Abiler kardeşler yaklaşık 1 - 1,30 saat önce Küçükyalı atatürk Caddesinde, Trafik Vakfı Çekicisi iki aracı çekmeye geldi.. Önce ilk arabayı çekip sonra diğer arabayı gelip çekiceklerdi.. Fakat hesaba katmadıkları bişey oldu.. Aracı kaldırmışlardı tam çekicinin üstüne koyarken araç geriye doğru düştü.. Marka model o anda heyecanla ayırt edemedim ama son modellere benzeyen beyaz hatchback bir araçtı.. Komple arka tekere kadar hatta diferansiyelin bile yerde olduğunu gördüm, birde düşerken kamyonun demiride çarpınca yandan kapı tarafıda içine girmişti.. Sahibi doğal olarak tüm haklarıyla direk olay yarattı.. Esnaflar falanda çekiciye yüklendiler bildiğiniz trafik felç oldu ve sağlam bi olay koptu.. Esnafın bu işe tepki vermesinin sebebi bunun aynı noktada düşen ikinci araç olmasıydı.. Daha önce tam aynı noktada son model Audi A6 yı düşürmüşlerdi ve sahibi çekici görevlisini silahla vurmuştu..
Yazık valla ya bayram öncesi adam araçsız kaldı.. Yani bu maddi açık 5 cm değilki kapansın burdan Edirneye yol olucak açığı böyle şeylerle kapamaya çalışıyorlar.. Tamam haklılar kurallara ters düşen bir durum var ki çekiliyor ama ozaman işini adam gibi yapsınlar kaldıki o muhiti bilen bilir arabayı bırakcak en ufak bir yer yok mecburi bırakıyoruz hepimiz.. Müstehak bence böyle ciddiyetsiz iş yapanlara.. İkinci araca yetişçem diye bir adamı daha arabasız bırakıcam diye heycandan araç düşürüyorlar ya.. (Sözümü tüm polislerimize genelleyerek söylemiyorum, görevini bukadar ciddiyetsiz ve önemsiz yapanlara söylüyorum).
Fotoğraf çekemedim kusura bakmayın..
Şimdi bundan sonra uygulancak prosedür nedir merak ediyorum.. Sahibine yeni araçmı verilecek.. Yada hasarmı onarılcak.. Bayram öncesi araçsız bırakılmalarına çözüm üretilcekmi.. Olay bu memura ne tarz iş açıcak? nedir ne değildir hep merak etmişimdir. Sonuçta adam ben yenisini istiyorum dese bu nekadar sürede gerçekleşir..