PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmi tekrar yasaklandı.

Sayfa : 1 2 [3] 4

300E
04-11-2017, 13:13
Ankarada yine heryer çevirme, dikkatli olun.

kurtbil
04-11-2017, 14:23
Cumhuriyet Gazetesi - (Galeri) Cam filminin cezas1 belli oldu - 4/5 (http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_haber/859050/4/Cam_filminin_cezasi_belli_oldu.html)

"Uygulama kendinden film camlı araçlar için geçerli değil. Yani camlarında R43 olan araçlar ceza almayacak."

Benim camda 43R ile başlayan bir kod var. Bu durumda mevzudan yırtmış sayılır mıyız ?

300E
04-11-2017, 14:28
Cumhuriyet Gazetesi - (Galeri) Cam filminin cezas1 belli oldu - 4/5 (http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_haber/859050/4/Cam_filminin_cezasi_belli_oldu.html)

"Uygulama kendinden film camlı araçlar için geçerli değil. Yani camlarında R43 olan araçlar ceza almayacak."

Benim camda 43R ile başlayan bir kod var. Bu durumda mevzudan yırtmış sayılır mıyız ?

R43 - 43R vs cam standartıdır, bütün otomobil camlarında yazar, karartmalı camlarda yanında V yazar..

kurtbil
04-11-2017, 14:31
R43 - 43R vs cam standartıdır, bütün otomobil camlarında yazar, karartmalı camlarda yanında V yazar..

Editörün bilinçsizliği yüzünden yazıyı okuyunca bir anlık sevinmiştim.

Kadyr
04-11-2017, 14:36
Camlara güzelce v simgesi çizsek ne olur. Arka camlara

dahan
04-11-2017, 14:41
camfilmini iyce kazıyın sonra tinerle silin kendiniz ugraşırsanız yaparsınız

Aranel Ciryatan
04-11-2017, 14:44
camfilmini iyce kazıyın sonra tinerle silin kendiniz ugraşırsanız yaparsınız

70 derece Alkol ve camsil yeterli :D Birde fön makinası tabii ki. Dün kolaylıkla söktük.

Frid
04-11-2017, 15:18
Camlara güzelce v simgesi çizsek ne olur. Arka camlara

ahuahuahuauahu alemsin kadir :D

TayfunS
04-11-2017, 15:38
1 haftalık Llumarlar ım çöp oldu

onursumer
04-11-2017, 17:42
demin 2 tane genç trafik polisine denk geldimki boyle mantıklı trafik polislerinin hala olduğunu bilmek gerçekten güzel

aracımdaki filmler için bence sorun yok çoğu zaman bu tarz filmler güneş etkisini vs azalttığından çok yararlı ama yasaklandı yapıcak bişe yok muayeneden falan geçemezsin dedi okadar :) şuan onla sohbetten sonra birsure daha sokturmem :D

Sadık Özyer
04-11-2017, 17:51
Dostlar selam. Hazir gundem cam filmi sokmek iken esimin kanalinda video paylastik. Ama kendisinin gizli destege ihtiyaci var biraz :) ben motive etmeye calissamda hala simulasyon videolarina baslayamadi. Cekim yapmadan antrenman yapiyor sadece. Biraz begeni, izlenme ve abone konusunda "gizli" destek cok guzel olur :)

Cam Filmi Nasıl Sökülür? Biz Söktük Maalesef :( - YouTube (https://youtu.be/D1g_xlb3pLw)

koca gibi koca . haha takip edip beğendim abi

kurtbil
04-11-2017, 17:57
demin 2 tane genç trafik polisine denk geldimki boyle mantıklı trafik polislerinin hala olduğunu bilmek gerçekten güzel

aracımdaki filmler için bence sorun yok çoğu zaman bu tarz filmler güneş etkisini vs azalttığından çok yararlı ama yasaklandı yapıcak bişe yok muayeneden falan geçemezsin dedi okadar :) şuan onla sohbetten sonra birsure daha sokturmem :D

Bağnazına denk gelmezsek yola devam o zaman :)

MURAT_HLX
04-11-2017, 18:09
ben bugün cam filmlerini söktüm,takmasıda dert sökmeside dert neyse , bagaj kapağındaki cam rezistanslı diye bıraktım
ön camlarda yuvarlak içerisinde e6 yanında 43r yazıyor ön camlarda
arka kapılarda ve arka cam ise,
yuvarlak içinde e6'nın yukarısında ''V'' harfi var,şimdi benim camlarım karartılmışmı oluyor fabrika çıkışlı.dediğim gibi arka camıda bıraktım v harfini görünce filmi acaba sıkıntı olurmu ?

8.000rpm
04-11-2017, 18:31
Arka cam ve arka yan camlara sıkıntı yapıyorlar mı trafikte de muayenede de?

Frid
04-11-2017, 18:40
orijinal renkli cam olsa dahi üzerine sonradan yapılmış film çok net anlaşılabiliyor.

kelebek cam da olsa arka rezistanslı camda olsa, ayrım yok hepsinin sökülmesi gerekiyor.

EgemeN.
04-11-2017, 19:25
Şöyle söyleyeyim,

Dün muayeneden önce aracımın açık renkli cam filmlerini bir abimize söktürdüm. Abi aceleyle bir kelebek camının filmini sökmeyi unutmuş. Aldığım tepki:

"Bir kelebek camında film var. Renk açık belli olmuyordu ama cam markasının harflerinin etrafında minik kabarıklık olmuş ordan anladım."

Ağır kusurdan geçmedi araç. Söküp tekrar soktuk muayeneye. Yani kısacası açık renk, koyu renk ayrımı yok direk ağır kusur.

Cihan9
04-11-2017, 19:25
Ön cam hariç komple film var zindan spec. Araç siyah megane2 hiç sçkesim yok babam her gün sök diyor çok araç kulanmadığımız için şu an ellemedim vizeye bir sene var daha. Sen kullan gelirse yersen ceza ben öderim dedim ama hiç rahat değilim geçen cumartesiden beri brandanın altında yatıyor binesim bile gelmedi bu hafta hiç :mad: :mad:

Revolution
04-11-2017, 21:28
Bu yasalarin da annesine ben soveyim.

Aranel Ciryatan
04-11-2017, 22:27
koca gibi koca . haha takip edip beğendim abi

eyvallah dostum :D

cemisiblen
04-11-2017, 22:28
Nedir bu film muhabbetinden çektiğimiz, para gelsin diye yapmadıkları kalmadı.

Sadık Özyer
04-11-2017, 23:49
Cam filmi serbestken balıklama atlayanlar yasakkende şıp diye sökecekler. Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin.
Kaldırmaları doğru mu yanlış mı bilemem ama , izin verince devletten iyisi yok , yasaklanınca paracı devlet. Sana zorla mı taktırdılar şart mı koştular amk.

oğuz
05-11-2017, 00:39
sadık talihsiz bir açıklama olmuş.bu daha çok kumpas kurmak oluyor

filmlerim açık olmasıan rağmen kimseyle muhattap olmamak için 1 saate söktük.yapışkanda bırakmadı hiçbişey sıkmadan da direk geldi.arka camıda rezistans gibi yatay şekilde çekerek çıkardım bi sıkıntı olmadı.appleride söktüm bi varexe kıyamıyorum onda da oem kafaya döneceğim eğilip bakarsada yapcak bişey yok artık

Sadık Özyer
05-11-2017, 01:04
sadık talihsiz bir açıklama olmuş.bu daha çok kumpas kurmak oluyor

filmlerim açık olmasıan rağmen kimseyle muhattap olmamak için 1 saate söktük.yapışkanda bırakmadı hiçbişey sıkmadan da direk geldi.arka camıda rezistans gibi yatay şekilde çekerek çıkardım bi sıkıntı olmadı.appleride söktüm bi varexe kıyamıyorum onda da oem kafaya döneceğim eğilip bakarsada yapcak bişey yok artık

Yasaklandı film , tıpkı bir zaman malbora nın yasak olması gibi. Takılmayın böyle şeylere uyun kurallara , *** mu var cama film taktırıyorsunuz , *** gibi oluyor. Açığı kapalısı mı var bunun , devlet bir kural koymuş ona uyacak herkes.. Amk herkes birşeye baş kaldırsa bu ülkede yönetim dikiş tutar mı ?

oğuz
05-11-2017, 01:09
havalar soğuyor kömür lazım mı diyorsun

300E
05-11-2017, 01:58
Yasaklandı film , tıpkı bir zaman malbora nın yasak olması gibi. Takılmayın böyle şeylere uyun kurallara , *** mu var cama film taktırıyorsunuz , *** gibi oluyor. Açığı kapalısı mı var bunun , devlet bir kural koymuş ona uyacak herkes.. Amk herkes birşeye baş kaldırsa bu ülkede yönetim dikiş tutar mı ?

Yasaklar yasak olduğu için olsa eyvallah, yasaklar nakit için konulunca eyvallah diyemiyoruz kusura bakma, böyle rahat yazabiliyorsan ya araban yok, yada arabanda cam filmi yok. Eğer amaç bağcıyı dövmeyip, üzüm yemek ise ilk olarak ruhsatsız silah alım satımı ile başlayabilirler, çocuk tecavüzcüleri, tecavüzcüler, hırsızlar veya katiller ile başlayabilirler, ama eğer amaç bağcıyı dövmek olduğu için, senin aracının cam filmine takarlar, umarım anlatabilmişimdir.

