Orijinalini görmek için tıklayınız : ef kasaya crx viraj denge çubukları yapan oldumu ???
bugratemel
01-09-2013, 23:42
ef kasaya crx viraj denge çubukları
bu uyguamayı yapan oldumu ??? ve avantaj ve dezavantaj neler yaşadınız
arabamda coilover - ön arka üst kule gergiler ve 205 taban lastik var
yoltutuşu virajları iyi fakat daha fazlasını istiyorum
bu uygulamayı yapan oldumu
Let's put an sway bar on a CRX that didn't have one. - Honda-Tech (http://honda-tech.com/showthread.php?t=2822784)
timucintt
02-09-2013, 00:02
viraj denge çubuklarını biz bir sedana bir tanede crx e yaptık sende denemelisin :) neden daha önce yapmadım diyeceksin açık ve net :)
bugratemel
02-09-2013, 00:08
Let's put an sway bar on a CRX that didn't have one. - Honda-Tech (http://honda-tech.com/showthread.php?t=2822784)
müdür teşekkür ederim
bugratemel
02-09-2013, 00:13
viraj denge çubuklarını biz bir sedana bir tanede crx e yaptık sende denemelisin :) neden daha önce yapmadım diyeceksin açık ve net :)
abi ben çok fena olaylara giriştim :D harbiden işin sonunda ne çıkcak ortaya bilemiyorum
benm bulgardaki kankam sağolsun komple ef shuttle yürüyen ayarladı bana
taşıyıcılar ön arka, aksla şaft difransiyel şanzuman arka traves takımı şeklinde
fiyat olarak bana uygun geldi her neyse şimdi arka traversi söktükmü bu işelemede yer vereyim dedim
alt gergiler üst gergiler + roll cage (koltukları etkilemeden ufak çapta) +4wd = gokart :D niyetim bu
ayrıca elimde bisürü krom boru var magaza içinde askılık olarak kullanıyorduk 1 metre boylarında 2.5 parmak genişlğinde sağlam krom borular var şöyle söliyim üstüne çıkıp tepindim gram esnetemedim ortayı bel yapmaya çalştım olmadı hem hafif hem sağlam bunlardan bi ufak çapta arka tarafa roll bar yapsam nası olur ?? ne dersiniz mantıklı dmi hem hafif hem sağlam hemde parlak :D
timucintt
02-09-2013, 00:32
tehlikeli işlere girişmişsin :) shuttle ön taşıyıcılar azcık biraz büyüktür normal civicten üst taşıyıcılarıda önlerin hafif yönlü bakarlar :) arka taşıyıcıların ortasında difransiyel taşıyıcısı var onu kes biç yapman gerebilir artı orta şaft uzun kalabilir hb te çünkü shuttle şaftı sedana oluyor aynı çıkıyorlat RT CIVICle.. ama 4 çeker hb bulunmaıdğı için ona uydurman gerekcektir kesip biçip iyi bir tornacıda :) roll cagelere gelince bir sürü yapan var yurt dışında luminyum boru kullanman daha iyi olur bence esneklik ve günvenlik için... önemli olan roll cagein tasarımı ve kaynağı iyi yapmandır... bide alu ile çeliği birbirine iyi kaynatacak adma olazım olmazsa bile düzügn bir bağlantı yapmalısın kaportaya bağlamak yerine kulelere veya şaseye bağlamalısın cageyi ;)
bugratemel
02-09-2013, 00:41
tehlikeli işlere girişmişsin :) shuttle ön taşıyıcılar azcık biraz büyüktür normal civicten üst taşıyıcılarıda önlerin hafif yönlü bakarlar :) arka taşıyıcıların ortasında difransiyel taşıyıcısı var onu kes biç yapman gerebilir artı orta şaft uzun kalabilir hb te çünkü shuttle şaftı sedana oluyor aynı çıkıyorlat RT CIVICle.. ama 4 çeker hb bulunmaıdğı için ona uydurman gerekcektir kesip biçip iyi bir tornacıda :) roll cagelere gelince bir sürü yapan var yurt dışında luminyum boru kullanman daha iyi olur bence esneklik ve günvenlik için... önemli olan roll cagein tasarımı ve kaynağı iyi yapmandır... bide alu ile çeliği birbirine iyi kaynatacak adma olazım olmazsa bile düzügn bir bağlantı yapmalısın kaportaya bağlamak yerine kulelere veya şaseye bağlamalısın cageyi ;)
ooo maşlh çok güzel yazmıssın walla şöyle söliyim 4 tane ef civic swap 4wd konusu inceledim 3 ü hb di 1 tane sedan vardı o beni rahatlatmıştı ama sen böyle söyleyince moralim az bozulduu ama allahtan sağlam tornacımız var aks yaptırdık çok başarılıydı uzun gelirse mecbur bunada işlem yaptırırız ama sorun olacağını sanmıyorum be abimm ön taşıyıcıları belkide ellemem sadece arka takarım ama kasada yapılcak iş çok sorun deil üstesinden gelirikkk :D cage işi ise kafamı çok karıştırıyo kulelerden direklere güzel bişi yapmam lazım bi gün sanırım plastik borulardan bi deneme yapıp nası olacağı hakkında bilgi ediniym sonra yaptrıımm kaynak işi kolay kaynakta 1 numara bi abim var :D yanına bi jack açtıkmı yimee yanında yat :D
ChtArdARSL
02-09-2013, 09:02
Al tak seklınde yapar ısen denge cubuklarını senden tehmın ederım fıyat makul olursa