Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu sistemi aldım kablo hakkında bilgim yok
http://www.mediamarkt.com.tr/static/img/flyer/pendik_flyer_1605/01.jpg
tesisattan hiç anlamam buna uygun nasıl bir kablo almam lazım ?
cadence kablo setleri satılıyor 30-40 lira onlardan almam yeterli olcakmı ?
mehmetRS
18-05-2013, 10:23
bir muhabbet vardı, bayiiden alınan ürünlerle bu tarz tekno marketlerde satılan ürünler, modelleri v.s. aynı olmalarına rağmen, ürünün fiziksel olarak içeriğinin konfigürasyon bazında bayi ürünlerine göre daha yetersiz kaldığı yönünde.. aslı astarı varmıdır acaba?
painkller
18-05-2013, 10:29
birkeresinde satıcının öyle mediamarket ürünü değildir dediğini duydum. ya indirimden alınmadı anlamına getiriyordu yada dediğiniz gibi bişey var. ama ben infinty ref1260 bas aldım. öyle performans düşüklüğü falan yok. aynı şekilde teyp ve oval almştım. piyasadaki eşleri gibi ürünler. sanmıyorum öyle birşey olacağını.
bu arada mediamarket infinity companent falan satıyormu bu hifi günlerine gidenler bir bakarlarsa sevinirim.
murat_ileri
18-05-2013, 10:35
media her magaza kendi içiersinde ayrı işler bir magazada satılan ürünü başka magazasında bulamayabilirsiniz. genel olarak yapılan paket kampanyasında ordaki yetkili kar marcı açısından ürünlere bakarak paket sistem yapmaya çalışır, o yüzden dengesizlik yaşanır. dengesizlikten kastım ürünlerin gücü kalitesi tınısı bakımından uyumsuz olmasıdır.
piooner biraz zayıf bir anfidir, dolayısıyla elektrik ihtiyacını karşılayamazsanız çabuk ısınır sesi bozar ve korumaya alır. 4GA kablo seti kullanarak ve düzgün ayar yapıldıgı takdirde iyi sonuçlar alabilirsiniz.
normal cadence kablo setleri fazlasıyla yeter imkanınız varsa 4 ga kablo kaliteli rca :D sigorta 200 lira yyi geçer ona:D göre
painkller
18-05-2013, 10:44
ben bundan daha güçlü bir sistemi piyasada karaköy işi 30-40 liraya alınma 4ga kablo setimle besliyorum. bence tutupta bir kablolamaya 200lira vericek insan bu seti almaz, almamalıdır. veya piyasadaki cadence, sierra jameson diye kulaktan dolma bildiğimiz kablo setleri bence merdiven altı üretim. çünkü çıkan sigortalar hepsinde aynı oluyor çoğunlukla aynı kalitede(kalitesizlikte) (mediamarkette 8ga kablo setleri oluyor isterseniz ondan alın.) tabi bu dediklerim ilerde geliştirilmeyecek bir sistem için. ama ne olursa olsun rca kablonuzu farklı alın. ben philips kullanıyorum. sizede onu öneririm 15 tl gibi bir fiyatı var. kablo setimin içinden çıkan dandik bir ürün, uçları bile doğru düzgün durmuyor, girmiyor.
ayrıca bu hifi günlerinde güzel uygun ürünler düşüyor. kapasitör olsun, sub olsun, teyp olsun.
free-hifi
18-05-2013, 10:48
sen bu seti gidip aldın mı? giden bir arkadaş abi yalan diyor yok öyle bir set diyor