Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda eg ex egzos
aodabasi
15-01-2013, 16:12
arkdaşlar aracım 94 ex üzerinde performans egzos mevcut susturucularda mevcut stok bi şekilde..yanlız ses bakımından alt devirlerde canlı üst devirlerde ölüyo ben bunun tam tersini sağlamak istiyorum nasıl yaparım?
ortada susturucu 1 tane kalsın. sürekli ses istersen direk düzboru olsun
aodabasi
15-01-2013, 16:26
ortadan bi tane aldıgımda sadece cızırtıya düşmücek mi
o egsozun yapısına bağlı.
aodabasi
15-01-2013, 21:55
başka bi şekilde bunu çözebilir miyim
TolgaCtk
15-01-2013, 22:11
Kardesim ben de Si Headers, bir tane tüp orta susturucu ve Remus son kullaniyorum. Ses gayet tatminkar.
Altlarin sessiz olmasini istiyorsan baska bir son takman lazim diye düsünüyorum. Supersprint'ler isini görür herhalde.
Örnek olarak benim ki böyle:
BfrM0TQvhL8&feature
aodabasi
15-01-2013, 22:34
Kardesim ben de Si Headers, bir tane tüp orta susturucu ve Remus son kullaniyorum. Ses gayet tatminkar.
Altlarin sessiz olmasini istiyorsan baska bir son takman lazim diye düsünüyorum. Supersprint'ler isini görür herhalde.
Örnek olarak benim ki böyle:
BfrM0TQvhL8&feature
ses tatminkar edici maşallah araç si mi ex mi ..ya benim istidiğim olay ben çok ufak bişey zannediyodum ama öyle çıkmadı bi kaç kişiye sordum asıl dikkate alıcağım takanlar kullanlar deneyenler tabi
senin istediğin düzgün bi son susturucu
senin egsozun dandik
ondan dolayı üst devirlerde soluğu kesiliyor
aodabasi
16-01-2013, 00:15
o zaman ne tarz olması gerkiyo giriş çıkış ölçüsü fark eder mutlaka
TolgaCtk
16-01-2013, 00:49
Arac 1.5 EX kardesim, daha önce de söylendigi gibi sana iyi bir son susturucu lazim. Supersprintler alt devirlerde stock gibi sessiz oluyor ve üst devirlerde cizirtili bir sekilde ses veriyor.
Diger markalar hakkinda daha tecrübem yok malesef.
al bi tane otto tamam
markasız egsoz alma
en azından satarkende para eder
zaten en düşük 60 lık felan çoğu marka egsozun girişi
aodabasi
16-01-2013, 09:05
teşekkürler saolun zaten dirsekli yaptıracagım için egzosu değiştirecektim en iyisi sağlam güzel bi otto buluyum ben :)
Skyhawk34
16-01-2013, 09:07
ben skunk 2 leri oneriyorum denendi goruldu cidden si lara can veriyor
aodabasi
16-01-2013, 09:20
ben skunk 2 leri oneriyorum denendi goruldu cidden si lara can veriyor
aracım ex yanlız performansı etkiliyip etklilememesi sadece ses :)
aodabasi
16-01-2013, 09:22
Arac 1.5 EX kardesim, daha önce de söylendigi gibi sana iyi bir son susturucu lazim. Supersprintler alt devirlerde stock gibi sessiz oluyor ve üst devirlerde cizirtili bir sekilde ses veriyor.
Diger markalar hakkinda daha tecrübem yok malesef.
Kardeşim si headers taktıgında ne gibi değişiklik oldu hem yakıt hem performans açısından
bLackModeL
16-01-2013, 09:42
Kardeşim si headers taktıgında ne gibi değişiklik oldu hem yakıt hem performans açısından
ben taktım headersı altlar mukammel canladı sehır ıcınde yakıtta baya guzel oldu yuksek vıtes dusuk devırı rahatlıkla kaldırıyor gaza bastıgın anda ıse tepkısı cok guzel
yardımcı olurum :D egzoz konusunda marka modeller mevcut elımde otto tarzıda var ss de var
burkaykalyon
16-01-2013, 09:54
1994 civic el vardı bende orta iki susturucu iptal ve son susturucu supersprint mega'ydı.çıkış 12'likti. giriş 70'likti yanlış hatırlamıyorsam.ses aşağıda.videoyu ben çekmiştim...üst devirler full cızırtıydı ve bence tatminkardı...
YcyhAppwMh8
TolgaCtk
16-01-2013, 11:37
ben taktım headersı altlar mukammel canladı sehır ıcınde yakıtta baya guzel oldu yuksek vıtes dusuk devırı rahatlıkla kaldırıyor gaza bastıgın anda ıse tepkısı cok guzel
yardımcı olurum :D egzoz konusunda marka modeller mevcut elımde otto tarzıda var ss de var
Aynen öyle Hasan abim sagolsun ilgilendi benim arac ile :) Alt devirler cok rahatladi, sehir icinde takiyorum 5e yakiti koklaya koklaya gidiyorum :D 5000 dd sonra da güzel bir canlanma oluyor :)
aodabasi
16-01-2013, 16:19
Headers kafamda baya yer etti sizden bi pm alıyım otto ve headers için
aodabasi
16-01-2013, 16:20
1994 civic el vardı bende orta iki susturucu iptal ve son susturucu supersprint mega'ydı.çıkış 12'likti. giriş 70'likti yanlış hatırlamıyorsam.ses aşağıda.videoyu ben çekmiştim...üst devirler full cızırtıydı ve bence tatminkardı...
