PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fd6 ya 76 mm varex

lovtec
15-08-2013, 23:29
merhaba arkadaşlar tam anlamıyla stock fd6 aracıma sadece varex son susturucu taktırmak istiyorum kullanan deneyen arkadaşların tecrübelerini öğrenirsem benim için çok sağlıklı olucak uzun lafın kısası gönlüm 76 mm taktırmaktan yana bunu sadece son susturucu olarak değiştirsek nasıl olur ses bakımından vede performans açısından kayıp yaşarmıyım yada bunun yerine 63 mm varex nasıl olur istediğim olay sadece ses den ibarettir performans olarak bi amacım yok sadece şuanki performansda düşüş yaşamayalım yeterli :)

Ahmet.S
15-08-2013, 23:37
63mm olan olur komple 51 lik boru yaparsanız kat iptali ile birlikte ozaman ses alırsınız sade sonda hiç ses vermez.

lovtec
15-08-2013, 23:42
63mm olan olur komple 51 lik boru yaparsanız kat iptali ile birlikte ozaman ses alırsınız sade sonda hiç ses vermez.

bilgi için teşekkürler açıkcası bu kadar meşakatli olcağını düşünmemiştim o zaman şöyle desem madem bu tür bi olaya girecez s2000 deki varex sesi tarzında yada benzeri bi ses almam için neler yaptırmam lazım ? açıkcası s2000 tarzında bi ses alamazsam hiç masrafa uraşa girmek istemem

depence
15-08-2013, 23:49
Aracın motoru değiştir abim

lovtec
15-08-2013, 23:58
öncelikle nerden abi kardeş olduk biz ?
sonrasında ben burda soru sormuşum bura bilgi paylaşım yeri değilmi?
tecrübelerden faydalanma yeri değilmi?
sen şimdi burda bu lafı demekle eline ne geçti akıl mı verdin bana bilginimi paylaştın?
eğer ciddi ciddi samimi olarak bi öneri olarakda deyip bunuda ben yanlış anladıysam mantıklı bişeymidir bu ABEYYYYY o motor parasına benim aracı satar motor parasınıda ekler s2000 alınır zaten sen beni ne sandın burda boş muhabbet peşindemi yada senmi boş muhabbet laf dalaşı curcuna peşindesin???

lovtec
15-08-2013, 23:59
Aracın motoru değiştir abim

sen şimdi burda bu lafı demekle eline ne geçti akıl mı verdin bana bilginimi paylaştın?
eğer ciddi ciddi samimi olarak bi öneri olarakda deyip bunuda ben yanlış anladıysam mantıklı bişeymidir bu ABEYYYYY o motor parasına benim aracı satar motor parasınıda ekler s2000 alınır zaten sen beni ne sandın burda boş muhabbet peşindemi yada senmi boş muhabbet laf dalaşı curcuna peşindesin???

depence
16-08-2013, 01:28
Tamam abi sensin kardeş benim warex var elimde 60 çıkış 900 tl son 533 595 02 18 ara hesap nosu vs verim ses fena olucak ;)

Zorbey
16-08-2013, 01:35

Biraz sakin olmak lazım.

Günkut
16-08-2013, 01:38
Tamam abi sensin kardeş benim warex var elimde 60 çıkış 900 tl son 533 595 02 18 ara hesap nosu vs verim ses fena olucak ;)

istediği cevap buydu belki :P

76 senın aracın ıcın cok buyuk alt devırlerın ölür ortayı filan sokersen.

Ama alıp takabilirsin karar senin seste cıkar:)

UK-Type-R
16-08-2013, 02:03
76 da çok büyük kayıp yaşarsın performans adına yazdığından cıkardıgım ona göre araborularıda 76 yapacaksın iyi miktar yığılma yaşarsın alt devirlerde 63 mm ara borular ve 63 mm varex ideal olur performansından çalmaz tabi kaliteli bir orta susturucu kullanırsan

lovtec
18-08-2013, 02:36

estafurullah keşke en başından bunu yazaydın abeyyyy neyse ararım sizi yarın konuşuruz

lovtec
18-08-2013, 02:38
76 da çok büyük kayıp yaşarsın performans adına yazdığından cıkardıgım ona göre araborularıda 76 yapacaksın iyi miktar yığılma yaşarsın alt devirlerde 63 mm ara borular ve 63 mm varex ideal olur performansından çalmaz tabi kaliteli bir orta susturucu kullanırsan

teşkür ettim bilgi için yalnız bu orta susturucu vs anlamıyorm ben bu işlerden marka mı almak lazım hangi marka önerirsizniz yoksa bi ustaya yaptırmak mı daa iyi

lovtec
18-08-2013, 02:43
uzun lafın kısası şimdi sadece ben 76 veya 63 varex alsam sadece bunu taksam bu piyasada 100 200 liraya satılan o egzozlar gibi mi olur yokmudur bilen ?
S2000 deki sesi alabilirmiyim alamazmıyım biraz para harcasak bunu öğrenmek istiyorum alırsamda neler yaptırmam lazım nerde yaptırmam lazım MOTORU DEĞİŞTİRMEDEN

yilmazcatalbas
18-08-2013, 13:25
uzun lafın kısası şimdi sadece ben 76 veya 63 varex alsam sadece bunu taksam bu piyasada 100 200 liraya satılan o egzozlar gibi mi olur yokmudur bilen ?
S2000 deki sesi alabilirmiyim alamazmıyım biraz para harcasak bunu öğrenmek istiyorum alırsamda neler yaptırmam lazım nerde yaptırmam lazım MOTORU DEĞİŞTİRMEDEN

s2000deki sesi alman imkansız ama düz boruyla şöyle birşey olur aşağı yukarı

FD6 VAREX - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=u2Z_Od55_Ow)

100-200 liralık egzostlardan farkı kumandası ve sorunsuzca kullanman olur ;)

polo34
15-09-2013, 22:17
İstanbul'da her yer de öyle sesli egzozla gezemezsin, bağlarlar aracını dikkat et :)

yaptırınca anormal bir yakıt tüketimin olacak, alt devirlerdeki torku kaybedeceksin, aldığın güç biraz daha az olarak epey üst devirlere taşınacak, o gücü alabilmek içinde yüksek devirlerde gitmek zorunda kalacaksın, sıkılabilirsin :)

keşke aracına uygun dereceli + chip olsa, sonrasında istediğin gibi oynardın, krallar gibi gazlardın, zırt pırt dyno'ya çıkıp beygir showları yapardın :) dereceli ve chip yoksa turbo ya da supercharger alternatif oluyor ama onlarda çok pahalı, meşakkatli işler ...