Orta bir yol bulunamadigi icin foruma konu acayim dedim.
Ocak ayinin sonlarina dogru arkadasim Aydin araciligiyla Japanese Express Fuat'dan Sti yürüyen siparis ettik ve bir miktar kapora gonderdik. Nisan basi sanziman haric diger parcalar elime ulasti. Sanziman da iki haftaya gelecek dedigi ve diger parcalar elimize ulastigi icin paranin geri kalanini gonderdim. Fakat sanzimani bir turlu gondermemekte, sordugum ya da arkadasim sordugu zaman da cesitli bahaneler ureterek soruna bir cozum getirememekte.
Mesajlardan bir kismi.
Arkadasima mayis baslari ya da ortalarinda yazdigi mesaj.
Bana gonderdigi mesajlar (12 Temmuz)
Turkiye'de haftaya gelip sana gonderecek dedigi adam da iki hafta sonra gelip ha gondericem ha mali alacaklar ha adresi alacagim diyerek oyalamakta
19 Temmuz
Mali gonderdigi arkadasinin numarasini da arastirmasi bir degisik
31 Temmuz
Sonuc olarak Ocak sonundan Eylul e geldik neredeyse ortada sanziman yok. Kendisine parami iade etmesini, gonderdigi parcalari istedigi yere gonderebilecegimi soyledim fakat bir yanit vermedigi gibi, sanzimani da gondermiyor.Ilgileniyorum yok bilet alip ben gelicem teslim edecegim ayaklari falan. Sinirleniyorsun olmuyor, duzgun soyluyorsun olmuyor garip bir durumla karsi karsiya kaldim.Artik sanziman falan istemiyorum, arabami sattim cunku. Ben parami geri istiyorum, bakalim o is ne kadar surecek merak konusu
Konuyu actim ki alisveris yapacak kisiler bu durumu da goz onunde bulundursun