39 SS 552
10-06-2014, 08:45
Aracım uzun yolda sabit gazda 13,5 afr nin üstünde seyir ettiğinde sık olarak aralıklarla kesiklik yapıyor anlık olarak 16-17 afr görüyor saniselik şekilde ama bariz bi kesiklik değil yanımdaki arkadaş anlayamıyor mesela :) ama ben hissediyorum gaz ayağımın altında olduğundan dediğim şekilde o anlardada kesiklik yapıyor zaten ama dip gazda yada hızlanmada böyle birşey yok çünkü afr 12,5 larda oluyor kısacası araç fakir karışım sabit gazda kesiklik yapıyor.
Örneğin scoop u kapattığımda araç hava almadığı zaman biraz daha zenginde ilerliyor o şekilde sabit gazda hiç bir kesiklik yapmıyor
Bunun sebebi ateşleme mi yakıtmı karar veremedim
Aklıma şuanda buji geliyor 9.8 oem sıkıştırmadan 12,5cr sıkıştırmaya çıkardık ama hala oem buji kullanıyorum ilk aklıma gelen bu diş aralığını daraltsam kesermi dicem emin değilim yada soğuk buji koysam kesermi ondanda emin değilim pompadan dicem dip gazda sıkıntı yok onuda eliyorum ilk defa böyle bişi gördüm fikirleriniz nedir :)
Örneğin scoop u kapattığımda araç hava almadığı zaman biraz daha zenginde ilerliyor o şekilde sabit gazda hiç bir kesiklik yapmıyor
Bunun sebebi ateşleme mi yakıtmı karar veremedim
Aklıma şuanda buji geliyor 9.8 oem sıkıştırmadan 12,5cr sıkıştırmaya çıkardık ama hala oem buji kullanıyorum ilk aklıma gelen bu diş aralığını daraltsam kesermi dicem emin değilim yada soğuk buji koysam kesermi ondanda emin değilim pompadan dicem dip gazda sıkıntı yok onuda eliyorum ilk defa böyle bişi gördüm fikirleriniz nedir :)