Orijinalini görmek için tıklayınız : Japanese Express Fuat Hakkinda
Orta bir yol bulunamadigi icin foruma konu acayim dedim.
Ocak ayinin sonlarina dogru arkadasim Aydin araciligiyla Japanese Express Fuat'dan Sti yürüyen siparis ettik ve bir miktar kapora gonderdik. Nisan basi sanziman haric diger parcalar elime ulasti. Sanziman da iki haftaya gelecek dedigi ve diger parcalar elimize ulastigi icin paranin geri kalanini gonderdim. Fakat sanzimani bir turlu gondermemekte, sordugum ya da arkadasim sordugu zaman da cesitli bahaneler ureterek soruna bir cozum getirememekte.
Mesajlardan bir kismi.
http://i44.tinypic.com/30hy2q1.jpg
Arkadasima mayis baslari ya da ortalarinda yazdigi mesaj.
http://i39.tinypic.com/35hpypy.jpg
Bana gonderdigi mesajlar (12 Temmuz)
http://i43.tinypic.com/2eb9wmh.png
http://i41.tinypic.com/28utt3l.png
http://i39.tinypic.com/wgrod4.png
Turkiye'de haftaya gelip sana gonderecek dedigi adam da iki hafta sonra gelip ha gondericem ha mali alacaklar ha adresi alacagim diyerek oyalamakta
19 Temmuz
http://i40.tinypic.com/i1cpp3.png
http://i43.tinypic.com/s4ur1z.png
Mali gonderdigi arkadasinin numarasini da arastirmasi bir degisik :)
31 Temmuz
http://i40.tinypic.com/i1cpp3.png
http://i41.tinypic.com/28rffj9.png
Sonuc olarak Ocak sonundan Eylul e geldik neredeyse ortada sanziman yok. Kendisine parami iade etmesini, gonderdigi parcalari istedigi yere gonderebilecegimi soyledim fakat bir yanit vermedigi gibi, sanzimani da gondermiyor.Ilgileniyorum yok bilet alip ben gelicem teslim edecegim ayaklari falan. Sinirleniyorsun olmuyor, duzgun soyluyorsun olmuyor garip bir durumla karsi karsiya kaldim.Artik sanziman falan istemiyorum, arabami sattim cunku. Ben parami geri istiyorum, bakalim o is ne kadar surecek merak konusu :)
Konuyu actim ki alisveris yapacak kisiler bu durumu da goz onunde bulundursun
Aydın22B
28-08-2013, 22:00
Eksigi var fazlasi yok anlatilanlarin ;)
rcbasaran
28-08-2013, 22:10
Ustelik arabayi bu problemlerden bezdigi icin satti Apo , temin telafi surecleri cok gecti , yila yaklasti bu is
tolga_55
28-08-2013, 22:16
Allah sabır versin
Batw0han
28-08-2013, 22:19
Valla ben bu kadar sabırlı adam görmedim, helal olsun yapılan yanlış bariz ortada
böyle konuların gün geçtikce artması kötü oluyo forumda ki insanların birbirine güveni azalıyo malesef , inşallah paranızı geri alabilirsiniz Allah sabır versin
Low-Rider
28-08-2013, 22:21
ah be reiziim
emirzukak
28-08-2013, 22:28
Bunlar hep iyi niyetten başımıza geliyor herkesi kendimiz gibi düşünmesek çok daha rahat olucaz geçmiş olsun bu arada
yasaklı satıcı olayı kalktımı
kickbuttowski
28-08-2013, 22:53
Adamın sponsorluğu var sitede satış yasaklı olması biraz ironik olur..
Adamın sponsorluğu var sitede satış yasaklı olması biraz ironik olur..
yok ben adam icin demedm ..o tarz bolum.vardi kalktimi genelde konu orya aciliyoya ondan..
civic@ef
28-08-2013, 23:02
Bizimde boyle bi durum oldu paramizi aldik geri aylar sonra. Soylencek cok sey varda ya sabır diyoruz. Olmayan mal para baglamak mallikmis anladik ama biraz gec oldu bugunun yarinida var.
