Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bazooka ankara deneme talebi

Sayfa : 1 2 3 [4]

fatiii
05-08-2013, 11:51
mehmet s2kyı gırtlagına kadar sökse 100shot nos bassa ,golfte muhtemelen 2.yarısa sökük ve basınç açık gelir en fazla s2k kafa kafaya gider.

ama sc felan takılıp nos basılır işin rengi degişir :)) sonuçta paşaoğlunun arabası herşeyi yapabilirler

s2k zaten gırtlaga kadar söküktü sadece 100 nos basarsada ankarada golfü geçemez kafa kafayada yürüyemez

Serhat Y.
05-08-2013, 12:02
mehmet nos mu basıcam demiş amma saçmalıyosunuz, yada işinize gelmiyor anlamak istemiyosunuz nosu bahane ediyosunuz. nerde yazılmış noss

fatiii
05-08-2013, 12:09
mehmet nos mu basıcam demiş amma saçmalıyosunuz, yada işinize gelmiyor anlamak istemiyosunuz nosu bahane ediyosunuz. nerde yazılmış noss

tahmin yürütüyoruz relax :) atmo gelipte golfü burda geçme düşüncesi zaten yoktur olamaz yani ona istinaden fikir yürütüyoruz ya nos basar ya turbo takar bi ihtimalde sc olabilir :)

yusufcan_k
05-08-2013, 12:34
.....................

MeRtCaN
05-08-2013, 12:48
ben rakamı tahminen söyledim orda ;) 2013 de başlayıpta 2015 de bitecek hali yok bi turbonun sonuçta hepiniz kralsınız hepiniz mükemmel hadi sen git peşinde koştuklarına yada başkalarına sapla ;)

Ben sen onun pesinde koşarken coktan saplamistim
Sen anladın onu

Bak benim ağzımı bozma bozarsan külahları değişiriz senle
Beni cocuk colukla muhatap etme

hayatımda araba turbolamadım direk orjinalden turbo alıp standart yürüttüm sanayi köşelerinde amale gibi sürünmedim yağa ota boka bulaşmadım :) sapladım yada saplamadım orası seni ilgilendirmez. Bu arada benzinli oyuncak değil benzinli model araba ;) istedigin arabayıda getir 1 gün icinde yürür hale getiririm. bak ne güzel yazmışın abi bilmedigin konular hakkında bencede yorum yapma kimin elinde ne var bilemezsin ;) belki adamın turbo hazır şekilde bekliyo ;) neyse hadi bakın dalganıza ;)

mmustu
05-08-2013, 12:53
ben rakamı tahminen söyledim orda ;) 2013 de başlayıpta 2015 de bitecek hali yok bi turbonun sonuçta hepiniz kralsınız hepiniz mükemmel hadi sen git peşinde koştuklarına yada başkalarına sapla ;)

hayatımda araba turbolamadım direk orjinalden turbo alıp standart yürüttüm sanayi köşelerinde amale gibi sürünmedim yağa ota boka bulaşmadım :) sapladım yada saplamadım orası seni ilgilendirmez. Bu arada benzinli oyuncak değil benzinli model araba ;) istedigin arabayıda getir 1 gün icinde yürür hale getiririm. bak ne güzel yazmışın abi bilmedigin konular hakkında bencede yorum yapma kimin elinde ne var bilemezsin ;) belki adamın turbo hazır şekilde bekliyo ;) neyse hadi bakın dalganıza ;)

30 yaş sendromu #direnamele

fatiii
05-08-2013, 12:55

yusufcum hangi arabanmış o turbo yürüttüğün bi söylede bilelim..bana göre kumandalı arabaların hepsi oyuncak arabadır :) bide ben hızlı okudum sagolsun muştu uyandırdı..

bilmiyorum farkındamısın ama forumun %80 tamda bahsettiğin yağa ota boka bulaşan insanlar sen yanlış foruma yazıyosun bence daha elit bi forum seç kendine ;)

turbo hazır oğlu hazır olsa o iş olmaz neyse turbo arabalarından birini getirde bigün deniyelim ;)

KA®ANLIK
05-08-2013, 12:56
hepimiz ameleyiz,
#DirenAmele

MeRtCaN
05-08-2013, 12:58
yusufcum hangi arabanmış o turbo yürüttüğün bi söylede bilelim..bana göre kumandalı arabaların hepsi oyuncak arabadır :) bide ben hızlı okudum sagolsun muştu uyandırdı..

bilmiyorum farkındamısın ama forumun %80 tamda bahsettiğin yağa ota boka bulaşan insanlar sen yanlış foruma yazıyosun bence daha elit bi forum seç kendine ;)

turbo hazır oğlu hazır olsa o iş olmaz neyse turbo arabalarından birini getirde bigün deniyelim ;)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

yusufcan_k
05-08-2013, 12:58
ordaki amele konusuna takılmışsınız ama o lafın nereye kime gittiği belli ;) kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten içeri değil

XoR
05-08-2013, 12:59
30 yaş sendromu #direnamele

Yahu şunu yazanı skinize takıp muhattap oluyosunuz gerek varmı :) 2 sene önce hala dergi sayfası yapıştırıyodu

yusufcan_k
05-08-2013, 12:59
.....................

MeRtCaN
05-08-2013, 13:01
seninde yazılmak yada saplamak için uğraştıgın EV fiesta mı desem acaba :soru:

..................

TolgaEsentepe
05-08-2013, 13:05
la yüklenmeyin çocuğun üzerine, boşverin talihsizce yazmış öyle demek istememiştir o :)

shero
05-08-2013, 13:06
Numaranı vermısın bana Janım

bulmak ıcın ugrastırma

dayı sakin ol :D:D:Dangaradan gecerken uğruycam

MeRtCaN
05-08-2013, 13:07
dayı sakin ol :D:D:Dangaradan gecerken uğruycam

kanka oyle ozelden mesaj atıp
laf ebelıgı yapamak ıle olmuyor

fatiii
05-08-2013, 13:07
yurttugu araba fln yok
arkadasının arabası ıle sag koltuktan laf ebelıgı yapıyordu 06 rot plaka focus

gayet iyi biliyorum kanka :)

ordaki amele konusuna takılmışsınız ama o lafın nereye kime gittiği belli ;) kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten içeri değil

ben ameleyim 3 yıldır rs2 yle uğraşıyorum napcan kısmet :) dediğim gibi 1 haftada turboladığın yada orjinal turbolu aldığın araban neyse onunla denemek istiyorum.

shero
05-08-2013, 13:08
kanka oyle ozelden mesaj atıp
laf ebelıgı yapamak ıle olmuyor

3 gunluk bebelerın yaptıgı muhabete bak

:ofk:

angaralıların dediği gibi bebe diyosun bırak boşver he de sen büyünsün de :)):D:Dnebiliyim de işte güzel canını sıkma

Dookan
05-08-2013, 13:09
La ne turbosu 1 haftada 1 günde.bebeyle bebe oluonuz hahahahahahahaha.sıkaylaynıda cekmıs avatara hahahahahahaha

XoR
05-08-2013, 13:09
gayet iyi biliyorum kanka :)

ben ameleyim 3 yıldır rs2 yle uğraşıyorum napcan kısmet :) dediğim gibi 1 haftada turboladığın yada orjinal turbolu aldığın araban neyse onunla denemek istiyorum.

Bahtına ne çıkarsa :D

http://galeri4.uludagsozluk.com/112/iskelet-anahtarl%C4%B1k_156143.jpg

shero
05-08-2013, 13:10

ahahahahaah :D:D:D:Dallah

XoR
05-08-2013, 13:12
ahahahahaah :D:D:D:Dallah

Ben en son çiğnediğimde 6 vitesli bi Pontiac çıkmıştı içinden mahalle'de tektim 5-6 yaşında tabi :D

fatiii
05-08-2013, 13:12

hahahahahahahahha aha 1 haftada yapılsa yapılsa bu turbo yapılır mükemmelsin :D

shero
05-08-2013, 13:14
Ben en son çiğnediğimde 6 vitesli bi Pontiac çıkmıştı içinden mahalle'de tektim 5-6 yaşında tabi :D

valla ben bilmem etmem görmem duymam turbo nedir bilmem köyden geldim:D:D ama sakız cok basarılı kime ne cıkarsa gibi duruyo:hahaha::hahaha:

Dookan
05-08-2013, 13:20

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

XoR
05-08-2013, 13:22
YuSuFJaN_K YuSuFJaN_K is online now
Mesaj gönder Kullanıcı Listesi
Son Aktivitesi: Bugün 14:10
Şuanki Aktivitesi: Konu Okuyor bazooka ankara deneme talebi

Okuma çocuğum yaz amele abilerin olarak biz sana cevap veririz merak etme :)

Day Walker
05-08-2013, 13:23

ahahaha uğraşmayın adamla gençliğine verin :)

Onurkk06
05-08-2013, 13:24
Ahahahauahau turbo sakız cok iyi olmuş :))

mmustu

kanku ne zaman satacan şu arabanı amk bi sıyrılın sizde artık :icon_tup:

MeRtCaN

abı o degılde bu cocouk facebookta arkadasın nasıl olacak :)

XoR
05-08-2013, 13:27

Ameleyim mutluyum :)

yusufcan_k
05-08-2013, 13:28
la yüklenmeyin çocuğun üzerine, boşverin talihsizce yazmış öyle demek istememiştir o :)

yo dayı ben yazdığımı biliyorum genelleme yapmadım belirli ŞAHSA yazdım onu ;)

La ne turbosu 1 haftada 1 günde.bebeyle bebe oluonuz hahahahahahahaha.sıkaylaynıda cekmıs avatara hahahahahahaha

arabanı getirde bi gün yanında foto cekinem anca bu vardı evde onunda ölçegi 1/10 abi hiç 1 e 1 ine dokunamadım :o

Day Walker
05-08-2013, 13:29
Ameleyim mutluyum :)

Bi çıkta yola sonra canavar kesilirsin başımıza :D

mmustu
05-08-2013, 13:29
abı o degılde bu cocouk facebookta arkadasın nasıl olacak :)

kankacım facede binlerce arkadaş var forumdan ordan burdan adamlar ekliyo kabul etmesen fırça yiyosun silsen fırça yiyosun heryerden taciz kim var kim yok ben artık takip etmiyorum bile :D

MeRtCaN
05-08-2013, 13:31
.................

