Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada Patlama 13 mart 2016

Sayfa : [1] 2 3

burakgunay
13-03-2016, 17:54
Güvenparkta patlamış yine
Yenimahalledeyim ses geldi buraya kadar

EmreS13
13-03-2016, 18:06
Fox tv'de otobüs durakları diyodu. Bilgi alabilen var mı?

CemBerk
13-03-2016, 18:06
1 tane belediye otobüsü komple yanmış umarım içindekiler dışarı çıkabilmiştir

burakgunay
13-03-2016, 18:07
https://www.periscope.tv/elvanerdemm/1LyGBmRPBmpKN

painkller
13-03-2016, 18:08
Sonumuz hayir ola. Umarim vefat eden yoktur. Allah sabir versin

Runo
13-03-2016, 18:08
Gözlerim doldu gerçekten şu an haberleri izlerken, çok üzüldüm. Allah kahr etsin o. çocuklarını

AşkınS.
13-03-2016, 18:09
Allah'ın belaları!!!!!!!!

EmreS13
13-03-2016, 18:10
Show tv de olay yeri gösteriliyo. Çok gena ortalık

By CrAzY
13-03-2016, 18:16
An itibari ile 15 ölü çok sayıda ağır yaralı.

Burak K.
13-03-2016, 18:17
http://www.bursa.com/ankarada-patlama-cok-sayida-olu-ve-yarali-var-n236795/

wolrath
13-03-2016, 18:20
ısın acısı. ankara patlama ve tarıh atılması. yanı artık bu tur olayları kanıtsadık,tarıh atıp fark edılmesnı saglıyoruz.

olenlere allah rahmet eylesın

RedCan
13-03-2016, 18:26
İstikrar var evet. İstikrarlı bir şekilde patlamalar oluyor. Daha kaç canımızı yitireceğiz ?

Birazdan yayın yasağı gelecek ve güvenlik zafiyeti yok denecek.

Emre-Dylan
13-03-2016, 18:34
Facebook yine kitlendi abiler ve arkadaşlar mit uyuyor ülke ölüyor adeta...

2jz
13-03-2016, 18:34
"400'ü verin bu iş huzur içinde çözülsün"

jeffy
13-03-2016, 18:37
Yayın yasağı geldimi yayın yasağı?

EmreS13
13-03-2016, 18:38
İstikrarlı şekilde yayın yasağımızda geldi...
(Küfür küfür küfür )

BaDCaT
13-03-2016, 18:40
Afganistan baskenti Kabul'den farki yok artik.. Tam ortadoguyuz. Sosyal medyada cok kotu fotolar var durumum vehametini anlatan.

Bir presidentimiz olsaydi boyle olmazdi demeye getirilecek.

Gelin birlik olalim oylarinizla presidentimiz olsunda bitirsin denecek.

DKB34
13-03-2016, 18:42
anında yayın yasağı gelir, istihbarat zafiyeti yoktur denir, kürsüden de bi güzel kınanır istikrar devam eder. ALLAH'tan Şehitlerimize rahmet dilerim. daha bu entry'yi gireli 1 ay olmadı güya yetkili birimler alarmdaydı

jeffy
13-03-2016, 18:42
http://i67.tinypic.com/2nau4hd.jpg

Patlama yeri

ibozum
13-03-2016, 18:43
İstikrarlı şekilde yayın yasağımızda geldi...
(Küfür küfür küfür )

Sorumlu? Yok..
İhmal? Kesinlikle yok..
İstihbarat? 7/24 durmadan bilgi topluyor, soluksuz çalışıyor..
Hükümet? Siyaseti karıştırmayın, gün birlik olma günü..

Olan ölene oluyor ve yine bir aya kalmadan bu da unutulur..

Aero
13-03-2016, 18:45
Diyecek bir şey bulamıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim.

Görsel rahatsız edici bulunursa silinebilir. Ama gerçekler maalesef :((

http://i6.ressim.net/resim/2016/03/13/1074323101535089547561735647889334549808928o_88996 405.jpg

gökan
resımde yerdekıler insanımızmı biri değil desin:S

LnchCntrl
Allah allah onların orda ne işi varmış, ankara da yaşamanın fıtratında var bomba, 3-5 kişi öldü diye abartmayın

Anıl E.
Evet Gerekli önlemler alındı yayın yasağı ve facebook à giriş şu anda mümkün değil .
Adamlar balon patlatir gibi bomba patlatıyor ülkede

johnie
13-03-2016, 18:46
Arkadaşla konuştum Ankarada..
18:45 gibi ben geçtim geçtikten sonra patlama oldu diyo :/
Allah'ım sen bizi koru..
50 ambulans var diyo, siviller hep hastaneye yaralı taşıyormuş..

M_PROJECT
13-03-2016, 18:48
Baskanlik olsa patlamazdi . Sumeyye nisanlanacak mesela , gidin bakin , girebiliyor musunuz ? 3km otesine yaklasamazsinz , istihbarat calisiyor olacaktir.

burakgunay
13-03-2016, 18:50
Babamın arkadaşı oradaymış, önümde oldu diyor herkesi ambulanslara taşımışlar ellerini yüzünü yıkamış her yer kan gölü diyor malesef..

ibozum
13-03-2016, 18:51
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi.

Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

Allah hepinizin belasını versin.. Yediğiniz boku saklayın bakalım..

ErkanCanS
Bir arkadasim yukardaki fotoda gozuken british culturedeymis. Otobus duraklari ve minibuslerin kalkis yeriymis orasi. Cok sayida olu olabilirmis. Bu arada haberlerde Abd konsoloslugu 2 gundur alarmda ve vatandaslarini ankara icin uyardi gibi ifadeler donuyor. Boyle bisey varsa miti kapatsinlar , abd konsolosluguna bi memur koysunlar daha verimli istihbarat alirlar heralde.

ProdriveSTI
https://www.facebook.com/819311224857212/videos/925948657526801/?fref=nf

meganes
13-03-2016, 18:52
Yayın yasağı getirince ülke düzeliyo zaten:bravo::icon13::ofk:

Tholl-ga
13-03-2016, 18:53
KİMSE GUCUMUZU TEST ETMESİN, SABRİMİZ TUKENİYOR. KİNİYORUZ

olasi aciklamalar

bayramoglu
13-03-2016, 18:54
patlama bir öncekinin birebir aynısı yine

MK8800
13-03-2016, 18:55
Görüntüler çok feci ya

M_PROJECT
13-03-2016, 18:56
https://www.facebook.com/819311224857212/videos/925948657526801/?fref=nf

mit mustesarinin fanboylari bile eski patlama videosunu yayinliyorlar , bu askerlerimize yonelik olan patlamanin videosu . istihbarat bunda da cok iyi calismisti.

Emre-Dylan
13-03-2016, 18:58
Dilimizde tüy bitti her boku ortaya çıkartırlar 3 tane piç kurusunu bulamıyorlar nedense? Ayda bir sevdiklerime birşey oldumu diye merak etmek istemiyorum artık.

ibozum
13-03-2016, 18:58
Görüntüler çok feci ya

Facebook'um yok ve ***** yayın yasağı artık gerçek bilgileri de alamıyoruz.. Gerçek verileri buradan da paylaşırsak haberdar olalım..

Octane
13-03-2016, 19:00
Bu sefer kan veremiyorum öncekinde verdiğim ve iki hafta önce açık yaram olduğu için. Ama yine kalabalığız, lazım olan mesaj atsın. Allah yardımcımız olsun.

jeffy
13-03-2016, 19:00
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi.

Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

Allah hepinizin belasını versin.. Yediğiniz boku saklayın bakalım..

Cenaze görüntülerine yayın yasağımı?

Ulan neyden tırsacaklarını şaşırdılar artık..

Cenaze görüntülerinide yasaklayınca kafalarına göre bi sayı veriyorlar bu kadar kişi vefat etti diye gerçek kaç kişi isimelr neler kimse bilmiyor öğrenemiyor..

Bi imkan bulsakta gitsek bu ülkeden artık.. günden güne boka saplanıyoruz artık.

Burak K.
13-03-2016, 19:01
Patlama anı videosu diyerek koymuşlar ; https://www.instagram.com/p/BC5utnxszQn/

Şu an için facebooka ulaşabiliyorum

blow07
13-03-2016, 19:02
Ülke git gide geriye gidiyor .

burakgunay
13-03-2016, 19:03
Vücut bütünlüğü olan ceset sayısı138 ddiyorlar. Hayatınızı sikeyim

jeffy
13-03-2016, 19:05
Vücut bütünlüğü olan ceset sayısı138 ddiyorlar. Hayatınızı sikeyim

138? Kardeş yanlışmı yazdın yoksa rakam doğrumu? 138 nedir ya?

halilcakir
13-03-2016, 19:06
Olm siz ruh hastasımısınız nesiniz

Ordaki o vahşeti burada yayınlamak falan

Hoşunuzamı gidiyor insanlar ölmüş vs bunları görmek

Hayır bunu burada yada bu görüntüleri yaydıkça noluyor vahşete korkuya dahada çok hizmet etmekten başka

tayyip böylemi gidecek

ha tayyip gidince bu bitecekse tayyibin anasını ...

ama nedir yani patlamayı paylaşmak orda cenazeleri ordaki kaosu yaymak izlemeyene izle izle bak bak diye göstermek

bir kendinize gelin ya gözünüzü sevim

Caesar
13-03-2016, 19:09
http://www.videoseyredin.com/haber/ankarada-patlama-sansursuz-13-mart-2016.html

burakgunay
13-03-2016, 19:09
Valla whatsapp ta arkadas yazdı abi, kesin bir Kaynak değ
Güven hastanesi 3 yaralı, numune hastanesi 43 yaralı, ibni sina 32 yaralı, gazi hast 44 yaralı, Hacettepe 31 yaralı, dışkapı 30 yaralı, 112 tarafından tespit edilen ve vücut bütünlüğü olan ceset sayısı 138.

138? Kardeş yanlışmı yazdın yoksa rakam doğrumu? 138 nedir ya?

RedCan
13-03-2016, 19:10
Ankara valiliği açıklama yaptı. Olay yerinde 20 kişi hastaneye götürülürken 5 kişi hayatını kaybetmiş.

Allah bu duruma yol açanların, sebebiyet verenlerin cezasını verir umarım. Bizim artık gücümüz yetmiyor hiç bir şeye..

EmreS13
13-03-2016, 19:10
Valilikten açıklama 25 vatandaş vefat etmiş denildi.
Bi yazı okudum oda; güven hastanesi 3 yaralı numune 45 yaralı, ibni sina 32 yaralı, gazi has 44 yaralı, hacettepe 31 yaralı, dışkapı 30 yaralı, 112 tarafından tespit edilen ve vücut bütünlüğü olan ceset sayısı 138 ölü.
Diye bi yazı gördüm. Doğruluğunu bilemiyorum ama

Sinan58
13-03-2016, 19:12
Fazla bişey yazmayacağım, yayın yasağı direkt olarak hemen geldi.
Facebook, twitter vb kapatıldı, ölenlerin sayısını kimse bilemeyecek.
Bu seferde canlı bomba vb şeyler hangi ırkdan çıkacak acaba, sınırlar açık nede olsa.
Vize, ab diye bizi kandırıp tüm teröristleri ülkeye doldurdular, can güvenliği deseniz zaten yok.

huseyinturk
13-03-2016, 19:12
Valilik açıklama yapmış ölü 25 yaralı 75 diye. Ne hikmetse hep böyle oluyor ilk açıklamalar, 5e15 10a 30 25e 75..
Bütün kanallar patlama haberi yapıyor, trt1'de sureyeli çocuğa bisiklet etti başbakanımız haberi...

Şimdi biri çıkıcak zaafiyet yok, her şey süper diyecek öteki çıkacak istifa etsinler, o istifa etsin şu istifa etsin diyecek Allah hepsinin belasını versin..

Yine masum insan oluyor olan yine sana oluyor yine bana oluyor. Ankarada yakın arkadaşlarım var aramaya korkuyorum, sevdiklerim taksime gitmesin metrobüse vs binmesin istiyorum. Başımızdakilerinde, başımıza gelmeye aday olanlarında Allah bin türlü belasını versin

slowmotion
13-03-2016, 19:15
Biri mite patlama oldugunu iletsin lutfen

deeperblack
13-03-2016, 19:15
25 ölü olarak ilk resmi açıklama geldi. Olası diğer açıklamalar

- Failleri bulunacaktı ( biraz arapça kökenli kelimeler eklenerek)

- Sabrımızı test etmesinler. (zaten ediyolar)

Allah sonumuzu hayır eylesin.

Koltuk uğruna insanların canına göz kırpmadan kıyanlarında göz yumanlarında allah bin belasını versin...

Amerikanın istihbaratı kendi ülkemizde bizimkilerden daha iyi olması nasıl bir ikilemdir anlam verilemez...

Burak K.
13-03-2016, 19:16

Hayır bunu burada yada bu görüntüleri yaydıkça noluyor vahşete korkuya dahada çok hizmet etmekten başka

tayyip böylemi gidecek

ama nedir yani patlamayı paylaşmak orda cenazeleri ordaki kaosu yaymak izlemeyene izle izle bak bak diye göstermek

Bunları saklayanlar/hiç bişey olmamış gibi davrananlar ruh hastası değil de biz mi ruh hastasıyız? Resmi kaynaklardan yayınlanan bilgilere güvense insanlar zaten bu tarz şeyler paylaşılmazdı. Fakat ruh hastası olan biz değiliz.

Redfish16V
13-03-2016, 19:19
Artık ne diyeceğimizi bilemiyoruz.. Birilerin egosunun sonuçlarını masum insanlar iyi insanlar ödüyor bedelini..Lanet olsun.. 2-3 sene önce suriye ırak muhabbeti yaparken şimdi onlardan farkımız kalmadı.. Ülkeyi bu kıvama getiren herkesin Allah belasını versin..

halilcakir
13-03-2016, 19:19
Resmi kaynak yanmış vücutmu paylaşsın burada yapılan gibi , bunumu istiyorsun?

Yada resmi kaynak 25 kişi hayatını kaybetti derken sen 75 olduğunu ispatlayınca eline ne geçecek?