Apo bu adamın üzdüğü senden başka daha çok kişi var Muratıda aynı yürüyen konusunda arabasından bu işlerden soğuttu.Aydında sende biliyosunuz keşke hiç bulaşmasaydınız en başından
Apo'm üzüldüm vallahi. Yüzünün gülemediğine de üzüldüüüm, bu duruma düştüğüne de... Allah sabır versin kardeşim, ne diyiym. Umarım tez vakitte çözülür sıkıntın.
Eksigi var fazlasi yok anlatilanlarin ;)
daha yazacak cok sey var da neyse sadic.
Ustelik arabayi bu problemlerden bezdigi icin satti Apo , temin telafi surecleri cok gecti , yila yaklasti bu is
yili gelecek abi neredeyse
Valla ben bu kadar sabırlı adam görmedim, helal olsun yapılan yanlış bariz ortada
sabirdan kanatlarim cikacak kanka.
ah be reiziim
reyiz goz kulak olmadin cakallar cirit atiyor.
adam sponsorken bunu yapabiliyor yasakli olup olmamasi onemli degil, bundan sonra baskasinin yanmasin,insallah ben de kendimi kurtarabilirim.
Bizimde boyle bi durum oldu paramizi aldik geri aylar sonra. Soylencek cok sey varda ya sabır diyoruz. Olmayan mal para baglamak mallikmis anladik ama biraz gec oldu bugunun yarinida var.
yaptik bir hata ins geri donusu olur.
Apo bu adamın üzdüğü senden başka daha çok kişi var Muratıda aynı yürüyen konusunda arabasından bu işlerden soğuttu.Aydında sende biliyosunuz keşke hiç bulaşmasaydınız en başından
o olaydan sonra yapmaz herhalde dedik de neyse agzimi bozmayayim abi simdi.
Apo'm üzüldüm vallahi. Yüzünün gülemediğine de üzüldüüüm, bu duruma düştüğüne de... Allah sabır versin kardeşim, ne diyiym. Umarım tez vakitte çözülür sıkıntın.
ins kanka eyv.
ademsezer
29-08-2013, 07:12
bizde kadran parası yolladık kadranı yollamadı.bana kim fuatı sorsa dümdüz gidiyorum 200 tl verdim istediğim kadar sövüyorum
bizde kadran parası yolladık kadranı yollamadı.bana kim fuatı sorsa dümdüz gidiyorum 200 tl verdim istediğim kadar sövüyorumbir adama sövmek bu kadar ucuz olmamalı adem 300 daha ver ahahaha :D
wiesmann
29-08-2013, 07:55
cok ayıp ne deyım sponsorlugu fılan ıptal edılmelı bence forum sakınlerının maddı manevı zarar gormesınden muhım degıl..cok gecmıs olsun ustad bu gıbı olayları duyunca artık bırakı araba doldurmayı ıkıncı el araca bıle gırmeyı dusunmuyorum
kelalper
29-08-2013, 08:00
bir adama sövmek bu kadar ucuz olmamalı adem 300 daha ver ahahaha :D
yere düştüm amk. :D:D:D:D:D:D:
Aynen forum sponsorlugu olmasi buyuk sikinti su durumda
onursumer
29-08-2013, 09:09
daha oncede bu arkadaşın konuları olmuştu sanırım komple subaru yuruyen veya şanzıman olabilir hatırlayamadım
2 yıl önce o2 sensörü diye vss yollamıştı bana da.