XoR
05-08-2013, 13:34
Yahu hala herkese alıntı yapıp pişkin pişkin cevap veriyosun, kusura bakmayın demek yerine. Sonrada forumda konu açıyosunuz büyükler küçükleri eziyor diye. Ama yaptığınız terbiyesizlikleri gözardı ediyorsunuz.

Normalde böyle bir polemiğe girmem ama sen burdaki herkese alenen amele diyemezsin. Artı olarak Amele diye kullandığın sıfat bir insan tarafından yapılan iştir evet belki basit bir iştir ama insanların ekmek parası kazandığı iştir. Elinizle yazdığınızı gözünüz görmüyor, Allahdan sizin gibi kardeşim vs yok hergün bi kamyon sopa atardım adam olana kadar.

yusufcan_k
05-08-2013, 13:34
.....................

MeRtCaN
05-08-2013, 13:35
burayı boklamaya gerek yok pm den devam ederiz istersen

yazım kardesım pm den
dıkaktlı oku ona gore konsuruz terkardan
kendıne ıı bak ;)

seWki26
05-08-2013, 13:36
burayı boklamaya gerek yok pm den devam ederiz istersen

RLP6m_bgHcU

kardeşim saygısızlık yapma burda senden yasca büyük insanlar var bilmem anlatabildimmi ? he laf ebeliğinle bişeyler yaparım diye ugrasıyosan seni sulu götürür susuz getirir burdaki insanlar ;)

Day Walker
05-08-2013, 13:42
Bence bu konuyu artık kapatsın yönetim.Deneme yapanlar bi şekilde sorunlarını çözdüler çözemedilerse pm den devam ederler.
Konu saçma sapan yorumlardan dolayı sakız gibi uzayıp duruyor.

yusufcan_k
05-08-2013, 13:48
TAMAM ABİLERİM KARDEŞLERİM HAKLISINIZ BİRAZ ABARTTIK DURUMU MEVZU BAŞKA YERLERE GİTMEYE BAŞLADI BURDA BAŞTA MERTCAN abi OLMAK ÜZERE XOR KORAY abi den ve kırdığım başka kim varsa hepinizin huzurunda ÖZÜR DİLİYORUM ;)

miniks
05-08-2013, 14:07
http://www.youtube.com/watch?v=ux3a3P1OKc0

AHMET

CGR328
05-08-2013, 16:09
Yusufcannn keriz olmaktansan amele gibi sürünmeye razıyız güzel kardeşim , zaten özrünü dilemişsin ne güzel ama bu forum sana az gelir 6speedonline a takıl sen hayatta başarılar...

r3dkit
05-08-2013, 17:33
Yusufcannn keriz olmaktansan amele gibi sürünmeye razıyız güzel kardeşim , zaten özrünü dilemişsin ne güzel ama bu forum sana az gelir 6speedonline a takıl sen hayatta başarılar...

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:Ben Sudi, 29 Yaşındayım, Ameleyim - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/82834/ben-sudi-29-yasindayim-ameleyim)

Risendark
05-08-2013, 17:42
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:Ben Sudi, 29 Yaşındayım, Ameleyim - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/82834/ben-sudi-29-yasindayim-ameleyim)

bu güzeldi :D

onur_guler88
05-08-2013, 18:11
.................................................. ...............

Tugral
05-08-2013, 19:11
6 ayda araban toplanmıyorsa parça beklemeden değiştir ustanı :D

Dookan
05-08-2013, 21:48
ya bana da yol gösterin bi günde değil ben bir aya da razıyım altı aydır arabam yatıyor malzeme beklememesine rağmen :D

satarsan eski motoru vidalarıyla birlikte ya gider hepsine tornacıda 8bin liraya vida yaptırırsın yada hepsini bi sekilde bulursun yada böyle beklersin :D :D

Oz`
05-08-2013, 22:15
yusufcan :) biraz saçma yorum olmuş burdaki herkes yağ pas olmuştur tirilyonuda olan adam var o duygu garip bişidirde

beyler bilmeden hepiniz yorumdasını nos basıcak sik sok basıcak kime ne ? sende yap bizene :) nosta basar turboda koyar gider 2.6 makina yapar kime ne ? sizi bağlıyormu ? istanbulllular kansız ya :) size naptığınızı sormadık sizde bize sormayın siizi ne ilgilendirir ki bu konu mal bizim seçim bizim akıl fikir bizim siz daha bunu tebrik edemezken neyse kavga etmeyelim Fatii birdahkine lütfen sende gel 35 rın 8 boy salıp arkadan8 boy geçemelerini izleyelim lütfen .... konuyu uzatmayın artık cidddi sıkılıyor canım kalp kırıcı laflar sölenicek saygılı olalım :)

fatiii
05-08-2013, 22:34
yusufcan :) biraz saçma yorum olmuş burdaki herkes yağ pas olmuştur tirilyonuda olan adam var o duygu garip bişidirde

beyler bilmeden hepiniz yorumdasını nos basıcak sik sok basıcak kime ne ? sende yap bizene :) nosta basar turboda koyar gider 2.6 makina yapar kime ne ? sizi bağlıyormu ? istanbulllular kansız ya :) size naptığınızı sormadık sizde bize sormayın siizi ne ilgilendirir ki bu konu mal bizim seçim bizim akıl fikir bizim siz daha bunu tebrik edemezken neyse kavga etmeyelim Fatii birdahkine lütfen sende gel 35 rın 8 boy salıp arkadan8 boy geçemelerini izleyelim lütfen .... konuyu uzatmayın artık cidddi sıkılıyor canım kalp kırıcı laflar sölenicek saygılı olalım :)

Ozguncum s2000 i 4.2 i yapin gelin bekliyorum burda sikinti yok azdan az coktan cok gider :)

Levent Y.
05-08-2013, 23:03

O değilde, resmini değiştirmişsin, beni o etkiledi:)

penguinhakan
05-08-2013, 23:19

Ben de çok etkilendim nedense ... !

yusufcan_k
06-08-2013, 00:11

oz abicim o mevzu kapandı uzamadan gereken kişiden özür dilendi bitti benim demek istedigim ayrı mevzuydu ama neyse anlatmaya gerek yok ama şunu anladım millete iyi oldugun kadar iyiler olumsuz yazınca hemen cemkirebiliyolar :)

Oz`
06-08-2013, 00:44
Ozguncum s2000 i 4.2 i yapin gelin bekliyorum burda sikinti yok azdan az coktan cok gider :)

az çok farkmaz sona laf söleyince kıtileniyorsun sen pistonları taktınmı :)

Oz`
06-08-2013, 00:45
Ben de çok etkilendim nedense ... !

çokmu etkilebdin cicim sen ayyy kıyamam sana ben

Oz`
06-08-2013, 00:45

neden len :D

hantypR
06-08-2013, 00:59
Hep beraberiz sonucta bu gıbı olaylara gerek yok yüzyüze böle yanlış anlamalar olmaz ne soylemek isteniyorsa net soylenir yüzüne insan kırgınlığa gerek yok ii geceler cümleten

khan
06-08-2013, 01:23
satarsan eski motoru vidalarıyla birlikte ya gider hepsine tornacıda 8bin liraya vida yaptırırsın yada hepsini bi sekilde bulursun yada böyle beklersin :d :d

;) ;) ;) ;)
35 setupli arabaya pasli devirdaim pompasi getirirsen hurdacidan alip, daha o araba cok yatar, onur kusura bakma bizim yaptigimiz ise, emege saygimiz var kardesim, tork yapti olacaksa, ya torka gore olacak yada olmayacak;)

daha da bir kelime olursa zaten hicbirsey olmaz.

penguinhakan
06-08-2013, 01:37
çokmu etkilebdin cicim sen ayyy kıyamam sana ben

Ne olur kıysana bana ya !

mehzent
06-08-2013, 01:42
Ulan yazmıyorum dıyorum harbı kasınıyosunuz he:)

Azdan azmıs coktan cokmuş :) bu işin sonu hayrolsun ınsallah

Fatiii yazıp cızmek ıstemıyorum senın ıcın sana realde yapıcaklarımı burda yazarak eskıtmek ıstemıyorum :)

onur_guler88
06-08-2013, 03:26
;) ;) ;) ;)
35 setupli arabaya pasli devirdaim pompasi getirirsen hurdacidan alip, daha o araba cok yatar, onur kusura bakma bizim yaptigimiz ise, emege saygimiz var kardesim, tork yapti olacaksa, ya torka gore olacak yada olmayacak;)

abi yanlış anlamışsın sanırım sen özelden mesaj attım.

onur_guler88
06-08-2013, 03:28
satarsan eski motoru vidalarıyla birlikte ya gider hepsine tornacıda 8bin liraya vida yaptırırsın yada hepsini bi sekilde bulursun yada böyle beklersin :D :D

La abi vidalarıyla satmış olsam içim yanmaz da neyse o bambaşka bi iş..