Sadık Özyer
05-11-2017, 04:45
Yasaklar yasak olduğu için olsa eyvallah, yasaklar nakit için konulunca eyvallah diyemiyoruz kusura bakma, böyle rahat yazabiliyorsan ya araban yok, yada arabanda cam filmi yok. Eğer amaç bağcıyı dövmeyip, üzüm yemek ise ilk olarak ruhsatsız silah alım satımı ile başlayabilirler, çocuk tecavüzcüleri, tecavüzcüler, hırsızlar veya katiller ile başlayabilirler, ama eğer amaç bağcıyı dövmek olduğu için, senin aracının cam filmine takarlar, umarım anlatabilmişimdir.

arabamda cam filmi yok cunku yasak , karsidan karsiya gecerken yesil tusuna basarim ben . kurallara uyarim , uymazsamda cezama boyun egerim dansoz kari gibi kivirtmak serbestken yapip yasak olunca aglamak bir delikanliya yakisir mi video cekiyorlar birde utanmadan 35 40 yasinda adamlar colugu var cocugu var arabamin cam filmi diyor. tiplere bakin hepsi ofsayt ilk polis cevirmesinde gbt si yapilmak istenecek icindeki pislik yuzune vurmus. utaniyorum.izledikce boyle barzolarla ayni hobiye mi sahibim.diye keske golf tennis falan takilma imkanim.olsaymis. valla kendinize gore yorumlayin istediginiz kadar , var.olan sudur cam filmi su an yasak serbestken yaptiysaniz para kazandiysaniz simdide ikiletmeden sokuceksiniz. bende arabamin egzoz ucu oldugu icin ceza yedim rc egzoz ucu vardi ama arabam hdi idi . bu vicdan meselesi karakter meselesi polise abii yaa bu orjinal parca diyip yalan atmak karaktersizliktir.. gittim sokturdum. tertemiz. sonraki arabalarimida stok bindim misler gibi polisten niye kacmak zorunda kalasiniz ki ? akil vermis yaradan.

mert_can 41
05-11-2017, 05:08
Cam filminin delikanlılıkla ne alakası var. Ben zaten araba alırken kullanırken tonla vergi ödüyorum araç fiyatlarına bir bakın bir araba alırken bir arabada devlete alıyorum. Cam filmi çektiğim zaman teröristmiş olmuş oluyorum. 2009 dan beri cam filimli araba kullanırız. Ben ticari taksi veya ticari araç olarak kullanmıyorum şahsi kullanıyorum kim karışabilir benim aracımın içine. Şimdi bir yasa çıksa evde perde asmayın ne olduğunuz anlaşılmıyor deseler perdemi asmıcaksın. Trafikte o kadar barzo varken cam filminden vaz geçmem ışıkta durursun dik dik içine bakarlar kız arkadaşınla oturursun dik dik bakarlar. Aracı bayan kullansa sıkıştırırlar önce bu zihniyeti kaldırsınlar piyasadan ben filmi sökerim zaten. Herşeyi geçtim cam filminin yasaklanma sebebi içini göremiyoruz teröristmi bilmiyoruz deniyor. Cam filmini yasakladın diye teröristimi tamıcan anındamı yazıyor bu adamın yediği haltlar terörmi biticek. Körü körüne savunmayın allahınızı seviyorsanız.

Emrecan-R
05-11-2017, 07:26
Sadık bey (abi demek istemiyorum yorumları okuduktan sonra ) *** mu var demişinde senin hiç kız arkadaşın ,ablan,kardeşin istanbul trafiğinde sıkıştırıldımı? Yazmak için yazmışsın.Herkes şekil için takmıyor.

rain man
05-11-2017, 09:16
Ya kaale almayın şunu. Gördüğüm andan itibaren böyle yorum yaparak prim kasmaya çalışıyor başka bi derdi yok. Cevap vermeye kasmayın. Yüzüne baksam polise şikayet edeceğim adam, insanları polis görse gbt bakar diyerek yadırgamış :) Hayat ne tuhaf ya.

Anıl E.
05-11-2017, 09:17
Şu forumda shkodra 1 , sadık 2

Gerçek hayatta da çok boş insan olduklarına inanıyorum.

fthdrn
05-11-2017, 09:31
Bu ülkede yönetim mi var aq.
Sadığı ciddiye almayın sizinle makara yapıyor. Gerçek düşünceleri çok farklı biri. 206 nın kaputuna intercooler takan bir arkadaşımız kendisi

Yigit-Y
05-11-2017, 09:58
Benim eşim yeni doğum yaptı

Araba ile bir yere giderken içerisinin kabak gibi gözükmesini istemiyorum

Amk evlatları çevirme yaptığında durup eksiksiz evrak vermemiz yeterli değilmi

La anlamıyorum adam zaten pkk lı olsa çevirmede durmaz patlatır tarar

Amaç belli para lazım

Bunları başımıza bela edenler gün yüzü görmesin

Valla ağzına ettiler ülkenin

Yasağını mikimmm yaa

App plakanın tenekeleri ile film fabrikaların bacaları girsin bunlara ya

Valla yeter ya

Para için ibinelikte dünya rekoru kırıyorlar hergün

2jz
05-11-2017, 10:17
Evin önünde yine çevirme var. Bugün kıyım yapıyor emniyet :)

DOHC
05-11-2017, 10:22
Cam filmi serbestken balıklama atlayanlar yasakkende şıp diye sökecekler. Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin.
Kaldırmaları doğru mu yanlış mı bilemem ama , izin verince devletten iyisi yok , yasaklanınca paracı devlet. Sana zorla mı taktırdılar şart mı koştular amk.

Muhtemelen bu cevabı okuyamayacak veya en azından cevap veremeyeceksin ama yazayım. Bildiğim kadarı ile cam filmi geçen sene "2017 ekim'de/kasım'da yasal olacak" diye bir kanun çıktı ve herkes buna güvenip yaptırdı. Ama kanun çıkmadan iptal edildi.
Burada hatalı olan kim sence? Devletine güvenen vatandaş mı, yoksa vatandaşını öyle veya böyle kandırmış olan devlet mi?
Filmi serbest kılarsın ama sınır koyarsın. Zindan spec külliyen yasak olur, ceza yazarsın ama 1-2 numaranın ne zararı var?

onursumer
05-11-2017, 10:44
Muhtemelen bu cevabı okuyamayacak veya en azından cevap veremeyeceksin ama yazayım. Bildiğim kadarı ile cam filmi geçen sene "2017 ekim'de/kasım'da yasal olacak" diye bir kanun çıktı ve herkes buna güvenip yaptırdı. Ama kanun çıkmadan iptal edildi.
Burada hatalı olan kim sence? Devletine güvenen vatandaş mı, yoksa vatandaşını öyle veya böyle kandırmış olan devlet mi?
Filmi serbest kılarsın ama sınır koyarsın. Zindan spec külliyen yasak olur, ceza yazarsın ama 1-2 numaranın ne zararı var?

birçok poliste aynı duşuncede aslında , dün paylaştım işte 2 tane genç trafik polisi ile karşılaştım aynısını diyorlar ince film güneş için ,eşin vs için lazım aslında ama bizlik bişey yok diyor adamlar, o yazmıyor başkası yazar ceza

wiesmann
05-11-2017, 11:11
Dun ivedikte muayenedeydim cam filmini hic affetmiyorlar dun hatta bir caddy yi baya incelediler cok ince bir film yuzunden agir kusur yazdilar. Muayeneye gidecek varsa ivedik icin bunlara dikkat etsinler.
Benide app den biraktilar ama tamamen benim umursamazligimdan..

Purmol35
05-11-2017, 11:35
arabamda cam filmi yok cunku yasak , karsidan karsiya gecerken yesil tusuna basarim ben . kurallara uyarim , uymazsamda cezama boyun egerim dansoz kari gibi kivirtmak serbestken yapip yasak olunca aglamak bir delikanliya yakisir mi video cekiyorlar birde utanmadan 35 40 yasinda adamlar colugu var cocugu var arabamin cam filmi diyor. tiplere bakin hepsi ofsayt ilk polis cevirmesinde gbt si yapilmak istenecek icindeki pislik yuzune vurmus. utaniyorum.izledikce boyle barzolarla ayni hobiye mi sahibim.diye keske golf tennis falan takilma imkanim.olsaymis. valla kendinize gore yorumlayin istediginiz kadar , var.olan sudur cam filmi su an yasak serbestken yaptiysaniz para kazandiysaniz simdide ikiletmeden sokuceksiniz. bende arabamin egzoz ucu oldugu icin ceza yedim rc egzoz ucu vardi ama arabam hdi idi . bu vicdan meselesi karakter meselesi polise abii yaa bu orjinal parca diyip yalan atmak karaktersizliktir.. gittim sokturdum. tertemiz. sonraki arabalarimida stok bindim misler gibi polisten niye kacmak zorunda kalasiniz ki ? akil vermis yaradan.

Ban yesen de illaki girip okursun yazılanları. Aynen kardeşim haklısın barzolar la aynı hobi ye sahip olduğun için utanıyorsundur. Sen bu forum a çok şey kattın büyük adamsın ne dersen haklısın . http://i.hizliresim.com/oZd8B9.jpg

Ama malesef biz seninle aynı hobi ye sahibiz diye utanmıyoruz , senin gibilerden çok var diyip kötü ye değil de iyi olan a bakıyoruz .

xILuciferIx
05-11-2017, 11:35
Bu ülkede yönetim mi var aq.
Sadığı ciddiye almayın sizinle makara yapıyor. Gerçek düşünceleri çok farklı biri. 206 nın kaputuna intercooler takan bir arkadaşımız kendisi

Arkadaşın beynine de bi cooler lazım

fthdrn
05-11-2017, 11:39
Arkadaşın beynine de bi cooler lazım

hahahahaha :D

300E
05-11-2017, 11:50

IQ -31

10krktr.

kurtbil
05-11-2017, 12:24
Çok ciddiye almayın, muthemel can sıkıntısından trolledi konuyu :) Muayene sorunu olmayan risk alsın dolaşsın aynı şekilde, seçim falan yaklaşınca yine çıkıp serbest falan derler. Daha güzel kazanç kapısı çıkana kadar en iyisi bu. Dün camdan bakıyorum ne kadar araba varsa koyusundan açık rengine cam filmi var. Daha güzel uygulama mı olur devletin kasası için.

DOHC
05-11-2017, 12:32
100 TL'ye taktırmıştım, az önce 100 TL'ye söktürdüm kafam rahat etsin diye.
200 ceza verip söktüreceğime, 100 peşin verdim söktürdüm....
Akvaryum gibi oldu araba.......

DOHC
05-11-2017, 14:58
Çok ciddiye almayın, muthemel can sıkıntısından trolledi konuyu :) Muayene sorunu olmayan risk alsın dolaşsın aynı şekilde, seçim falan yaklaşınca yine çıkıp serbest falan derler. Daha güzel kazanç kapısı çıkana kadar en iyisi bu. Dün camdan bakıyorum ne kadar araba varsa koyusundan açık rengine cam filmi var. Daha güzel uygulama mı olur devletin kasası için.