Günlerce haftalarca oyaladıktan sonra. Utanmadan arlanmadan hasta olduğunu bahane ediyordu bide.
desene totoyu saglam kurtarmısız aks alacaktık usadan aldım
kişi hakkında daha öncede konular açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Allah sabır versin, dile kolay 1 sene olmuş nerdeyse
President
29-08-2013, 09:41
Bu siteden onlarca alışveriş yaptım hiç bir arkadaşla sorun yaşamadım şükür. Bu tip kişilerin forumdaki pozisyonlarına bakılmaksızın işlem yapılmalı bence. Bu arkadaşın ilanlarına her gün cevaplar yazılıyor fiyat soruluyor, bari o insanlar mağdur olmasınlar yazık günah.
apo kardeşim geçmiş olsun umarım tatlıya baglanır
bizde kadran parası yolladık kadranı yollamadı.bana kim fuatı sorsa dümdüz gidiyorum 200 tl verdim istediğim kadar sövüyorum
abi sana bana sorduklarinda tunel acmisizdir herhalde.
2 yıl önce o2 sensörü diye vss yollamıştı bana da.
Günlerce haftalarca oyaladıktan sonra. Utanmadan arlanmadan hasta olduğunu bahane ediyordu bide.
:) utanma arlanma olsa..
apo kardeşim geçmiş olsun umarım tatlıya baglanır
Saol Gursel abi,bakalim ne olacak.
gecen sefer, baska bir arkadas konu acmisti. Problem cozulmustu, insallah seninki de cozulur.
murproject
29-08-2013, 10:25
Apo, öncelikle geçmiş olsun. Allah sabır versin. Konu tatlıya bağlanacaktır.
Adaşım, dejavuya inanır mısın? Okurken gerçekten ürperdim.
chatlaxs
29-08-2013, 10:50
siteye sponsor olan birinin bunları yapması :rolleyes:
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür.
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkurler.Insallah cozulur sorun.
Apo, öncelikle geçmiş olsun. Allah sabır versin. Konu tatlıya bağlanacaktır.
Adaşım, dejavuya inanır mısın? Okurken gerçekten ürperdim.
Tesekkurler Murat abi,
Ne kadarda tatliya baglanir bilmiyorum ama araba konusunda pek sevk biraktigini soyleyemem.
Her konusmada ayri bir bahane,mesafe de uzak zaten yalanciyi mkmiyorlar ya sallayabildigi kadar salliyor iste.
Forum sponsor u olup boyle olaylar yaşanması cok üzücü
Kibris tr arasi parca getirmek sanildigi kadar kolay degil bende yasadim benzerini isi kendiniz takip etmelisiniz kibris limandan cikana kadar fuat olsun dogan olsun gercekten ilgileniyorlar paketleme kontrol hersey iyi mersin limandan sonra problemler cikiyor mallarin indigi ambar depo sahibi kolay bir insan degil burnundan kil aldirmiyor maalesef, problemler burda cikiyor zaten, ben kara kisda ankaradan mersine 3 gun icinde 2 kez gittim geldim yollar kapali dinlemedik tipi basladi kenara cekmedik burda tek hata kibrisdaki arkadaslarin mersin limanini dogru organize etmemesi sonucu cikiyor problemler.. Dogan da fuat da cana yakin tipler ama merdiven alti calisarak boyle sorunlara izin vermemeleri gerekiyor umarim paranizi geri alirsiniz mal bu saatten sonra onemli degil anladigim kadariyla..
mehmetRS
29-08-2013, 12:13
Ben Fuatla böyle çok pahalı parçalar için değilde, orjinal typer plastik body kit'i için çalışmıştım.
Arka kanat, yan marşpiyeller ön ek v.s. Kıbrıstan bunlar tırlara yükleniyor, ven sonra mersin felan o tarz bir yerden kargolanması gerekiyor. Benim plastik parcalar bile iki defa takılmıştı, hani bir hafta diye hayal ettiğim süre bir buçuk ayı bulmuştu ama sorunsuz gelmişti parçalar elime.
Kargo işlerinde aksama olabiliyor tabi ama bu durumu bilemeyeceğim, umarım fuat kısa zamanda mağduriyetinizi giderecektir.
