Aranıza katılalı çok fazla olmadı yaklaşık son bir buçuk senedir sürekli giriyorum foruma, az çok tanıyanlar var, bir çok kişiyle alışverişim oldu çok şükür kimseyle bi sorun yaşamadık hem aldığım ürünlerde hem sattığım ürünlerde..
Burda sanayide tamirci bi abimizin aracına bi kaç parça lazım oldu, foruma konu açtım arananlar kısmına, eksiklerin birazını buradan hallettik, kalanları da yurtdışından temin ettik.. o sırada ilker abi bana facebook'tan mesaj attı enjektör arıyomuşun bende var dedi, tamam abi dedim alalım, orhanla (miktop ali) görüş dedi bana, pazarlığımızı yaptık 375 lira parayı orhana gönderdim, enjektörleri bana adanadan MKT'nin göndereceğini söyledi, bir hafta bekledim gelmedi, sonra tekrar orhana ulaştım MKT'nin enjektörleri bulamadığını ve gönderemiyeceklerini söyledi, tama dedim bende parayı gönderin ben başka birinden bulmaya çalışıp alırım dedim.. üzerinden biraz zaman geçti bugun tam bir buçuk ay oldu, hala enjektör yok, paramızı geri göndermiyor, telefonu yok ulaşamıyoruz, facebook'tan mesajlarıma cevap vermiyor, artık son çare olayı sizlere de sunmak istedik..
Siz siz olun İker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkat edin, Önce ürünü elinize alın sonra parasını gönderin..
Olayın bütün ayrıntısını Orhan biliyor, beni tanımayanlar var orhan benden daha eski forumda o da zaten gerekeni söyler konuyu görünce..
Bizi tabiri caizse dolandırdı, 375 lira paranın kendisini insanların gözünde nasıl düşüreciğini akıl edemedi yazık, hiç bişeyden utanmıyorsa yaşından başından çoluk çocuğundan utansın, o parayı gönül rahatlığıyla çoluk çocuğuyla yiyebilen bir adamdan herşey beklenir.. diyeceğim sadece dikkatli olun..
ve resimlere geçelim..
Orhana foruma konu açıcam dediğimden sonra bile 18-20 gün bekledim, insanlık yapalım belki gönderir diye, ama bize yapılan muamele buna zorladı maalesef..