Oz`
06-08-2013, 03:37
Ne olur kıysana bana ya !

ankaradayken telefonumu açarsan kim kime nasıl kııyor anlaşıcaktık :)

işine geldimi muhattap olma işine geldimi ne güzel muhattap ol neyse gelicem yakında oraya =)))))))

kelalper
06-08-2013, 06:14
;) ;) ;) ;)

Korhan o ne be ağır güldüm. Bizimde 80 den beri duran 4 silindirli 100 hp deniz motoru var onu getirsemde kolları benim arabaya taksak. :D

fatiii
06-08-2013, 06:23
az çok farkmaz sona laf söleyince kıtileniyorsun sen pistonları taktınmı :)

kitlenmekmi hahahah ne kitlenmesi hacı motor kırılana kadar piston takmıyorum s2000 geçmek içinde pistonmu lazım :)

daha iyi yazılar bekliyorum senden kamonnnnn

Ulan yazmıyorum dıyorum harbı kasınıyosunuz he:)

Azdan azmıs coktan cokmuş :) bu işin sonu hayrolsun ınsallah

Fatiii yazıp cızmek ıstemıyorum senın ıcın sana realde yapıcaklarımı burda yazarak eskıtmek ıstemıyorum :)

valla yapacaklarım derken geniş bi kavramı ele almışsın Mehmetcim sana en başından beri söylüyorum enka tepede araba gel beklerim kim kime naparsa artık :)

stlegal
06-08-2013, 06:41
bu saatten sonra deneme filan olmaz bu kadar yancı olduktan sonra selamlar bile kesilir ama deneme olmaması iyi olur mehzent para harcamaz :)

mehzent
06-08-2013, 09:10
kitlenmekmi hahahah ne kitlenmesi hacı motor kırılana kadar piston takmıyorum s2000 geçmek içinde pistonmu lazım :)

daha iyi yazılar bekliyorum senden kamonnnnn

valla yapacaklarım derken geniş bi kavramı ele almışsın Mehmetcim sana en başından beri söylüyorum enka tepede araba gel beklerim kim kime naparsa artık :)

Sen neden ısrarla s2000 dıyorsun :) eteklerınmı tutusuyo fatıııcım :) mızıkcılık yapcaksan yada kusuceksen oynamayalım :)

mehzent
06-08-2013, 09:14
bu saatten sonra deneme filan olmaz bu kadar yancı olduktan sonra selamlar bile kesilir ama deneme olmaması iyi olur mehzent para harcamaz :)

Tutturmuslar bı s2000 turkusu :) butun arabalarıyla s2000 e gıder yapıyolar :)

stlegal
06-08-2013, 09:25
Tutturmuslar bı s2000 turkusu :) butun arabalarıyla s2000 e gıder yapıyolar :)

Haci abi gel eski gunlere donelim body kit tepe lmbasi devam :)

mehzent
06-08-2013, 09:27
Ahahaha yok abi artık turbo zamani :)

fatiii
06-08-2013, 09:42
Sen neden ısrarla s2000 dıyorsun :) eteklerınmı tutusuyo fatıııcım :) mızıkcılık yapcaksan yada kusuceksen oynamayalım :)

ben özgünle sohbet ediyorum mehmetcim sana serbest gel enkanın tepedeyim kaç gündür sen yoksun :)

biz genelde küsmeyizde insanı arabasına küstürürüz :)

bu arada neyle gelirsen gelde yanında s2000 i de getir bi ankara havası çeksin içine :)

fatiii
06-08-2013, 09:46

he bide niye böyle diyosunki mehmetcim siz o kadar atara geçildinizde noldu sanki gene dogukandan benden daha rahat yazıyosun bizde geçilirsek aynı taktiği uygulamayı düşünüyoruz bakalım kısmet :)

Erol
06-08-2013, 09:48
gazman arkadaşları akhisara'da bekleriz..

pcvirus
06-08-2013, 09:55

bu güzel oldu :D:D:D:D:D:D:D

fazlamı atarlısınız ?

atar çözme merkesi

AKHİSAR

gururla sunar :D

kelalper
06-08-2013, 10:05
Ahahaha yok abi artık turbo zamani :)

bu seferde yapılmayanı yapıcam diye tuturmada uğraşmadan temiz temiz yap bin.

mehzent
06-08-2013, 10:07
Gecilmek ıcın alt yapı yapmaya başladınız :) hayırlısı :)

Dısardan itici gozuktugune emınım daha yazmamak en mantıklısı bayram ertesı göruşuruz fatıcım :)

Serhat Y.
06-08-2013, 10:10
herkes rahat yazsın kimse kimseyi engellemesin baskı kurmasında seninki biraz kabak tadı verdi be :) dikkat ediyosan ankaralı arkadaşlardan başka yazan makara yapanda yok, yani belli bir azınlık kesim sürekli makara formatında yazmaya devam, bu durumda can sıkıyor dolayısıyla karşı tarafı geriyor.

onur_guler88
06-08-2013, 10:28
Korhan o ne be ağır güldüm. Bizimde 80 den beri duran 4 silindirli 100 hp deniz motoru var onu getirsemde kolları benim arabaya taksak. :D

Bu kadar komik olan ne ? Bana bu malzemenin eksik olduğu 15 gün önce falan söylendi, ben de bazı dönemsel maddi sıkıntılar çektiğimden dolayı sıfırını alacak param yoktu o an ve geçici çözüm yoluna gittim ilk fırsatta sıfırını alırım diye düşündüm şehir değişikliği yuaptım ve tekrar yapacağım diye aracı teslim almaktaki aceleciliğimden arabam yatmasın diye. yoksa sadece motorda 13000-14000 usd yatan arabaya o şekilde binecek değilim heralde.. Ayrıca korrhan abi de bilir aracıma hiçbir kötü malzeme almadım hepsi korhan abinin hakan ustanın onayından geçen malzemelerdi yol gösterdiler getirdiler aldım onlardan sağolsunlar. bu arabayı kasası dahil her civatasına kadar kendi imkanlarımla yapıyorum kimseden ekstra desteğim yok. yaşım 25 gücüm bu kaadarına yetti, allah daha iyilerini size versin.

fatiii
06-08-2013, 10:28
Gecilmek ıcın alt yapı yapmaya başladınız :) hayırlısı :)

Dısardan itici gozuktugune emınım daha yazmamak en mantıklısı bayram ertesı göruşuruz fatıcım :)

bayram ertesi bu seferde 10 dan geriye biz sayarız mehmetcim sıkıntı yok :)

şunuda ekliyim yandaşlara ben ne yazsam itici gelir ona yapacak bişey yok :)

fatiii
06-08-2013, 10:31

inan çok istiyodum ama tam benim tatille çarpıştı Allah tan bi zeval gelmezse %90 2. yarışı kaçırmamaya çalışıcam

ERDEMM
06-08-2013, 10:31
Memo giderken al benide

mehzent
06-08-2013, 10:35
Beklıyorum

ERDEMM
06-08-2013, 10:39
Yooo yada bekleme satışı verem sana abinin büllüğü ile gerdeğe girme kendi büllüğün olsun al dene

Ogedov
06-08-2013, 10:41
Yooo yada bekleme satışı verem sana abinin büllüğü ile gerdeğe girme kendi büllüğün olsun al dene

enka da derin sessizlik :D

mehzent
06-08-2013, 10:44
Bızım derdımız enka deıl butun arabalarıyla atmo s2k ya bılenıyolar ama haberi yok ben tek basıma fatıııe bılenıorum

glockevo
06-08-2013, 10:45
İşin rengi değişmeye başladı

fatiii
06-08-2013, 10:50
Bızım derdımız enka deıl butun arabalarıyla atmo s2k ya bılenıyolar ama haberi yok ben tek basıma fatıııe bılenıorum

sen atmo s2000 le atar yapıodun sonra atmo s2000 inle kendi malınla gerdeğe gir dedin sonra baktın atmo s2000 gerdekte sıkıntıya düşecek başka araba demeye başladın falan filan..

ne olursan ol yine gel demiş Mevlana.bekliyorum satışmı alır gelirsin ödünçmü alır gelirsin farketmez.

ERDEMM
06-08-2013, 10:55
Bu iş garaj mapper savaşına dönmediği sürece sevdiğimiz saydığımız kardeşlerimiz abilerimiz kırılmadığı sürece ankarada nekadar 4 çeker 2 iter 2 çeker ile deneriz veya memo dener. Geçeriz geçiliriz hiç problem değil. Sonuçta bu arabaya ben zevkim için biniyorum.

Adam atarını yaptı geçtiniz tebrik ettik o gece orda ayağınıza sağlık dedik. Yazılan yanlış cümleleri memo kabul etti. Memoya ben burda gitme dedim ama abi söz verdim gidicem dedi. Ama bunun üzerine hala konu boyutu ağzını açana atar yapılırsa ve bu adamı ezmekse elimden geldiği kadarı ile ezdirmem .

Bayram sonrası sana özel geliyorum fatii eksik gedik neyin varsa hazır et.

ghibli06
06-08-2013, 10:55
Ankara'dayım, atölyem OSTİM'de... Şaşmaz üzerinden geliyorum, İvedik OSB'yi dolaştım, ortalık sakin, kimsenin kimseye bilendiği yok...

Kadir gecesini yediniz, önümüzde bayram var... lütfen artık aklı selim postlar atalım...

mehzent
06-08-2013, 10:57
sen atmo s2000 le atar yapıodun sonra atmo s2000 inle kendi malınla gerdeğe gir dedin sonra baktın atmo s2000 gerdekte sıkıntıya düşecek başka araba demeye başladın falan filan..

ne olursan ol yine gel demiş Mevlana.bekliyorum satışmı alır gelirsin ödünçmü alır gelirsin farketmez.

Şu anda tamda mevlanadayım bılıyomusun ben gelicem fatıı sen lafını yeme yeter

fatiii
06-08-2013, 11:01
Bu iş garaj mapper savaşına dönmediği sürece sevdiğimiz saydığımız kardeşlerimiz abilerimiz kırılmadığı sürece ankarada nekadar 4 çeker 2 iter 2 çeker ile deneriz veya memo dener. Geçeriz geçiliriz hiç problem değil. Sonuçta bu arabaya ben zevkim için biniyorum.

Adam atarını yaptı geçtiniz tebrik ettik o gece orda ayağınıza sağlık dedik. Yazılan yanlış cümleleri memo kabul etti. Memoya ben burda gitme dedim ama abi söz verdim gidicem dedi. Ama bunun üzerine hala konu boyutu ağzını açana atar yapılırsa ve bu adamı ezmekse elimden geldiği kadarı ile ezdirmem .