Kibris tr arasi parca getirmek sanildigi kadar kolay degil bende yasadim benzerini isi kendiniz takip etmelisiniz kibris limandan cikana kadar fuat olsun dogan olsun gercekten ilgileniyorlar paketleme kontrol hersey iyi mersin limandan sonra problemler cikiyor mallarin indigi ambar depo sahibi kolay bir insan degil burnundan kil aldirmiyor maalesef, problemler burda cikiyor zaten, ben kara kisda ankaradan mersine 3 gun icinde 2 kez gittim geldim yollar kapali dinlemedik tipi basladi kenara cekmedik burda tek hata kibrisdaki arkadaslarin mersin limanini dogru organize etmemesi sonucu cikiyor problemler.. Dogan da fuat da cana yakin tipler ama merdiven alti calisarak boyle sorunlara izin vermemeleri gerekiyor umarim paranizi geri alirsiniz mal bu saatten sonra onemli degil anladigim kadariyla..
daha once iki arkadasim getirtti yaklasik 3 ay surdu sureci biliyorum,biraz da ogrenmis oldum 7 ayda.
mal Ankara'da diyorlar Fuat Dogan'a vermis bilmem ne zaman once yok yurtdisina cikmis falan filan en son 1 ay once haftasina kargoluyorlardi.
burada ne Fuat'in ne Dogan'in savunulacak bir tarafi oldugunu dusunmuyorum,ortada yanlis yapilmis bir is var.
insallah,iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Ben Fuatla böyle çok pahalı parçalar için değilde, orjinal typer plastik body kit'i için çalışmıştım.
Arka kanat, yan marşpiyeller ön ek v.s. Kıbrıstan bunlar tırlara yükleniyor, ven sonra mersin felan o tarz bir yerden kargolanması gerekiyor. Benim plastik parcalar bile iki defa takılmıştı, hani bir hafta diye hayal ettiğim süre bir buçuk ayı bulmuştu ama sorunsuz gelmişti parçalar elime.
Kargo işlerinde aksama olabiliyor tabi ama bu durumu bilemeyeceğim, umarım fuat kısa zamanda mağduriyetinizi giderecektir.
keske 1.5 ayda gelseydi benim 7 aydir parcam gelmedi.
insallah,tesekkur ederim.
apo üzüldüm adına valla.inşallah yakın zamanda çözer maduriyetini ...
ben fuattan bı dolu parca aldım
hıc bır sorun sıkıntı olmadı
dedıgı tarıhte zamanda getırdı gonderdı parcaları
emınımkı bı problemı soruu vardır
bı sekılde fuat halleder sıkıntı olacagını sanmıyorum
umarım kısa zamanda cozulur.
SekoLive
29-08-2013, 14:17
7 ay ciddi bi süre, bir kişide değil sorun yaşayan. kendisi hiç bişi yazmamış bakalım ne acıklıcak tek taraflı dinleyip infaz etmemek lazım.
biz cila alınca aksamı zor ediyoruz nezaman atıcaz diye az cok tahmin ediyorum 7 ay parça beklemenin verdiği sıkıntıyı geçmiş olsn umarım en az zararla atlatırsın
timucintt
29-08-2013, 14:20
Fuatdan yana sıkıntı olmaz... büyük ihtimalle Kİ! görenende malı gönderdiği ve karşılayanla alakalı sorunlar var... inş en yakın zamanda çözülür işin...
metinalan
29-08-2013, 14:39
sıkıntı olacağı kadar olmuş zaten daha ne olması gerkıyor ki
yaw birde böyle konularda sıkıntı olmaz çözülür diye yazanlar varya oda bir garip, adam o kadar yazmış etmiş onun gibi kaç kişi daha yazmış sıkıntısı olan...
halen çözülür vs diyen varsa versin hesap numarasını yatırın parasını
geçmiş olsun Aps,
yaw birde böyle konularda sıkıntı olmaz çözülür diye yazanlar varya oda bir garip, adam o kadar yazmış etmiş onun gibi kaç kişi daha yazmış sıkıntısı olan...
geçmiş olsun Aps,
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterdiğinden sorun yaşamayanlar olabilir.
