PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıcı İlker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkatli olun.!

Sayfa : 1 [2]

ümitech
13-08-2013, 22:48
ne ilkermişin beee

AhmetDncr
14-08-2013, 13:34
Satış yasağı veriliyor diye biliyorum

aslında uzaklaştırmak mantıklısı, yönetimden hala hareket yok ilkerle ilgili

Maxi
14-08-2013, 13:48
aslında uzaklaştırmak mantıklısı, yönetimden hala hareket yok ilkerle ilgili

ilgili üye satış yasaklı oldu görmedinizmi?
zaten 6. aydan sonrada o isimle girmemiş foruma
başka üyelik almış olabilir

o yüzden nick ismine göre yasaklama hikaye
isim soyisime göre duyurmak lazım ama bu da teknik olarak yasalar önünde sıkıntı yaratıyor malesef.

c@n
14-08-2013, 14:01
siteye üye alımı durduruldu mu? yeri gelmişken sormak istedim. bir arkadaşım üye oldu ama üyeliği bir türlü onaylanmadı

Emre Ekrem
14-08-2013, 14:32
Bu seferde ilkertutti açar :D tuttu ise eğer

Emre turgut
14-08-2013, 15:04
Gercekten cok yazik konuyu yeni gordum ve bastan okudum sok oldum bunlari yapanlarda bu hastalik haline gelmis olmali yazik gunah o kadar beddua almaya deger mi o paralari nasil evine sokupta bogazinizdan geciriyorsunuz arkanizdan bu kadar kisinin yazdiklari da cabasi tabi :
Zarari olan arkadaslara da cok gecmis olsun Allah herkesin gonlune gore verir,herseyinde zamani gelirmis.

JenGoO
14-08-2013, 18:19
Birgün bunların olacağı belliydi. Kardeş bu adam böyle sözünün arkasında olmayan bir adam Allaha havale et.Alışmış kudurmuştan beterdir! Meslek haline getirmiş bu işleri.

AhmetDncr
15-08-2013, 11:40
Birgün bunların olacağı belliydi. Kardeş bu adam böyle sözünün arkasında olmayan bir adam Allaha havale et.Alışmış kudurmuştan beterdir! Meslek haline getirmiş bu işleri.

Aynen öyle, burada hesaplaşamazsak diğer tarafta nasıl olsa hesaplaşcaz, Allah büyük..

MeRtCaN
01-10-2013, 10:56
Ahmet Kaç Ay Oldu Hiç bir Haber yokmu ?

civic@ef
01-10-2013, 11:33
hala bankanın önündeymiş yatırcakmış :D allah islah etsin böyle adamları

muratburunce
01-10-2013, 13:36
evli barklı çoluğu çocuğu var o sabilerin baoğazından haram lokma geçiriyorya 2yakası bir araya gelmez artık... bu saaten sonra çıkarıp herkese fazlasıyla parasını versede ne haysiteini nede şerefini kurtarabilir artık çoluna çoçuğuna yazık eşine bişey diyemem oda o yolun yolcusu anlaşılan karekteri bozuk...

zafa38
01-10-2013, 18:58
Bende yeni gördüm bu tarz insanları burda afişe ettiğiniz için Teşekkürler. Başkalarının dili yanmasın vay anasını işlerini prof yapıyolar dikkat etsin komple dolandırıcı çakılmış burası

coder
01-10-2013, 19:52
Forumda göz önünde bulunupta insanları yolan ne insanlar sözde ustalar var.. İfsa etmeye gerek yok.

Chn53
02-10-2013, 12:42
yaklaşık 2 ay yanında çalıştım , emeğimin karşılığını alamadım... yapacak bişey yok bende herkes gibi allaha havale ediyorum :)

muratburunce
02-10-2013, 12:46
yaklaşık 2 ay yanında çalıştım , emeğimin karşılığını alamadım... yapacak bişey yok bende herkes gibi allaha havale ediyorum :)

demekki sadece mal aldıklarını değil çalıştırdığı insanlarıda kandırma peşinde... adamın zihniyet belli yorulmadan kolay para kazanma derdinde önüne geleni dolandırıp kandırarak hastalık haline gelmiş sanırım...

Mert_bulgaria
03-10-2013, 10:45
sanırım bende tlfnda görüşmüştüm..bana bikaç bişiy sormuştu..iyiki ticaretimiz olmamış..

muratburunce
03-10-2013, 11:16
Hala ulaşan konuşan olmadımı konu ne durumda?

Anıl E.
08-10-2013, 08:51
Foruma üye yeni birini daha dolandırmış galiba .