Elden tek gelen dua şu anda başka birşey değil.

Ha çok ciddi şekilde terörü falan bitirebileceğine inanan arkadaş ve arkadaşlar varsa anlatsın inandırsın bizi oy verelim seçilsin falan.

Ama parçalanmış bedenleri daha çok kişi gördükçe ne hayatını kaybedenler rahmete kavuşacak ne terör bitecek aksine hedeflenen kaos dahada güzel yayılacak.

bayramoglu
13-03-2016, 19:21

Yada resmi kaynak 25 kişi hayatını kaybetti derken sen 75 olduğunu ispatlayınca eline ne geçecek?

Ha çok ciddi şekilde terörü falan bitirebileceğine inanan arkadaş ve arkadaşlar varsa anlatsın inandırsın bizi oy verelim seçilsin falan.

Ama parçalanmış bedenleri daha çok kişi gördükçe ne hayatını kaybedenler rahmete kavuşacak ne terör bitecek aksine hedeflenen kaos dahada güzel yayılacak.

kısmen haklısınız kısmen haksız. kaosa sebep oluyorsunuz derken bile ağır ithamlar kullanarak kaosa neden oluyorsunuz.

LnchCntrl
13-03-2016, 19:21

tayyip böylemi gidecek

Yani diyosunuz ki yayın yasağı gelsin, nette paylaşılmasın, doğru anladıysam eğer.

saygı duymuyorum.

şu kurduğunuz cümleler bence talihsiz cümleler.

insanları yaptıklarıyla yargılamaktan vazgeçin hele böyle laubali oğlumlu felan konuşmak hiç hoş olmamış.

bırakında insanlar içindeki öfkeyi ve üzüntüyü böyle dışa vursunlar

halilcakir
13-03-2016, 19:24
Öfke öyle vurulmaz

Kimi sorumlu görüyorsan gidip yakasına yapışırsın.

Tayyibi görüyorsan toplanır evinin önüne gidersin istifa et suçlusu sensin diye

Sen ise farkında olmadan bunu yapan .... çocuklarına yardım etmiş oluyorsun korku ve paniği herkesin görmesini sağlayarak

halilcakir
13-03-2016, 19:26
Allah aşkına fotoyu bir benmi gördüm orda otobüs bekleyen adam oturduğun bankla beraber geri devrilmiş ve simsiyah olmuş yani resmen oturduğu yerde alevle kavrulmuş ve ölmüş

bu görüntünün paylaşılması normal benim siz napıyorsunuz demem hata

vay be

ibozum
13-03-2016, 19:26

Böyle bir şey ispatlanabiliyorsa ele geçen yayın yasağının neden geldiği, herkesin nasıl kandırıldığı, böylesi bir olayda bile ölen insanlar sümen altı edildiği ortaya çıkacak..

Ama derseniz kurcalamayın sadece "resmi" açıklama ne diyorsa ona inanın diyorsanız diyecek bir şey de yok..

RedCan
13-03-2016, 19:27
Sen suçlusun demekle oluyor mu sizce ? Sizce ülkede ifade özgürlüğü var mı ? Teorik olarak konuşuyorsunuz.

Evet bu görüntüler paylaşılmasın. PENGUEN BELGESELİ yayınlasınlar.

jeffy

Seçimlerde oyu kime verdiğin değil oyları kimin saydığı kazananı belirler.. bu ülkede seçim bağımsızlığı diye birşey kalmayalı çok oldu..

Fotoğraf olayıne gelirsek senin söylediğinin hükümetin getirdiği yayın yasağından hiçbir farkı yok..

Bomba patlamasıne engel olamayan hükümet benim o bombanın nerede nasıl patladığını kaç kişiyi kaybettiğimizi öğrenmeme engel oluyor..

Eworen
Bu tarz katliamlar saldirilar ortadogu ulkerinde olagan seylerdir
Kapilar acildigindan beri teroristi hilisi hirsizi elini kolunu sallayarak geziyor
Hatta ve hatta devlet burs falan veriyor.
Istihbarat falan oyle seyler zaten mevcut degil
Ortadoguya yeni donmedik zaten ortadogu ulkesi coktan olmustuk
Ama bunlar muhim seyler degil
Onemli olan baskanlik..
Hamdolsun Istikrarli!!! Bi sekilde vatandaslarimiz ölüyor

Allah sizi kahretsin..
Yazik gunah bu nedir yahu..

forwett
13-03-2016, 19:28

Katılıyorum. Amacınız ve niyetinizin iyi olduğunu biliyorum. Terörün asıl amacı da zaten bu kaosu yaymak. Yanmış ceset fotoğrafı vb paylaşımlar rahatsız edici ve ancak teröre kaosun yayılması konusunda yardımcı olur. Çok büyük bilgi kirliliği var ve maalesef bir kısmı terör örgütü yandaşları tarafından yayılıyor. Lütfen ceset ve benzeri fotoğraflar paylaşmayalım. Ölüler olduğunu hepimiz biliyoruz. Resimlerinin paylaşılması hoş değil ama.

jeffy
13-03-2016, 19:29
Öfke öyle vurulmaz

Sen ise farkında olmadan bunu yapan .... çocuklarına yardım etmiş oluyorsun korku ve paniği herkesin görmesini sağlayarak

sen muhalif bir topluluğun rte ye 1 kilometre yaklaşabileceğinimi zannediyorsun?

Yahu izmirde adama ayakkabı kutusu gösteren kadını evinden aldılar bırakki İstifa ya davet etmeyi...

Burak K.
13-03-2016, 19:29
Allah aşkına fotoyu bir benmi gördüm orda otobüs bekleyen adam oturduğun bankla beraber geri devrilmiş ve simsiyah olmuş yani resmen oturduğu yerde alevle kavrulmuş ve ölmüş

vay be

Yayın yasağının 'ya insanlar görmesin,kaos oluşmasın. Biz doğru olanı daha sonra açıklarız.' samimiyetiyle koyulduğuna inanmıyoruz. Abi,emin ol hiç kimse görüntüleri burada paylaşınca mutlu olmuyor.

streetracer_nos
13-03-2016, 19:31
kusbakısı ortalama 8 km den ses duyuldu gok gurultusu gıbı...korku ve panık meselesine gelince ben oncekı bombadan bu yana tedırgındım zaten kalabalık yerlere gırmıyordum saklanacak bısey yok yani cevremdekı herkez aynı seylerı dusunuyo malesef...

Caesar
13-03-2016, 19:31
la olm ne kasosundan bahsediyorsunuz ya adamlar taşak geçer gibi 25 gün arayla aynı yeri bombalayıp duruyorlar siz hala neyi tartışıyorsunuz :D

bence tartışacağınız bu olmamalı yani.

ülke boka döndü amk siz hala adam ölmüşte fotosunu mu koyalım mı kaos mu yayalım derdindesiniz. 25 gün diyorum bir hırsız aynı evi soymaya 2. kez korkar ama aynı noktayı aynı taktikle adamlar sürekli bombalıyor amk.

Mit o kadar güzel çalışıyorki teröristler checkpoint atmış kızılaya sürekli spawn olup bomba kurup kaçıyorlar amk her defasında terorists win oluyor.

şifre yazmış oçların hepsi, bizim milli istikbarat şu amk super mario sunda prensesi kurtarabilsede counter strike a gelse diye daha çok bekliyoz.

gelecekte anti defuse kit alacakta engelleyecek.

tey allahım.

o kadar vahim durum o kadar.

SULTANOGLU
13-03-2016, 19:32
Sadece su Ankara saldirilarinda olen vatandaslarimizin sayisi en az 500 ve biz hala kiniyoruz. Sicmisim siyasetine oy vermesine.

forwett
13-03-2016, 19:32
Abi durum öyle ki metroda falan tipi kayık elinde sırtında çanta olan gördümü uzaklaşıyorum. O hale geldik resmen.

Yigit-Y
13-03-2016, 19:33
Bu millet layiki ile yönetiliyor.

Istikrar ve iktidar diyenlere gelsin bu konu...

ibozum
13-03-2016, 19:34
Çalışan istihbarat;

ABD Büyükelçiliği 11 Mart’ta bir açıklama yayınlayarak Ankara’daki ABD vatandaşlarını, “kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmeleri ve çevrelerine dikkat etmeleri” yönünde uyarmıştı. Açıklamada, “Ankara’nın Bahçelievler bölgesindeki Türk hükümet binaları ve konutlarına yönelik potansiyel bir terör saldırısı bilgisi alındığı, ABD vatandaşlarının bu bölgeden uzak durmaları” belirtilmişti.

Bizim MİT Başkanı'da kınamakla, vekil olma planlarıyla meşgul..

BahadırALTUN
13-03-2016, 19:35
Afganistandayım , üzüntü içerisinde okuyorum haberleri. Burada biz ; Abd elçiliğinin kendi vatandaşlarına verdiği güvenlik uyarılarını twitter facebook vs den takip ediyoruz. Ona göre belli bölgelerden uzak duruyoruz vs. Geçen hafta burada iki ayrı olayda ; 2 Türk öldürüldü 2 ağır yaralı bir de kaçırılan var. Bunla ilgili güvenlik uyarısı bahse konu olan elçilik sayfasından 25 gün önce neredeyse adresleriyle verildi.

Az önce sanırım aynı ülke elçiliğinin Ankara içinde uyarı verdiğini dinledim. Basit bir vatandaş olarak ben bunu takip edip kendimce tedbir alabiliyorum.

Ülkede istikrar sağlamak için yönetime gelen , şimdiye kadar bin kere en masum açıklamayla "biz bu işi beceremedik" deyip istifa etmesi gerekenler neden bir şey yapmıyor yada yapamıyor?

Hayatını kaybedenlere , Allahtan Rahmet diliyorum.

BahadırALTUN
13-03-2016, 19:36
Afganistandayım , üzüntü içerisinde okuyorum haberleri. Burada biz ; Abd elçiliğinin kendi vatandaşlarına verdiği güvenlik uyarılarını twitter facebook vs den takip ediyoruz. Ona göre belli bölgelerden uzak duruyoruz vs. Geçen hafta burada iki ayrı olayda ; 2 Türk öldürüldü 2 ağır yaralı bir de kaçırılan var. Bunla ilgili güvenlik uyarısı bahse konu olan elçilik sayfasından 25 gün önce neredeyse adresleriyle verildi.

Az önce sanırım aynı ülke elçiliğinin Ankara içinde uyarı verdiğini dinledim. Basit bir vatandaş olarak ben bunu takip edip kendimce tedbir alabiliyorum.

Ülkede istikrar sağlamak için yönetime gelen , şimdiye kadar bin kere en masum açıklamayla "biz bu işi beceremedik" deyip istifa etmesi gerekenler neden bir şey yapmıyor yada yapamıyor?

Hayatını kaybedenlere , Allahtan Rahmet diliyorum.

snan1910
13-03-2016, 19:37
O fotoğrafları göründe 2 gün sonra unutmayın burda ölenleri.

SULTANOGLU
13-03-2016, 19:37
Çalışan istihbarat;

ABD Büyükelçiliği 11 Mart’ta bir açıklama yayınlayarak Ankara’daki ABD vatandaşlarını, “kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmeleri ve çevrelerine dikkat etmeleri” yönünde uyarmıştı. Açıklamada, “Ankara’nın Bahçelievler bölgesindeki Türk hükümet binaları ve konutlarına yönelik potansiyel bir terör saldırısı bilgisi alındığı, ABD vatandaşlarının bu bölgeden uzak durmaları” belirtilmişti.

Bari en azindan mit bunu facebook ta paylas butonuna bassa. Onu yapsinlar bari. Bizim insanimiz sever facebooku

yucelebeci
13-03-2016, 19:39
Orda olanlardan aldiğim bilgiye göre durum çok vahim, burda yazmaya elim varmıyor ne yazıkki, allah bu ülkeyi yönetenlerin belasını versin

G.U.Z.
Abd buyukelciliginin uyari verdigi bu ortamda bu patlama oluyorsa ve hic bir istihbarat sorumlusu istifa etmiyorsa, ak koyun da derim ak it de derim, derim de derim, yetmiyorsa bi dahaki bomba oturma organinda patlasin derim

forwett
Çalışan istihbarat;

Sana tamamen katılmak ile birlikte bu işi destekleyen ABD nin bilgi sahibi olmasını da büyük başarı olarak görmüyorum. Ama herifler uyarmış bari bizimkiler dikkate alsaymış.

onn_dear
13-03-2016, 19:40
1 hafta konusulur unutulur. Istihbarat ne b.ka yariyor bilemiyorum

TOLGACANSAHIN
13-03-2016, 19:41
Patlamanın olacağını bence biliyorlardı. 1 haftadır benim memleketimin bütün giriş ve çıkışlarında çok büyük denetleme vardı. ve çoğu memlekettede vardı bu denetlemeler. Biz nevruz da olay olmasın diye denetleme yapılıyor zannediyorduk ama öyle değilmiş.

Çıkar televizyona kınar durur. Küfürü bile haketmiyorlar.

forwett
13-03-2016, 19:42
Orda olanlardan aldiğim bilgiye göre durum çok vahim, burda yazmaya elim varmıyor ne yazıkki, allah bu ülkeyi yönetenlerin belasını versin

550+1 ininde

ghibli06
Ankara'da Patlama!!! diye sabit bir konu yapalım bence! sinirden ağlamak üzereyim, Allah hepsinin belasını versin diyeceğim de, desem ne olacak ben kimim ya??? bir tane oy veriyorum 5 yılda bir o da yerine gidiyor mu gitmiyor mu belli değil, memlekette 3 milyon Suriyeli var, bu gün polis beni çevirdi geyik yaptı ancak, şu anda adamlar istedikleri zaman istedikleri yeri patlatacak duruma geldiler farkında mıyız??? Ankara 6 ayda 3 tane büyük saldırıya uğruyor, MİT hala facebook da hükümet muhaliflerini fişliyor! verin 400 vekili yahu, ayarlayamadınız mı sistemden onu da mi biz yapalım???