Sorun yaşayanlara yapılan önemli, halleder sorun olmaz ben aldım demek bazen KEFİLLİK olur sözünüzü güvenilir biriyseniz insanlar size inanıp o adamdan alış-veriş yapar bozuk olduğu döneme denk gelirse vay halinize.
Postları okudugum kadarıyla ilk defa yaşanan bir sorun değil, birçok kişiyi mağdur etmiş bir insan hala neden forum sponsorluğunda ? Yöneticilerin bu olaylarla ilgilenip gerekini yapmaları lazım.
akbaba78
29-08-2013, 15:05
zamaninda benimde alisverisim oldu Fuat la sikinti yasamadim dedigi tarihte geldi malzemeler..Vardir bi durum insallah cozersiniz..
geçmiş olsun Aps,
dediklerine katiliyorum.
problem cikarmadigi alisverisler vardir mutlaka da,
ben durumu cozemedigim icin konu acayim dedim.
bu duruma benzer durumlar da yasanmis.
7 ay az zaman degil.
tesekkur ederim.
Kanka valla iyi sabrettin .. Ben senin yarın kadar bekleyemem orası kesin .. Buraya konu açmamak için bile ekstra bekledin .. Ama arkadas nedense senin güvenini sabrını hep kötüye kullandı .. Yönetim kısmı lütfen artık ilgilensin bazı şeylerle .. Bi çok kişi yazmış sponsorluğunun iptal edilmesi diye, bence direk üyeliği silinsin ki bazılarına ders olsun .. Sponsor oldu diye kimsenin parasını gasp etmesin .. Yaptığı alelen dolandırıcılık .. Kimse kendine yapılmasını istemez heralde böyle bişey, bu cocuk yine az yazmış yazımın basında da belirttim .. Şükür ki karşısındaki benim gibi en ufak seyde burnundan soluyan birisi yok Apo gibi bi adam var .. Ya bu adam arabasını sattı bu sebepten eleman artık kimse hala mağduriyet giderecek .. Vallahi tescilli ayıp .. Bu arada bi o kadar da ben giydirdim Apo'yla elemana ..
Skyhawk34
29-08-2013, 19:10
ermiş sabrı varmış..
bu kişiyle ilgili bir kaç konu daha açılmıştı madem ortada bir olay var bu olaydan ders cıkarmak lazım bu kaçıncı fuatla ilgili şikayet konusu
kıbrıstaki arkadaşın bu olaylardan ders çıkarıp benim daha garanti iş yapmam lazım kendime laf ettirmememem gerekir diye farklı gönderim yolları sağlamalı yoksa malı sağa sola verip al götür bunu oraya der gibi sanki sebze halinden boş giden kamyona yüklemesi gibi birşey oluyor yazık...
Allah sabır versin sıkıntılı bir durum site yönetimi en kısa sürede umarım sıkıntıyı çözer.
Kanka valla iyi sabrettin .. Ben senin yarın kadar bekleyemem orası kesin .. Buraya konu açmamak için bile ekstra bekledin .. Ama arkadas nedense senin güvenini sabrını hep kötüye kullandı .. Yönetim kısmı lütfen artık ilgilensin bazı şeylerle .. Bi çok kişi yazmış sponsorluğunun iptal edilmesi diye, bence direk üyeliği silinsin ki bazılarına ders olsun .. Sponsor oldu diye kimsenin parasını gasp etmesin .. Yaptığı alelen dolandırıcılık .. Kimse kendine yapılmasını istemez heralde böyle bişey, bu cocuk yine az yazmış yazımın basında da belirttim .. Şükür ki karşısındaki benim gibi en ufak seyde burnundan soluyan birisi yok Apo gibi bi adam var .. Ya bu adam arabasını sattı bu sebepten eleman artık kimse hala mağduriyet giderecek .. Vallahi tescilli ayıp .. Bu arada bi o kadar da ben giydirdim Apo'yla elemana ..
dağa taşa konuşuyoruz kanka sanki ses soluk yok hala.