İnsanların, site üyelerinin bu kadar muzdarip, sıkıntılı olduğu konuyu mu trollemesi gerekiyormuş? Terbiyesizliğin dik alası..........

kurtbil
05-11-2017, 15:09
Beşiktaş'ta 'cam filmi' eylemi: Modifiye suc değil yaş** tarzı (https://www.birgun.net/haber-detay/besiktas-ta-cam-filmi-eylemi-modifiye-suc-degil-yasam-tarzi-188547.html)

Mevzuyu 15 temmuz ile bir şekilde bağlama başarısını sağlayan kıymetli modifçi arkadaşlarımız.

HondatugraL
05-11-2017, 15:11

Abi adam barzolarla aynı hobiye sahip olduğu için utanmış dostum biz saçma salak cooler takmadık ki biz arabamıza kendimize de güldürmedik çok şükür o yüzden sen golfte oynasan tenis de oynasan kafa yapın barzo olduktan sonra golf topuna tekme atarsın merak etme senden beklerim yani golf sahasında piknik yapan recep ivedikten bir farkın olmaz o saha içinde. Kusura bakma ama ben bugün yaşadığım vergi verdiğim devletimin lafına güvenemeyeceksem kime güveneceğim bu ülke sınırları içinde ?? Ben beynime giden oksijen yollarını kapatıp senin gibi boş gezemem Allah akıl vermiş diyorsun ya bununla övünme o Allah'ın marifeti senin marifetin bunu kullanmak olsun devletin sana pusu kurar gibi yasak koyuyor tongaya getiriyor sende kuzu kuzu " aa yasakmış sökeyim " diyorsun yarın gene serbest derse ne olacak bir daha mı yaptıracaksın ? Yoksa yalancı çoban misal "ulan acaba gene yasak gelir mi 300-400 verip yaptırıcaz sökmeyelim gene " mi diyeceksin ? Sen meseleyi o kafa yapınla anlayamayacağın için güzel bir tatil vermişler ki inşallah sonsuz bir tatildir tadını çıkart..

Not : Şu zevk için bindiğin 206 yı kenara bırakta zengin dedenin m6 sında film varsa onuda söktür ceza yemeyin ;)

dahan
05-11-2017, 15:43
sadık banlandıktan sonra gitmiş facede tayyonun sarayını begenmiş

İbrahim33
05-11-2017, 16:29
Fimleri söktürmek için para vermeyin , asılın sökün kalan kalıntıları pamuğa tiner döküp silin.

jRMix
05-11-2017, 17:47
Sanırım Sadık KPSS'ye girecek :D Hazırlıklara başlamış...

oKsEAt
05-11-2017, 18:20
Önceki akşam bende söktüm. Filmi söktükten sonra yapışkanı için kesin çözüm alkol, tertemiz yapıyor.

Eray
05-11-2017, 18:24
Söktüm bugün bende. Dün beylikdüzünden E-5 e bağlanırken çevirme vardı bir tanesi dur dedi tam sağa çekerken arkadan öbürü devam et dedi sebebi anlamadığım şekilde. Şansımı zorlamayım dedim söktüm. Akvaryum gibi oldu araba lanet olsun

kado
05-11-2017, 20:04
"Cam filmlerinin sokulmesi FETO tezgahı mı?" (http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/cam-filmlerinin-sokulmesi-feto-tezgahi-mi-176537h.htm)

Kafalar pırıl pırıl, çamaşır suyuyla yıkanıyorlar galiba.

MK8800
05-11-2017, 20:20
Kimse yanlış anlamasın Sadık boş konuşmuş ama kendi problemleri vardır beni ilgilendirmez savunmam yani :D haklı olsa okey .

Bu forumda ve halkın genelinde Sadık'tan daha tehlikeli olanlar , orada burada ,forumda ,çarşıda ,pazarda başka konuşup sandıkta Akp'ye oy atan imkan bulsa yandaş olup kendini bozduracak adamlardır onlara dikkat etmek lazım :D

Yiğit G.
05-11-2017, 21:50
cam filmlerinin sökülmesi fetö tezgahıdır

Tüketiciler Birliği Başkanı*Mahmut Şahin*konuyla ilgili üç noktaya dikkat çekti. En başta “Bu bir FETÖ” tezgâhı mı sorusunun insanın aklına geldiğini belirten Şahin, diğer önemli şüphenin ise AKP'li gibi görünmesine rağmen hükümeti yıpratmak için çalışanların milletin tepkisini devlete yönlendirme çabası noktasında yoğunlaştığını ileri sürdü.Şahin, “Bu insanların kitlesel olarak tepkisini çeken bir uygulamadır. Maalesef AK Parti’nin içerisinde bulunup ama ona düşman, AK Parti’yi yıpratmak isteyen kişiler, fikirler ve kadrolar tarafından yapılıyor. Bu sadece cam film için geçerli değil; Karayollarında da böyle. Yani iki kilometrelik bir yolun, 11 aydır yapılmamasının insanların kuyrukta beklemesini nasıl izah edebiliriz. Bunları yapanlar kesinlikle AK Parti’nin tepki toplamasını isteyenler. Suret-i haktan görünüp, partiye zarar vermek isteyenler var. Bu tür uygulamaların faturası siyaset kurumuna yani AK Parti’ye çıkar” dedi.Kaynak: "Cam filmlerinin sökülmesi FETÖ tezgahı mı?"

kurtbil
05-11-2017, 21:53
He canım heee aynen öyle :)

mert_can 41
05-11-2017, 21:55
cam filmlerinin sökülmesi fetö tezgahıdır

Tüketiciler Birliği Başkanı*Mahmut Şahin*konuyla ilgili üç noktaya dikkat çekti. En başta “Bu bir FETÖ” tezgâhı mı sorusunun insanın aklına geldiğini belirten Şahin, diğer önemli şüphenin ise AKP'li gibi görünmesine rağmen hükümeti yıpratmak için çalışanların milletin tepkisini devlete yönlendirme çabası noktasında yoğunlaştığını ileri sürdü.Şahin, “Bu insanların kitlesel olarak tepkisini çeken bir uygulamadır. Maalesef AK Parti’nin içerisinde bulunup ama ona düşman, AK Parti’yi yıpratmak isteyen kişiler, fikirler ve kadrolar tarafından yapılıyor. Bu sadece cam film için geçerli değil; Karayollarında da böyle. Yani iki kilometrelik bir yolun, 11 aydır yapılmamasının insanların kuyrukta beklemesini nasıl izah edebiliriz. Bunları yapanlar kesinlikle AK Parti’nin tepki toplamasını isteyenler. Suret-i haktan görünüp, partiye zarar vermek isteyenler var. Bu tür uygulamaların faturası siyaset kurumuna yani AK Parti’ye çıkar” dedi.Kaynak: "Cam filmlerinin sökülmesi FETÖ tezgahı mı?"

Bu konu hakkında bize en net bilgiyi sadık arkadaşımız verirdi şimdi. Yarın yasak fetodan dolayı kalktı derlerse açıklama yapar umarım ahuahshshsgw Kafalar süper yaa :D Muayne yüzünden Sökücektim filmi beklemeye başladım

Evrenoz
06-11-2017, 06:57
Bu konu hakkında bize en net bilgiyi sadık arkadaşımız verirdi şimdi. Yarın yasak fetodan dolayı kalktı derlerse açıklama yapar umarım ahuahshshsgw Kafalar süper yaa :D Muayne yüzünden Sökücektim filmi beklemeye başladım

"Cam filmlerinin sokulmesi FETO tezgahı mı?" (http://www.yenicaggazetesi.com.tr/cam-filmlerinin-sokulmesi-feto-tezgahi-mi-176537h.htm)

"FETÖ TEZGAHI MI?"

Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin konuyla ilgili üç noktaya dikkat çekti. En başta “Bu bir FETÖ” tezgâhı mı sorusunun insanın aklına geldiğini belirten Şahin, diğer önemli şüphenin ise AKP'li gibi görünmesine rağmen hükümeti yıpratmak için çalışanların milletin tepkisini devlete yönlendirme çabası noktasında yoğunlaştığını ileri sürdü.

Şahin, “Bu insanların kitlesel olarak tepkisini çeken bir uygulamadır. Maalesef AK Parti’nin içerisinde bulunup ama ona düşman, AK Parti’yi yıpratmak isteyen kişiler, fikirler ve kadrolar tarafından yapılıyor. Bu sadece cam film için geçerli değil; Karayollarında da böyle. Yani iki kilometrelik bir yolun, 11 aydır yapılmamasının insanların kuyrukta beklemesini nasıl izah edebiliriz. Bunları yapanlar kesinlikle AK Parti’nin tepki toplamasını isteyenler. Suret-i haktan görünüp, partiye zarar vermek isteyenler var. Bu tür uygulamaların faturası siyaset kurumuna yani AK Parti’ye çıkar” dedi.

edit: yukarda verilmiş 2 kere, okumadan atlamışım :)

JANJ@N
06-11-2017, 08:12
valla ben dün kendim wd-40 ile söktüm attım, yaza dogru nabza göre tekrar degerlendiririz :)

denizhandinc
06-11-2017, 08:22
avrasya tüneli girisindeki uygulamada film nedeniyle arac ceviriyolar mı?

78nakres
06-11-2017, 09:44
valla ben dün kendim wd-40 ile söktüm attım, yaza dogru nabza göre tekrar degerlendiririz :)

başkan kolay oluyormu ? söktürmem veya sökmem gerek muayene geldi:)

Aranel Ciryatan
06-11-2017, 10:18

Eşimle çok kolay söktük wd-40 a gerek yok. 70 derece alkol ve fon makinasi yeterli.