RedCan
TRT WORLD canlı yayın yapıyor. Ülke bizim ölen canlar bizim yayın yasağıda bize.

http://www.trtworld.com/live

Low-Rider
13-03-2016, 19:43
Hala yorumlarıyla tayyipcilik oynamaya çalışan karaktersizler var pes!!

ogunozcan
13-03-2016, 19:44
herkez heryerde heran olum tehlıkesı ıle yasıyor.allah yardımcımız olsun

halilcakir
13-03-2016, 19:45

vay be

Şu yazdığımı tekrar ediyor dahada yorum yapmayı bırakıyorum bu konuya.

Ama şu tayyibi yada ona mualif herhangi birini bu kadar gözünüzde büyütmeyin

O kadar büyük olsa 7 haziranda seçim kaybetmezlerdi

Mualifler bir boka yarasaydı tayyip bunca yıldır iktidarda olamazdı vs vs

Allah rahmet eylesin ölenlere olan yine garibana oldu.Durakta otobüs beklerken cehennem alevi gibi birşeyle kavrulup ölen adama oldu bizde bunu fotoda net olarak gördük.Eminim tayyipde bunu görünce istifa eder hemen

wolrath
13-03-2016, 19:46
Öfke öyle vurulmaz

biri şu arkadaşa bir bardak su atsın, cımcıklesın ... yahu TURKIYE burası... heyooo?

burakgunay
13-03-2016, 19:48
Ben akşam gidip azcık yapisayim yakasına, böyle olmuyor ayıp artik diyeyim

vectra-tuner
13-03-2016, 19:49
İşi bilen Polisin yerinin değiştirilmesi, Askerin hırpalanması ve elinden istihbarat olanağının sıfırlanması , yargının ırzına geçilmesi vs. konular biliyorsunuz ki tek kişiyi korumak için yapıldı hepsi ve sonucu baştan belliydi.

halilcakir
13-03-2016, 19:50
Gezi parkı falan vardı bir ara

Ağaç bahanesi ile kıyamet koptu bu ülkede ama insanlar ölüyor nasıl durduramıyorsunuz diye kimse birşey yapamıyor

Ya neyse ya cidden okudukça sinir ve üzüntüden başka birşeye yaramıyor. Allah yardımcımız olsun.

onurgoyunc
13-03-2016, 19:50
Bu soruyu kim cevaplayacak

http://www.youtube.com/watch?v=WgMfeCLr2lo&sns=fb

kickbuttowski
13-03-2016, 19:52
Halkların kardeşliği! ve barış! için yapılmıştır. Ayrıca her şeyin suçunu hükümete atmayın!

Burak K.
13-03-2016, 19:53
Şu yazdığımı tekrar ediyor dahada yorum yapmayı bırakıyorum bu konuya.

Ama şu tayyibi yada ona mualif herhangi birini bu kadar gözünüzde büyütmeyin

O kadar büyük olsa 7 haziranda seçim kaybetmezlerdi

Mualifler bir boka yarasaydı tayyip bunca yıldır iktidarda olamazdı vs vs

Allah rahmet eylesin ölenlere olan yine garibana oldu.Durakta otobüs beklerken cehennem alevi gibi birşeyle kavrulup ölen adama oldu bizde bunu fotoda net olarak gördük.Eminim tayyipde bunu görünce istifa eder hemen

Ya abi bişeyler bizden saklanıyor ve sen bundan rahatsız olmuyormusun? Hala yok tayyip bunları görünce istifa edecek falanlar filanlar. Ne kadar rahatsın ya,tv'den gördüklerine inanmaya devam et sen bırak biz burda ruh hastaları olarak takılalım.

Anıl E.
13-03-2016, 19:55
biri şu arkadaşa bir bardak su atsın, cımcıklesın ... yahu TURKIYE burası... heyooo?

Hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını

msk_bmw
13-03-2016, 19:55
Korku yönetimini geri getirmeye çalışan çağın çok ötesinde bir şekilde idare ediliyor olmamız şaşırtmıyor artık beni. Biz milletcek aptal yerine konmaya o kadar alışığız ki!!! Canımız yanıyor elimizden bir şey gelmiyor, şuraya yazı yazarken bile kendime sövüyorum, neler dönüyor ülkemde ve ben her defasında bilgisayarın başında malak gibi takip edip üç gün sonra yine insanların başımızdakilerin yapmacıklıklarına nasıl kandıklarını izleyeceğim diye. Anarşi olmasın tabi, sokaklara dökülmek çözüm değil tamam, ama bir kana, iktidara, paraya doyun artık yeter! Bıçak kemiğinize mi dayanıyo, makatınıza mı giriyo, nerenize giriyorsa girsin artık.

jeffy
13-03-2016, 19:58

Ben akşam gidip azcık yapisayim yakasına, böyle olmuyor ayıp artik diyeyim

Topalanalım hep beraber evinin önüne gidelim istifaya davet edelim..

Hey allahım adam birtane muhalif gazeteci bırakmıyor alayını hapse attırıyor , Ordudaki çatlak sesleri kendisine karşı çıkanları içeri attırmış istediği gazeteye istediği haber ajansına bankaya holdinge kayyum atayıp duruyor bizde bu adamı istifaya davet edicez onu sorumlu gördüğümüz için..

Ülke öyle bir haldeki rüyamda görsem hayra yormam..

HKND
13-03-2016, 19:58
Galiba yakında Ankara bağları ile değil patlamalarıyla meşhur olacak. O kadar normalleştirme çabaları var ki yakında Ankara patlamaları vol. bilmem kaç olarak uzayıp gidecek
O kadar patlama olmasına rağmen bürokratlardan sorumluluk üstlenen yok, en son sorumluluk örneği sayabileceğim Ankara emniyet müdürünü görevden almışlardı! oda döner yakında. Gelecek 2 saat için Ala çıkacak suçu yine PYD'e bulacak, 2 intihar bombacısı var diyecek, cenaze sayısı 40'ı bulacak, cumhurbaşkanımız "Eyy" diye sözüne başlayarak muhalefete seslenecek, siyasiler kınama mesajları yayınlayacak, 3-5 gün anahaberde yer alacak, cenazeler defnedilecek unutulup gidecek taa ki bir sonraki patlamaya kadar.

Benim merak ettiğim husus ise patlamaları yoğunlaştırdılar iyice acaba suriyeye ne zaman girecekler?

Anıl E.
13-03-2016, 19:59
Gezi parkı falan vardı bir ara

Ağaç bahanesi ile kıyamet koptu bu ülkede ama insanlar ölüyor nasıl durduramıyorsunuz diye kimse birşey yapamıyor

Ya neyse ya cidden okudukça sinir ve üzüntüden başka birşeye yaramıyor. Allah yardımcımız olsun.

Kral ağaç bahanesi değildi o . Senin dediğin olay var ya "derdİ olan gitsin kapısına dayansın"ıvır zıvır sacmaladin ya yukarıda .
O bahane değildi senin gibi susup kenara çekilmeyen insanların yıllardır bir birikimi olarak çıktı olay .

AyrtonSenna
13-03-2016, 20:06
Valla yeter artık ya bu nedir insan hayatı bu kadar mı basit.Hala bu şerefsizlere prim veriyorlar ya bunlara oy verende destek çıkanlarında ALLAH BELASINI VERSİN.

Not:Abiler kusura bakmayın ağır konuştuğum için.

mehmetRS
13-03-2016, 20:07
yayın yasağı var yine, facebook çöpe döndü, yazsan gitmiyor, paylaşsan göremiyorsun vs.. ne güzel yüzdürüyor kayığını bu herif ya

ghibli06
13-03-2016, 20:09
yazılanları okudum da bu konuda! yazık ya gerçekten yazık! ölüyoruz yahu biz burada ölüyoruz! ben ölmüyorsam arkadaşım ölüyor, o ölmese komşusu ölüyor! Kızılay meydanı neresi bilir misiniz ey ahali? öyle yok Taksim gibi, Kordon gibi bir yer değil! garibanın simit aldığı, sabah 3 kuruş az vereyim diye metroya kadar yürüyüp bindiği, akşamları sabahları işe yetişmek için minibüse bindiği, 3 liraya tavuk döner, 5 liraya sulu yemek yenildiği yer orası! ne lüks restorant var ne de Harvey Nichols! öğrencisi okuluna oradan gider Kızılay servisleri oradan kalkar, hepimiz 20 yaşında sevgilimizle arkadaşımızla orada buluştuk...

bu saldırı HALKa yapılmıştır, yok foto konulmasın yok 35 değil 70se sen çıkartırsan yalanı ne olur tarzı ne kadar da BOŞ yorumlar! yorum yapmayın arkadaşlar böyle zihniyetiniz varsa! canımız yanıyor şurada bir de sizinle uğraşmayalım!

forwett
13-03-2016, 20:15
yazılanları okudum da bu konuda! yazık ya gerçekten yazık! ölüyoruz yahu biz burada ölüyoruz! ben ölmüyorsam arkadaşım ölüyor, o ölmese komşusu ölüyor! Kızılay meydanı neresi bilir misiniz ey ahali? öyle yok Taksim gibi, Kordon gibi bir yer değil! garibanın simit aldığı, sabah 3 kuruş az vereyim diye metroya kadar yürüyüp bindiği, akşamları sabahları işe yetişmek için minibüse bindiği, 3 liraya tavuk döner, 5 liraya sulu yemek yenildiği yer orası! ne lüks restorant var ne de Harvey Nichols! öğrencisi okuluna oradan gider Kızılay servisleri oradan kalkar, hepimiz 20 yaşında sevgilimizle arkadaşımızla orada buluştuk...

bu saldırı HALKa yapılmıştır, yok foto konulmasın yok 35 değil 70se sen çıkartırsan yalanı ne olur tarzı ne kadar da BOŞ yorumlar! yorum yapmayın arkadaşlar böyle zihniyetiniz varsa! canımız yanıyor şurada bir de sizinle uğraşmayalım!

Dediğin gibi sen ölmüyorsan eşin dostun akraban ölüyor. Allah muhafaza bir akrabanın yanmış cesedinin durak koltultuğuna yapışmış vaziyette görüntüsünü görmek ister misin internette sosyal medyada? Ben şahsen o fotoğrafı paylaşanı bulur götünden metal sandalyeye kaynaklarım. Eyvallah haberler paylaşılsın ama fotoğraflar rahatsız edici, teröre hizmet eder cinsten.

wolrath
13-03-2016, 20:16
trt world catır catır verıyor herseyı. hatta roportaj yaptıkları vatandasın uzerınde kan ve ceset parcaları vardı. e onu ızleyebılıyoruz. ama oradan survıvor tayfası ızlemıyor tabı. so? no problem... ya gecınız boyle kelıme oyunlarını. adam gıbı de kı ben boyle dusunuyorum. sacma sapan kanallardan konuya gırmeye calısmayın. neyse dusuncenız ortaya koyun. utanmayın. utancaksanız da hıc savunmaya calısmayın.

wolrath
13-03-2016, 20:17
Dediğin gibi sen ölmüyorsan eşin dostun akraban ölüyor. Allah muhafaza bir akrabanın yanmış cesedinin durak koltultuğuna yapışmış vaziyette görüntüsünü görmek ister misin internette sosyal medyada? Ben şahsen o fotoğrafı paylaşanı bulur götünden metal sandalyeye kaynaklarım. Eyvallah haberler paylaşılsın ama fotoğraflar rahatsız edici, teröre hizmet eder cinsten.

esın dostun parcalanmısken sen sosyal medyada dolasıyorsan metal sandalye zaten yerıne kaynaklanmıs kardesım.

G.U.Z.
13-03-2016, 20:18

Katilmiyorum, hatta ben bir gun öyle olursem, paylasilsin ki herkes gorsun nasil boktan pisi pisine öldugumu, oyle sinirlari herkese acinca ne olacagini.. Bu arada akpli degildiniz ama masallah devlet agziyla konusuyorsunuz her konuda..

free-hifi
13-03-2016, 20:18
Abd uyarıyor sa istihbarat i kuvvetli değil saldırıyı bildigi içindir desteklediği o ce toplulukları yapacağını 9nceden Haber vermiştir. Bu aksam Yüksekova'da *** temizliği yapılacak amaç engel olmak belli. Sonra mit ne iş yapar tayyip usakligi onurlu adam istifa eder kendinizi yormayin

ghibli06
13-03-2016, 20:19

sen git de o patlamayı yapanları, hadi onları bulamadın engelleyemeyenleri hadi ona da ulaşamadın istihbaratını bile alamayanları götünden metal sandalyeye kaynakla bence, foto yayınlamak mı teröre hizmet??? rahatsız olacaksan izleme bakma duyma, hayatına güzel güzel yandaş kanallarla devam et, bak orada bütün yandaşlar toplanmış, aslında hükümetin ne kadar da masum olduğunu anlatıyor, onu izle!

jeffy
13-03-2016, 20:20

Haklısın neticede bütün sorumlu o fotoğrafı paylaşanlar..

msk_bmw
13-03-2016, 20:21
Abd nin 11 martta uyarı yapmış olduğu bir saldırıdan bizim ülke yetkililerinden hiçbirinin haberinin olmamasına inanacak kadar uyuştu mu beyinleriniz!

Sinan58
13-03-2016, 20:23
Herzamanki gibi olanlar 2 gün içerisinde unutulacak.
Yarın akşam Cumhurbaşkanı çıkıp paralel yapı, dış güçler vb saçmalayacak.
Başbakan güvenlik konseyi denen ama bi işe yaramayan saçmalığı toplayacak.
1 gün görüşmeler falan yapılacak, televizyonlara çıkıp bu işe siyaseti karıştırmayın vb diyecekler.
Gene Cumhurbaşkanı çıkıp vize ab vb şeyler söyleyecek.
Diyecek bişey bulamıyorum, ölen herkese "ALLAH" rahmet eylesin ve yaralanan herkese "ALLAH" acil şifa versin.

forwett
trt world catır catır verıyor herseyı. hatta roportaj yaptıkları vatandasın uzerınde kan ve ceset parcaları vardı. e onu ızleyebılıyoruz. ama oradan survıvor tayfası ızlemıyor tabı. so? no problem... ya gecınız boyle kelıme oyunlarını. adam gıbı de kı ben boyle dusunuyorum. sacma sapan kanallardan konuya gırmeye calısmayın. neyse dusuncenız ortaya koyun. utanmayın. utancaksanız da hıc savunmaya calısmayın.

