PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi ve Zenec yorumlar ?

Cem.B
20-08-2015, 08:34
s3 8p aracıma zenec takmayı düşünüyorum zenec nasıldır aracında kullanan varmıdır ?

bu arada ilk amacım rns-e takmaktı rns-e daha ucuz fakat hiçbir özelliği yok sd kart harici navigasyon bile çalışmıyor türkiyede

kelalper
20-08-2015, 09:23
uzak dur menüleri ve açılması çok yavaş dokunmatiği felaket. Adamı deli eder. Tam benim arbaya takıcaktım arkadaşın ibiza cuprada vardı 2 hafta bende kaldı araba. Ciddi kanser etti kullanırken.

Cem.B
20-08-2015, 13:36
uzak dur menüleri ve açılması çok yavaş dokunmatiği felaket. Adamı deli eder. Tam benim arbaya takıcaktım arkadaşın ibiza cuprada vardı 2 hafta bende kaldı araba. Ciddi kanser etti kullanırken.

hadi be yorumlardada bayağı iyi diyolar bende sağlamcı olduğum için bide buraya sorayım dedim

KA®ANLIK
20-08-2015, 13:46

zenec ?

emin misin başkan zenec i kullandığından.

ben golf ümde kullanmıştım, hiç o kadar dediğin gibi değildi.

cem ben de araştırdım bir ara vazgeçtim sonra,
ZENEC 2500TL civarında,

Cylone u da meth ediyorlar aslında ona da bakabilirsin.
geri görüş kamerası dahil bi ara hepsiburada.com da 1300TL falandı..

demirusta.com var sarıyer tarafında yeri,
bizzat oraya gidip test edebilirsin elinde oluyor genelde hepsi...

BARR
20-08-2015, 13:48
Zenec'in eski modellernin dokunmatiği ve menü geçişleri biraz yavaş kalabiliyor günümüz modellerine göre ama 2014 sonrası bütün modelleri gözü kapalı alınır en kaliteli 2.parti ürünler VW grup için.

Cem.B
20-08-2015, 13:53
zenec ?

emin misin başkan zenec i kullandığından.

ben golf ümde kullanmıştım, hiç o kadar dediğin gibi değildi.

cem ben de araştırdım bir ara vazgeçtim sonra,
ZENEC 2500TL civarında,

Cylone u da meth ediyorlar aslında ona da bakabilirsin.
geri görüş kamerası dahil bi ara hepsiburada.com da 1300TL falandı..

demirusta.com var sarıyer tarafında yeri,
bizzat oraya gidip test edebilirsin elinde oluyor genelde hepsi...

çok çakma bişey istemiorum kanka gönlüm rns den yana ama cyclone falan böle çin işi durmasın benm için işlevi ile orjnalliği %50-%50 ama kullannmaktan arabada kaliteli malzeme var hesabı :)

KA®ANLIK
20-08-2015, 13:55
çok çakma bişey istemiorum kanka gönlüm rns den yana ama cyclone falan böle çin işi durmasın benm için işlevi ile orjnalliği %50-%50 ama kullannmaktan arabada kaliteli malzeme var hesabı :)

o zaman ZENEC i kullanan biri olarak ben de tavsiye ederim.
dediğim yerde gidip bizzat görüp test edip taktıradabilirsin... ;)

Cem.B
20-08-2015, 13:58
o zaman ZENEC i kullanan biri olarak ben de tavsiye ederim.
dediğim yerde gidip bizzat görüp test edip taktıradabilirsin... ;)

rns de navigasyonu falan çalıştırmanın formulü yokmu hiçbir şekilde acaba yoksa G serisi rns candır :)

Tunacan
20-08-2015, 14:15
Audi deki RNS lerin Vw dekinden ne farkı var ki acaba? Bende RNS510 var. Canavar gibi..

KA®ANLIK
20-08-2015, 14:27
rns de navigasyonu falan çalıştırmanın formulü yokmu hiçbir şekilde acaba yoksa G serisi rns candır :)

yok çalışmıyor hacı geç onu,

ZENEC emin ol RNS yi gram aratmaz hatta daha bile iyidir bence
sonuçta ZENEC de, bluetooth, navigasyon gibi artılar var ve ek olarakta sd kart usb iphone media socket gibi şeyler olduğu gibi dilediğin formatta film müzik çalabilme gibi flexible olaylar mevcut.

gözün arkada kalmaz RNS takmadım diye, rahat ol...

Cem.B
20-08-2015, 14:31
yok çalışmıyor hacı geç onu,

ZENEC emin ol RNS yi gram aratmaz hatta daha bile iyidir bence
sonuçta ZENEC de, bluetooth, navigasyon gibi artılar var ve ek olarakta sd kart usb iphone media socket gibi şeyler olduğu gibi dilediğin formatta film müzik çalabilme gibi flexible olaylar mevcut.

gözün arkada kalmaz RNS takmadım diye, rahat ol...

Hehe tamamdir

Bu arada zenec alirsam satilik audi concert usb,aux,sd kart converter kiti :))

kelalper
20-08-2015, 14:56
Valla cupra 2013 model de zenec ne model bilemiyorum. Direksiyon altındaki el modülü falan çalışıyor uyumlu. Ama alet beni bildiğin deli etti. 20 sn açılan müzik sistemi mi olur abi. Kronometre tuttum yaw 20 sn sürüyor bastıktan sonra açılıp ses vermesi. Radyo dinleyecem istediğim kanala gidemiyorum alet parmağımı tanımıyor. Sözde dokunmatik ekran. Dedim çekiçle çalışıyor heralde.