Cam Filmi Nasıl Sökülür? Biz Söktük Maalesef :( - YouTube (https://youtu.be/D1g_xlb3pLw)

Eray
06-11-2017, 10:26
Yaptırdığım film kaliteli çıktı heralde ne fön ne başka bişey kullanmadan çok kolay söktüm bende arka camda bile korkarak giriştim ama rezistansa en ufak bi zarar vermeden çıktı. Ama amerikan olmayan cam filmleri bayağı zor çıkıyormuş. Bir arkadaşım tinerle giriştim en son filan diyordu

DEJ
06-11-2017, 10:34
Arabasına sonradan xenon takıp milleti kör ederler, yetmezmiş gibi sislerede aynısını yapar far sis gezerler modifiye yaşam tarzıdır karışmayın diye meydanlara çıkarlar

Patlamış egzoz gibi warex, düz boru yapar gece yarısı milleti rahatsız ederler modifiye yaşam tarzıdır karışmayın derler

Bu mu sizin yaşam tarzınız?

JANJ@N
06-11-2017, 10:37

kolay söktüm diyebilirim, filmi asıldıkca film ile cam arasına ara ara hafif hafif sıktım, kolaylaştırıyor, ama kelebeklerdeki filmler sanırım çok önceden cekilmiş, parça parça spatula gibi dik kafalı falçata ile kazıyarak çıkarabilrdim

ECD
06-11-2017, 10:40
Mizahi bir dille konuyu ele almış:)

Gmg garage / mutlaka izle camfilmine yasak ona yasak buna yasak / modifiye suc değildir/en net cevap - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=vNaBTPGS0NA)

Quantum
06-11-2017, 10:42
Arka kapı ve arka cama da mıkırdanıyor mu polisler

Quantum
06-11-2017, 10:43

1 hafta önce çevirmiyorlardı.

DEJ
06-11-2017, 10:45
Nasıl bi fetoysa hala elini eteğini çekemedi devletten...

Dragger
06-11-2017, 10:59
Sökmeyin boşuna, muayene konusunda geri vites yapacaklar az sabredin.

Oğuzhan Ç.
06-11-2017, 11:27

Beni 2-3 ay önce daha bu muhabbetler yokken çevirmişlerdi avrasyanın girişinde ön cam dahil komple film vardı yanımda annem var diye yalvar yakar bıraktı ama söz ver ön camı söküceksin diyerek:)

Oğuzhan Ç.
06-11-2017, 11:28

Ağzından bal damlıyor Yavuz abi hadi inşallah sökücektim ama inat yaptım sökmicem bekliyorum ben abi..

.::EmrE::.
06-11-2017, 11:33

Kesin bilgi ise yayiyorum ��

Mr.Bilal
06-11-2017, 11:52
Madem FETÖ tezgahı deniliyor. bu yasanın altına kimin imzaları varsa onlar FETÖ kapsamında tutuklansın !!!!

onursumer
06-11-2017, 11:55
Ağzından bal damlıyor Yavuz abi hadi inşallah sökücektim ama inat yaptım sökmicem bekliyorum ben abi..

valla bende birkaç trafik polisi ile konuştuktan sonra sökmekten vazgeçtim birsure beklicem herşey netleşin itirazlar vs sonuçlansın ona gore hareket ederim artık

kurtbil
06-11-2017, 12:02
Cepler güzel oranda dolana kadar sıkı tutarlar. Sonrasında nefes aldırırlar.

arda35
06-11-2017, 12:26
Eşimle çok kolay söktük wd-40 a gerek yok. 70 derece alkol ve fon makinasi yeterli.

Az evvel bi yandan sizin videoyu izlerim, bi yandan da sökerim diye indim aşağı. Fönü çalıştırdım, videoyu açtım. Sonra baktım böyle çok vakit alacak. Vurdum fönü söktüm 4 camı da :)
Benim fön sanayi tipi olunca fazla ısı veriyor olsa gerek. Totalde 15-20 dakikada halloldu.

Yalnız arka cama cesaret edemedim. Onu nasıl yapacağız?

mechanic
06-11-2017, 12:39
Az evvel bi yandan sizin videoyu izlerim, bi yandan da sökerim diye indim aşağı. Fönü çalıştırdım, videoyu açtım. Sonra baktım böyle çok vakit alacak. Vurdum fönü söktüm 4 camı da :)
Benim fön sanayi tipi olunca fazla ısı veriyor olsa gerek. Totalde 15-20 dakikada halloldu.

guzel, simdi soktun. yarin vazgectik su ayarda olur bu ayarda olmaz vs derlerse seninki de ona uygunsa zararini kim karsilayacak?

B-Devi
06-11-2017, 12:47
guzel, simdi soktun. yarin vazgectik su ayarda olur bu ayarda olmaz vs derlerse seninki de ona uygunsa zararini kim karsilayacak?

Ayarı tutsa bile yandaş firmada yapılmadığı için geçersiz sayılacak.

arda35
06-11-2017, 12:48
Abi benim filmle işim yok. Aldığım araçta belli belirsiz film vardı. Çevirmede kimseyle muhatap olmamak için söktüm.

Yarın serbest bırakırlarsa bi daha çektirmem herhalde. Zarar olayı için de yapacak bi şey yok şimdilik. Sandıkta tepkimizi daha güçlü göstereceğiz günü geldiğinde. Bakkal yönetir gibi ülke yönetmemeleri gerektiğini anlayacaklar.

arda35
06-11-2017, 12:50
Eğitim sisteminin her yıl değiştiği bir ülkede cam filmi, plaka vb. yasaklar inanın ki devede kulak kalır.

fthdrn
06-11-2017, 13:21
An itibari ile bulgurlu Çevre yolu yan yolda yunuslar cam filmi kontrol yapıyor

Kadyr
06-11-2017, 13:24
Ön cam dışında bir standart gelsede bizde rahat etsek güneşte çok faydası oluyor. Aralık başı muayene var son haftaya kadar bekleyeceğim

Dragger
06-11-2017, 13:29

Valla kardeşim cam filmi hep yasaktı, hiçbir zaman serbest olduğuna inanmadım. Ama yine de 10 yıldır filmsiz arabam yok.

Muayene sıkıntısı yoksa aynen devam :)

Kesin bilgi ise yayiyorum ��

Aman sakın :D

Oğuzhan Ç.
06-11-2017, 13:59
[QUOTE=Dragger;8404891]Valla kardeşim cam filmi hep yasaktı, hiçbir zaman serbest olduğuna inanmadım. Ama yine de 10 yıldır filmsiz arabam yok.

Muayene sıkıntısı yoksa aynen devam :)

Bilmez miyim abi Puntodan beri :) 2018 Ağustosa kadar var abi muayne zaten haftasonları biniyorum aynen devam dedigin gibi abi :)

Diyadin
06-11-2017, 14:37
Isıtarak söken arkadaşlar ön camları ısıtırken fazla abartmayın üretim tekniği farklı olduğundan (lamine cam) çatlama riski var.

Yan camlar temper olduğundan ısı o kadar önemli değil

B-Devi
06-11-2017, 14:46
İstanbul-Bursa otoyolunu kullanacaklar arkadaşlar, aman diyim benzinliklere ve dinlenme alanlarına girmeyin. Tesis çıkışlarında ekipler kontrol yapıyor. Filmli araçlara ceza yazıyorlar. Dün Bursa'dan döndüm, hemen hemen hepsinde uygulama vardı.

By_Carizma
06-11-2017, 14:54

Dün gece 1 suları 8-9 araç çevrilmişti hepsi cam filmliydi, ceza yazıldı mı bilmiyorum belkide rutin kontroldür.

mert_can 41
06-11-2017, 14:58
İzmitte akşam konturol yok sabahta yenişehir tarafımda pusu kurabiliyorlar dikkat edin. Az önce benim filimleri görünce yavaşlayıp durdu ilerde allahtan arayı açmıştım bir önceki sapaktan gittim. Muayneyede 4 ay kaldı zaten ben en iyisi söktürim.

onursumer
06-11-2017, 15:04

filmlerin kaliteli ise ısıtınca direk çıkıyor once rezistansı çalıştır biraz ısınsın sonrasında fonle yavaştan çekersen bişey olmuyor

özgür67
06-11-2017, 19:25
Cumartesi gecesi İzmit’te Hacıoğlunun önünde çevirmeye girdim.Ön cam dahil en koyu tonda film var aracımda.Buraya kadarmış dedim ve açtım camı.Evrakları istedi memur bey gbt yaptı.İyi geceler dedi ve gönderdi inanamadım.Yavuzun dediği gibi film hiçbir zaman serbest değildi zaten.14 yıldır bende filmli araçla geziyorum.Filmsiz arabadan soğurum

Eyüp
06-11-2017, 20:34
Ön camı söktüm , 1 hafta sonra ön kapıları sökücem.. Alıştıra alıştıra , birden çıplak hissetmeyeyim :D

Evrenoz
06-11-2017, 21:03
Yaklaşık 5.5 milyon aracı ilgilendiren cam filmi yasağına ilişkin tartışmalar devam ederken yasağın tüm araçları kapsamadığı, filmin dereceleri olduğu söylentilerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü nokta koydu. Özlü, yasağın camlarına sonradan film kaplatan tüm araçları kapsadığını bunun tek istisnasının fabrika çıkışlı araçlar olduğunu söyledi.

overblack
06-11-2017, 21:24
Yaklaşık 5.5 milyon aracı ilgilendiren cam filmi yasağına ilişkin tartışmalar devam ederken yasağın tüm araçları kapsamadığı, filmin dereceleri olduğu söylentilerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü nokta koydu. Özlü, yasağın camlarına sonradan film kaplatan tüm araçları kapsadığını bunun tek istisnasının fabrika çıkışlı araçlar olduğunu söyledi.

fabrika çıkışı cam filmi nasıl oluyor? renkli cam mı demek istemiş acaba

kurtbil
06-11-2017, 21:29
fabrika çıkışı cam filmi nasıl oluyor? renkli cam mı demek istemiş acaba

Muhtemel onu demek istemişlerdir. Ama onu da anlamazlar kesin. Zamanında arkaşımın Cupra' sında polis renkli cama film cezası kesti. Bu araba cupra, orjinali bu falan dediğinde de "biz mercedes' in amg' sini, bmw' nin hamann' ını da biliriz" diyip bizimki ile makarasını da yapmışlar :D

ibozum
06-11-2017, 21:52

Emniyet müdürü bakana karşı çıkmış serbest olmasın demiş. Bakanlıkta olur demiş.. Emir komuta zinciri değişmiş, artık bakan icazet alıyor :)

mert_can 41
06-11-2017, 21:55
Muhtemel onu demek istemişlerdir. Ama onu da anlamazlar kesin. Zamanında arkaşımın Cupra' sında polis renkli cama film cezası kesti. Bu araba cupra, orjinali bu falan dediğinde de "biz mercedes' in amg' sini, bmw' nin hamann' ını da biliriz" diyip bizimki ile makarasını da yapmışlar :D