Abi ben siz vermeyin ama trt versin mi dedim trt'nin yaptığı da aynı şekilde teröre hizmet ediyor hiçbir farkı yok. Ama ben trt'yi arayıp abi yapma etme desem sen kimsin derler. Burda iyi niyetli bişey söylüyoruz. Tek amacınız insanları insanları yargılamak bir siyasi görüşe bağlamak geniş bakmıyorsunuz olaya. Ülkedeki herkesi ciğeri 5 para etmez 550+1 para kazanmak için anasını satacak adamlardan bir kısmını destekleyen birileri olarak görüyorsunuz geçin bu işleri. İnsanların ortaya koyduğu herhangi bir düşünceyi bir siyasi partiye bağlama huyunuzdan vaz geçin herkesin kafa yapısı farklı. İlla ki bi siyasi partiye mensup olmak zorunda mıyım?? Utanmadım açık açık yazdım.

yubika
biraz yas tutmalıyız diye düşünüyorum. dağdan gelen şehit haberlerini zaten kanıksattılar bari aynı oyuna şehrin merkezinde düşmeyelim. yas ilan edilmeli ve "eğlence programı" statüsünde ne varsa yayınına ara verilmeli. ölenlere rahmetle muamele edilecektir ama geride kalanların acısına saygı duymamız lazım

erhanaytac
13-03-2016, 20:24
Büyüğüm küçüğüm kim varsa sesleniyorum! işte sorunda bu aslında birlik olmak beraberlik olmak. Daha biz burada sanal ortamda birlik olamıyoruz kaldı ki savaşmak için veya barış için her ne derseniz deyin onun için birlik olacağız. Yazık bize. Hepimize.

By CrAzY
13-03-2016, 20:26
Yunus polisi arkadaşimin bana verdiği net 138 ölü 15x ağır yaralı dedi 1 saat önce vermişti bilgiyi ne hale geldi ülkemiz

forwett
13-03-2016, 20:28
sen git de o patlamayı yapanları, hadi onları bulamadın engelleyemeyenleri hadi ona da ulaşamadın istihbaratını bile alamayanları götünden metal sandalyeye kaynakla bence, foto yayınlamak mı teröre hizmet??? rahatsız olacaksan izleme bakma duyma, hayatına güzel güzel yandaş kanallarla devam et, bak orada bütün yandaşlar toplanmış, aslında hükümetin ne kadar da masum olduğunu anlatıyor, onu izle!

Ulan yine yandaş olduk ne diyim ben bilemedim gidip atv izleyim sonra survivora geçerim.

ugurcan52
13-03-2016, 20:36
Gözümüzun beyinimizın ayarı kalmadı artık ; 2 3 sehıt olunca azmıs dıyıp haberı geçer ; Yayın ; sanal ortam yasaklarıyla ne ısterlerse onu gorup onu yaşamamız gerektıgı hale geldık ; yazık bize

34btr1907
13-03-2016, 20:49

senın oy verdıgın adam sebep bunlara ben sokmadım o bombacıları ülkeye,senı nasıl ınandırmıssa artık teroru bıtırcem dıye kalkıp oy vermıssın işte ortada manzara,yayın yasagında da senın gbı oy verenle etkılenıpte baskanlıktan olmasın dıye geliyor,yayın yasagını geçtım tartısan bıle yok tv de,kuşa taksam ters ucar dua dıyor hala ya.

Sinan58
13-03-2016, 20:52
Şu anda a haberde hükümet istifa etsin diyen adama demedikleri kalmadı.
Ulan insan bu kadarmı cahil olur, sadece hükümet istifa etsin yeni hükümet kurulsun dedi diye adamı terörist ilan ettiler.
Yazık, gerçekten yazık.

bskone
13-03-2016, 20:52
birileri yine internetin ayarını kıstı galiba nasıl bir memleket olduk hayretle izliyoruz sayın seyirciler.

DOHC
13-03-2016, 20:55
birileri yine internetin ayarını kıstı galiba nasıl bir memleket olduk hayretle izliyoruz sayın seyirciler.

zenmate candır bu durumlarda..........

free-hifi
13-03-2016, 20:55
Pkk 26 asker öldürdük tsk 6 yaralı var dedi o olayın aslı hangisi

forwett
13-03-2016, 20:56
zenmate candır bu durumlarda..........

Ben heryere ulaşabiliyorum acaba superonline'ı etkilemiyor mu superonline kullanıcıları yazabilir mi?

DOHC
13-03-2016, 20:58
Ben heryere ulaşabiliyorum acaba superonline'ı etkilemiyor mu superonline kullanıcıları yazabilir mi?

Bende de SOL var, facebook falan açıyor ama yavaş...... Özellikle bu tür siteler yavaş. Diğer rutin siteler hızlı..............

forwett
13-03-2016, 21:00
Bende de SOL var, facebook falan açıyor ama yavaş...... Özellikle bu tür siteler yavaş. Diğer rutin siteler hızlı..............

Eyw bende de pc de yavaş açıyor ama telefonda normal wi-fi kullanırken.

ibozum
13-03-2016, 21:01
Dip Not: Olayın üzerinden 3 (Üç) saatten fazla geçti ancak kabineden bir yetkili çıkıpta açıklama zahmetinde bulunmadılar.. Artık izah etmeye de eriniyorlar..

jeffy
13-03-2016, 21:02

engelleme falan yok yahu bakma sen bu muhalif paralelci darbeci arkadaşların yazdığına..

Aksine internet daha hızlı , olayda istihbarat zaafiyeti falan yok..

Ülke günlük güneşlik başkanlıkta geldimi hayırlısıyla herşey dahada güzel olacak...

emrekuzdere
13-03-2016, 21:02
Forumda bir kitle var ki hoşuna gitmeyen her yazının sahibini yandaşlıkla suçluyor.
Yukarda bir arkadaş yas ilan edilmeli, eğlence programlarına ara verilmeli yazmış. Katılıyorum, normalleştirip kanıksanması daha büyük problemleri beraberinde getirecek gibi.

ghibli06
13-03-2016, 21:11
Forumda bir kitle var ki hoşuna gitmeyen her yazının sahibini yandaşlıkla suçluyor.
Yukarda bir arkadaş yas ilan edilmeli, eğlence programlarına ara verilmeli yazmış. Katılıyorum, normalleştirip kanıksanması daha büyük problemleri beraberinde getirecek gibi.

forumda bir kitle var, başkalarının zekalarını gereğinden fazla küçümsüyor...

forwett
13-03-2016, 21:12
engelleme falan yok yahu bakma sen bu muhalif paralelci darbeci arkadaşların yazdığına..

Aksine internet daha hızlı , olayda istihbarat zaafiyeti falan yok..

Ülke günlük güneşlik başkanlıkta geldimi hayırlısıyla herşey dahada güzel olacak...

Sıkıntın derdin nedir kardeşim. Açıkla da bilelim. Ne yaptım ben sana. Ben mi patlattım bombayı. Olanı yazdım burada herhangi bir artniyetle de yazmadım. Ama sen artniyetlisin. Başkanlık falan saçma sapan konuşuyorsun. Kaldır kafanı kaldır. Her insan kendini bir siyasi partiye bağlamak zorunda değil. Hepsinin şerefsiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer şerefsiz, hırsız olduğunu bildiğiniz halde herhangi birinin götünden koşuyorsanız. Devam edin bu ülkenin başına kim geçerse geçsin hiçbirşey güzel olmayacak. Hatta ne biliyor musun bu ülkeden bu zihniyette karşı tarafı ötekileştiren halk(bütün demokrasiye inanan kesim için diyorum bunu) ile bir *** olmaz. Siz hepiniz gidin biyerlere oy verip herşeyin iyi olacağı ütopik inancıyla yaşayın. Ben sizin gibi değilim.

jeffy
13-03-2016, 21:12

oda birşeymi yahu ülkede bir hükümet var hoşuna gitmeyen herkesi paralelci ilan ediyor..

Bide bu söylediğinin bir sebebide ne biliyormusun ;

Ülkede iktidarı destekleyenler o kadar at gözlüğüyle objektiflikten uzak bakıyorki olaylara o kadar net durumlarda bile saçma sapan bahaneler uyduruyorlarki destekledikleri güruhu haklı çıkarmak için tartışamıyorsun bile.. bırak tartışmayı iki kelam devam ettinmi olay yukardaki dediğime geliyor 'paralelimi destekliyorsun sen? '

Ben bu cümleyi özeniştemden duydum ötesi varmı?

Honda Type_R
13-03-2016, 21:15
Yorumsuz........
Sadece ağlıyorumm yazikk

Nightfish
Şöyle bir liste ile karşılaştım

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10270437_10154560618706509_7962506337443130639_n.j pg?oh=65536ff5f06434c0d02a8a7ff69df7ab&oe=575C7F9D&__gda__=1465699369_59e236413c23ed743e1e992cd271018 c

Listede çözemediğim bir konu var. Daha yakında onlarca hastane varken Keçiören ve Gölbaşı hastaneleri ne alaka acaba ? Ankara'yı bilmeyenler için yazayım, bahsi geçen hastaneler olay yerine ambulans sirenleri açarak gitse yarım saat uzaklıkta olan yerler.

forwett
oda birşeymi yahu ülkede bir hükümet var hoşuna gitmeyen herkesi paralelci ilan ediyor..

Bide bu söylediğinin bir sebebide ne biliyormusun ;

Ülkede iktidarı destekleyenler o kadar at gözlüğüyle objektiflikten uzak bakıyorki olaylara o kadar net durumlarda bile saçma sapan bahaneler uyduruyorlarki destekledikleri güruhu haklı çıkarmak için tartışamıyorsun bile.. bırak tartışmayı iki kelam devam ettinmi olay yukardaki dediğime geliyor 'paralelimi destekliyorsun sen? '

Ben bu cümleyi özeniştemden duydum ötesi varmı?

eniştenin sana paraleli mi destekliyorsun demesi ile senin bana yaptığın aynı şey değil mi?

ErkanCanS
13-03-2016, 21:18
Yas ilan edilmemeli bence. Arap krali mi öldü sanki. Hem söz var nişan var olmaz şimdi yas falan. İki kınanır bir bıçak kemik denklemi kurulur , üç beşte sabır mabır denir olur biter. Sizde çok şey etmeyin yasak var yasak..

atituti
13-03-2016, 21:20
damadın babası kalp krizi geçirdi diye bayraklar yarıya indirilmedi mi hala

jeffy
13-03-2016, 21:21
eniştenin sana paraleli mi destekliyorsun demesi ile senin bana yaptığın aynı şey değil mi?

Valla ben o sohbette kendime bağcı dövmeyi amaç edinmemiştim..

ortada patlayan bi bomba varken , fotoğraf paylaşanlara montajla meşgul olanda ben değildim..

997TT
13-03-2016, 21:27
Oooorrrroooooosssssspppppuuuuuu cocukları SOSYAL MEDAYA ya erısım yasagı getırdıler bıraz once!!

forwett
13-03-2016, 21:29
Valla ben o sohbette kendime bağcı dövmeyi amaç edinmemiştim..

ortada patlayan bi bomba varken , fotoğraf paylaşanlara montajla meşgul olanda ben değildim..

Ben kimseye montaj falan yapmadım hatta ilk mesajımda dikkat ettiysen iyi niyetli olduğunuzu biliyorum yazdım. Bilgi paylaşın da yazdım. Fotoğrafların rahatsız edici olduğunu düşündüğümü söyledim. Sanırım bunu söylemeye hakkım var. Ama siz kafanızdaki yaftaları hemen bana montaj ettiniz. Diyelim ki ben montaj yaptım birilerine. Benim montaj yapmamın yanlış olduğunu düşündüğünüzü var sayarsak kendinizin yine bana tuhaf yaftalar yapıştırmanız ikiyüzlülük olmuyor mu? Yoksa bazı şeylerin size serbest benim için ise yasak olduğu bir çifte standartlı bir düşünce içinde misiniz? Bu arada büyüğümsünüz önceki mesajlardaki senli benli hitabım için özür dilerim.

Tayfun.O
13-03-2016, 21:30
Soylenecek Çok Şey Varda Yeri Bura Değil Neyse....

huseyinturk
13-03-2016, 21:32
Gerçekten şurda bile birbirine sarıyor ya insanlar yazık
İki taraf var zihniyet tek. Biri herkesi akpli görüyor biri paralelci. Ya siyahsın ya beyaz başka renk yokk.

forwett
13-03-2016, 21:35
Gerçekten şurda bile birbirine sarıyor ya insanlar yazık
İki taraf var zihniyet tek. Biri herkesi akpli görüyor biri paralelci. Ya siyahsın ya beyaz başka renk yokk.

Adamsın. İşte bu yüzden bu ülkede demokrasi olmaz.

34btr1907
13-03-2016, 21:36
tv de şu an miti aklıyorlar,bombacılar yok sosyal medyada şifreli konusuyormusta,yok bombaları çok uzaktan bilmem ne ile kontrol ediyorlarmısta dunyada bunla baş etmek çok zormuş ta...tşşak gecıyorlar resmen tv de

ErkanCanS
13-03-2016, 21:36
Halic kongre merkezinde haberi alan reis-i cumhur , icisleri bakanindan bilgi aldiktan sonra dünürü erdoğan bayraktara geçirmiş olduğu kalp krizinden dolayı geçmiş olsun ziyaretine gitti. Ölen ve yaralanan onlarca kişi < Dünür

powERS
13-03-2016, 21:42
Yazık oluyor lan bu ülkeye.

Anıl E.
13-03-2016, 21:42
Adamsın. İşte bu yüzden bu ülkede demokrasi olmaz.

Bir zamanlar vardı reisimiz ayrıştıra ayrıştıra bu günlere geldik . Hani demişti ya "%50'yi evinde zor tutuyorum ." Diye hatırladin mı ?