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/166504-istanbullu-ahmet-damci.html

Emre Ekrem
08-10-2013, 10:10
adam çok acayip ya, nasıl çıkıyor sokağa merak ediyorum

ANIL ERCAN
08-10-2013, 12:29
Konudaki tüm yorumları bastan sona okudum üşenmedim.

Benim aklıma söyle bi düsünce belirdi,

Bu adamla karısı bence çete gibi bişey. Yani Söyle söyliyim İlkerotti denen adam milleti dolandırıyor karısının numarasını veriyor arayanlar karısını arıyor tabi üst üste bi kac kere arıyor dolandırılanlar karısı gidiyor savcılıga suc duyurusunda bulunuyor beni rahatsız ediyor sapıklık yapıyo diye ve dolandırılan kişi haklıyken haksız duruma cıkıyor. ve Paranın pesi bu yontemle bıraktırılıyor..

Benim düşüncem bu Yoksa hangi şerefi namusu olan erkek baska adamlara karısının namusunun numarasını verir.

tylan
08-10-2013, 19:12
adam zamanın da açtığı oto yıkama dukkanın da kimi örnek aldıgını açıkça belirtmiş aslın da Titan diye oto yıkama dukkanımı olur :D

weST.27
08-10-2013, 19:25

Bu adamla karısı bence çete gibi bişey. Yani Söyle söyliyim İlkerotti denen adam milleti dolandırıyor karısının numarasını veriyor arayanlar karısını arıyor tabi üst üste bi kac kere arıyor dolandırılanlar karısı gidiyor savcılıga suc duyurusunda bulunuyor beni rahatsız ediyor sapıklık yapıyo diye ve dolandırılan kişi haklıyken haksız duruma cıkıyor. ve Paranın pesi bu yontemle bıraktırılıyor..

Benim düşüncem bu Yoksa hangi şerefi namusu olan erkek baska adamlara karısının namusunun numarasını verir.

Para için düşülen hallere bak Allah düşürmesin şükür halimize eğer doğruysa..

ANIL ERCAN
08-10-2013, 20:54
benim düsüncem öyle kardesim valla yoksa neden karısının numarasını verir serefi namusu olan biri. Bence bu yontemle tuzaga dusuruyorlar dolandırılanda baktı iş sarpa sarıyor basını belaya sokmamak için paranın peşini bırakıyor bence yontemleri bu.

AhmetDncr
09-10-2013, 10:41
benim düsüncem öyle kardesim valla yoksa neden karısının numarasını verir serefi namusu olan biri. Bence bu yontemle tuzaga dusuruyorlar dolandırılanda baktı iş sarpa sarıyor basını belaya sokmamak için paranın peşini bırakıyor bence yontemleri bu.

Şeref namus olsa bu kadar adamı dolandırıp sokağa çıkabilir mi :) ...!

JenGoO
09-10-2013, 10:45
edittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt t................................................. .......

onat
09-10-2013, 10:47
Kardeşim yazını editlermisin bu olmadı yakışmaz bu kelime ;) Ne yaparsa yapsın ne karısının ne de çocuğunun günahı yok bu yazı olmaz editle lütfen..

+ 61 karısı işin içinde olsa bile, bu laf yakışıksız.

AhmetDncr
09-10-2013, 10:48
Kardeşim yazını editlermisin bu olmadı yakışmaz bu kelime ;) Ne yaparsa yapsın ne karısının ne de çocuğunun günahı yok bu yazı olmaz editle lütfen..

Seni mi kırıcam :) sende editle istersen aynı şekilde benimkinin bi anlamı olmaz yoksa :)

muratburunce
09-10-2013, 10:54

aynen katılıyorum bunlar bunu meslek haline getirmiş olabiirler... karaketer meselesi tamamen karısıda öyleyse tencere kapak misali geziyorlardır şehir şehir önüne geleni dolandıra dolandıra...

JenGoO
09-10-2013, 11:06
aynen katılıyorum bunlar bunu meslek haline getirmiş olabiirler... karaketer meselesi tamamen karısıda öyleyse tencere kapak misali geziyorlardır şehir şehir önüne geleni dolandıra dolandıra...

Yahu nealakası var konuyu buralara getirmeyin arkadaşlar.. ADam dolandırıcı olabilir bunları kurmak yakışmaz..