Bayram sonrası sana özel geliyorum fatii eksik gedik neyin varsa hazır et.

oo ekipmi kuruyosunuz beklerim beklerim sıkıntı yok :)

bu arada ağzını açan kimmişte ben atar yapmışım çok merak ettim ben Mehmet hakkını son raddeye zorlayana kadar kime demişimki gel seni geçiyim diye :)

e arkadaşlar yokmu başka hadi bekliyorum :)))

fatiii
06-08-2013, 11:02
Şu anda tamda mevlanadayım bılıyomusun ben gelicem fatıı sen lafını yeme yeter

ben gel dedikçe sen gelecem diyosun ben gel dedikçe sen gelecem diyosun oooo konunun yarısı bu iki cümleyle geçti..bi kaç arkadaşını daha ara onlardanda ödünç al birinde sıkıntı çıkarsa öbürüyle denersin ;)

mehzent
06-08-2013, 11:05
Fatii zekı adamsın doğru konu sectın kendıne prim yaptırdın senı hıc farketmemostım bugune kadar ama sansını fazla zorlama tamam işin rengını değiştrtme !

ERDEMM
06-08-2013, 11:09
Senin kurduğun gibi fatii

Deneyen sen değilsin çile çeken sen değilsin yorgunluğuna katlanan sen değilsin. Klavyeden şovalyelik iyi bişey değil. 15 yaşında adam işi.

Sen nasıl arkadaşın ile ilgili yazıyosan bende kardeşim ile ilgili savunmaya geçerim.

Sen bekle tabi yada gel ortada buluşalım yine bu akşam.

O güvendiğin dağa bi kar yağdırıyım sıcak günlerde bi üşü.

onur_guler88
06-08-2013, 11:09
Biraz sakinleşmenizi öneririm mehzent bey, neredeyse dövecek gibi konuşuyorsunuz

dragon07
06-08-2013, 11:14
ortamı gercek cümlelerden kacının kaç gündür gerilim gerilim :) yarısla ilgili konuşulcak şey varsa onla ilgili konuşun,mehmet istedigi arabaya biner ödünç alır fati seninde varsa öyle bi abin dostun arkadasın sende al sonuçta arabalar yarıscak ruhsatlar isimler degil.

fatiii
06-08-2013, 11:14
Fatii zekı adamsın doğru konu sectın kendıne prim yaptırdın senı hıc farketmemostım bugune kadar ama sansını fazla zorlama tamam işin rengını değiştrtme !

beni ankara da bu camiada hemen hemen herkez tanır Mehmet benim prime ihtiyacım yok çok şükür şuraya kadar üslubumu bozmamaya çalıştım gırgır makara geçip gidiyodu ama bana şansını zorlama işin boyutunu değiştirmeyle falan gelip bunu sıklıkla vurgularsan o işin rengi değişir oralara hiç girmek istemessin :)

burdan yaz sen atar yap arabanla ben atar yapıyım sen geçerim de ben geçerim diyim vay senin araban kaka de ben senin araban teneke diyim ama tavsiyem işin rengi değişecekmiş yok şansını zorlamaymış durumlarına girme.

MeRtCaN
06-08-2013, 11:16

Deneyen sen değilsin çile çeken sen değilsin yorgunluğuna katlanan sen değilsin. Klavyeden şovalyelik iyi bişey değil. 15 yaşında adam işi.

Sen nasıl arkadaşın ile ilgili yazıyosan bende kardeşim ile ilgili savunmaya geçerim.

Abi yanlıs anlama senıde cok severım fathi de

ama soylede bı durum var

okadar sey yazmıssın

dogukanın golfunun tek tek yapım asamasında + arabanın eskı sahıbı fatıh

onun harıcınde o arabanın yurumesınde en buyuk etken fatıh dır bence o araba ıcın dogukandan cok fatıhın konusması gereklı.

lutfen benı yanlıs anlama sadece bılgılendırme amaclı soyledım

fatiii
06-08-2013, 11:16
ortamı gercek cümlelerden kacının kaç gündür gerilim gerilim :) yarısla ilgili konuşulcak şey varsa onla ilgili konuşun,mehmet istedigi arabaya biner ödünç alır fati seninde varsa öyle bi abin dostun arkadasın sende al sonuçta arabalar yarıscak ruhsatlar isimler degil.

burda yalnız bırakmayacak abimiz eşimiz dostumuz çokta gerdektedemi abilerimizi çağıralım be kardeş.bizim malımız belli geçen geçerrr geçilen geçilir en azından biz bunu yapabildik elimizden gelen budur deriz.

mehzent
06-08-2013, 11:18
Gerisini tekefonda halledıcez

ceco
06-08-2013, 11:19
şimdi kimle kim hangi aracı deneyecek ben çözemedım ki?

fatiii

gel yağdır erdem bey.kar yağdı diye ne dağ yerini değiştirir nede üşür sen sıkma canını sıkıntı yok bugüne kadar çok geçildik önemli olan o değil önemli olan geçilmeyi kabullebilmek

Serhat Y.
gırgır makara genelde tek taraflı ilerliyor konuda ama, uslubta bi sıkıntı var bence.

fatiii
06-08-2013, 11:20
Gerisini tekefonda halledıcez

aynen yazmaya gerek yok

fatiii
06-08-2013, 11:21
şimdi kimle kim hangi aracı deneyecek ben çözemedım ki?

hani ünlü bi laf vardır cengiz kardeşim ben tek siz hepiniz diye durum o :)

rs2 vs bla bla bla..

saygılar.

c@n
06-08-2013, 11:29
İş kardeş ayağına girmiş.Geldiklerinde istanbullu arkadaşları gerekli gibi karşılar ağarlarız.Bundan kimsenin çekinmesi olmasın.İşin rengi değişir lafları da yakışmıyo.Renk bizde 2 tane biri siyah biri beyaz.Kim hangisini görmek isterse onu görür.Hepinizi bekliyoruz saygı sevgi çerçevesinde arkadaşlar.

Dookan
06-08-2013, 11:30
Bu kadar komik olan ne ? Bana bu malzemenin eksik olduğu 15 gün önce falan söylendi, ben de bazı dönemsel maddi sıkıntılar çektiğimden dolayı sıfırını alacak param yoktu o an ve geçici çözüm yoluna gittim ilk fırsatta sıfırını alırım diye düşündüm şehir değişikliği yuaptım ve tekrar yapacağım diye aracı teslim almaktaki aceleciliğimden arabam yatmasın diye. yoksa sadece motorda 13000-14000 usd yatan arabaya o şekilde binecek değilim heralde.. Ayrıca korrhan abi de bilir aracıma hiçbir kötü malzeme almadım hepsi korhan abinin hakan ustanın onayından geçen malzemelerdi yol gösterdiler getirdiler aldım onlardan sağolsunlar. bu arabayı kasası dahil her civatasına kadar kendi imkanlarımla yapıyorum kimseden ekstra desteğim yok. yaşım 25 gücüm bu kaadarına yetti, allah daha iyilerini size versin.

Onurcum kardeşim benim sen takma kimseyi .seni tanıyanlar bilir ne kadar emeğin olduğunu başta koşullar iyiyken sonradan zorlaştığını.forum ortamında pek yazmassıno yüzden bilmezsin. sen burada kendini anlatamazsın kompozisyon yazarsın aradan 5 harfli bir kelimeyi cımbız gibi çeker 10 gün o konu hakkında yorum yaparlar.biz bunlara şakşak team diyoruz.parayı emeği sen harcarsın canını sen sıkarsın ceremesini sen çekersin onlar burda konuşur.insanları yorumlarıyla birbirine düşürürler.aracın tork garage da yapılmayı bekliyo.kısmetse 650 700 hp setup ıyla.görünce bi tarafı uçuklayacak insanların dolduruşuna gelme kardeşim.korhan abi de orhan da hakan abide herkes yardımcı olur sana biter gider.sen hiç yorum bile yapma

Oz`
06-08-2013, 11:33
fatii okadar uzun boylu değil erdem Kardeşim dir mehmette kardeşimdir ben geleyim san küstüriyim enkanın düzlüklerinde Hı ne dersin 1019209 kere deneriz noslu nosssuz basınclı basıncsızz onlu bunlıu bunu sidik yarışına çevirme icraaat görelim kardeşim lütfen saygılı ol tatsızlık olmasın

rs2 inide al git derler adama :D s3 ü getirmim hi ne dersin istanbul ankara kavgasına çekme

onur_guler88
06-08-2013, 11:36
Onurcum kardeşim benim sen takma kimseyi .seni tanıyanlar bilir ne kadar emeğin olduğunu başta koşullar iyiyken sonradan zorlaştığını.forum ortamında pek yazmassıno yüzden bilmezsin. sen burada kendini anlatamazsın kompozisyon yazarsın aradan 5 harfli bir kelimeyi cımbız gibi çeker 10 gün o konu hakkında yorum yaparlar.biz bunlara şakşak team diyoruz.parayı emeği sen harcarsın canını sen sıkarsın ceremesini sen çekersin onlar burda konuşur.insanları yorumlarıyla birbirine düşürürler.aracın tork garage da yapılmayı bekliyo.kısmetse 650 700 hp setup ıyla.görünce bi tarafı uçuklayacak insanların dolduruşuna gelme kardeşim.korhan abi de orhan da hakan abide herkes yardımcı olur sana biter gider.sen hiç yorum bile yapma

Aynen abi haklısın zaten benim kendileri ile ilgili hiç sıkıntım yok geç olur ama erken olup çekici sırtında gezeceğime geç olur hiç sıkıntı değil herkes orada işini bilen insanlar ben güveniyorum onlara zaten fazlasıyla her konuda, bildikleri vardır. Korhan abiyi gün içinde arayıp konuşuruz, ben onları severim bilirler eminim ki onlar da beni seviyordur konuşur halleder geçeriz.

onur_guler88
06-08-2013, 11:41
fatii okadar uzun boylu değil erdem Kardeşim dir mehmette kardeşimdir ben geleyim san küstüriyim enkanın düzlüklerinde Hı ne dersin 1019209 kere deneriz noslu nosssuz basınclı basıncsızz onlu bunlıu bunu sidik yarışına çevirme icraaat görelim kardeşim lütfen saygılı ol tatsızlık olmasın

rs2 inide al git derler adama :D s3 ü getirmim hi ne dersin istanbul ankara kavgasına çekme
Ne oldu da gerildi bu kadar ortam hayretler içinde izliyorum. Dün süt limandı, en fazla gelip geçersiniz, geçilince fatih abi hüngür hüngür ağlayacak değil ya hayatının anlamını kaybedecek değil ya, geçilirse eksiklerini gözden geçirir tekrar dener denerseniz denemezseniz de ankara da deneyecek araba çok onlarla dener. Bu otomobil işi hobi işi arabalar bizim malımız biz arabalarımızın malı olmayalım.

ademsezer
06-08-2013, 11:57
hani ünlü bi laf vardır cengiz kardeşim ben tek siz hepiniz diye durum o :)

rs2 vs bla bla bla..

saygılar.