Ome_RS
13-03-2016, 21:44
Yazacak o kadar şey var ki...
Ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara şifa yakınlarına sabır versin..

Tayfun.O
13-03-2016, 21:45
tv de şu an miti aklıyorlar,bombacılar yok sosyal medyada şifreli konusuyormusta,yok bombaları çok uzaktan bilmem ne ile kontrol ediyorlarmısta dunyada bunla baş etmek çok zormuş ta...tşşak gecıyorlar resmen tv de

Ben işte bunu anlamıyorum abi.
Nasıl Türkiye Nin BaşKentin de Bombalı saldırı yapacaklarının istihbaratını ele geçiremezler. Yarın diyecekler yine biliyorduk kaybettik vs.vs.
Ben öyle mitin ta aq
Feto Fanclub üye olan adamları tek tek aldırlar. Bombalı Saldırı Yapan Adamı Alamıyorlar.

Alıştık zaten bu haberlere milletçe alıştık. Haberlerde Görüyoruz Bitiyor Survivor izliyoruz. Ben bu milletten daha hiç bir şey beklemem.

jeffy
13-03-2016, 21:47
Ben işte bunu anlamıyorum abi.
Nasıl Türkiye Nin BaşKentin de Bombalı saldırı yapacaklarının istihbaratını ele geçiremezler. Yarın diyecekler yine biliyorduk kaybettik vs.vs.
Ben öyle mitin ta aq
Feto Fanclub üye olan adamları tek tek aldırlar. Bombalı Saldırı Yapan Adamı Alamıyorlar.

Alıştık zaten bu haberlere milletçe alıştık. Haberlerde Görüyoruz Bitiyor Survivor izliyoruz. Ben bu milletten daha hiç bir şey beklemem.

Başbakan kendi açıklamadımı listeleri elimizde ama birşey yapmadan yakalayamayızki diye..

Anıl E.
13-03-2016, 21:48
Yandaşlarının yazdıkları şu şekilde adamlar inanmış .
"Bu ülke büyüdükçe kalleşler çoğalıyor uyuma türkiye "

Ne büyüyen ülke be . Turizm sektörü de boku yedi 3.köprü ile büyüdük gidiyoruz kim tutar bizi

M_PROJECT
13-03-2016, 21:50
yav bu ulkede mit mustesari ancak millet vekili olmak icin istifa eder . Allah bizleri korusun , suan kac aile acilar icinde . Bir tarafta da sumeyyenin nisaninda ne giyecegini dusunen aman bize bulasmasin tribinde saray hayati surenler var.

KAYA
13-03-2016, 21:52
sonumuz hayır ola

forwett
13-03-2016, 21:53
Bir zamanlar vardı reisimiz ayrıştıra ayrıştıra bu günlere geldik . Hani demişti ya "%50'yi evinde zor tutuyorum ." Diye hatırladin mı ?

Hatırladım. Sen de haklısın. Bu durumda 2 tarafta suçlu zaten. Alıngan davranıyorsunuz zaten yorumu yazan arkadaş da iki tarafı suçluyor.

vectra-tuner
13-03-2016, 21:58
Terör artık sivilleri hedef alıyor çünki Asker polis şehit ettiklerinde artık kimsenin umuru değil, halkı vurarak operasyonları durdurmaya çalışıyorlar.. Ateş düştüğü yeri yaktı nice evlere ateş düştü ama diğer tarafta hala insanlar survivor izliyor.. Yakında tam çöküş gelecek.

darkmoon
13-03-2016, 21:59
Hatırladım. Sen de haklısın. Bu durumda 2 tarafta suçlu zaten. Alıngan davranıyorsunuz zaten yorumu yazan arkadaş da iki tarafı suçluyor.

seninde 248 mesajın 200 ü rahat hükümeti bu forumda savunmakla geçdi :) hayırlısı olsun..

özcan07
13-03-2016, 22:03
Birazdan çıkarlar kınarlar terörü 2 gün sonra olay yerine karanfil bırakırlar bizim milletimizde devam uyumaya İzdivaç izlemeye devam eder

özcan07
13-03-2016, 22:06
Dizilerde full gaz devam maalesef

Bolkar1st
13-03-2016, 22:07
Soylicek hic birsey bulamıyorum.. Adam kalkmış Bombacı eylemini yapmadan tutuklayamayiz diyor. Bombayı patlatıyor canlı bombayı goz altına aldık diyolar. Dalgamı geçiyorlar bunlar insanlarla ya

Caesar
13-03-2016, 22:07
Adam olun lan büyük liderimizin kaynatasi kalp krizi geçirmii kendiside oraya taziyeye gitmiş!!!

Bizim gerçek sorunumuz budur!

Hepiniz adam olacaksiniz, kizilayda bir kaç fakir Çapulcu patladi diye gÜndemimizi değiştiremezsiniz.

Buradan deĞerlİ cumhuru reİsİmİzİn kaynatasina geÇmİŞ olsun dİlİyor ve acİl Şİfalarimi İletİyorum

makif84
13-03-2016, 22:12
Millet o kadar normalleşmiş ki hiçbir şeye aldırış etmiyorlar.

forwett
13-03-2016, 22:12
seninde 248 mesajın 200 ü rahat hükümeti bu forumda savunmakla geçdi :) hayırlısı olsun..

Hayır sizin algınız o şekilde tamamen. Hakaret edilen adamı destekledim hükümet destekçisi oldum üstüne bir de ban yedim. Size hakaret edilse sizin de yanınızda olurum. Orhan Afacan diye bir şair amcamız vardı hatırlarsınız. Arkadaış bimere şikayet edip iftira atan. İftira atılan arkadaşın da yanında oldum. Yapım bu benim bu tip durumlara tahammülüm yok.

Abi durum öyle ki metroda falan tipi kayık elinde sırtında çanta olan gördümü uzaklaşıyorum. O hale geldik resmen.

Sana tamamen katılmak ile birlikte bu işi destekleyen ABD nin bilgi sahibi olmasını da büyük başarı olarak görmüyorum. Ama herifler uyarmış bari bizimkiler dikkate alsaymış.

550+1 ininde

Nasıl savunmuşum. Çuvaldızı iki tarafa da batırıyorum ama sadece kendinize batanı görüyorsunuz. O mecliste oturan 550 adamın hiçbirinden birşey olmaz oraya gelmek için delegelere milyonlarca lira yediren, kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen adamlar. Bırakın hükümeti bu meclisin herhangi birini destekleyen adama şaşırıyorum.

fthdrn
13-03-2016, 22:13
Adam olun lan büyük liderimizin kaynatasi kalp krizi geçirmii kendiside oraya taziyeye gitmiş!!!

Bizim gerçek sorunumuz budur!

Hepiniz adam olacaksiniz, kizilayda bir kaç fakir Çapulcu patladi diye gÜndemimizi değiştiremezsiniz.

Buradan deĞerlİ cumhuru reİsİmİzİn kaynatasina geÇmİŞ olsun dİlİyor ve acİl Şİfalarimi İletİyorum

Yakinda bir ihaleye girecek yandaş firma patronu temsili.

ghibli06
13-03-2016, 22:13
patlamadan 5 saat sonra 3 bakan açıklama yaptı, bunlar normalmiş, terörü zaten engellemek mümkün değilmiş, sıkıntı yok o zaman rahat olun, şu an benim içime bir huzur geldi, ferahladım resmen...

Maxiboost
13-03-2016, 22:15
Biri bana sosyal medya yasaginin mantikli aciklamasini yapsin.. Ya bu nasil bir mantiktir..

HondatugraL
13-03-2016, 22:15
patlamadan 5 saat sonra 3 bakan açıklama yaptı, bunlar normalmiş, terörü zaten engellemek mümkün değilmiş, sıkıntı yok o zaman rahat olun, şu an benim içime bir huzur geldi, ferahladım resmen...

heee tamam ozaman iyi oldu bu açıklama.

darkmoon
13-03-2016, 22:18
Hayır sizin algınız o şekilde tamamen. Hakaret edilen adamı destekledim hükümet destekçisi oldum üstüne bir de ban yedim. Size hakaret edilse sizin de yanınızda olurum. Orhan Afacan diye bir şair amcamız vardı hatırlarsınız. Arkadaış bimere şikayet edip iftira atan. İftira atılan arkadaşın da yanında oldum. Yapım bu benim bu tip durumlara tahammülüm yok.

Nasıl savunmuşum. Çuvaldızı iki tarafa da batırıyorum ama sadece kendinize batanı görüyorsunuz. O mecliste oturan 550 adamın hiçbirinden birşey olmaz oraya gelmek için delegelere milyonlarca lira yediren, kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen adamlar. Bırakın hükümeti bu meclisin herhangi birini destekleyen adama şaşırıyorum.

Genelde bu tip konularda hükümeti savunur tarzda yazılarınız oluyor benim aklımda öyle yer etmiş demek ki..

ben anlamıyorum zaten bir insan nasıl yandaş candaş ocu bucu şucu oluyor.. kendi fikri dünya görüşü hayata bakış açısı olan bir insanın tutucağı tek taraf kendi tarafı olmalıdır.. her partinin yanlışıda var doğrusuda var.. gidip doğruyu savunursun anlarım ama yanlışıda körü körüne savunmak bana aşırı tuhaf geliyor..

Anıl E.
13-03-2016, 22:20
Valla ya bakanımız açıklama yapmış koca bakan boş mu konuşur dedik . Yüreğimiz falan rahatladı şimdi acun konsey sunuyor adaya veda edecekmiş ünlülerden birisi açalım onu izleyelim .

Low-Rider
13-03-2016, 22:20
Biri bana sosyal medya yasaginin mantikli aciklamasini yapsin.. Ya bu nasil bir mantiktir..

facebook'ta bir arkadaşım yazmış kendince açıklamasını az önce gördüm

"insanlar birbirlerinin yorumunu okuyup galeyana gelmesin diyeymiş çokta mantıklıymışmış "

MTZ
13-03-2016, 22:21
Genelde bu tip konularda hükümeti savunur tarzda yazılarınız oluyor benim aklımda öyle yer etmiş demek ki..

ben anlamıyorum zaten bir insan nasıl yandaş candaş ocu bucu şucu oluyor.. kendi fikri dünya görüşü hayata bakış açısı olan bir insanın tutucağı tek taraf kendi tarafı olmalıdır.. her partinin yanlışıda var doğrusuda var.. gidip doğruyu savunursun anlarım ama yanlışıda körü körüne savunmak bana aşırı tuhaf geliyor..

Futbol takimi tutar gibi parti tutunca malesef boyle oluyor

Dragger
13-03-2016, 22:24
Karaktersiz şerefsiz o.çocukları.

Hala lanetliyorlar ya, hala amaçlarına ulaşamayacaklar diyorlar...Ulan kahpe çocukları satılmış köpekler adamlar hergün canımızı, kanımızı alıyorlar.

Sert@ç
13-03-2016, 22:27
Bu kadar aptallastigimiza cok uzuluyorum
Artik olaylar o kadar standart ve olabilitesi yuksek hale geldi ki umursayamiyorum veya umursayamiyoruz
Son 1 yilda terorden olen sivil sayisi %1200 artmis ama hala ayaga kalkip hesap soramiyoruz...
Gezi olaylarinda 3-5 agac icin verdigimiz kavgayi suan verememiz cok uzucu

MTZ
13-03-2016, 22:28
Karaktersiz şerefsiz o.çocukları.

Hala lanetliyorlar ya, hala amaçlarına ulaşamayacaklar diyorlar...Ulan kahpe çocukları satılmış köpekler adamlar hergün canımızı, kanımızı alıyorlar.

Nasil bir amacsa arkadas sehit haberi olmayan gun yok neredeyse son 6-7 aydir su andan itibaren geriye donuk 12 aylik surecte kaybettigimiz sivil/asker/polis toplam can sayisi ortada (ki bu hayli az yansitilan hali). Yani bu Ulke savasta olsa anca bu kadar can kaybederdik, ama bari savasta oldugumuzu bilirdik

Dragger
13-03-2016, 22:28
Abicim anlatamazsın nato kafa nato mermer...

Açılımı kim yaptı, teröristleri otobüs tepesinde uefa kupası almış gibi kim karşıladı?

Sınırımızı açıp yine terör örgütlerini köylerimizden kimler geçirip suriyeye yolladı?

Tırlar dolusu silahları kim gönderdi?

Kesin Ecevit yapmıştır, Allah rahmet eylesin.

mehmetRS
13-03-2016, 22:29

Türkiyede sosyal medya dışında bir iletişim ağı olmadığını sanıyorlar sanırım, yada sosyal medya kısıtlandığı zaman eyvah ne yapacağız şimdi diye korku saldıklarını felan düşünüyorlar olsa gerek?
Benim aklıma başka birşey gelmiyor. Fotoğraf paylaşımı, video paylaşımı vs seçenekler dahilinde ama, kabaca bir mahalle kafası mantığıyla düşündüğümde, ne kadar az kişiyi kendime yazıylada olsa sövdürürsem azdır diye düşünüyor olabilir.

Sinan58
13-03-2016, 22:31
Futbol takimi tutar gibi parti tutunca malesef boyle oluyor

Abi aynı dediğin şey sosyal medyadada geçerli, adam ***** partinin yaptığı herşeyi körü körüne savunuyor.
Cumhurbaşkanı"mı her ne mikimse bu adamın donuna kadar alsa yine savunacak.
Adam bi kez zehri almış, her şeye paralel diyor.
Dış güçler tayyibi indirmeye çalışıyormuş falan, bakıp gülüyorum sadece.

rx-7
13-03-2016, 22:33
Söylenecek herşey söylenmiş.Ne diyelim istikrar gibisi yok.

özcan07
13-03-2016, 22:35
Bizim insanımızdaki hafıza balık hafızası bile degil artık bize ne oluyor diye bakan yok hiç anca survivor ve izdivaca bakıyor millet

mehmetRS
13-03-2016, 22:35
Abi aynı dediğin şey sosyal medyadada geçerli, adam ***** partinin yaptığı herşeyi körü körüne savunuyor.
Cumhurbaşkanı"mı her ne mikimse bu adamın donuna kadar alsa yine savunacak.
Adam bi kez zehri almış, her şeye paralel diyor.
Dış güçler tayyibi indirmeye çalışıyormuş falan, bakıp gülüyorum sadece.