O yine bir nebze benim cam filimsiz renksiz camlı 98 model civice me cam filminden ceza yazmak istedi polis gözündeki güneş gözlüğünü çıkarınca farketti durumu :D :D

kurtbil
06-11-2017, 22:07
O yine bir nebze benim cam filimsiz renksiz camlı 98 model civice me cam filminden ceza yazmak istedi polis gözündeki güneş gözlüğünü çıkarınca farketti durumu :D :D

Güler misin ağlar mısın :D

Eray
06-11-2017, 22:44
Aga harbiden filmleri sökünce arabadan soğudum. Tamam çok modifiyeli bir arabam yoktu ama çıplak gibi hissediyorum kendimi arabanın içinde sanki herkes bana bakıyor

07-11-2017, 00:20
Tüv’e kadar agir kusur olarak girdiyse bu is ben bir daha geri adim atacaklarini sanmiyorum ama muayene gelene kadar bekleyecegim. Bu arada offtopic ama spacer muayenede sorun yaratir mi?

barisy
07-11-2017, 00:23
Bence bir iki ay üstüne giderler sonra yine bırakırlar peşini. Yıl sonuna kadar kota doldururlar.

Durango
07-11-2017, 06:37
Ön cam dahil film var, Allah'tan muayneyi yeni yaptırdık. Gittiği yere kadar devam.

halili
07-11-2017, 07:10
Bakın kim açıklama yapıyor :).

https://www.youtube.com/watch?v=SGxL3K1MJYU

Sezgin
07-11-2017, 07:43
Daha önce hafif kusur ile filmli muayeneden geçen araçların , sistemde men olduğu, filmleri söküp herhangi bir ceza ödemeden şubeden meni kaldırttığını iddia eden bir

arkadaşım oldu bu sabah ama uyku sersemi tam anlatamamıştır diye umut ediyorum.

Var mı aslı astarı, bilgisi olan ?

78nakres
07-11-2017, 08:02
'Reis Her An ‘Kaldırın Şu Cam Film Yasağını’ Diyebilir' - Mynet Haber (http://www.mynet.com/haber/guncel/reis-her-an-kaldirin-su-cam-film-yasagini-diyebilir-3372745-1)

mikelazi
07-11-2017, 08:11
Daha önce hafif kusur ile filmli muayeneden geçen araçların , sistemde men olduğu, filmleri söküp herhangi bir ceza ödemeden şubeden meni kaldırttığını iddia eden bir

arkadaşım oldu bu sabah ama uyku sersemi tam anlatamamıştır diye umut ediyorum.

Var mı aslı astarı, bilgisi olan ?

geriye dönük cezamı olur yaa

saçmalamış arkadaşın bence

KÖROĞLU
07-11-2017, 08:18
Cam filmi yasağına karşıyım ama bu hyundai sahibi arkadaş olayı biraz abartmış sanki. İçeriden dışarısını nasıl görüyor acaba.

Anıl E.
07-11-2017, 08:23

senin zevkine tüküreyim ben , Allahın belaları sizin yüzünüzden bu hallerdeyiz zaten . Ön cam'a bak aq siyah boya ile mi boyadın ne yaptın . Zindan severiz hepimiz de bu zindan olmamış bildiğin piano black boyanmış .

Ülkede modifiyeyi bile kaliteli yapanlar olmadığı için bugünleri görüyoruz . Bi de air'i indirirken çay demleme moda oldu . Yolda giderken bi kompresör arızası verir çayı çorbayı görürsünüz.

Voltex kanat mısın beeeeee

mikelazi
07-11-2017, 08:26
ceza yazan polisin aracını yakmış

Kendisine Ceza Yazan Polisin Otomobilini Yaktı - Mynet Haber (http://www.mynet.com/haber/yasam/kendisine-ceza-yazan-polisin-otomobilini-yakti-3372707-1)

Sezgin
07-11-2017, 08:28
geriye dönük cezamı olur yaa

saçmalamış arkadaşın bence

Şimdi yaklaşık bi 7-8 dakika konuştuk. Olay şu;

Aracının satışını vermeden önce, alıcı gelmeden noterden bi engel var mı diye sorgulatıyor. Noter aracınız trafikten men diyor. Ne oluyor ne bitiyor diye karakola gidip

soruyor. Memur. aracında egzos veya cam filmi var mı diye soruyor. Bizim kide şuan için ikisi de yok diyince memur daha önce filmli şekilde muayeneden geçtin mi

sorusunu yöneltiyor. Cevap evet olunca, memur ; men sebebinin bu olduğunu ve sistemsel olarak otomatik döndüğünü söylüyor.

Herhangi bir ceza vs yedim mi peki diye soruyor, memur cezai işleme tabi değil deyip aracın fotoğraflarını çekiyor ve meni kaldırıyor.

Sanıyorum bu sistem film sökmeye teşvik amaçlı, cezai işlem olmadan sadece filmleri söktürmeye yönelik bir çalışma.

Ama hala benim aklıma yatmadığı için öğleden önce notere inip kendi aracımı sorgulatacağım. Ak mı kara mı ortaya ozaman net olarak çıkar sanıyorum.

Eray
07-11-2017, 08:30

s2000 le video çeken arkadaşın o zaman bizde satalım normal bi araba alalım i30 ona binelim lafına alınmış sanırım arkadaş :D

_driver_
07-11-2017, 08:37
Forumdan değil miydi bu ya i30 un modifikeyşınları beğenilmeyince hırs yapıp bi de 206 cc almıştı ona da saçma sapan bişeyler yapıyodu

DOHC
07-11-2017, 08:40
Ön cama film yapan, zindan spec filmli olan arabaları yakalayıp gerekeni yapsınlar.
1-2 numaranın kime ne zararı var.

burak_2885
07-11-2017, 09:51
Şuraya bi Before&After salayım :D
Resmen çıplak kaldı, üstüne içi krem döşeme olunca daha da açtı

http://i66.tinypic.com/mbli76.jpg

http://i68.tinypic.com/vi366x.jpg

DEJ
07-11-2017, 10:15
i30 un filmiyle benimki bir mi şimdi böyleleri yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor

Reisi cumhurun arabasında öyle film yok :D

https://i.hizliresim.com/yzG9k7.jpg

fthdrn
07-11-2017, 10:26
Piyano black spray boya ile camları boyamış ibne :D

EM-RE
07-11-2017, 10:54
Şimdi yaklaşık bi 7-8 dakika konuştuk. Olay şu;

Aracının satışını vermeden önce, alıcı gelmeden noterden bi engel var mı diye sorgulatıyor. Noter aracınız trafikten men diyor. Ne oluyor ne bitiyor diye karakola gidip

soruyor. Memur. aracında egzos veya cam filmi var mı diye soruyor. Bizim kide şuan için ikisi de yok diyince memur daha önce filmli şekilde muayeneden geçtin mi

sorusunu yöneltiyor. Cevap evet olunca, memur ; men sebebinin bu olduğunu ve sistemsel olarak otomatik döndüğünü söylüyor.

Herhangi bir ceza vs yedim mi peki diye soruyor, memur cezai işleme tabi değil deyip aracın fotoğraflarını çekiyor ve meni kaldırıyor.

Sanıyorum bu sistem film sökmeye teşvik amaçlı, cezai işlem olmadan sadece filmleri söktürmeye yönelik bir çalışma.

Ama hala benim aklıma yatmadığı için öğleden önce notere inip kendi aracımı sorgulatacağım. Ak mı kara mı ortaya ozaman net olarak çıkar sanıyorum.

Bu doğru ise geçen sene 3 milyona yakın araç muanneden geçti en az yarısı filmliydi hadi boşverelim yarısınıda en az 1 milyon araç şu an trafikten men demektir.Bunuda haber yapmayıp yakaladığını bağlayıp ceza yazarım sistemine giderlerse kafasını oy alırlar bir dahaki seçime..Sistem kesinlikle yanlış senin ülkenin vatandaşının çok büyük bir kısmı bunu bu şekilde istiyorsa istesende istemesende kusura bakma hee diyeceksin.Konu açıldıktan sonra algıda seçicilik başladı bir çok araba sökmesine ragmen kiralıklar hariç 10 arabanın 6 sında cam filmi var dün bizim sitede baktım cam filmi olmayan 1 tane araba var oda 60 yaşında bir teyzenin geri kalan hepsinde 1 2 3 numara çeşit çeşitte olsa film var.Buna kesinlikle bir formül bulunması lazım terör filan bahane saçmalıktan başka birşey değil o mantıkla ne kadar kapalı kasa araç var ise trafikten kaldırman lazım.Yada terorist arkada oturup orjinal camlı araca bindiğinde he kusura bakma orjinal cammış gidebilirsinmi diyeceksiniz böyle bir mantıkmı var son 1 senedir terör yokmuydu istediğini çevirip filmi filmsiz gbt ni yapıyordun zaten.Konu bütçe ise vatandaşını yakalayıp zikeceğine gel kardeşim kullanmakmı istiyorsun belirli ölçülerde 100 200tl senelik bir bağış yap bizde ruhsatına işletelim bunu de yine dünyanın parasını topla.Hee demiyoruz ki en ön cam 5 numara serbest olsun 1 2 numara neyse oluru o kadarına karışma.Sonuç olarak ben kendimkileri sökerim ama hanımınkini hiç bir şekilde sökmeyi düşünmüyorum.