40 sayfadır atardasın akşam geliym istersen enka ya klawyen işe yaricakmı

fatiii
06-08-2013, 12:16

o s3 de olmasa nerden konuşacaz acaba merak ediyom özgün :D gel küstür özgün de ben küsmem ;)

bura zaten yoğun konuya bakmadanda duramıom daha mehmetı arıyacam kafamı kaldıramadım :D biraz yazmayıverin

tatsızlık çıkarmak hiç huyum değildir özgün bak sen nasıl yazıyon ben nasıl yazıyom benim için en fazlası budur normalde..sen bana iğneleyici yazıyon ben sana iğneleyici yazıom sonuç ne gene gır gır.

40 sayfadır atardasın akşam geliym istersen enka ya klawyen işe yaricakmı

şimdi aç iyi bak adem bey sayfalardır kim atarda kim değil.herkez tutturmuş geliriz geçeriz e gelin diyorum onudamı demiyim konusmayımmı 900 kılo gt42 lımı 45 lımı arabayla 1600 kılo bos ağırlığı olan 35 li arabayı yarıştırmak hoşuna gidecekse geldiğinde senlede basarım sıkıntı yok :)

arkadaş görende konunun basında gideri ben yaptım hepınızı gecerım dedım sanacak ya okumayı bılmıyonuz yada tarafsız goremıyosunuz..

konunun özeti şu anlamayan arkadaşlar için..

burda golf s2000 mevzusunun gırgırını yaparken sanki kendi koularında başkalaır hıc konusmuomus trıbıne gırıp herkeze mal soran bı hava oluştu ki burda golf için yazabilecek dogukandan sonra ben varım kendı arabammış gıbı gayet yazabılırım.sonra ne oldu?mehmet kardeşim başkalarının yazdığı üslupsuz yorumlarında verdıgı kızgınlıkla en çokta benım yazmamdan oturu dırek bana sarmaya başladı?hemen gerı sayfalarda mevcut acın bakın

ne dedi?elalemin mikiyle gerdeğe girme dedi kendi malınla gir dedi ben görmezden geldım kaynattık gene falan filan bunu bi bida bidaha tekrarlayınca ben napıyım?malmıyım?o kadar parayı 270 hp s2000 ci gelsinde atar yapsın diyemı harcadık bende gereken cevabı kendsıne ılettım beınm arabamın onun aracına bı kac gömlek ustun gelecegını yazdım sonrasında atmo s2000 bı anda uçtu yerıne cesıt cesıt arabalar türemeye başladı bırı ordan gelıo vay ben gelirsem oyle yaparım oburu dıyo ben gelirsem böyle yaparım yaw arkadaş ben yazmısmıyım senıde gecerım o gelenıde gecerım oburunude gecerım dıe?

ne yazmışım gelin deneriz sıkıntı yok..iş öyle bi hal aldıki beni geçmek için istanbulun bütün arabaları seferber oldu gelin geçin nolmuş yani hiç skimde olmaz arabamı görürüm sonra yapar dener bidaah görürürüm sonra baktım bu turbodan bi sik olmuyo cıkarırı 67 mm takarım bişeyler yaparım bu işler böyle

siz konuyu öyle bi yere çektinizki hayretler içinde izliyorum..biri gider yapar olayın rengini değiştirir biri 45 li arabyla gel deniyelim der..konunun başlığıda değiştirin rs2 herkeze gider yapın olsun bitsin öyle devam edelim.yazmıyacaktımda bu son yazım olsun sonrasında zaten Mehmetle telefonda konusacaz bakalım basım bı dagalırsa

kelalper
06-08-2013, 12:17

doğukan şimdiye kadar sana ne hakaret ettim ne bişey dedim. Seni bi şaklatırım gözlerinde şakları sayarsın. Ettiğiniz lafları bilin. O lafı suratıma tek başına söyleyebilecek yüreğin var mı yoksa buradan yazması daha mı kolay. Kafanızla kıçınızın yerini değiştiririm haddinizi bilin.

Onur kardeşim kusura bakma durumunu bilmiodum ama korhan o şekilde yazınca komiğime gitti. Tekrar kusura bakma.

Tugral
06-08-2013, 12:25
Onur güler arkadaşa bende bir laf etmiştim ama yazısını okuyunca yaptığım yoruma üzüldüm. Özürdilerim, emin ol kendi kazandığın parayla araba yapması cok daha zevklidir. Bende sti şanzıman için para biriktiriyorum :D

penguinhakan
06-08-2013, 12:26
ankaradayken telefonumu açarsan kim kime nasıl kııyor anlaşıcaktık :)

işine geldimi muhattap olma işine geldimi ne güzel muhattap ol neyse gelicem yakında oraya =)))))))

Konu benim üzerime donmesin şimdi , 2 aydır bekliyorum bu yaza yetişir inşallah.

ademsezer
06-08-2013, 12:27
o s3 de olmasa nerden konuşacaz acaba merak ediyom özgün :D gel küstür özgün de ben küsmem ;)

bura zaten yoğun konuya bakmadanda duramıom daha mehmetı arıyacam kafamı kaldıramadım :D biraz yazmayıverin

tatsızlık çıkarmak hiç huyum değildir özgün bak sen nasıl yazıyon ben nasıl yazıyom benim için en fazlası budur normalde..sen bana iğneleyici yazıyon ben sana iğneleyici yazıom sonuç ne gene gır gır.

şimdi aç iyi bak adem bey sayfalardır kim atarda kim değil.herkez tutturmuş geliriz geçeriz e gelin diyorum onudamı demiyim konusmayımmı 900 kılo gt42 lımı 45 lımı arabayla 1600 kılo bos ağırlığı olan 35 li arabayı yarıştırmak hoşuna gidecekse geldiğinde senlede basarım sıkıntı yok :)

arkadaş görende konunun basında gideri ben yaptım hepınızı gecerım dedım sanacak ya okumayı bılmıyonuz yada tarafsız goremıyosunuz..

konunun özeti şu anlamayan arkadaşlar için..

burda golf s2000 mevzusunun gırgırını yaparken sanki kendi koularında başkalaır hıc konusmuomus trıbıne gırıp herkeze mal soran bı hava oluştu ki burda golf için yazabilecek dogukandan sonra ben varım kendı arabammış gıbı gayet yazabılırım.sonra ne oldu?mehmet kardeşim başkalarının yazdığı üslupsuz yorumlarında verdıgı kızgınlıkla en çokta benım yazmamdan oturu dırek bana sarmaya başladı?hemen gerı sayfalarda mevcut acın bakın

ne dedi?elalemin mikiyle gerdeğe girme dedi kendi malınla gir dedi ben görmezden geldım kaynattık gene falan filan bunu bi bida bidaha tekrarlayınca ben napıyım?malmıyım?o kadar parayı 270 hp s2000 ci gelsinde atar yapsın diyemı harcadık bende gereken cevabı kendsıne ılettım beınm arabamın onun aracına bı kac gömlek ustun gelecegını yazdım sonrasında atmo s2000 bı anda uçtu yerıne cesıt cesıt arabalar türemeye başladı bırı ordan gelıo vay ben gelirsem oyle yaparım oburu dıyo ben gelirsem böyle yaparım yaw arkadaş ben yazmısmıyım senıde gecerım o gelenıde gecerım oburunude gecerım dıe?

ne yazmışım gelin deneriz sıkıntı yok..iş öyle bi hal aldıki beni geçmek için istanbulun bütün arabaları seferber oldu gelin geçin nolmuş yani hiç skimde olmaz arabamı görürüm sonra yapar dener bidaah görürürüm sonra baktım bu turbodan bi sik olmuyo cıkarırı 67 mm takarım bişeyler yaparım bu işler böyle

siz konuyu öyle bi yere çektinizki hayretler içinde izliyorum..biri gider yapar olayın rengini değiştirir biri 45 li arabyla gel deniyelim der..konunun başlığıda değiştirin rs2 herkeze gider yapın olsun bitsin öyle devam edelim.yazmıyacaktımda bu son yazım olsun sonrasında zaten Mehmetle telefonda konusacaz bakalım basım bı dagalırsa

yarışan adamlar senin kadar yazmıyor bu kadar ön plan da kaldıysan sütten çıkmış akkaşık diilsin bence.

ankaraya gelince sana hbr vericem bu zaman zarfında istersen 500 kg ye gt 50 koy senin gibi r yolları aramam denerim

fatiii
06-08-2013, 12:30
yarışan adamlar senin kadar yazmıyor bu kadar ön plan da kaldıysan sütten çıkmış akkaşık diilsin bence.

ankaraya gelince sana hbr vericem bu zaman zarfında istersen 500 kg ye gt 50 koy senin gibi r yolları aramam denerim

değilim hacı akkaşıkta değilim hiçbişeydde değilim r ne la R.ne R si gelin hepinizle deneyecem diyom R ne?

hatta kimseye yazmadım senide çok geçerim diyom varmı itirazın?gel deneyip görelim

ceco
06-08-2013, 12:41
:) nekadar boş muhabbetler !

ademsezer
06-08-2013, 12:45
değilim hacı akkaşıkta değilim hiçbişeydde değilim r ne la R.ne R si gelin hepinizle deneyecem diyom R ne?

hatta kimseye yazmadım senide çok geçerim diyom varmı itirazın?gel deneyip görelim

şanzımanı sökmek için ist. yolladım 2 saat önce

henüz sökülmedi hazırsan akşama enkada oluruz

ceco
06-08-2013, 12:47

sen yapma bari ya :)

Batw0han
06-08-2013, 12:48
Ve adem abı sazı eline alır.... Doğal olarak....