Bizim bir hastane müdürü vardı.. bir gün öyle ekip olarak toplaştık taksimde bir mekanda içtik, abarttık fazla içtik, sallana sallana meydana doğru yürüyoruz 6-7 kişi.. herneyse bu müdür birden koşmaya başladı, bizde arkasından koşuyoruz noluyor yahu diye, gelin durun yapmayın etmeyin felan diye bağırıyoruz adama, bir ara ellerini dizlerine koydu eğildi öne dogru nefes nefese ;
- "Mehmet beni arıyorlar, gördüm adamı, siz kaçın ben saklanacam" demezmi :D
- "Müdürüm kim kovalıyor, kimse yok, biz varız burada, boş sayılır ortalık kimseyi göremedim" felan dedim..
Adamı inandıramadık, koşmaya devam etti maçka tarafına dogru meydandan :)
Bu bizimkininde bu hesap, öyle bir şey geliştirmiş ve buna inanan sayısı benim yaşadığım olayın tersine bir durumda

ikuybu
13-03-2016, 22:38
Başımız sağolsun yine çok acı bir durum.

Mit aslında çalışıyor bu saldırının olacağını biliyorlardı,bundan önceki patlamada bomba yüklü bir aracın o kadar şehir gezmesi akla mantığa sığmamıştı zaten.
Ülkemizde ciddi güvenlik zaafiyeti var.
Sadece farklı bir şehirde yaşıyoruz diye şans eseri ölmüyoruz.
Saldırıdan hemen sonra bu tarz belgeler çıkıyor ortaya,olayın iç yüzü çok karışık.

http://i67.tinypic.com/vp9rp5.jpg

snan1910
13-03-2016, 22:42
Başımız sağolsun yine çok acı bir durum.

Mit aslında çalışıyor bu saldırının olacağını biliyorlardı,bundan önceki patlamada bomba yüklü bir aracın o kadar şehir gezmesi akla mantığa sığmamıştı zaten.
Ülkemizde ciddi güvenlik zaafiyeti var.
Sadece farklı bir şehirde yaşıyoruz diye şans eseri ölmüyoruz.
Saldırıdan hemen sonra bu tarz belgeler çıkıyor ortaya,olayın iç yüzü çok karışık.

http://i67.tinypic.com/vp9rp5.jpg

Bu fotograf yaklaşık 2 haftadir geziyor. 7nci caddede 2 haftadır polisler 7/24 bekliyor bahsedilen yerde. Ama binanın otoparkında ekip arabasının içinde beklemekle ne olur bilemiyorum

Nightfish
13-03-2016, 22:42
193. mesajda konulan belgeyi Facebook'ta 1 haftadır paylaşıyorlar aslında.

Sinan58
13-03-2016, 22:43
Bizim bir hastane müdürü vardı.. bir gün öyle ekip olarak toplaştık taksimde bir mekanda içtik, abarttık fazla içtik, sallana sallana meydana doğru yürüyoruz 6-7 kişi.. herneyse bu müdür birden koşmaya başladı, bizde arkasından koşuyoruz noluyor yahu diye, gelin durun yapmayın etmeyin felan diye bağırıyoruz adama, bir ara ellerini dizlerine koydu eğildi öne dogru nefes nefese ;
- "Mehmet beni arıyorlar, gördüm adamı, siz kaçın ben saklanacam" demezmi :D
- "Müdürüm kim kovalıyor, kimse yok, biz varız burada, boş sayılır ortalık kimseyi göremedim" felan dedim..
Adamı inandıramadık, koşmaya devam etti maçka tarafına dogru meydandan :)
Bu bizimkininde bu hesap, öyle bir şey geliştirmiş ve buna inanan sayısı benim yaşadığım olayın tersine bir durumda

Valla abi böyle insanları görünce acıyorum.

Böyle giderse millet silahlanmaya başlar, ki haksızda değiller.
Yolda karşınıza terörist ****** çocukları çıksa kendinizi silahsız savunamazsınız, zaten güvenlik denen bişeyde yok.
Bu yıl silah satışları rekor kıracak heralde.

mehmetRS
13-03-2016, 22:43
Turgevde duyarlıymış baya..
http://i67.tinypic.com/2dcbczb.jpg

jeffy
13-03-2016, 22:45
Perşembe Ankaraya geleceğim Cumartesi gecesine kadar Ankarada olacağım..

Bi an kendi kendimi otelden dışarı çıkmam ya takılırım sanırım diye düşünürken buldum..

Yapılmak istenen yaşatılmak istenen tam olarakta bu..

Allah sonumuzu hayretsin..

Wankel Batu
13-03-2016, 23:08
sikiyim ülkesininde yönetiminde amina kodugumun cocuklari bu nedir lan benim kardesim kadikoydeyken ben diken üstündemi olucam
verin toprakmi istiyolar ülkemi istiyolar bölün ülkeyi anasini sikiyim ne sabir kaldi ne bisey bunedir ya
Disari cikmaya korkar olduk herkes düsmanimiz bölün sikin anasinida rahatlayin ben olayda can haliyle ankaradaki akrabalari aramak zorundamiyim toplumca kafayi yedik verin ne istiyolarsa bitsin bu islenxe yeterrrrrrr

AşkınS.
13-03-2016, 23:09
Hakikaten ne olacak böyle? Mit napiyor bu süre içinde? Birbirlerinin pisliklerini örtmek için ne görevden aliniyor ne de aciklama yaptiriliyor.. Ankara gibi biyerde 2.patlama. Daha cok yerde olur bu,sonra gene kiniyoruz,Türkiye büyüyor,istikrar sürüyor,uyuma Türkiye,bicak kemiğe dayandi gibi sozler ve halkin " kiniyoruz iste,daha ne yapsin adam"tepkisi.. Ne bileyim,Elden ne gelecekse gelsin artık...

MTZ
13-03-2016, 23:15
ssss.. hepsi gecicek... bak survivor adasinda konsey var izle aklin dagilsin.... en kotu izmir istanbul arasi 3 saate iniyo bi gidip gel rahatlarsin... dert ettigin seye bak......

Biz ulke olarak bu beceriksiz, vizyonsuz politikacilara mahkum oldukca ayni tas ayni hamam, malesef butun partiler icin gecerli bir durum. Eskiden guvendigimiz bir ordumuz vardi simdi oda boluk porcuk.. Bir Turkiye klasigi olarak iyi uykular Turkiyem

emi-R
13-03-2016, 23:39
Bu sefer ilk kim terörü kınadı ben onu kaçırdım !?!??!

LnchCntrl
13-03-2016, 23:44
Ben bu konulara uzun uzun yazmaktan o kadar sıkıldım ki alıntı felanda yapmak istemiyorum birilerine karşı.

Kimseye saygısızlık etmek hiç istemiyorum

Allah aşkına soruyorum, bütün bunların sebebi gelişen, büyüyen Türkiye ye oynanan oyunlar dimi ?

Hep dış güçler ? Hep Rte nin hasımları dimi ?

Eğer düşünceniz buysa gidin kafanızı hemen soğuk suyun altına sokun kendinize gelmeye çalışın.

Bu suriyelileri ben mi aldım sınırdan içeri
Öcalana ben mi her fırsatta sayın dedim
bir iki şehit için meclis toplanmaz diye ben mi dedim
Otobüsle gelen teröristleri ben mi güle oynaya karşıladım
Terörle mücadele etmekten korkup müzakere etmeyen isteyen ben miydim
şehit babalarını ben mi ayrıştırdım
ben mi tc yi kaldırdım
atatürk e ayyaş izmirliye gavur gezidekilere çapulcu ben mi dedim
çiftçiye ananıda al git diye ben mi öfkelendim
başkanlık diye direten ben miyim
davosta atar yapıp sonra g.t yalan ben miyim
arabın eteğinden ayrılmayan ben miydim
esada kardeşim deyip çıkarları yüzünden kanlı bıçaklı olan ben miydim
halkın kırılırken saraylarda fink atan
oğlunu kızını yakınlarını milyarder yapan ben miydim
ayakkabı kutularında sakladığınız haram paraları sıfırlayan ben miydim
seçimlere, sınavlara, kamu atamalarında yolsuzluk yapan ben miydim
hdp lileri meclise sokup, onlara söz hakkı veren ben miydim
türkmenleri aylarca sınırda yalnız bırakıp zulme terkeden ben miydim
şah fırat operasyonunda hem dini hem milli grurumuzu ayaklar altına alan ben miydim
arap şeyhi için Türk bayrağını yarıya indiren ben miydim
trafoya kedi sokan ben miydim
en ufak olayda yayın yasağı getirip, gerçekten deerriiin araştırmalar yapıyormuş gibi köşeme çekilen ben miydim
muhalif gazetecileri hapislerde tek sağlam gerekçesiz aylarca yıllarca yatıran ben miydim
ergenekon diye tüm askerleri hapislerde çürüten ben miydim
yıllarca terör örgütü ile bir fiil savaşmış erdal sarızeybek i ergenekonun kasasın diye suçlayan ben miydim
rabia diye 4 parmak yapıp ülkendeki maden faciasında pişkin pişkin fıtrat diyen ben miydim

SİZDİNİZ.. aklıma gelmeyen bunun gibi neler neler..

O yüzden kimse kusura bakmasın tek bildiğin Türk düşmanlığı, Halk düşmanlığı..

Net söylüyorum hepsinin sorumlusu sizsiniz..

Makarnaya kömüre , duble yola oy basanlar sizsiniz sorumlusu..

Ama hesap öyle bir dönecek ki siz bile şaşacaksınız. o çok güvendiğiniz ağalar paşalar saraylarının altından firar ederken sizle biz kalacaz.

o zaman görüşücez..

Tekrar patlamada yaşamını yitiren masum halkımın yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

16EC813
14-03-2016, 00:01
Ver başkanlığı kurtul olayın özü bu
Yazık valla yazık
Ölenlere Allah rahmet eylesin

tremx
14-03-2016, 00:13
diyecek çok şey varda..Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

oguzedr
14-03-2016, 00:35
sikiyim ülkesininde yönetiminde amina kodugumun cocuklari bu nedir lan benim kardesim kadikoydeyken ben diken üstündemi olucam
verin toprakmi istiyolar ülkemi istiyolar bölün ülkeyi anasini sikiyim ne sabir kaldi ne bisey bunedir ya
Disari cikmaya korkar olduk herkes düsmanimiz bölün sikin anasinida rahatlayin ben olayda can haliyle ankaradaki akrabalari aramak zorundamiyim toplumca kafayi yedik verin ne istiyolarsa bitsin bu islenxe yeterrrrrrr

doğuyu verdik diyelim senin düşüncenle kardeşim peki ya geri kalan topraklarda bu ülke vatandaşları bizler rahat mı edicez ? doğuyu verirsen batıyıda alıcaklar Yunanı İngilizi Fransızı Almanı vs vs Doğusuda Kürdistan Ermenisi vs vs ...Kurtuluş savaşı dönemine bir bak bakalım...Bu ülkede kürtler ve doğu her zaman vardı siyasetin içinde ama ne oldu özgürlükler ülkesi diye açılım yapıldı milletin idaresini tehdit eden partiyi sen meclise soktun bölücüye haddinden fazla hak tanıdın 2001 den sonra ciddi anlamda insanlar boşluğa yeniden sürüklenmeye başladı...Şehit haberleri bile yoktu , şimdi gelinen duruma birde bak..Hergün savaş var bu ülkede doğuda ayrı savaş var , ülkenin içinde patlayan canlı bombası vs si ayrı. Zaten Abd Nin yani Yahudi Lobisi başta olmak üzere ermeni yunan fransız alman ingiliz in isteği bizi bölmek , senin söylemin de bu adamların ekmeğine bal sürüyor canım kardeşim...Türkiye Cumhuriyeti doğusu ile batısı kuzeyi ile güneyiyle var ve var olmaya her zaman devm edicek... ama sen düşmanlarını iyi göremezsen para yardımları ile insanların gözünü boyarsan vergileri yakıt , elektrik , telefon vs %60 vergi üzerinden bu milletten alırsan düşmanından para yardımı alırsan o zaman insanları bi süre daha uyutursun %50 sini ama emin ol bugün toprak vermek demek yarın batısını vermek demek ile eşdeğer canım kardeşim

Caesar
14-03-2016, 01:19
kankiler size acı bişey söyleyim ama gerçekleri söyleyim.

Ankarada son 6 ayda 3 adet bomba patladı. Dimi ve patlayan yerleri incelediğimizde 5 km alan var yok.

5 km çaplı alan içinde oldu bu 3 bomba saldırısıda.

Yarıçapı 2.5KM lik dairesel bir alan düşünün.

Değil türkiye şuandaki istikbarat ve devlet 2.5KM yarıçaplı alanı koruyamıyor bırakın devleti.

Tokattaki adamı, yozgattaki adamı, hataydakini kim koruyacak allah aşkına.

25 gün ara ile aynı yerde birbirine çok yakın 1 km bile arası olmayan yerde 2 adet bomba patlattılar.

2 adet. Rahatlığa bak.

Aciz bir devlet var. Hiç olmadığı kadar aciz.

Çünkü tek derdi başkanlık, tek derdi oy toplama. Bu kaosu haziran seçimlerini kaybettikten sonra kendileri çıkardı. Ama kendi çıkardıkları kaosu (suruç patlaması ile) toparlayamadılar. Kaosdan besleniyorlar şuan.

Daha 20 gün önce akitin attığı manşet buyrun:

http://d.aktifhaber.com/news/1073314.jpg

Aynı osmanlı olduk şuan gerçekten. Osmanlı için en önemli şey saraydı. Saray güvenliyse devlet güvenlidir demekti.

Şuanda da tayyip ve sarayı güvendeyse 400 vekilde halk oylamasıda tamamsa problem yok onlar için.

Yani kısaca sizi kimse siklemiyor. Devlet bitmiş, güvenlik yok,

Yok efendim büyüyormuşuz siktirin oradan diyorum. siktirin.