63owen63
31-08-2013, 15:28
Satıcının referasansı iyi de olabilir kötü de, onun genel kanısı bir şeyi degiştirmez. Aylarca böyle bir sorun sadece nakliyeden çözülemiyorsa, insan hususi ugraşır gider yine çözer. Adam Ocaktan -eylül'e parça alamamış, peygamber vari beklemiş,arabasını satmış etmiş, hala parça yok. Daha sıkıntı ne olacak ?
Ayrıca forum da sponsor olması adamın işlerinin aksatmayacagı ya da sorun yaşamayacagı anlamına gelmez, yönetim dükkan sicili mi tutsun herdaim ? iyi itibarlı bilinen biriyse sponsor olabilir haliyle, her esnaf sorun yaşıyor,yaşar da. Umarım iki taraf da karşılıklı halleşir sorun çözülür.
Apo sana da geçmiş olsun kardeşim,
Yaşanan olumsuz olaylar yüzünden bence sponsorluk para iadesi yapılmaksızın tek taraflı fes edilebilir. Bu konuyu özgünle görüşeyim.
Sonuçta Techturkey güvenilir bir ortam adam para verip sponsor dahi olsa dolandırıcılık durumunda bu fes edilmesi lazım.
geçmiş olsun Apo, umarım kaçan sadece hevesin olur.
ürün temininde bir sıkıntı oldu ise bunu alıcı ile samimiyetle paylaşmak ve beraber çözüm üretmeye çalışmak, en azından isim karalanmasını önler. ticaretle uğraşılıyorsa buna özen gösterileli diye düşünüyorum.
Satıcının referasansı iyi de olabilir kötü de, onun genel kanısı bir şeyi degiştirmez. Aylarca böyle bir sorun sadece nakliyeden çözülemiyorsa, insan hususi ugraşır gider yine çözer. Adam Ocaktan -eylül'e parça alamamış, peygamber vari beklemiş,arabasını satmış etmiş, hala parça yok. Daha sıkıntı ne olacak ?
Ayrıca forum da sponsor olması adamın işlerinin aksatmayacagı ya da sorun yaşamayacagı anlamına gelmez, yönetim dükkan sicili mi tutsun herdaim ? iyi itibarlı bilinen biriyse sponsor olabilir haliyle, her esnaf sorun yaşıyor,yaşar da. Umarım iki taraf da karşılıklı halleşir sorun çözülür.
Apo sana da geçmiş olsun kardeşim,
Eyv kanka valla adam orali bile degil viberdan engelledi mi ne yapti
geçmiş olsun Apo, umarım kaçan sadece hevesin olur.
ürün temininde bir sıkıntı oldu ise bunu alıcı ile samimiyetle paylaşmak ve beraber çözüm üretmeye çalışmak, en azından isim karalanmasını önler. ticaretle uğraşılıyorsa buna özen gösterileli diye düşünüyorum.
Saol Ferit bilmiyorum obur turlu de kacmis gibi duruyor
gelmeyen sanziman gunceli.
gelmeyen sanziman gunceli.
gelince tır garajında oglan çevirip kutlama yapak laa :D
Gürsel Aga hep tir garajinda oglan ceviriyon sen nerde kaldi farki :D
Seda Sayan'in genc hali de gelecek mi :D
Fuat efendi bakalim bir sonraki gorusmede ne bahaneler uretecek merak konusu.