YcyhAppwMh8
maşallah cızırtıyı pek sevemiyorum ben ya nedense fikir edinmek açısından yardımcı oldu teşekkürler :)
bu ses tatminkarmidir sizce.dusuk bi maliyete bu sesi alabilirsiniz.
d15b2 mpfi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kpT0e6l2B0o&feature=youtu.be)
aodabasi
16-01-2013, 22:30
bu ses tatminkarmidir sizce.dusuk bi maliyete bu sesi alabilirsiniz.
d15b2 mpfi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kpT0e6l2B0o&feature=youtu.be)
tam çözemedim desem yeridir cızırtı ve tok duydum hangisinden geliyo tam anlamıyla çözemedim :)
cizirtili ses ex ten gelen.ex te kat iptali yapilmadan once o tok sesin aynisi vardi,kat iptaliyle ses biraz daha inceldi duydugun cizirtili sese donustu
aodabasi
17-01-2013, 15:24
ben daha çok tok sesi sevenlerdenim o yüzden ortayı almayı düşünmüyorum güzel bi son ile isttediğimi alırım inşallah
By_MuGeN
17-01-2013, 17:13
bence iki ihtimal var birincisi aracın ex olduğu 51 lik düz boru fazla gelir doldurmaz sona kadar komple 48 lik çektir en sonada oem susturucusu takılsın hem güzel bir cızırtı olur hem alt ölmez üstleri de çok sıkacağını düşünmüyorum hemde polisle sorun yaşamazsın ikincisi üst devirlerim çok iyi olsun altlarım idare etsin üst devirlerde ses olsun altlarda olmasın diye düşünüyorsan yine 48 lik düz sonada ss magnum un 150 liraya son susturucuları mevcut izmirde yapan var isteğe göre susturucunun giriş çapı 48 lik olsun tak gitsin ikinci ihtimalde bu fikir senin :)
kkursat01
17-01-2013, 20:50
Düşünürseniz elimde otto tarzı aç kapa düğmeli yed marka son susturucu var yanık uçlu..
aodabasi
18-01-2013, 19:46
Düşünürseniz elimde otto tarzı aç kapa düğmeli yed marka son susturucu var yanık uçlu..
Fiyat icin pm aliyim ve fotosu
ben ex stock aracımda sadece kat iptali yapıp my racıng egzoz kullandım hem alt hem üst gerçekten iyiydi 51 lik tavsiye etmem en fazla 48 lik senı tatmin edicektir
berdoz76
09-02-2013, 18:19
ben ex stock aracımda sadece kat iptali yapıp my racıng egzoz kullandım hem alt hem üst gerçekten iyiydi 51 lik tavsiye etmem en fazla 48 lik senı tatmin edicektir
eg kasa si,ex,el ben kat yok diye biliyorum.Yanlışım varsa doğru bilen yazsın Aydınlanalım
kat derken orta susturucu iptali yanlışmı tabir ettim acaba?
kat derken orta susturucu iptali yanlışmı tabir ettim acaba?
kat, katalitik konvertörün kısaltması oluyor
aodabasi
10-02-2013, 16:53
evet kat katalik konvektör diye biliyorum bende 48likden ziyade alttın canlamasını istermiyorum.. daha uygulamaya geçmedim gazda sıkıntım var yaza doğru güzel bi sistem uygulucaz inşallah
GreyGoose
21-10-2013, 05:53
evet kat katalik konvektör diye biliyorum bende 48likden ziyade alttın canlamasını istermiyorum.. daha uygulamaya geçmedim gazda sıkıntım var yaza doğru güzel bi sistem uygulucaz inşallah
Hocam ne yaptın egzoz işini, uzun zaman olmuş. İstediğin sesi aldın mı, maliyet vs. bilgilendirir misin bizleri?
aodabasi
21-10-2013, 12:43
valla ben carb işini kısa süreli çözdüm ve sattım aracımı gidişinden memnun olamadıgım için üstünede harcamadım..edindiğim bilgilere göre 48lik 2 spor susturucu ve 5lik susturucuyla hem rahatlama hemde hoş bir ses alınabiliyor maliyet 300-350 lira arası
GreyGoose
21-10-2013, 14:46
Senin istediğin gibi dimi yani alt devirler sessiz üst devirlerde canlanıyor.
aodabasi
21-10-2013, 22:31
son susturucuyu iyi seçersen aynen bunu yakalarsın
GreyGoose
21-10-2013, 23:11
Tamamdır saolasın.
Konu hakkında görüşü olanlar belirtsin lütfen hazır konu hort olmuşken :)