı bilsem bile o polisi yorcam.

Beni egsozdan durdurdu ceza yazcak.Desibel ölçümü yapmaya zorlayacağım o polisi.Kanıtlasın.***** cezayı ne olursa olsun yazıcak.Ama yorulsun biraz.Kolay olmasın..Bilmiyorum ne kadar işe yarar ancak terörist muamelesi görmek beni çok rahatsız ediyor..
    Kardeşim el elden üstündür eyvallah ama bir gün öyle bitanesine denk gelirsin ki bu sefer o seni yorar başınada çok güzel iş alırsın..

bkz. Mesut komser

https://www.facebook.com/video/video...10650225690793

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayal etmek bile istemiyorum... baskasinin aracina dahi olsa feci sibir bozucuuuu
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayal etmek bile istemiyorum... baskasinin aracina dahi olsa feci sibir bozucuuuu
    Hemde ne biçim.. İlla yeni olmasıda gerekmiyor aracın.. Mesela benim aracım 2001 model ama bende apayrı bir değeri var gözümde.. Yerini 2012 406 da çıksa dolduramaz o araç o dur bende yani.. Yenisini alıp versede eski aracımı isterdim nekadar imkansız olsada..

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorumluluk sigortası vardır/olması gerekir oradan karşılanır
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim el elden üstündür eyvallah ama bir gün öyle bitanesine denk gelirsin ki bu sefer o seni yorar başınada çok güzel iş alırsın..

bkz. Mesut komser

https://www.facebook.com/video/video...10650225690793
    Yok benim saygım devletimin polisine sonsuzdur.Demek istediğim karşılığında aynı saygıyı görmek sadece Yani şu bahsettiğim şımarık tavırlı polislere

Ben ilk cezamı ehliyetimi aldıktan 2 gün sonra yedim.Bizim burada bi Avm kavşağı var.oraya yaklaşık 200 mt geride de trafik ışıklı küçük bi dönemeç var.bu bahsettiğim ışıklar bana yeşil yanıyordu.hemen geçtikten sonra karşı şeritten Transit Connect polis arabası 'nı ışıklarda beklerken gördüm.araç belli bi hızdaydı ve gaz pedalında değildi ayağım.Egsozdan ise bi küçük rolanti sesi dışında hiçbirşey yoktu.Yani ben bile güçlükle duyuyodum.Polis hemen ışıklardan döndü peşime takıldı.avm kavşağındaki ışıklarda hemen arkamda durdu.Sanırım kalkışta egsozu dinliyecek. hafif bi gazla kalktım ancak aşırı bi ses çıkmadı zaten.bi 50 mt gittikten sonra plakayı megofon ile soyleyerek sağa çekmemi söyledi.durdum .ilk "ehliyetli"çevirmem ceza yiyicem muhtemelen.bi heyecan dil felan tutuldu tabi
    direksiyondaki polis indi ellerini arkadan bağladı güneş gözlükleri gözünde göbeğini de şişirmiş bi pozisyonda bende indim tabi araçtan "delikanlı ehliyeti göster bakayim" dedi.diğeri telefonla konuşuyordu araçta indi ancak hala konuşmaya devam ediyor.geldi arabada spor yay vardı yanlış hatırlamıyosam.lastikle çamurluğun o araya ayağını sokuşturdu.Düşünen adam heykeli varya hani.o pozisyonda.dirseğini dizine yasladı eli kulağında telefonla konuşuyor.ondada güneş gözlükleri felan..yani benm kastettiğim böyle bi şımarıklık.

Yoksa kurallara uymuyoruz diye ceza yazmalarına sitem ettiğim yok.sadece o kendini beğenmiş davranış sergilemelerine sinir oluyorum

Edit : bu arada ceza yedim. Tutarını hatırlamıyorum ancak Cam filmi , egsoz için ceza yedim.Spoileri da söktürme sözü vermiştim.Araç : 1.6 AWD impreza idi
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar boş laf konuşuyorsunuz
    Arabayı polismi çekip yukluyor yaninda gorevli cekici soforumu ?

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim 106 gti'in ön sağ aks park ederken durduk yerde kırıldı, lastik filan koptu, kaza yapmış gibi... neyse çekici çağıralım dedik, araba çok basık olmamasına rağmen herifler çekemedi, sağ ön çamurluğu içine göçürdüler, sağını soluna vurdular, sonra 2. çekici geldi biri önünü kaldırdı, diğeri çekti vs. arabanın içine ettiler. Sigortayı aradım, durumu anlattım, çekici zaten sigortanın yönlerdiği çekiciydi, gittik sağolsunlar bir adres gösterterek arabayı yaptılar... Ama tabi artık sağı solu düzeltilmiş boyatılmış bir arabam vardı.... maalesef oluyor böyle şeyler.. herifler de bilinçli yapmıyor tabiki.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim nederse desin her cektigi aractan pirim aliyorlar ...
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)