MeRtCaN
21-12-2013, 15:26
Seni mi kırıcam :) sende editle istersen aynı şekilde benimkinin bi anlamı olmaz yoksa :)

Ahmet sizin enjektorler yalan oldu herhalde

bir sonuca ulasabıldınmı ? :)

AdemAr
21-12-2013, 21:06
o değilde adam prof dolandırıcıymış valla

Chn53
21-12-2013, 21:12
techturkeyin çözemediği ilk ve tek konu bu oldu galiba :D

erh
21-12-2013, 21:19
çekirdeklik bir konu valla :) üç kuruş beş kuruş derken herkesi sıradan geciriyor anlasılan.. Evi barkı bellidir bi gün bi kıllıya denk gelir kesin..

Chn53
21-12-2013, 21:28
adam fena rahat ya :D hala faceden criminal case oyun isteği yolluyor :D

tayreep_john
21-12-2013, 23:34
hiç de öyle birine benzemiyodu gerçi 1-2 kene konuşmuştuk faceden vay arkadaş ne insanlar var..

_Emre_
21-12-2013, 23:39
adam fena rahat ya :D hala faceden criminal case oyun isteği yolluyor :D

:hahaha::hahaha:

ygtrn
21-12-2013, 23:51
beyler konu uzamış gitmiş takip edemedim, çokta meraktayım kısaca özetlicek biri varmı acep? :D:D:D

eşiyle ilgili ne gibi bi durum var onuda merak ettim ayrıca :D

ygtrn
21-12-2013, 23:53
http://i.imgur.com/MF1MMww.gif

Mikrop_Ali
21-12-2013, 23:55
adam check-in yapıyor lan benım foursquarede eklıymıs lınkı ahmete yollamıstım. sildim mk.

ygtrn
21-12-2013, 23:55
adam check-in yapıyor lan benım foursquarede eklıymıs lınkı ahmete yollamıstım. sildim mk.

e yerini tespit edip indirin :D

*MERT
22-12-2013, 00:56
Dalmisim okuyorum öyle yarim saattir her yorumu okudum adam tam karabatak dicem karabatak cikarir arada kafayi bu bi gömmüş tam gömmüş :) ilginc olan kisim diger dolandirdigi arkadaslar gelince baslamis zaten.. gecmis olsun herkese tekrardan..

rdvngrcn
25-12-2013, 20:07
Dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun gerçekten ama arkadaşlar madem bu kadar kişi dolandırılmış sorunlar yaşamış neden en başından başınıza gelen olayı yazmıyorsunuz konu açmıyorsunuz ben onu anlamıyorum benim başıma da değişik bir olay geldi sem tuningle ilgili ben konuyu açtıktan sonra bir çok kişi benzer olayla karşılaşmış konuyu açmış olsalardı ne benim başıma öyle bir olay gelirdi nede sahtekar üç kağıtçılar para kazanırdı lütfen bu konuda daha duyarlı olalım. ayrıca sağolsun ben güncel olsun diye günlük günceldir diye yazıyordum konunun gerilerde kalmaması için ama tt yönetimi güncellemene gerek yok herkez okudu anladı diye konuyu kilitledi lütfen aratıp okuyun kimlerden alış-veriş yapıyormuşuz görün arkadaşlar...Bende hakkımı helal etmiyorum ne bu dünyada ne ahirette inşallah burunları sürtsün böyle insanların...

HondatugraL
25-12-2013, 21:39
Konuyu tam okumadım ama ne yazıcağımıda şaşırdım. Garip durum gerçekten. O paralar misli misli çıkmazmı ?? Bekleyip görelim...

HellRot06
25-12-2013, 22:01
O değilde bu gidişle bu İlker'in adı yakında "Topal İlker" olur. Demedi demeyin fazla sürmez sıkarlar bunun topuklarına...

EmreS13
25-12-2013, 22:03
gene patladi konu, hadi hayirlisi :D
sknti giderilemedi gene

HondatugraL
25-12-2013, 22:11
Bu tür konular çok çabuk patlıyor. Allah kimseye açtırmasın. AMİN :D

LnchCntrl
25-12-2013, 22:17
Epey zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun,

Özetle, kimsenin tek bir çöpü kimsede kalmıyor kardeşim. Öyle bi çıkıyor ki sen hayretle izliyosun ve sonunda keşke olmasaydı diyosun, ama zalim o kadar zalim ki o sana bile isteye gidiyor işte..

Canınız sağolsun demekten başka elden bişe gelmiyor. Konu sürekli güncel kalsın kesinlikle örnek teşkil etmeli..

RickPierOneiL
26-12-2013, 08:36
Arkadaşlara geçmiş olsun da bu herifi tutup kafasını gözünü kıran olmadı mı ya :D