EOZDAG
07-11-2017, 10:57
Şuraya bi Before&After salayım :D
Resmen çıplak kaldı, üstüne içi krem döşeme olunca daha da açtı

http://i66.tinypic.com/mbli76.jpg

http://i68.tinypic.com/vi366x.jpg

Bence filmsiz de ayrı bir güzel olmuş :)

burak_2885
07-11-2017, 11:06
Bence filmsiz de ayrı bir güzel olmuş :)

Nispeten işte :D

Kadyr
07-11-2017, 11:24
golf lerde renkli cam vardı sanırım sizinkinde yok

GKS
07-11-2017, 11:49
kota dolunca tekrar serbest olur gerçi dolmayan kota yapmışlarsa iş biraz zor :)

halili
07-11-2017, 12:56
ANIL E arkadaş forumda baya meşhurdu.bir an sen sandım :)

burak_2885
07-11-2017, 12:57
golf lerde renkli cam vardı sanırım sizinkinde yok

2011 ve üstü için H.linelarda var benim ki malesef 2010 hline :/

Anıl E.
07-11-2017, 12:58
ANIL E arkadaş forumda baya meşhurdu.bir an sen sandım :)

abi beni mi kastettin :D

Quantum
07-11-2017, 13:02
Bu gidişattan, "devlet onaylı, ceza yenmeyecek, polislerin onay vereceği, serfitika ile kullanılacak yeni cam filmlerini uygulayacak yeni kurulan bir firma" ile ilgili ihale kokusu alıyorum.

halili
07-11-2017, 13:04
Aynen etiketleyemedim.videodaki arkadaş baya hırs yapmıştı forumdakilere bir ara :)

Evrenoz
07-11-2017, 16:09
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Aracın ön camı ile ön sağ ve sol camları renksiz olacak ancak arka cam ile arka sağ ve sol camlarda fabrika çıkışlı 43R onaylı renkli cam kullanılabilecek. Cam filmi önemli ama can güvenliği daha önemli, önce can güvenliğimize bakacağız" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, araçların ön camı ile ön sağ ve sol camlarının renksiz olacağını, sadece arka cam ile arka sağ ve sol camlarda fabrika çıkışlı 43R onaylı renkli cam kullanılabileceğini belirterek, "Cam filmi önemli ama can güvenliği daha önemli, önce can güvenliğimize bakacağız." dedi.

Bakan Özlü, AA muhabirine, araçlarda kullanılan "cam filmi"ne ilişkin açıklamada bulundu.

Cam filmi yasağının hiç kalkmadığını vurgulayan Özlü, "Şu anda cam filmi taktırmış olan vatandaşlarımız da yasak varken cam filmi taktırdılar. Biz bakanlık olarak cam filmi yasağını kaldırmak istedik. Geçen yıl bu niyetimizi beyan ettik, ilgili kurumlardan da olumlu görüşler aldık ve yönetmelik yayımladık." diye konuştu.

Özlü, söz konusu yönetmeliğe göre 26 Ekim 2017'de cam filmi yasağının kaldırılacağının açıklandığını ancak Emniyet Genel Müdürlüğünden bu konuda gelen taleplerin ardından konunun tekrar ele alındığını söyledi. Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinin, özellikle son dönemde artan terör eylemleri sebebiyle şüpheli şahısların tanınması ve tespitinde sıkıntı yaşandığını aktardıklarını dile getiren Özlü, bu nedenle de cam filmi yasağının kaldırılmaması yönünde görüş beyan edildiğini kaydetti.

"YASAK GÜVENLİK GEREĞİ"

Bakanlık olarak önce buna sıcak bakmadıklarına işaret eden Özlü, "Ancak cam filmi takılı bir araç, terör eylemi gerçekleştirirse ve burada çok sayıda insan hayatını kaybederse, bunun ülkemiz için büyük bir sıkıntı olacağını düşündük. Dolayısıyla cam filmi yasağının kaldırılması irademizi değiştirdik ve yasağın kalkmasının iptali yönünde karar aldık." ifadesini kullandı.

Özlü, cam filmi yasağının kalkmamasının, güvenlik gereği olduğunun altını çizerek, ülkedeki terör eylemlerinin sıfıra yakın bir noktaya gelmesi halinde, yetkililerin yasağı tekrar gözden geçirilebileceğini kaydetti.

Cam filmi yasağının kapsamı hakkında bilgi veren Özlü, "Yönetmelikler ihtiyaçlara göre değişir, ihtiyaç hangi yöndeyse biz o yönde yönetmeliklerimizi revize ederiz. Cam filmi önemli ama can güvenliği daha önemli, önce can güvenliğimize bakacağız. Sadece fabrika çıkışlı 43R onaylı renkli arka camların kullanımı serbest. Yani aracın ön camı ile ön sağ ve sol camları renksiz olacak ancak arka cam ile arka sağ ve sol camlarda fabrika çıkışlı 43R onaylı renkli cam kullanılabilecek." değerlendirmesinde bulundu.

Ewren
07-11-2017, 16:45
çok açık filmlere de laf ediyorlar mı şerefsizler?

Ewren
07-11-2017, 16:47
Bu gidişattan, "devlet onaylı, ceza yenmeyecek, polislerin onay vereceği, serfitika ile kullanılacak yeni cam filmlerini uygulayacak yeni kurulan bir firma" ile ilgili ihale kokusu alıyorum.

kesinlikle.

Ewren
07-11-2017, 16:49
geçen sabah radyoda vardı. adamın birisi 400 bin lira kredi ile yeni bu işe girmiş. şimdi iş yapamıyorum diyor. bu adam her şeyini kaybedecek. peki her şeyini kaybeden insan neler yapmaz ki bir düşünün? yazık günah.

free-hifi
07-11-2017, 17:12
geçen sabah radyoda vardı. adamın birisi 400 bin lira kredi ile yeni bu işe girmiş. şimdi iş yapamıyorum diyor. bu adam her şeyini kaybedecek. peki her şeyini kaybeden insan neler yapmaz ki bir düşünün? yazık günah.

10 TANE Personel çalıştıroyor.

MK8800
07-11-2017, 17:37

Ya şimdi cam filmi yasağı ( serbest dendikten sonra yasaklanması ) tamamen saçma bi olay kimse de aksini söylemiyor .

Ama bu kadar da acındırmaya gerek yok 400.000 çekmiş de bu işe girmiş olabilir yani , ucuz et geldi örnek veriyorum yüksek fiyattan stok yapan kasaplar toptancılar napsın?

Her sektörün riski var , herkes az çok ticaretle içli/dışlı uğraşıyor %100 kazanç,kar etmek gibi bir olay zaten yok .

Yanlış anlaşılmasın bu işe kredi ile giren esnafı küçümsemiyorum , dışlamıyorum da Allah yardımcısı olsun yani sanki kasten adam batırılmış gibi lanse etmeye de luzüm yok

Evrenoz
07-11-2017, 17:49
Anlamam maliyetlerden falan ama..

400.000 TL de sanki şişirilmiş bir rakam..
Dükkan kirası belli, 1 yıllık parasını peşin ödesen o da belli..
İş ile ilgili makine yatırımı yok. Sadece malzeme. E onu da gidip tonlarca almaz kimse. Bitmeye yaklaştıkça ya da belli bir oranda ürün kaldıkça yenisini sipariş verir.
Dükkan dizaynı da belli, altın varaklı musluklar falan yok..
Garip..

Ömer Musaoğlu
08-11-2017, 09:51
Bir before&after da benden. Arabadan acayip şekilde soğudum yıkamak dahi içimden gelmiyor

https://i.hizliresim.com/2EOL6d.jpg (https://hizliresim.com/2EOL6d)

78nakres
08-11-2017, 10:05
before / after yapmak gelmiyor içimden bekliyorum ceza yemeyi :)

Ömer Musaoğlu
08-11-2017, 10:12
before / after yapmak gelmiyor içimden bekliyorum ceza yemeyi :)

Çok kötü abi çıplak geziyorsun sanki ��

gokhankenar
08-11-2017, 10:16
Valla bende daha söktürmedim. Muayene ye kadar ceza yemeden tutmak niyetindeyim :) Peki birşey soracağım. En arka camı söktürmesek olmuyor mu ya ? Sadece o kalsa da mı ağır kusur yeriz ?

MCN21
08-11-2017, 10:23
Valla bende daha söktürmedim. Muayene ye kadar ceza yemeden tutmak niyetindeyim :) Peki birşey soracağım. En arka camı söktürmesek olmuyor mu ya ? Sadece o kalsa da mı ağır kusur yeriz ?

Sadece arka camdan dolayı muayeneden geçemeyen bir araç biliyorum.

gokhankenar
08-11-2017, 10:27
Sadece arka camdan dolayı muayeneden geçemeyen bir araç biliyorum.

:byebye::byebye::byebye::byebye::byebye::byebye::b yebye::byebye:

Bugraaa
08-11-2017, 10:43
arka camla kelebek camı ve ön camı sökmedim arka 3 ön 1 zaten fazla belli değil muayeneye 2 yıl var daha yeni yaptım giderken arkayı sökerim çok çıplak kaldı herkes bana bakıyormuş gibi :D

onursumer
08-11-2017, 11:08
cezalar devam etse bile birsure sonra tuv de gene hafif kusur yazmaya başlayacaklar gibi geliyor şuan bence geçici olarak böyle insanları sökmeye teşvik için

sekizsilindir
08-11-2017, 11:15
Cam filmi cezası bu araclar icin gecerli değil! Bakan'dan yeni 'cam filmi' acıklaması - Ekonomi Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/bakandan-yeni-cam-filmi-aciklamasi-40637174)

Bombalı araç ve terör sebebiyle "cam filmi" yasağını itiraf etmişler, "terör sıfıra inerse tekrar bakarız " söylemi cam filmine nokta olmuş.

denizhandinc
08-11-2017, 11:19
cezalar devam etse bile birsure sonra tuv de gene hafif kusur yazmaya başlayacaklar gibi geliyor şuan bence geçici olarak böyle insanları sökmeye teşvik için

aynen amac hem kotayı doldurmak hem de insanlara gözdagı vermek 3-5 aya esneklesir kanun

MBuğra
08-11-2017, 11:24
Cam filmini, modifiyeyi filan eyvallah ben de seviyorum ama eger bakanin dedigi gibi olacaksa bu isin dogrusu budur. Ingiltere'de dahi sadece arka yolcu camlarina yapak ve onunda belirli bir derecesi var. On camlar komple yasak.

Ama oyle halkin guvenligini dusundukleri icin yasak koyduklarini dusunen varsa saftir. Ya cumbabanin gecen gezerken cam filmli arabaları görüp canı sıkıldı ya da hazır sene sonu gelmişken bütçe hesabını kapatmak için cezalara kösmek istediler.