Hala yalaklar var bu forumdada üyeler facebookta akp yi savunacaklar neden onlarda nemalanıyor. Zamanında 100 tl lik parçayı almak için 50 türlü forumda pazarlık yapan adamlar şuanda neyse yazmayacam ama herkes biliyor bazı şeyleri artık.

Devleti umursayan, milleti umursayan siz kaldınız üzülen. Çünkü tek suçsuz sizsiniz vatandaşlar olarak. Ama bu olayların ceremesini çekende vatandaş. Ölen vatandaş, fakir kalan vatandaş, sopa yiyen vatandaş, paralel ilan edilen vatandaş, hdp li ilan edilen vatandaş vs vs vs.

Yani ne diyeyimki 2.5KM yarıçaplı alanı koruyamayan korumak içinde bi *** yapamayan bir devlet var.

Ne bekliyorsunuz yarınlardan.

Ha ne olcak yine gidecekler köpek gibi oy verecekler.

Yani ne diyim şu noktadan sonra bari cahil olmayanlar ölmez inşallah diyim yani başka türlü düzelmeyecek bu devlet benim umudum hiç kalmadı.

Sizin varsa rüyalarda buluşalım demekten başka birşeyim kalmadı.

RedELite
14-03-2016, 01:45
Daha onceki patlamadada kullanildigi gibi bu patlamadada vw scirocco marka aracla saldiri yapilmis. Acaba tesadufmu yoksa ozellikle sciroccoyu kullanmalarinin bi ozelligi var mi ? Tesaduf degilse Sciroccosunu satanlar yada kiralayanlar ciddi sekilde dikkat etmeli bilmeden teroriste satabilir yada kiralayabilir. Calinti sciroccolarada dikkat edilmeli. Allahtan rahmet diliyorum hayatini kaybeden vatandaslarimiza.

s2kfreak
14-03-2016, 02:58
Sahsen ben devletimizin bilmedigi bir sey olduguna inanmiyorum bir cok filmde veyahut savas kitaplarında gorundugu gibi normal sartlarda 1 bombadan sonra yaralılara mudahele etmek icin olan gelen kalabalık icin 2 inciyi patlatmaları gerekir neden burda yok acaba?

Yigit-Y
14-03-2016, 06:48
Bu teröristler neden sivillere bomba patlatir ki.

Git devleti patlat

Bu bombaları baskan olmak için mit yapıyor ben hep bu kanidayim kim ne derse desin.

Kaos dan beslenen bir iktidar var bana göre

Baskanlik için nukleer atacak neredeyse serefsizler

Anıl E.
14-03-2016, 07:52
Sağ köşede küçük bir yer ayiriyorlar patlama için ve ana gündemlerinde başkanlık var .

Sezgin
14-03-2016, 07:56
Daha onceki patlamadada kullanildigi gibi bu patlamadada vw scirocco marka aracla saldiri yapilmis. Acaba tesadufmu yoksa ozellikle sciroccoyu kullanmalarinin bi ozelligi var mi ? Tesaduf degilse Sciroccosunu satanlar yada kiralayanlar ciddi sekilde dikkat etmeli bilmeden teroriste satabilir yada kiralayabilir. Calinti sciroccolarada dikkat edilmeli. Allahtan rahmet diliyorum hayatini kaybeden vatandaslarimiza.

95 Model BMW diyordu haberlerde, Ş.Urfa yada Diyarbakır'dan çalıntı.

mikelazi
14-03-2016, 07:58
5 aydır ankaranın emniyet müdürü yok.

şaka gibi.

MCN21
14-03-2016, 08:01
Patlamayi koseye at. Anasayfada %56 baskanlik sistemi istiyor diye kocaman yazi paylas. Guzel yonetiyorlar komur kafalilari.

Year One
14-03-2016, 08:04
130 un üzerinde ölü var deniliyor. ancak saklanıyor.

AyrtonSenna
14-03-2016, 08:10
Çaresizlikten ve suskunluğumzdan oldu bunlar hep

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/297549/kayip-yakininin-ofkesi-yerin-dibine-batsin-iktidariniz

Yigit-Y
14-03-2016, 08:14
Çaresizlikten ve suskunluğumzdan oldu bunlar hep

Kay (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/297549/kayip-yakininin-ofkesi-yerin-dibine-batsin-iktidariniz)

Adam küfür etmediya helal olsun nasıl bir terbiye var adamda.

Ben olsam ana avrat soverdim nasıl canı yanmis

Bu ölenlerin hakkını nasıl odeyeceksiniz mahkeme-i kübra da...

G.U.Z.
14-03-2016, 08:16
Reuters viransehirden calinti bmw oldugunu soyluuor dun aksamdan berihttp://mobile.reuters.com/article/idUSKCN0WF0PP

Kartal3urak
14-03-2016, 08:17
Dün numune hastahanesinden bi doktor arkadaşımla konuştuğumda patlamadan 25 dk sonrasında 138 ölü 400 e yakın yaralı olduğunu söyledi.. haberlerde 27 ölü 75 yaralı dedi tekrar aradım Sadece numunede 100den fazla ölü var dedi..

KÖROĞLU
14-03-2016, 08:25
Vallahi içim acıdı. İçimden ne çalışmak geliyor ne başka bir şey yapmak.

Her yerimiz riya her yerimiz umursamazlıkla dolmuş.

Sabah patlama anını gösteren 2 farklı video izledim, ben ve forumda yorum yapan ve dışarıda umarsızca evinde / işinde oturan insanlar varken.

Şimdi sayısız aile tarifsiz acılar yaşıyor. Bu durumda bile her şeyi kendi lehlerine çevirecek hareketler peşindeler yazıklar olsun.

Nasıl bir haysiyet yoksunluğudur ki çıkıp saçma sapan açıklamalar yapabiliyorlar. Terörün dini dili ırkı olmaz. Bu gün oradaki vefat edenlerden biri ben - arkadaşım - akrabam olabilirdi.

Bu gün ben rahatım diye yok saydığın tehdit gün gelir seni bulur. Yazıklar olsun diyorum sadece.

Ben bu ülkedeki insanların kendi çıkarları için bu kadar alçalacağına inanmıyordum ama yanılmışım.

blow07
14-03-2016, 09:02
tüm mesaisini, üniversite önlerinde toplanan gençlerin kimliklerini, herhangi bir oluşuma üye olup olmadıklarını, ailelerini, ailelerinin geçmişlerini araştırmakla harcayan,

bu ülke gazetecilerinin bas bas bağırdığı doğu illerindeki terör yapılanmalarını, işid yapılanmalarını araştırmamakta bir sıkıntı görmeyen,

memleketin başkentinde bir taraftan islamcı yobazların, diğer taraftan milliyetçi kürtlerin gerçekleştirdikleri bombalı eylemleri, senin benim gibi sosyal medyadan öğrenen çok gizli yapılanma.

34btr1907
14-03-2016, 09:06
bu adam bu vatan haini ortaya çıktıgı gunden bu yana derdi Atatürk,yukarda bır arkadas verelım ne varsa toprak olarak kurtulalım demiş,aynen de tek derdı bu,bu kansızın

hedef falan belirledi kafasına göre tarıh verıyor,kaos olur başkanlık dıyor,bu adamın tek derdi tek gayesi,vatanı parçalamak,sonrada çıkıp bunun ve ekibinin dıyecegı cümleler,bakın ne oldu hadi kurtarsın sizi o iki ayyaş görelim,o yıktı ben tekrar kurdum ecdaımızın ruhu şad olsun vb sözlerle sözde osmanlı ayaklarına yatıp tohumu yahudi olan efendilerine ülkeyi teslim etmek bunun tek derdi bu.bunun Allahı falan yok ve bunun eteğini öpenlerde de zerre namus şeref haysıyet vatan sevgısı yok,ınsana akıl vermiş yaradan ama yok nato kafa,insallah bırbırlerının kanlarında bogulurlar

Berkan
14-03-2016, 09:07
"Bir çuval kömürün istikrar kabul edildiği bir ülkede
İnterneti yasaklamayı ,terörü engellemek zannedenler tarafından idare ediliyoruz". internette gördümde unuttum kimdi herneyse kimse alnından öpülesiymiş.

Allah rahmet eylesin hayatı kaybedenlere...

makif84
14-03-2016, 09:13
Haberler çıkmaya başlamış bile Kandil dağı bombalandı diye.Başkentin göbeğinde bomba patlamasını beklemişler.Ben bunu anlamıyorum.Ankara Üniversitesi Cebeci kampusünde adamlar pkk lehinde slogan atıyorlar.İlle İçeri tıkmak için birilerinin canınımı yakmaları gerekiyor.Ne kadar fos bi millet olduk.

BurakOzdemir
14-03-2016, 09:38
ya aq sokağa insek herkes evinden bizi izler.
gitsek 100 bin kişi yürüyüş yapsak hepimizi içeri alırlar sahipsiz kalırız.
a partisi b partisi önemli değil.

geçmişte yasa dışı bu vatanın evlatları doğuda görev yaptıysa aynısı lazım sokaktada doğudada.
pkklıya p desek biz içerdeyiz
yok protesto etcekmişizde bilmem neymiş neyin kafası aq bu.
lider eksik diyoruz ya işte burda çıkıyor ortaya bizim gibi sokakta mücadele etmiş partinin mensupları lidersiz kaldı.
bu işler düzelmez beyler hiç bir sikim olmaz.
bizler sokağa inmedikçe hiç birşey değişmez.

burakgunay
14-03-2016, 09:45
Yine ses geldi?

KÖROĞLU
14-03-2016, 09:49
Yine ses geldi?

Yok artık bir patlama daha olmadı inşallah.

BurakOzdemir
14-03-2016, 09:50
yok artık aq

altugkocer
14-03-2016, 09:51
Kızılaydayım ben herhangi bir ses duymadım.

Konuyu okumadım belki paylaşılmıştır. Gözlerim doldu okurken...

https://eksisozluk.com/entry/59205252

burakgunay
14-03-2016, 09:52
Valla annem kizkardesim ben hepimiz duyduk ama inşallah başka bişeydir, telaş yapmayalım belki kamyondan vs gelmiştir

tayreep_john
14-03-2016, 10:01
yine mi ya ... :(

BurakOzdemir
14-03-2016, 10:04
ekonomi saadeti için son seçimde akpye oy verenlerin bu patlamalarda vebali yokmu sorarım sizlere....

Anıl E.
14-03-2016, 10:08
Ankara’da 5 ay içinde 3. patlama
Terör saldırısının ardından olay yeri incelemelerinde PKK’lı bir kadına ait parmak bulundu. Tespit edilen kadınla, bir erkeğin Ankara’da benzin alırken kameralara yakalandığı, iki teröristin saldırıdan 5 gün önce kente geldiği tespit edildi

Ne kadar hızlı çalışıyorlar maşallah .

tuzemen
14-03-2016, 10:29
ölenlere allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar inşallah. bi yakınımız arayıp iyi misiniz deyince iyiyiz demeye utanır olduk. el birliğiyle mahvettiler güzelim vatanı

ES353
14-03-2016, 10:33
Oluk oluk istikrar akiyor ulkede. Cb de diyorki saldirilar azmimizi yildiramaz. Hala azimden bahsediyor. Bu hukumeti.basa getirenler artik.bi taraflarina kina yakabilir rahatca.

turbo&quattro
14-03-2016, 10:57
Gs li futbolcu Umut Bulut unda babasi dunku saldirida hayatini kaybetmis simdi son dakika gectiler.

Allah bu gunlere sebep olanlarin bin belasini versin. Bitsin artik, kimse aglamasin.

KÖROĞLU
14-03-2016, 11:01
Gs li futbolcu Umut Bulut unda babasi dunku saldirida hayatini kaybetmis simdi son dakika gectiler.

Allah bu gunlere sebep olanlarin bin belasini versin. Bitsin artik, kimse aglamasin.

Buna sebep olanlar eminim sen ben kadar rahatsız değiller. Adam o kadar rahat ki dünürünün hastane ziyaretinden sonra açıklama yapıyor.

Bunları görünce 3. köprü inşaatında yanlış yaptığı için intihar eden mühendis geliyor aklıma, bizde ise umursayan yok.

Toplum olarak bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayız. Canı yandı mı sesi çıkıyor büyük çoğunluğun.

Akıl sır ermez zamanlar geçiriyoruz, ölmez yaşarsak gelecek 10 seneyi çok merak ediyorum.

LnchCntrl
14-03-2016, 11:01

yakından tanıyorum, haber alıp ulaşamadım, umarım bi yanlışlık vardır.

turbo&quattro
14-03-2016, 11:02
yakından tanıyorum, haber alıp ulaşamadım, umarım bi yanlışlık vardır.

Gs aciklama yapmis, simdi ligtv yede dusmus haber.

LnchCntrl
14-03-2016, 11:04
offf çok üzüldüm, umut abinin abisi barış abi yi bilirim daha 1 ay kadar önce evlerinde ağırladılar, beraberdik..

allah mekanını cennet etsin, çok üzüldüm..

Nightfish
14-03-2016, 11:11
Ofiste bir arkadaşımın dayısı vefat etmiş dünkü saldırıda. Başka bir arkadaşımın kız arkadaşı Numune hastanesinde yoğun bakımda. Çevremde kime sorsam bi yakını ölmüş, nasıl 30 ölü var diyebiliyorlar anlamıyorum.

Eworen
14-03-2016, 11:14
Yok yani insan yazıcak şeyde bulamıyor
Biliyoruzki çok değil 1 hafta sonra herşey normale dönecek keklik gibi diğer saldırıyı bekliyecez
Bu ülkenin milyonları umursamayacak
Ne olduki öncekilerde istifa eden oldu mu yok ?
Niye olsun ki niye istifa etsinler ki etmeyince koltuklarından ranttan paradan güçten mi oluyorlar yooo sadece paralarına para katıyorlar
Bizde kurbanlık koyun gibi başka patlama olur mu nerde olur acaba diye düşünüp duralım
Eşimizi dostumuz akşam eve sağ salim döner mi diye bekliyelim..
Allah belanızı versin..

