User Tag List

Sayfa 1/16 12311 ... SonSon
298 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dolandırıcı İlker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkatli olun.!

AhmetDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dolandırıcı İlker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkatli olun.!

Aranıza katılalı çok fazla olmadı yaklaşık son bir buçuk senedir sürekli giriyorum foruma, az çok tanıyanlar var, bir çok kişiyle alışverişim oldu çok şükür kimseyle bi sorun yaşamadık hem aldığım ürünlerde hem sattığım ürünlerde..

Burda sanayide tamirci bi abimizin aracına bi kaç parça lazım oldu, foruma konu açtım arananlar kısmına, eksiklerin birazını buradan hallettik, kalanları da yurtdışından temin ettik.. o sırada ilker abi bana facebook'tan mesaj attı enjektör arıyomuşun bende var dedi, tamam abi dedim alalım, orhanla (miktop ali) görüş dedi bana, pazarlığımızı yaptık 375 lira parayı orhana gönderdim, enjektörleri bana adanadan MKT'nin göndereceğini söyledi, bir hafta bekledim gelmedi, sonra tekrar orhana ulaştım MKT'nin enjektörleri bulamadığını ve gönderemiyeceklerini söyledi, tama dedim bende parayı gönderin ben başka birinden bulmaya çalışıp alırım dedim.. üzerinden biraz zaman geçti bugun tam bir buçuk ay oldu, hala enjektör yok, paramızı geri göndermiyor, telefonu yok ulaşamıyoruz, facebook'tan mesajlarıma cevap vermiyor, artık son çare olayı sizlere de sunmak istedik..

Siz siz olun İker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkat edin, Önce ürünü elinize alın sonra parasını gönderin..

Olayın bütün ayrıntısını Orhan biliyor, beni tanımayanlar var orhan benden daha eski forumda o da zaten gerekeni söyler konuyu görünce..

Bizi tabiri caizse dolandırdı, 375 lira paranın kendisini insanların gözünde nasıl düşüreciğini akıl edemedi yazık, hiç bişeyden utanmıyorsa yaşından başından çoluk çocuğundan utansın, o parayı gönül rahatlığıyla çoluk çocuğuyla yiyebilen bir adamdan herşey beklenir.. diyeceğim sadece dikkatli olun..

ve resimlere geçelim..

Orhana foruma konu açıcam dediğimden sonra bile 18-20 gün bekledim, insanlık yapalım belki gönderir diye, ama bize yapılan muamele buna zorladı maalesef..

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okumadım ancak zamanlaman çok yanlış. vakti değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız aslında, ülkemin bu karışık zamanında..

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun umarim cozulur sorunun
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem vakti değil, forumda ne işiniz var ? Tamam sıkıntılar var ama abartmayın bence bu kadar.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsallah magduriyetin tez zamanda çözülur
    .

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanlama yanlış ne demek ?adam bekleyeceği kadar beklemiş zaten.Gündemdeki olay önemli olabilir ama adamın buraya konu açmasıyla ne alaka ? medya bile günlük gülistanlık üstelik
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanlamayla alakası yok adamın sıkıntısı basladıgında boyle bır olay mı vardı,hem sonucta adamda kendı çapında mağdur.geçmiş olsun konu içinde site yöneticilerinden yardım iste,belki onlar tanıyordur araya girip tatlıya bağlayabılırler.birçok kez yardımcı oldular cunkü.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu konuyu 5 ay önce açardım ama neyse sabrın sonu selamettir.

eyyy ilker denen ... neyse

sabrivtec nickli arkadaşın ile alışveriş yaptınız ikinizin anlaşmaması yüzünden tabi ikinizinde işine gelmedi girip çıkan bana oldu yaklaşık 8000 TL lik parça param yok.

Allaha havale ediyorum seni evli barklı adamsın tabi adamsan kızına o benim paramı nasıl yedirdin.

ahmetdinçer kardeşim senin 350-400 tl neki adam kimleri ne kadar dolandırdı bir bilsen...

sakın birisi çıkıp konuyu birde diğer taraftan dinleyelim vs. gibi cümleler söylemesin nedeni ise 8000 TL yi ben sildiysem vardır bir nedeni Allah gördü.

