User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: fd6 ya 76 mm varex

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fd6 ya 76 mm varex

merhaba arkadaşlar tam anlamıyla stock fd6 aracıma sadece varex son susturucu taktırmak istiyorum kullanan deneyen arkadaşların tecrübelerini öğrenirsem benim için çok sağlıklı olucak uzun lafın kısası gönlüm 76 mm taktırmaktan yana bunu sadece son susturucu olarak değiştirsek nasıl olur ses bakımından vede performans açısından kayıp yaşarmıyım yada bunun yerine 63 mm varex nasıl olur istediğim olay sadece ses den ibarettir performans olarak bi amacım yok sadece şuanki performansda düşüş yaşamayalım yeterli

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    63mm olan olur komple 51 lik boru yaparsanız kat iptali ile birlikte ozaman ses alırsınız sade sonda hiç ses vermez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    63mm olan olur komple 51 lik boru yaparsanız kat iptali ile birlikte ozaman ses alırsınız sade sonda hiç ses vermez.
    bilgi için teşekkürler açıkcası bu kadar meşakatli olcağını düşünmemiştim o zaman şöyle desem madem bu tür bi olaya girecez s2000 deki varex sesi tarzında yada benzeri bi ses almam için neler yaptırmam lazım ? açıkcası s2000 tarzında bi ses alamazsam hiç masrafa uraşa girmek istemem

depence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın motoru değiştir abim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle nerden abi kardeş olduk biz ?
    sonrasında ben burda soru sormuşum bura bilgi paylaşım yeri değilmi?
    tecrübelerden faydalanma yeri değilmi?
    sen şimdi burda bu lafı demekle eline ne geçti akıl mı verdin bana bilginimi paylaştın?
    eğer ciddi ciddi samimi olarak bi öneri olarakda deyip bunuda ben yanlış anladıysam mantıklı bişeymidir bu ABEYYYYY o motor parasına benim aracı satar motor parasınıda ekler s2000 alınır zaten sen beni ne sandın burda boş muhabbet peşindemi yada senmi boş muhabbet laf dalaşı curcuna peşindesin???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depence Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın motoru değiştir abim
    sen şimdi burda bu lafı demekle eline ne geçti akıl mı verdin bana bilginimi paylaştın?
    eğer ciddi ciddi samimi olarak bi öneri olarakda deyip bunuda ben yanlış anladıysam mantıklı bişeymidir bu ABEYYYYY o motor parasına benim aracı satar motor parasınıda ekler s2000 alınır zaten sen beni ne sandın burda boş muhabbet peşindemi yada senmi boş muhabbet laf dalaşı curcuna peşindesin???

depence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam abi sensin kardeş benim warex var elimde 60 çıkış 900 tl son 533 595 02 18 ara hesap nosu vs verim ses fena olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lovtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz sakin olmak lazım.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam abi sensin kardeş benim warex var elimde 60 çıkış 900 tl son 533 595 02 18 ara hesap nosu vs verim ses fena olucak
    istediği cevap buydu belki :P

76 senın aracın ıcın cok buyuk alt devırlerın ölür ortayı filan sokersen.

Ama alıp takabilirsin karar senin seste cıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    76 da çok büyük kayıp yaşarsın performans adına yazdığından cıkardıgım ona göre araborularıda 76 yapacaksın iyi miktar yığılma yaşarsın alt devirlerde 63 mm ara borular ve 63 mm varex ideal olur performansından çalmaz tabi kaliteli bir orta susturucu kullanırsan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estafurullah keşke en başından bunu yazaydın abeyyyy neyse ararım sizi yarın konuşuruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UK-Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    76 da çok büyük kayıp yaşarsın performans adına yazdığından cıkardıgım ona göre araborularıda 76 yapacaksın iyi miktar yığılma yaşarsın alt devirlerde 63 mm ara borular ve 63 mm varex ideal olur performansından çalmaz tabi kaliteli bir orta susturucu kullanırsan
    teşkür ettim bilgi için yalnız bu orta susturucu vs anlamıyorm ben bu işlerden marka mı almak lazım hangi marka önerirsizniz yoksa bi ustaya yaptırmak mı daa iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun lafın kısası şimdi sadece ben 76 veya 63 varex alsam sadece bunu taksam bu piyasada 100 200 liraya satılan o egzozlar gibi mi olur yokmudur bilen ?
    S2000 deki sesi alabilirmiyim alamazmıyım biraz para harcasak bunu öğrenmek istiyorum alırsamda neler yaptırmam lazım nerde yaptırmam lazım MOTORU DEĞİŞTİRMEDEN

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lovtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun lafın kısası şimdi sadece ben 76 veya 63 varex alsam sadece bunu taksam bu piyasada 100 200 liraya satılan o egzozlar gibi mi olur yokmudur bilen ?
    S2000 deki sesi alabilirmiyim alamazmıyım biraz para harcasak bunu öğrenmek istiyorum alırsamda neler yaptırmam lazım nerde yaptırmam lazım MOTORU DEĞİŞTİRMEDEN
    s2000deki sesi alman imkansız ama düz boruyla şöyle birşey olur aşağı yukarı

FD6 VAREX - YouTube

100-200 liralık egzostlardan farkı kumandası ve sorunsuzca kullanman olur
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul'da her yer de öyle sesli egzozla gezemezsin, bağlarlar aracını dikkat et

yaptırınca anormal bir yakıt tüketimin olacak, alt devirlerdeki torku kaybedeceksin, aldığın güç biraz daha az olarak epey üst devirlere taşınacak, o gücü alabilmek içinde yüksek devirlerde gitmek zorunda kalacaksın, sıkılabilirsin

keşke aracına uygun dereceli + chip olsa, sonrasında istediğin gibi oynardın, krallar gibi gazlardın, zırt pırt dyno'ya çıkıp beygir showları yapardın dereceli ve chip yoksa turbo ya da supercharger alternatif oluyor ama onlarda çok pahalı, meşakkatli işler ...
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)