MK8800
08-11-2017, 11:30
Cam filmini, modifiyeyi filan eyvallah ben de seviyorum ama eger bakanin dedigi gibi olacaksa bu isin dogrusu budur. Ingiltere'de dahi sadece arka yolcu camlarina yapak ve onunda belirli bir derecesi var. On camlar komple yasak.

Ama oyle halkin guvenligini dusundukleri icin yasak koyduklarini dusunen varsa saftir. Ya cumbabanin gecen gezerken cam filmli arabaları görüp canı sıkıldı ya da hazır sene sonu gelmişken bütçe hesabını kapatmak için cezalara kösmek istediler.

Elizabeth'in bana gönderdiği cezayla zaten Ingiltere'nin bütçe açığı kapanır dayım kaldırıma park ettik diye aklımızı almadılar mı :D

srknzfr
08-11-2017, 11:37
Dün filmleri söktürdüm. 100 tl verdim.

Bu işte parmağı olanlara hakkımı helal etmiyeem

Ssamet
08-11-2017, 11:40
aynen amac hem kotayı doldurmak hem de insanlara gözdagı vermek 3-5 aya esneklesir kanun

3-5 ay bile sürmeyecek bence. Olan sökene ceza yiyene olacak

MBuğra
08-11-2017, 11:40
Elizabeth'in bana gönderdiği cezayla zaten Ingiltere'nin bütçe açığı kapanır dayım kaldırıma park ettik diye aklımızı almadılar mı :D

sen buraya bi gel de ben elizaya napacagimi biliyorum. intikam icin buckinghamin onundeki gobekte gece sahinle sifir cizecez. :D

http://www.sherlockology.com/ImageGen.ashx?image=/media/92625/buckingham-palace-2a.jpg

kurtbil
08-11-2017, 11:42
Toplu taşıma en güzeli, filmler de muayeneye kadar camda kalıyor :)

darkmoon
08-11-2017, 11:50
önemli olan esneyip esnememesi değil.. tüv de yasaklandı artık yani muayeneden geçemez flimli araç..

her 2 senede bir cam filmi sökmek takmak da fitillere yazık arka cam resistanslarına yazık kısaca camlara yazık takması neysede sökmesi araca ızdırap zarar..

Oznsrl
08-11-2017, 11:56
sabiha gökçen yolunda 427 tl radar yemişim orhanlıda tanıdıklarım var eski işyerimde ordaydı 5 senedir sürekli gidip geliyorum ilk kez ceza yedim film dışında da radar v.b yükleniyorlar heralde dikkatli olmakta fayda var

ckrc
08-11-2017, 12:09
sabiha gökçen yolunda 427 tl radar yemişim orhanlıda tanıdıklarım var eski işyerimde ordaydı 5 senedir sürekli gidip geliyorum ilk kez ceza yedim film dışında da radar v.b yükleniyorlar heralde dikkatli olmakta fayda var

Eski d-100'den mi yedin ? Yoksa, sabihadan çıkıp- tuvtürke gidilen yolda mı yedin Ozan?
Eski d-100'de Uzunlar Kebap'ın, Orhanlı barajının olduğu yolda ise, orada radar oluyor bazı zamanlarda. Jandarma bölgesi olduğundan affetmiyor yazıyorlar.

78nakres
08-11-2017, 12:11
geçmiş olsun cebe dikkat etmek gerek yoksa alacaklar hepsini :)

seref1
08-11-2017, 12:32
Cumhurbaşkanı Erdoğan cam filmi konusunda talimat verdi! (http://www.denizli20haber.com/haber-cumhurbaskani-erdogan-cam-filmi-konusunda-talimat-verdi-13543.html)

Her yer dedikodu :)

Grimlord
08-11-2017, 12:54
Reyiz hızır gibi yetişti yine. Baktı halkı cam filmiyle, cezalarla boğuşuyor, hemen " bu işi çözün dedi". Mtvde de aynısı olmadı mı? Hey gidi koca yürekli Reyizim..

Anıl E.
08-11-2017, 12:58
İzni ve emri olmadan yaprak kımıldamaz :)

güzel 2019 çalışması valla .

Oznsrl
08-11-2017, 13:22
Eski d-100'den mi yedin ? Yoksa, sabihadan çıkıp- tuvtürke gidilen yolda mı yedin Ozan?
Eski d-100'de Uzunlar Kebap'ın, Orhanlı barajının olduğu yolda ise, orada radar oluyor bazı zamanlarda. Jandarma bölgesi olduğundan affetmiyor yazıyorlar.

kurtköy bağlantı diyor ama o gün gittiğim güzergahı hatırlıyorum. aydınlı sapağından havaalanı yoluna bağlandım ordan e-5 e inene kadar ki yolda yedim çünkü 125 le girmişim onun öncesinde öyle bi hız yapacağım yol yoktu

şöyle çiziym daha net olsun ztn bu yol kurtköy bağlantı yolu die geçiyomuş :D

https://i.hizliresim.com/1G7mr5.png (https://hizliresim.com/1G7mr5)

jRMix
08-11-2017, 13:36
Talimat olayının doğru olduğunu düşünmüyorum ama doğruysa eski düzenleme tekrar getirilebilir %35 sınırına pek itiraz edileceğini sanmıyorum.

AşkınS.
08-11-2017, 13:57
Bu yasa değişir,demedi demeyin :) ahan da buraya yazdım. Sökmedim de filmleri

barisy
08-11-2017, 14:04
Bu yasa değişir,demedi demeyin :) ahan da buraya yazdım. Sökmedim de filmleri

Aynı fikirdeyim ve sökmedim filmleri. Arabayı da kullanmıyorum bu aralar. Yakın zamanda çözülür diye tahmin ediyorum. Tepki büyük çünkü.

Kadyr
08-11-2017, 17:01
kurtköy bağlantı diyor ama o gün gittiğim güzergahı hatırlıyorum. aydınlı sapağından havaalanı yoluna bağlandım ordan e-5 e inene kadar ki yolda yedim çünkü 125 le girmişim onun öncesinde öyle bi hız yapacağım yol yoktu

şöyle çiziym daha net olsun ztn bu yol kurtköy bağlantı yolu die geçiyomuş :D

https://i.hizliresim.com/1G7mr5.png (https://hizliresim.com/1G7mr5)
Sınır 90 gezici var buralarda genelde

Eray
08-11-2017, 17:07
filmleri söktüğümüzle kalıp yasak kalkarsa sökenler fena sövecek :D

GokhanRS
08-11-2017, 18:26
filmleri söktüğümüzle kalıp yasak kalkarsa sökenler fena sövecek :D

Vergi borcunu koşa koşa zamanında ödediğimiz zamanlarda af çıkıp ödemeyenler den daha az tahsilat yaptıklarındaki gibi :)

Alışık bu millet

Black_Eagle
09-11-2017, 10:19
Cam filminde flaş gelişme... Cumhurbaşkanı devreye girdi - Ekonomi Haberleri (http://m.hurriyet.com.tr/cam-filminde-flas-gelisme-cumhurbaskani-devreye-girdi-40639121)

Istermisiniz şimdi yasaktan vaz geçtik desinler. Tam muz cumhuriyetine yakışır bir hareket olur ��

AşkınS.
09-11-2017, 10:24
Cam filminde flaş gelişme... Cumhurbaşkanı devreye girdi - Ekonomi Haberleri (http://m.hurriyet.com.tr/cam-filminde-flas-gelisme-cumhurbaskani-devreye-girdi-40639121)

Istermisiniz şimdi yasaktan vaz geçtik desinler. Tam muz cumhuriyetine yakışır bir hareket olur ��

Azıcık yukarı yazmıştım :D
Yani muhtemelen iptal olacak ama son 2 3 günde zonguldakta sivil polis,yunus ekipleri de ceza yazmaya başlamış

MCN21
09-11-2017, 10:30
Kota dolmaya başlamıştır :D Reis bize sahip çıkıyor :)

Quantum
09-11-2017, 10:34
Legend is back!

Sezgin
09-11-2017, 10:37
henüz bir iddia olarak ortalarda dolaşıyor. sanmıyorum böyle bir şey için kral el atsın olaya.

kalipson
09-11-2017, 10:58
henüz bir iddia olarak ortalarda dolaşıyor. sanmıyorum böyle bir şey için kral el atsın olaya.

Bence doğrudur. Hayırlısı bakalım. Açık ton olsun dedik Llumar'lara bi ton para verdik. Ziyan olmaz inşallah :)

BARR
09-11-2017, 11:00
Reyis çözecek bu işi.

KÖROĞLU
09-11-2017, 11:08
Adam ekonomiye can verdi resmen :)

427 TL den dünya ceza kesildi devlet kasasına para girdi.

Cezadan korkanlar 50-100 parçalanıp filmleri söktürdü özel sektöre para kazandı.

Şimdi haşmet meapları kızmış talimat vermiş düzeltin diye, laf üstüne laf olmaz *****.

Sökenler yeniden film yaptıracak filmciler kazanacak win-win yani :) Sonra kızıyorlar diploması yok diye, varsın olmasın alaylı olur zat-ı şahaneleri. 1!1!1!1!1!1!

Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi - GUNCEL Haberleri (http://www.haber7.com/guncel/haber/2468098-erdogan-cam-filmi-cezalarina-kizdi-talimati-verdi)

vectra-tuner
09-11-2017, 11:12
:D

https://www.youtube.com/watch?v=u5fl9h3_jdc

2jz
09-11-2017, 11:14
Adam ekonomiye can verdi resmen :)

427 TL den dünya ceza kesildi devlet kasasına para girdi.

Cezadan korkanlar 50-100 parçalanıp filmleri söktürdü özel sektöre para kazandı.

Şimdi haşmet meapları kızmış talimat vermiş düzeltin diye, laf üstüne laf olmaz *****.

Sökenler yeniden film yaptıracak filmciler kazanacak win-win yani :) Sonra kızıyorlar diploması yok diye, varsın olmasın alaylı olur zat-ı şahaneleri. 1!1!1!1!1!1!