Gürsel Aga hep tir garajinda oglan ceviriyon sen nerde kaldi farki :D
Seda Sayan'in genc hali de gelecek mi :D
vay amk spor gazetesi laa ,o kadar mı yeretti beyninde :D
Emre Ekrem
06-09-2013, 16:21
Çok sabırlısın, bu gösterdiğin sabır ve ağır başlılıktan dolayı ayrıca tebrik ederim, umarım en kısa zamanda bu tatsız durum bir sonuca varır.
oğlanmı ? abi naptın ya :)
ademsezer
06-09-2013, 16:56
abi oğlan için son bi fiyat alabilirmiyim?
oğlanmı ? abi naptın ya :)
oglak olacaktı dilim sürçtü :D
abi oğlan için son bi fiyat alabilirmiyim?
malı gör o iş kolay :D
Bu tür ticaretlerde paranın tümünü göndermek riskli
Arkadaş zaten elinde olmayan malı satıyor sonrada bulmaya çalışıyor zamana yayarak
Çok sabırlısın, bu gösterdiğin sabır ve ağır başlılıktan dolayı ayrıca tebrik ederim, umarım en kısa zamanda bu tatsız durum bir sonuca varır.
insallah varir. Bir sayfa dolusu yazili sovsem, cozum yolu olmayacak o yuzden sozlu sovuyorum :)
Bu tür ticaretlerde paranın tümünü göndermek riskli
Arkadaş zaten elinde olmayan malı satıyor sonrada bulmaya çalışıyor zamana yayarak
Diger parcalar gelene kadar ben de gondermedim,ama haklisin tamamini gondermeyecektik.
mesajlari okuyup cevap vermiyor aq oglu.
mesajlari okuyup cevap vermiyor aq oglu.
al biletieri git bılıyorsan yasadıgı yerı zaten bulursan onu yol masrafını sıdık masrafını bıle karsılatırsın bu adam degisik bir adam utanmadan bırde her parcada parayı nakıt ıstıyor
bizede zamanında s2000 dolu blok gönderdi blok bizim blokdan çöptü 2 bloktan bir tane motor zar zor topladık.
ucuz etin yahnisi derler ya hamına :)
ben haberini aldım bi arkadaş kıbrısa gitmişti o söyledi fuat kıbrıs sınırlarını aşmış yurt dışına açılmış ,senin paralarla la apo :D
By_HaNNibaLL
30-09-2013, 23:35
Keke bu adamla ilgili biton muhabbet dönüyo görmedin mi hiç la yazik oldu arabayaa.
Senin ne işin var arabacilikla otur çay iç
Keke bu adamla ilgili biton muhabbet dönüyo görmedin mi hiç la yazik oldu arabayaa.
Senin ne işin var arabacilikla otur çay iç
hee laa otur tükkanında geleni güzel güzel s.....k ne gidip s....n demii :D
By_HaNNibaLL
01-10-2013, 01:43
hee laa otur tükkanında geleni güzel güzel s.....k ne gidip s....n demii :D
Yöneticilerden rica ediyorum bu adam fake gerçek değil.
Banlarmisiniz.
hahahah ya gürsel abi sana artik bişey demiyom allah alsin
Aydın22B
01-10-2013, 02:16
Bi konuda ben acıcam sana fuat dayı ? vıberden okuyup cvp yazmamakla olmuyo bu ısler
muratburunce
01-10-2013, 10:55
konuyu baştan sona kadar okudum gerçekten millete nasıl bir zihniyet var anlamıyorum malı satıp parayı alana kadar bin bir türlü takla atıyorlar iş malı göndermeye geldiğinde veya malda sorun çıktığında ortadan kayboluyorlar bin bir türlü bahaneler telefon açmamalar lfn... sonra onla alışveriş yapmış yakın arkadaşları burda çıkıp sağlam adamdır yazıyor adam hala ortada yok onlarıda mahçup ediyor yalancı durumuna düşürüyor... hiç düşünmüyor ticaret haysiyet şeref işi... allah ıslah etsin ne diyim ne sıkıntısı olursa olsun ne durumda olursa olsun geçen süre zarfında karşı tarafa sıkıntı yaşatmaması lazımdı... bu kişi birde siteye sponsor olan biri en güvenilir olması gereken kişiyken kendi yanlış yapıyor...
geçmiş olsun kardeşim umarım daha fazla tadı kaçmadan çözersin... gitişatı pek iç açıcı gelmiyor durumun ama inşallah çözülür...