AliGizda
14-03-2016, 11:21
Allah tüm bunlara sebep olanların belasını versin. Güzelim ülkenin ağzına sıçtılar. Dün haberi ilk duyduğumda o kadar dua ettim ki ölü olmasın diye ama bir öncekinden daha kötüymüş durum. Söylenecek çok şey var ama herşeyin anlamını yitirdiği yerdeyiz.

Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin, yaralılara acil şifa versin Allah' ım. Başımız sağ olsun.

cRc Ramo
14-03-2016, 11:30
ekonomi saadeti için son seçimde akpye oy verenlerin bu patlamalarda vebali yokmu sorarım sizlere....

sen var diyorsan kesin vardır. neden açıklma yapmadın seçimden önce şu x kişiye verin ülkede bomba patlamayacak. hiç şehit vermeyeceğiz diye. kesin verirdim emin ol.

Anıl E.
14-03-2016, 11:34
sen var diyorsan kesin vardır. neden açıklma yapmadın seçimden önce şu x kişiye verin ülkede bomba patlamayacak. hiç şehit vermeyeceğiz diye. kesin verirdim emin ol.

Ülkeyi bitirdiniz hâlâ mi savunuyorsunuz ?
Yeter lan hâlâ aynı zihniyetteki adamlar var mı böyle muhabbet .
" Başka partiye versek bomba patlamaya cak miydi ? "
Hepsi bunun zihniyetinde sen niyé yoktun o durakta ? Sana niye denk gelmedi ya da ailenden birilerine ? O zaman mı sesini çıkaracaktın yeter diye .

Yıllar geçti hâlâ kötünün iyisi parti konumunda muhabbetler .

cRc Ramo
14-03-2016, 11:46
Ülkenin amina koydunuz lan hâlâ mi savunuyorsunuz ?
Yeter lan hâlâ aynı zihniyetteki adamlar var mı böyle muhabbet .
" Başka partiye versek bomba patlamaya cak miydi ? "
Hepsi bunun zihniyetinde sen niyé yoktun o durakta ? Sana niye denk gelmedi ya da ailenden birilerine ? O zaman mı sesini çıkaracaktın yeter diye .

Yıllar geçti hâlâ kötünün iyisi parti konumunda muhabbetler .

nerenle okuyosun nerenle ne anladın:soru:
???
kim ister terör olayı olsun, neyin peşindesin ?

Sert@ç
14-03-2016, 12:00
???

Kim ister sorusuna cevap
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/278159/davutoglu-ankara-saldirisi-sonrasi-oylarimiz-yukseliyor

uygar
14-03-2016, 12:02
Ülkenin Mutlu, Huzurlu olduğu zaman dilimi her ay en fazla 2 saat...

Berkan
14-03-2016, 12:04
Ofiste bir arkadaşımın dayısı vefat etmiş dünkü saldırıda. Başka bir arkadaşımın kız arkadaşı Numune hastanesinde yoğun bakımda. Çevremde kime sorsam bi yakını ölmüş, nasıl 30 ölü var diyebiliyorlar anlamıyorum.

3-5 sayfa önce Bülent abi'nin yazdığı gibi bir koca meydan herçeşit taşıtın duraklarının oldugu zamanında kırmızı ısıkta karsıdan karsıya gecmek icin bile enaz 20 30 kisinin beklediği yer için 30 40 bana acaip iyimser geliyor.

ErkanCanS
14-03-2016, 12:09
Baskentin gobeginde bomba patliyor onlarca kisi hayatini kaybediyor . Ulkenin cumhurbaskani dunurune gecmis olsuna gidiyor , anamuhalefet partisinin genel baskan yardimcisi Teror orgutunun kanalina cikiyor teror propagandasi yapiyor , MİLLİYETCİ hareket partisinden ses seda yok , ilk kinayanda terorun meclis temsilcisi Hdp. Bu isin a partisi b partisi var mi ? Butun partiler ayni ***. Dun terorle kolkola olan simdi milliyetci , dun milliyetci olan simdi taziyeci.

Anıl E.
???

Ben muhalif partilerin fanatikligini yapan biri değilim . Şu an ikisi de devleti yönetecek kapasiteye sahip değiller . Senin yazdığın çok açık ortada dalga geçer gibi " Seçimden önce x partisine oy verince terör olmayacani bilsem verirdim ." Bu ne alaka . Senin gibi düşünmeden düşünen o kadar insan var ki . Konu başka bir parti ya da liderlik değil .
Ülkede ki huzurun h harfi kalmadı . Ülkenin başkentinde 6 ay da 3.patlama oluyor . Kimse istifa etmiyor kimse kendini sorgulamiyor . Önceki yorumlara göz gezdirirsen yandaş gazetelerin bile ana sayfasını oluşturmuyor bu patlama . Daha ne olabilir ?

Devletin televizyon kanalında hâlâ saçma bir Program , diğer kanallarda medcezir kördüğüm vs.. Ardanin mutfağı ,Mürsel abla yine bir eve yemek programına gitmiş aksam ödül oyunu var zaten survivor da .
Bu kadar mı değersiz bu ülkenin insanı ? Beğenmediginiz fransa da terör olayı olunca adamlar yas ilan etti bir bütün oldular çünkü adamlar halkına değer veriyor .
Allaha emanet yaşanılan bir ülkede bugün onlar gitti yarın sen ya da ben . Belki ailemizden birileri ..
Susup sadece terörü lanetlemekle olacak bir is değil .

Runaway
http://i.hizliresim.com/PknB6b.jpg (http://hizliresim.com/PknB6b)

Sinan58
14-03-2016, 12:16
Ha ne olcak yine gidecekler köpek gibi oy verecekler.
Mesele bu işte abi.

Zorbey
14-03-2016, 12:29
Haberler çıkmaya başlamış bile Kandil dağı bombalandı diye.Başkentin göbeğinde bomba patlamasını beklemişler.Ben bunu anlamıyorum.Ankara Üniversitesi Cebeci kampusünde adamlar pkk lehinde slogan atıyorlar.İlle İçeri tıkmak için birilerinin canınımı yakmaları gerekiyor.Ne kadar fos bi millet olduk.

Cebeci kampüsüne girip a b slogan atam kim olursa vurup öldürecen. Gerek yok konuşturmaya. DTCF de okudum bende. Adamlar alelade o paçavrayı ortaya asıp halay çekerken rektörde özgür düşünce diyerek onlara çanak tuttu. Arkada ülkücü gençler bunu yediremedi saldırdılar. Olan o vatanseverlere oldu.Kandilde silahlı eğitim verip ..çocuğu yetiştirmek kendi gayeleri, Cebeci hukuk fakültesinde ise bu tiplerin kitap okuyup saldıranları var. Güzel ülkem Asın şu kansız şerefsiz insanları.

i-vtec07
14-03-2016, 12:29
Allah bin bir belasını versin bunların. Utanmadan çıkıp birde açıklama yapıyolar . Sadece şeref li insanlar istifa edermiş doğru.

ahmetgurlek
14-03-2016, 12:35
öncelikle hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza, akrabalarımıza, komşularımıza allah'tan rahmet diliyorum. yaralı insanlarımıza da acil şifalar diliyorum. bu saldırıyı düzenleyen, planlayan, katkı veren kim varsa allah belasını versin de tez zamanda kahrolsunlar diyorum.

ben doğma büyüme ankaralıyım. 37 yıllık hayatımda ilk defa acaba ecelimizle ölebilecek miyiz, çocuklarım da benim gibi başlarına bir şey gelmeden büyüyüp, evlenip çoluğa çocuğa karışabilecek mi diye endişe etmeye başladım. artık her akşam "bugün de ölmeden eve geldik" diye şükretmeye başlayacağız. 90 larda terör zirve yapmıştı ama böyle bir ortam olmamıştı benim hatırladığım. nasıl bu hale geldik? türkiye cumhuriyetinin başkentinde her ay mutat bomba patlatılıyor. vatan toprağı dediğimiz yerlerde aylarca sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor, bildiğin bir savaş yürütülüyor, onlarca güvenlik gücümüz şehit düşüyor. nereye varacak bütün bunlar bilemiyorum. hani ilçeler teröristten temizleniyor desem adamların kaçmadığının, bi yerde saklanmadığının, bi daha terör faaliyet olmayacağının garantisi yok. onu da geçtim kaç tane terör örgütü ile karşı karşıyayız, kimler terörist, nerde ne eylem yapıyorlar, şehirlerde hangi yapılar var, dağda kimler var belli değil. allah sonumuzu hayır etsin diyeceğim onu dahi diyemiyorum, zira işin sonunda hiç hayır göremiyorum. işin sonu gelecek mi onu bile bilemiyorum. allah'ım sen yardım et.

Sinan58
14-03-2016, 12:53
Cumhurbaşkanı"mı her ne mikimse doğudan oy alayım diye terörist ****** çocuklarına yüz veriyor.
Bugün üniversitelerde piçler çıkıp açık açık terör propagandası yapıyor, ak partili rektörler düşünce özgürlüğü diyor.
Mikeyim düşünce özgürlüğünüzü, ÜLKÜCÜLER ortaya çıkıncada Polis tutukluyor Vatanseverleri.
barışınızıda kardeşliğinizide mikeyim, kim ne derse desin doğudaki insanların %60-%70"i terörist ****** çocuğu.
Yani en azından benim gördüğüm öyle, üniversitelerde doğulu olupta doğulu olup ****** çocuğu terörist olmayanlar çok az.
Bakın 1 yılı aşkındır fransada yaşıyorum burada henüz doğulu olup terörist olmayan bikaç kişi gördüm, gerisi full terörist.
Şimdi gelip bana yok genelleme yapma vb şeyler söyleyenler olacaktır, bırakın bu iyi niyeti.
Hepsini gördük ülkecek, yüz vermeye gelmiyor bunlara. Acımayacaksın bunlara, devlette terör propagandası yapanın kafasını uçuracak bu kadar basit.

kickbuttowski
14-03-2016, 12:54

Herkesin haberi var bi tek istihbarat teşkilatınınhaberi yokm istikrar çok güzel sen de gelsene!

altugkocer
14-03-2016, 12:56
3-5 sayfa önce Bülent abi'nin yazdığı gibi bir koca meydan herçeşit taşıtın duraklarının oldugu zamanında kırmızı ısıkta karsıdan karsıya gecmek icin bile enaz 20 30 kisinin beklediği yer için 30 40 bana acaip iyimser geliyor.

Benim işe otobüsle geldiğim zaman eve gitmek için otobüs beklediğim durak orası. Eğer patlama hafta içi olsaydı ben de orada olacaktım muhtemelen ve tahminim en az 200 kişi hayatını kaybederdi. Hafta sonu için de 30-40 cidden çok iyimser rakam. Bilmeyenler için söyleyeyim patlamanın olduğu yer hem metro çıkışına çok yakın hem de toplamda 20-30 farklı güzergah otobüsünün (halk otobüsü ve belediye otobüsleri) yolcu almak için bekledikleri yer. Üstelik çoğunlukla taksilerin de bekleme yaptıkları yer. Üstelik çevik kuvvet toplanma yerinin de dibi.

Diyecek söz yok gerçekten. Hayatımız çok ucuz. Otobüs beklerken, otobüsle seyahat ederken, birisiyle buluşmayı beklerken, sevdiğine çiçek alırken ölebileceğin bir ülke olduk maalesef. Buna sebep olanlar ölmesinler, ölmekten beter olsunlar, diri diri yansınlar, mezarları olmasın inşallah.

İş yerim Kızılay'da, sabah işe giderken özellikle dikkat ettim; herkesin suratı asık, herkesin gözünde korku var artık belli. Herkesin canı sıkkın. Sanmıyorum ama inşallah bu son olur...

BurakOzdemir
14-03-2016, 13:02

ben ankaralıyım bide ben suçluyum dimi

Dayı
14-03-2016, 13:38
Önce belgesi veya bu açıklamanın ispatı var mı diye sorayım.

Sonrada konu ile ilgili Cumhuriyet Gazetesi'nin açıklaması :Bizim ne Güneydoğu’da ne herhangi başka bir yerde ve herhangi bir zamanda bahsedilen isimde bir muhabirimiz olmadı.

Dahası bırakın bombalısını, benzinli araç konulacak bir otoparkımız da yok.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/497747/_Bombaci_Cumhuriyet_muhabiri__yalanina_Cumhuriyet_ ten_aciklama.html

forwett
14-03-2016, 13:50
Baskentin gobeginde bomba patliyor onlarca kisi hayatini kaybediyor . Ulkenin cumhurbaskani dunurune gecmis olsuna gidiyor , anamuhalefet partisinin genel baskan yardimcisi Teror orgutunun kanalina cikiyor teror propagandasi yapiyor , MİLLİYETCİ hareket partisinden ses seda yok , ilk kinayanda terorun meclis temsilcisi Hdp. Bu isin a partisi b partisi var mi ? Butun partiler ayni ***. Dun terorle kolkola olan simdi milliyetci , dun milliyetci olan simdi taziyeci.

Çaresizlik bu işte başka bişey değil. Ülkeyi düze çıkaracak adam yok.

BarKing
14-03-2016, 13:51
Saka maka degil, En yakin arkadasimda amerikan vatandasligi var cifte vatandas, Kizla gostermelik evlilik yapip oturma izni alip Amerikaya yerlesesi geliyor insanin artik, Devlet bizzat yapmadiysa dahi, bu kadar guvenlik zafiyetine yol actigi icin sorumludur, Hos amerikada Trump manyagi secilirse pek farki olmaz uzun adamdan sonra turuncu adam zulmu cekeriz

Anıl E.
14-03-2016, 13:53
Saka maka degil, En yakin arkadasimda amerikan vatandasligi var cifte vatandas, Kizla gostermelik evlilik yapip oturma izni alip Amerikaya yerlesesi geliyor insanin artik, Devlet bizzat yapmadiysa dahi, bu kadar guvenlik zafiyetine yol actigi icin sorumludur, Hos amerikada Trump manyagi secilirse pek farki olmaz uzun adamdan sonra turuncu adam zulmu cekeriz

Valla mantıklı amerika şart değil bence farklı ve huzurlu bir ülkede olabilir .