Orijinalini görmek için tıklayınız : sivasın mini hidrojen ile çalışan otomobili
emeği geçen herkesi tebrik ederim imkanlar çevresinde bu kadarı bile bir başarıdır hidrojen ile çalışan mini otomobil
Sivas'ın Mini Otomobili Ciyo | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/sivasin-mini-otomobili-ciyo/6788047)
valla helal olsun, tasarımı da güzelmiş yau :)
keske üstünü acık yapsalardı yada hardtop falan binmesi zor olmuş biraz sanki
19gokhan90
17-12-2012, 12:43
2007 den beri yarışları düzenleniyor yeni bişey değil yani :) üstündeki estaş yazısı da dikkat çekmiyo değil :D
Emeği fikri geçen çocuk uzaktan arkadaşım gerçekten iyiydi :)
lethaldoze
17-12-2012, 18:01
Vaybe bana da arkadaşlar kısaca Ciyo derler isimden dolayı :D Benim lakabımı almış isim olarak ben araba yapsam bu isim aklıma gelmezdi :D
darkmoon
17-12-2012, 18:07
bu arkadaş kesin dh in hidrojen sistemleri bölümünde takılıyordur ordada çok uğraşanlar var evlerinde araçları üstünde deneyler yapanlar var %25 e kadar tasarrufu sağladılar keşke o insanları bu foruma çekebilsek.. bu ülkede sevindiğim tek şey bu konuda türkiye dünya ile rekabet edebilicek düzeyde insanımızda zeki çalışıyor kitler arabalar yapıyor.. 3-5 seneye bana göre benzinli yada dizel araçlarda hidrojenle yakıt tasarrufu %50-%60 ları bulucak.
güzel proje tebrik ederim emegi geçenleri :) basıklıkta fena değilmiş ha :D