Tugral
06-08-2013, 12:52
Antalya ekibi olarak yola çıkıyoruz. :D

fatiii
06-08-2013, 12:53

hahaha yok devenin nalı bayramdan sonra dedik :) senin araba hazır bizimde ufak tefeğimiz var bayramdan sonraya hallederim Allah ın izniyle..

2 bar altını basarsan dememem ama zevkli olmaz.

Tugral
06-08-2013, 12:55
Geri dönüş yolundayız, Afyonu geçtik

fatiii
06-08-2013, 12:56
adamların seyircileri bile hızlı :D

SDR_07
06-08-2013, 12:57
Geri dönüş yolundayız, Afyonu geçtik

soğuk olur diye montumu almıştım geri bırakıyorum..

Dookan
06-08-2013, 13:01
doğukan şimdiye kadar sana ne hakaret ettim ne bişey dedim. Seni bi şaklatırım gözlerinde şakları sayarsın. Ettiğiniz lafları bilin. O lafı suratıma tek başına söyleyebilecek yüreğin var mı yoksa buradan yazması daha mı kolay. Kafanızla kıçınızın yerini değiştiririm haddinizi bilin.

Onur kardeşim kusura bakma durumunu bilmiodum ama korhan o şekilde yazınca komiğime gitti. Tekrar kusura bakma.

terbiyeli konuş abi dedik diye bu gücü alıyosan alma boşuna bende seni kıyma yaparım.kimin kafasıyla kıcını deiştiriyosun hayırdır? şakşakçı dedim mi senden başka üstüne alınan mı var geçen aynı mevzu şimdi aynı mevzu .yazıaln her şakşakcıya sen mi karşılık vereceksin.yeter yazma konuya boş muhabbetlerinden bıktık usandık varsa araban gel kendin geç ona sallıyon buna sallıyon yeter

Oz`
06-08-2013, 13:02
fati la :) kızma ama bişi sorucam lütfen cvp ver :) ölmeyi bayılmakmı sanıyorsun sen :) uahuaahaaaaah Ademmm kanka Gel yimek yiyeh :)

fatiii
06-08-2013, 13:03
fati la :) kızma ama bişi sorucam lütfen cvp ver :) ölmeyi bayılmakmı sanıyorsun sen :) uahuaahaaaaah Ademmm kanka Gel yimek yiyeh :)

2 direk olurmu diyon panpa :(

penguinhakan
06-08-2013, 13:03

Harbiden valla , izle izle nerde hemen bir sağlam bir kapı buldular mı cuppppp içeri.

Oz`
06-08-2013, 13:04
2 direk olurmu diyon panpa :(

fatiii :) 20 lik yapma hayallerindeysen sikinti oolur gene :) busefer kündeye olursun

fatiii
06-08-2013, 13:05
fatiii :) 20 lik yapma hayallerindeysen sikinti oolur gene :) busefer kündeye olursun

yok la ciddi diyom 2 direk olurmu diye :D

SekoLive
06-08-2013, 13:05
allahdan önümüz bayram kırgınlar küskünler için fırsat .

ademsezer
06-08-2013, 13:06
hahaha yok devenin nalı bayramdan sonra dedik :) senin araba hazır bizimde ufak tefeğimiz var bayramdan sonraya hallederim Allah ın izniyle..

2 bar altını basarsan dememem ama zevkli olmaz.

sana 1.5 barda 1 direk açmazsam geçtim saymicam .

bayramdan sonra cenk abiler tarihi belirler gelirim

Batw0han
2 direk mi : )

Fatih 4 çeker değil mi senin araban kaç hp ?? 800 filan varmı ?

onur_guler88
Onur kardeşim kusura bakma durumunu bilmiodum ama korhan o şekilde yazınca komiğime gitti. Tekrar kusura bakma.[/QUOTE]

Ne demek estağfurullah.

fatiii
06-08-2013, 13:07
sana 1.5 barda 1 direk açmazsam geçtim saymicam .

bayramdan sonra cenk abiler tarihi belirler gelirim

yok olmaz 2 bar olsun bizim olsun

fatiii
06-08-2013, 13:07
2 direk mi : )

Fatih 4 çeker değil mi senin araban kaç hp ?? 800 filan varmı ?

10 km basmıyacazya anasını satıyım 2 direk iyi işte abartmayın :D

kelalper
06-08-2013, 13:09
terbiyeli konuş abi dedik diye bu gücü alıyosan alma boşuna bende seni kıyma yaparım.kimin kafasıyla kıcını deiştiriyosun hayırdır? şakşakçı dedim mi senden başka üstüne alınan mı var geçen aynı mevzu şimdi aynı mevzu .yazıaln her şakşakcıya sen mi karşılık vereceksin.yeter yazma konuya boş muhabbetlerinden bıktık usandık varsa araban gel kendin geç ona sallıyon buna sallıyon yeter

sen beni kıyma yapamazsın ama ben senin başınla kıçını yer değiştiririm. Bana abi falan deme. İhtiyacım ya da öyle bir beklentim yok. Oradan onur benim yazıma cevap vermiş sende oradan atlayıp şakşakçı demişsin yırtık dondan çıkar gibi. Benim şahsıma demediysen sorun yok. Deneyecek arabam var. Gıyaseddinin eski GC8 i bende 2.5lt STI 30R var. Sana kalın gelir. O yüzden boşver.

Batw0han
06-08-2013, 13:09
valla ben kendi arabamla aradaki farkı gördüm.. :)

Hayal kurma dyim sadece :D kuracaksanda anlık olsun :D

onur_guler88
06-08-2013, 13:10
Onur güler arkadaşa bende bir laf etmiştim ama yazısını okuyunca yaptığım yoruma üzüldüm. Özürdilerim, emin ol kendi kazandığın parayla araba yapması cok daha zevklidir. Bende sti şanzıman için para biriktiriyorum :D

Valla bilemedim zevkli mi değil mi 3 senedir malzeme biriktiriyorum epey sabırsızlandım artık iyiden iyiye. Korhan abiyi de kızdırdık sabırsızlıktan. Burada ondan özür diliyorum herkes önünde herhangi bi amaçla o cümleyi kurmamıştım bilinçsizlik mi oruç başa vurma mı ne ise artık bilemedim :D

SDR_07
06-08-2013, 13:13
Harbiden valla , izle izle nerde hemen bir sağlam bir kapı buldular mı cuppppp içeri.

senin içinde 1 aydır bursa hayali kurduk bayramın 2 ci günü semii yalan oldu diyor

fatiii
06-08-2013, 13:15
valla ben kendi arabamla aradaki farkı gördüm.. :)

Hayal kurma dyim sadece :D kuracaksanda anlık olsun :D

2 direk olunca gazdan çekerim nasıl olsa farketmez :D

Batw0han
06-08-2013, 13:15
:D videoyu ben çekicem :D çekersen belli olur :D

hahaha :D

fatiii
06-08-2013, 13:16
:D videoyu ben çekicem :D çekersen belli olur :D

hahaha :D

çaktırmadan çek panpa yaparız olmamı :D

Dookan
06-08-2013, 13:17
sen beni kıyma yapamazsın ama ben senin başınla kıçını yer değiştiririm. Bana abi falan deme. İhtiyacım ya da öyle bir beklentim yok. Oradan onur benim yazıma cevap vermiş sende oradan atlayıp şakşakçı demişsin yırtık dondan çıkar gibi. Benim şahsıma demediysen sorun yok. Deneyecek arabam var. Gıyaseddinin eski GC8 i bende 2.5lt STI 30R var. Sana kalın gelir. O yüzden boşver.

senin şahsına niye diyim senin şahsının ebnim için varmı bi önemi? sana niye abi diyim saygıdan dı saygım mı var sana şu an? bak forumda herkes bi atar .beni evde oturup klavyede atar yapan coluk cocukla karıştırma yaşına başına bakmam boyuna posuna bakmam ben baksam eşim dostum bakmaz düzenini bozarım. lafım sana değil.ama şakşakcılık goruyosan kendinde sıkıntı yok o zaman sana.

Batw0han
06-08-2013, 13:18
çaktırmadan çek panpa yaparız olmamı :D

Adem abiyle beraber geleceğimi düşün :)

Cümleyi tekrar baştan kur fatiih :D

mehzent
06-08-2013, 13:22
Fatıı hala bıtmedımı ısın sen bı arada dalagaya nasıl alınıyor bı konusalım hadı

Dookan
06-08-2013, 13:22
aboowwwww.fatih bazoyla mı deneyecen hahahahahahahahaha.hadi atarlan da gelsinler la :D gelsinlerde hızlı araba görek :D

fatiii
06-08-2013, 13:23
Adem abiyle beraber geleceğimi düşün :)

Cümleyi tekrar baştan kur fatiih :D

yap bi 4 çeker kardeşliği kamera kaydı abi dersin :D

fatiii
06-08-2013, 13:24
Fatıı hala bıtmedımı ısın sen bı arada dalagaya nasıl alınıyor bı konusalım hadı

bilgisayardan ses cıkmadıgı için yazılıyorda konuşmaya müsait değil arıyacam ağır abim relax :)))

fatiii
06-08-2013, 13:25
aboowwwww.fatih bazoyla mı deneyecen hahahahahahahahaha.hadi atarlan da gelsinler la :D gelsinlerde hızlı araba görek :D

çok hızlıyım dedim inanmadın kanka bak bazukayla denemeye geliyolar inanırsın artık :D

mehzent
06-08-2013, 13:27
Tamam atarlı bebe beklıyorum

Tugral
06-08-2013, 13:28

Kimsenin seyircisi değiliz, iki tarafadı hayretle izliyorum sadece. Konu nerelere geldi diye ;)

Bir tartışma ortamına herkesi çekmeyiniz. İşin geyiğindeyim. Varsa hızlı araban antalyaya gel :heyoo:

penguinhakan
06-08-2013, 13:29
senin içinde 1 aydır bursa hayali kurduk bayramın 2 ci günü semii yalan oldu diyor

4 defa gelecem gelecem diyip gelmeyenler utansın ben ne diyim , Ankara üzerinden geçmek bu kadar zormu ?