Kadyr
02-09-2015, 15:51
knuyu geç gördüm
aracımda zenec 2011 var. 2015 nasıldır bilemem ama o teyp için gereksiz çok pahalı. 1000 tl ye navix nevcox herneyse o markaların iyi ürünlerini alabiliyosun.alper abinin dediği gibi yavaş cihaz özellikle navigasyona girmesi epey yavaş. ben dokunmatiğinde falan sıkıntı yaşamadım normal standar.bide kaliteli duruyor okadar. zenec alıcaksan 2. el faturalı al daha iyi sıfırı çok para

alicancalis
02-09-2015, 16:30
Parrot Asteroid'e hiç baktınmı? Bir arkadaşım kullanıyor. Çok memnun.

yucelebeci
02-09-2015, 16:56
Düşünürsen zenec 2011 var sorunsuz aracımda kullanıyorum araç satılacagı için çıkartıcam satabilirim

onur_S
02-09-2015, 18:03
Aracta bose varsa zenec takmazdim, rns-e led ekran devam :)

MDeniz
14-09-2015, 14:08
ZENEC 2011 d kullandım 2 kez süper kaliteli bir cihaz tavsiye ederim

dragon07
14-09-2015, 14:17
kankim boşa dökülen paralarrr

Dragger
25-12-2015, 15:41
Konuyu yeni gördüm, ben de yakın zamanda benim A3e Zenec 3131d aldım.

Senin gibi rns-e alacaktım fakat görsel dışında hiçbir özelliği yok, çalışmıyor.

Gayet memnunum, yol bilgisayarında bile navigasyon yönlendirmesi çalışıyor. Araba direk fabrikasyon navigasyonlu gibi oldu.

Ses kalitesi de audi concertten yüksek, dokunmatiği de iyi bence ilk anda cep telefonu veya ipad tepkisi beklesen de alışıyorsun.

Fiyat yüksek doğru, 3000den 2300e düşünce aldım ben o da sırf arabaya hem yol bilgisayarı hem direksiyon tuşlarına uyumlu diye, çakma cihazlara girmek istemedim.

Cem.B
25-12-2015, 15:59
Valla rns aldim yavuz ztn arabaya ayda 2 biniyorum bnde cok memunum :)

Zeneci enderde test ettim dokunmatigi cok kotu gelmisti buz gibi sogudum o an :)

MDeniz
26-12-2015, 08:38
Valla rns aldim yavuz ztn arabaya ayda 2 biniyorum bnde cok memunum :)

Zeneci enderde test ettim dokunmatigi cok kotu gelmisti buz gibi sogudum o an :)

mutlaka bir yanlışınız var zenec 2011 d kulanandım uzun süreli şuanda caddymizde hala takılı dokunmatiği süper güneşli havada görüntü performansı süper. rns tamamen para tuzağı bir cakası yok.

Yarbay
04-01-2016, 09:30
arkadaşlar almış ama en azından gelecekte almayı düşünenler için konişim.

aldığınız dns,rns vs audi ve vw orijinal teypler adeta 5 para etmez ve en dandik bile sayılacak Pioneer,sony,kenwood teyplerin yanına bile yaklaşamaz.

dns,rns vs alacağınıza şu an amerikada trend olan bir sistemi yapın daha iyi, teyp yuvasına gizlenebilecek kadar derinlik varsa teyp yuvasına o yeteri kadar derinlik yok ise torpido yada koltuk altına

SONY Mex veya CDX serisinden App remote app olan modellerinden birini alın.

sonra bir ustaya orijinal teybinizin olduğu yere İpad mini yada elinizde olan herhangi bir apple/android tableti tutabilecek bir yuva yaptırın.

elinizdeki tableti yuvaya oturtun ve bluetooth ile kablosuz şekilde torpidoda olan sony teyp ile tableti eşleştirin.

tablet direk teybin ekranı olacaktır buradan listedeki şarkıları,ses ayarlarını,radyoyu hatta var ise gps bile ekrandan izlenebilior dokunmatik olarak.

ses kalitesi olarak en kral bildiğiniz audi teype 1000 basar size net söylim, bende clio4 için Sony Mex-n4000bt aldım çok memnun kalınca arkadaşın audisine uyguladık çok muazzam fark oldu.

bu teypler rca çıkışlı,sub çıkışlı,yüksek voltaj çıkışı olan, çoklu band equalizerı olan,20rms x 4 olan, ve dspsi olan sıkıştırılmış dosyaları kaliteleştiren, ve en önemlisi time alignment yani oturduğunuz koltuğa göre size sesi ayarlayan (mesela direksiyondasınız sizden başka kimse yok teyp öyle ayarlıyorki soldaki hoparlör geç çalıyor sağdaki erken ve size kulağınıza eşit zamanda ulaşıyor,dengeliyor) güzel bir sistem.

dahada önemlisi çok profosyonel,canlı çözünürlüğü yüksek kaliteli duruyor.

özetle çok ama çok tavsiye ederim,örnek olması açısından şunu izleyin:

https://www.youtube.com/watch?v=UmZQ2Ezo3vs

https://www.youtube.com/watch?v=xf3qTYYl_gM

örnek olması açısından şunu izleyin anlarsınız demek istediğimi.