PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Koçdağlar Mercedes Servisi/En son gidilecek servis!" Konusu ile ilgili.

MOzen
02-02-2015, 09:22
Özet olarak bu servis ile ilgili burada açtığım konu sebebi ile davalık olduk. Servisin beceriksizliği ile ilgili lütfen sövmeden yorum yapınız.

2012 ortaları gibiydi diye hatırlıyorum, forumda bir konu açmıştım "Koçdağlar Mercedes Servisi/En son gidilecek servis!" diye. Sebebini de uzun uzun açıklamıştım, motoru bitik diye 12.000TL masraf çıkarttıkları kamyonumuzu başka servise götürdüğümüzde sadece conta yanmış, "conta değiştiğinde düzelirdi" ama motoru KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİ dağıtıp toplamadığı için conta ile hallolacak işime ilaveten bir de motor toplatmak için 6.000TL yakın para harcadığımızı açıklamıştım. Forumda bir çok arkadaş biraz fevri davranıp KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİNİN TÜZEL kişiliğinin BECERİKSİZLİĞİ ile biraz fazla yakınlaşmıştı :)

Sanırım KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİ, BECERİKSİZLİKLERİNİN duyulmasını pek istemedi ki, şirket hakkında gerçeğe aykırı beyan ve hakaret içeren yazılar yazıldığına dair şahsıma dava açmışlar. Bilişim suçlarından çağırdılar ifademi verdim, yazılarımın arkasında olduğumu, hakaret etmediğimi, olanları olduğu gibi BELGELERİ ile yazdığımı belirttim. 13.01.2015 tarihinde "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARARI" elime ulaştı. Şahısların kendisine laf edilmediğine, KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİNİN TÜZEL KİŞİLİĞİNİN BECERİKSİZLİĞİNİN VURGULANDIĞINA sağ olsun mahkeme de karar vermiş.

Ayrıca HAKSIZ REKABETE KONU OLACAK BİR DURUM YARATMAK AMACINDA DEĞİLİM ama bu servisi kimseye ÖNERMİYORUM. "İsteyen gidebilir tabi." diye notumu da düşeyim de, narin TÜZEL KİŞİLİKLERİ incinmesin.

Saygılar.

Berkel
02-02-2015, 09:43
hemen susturmaya çalışmak işte beklenen tepki.

yucelebeci
02-02-2015, 09:46
Sende karsi dava ac haksiz yere parani aldiklari icin

Yiğit G.
02-02-2015, 09:48
Bizim de şirketimiz var iyi oldu bunu duydugum....

F.Dogan
02-02-2015, 09:53
geçmiş olsun öncelikle. bence de elinizde böyle bir mahkeme kararı da varken karşı dava açıp hakkınızı arayın. Mahkemede ekiniz güçlü olacaktır.

onursumer
02-02-2015, 10:08
geçmiş olsun şirketlerin bunu telafi etmek yerine bu tarz girişmlerde bulunması bence suçlu olduklarını biliyorlar imajı veriyor

Sezgin
02-02-2015, 10:48
olm niye bütün antin kuntin işlerin içinde sen varsın.
Kaldıkı adamlar forumu nereden takip edipte konuyu görmüşler,işe bak Başlarım onların tüzel kişiliğine.Gerçi bu konu ve yaptıkları hareket iyice düşürür KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİ'ni. Mahkeme ne karar verdi peki cezai yaptırımı ne olacakmıs senın ıcın

Ozan Özer
02-02-2015, 10:54
Servis sizi ve kendini bu duruma düşürmek yerine gönlünüzü alacak,sıkıntınızı bir nebze de olsa giderebilecek birşey yapmaya kalkışsaydı;bundan her türlü karlı çıkardı kanımca..Zamana,paraya yazık bana göre bu durum için..

MOzen
02-02-2015, 16:18
olm niye bütün antin kuntin işlerin içinde sen varsın.
Kaldıkı adamlar forumu nereden takip edipte konuyu görmüşler,işe bak Başlarım onların tüzel kişiliğine.Gerçi bu konu ve yaptıkları hareket iyice düşürür KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİ'ni. Mahkeme ne karar verdi peki cezai yaptırımı ne olacakmıs senın ıcın

Kanka mahkeme benim ne kadar efendi, temiz, düzgün, iyi, pırıl pırıl ve altını çizerek söylüyorum mütevazi bir insan olduğumu anlamış olacak ki "kovuşturmaya gerek yok" demiş. :D

KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİNE yaptığı YANLIŞLIK için her hangi bir ödeme yapmadığımdan dolayı dava açma gereği duymadım.
15 üzeri kamyonumuz vardı, aramızdaki ticaretin bitmesi yetmiştir diye düşünüyorum.
Fazladan masraf açtığı için dava açılabilir ama üzerinden geçmiş 3 sene. Üşengeç adamım ben uğraşmam mahkeme açmak ile filan.
Görevimi yaparım, dostlarıma tavsiye etmem sadece.