Sabrivtec ve ilkerotti ikinizide diyecek hiçbir sözüm yok.

sabri kardeş sakın bişeyler yazıp üste çıkmaya kalkma seninde işine gelmedi ve sustun

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sabrivtec nickli arkadaşın ile alışveriş yaptınız ikinizin anlaşmaması yüzünden tabi ikinizinde işine gelmedi girip çıkan bana oldu yaklaşık 8000 TL lik parça param yok.

Allaha havale ediyorum seni evli barklı adamsın tabi adamsan kızına o benim paramı nasıl yedirdin.

ahmetdinçer kardeşim senin 350-400 tl neki adam kimleri ne kadar dolandırdı bir bilsen...

sakın birisi çıkıp konuyu birde diğer taraftan dinleyelim vs. gibi cümleler söylemesin nedeni ise 8000 TL yi ben sildiysem vardır bir nedeni Allah gördü.

sabri kardeş sakın bişeyler yazıp üste çıkmaya kalkma seninde işine gelmedi ve sustun
    O paralar ya kızından ya da eşinden çıkar hocam. Keşke konu açıp fişleseydiniz arkadaşı. Emeğe göz diken insanlar mutlaka çektirdiklerinin bin kat fazlasını çekecektir.

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YanliŞ Şeyler pİyasa İÇİnde sİn elbet baŞka tİcaretler yapacaksin adini lekelİyeceĞİne bu tarz Şeylere gerek yok.
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okanturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YanliŞ Şeyler pİyasa İÇİnde sİn elbet baŞka tİcaretler yapacaksin adini lekelİyeceĞİne bu tarz Şeylere gerek yok.
    olay adını lekelemek değil aslında KUL HAKKI

Allah her günahı affeder ama Kul hakkını affetmez.

Allah c.c neyle gelirsen gel ama kul hakkıyla gelme demiş.

Etme bulma dünyası ne ekerse onu biçer o para gün gelir dolaylı yollardan zaten gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Beterin beteri varmış demekki, keşke siz zamanında uyarsaydınız forumdaki arkadaşları, en azından kimse ticaret yapmazdı.. üzüldüm sizin adınıza da dediğiniz gibi benimki sizin alacağınızın yanında sadece devede kulak kalır, Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kalmaz

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun Ahmet
    Umarım kısa zamanda Çözersin Problemi

Taha Fedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş forumda ne adamlar varmış yahuu ...
    !!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle tipler adam dolandırırken seçerler herkesi dolandırırsa piyasası biter işini yaptığı düzgün adamlar vardır hep onlar savunur onları .. yani işleri bir şekilde döner konular açılır kapanır unutulur gider..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bu adamlar başını yastığa nasıl rahat koyuyor anlamıyorum bakkala 10 lira borcum olunca içim huzursuz oluyor adamlardaki rahatlığa bak

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun ama çıkar onlar biyerden çıkar çıkar rahat olun siz ALLAH yukarda
    masalla masalla

Satış Yasaklı ilkerotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet hastane işimizin olduğunu herkes biliyor o işlerle ilgilenmek için ben dükkanımı bırakmak zorunda kaldım.
    telefonum kırıldı o ara hattımı da kaybettim o yuzden kimseye ulaşamıyorum senin paranın orhanın hesabında olması gerekiyor MKT parayı orhanın hesabına yatırdığını soyledi bana orhan hesaplarını kontrol edip teyid etsin. haklısın sana karşı çok mahcup oldum sonuna kadar haksızım bu konuda orhan baksın hesabına yoksa yarın sabah senin hesabına paranı yatırıp makbuzunu koyucam foruma.

mustafa arpacı sana gelince senin onayın olmadan ben senin parcalarını kimseye vermedim. sana borcum olan 1200 tl yi aldığını umuyorum (şeref karacadan arkasından ana avrat küfür edip sonra benimle konsurken arkasına sığındığın şeref karacadan nede olsa sana göre herkes ... çocugu) bana dedinki 1200 borcun var seref abide kabul etti ödedi sana borcumu.

ahmet dediğim gibi eğer paran orhanın hesabına yatmamış sa yarın öğleden sonraya kadar müsade rica ediyorum senden. mağdur ettiğim için çok özür dilerim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)