Not : Ben kimseye Bursaya gelecem demedim uydurmayın.

fatiii
06-08-2013, 13:30
Kimsenin seyircisi değiliz, iki tarafadı hayretle izliyorum sadece. Konu nerelere geldi diye ;)

göz kırpmaya falan gerek yok geyiğine yazdım zaten biraz daha relax beyler nedir bu gerginlik :)

Tugral
06-08-2013, 13:30
göz kırpmaya falan gerek yok geyiğine yazdım zaten biraz daha relax beyler nedir bu gerginlik :)

hızlıyım diyorsan antalyaya gelde geçeyim seni

Serhat Y.
06-08-2013, 13:33
bura zaten yogun kafamı kaldırmayorum, son 30dk.da 30 post atıyorum hulohoyyy. durun mehmetide arıycaktım şimdi gargaraya getirmeyin beni :)

mehzent
06-08-2013, 13:35
Ya sırf kuru gurultu Serhat abi seceresını cıkardım ben onun merak etmeyın aklınca populrtrlıgını yukseltıyor

fatiii
06-08-2013, 13:35
hızlıyım diyorsan antalyaya gelde geçeyim seni

bide sana geçiliriz ayıpsın :surucu:

onur_guler88
06-08-2013, 13:36
Yahu ne denemeymiş biraz daha sakin olsak.. İstanbul Ankara savaşı oldu yine türkiye yunanistan savaşı olsun Edirne de buluşma yapalım. :D Gerçi konu bazukaa deneme talebiydi, konu amacına dönmüş baya. Fatih abi senin araba da baya reklam oldu bedavadan şanslı adamsın vesselam :D Ama üslup konusunda biraz daha ılımlı olup ankarada kanlı bıçaklı olmasa denemeler. Bu gidişle ankarada ciddi ciddi kavga çıkacak, etmeyin koca koca insanlar ayıptır. Her araba geçebilirde geçilebilirde.

iynn-RS
bura zaten yogun kafamı kaldırmayorum, son 30dk.da 30 post atıyorum hulohoyyy. durun mehmetide arıycaktım şimdi gargaraya getirmeyin beni :)

ne yapacaklar telefonda.

arabami deneyecekler , yumruk yumruga kavgami edecekler?

kufurlesmeden , tehditten ileri gidemiyexekler.

cokmu hosuna gidecek o durum?

SDR_07
4 defa gelecem gelecem diyip gelmeyenler utansın ben ne diyim , Ankara üzerinden geçmek bu kadar zormu ?

konuşmuşsunuz bayramda istanbulda olucam demişsiniz bende bütün tsi toplansın madem kim kimi ne kadar geciyor görelim dedim...... gel bayramda bursaya ben gelicem istanbulda gelsin burdan 600 km en çok bana uzak hepimiz tek seferde bu işi bitirelim..kimin arabası hızlı merak ediyorum eger sizinki hızlı ise taktik almak istiyorum siz beni hep yanlış anlıyorsunuz ben eger beni gecersen benim arabamın daha gideri var bunu görmüş olacağım ....bayram işine ok dersen 2 ci antalyadan cıkıp geleceğim bursaya

mehzent
06-08-2013, 13:37
ne yapacaklar telefonda.

arabami deneyecekler , yumruk yumruga kavgami edecekler?

kufurlesmeden , tehditten ileri gidemiyexekler.

cokmu hosuna gidecek o durum?

Azdan az coktan cok gider senın adamının kafı İbrahim hele bi arasın

iynn-RS
06-08-2013, 13:39
Azdan az coktan cok gider senın adamının kafı İbrahim hele bi arasın

azdan az coktan cok gitme olayi yuz yuze olur.

telde benim dediklerimden baska bisey olacakmi sence

fatiii
06-08-2013, 13:39

haklısın korkudan arıymadım bı kenara oturdum soluklanıorum elım ayağım tıtrıyor gecsın aramaya calısıcam kısmet

Ya sırf kuru gurultu Serhat abi seceresını cıkardım ben onun merak etmeyın aklınca populrtrlıgını yukseltıyor

dayan sert erkeğim bi 10 dakka arıyorum.popülerlik lazım bana.secere nasıl bari onu soyle o secereyi ankaradan kim verdiyse en güzel dileklerimi iletiyorum bu mesajımın arkasına azcık yerse benı arar zaten :)

kelalper
06-08-2013, 13:40
Hey allahım dengemi bozacakmış. Neyse hadi optum.

mehzent
06-08-2013, 13:42
azdan az coktan cok gitme olayi yuz yuze olur.

telde benim dediklerimden baska bisey olacakmi sence

Eğer nıyetıne gıreyım o hıc zor değil ibrahım her seyın cozumu var sıkıntı yok benım merakım karın ağrısı ne bı onu cozelım hele

Ki zaten su an gunluk hayatımda olsam dırek basar gelırım Ankaraya hele bi arasın bı çözelım bakalım ne dıycek bız ne cavap vercez

Tugral
06-08-2013, 13:46
bu işin sonunda iyi dost olursunuz siz. Gereksiz yere kavga ettiğinizi anlayacaksınız telefonda "insan" sesi duyunca. Ekrana bakıp , bilgisayara gider yapıyorsunuz. Bu sizi gaza getirmek anlamında değil söylediklerim yanlış anlaşılma olmasın lütfen. İki tarafıda yakinen tanımıyorum. Ama doğru, dürüst , adamlarsanız zaten telefonda konusunca , metal parçası için birbirinizi kırmıycağınızı anlayacaksınız. Atara atar gidere gider yaparım demeyin. İki tarafıda objektif gözlemleyebiliyouz. Geri adım atıp hatanızı anlayıp, özürdilerseniz, benim gibi bakan insanların gözünde düşmezsiniz emin olun. Ha varsa şakşakcı , bu işten nemalanan onlar belki üzülür o kadar... Şahsen ben bu iş yüzünden fatihi yada mehzenti arasam ilk cümlem ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum." vay sen benim arabamı geçeceğinimi sanıyorsun" mu diyeceğim? Şu ortamda çıkıp buluşsanız kavga etseniz, yumruk yumruğa girseniz size vay be ne kadarda erkek adamlarmış demez kimse emin olun. Ama Biri istanbuldan biri Ankaradan çıkıp adapazarında araba denenirse, karşılıklı tebrikleşip dönülürse görüldüğü gibi herkes derki "helal olsun lan". Küçültmeyin kendinizi arkadaşlar. Değerli insanlarsınız, aileleriniz var, sevdikleriniz var, forum ortamında arkadaşlarınız var, bu yaptıklarınız hem forumu, hemde otomobil camiasını en cokta sizi küçük düşürür

Semii
06-08-2013, 13:47

Yuuuh yaa :) beni rasit abi aradi bursada toplansak deneme olurmu gelirlermi vs demedimi yani simdi ? Bende sormam gerek dedim herkes hazirda bekliyor simdi benim hbrim yok diip sabir zorlama bence abi

penguinhakan
06-08-2013, 13:48
konuşmuşsunuz bayramda istanbulda olucam demişsiniz bende bütün tsi toplansın madem kim kimi ne kadar geciyor görelim dedim...... gel bayramda bursaya ben gelicem istanbulda gelsin burdan 600 km en çok bana uzak hepimiz tek seferde bu işi bitirelim..kimin arabası hızlı merak ediyorum eger sizinki hızlı ise taktik almak istiyorum siz beni hep yanlış anlıyorsunuz ben eger beni gecersen benim arabamın daha gideri var bunu görmüş olacağım ....bayram işine ok dersen 2 ci antalyadan cıkıp geleceğim bursaya

Benim yazdığımın üstüne ben gelecem demişim ama gelmeyecem gibi bir hava yaratıp , gelirsen biz de gelecez demen üzdü beni açıkcası neyse. Bu saatten sonra birşey beklemem yanlış olur zaten , gelirsem haberiniz olur zaten .

Semihle görüştüm yanlış anlaşmalar oluyor bu konuda , telefonum semihde var , gelmek isterseniz direk telefon açın lütfen rica ediyorum artık.

Oz`
06-08-2013, 13:50
yaaaaa fatiii uyusana sen oruc moruc tutmuyonmu ya:D

SDR_07
06-08-2013, 13:53
Benim yazdığımın üstüne ben gelecem demişim ama gelmeyecem gibi bir hava yaratıp , gelirsen biz de gelecez demen üzdü beni açıkcası neyse. Bu saatten sonra birşey beklemem yanlış olur zaten , gelirsem haberiniz olur zaten .

yaaa benim konudan bile haberim yoktu semii aradı abi adamlar bayramda bursada olucaklarmış acaba sizin gurup gelirlermi deneme yaparmıyız dedi bende yaparız ayıpsın kanka dedim kaç günlerdir yagıdır bujisidir benzin filitresidir arabamın değişceklerini değiştirdim 2 gün sonra yola cıkıcam diye ve burda 4 araç gelecek dün semi ile tekrar konuştuk olmayacak gibi abi dediiii...

Batw0han
06-08-2013, 14:10
Bu kadar hızlı adam bir aradayken şu Akhisar kayıtlarını doldurun bari :)

Resmi olarak görelim...

Semii
06-08-2013, 14:18
Bu kadar hızlı adam bir aradayken şu Akhisar kayıtlarını doldurun bari :)

Resmi olarak görelim...