GokhanRS
01-10-2013, 11:20
konuyu baştan sona kadar okudum gerçekten millete nasıl bir zihniyet var anlamıyorum malı satıp parayı alana kadar bin bir türlü takla atıyorlar iş malı göndermeye geldiğinde veya malda sorun çıktığında ortadan kayboluyorlar bin bir türlü bahaneler telefon açmamalar lfn... sonra onla alışveriş yapmış yakın arkadaşları burda çıkıp sağlam adamdır yazıyor adam hala ortada yok onlarıda mahçup ediyor yalancı durumuna düşürüyor... hiç düşünmüyor ticaret haysiyet şeref işi... allah ıslah etsin ne diyim ne sıkıntısı olursa olsun ne durumda olursa olsun geçen süre zarfında karşı tarafa sıkıntı yaşatmaması lazımdı... bu kişi birde siteye sponsor olan biri en güvenilir olması gereken kişiyken kendi yanlış yapıyor...
geçmiş olsun kardeşim umarım daha fazla tadı kaçmadan çözersin... gitişatı pek iç açıcı gelmiyor durumun ama inşallah çözülür...
adminlerde durumu farkedince kaldırdılar geçenlerde sponsorluğunu. tabi iş işten geçti ama onlarda bilemezdi ilerde böyle birine dönüşeceğini. geçmişte çok kişinin işini görmüş birisi neticede.
civic@ef
01-10-2013, 11:42
malı alana kadar herşey güzel zaten para karşı hesaba geçdimi ya parayı hiç eder taksit taksit yollar ya mal gelmez ya ada toz olur uçar gider. en güzeli ptt kargo ödeme şartlı alışveriş mal geliyor bakıyyorsun parasını veriyorsun. ben son alışverişimden sonra dahada para gönder mal gelsin yapmam adamın hesabına tam konuşulan rakamı yatırıyoruma adam bana 5 farklı zamanda parça parça gönderiyor masrafınıda bana geçiriyor yazık günah sorsan esnaf
muratburunce
01-10-2013, 11:43
adminlerde durumu farkedince kaldırdılar geçenlerde sponsorluğunu. tabi iş işten geçti ama onlarda bilemezdi ilerde böyle birine dönüşeceğini. geçmişte çok kişinin işini görmüş birisi neticede.
zaten sıkıntının büyük bölümü o sana bana farklı ticaret tanıdıklara farklı ticaret... böyle bir zihniyetle ticaret yapıyor adam demekki tanıdıklra anında hizmet tanımadığıklarına ne geçirirse...
muratburunce
01-10-2013, 11:45
malı alana kadar herşey güzel zaten para karşı hesaba geçdimi ya parayı hiç eder taksit taksit yollar ya mal gelmez ya ada toz olur uçar gider. en güzeli ptt kargo ödeme şartlı alışveriş mal geliyor bakıyyorsun parasını veriyorsun. ben son alışverişimden sonra dahada para gönder mal gelsin yapmam adamın hesabına tam konuşulan rakamı yatırıyoruma adam bana 5 farklı zamanda parça parça gönderiyor masrafınıda bana geçiriyor yazık günah sorsan esnaf
aynen abi bide o var malı beğenmisoun parayı mındar ediyorlar... hele bide yüklü bir mal aldıysan parayı hesaba yatar yatmaz çekip yiyorlar heralde.. iade istediğin zaman mırın kırın başlıyor parça parça ödeme fln sıkıntı bu işler...
civic@ef
01-10-2013, 11:51
bizde mal satınca parayı bekliyoruz arkadaş beğenmez istemez geri yollarız olur olmaz diye. adam var adamcıklar var işte yapıcak bişey yok. en temiz iş mal biyana para biyana :) yoksa durduk yere siniri bozuluyor insanın