Adam bi yarisa niyetlendi oda sanirim götte patlicak :D

16EC813
06-08-2013, 14:23
Adam bi yarisa niyetlendi oda sanirim götte patlicak :D

agaa akşam deniyek mi ben hazırım :D

fatiii
06-08-2013, 14:26
yaaaaa fatiii uyusana sen oruc moruc tutmuyonmu ya:D

hallettik bebişimde senden başkasıyla kavga edilmiyo burdan :D

Semii
06-08-2013, 14:27
agaa akşam deniyek mi ben hazırım :D

Al bitanede burda :D imkaniyok inanmam

Dookan
06-08-2013, 14:29
herkes okuyo şimdi .baş roller ha bana biri sataşırmı şimdi diye bekliyo diğerleri hadi bi aksiyon olsa da çekirdek kola yapsak hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

siz beni sevmiyosunuz ama ben tech turkey i seviyom dostlar :D

Tholl-ga
06-08-2013, 14:30

Nasıl bi rodaj yapiosa bitmedi TIR Garajina evinden cok gitmistir semiii :D

fatiii
06-08-2013, 14:32
herkes okuyo şimdi .baş roller ha bana biri sataşırmı şimdi diye bekliyo diğerleri hadi bi aksiyon olsa da çekirdek kola yapsak hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

siz beni sevmiyosunuz ama ben tech turkey i seviyom dostlar :D

özgünün götünün kılıyık hüloyyyyyy :D :D

TYPERHAKAN
06-08-2013, 14:33
Sakin sakin sakin sakin.Allah rizasi icin yeter birbirinizi kırmayın

fatiii
06-08-2013, 14:36

yok abi ya ifade eksikliği olduğu için anca burdan geriliyo ortalık yoksa bişey olduğu yok..

16EC813
06-08-2013, 14:46

akşam iftardan sonra heran telin çalabilir la :D

Nasıl bi rodaj yapiosa bitmedi TIR Garajina evinden cok gitmistir semiii :D

benimki biraz uzundur da :D istiyosan sen de gel la tır garajına gideriz :D

c@n
06-08-2013, 16:14
uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppp

iynn-RS
06-08-2013, 16:28
uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppp

5Gq34gfhkbg

Tüm İlgiyi Üzerine Çekmek - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5Gq34gfhkbg)

c@n
06-08-2013, 16:55
5Gq34gfhkbg

Tüm İlgiyi Üzerine Çekmek - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5Gq34gfhkbg)

hahahahahaha ortam soğusun az :)

miniks
06-08-2013, 23:16
Adem konun pic olmasin. sana burdan gider. sanzumani tak duvagini tak arabni hazirla. At yola cikti gelini almaya geliyorum. Beyazlar icinde ne guzel de duruyor BuZuK. Kanli mendilin resmini ceker koyarim bu konuya.

Atarin adi Gelin olmus Gidiyorsun ...

Ahmet

miniks
06-08-2013, 23:21

Nasil sakin abi daha yeni baslioz herkes gider yapmis baksana. istanbulda bu kadar atarli warmis bizim haberimiz yok

Ahmet

TYPERHAKAN
06-08-2013, 23:33
Nasil sakin abi daha yeni baslioz herkes gider yapmis baksana. istanbulda bu kadar atarli warmis bizim haberimiz yok

Ahmet

ahmet aslan ne zaman çıkıyor otoyollara.

miniks
06-08-2013, 23:58
Ven benim aslani bilirim abi baskasininki beni ilgilendirmez. Benim aslan yolda ne isi var bosa ates etmem ben :))

Ahmet

Semii
07-08-2013, 00:07
Adem konun pic olmasin. sana burdan gider. sanzumani tak duvagini tak arabni hazirla. At yola cikti gelini almaya geliyorum. Beyazlar icinde ne guzel de duruyor BuZuK. Kanli mendilin resmini ceker koyarim bu konuya.

Ahmet

Biz burda mor menekseyle bi basalimda sampiyon biraz cesaretlensin.sonra sira sende abi :D

ademsezer
07-08-2013, 10:00

Ahmet

..........................................

ademsezer
07-08-2013, 10:06

Ahmet

http://i.imgur.com/QApbsF9l.png (http://imgur.com/QApbsF9)

sözün bittiği yer:)

BMK TypeR
07-08-2013, 10:44
İki araçıda tebrik ederim, konuyu yeni okudum kimileri stok vag turbosuyla geçemez demişlerde 1400 kg k04 herşeyi stok motor şanzıman debrıyajına kadar 7.8s yaptım n/a s2000 gecemiyicek komik olmayın 100-200 süreleri kimse bilmezdi siz cıkardınız listeye bakın barı 2.0 tfsi k04 kaç gidiyo sökmeden,

Dookan
07-08-2013, 11:02
Sen 7.8 İİ yapmiŞsin.ben yapamam Şu an

BMK TypeR
07-08-2013, 11:09
Sen 7.8 İİ yapmiŞsin.ben yapamam Şu an

Benim demek istediğim bazıları stok turboyla yürüyemez demişlerde, yürüyeni vardı onaylı onu demek istedim, ugraşırsan biraz 7s inersin

slave
07-08-2013, 11:40

ya konuya hiç yazmadım abi yaşınız benden büyük belli biraz spor vs ilginiz kalıb filan var ama böle konuşmalar size hiç yakışmıyor forumada 37 yaşında biri böle yazmamalı hadi biz genciz vs ama sizin daha yapıcı daha ılımlı olmanız lazım , ve tekrar yanlış anlamayın ama kim kime napar orası bilinmez ufak bir çekirdeğe bakar kara günler ;)
sizden ricam lütfen biraz daha ılımlı olmanız abi başkası kötü laf yakıştırsada siz yakıştırmayın nacizane tavsiyem :icon_tup:

slave
07-08-2013, 11:45
Valla bilemedim zevkli mi değil mi 3 senedir malzeme biriktiriyorum epey sabırsızlandım artık iyiden iyiye. Korhan abiyi de kızdırdık sabırsızlıktan. Burada ondan özür diliyorum herkes önünde herhangi bi amaçla o cümleyi kurmamıştım bilinçsizlik mi oruç başa vurma mı ne ise artık bilemedim :D

klavye başında mimikler , duygular eksik olduğundan bazen böle yanlış anlaşılmalar olur ama korhan bey çok düzgün yazan ve anlatan biri eminim ilk başta ufak bir yanlış anlaşılma olmuştur ama telafiside olmuştur ve yakışan şekildede yazmışsınız , inşallah aracınız istediğiniz hayal ettiğiniz gibi biter kazasız belasız kullanırsınız . bide böle ufak ufak yapmak daha zevkli be abi valla :icon_tup:

fthdrn
07-08-2013, 12:12
http://www.youtube.com/watch?v=4rN3_DrRMew
adem abi bazooka nın güncel hali bu mu yoksa dahada ilerlediniz mi ?

ademsezer
07-08-2013, 12:17
2012.09.20 Bazooka EG K24 GT4094 vs EP3 SC6262 - 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4rN3_DrRMew)
adem abi bazooka nın güncel hali bu mu yoksa dahada ilerlediniz mi ?

motor aynı aktarma geliştiriliyor

TYPERHAKAN
07-08-2013, 12:46

hilmi harbidende amma aşağılamışın cupra ları ..... :)

TurboM3
07-08-2013, 17:37
ya konuya hiç yazmadım abi yaşınız benden büyük belli biraz spor vs ilginiz kalıb filan var ama böle konuşmalar size hiç yakışmıyor forumada 37 yaşında biri böle yazmamalı hadi biz genciz vs ama sizin daha yapıcı daha ılımlı olmanız lazım , ve tekrar yanlış anlamayın ama kim kime napar orası bilinmez ufak bir çekirdeğe bakar kara günler ;)
sizden ricam lütfen biraz daha ılımlı olmanız abi başkası kötü laf yakıştırsada siz yakıştırmayın nacizane tavsiyem :icon_tup:

çok güzel yazmışsın ama dinleyen yok.

miniks
07-08-2013, 20:34

Gider yapan benim Ahmet olum bu kadar korkmana gerek yok. Hilmiyi kendine rakip goruon da beni nie gormuon :))

ademsezer
07-08-2013, 20:55
Gider yapan benim Ahmet olum bu kadar korkmana gerek yok. Hilmiyi kendine rakip goruon da beni nie gormuon :))

2 tekerin eksik-)

Oz`
07-08-2013, 21:41
oo yeaaa :) tekerler havalarda :) HAKAN ABİİİİİ BENİİ SEWWWW :D

Tholl-ga
07-08-2013, 21:52

100-200 ölçtüm dbn var ama koyamıorum yokuş aşağı belli olur die çaktırma panpaaa

TYPERHAKAN
08-08-2013, 02:02

seni seviyoooooooooooom dedik ya,daha ne istiyon .ne yapiim bilmiyomki :)bayramın mübarek olsun tombiş yanaklarından öperim.oldumu şimdi :love:

ruudvan
08-08-2013, 02:49
Günlerden birgün şeytanın yolu bir köye düşmüş.
Keyfi yerinde olan şeytan sırtını bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı
olan ineğini sağan genç bir kadını uzaktan izlemiş.

Şeytan kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının
ipini biraz gevşetmiş.

Buzağı bu az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye
daha fazla dayanamamış debelenmiş ve boynundaki ip çözülmüş.

Koşarak annesini emmeye giden buzağı süt kovasını devirmiş.

Sağdığı süt ziyan olunca sinirlenen genç kadın eline geçirdiği odunu
buzağıya vurunca yavru yere yığılmış.

Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız kalamayıp bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.

Uzaktan geçmekte olan kadının kayın pederi, ineğin ´gelinini öldürdüğünü görüp ineği tüfekle vurmuş.

Silah sesini duyan koca , karısını yerde cansız yatar babasını da elinde tüfekle görünce silahını çekip babasını öldürmüş.

Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam , bu kadar acıya dayanamayıp intihar etmiş.

Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan;

"BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER, BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA BEN NE YAPTIM ŞİMDİ" demiş

hayırlı bayramlar.

Oz`
08-08-2013, 16:53
seni seviyoooooooooooom dedik ya,daha ne istiyon .ne yapiim bilmiyomki :)bayramın mübarek olsun tombiş yanaklarından öperim.oldumu şimdi :love:

iwet tişikkirler siperman :)