Erdoğan cam filmi cezalarına kızdı! Talimatı verdi - GUNCEL Haberleri (http://www.haber7.com/guncel/haber/2468098-erdogan-cam-filmi-cezalarina-kizdi-talimati-verdi)

İyiki başkanlık geldi. Yoksa bakanlar bizi s.kecekler. Reis önce Mtv sonra cam filmi hemen müdahale etti. Ol deyince oluyor. Maşallah

Hahaha :D

vectra-tuner
09-11-2017, 11:18
Hepimiz toplanıp Reise mektup yazsak , 90'lık downpipe + sonuna kadar düz Boru + Cam Filmi + kabak lastik de dahil olmak üzere sorunsuzca gezeriz bence. ,

Black_Eagle
09-11-2017, 11:27
Eger yasak kalkarsa Burada ve sosyal medyada yasağın çok doğru olduğunu savunan ak troller ne olcak peki reyisleri adamları sürekli ortada bırakıyor :D yavaş dön reis ümmet yetişemiyor lafı gerçek oldu valla :D :D

Quantum
09-11-2017, 11:53
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) vatandaşlardan çok sayıda şikayet yansıdı.

Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi konusunda vatandaştan gelen şikayetler konusunda devreye girerek, ilgili bakanlıklara “mağduriyet yaratılmaması” konusunda talimat verdiği öğrenildi.

Cam filmi yasağı ile ilgili CİMER ve BİMER e çok sayıda şikayeti yansıtan vatandaşlarımız, kardeşlerimizin araçları ya Tesla ya da üzerinde kocaman yelken var rüzgar gücüyle hareket ediyor.

Madem CİMER ve BİMER e şikayet edince başkanımız müdahale ediyor, akaryakıt konusunda niye bişey yazmıyor bu koca yürekli eli kalem tutan babayiğitler?

1 sefer değil her ay cebinden 2-3 kez cam filmi cezası parası alınıyor akaryakıta verdiğin parayla.. Bunu fark edemiyor mu saftirikler..

aqustic
09-11-2017, 12:37
Ben cimere bu konuyla ilgili yasak çıktıgı gün yazı yazdım.Herkes düzgün üslupla yazarsa kimse bişey kaybetmez

aqustic
09-11-2017, 12:37
Akaryakıt konusunu da yazdım da onu pek iplemezler gibi:)

secgin
09-11-2017, 13:34
cam filmi işe tam filme döndü.sökmedim bekliyorum bakalım ne olacak

dqn
09-11-2017, 14:27
Yasak kalkti ama bir takım sınırlamalar gelecek. Net bir sekilde haftaya belli olur .

i-vtec07
09-11-2017, 14:33
Adam resmen dedi ki: ( Gerekli para toplandi beyler cam filmi çektirebilirsiniz, gelicek sene kasadaki açığa göre tekrar yasaklayabiliriz .)

By_Carizma
09-11-2017, 14:55
Cam filmi yasağında Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi

Kaynak (http://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/cam-filmi-yasaginda-cumhurbaskani-erdogan-devreye-girdi/141986/)

HaKo
09-11-2017, 14:56
Parayla falan alakası yok bu işin.

Şu an resmen yine bir algı yönetimi gerçekleşiyor insanlar üzerinde. MTV zammı , cam filmi , belki bu su faturasıda olabilir, ekmeğin fiyatıda, toplumun önemli bir kısmını direkt olarak ilgilendiren bazı materiyalleri radikal bir biçimde değiştirip tepki topluyorlar, zaten tepki öngörülerek bilinçli atılan adımla şişen balonun son demlerinde sonra Reis çıkıp el atıp durumu tek sözüyle düzeltiyor ve zaten şişmiş olan balon birden tahliye olunca otomatikman bir rahatlama gerçekleşiyor insanlar üzerinde. Bu da insanların bilinç altında o kişiye hem pozitif bir algı bırakıyor , hem de yavaş yavaş akıllara tüm sorunların çözümünün tek adamda olup , onun ağzından çıkacak bir lafla doğru yola rahat bir şekilde sokulacağı fikri empoze edilerek insanlar bu sisteme ve fikre karşı beyinleri ehlileştiriliyor. Resmen film senaryosunun içinde yaşıyoruz ve tabii ki yine olan halka yani bizlere oluyor. Ben gerçekten artık kafa yormuyorum böyle şeylere, artık toplumsal tepkiler bile ön görülüp düzene sokulmuş durumda , resmen uyutulmuş olarak yaşıyoruz.

FeVıDun
09-11-2017, 15:09
Sanki bu uygulamayı hayata geçiren Kenya hükümeti dara gelince hemen gericekiyorsunuz artık bu insanları kandiramayacaksiniz Hükümet sözde tepki çeken bir şey yapıyor, RTE devreye giriyor ve kurtarıcı oluyor sonra yaşa reis bizi kurtardi. bizim insanimiz essek olduktan sonra semer vuran çok olur...

2jz
09-11-2017, 15:51
Parayla falan alakası yok bu işin.

Şu an resmen yine bir algı yönetimi gerçekleşiyor insanlar üzerinde. MTV zammı , cam filmi , belki bu su faturasıda olabilir, ekmeğin fiyatıda, toplumun önemli bir kısmını direkt olarak ilgilendiren bazı materiyalleri radikal bir biçimde değiştirip tepki topluyorlar, zaten tepki öngörülerek bilinçli atılan adımla şişen balonun son demlerinde sonra Reis çıkıp el atıp durumu tek sözüyle düzeltiyor ve zaten şişmiş olan balon birden tahliye olunca otomatikman bir rahatlama gerçekleşiyor insanlar üzerinde. Bu da insanların bilinç altında o kişiye hem pozitif bir algı bırakıyor , hem de yavaş yavaş akıllara tüm sorunların çözümünün tek adamda olup , onun ağzından çıkacak bir lafla doğru yola rahat bir şekilde sokulacağı fikri empoze edilerek insanlar bu sisteme ve fikre karşı beyinleri ehlileştiriliyor. Resmen film senaryosunun içinde yaşıyoruz ve tabii ki yine olan halka yani bizlere oluyor. Ben gerçekten artık kafa yormuyorum böyle şeylere, artık toplumsal tepkiler bile ön görülüp düzene sokulmuş durumda , resmen uyutulmuş olarak yaşıyoruz.

Biz bu kafayla gidersek sadece bir film senaryosu olarak kalmaz, Stockholm Sendromu, Estonya Feribot Sendromu gibi bilimsel literatüre "Reis Sendromu" olarak gireriz.

Sezgin
09-11-2017, 16:13
Son dakika haberi... Erdoğan: Yanlış yaptılar, duzeltilmesi icin talimat verdim | NTV (https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-haberi-erdogan-yanlis-yaptilar-duzeltilmesi-icin-talimat-verdim%2cw6PwrW8j20SJwarCfzO2UA)

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobillere cam filmi yasağının yanlış olduğunu ve düzeltilmesi için talimat verdiğini söyledi.

Son dakika haberi!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.
Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, cam filmi yasağına değindi. Konuyla ilgili mağduriyet yaratılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, "Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim" dedi.

fthdrn
09-11-2017, 16:16
Ahahahahaha

mikelazi
09-11-2017, 16:17
mazota benzine zammı yapıştırırken,bu cam filmi işi çok manidar...

reyiz işini bilir

srknzfr
09-11-2017, 16:24
lan daha 2 gün önce söktürdüm vicdansızlar.

neyse bu bahaneyle boktan filmleri yenisiyle değiştirmiş oluruz.

avunduğumuz şeye bak spor gazetesi

free-hifi
09-11-2017, 16:32
mazota benzine zammı yapıştırırken,bu cam filmi işi çok manidar...

reyiz işini bilir

adam gibi tek adam bir sözü ile mağdur kardeşlerimizi üzmedi

Yigit-Y
09-11-2017, 16:42
Ön cam dahil duruyor

Biliyordum böyle olacağını

Hep aynı film

Dragger
09-11-2017, 16:43
Ben sökmeyin demiştim :D

Reise güvenin yeter :)

SULTANOGLU
09-11-2017, 16:46
Madem yanlış yaptılar. Ozaman insanları odediği cezaları geri odesinler. Yanlış anlayıp işlem yapanlarada yaptırım yapsınlar.

ibozum
09-11-2017, 16:48
Yeni bir konu açılma zamanı geliyor..

"Cam filmi tekrar serbest" diye :D

drago
09-11-2017, 16:48
1 hafta önce: Aksesuarcılar mağdur oldu

1 ay sonra : Aksesuarcılar 4 köşe

Takarken de sökerken de para.

Yigit-Y
09-11-2017, 16:52
Sökenlerin maddi kaybını valilik ödesin

Polislerin kestiği cezalarda devlet iade etsin

Bu uygulamayı koyanlarda istifa etsin

Ön cam 1 yan camlar 2 sınırı konsun

Cemiyetler app plaka bassın

Bu konuda kapansın

Sonrada benzin mazot için sokağa dökülek

Belki ötv de indirime gider

Korkmaya başladı bizden :)

220T
09-11-2017, 16:59
Başka hususlarda BİMER ve CİMER'i uzay istasyonu zannedenler,cam filmi için buralara yazmış.Hayret ettim,tebrik de ettim.Lakin benzin 5 lira olurken neredeydiniz?Cam filmine dalıp unutmuşsunuzdur,artık benzin değil mazot 5 lira.

coolvtec
09-11-2017, 17:03
Ben de söktürmedim ama durun hemen sevinmeyin. İşi aslı bi çıksın ortaya.

ÜSTÜNERC
09-11-2017, 17:05
%35 1 numara diye tabir edilen filmi yasal yapsınlar bizide salsınlar artık.Cam filmi seven biri olarak 1-2 numara iyidir ama bu işin artık biyerine su kaçırıp ön cam en koyu filmden çekenlere denecek söz yok onlar zaten cezayı hakediyor.Cam filmlerimi sökmeden önce yan camlarım 2 numara ön cam 1 numara idi llumar yaptırmış olmama rağmen akşam görüş kaybı yaşıyorsun orjinal cama göre.Yani bunlar akşam yaya vs ne görüp araç kullanıyor.Ona ceza yazmakta gayet haklılar.Ama ailesi ile gezen ve güneşten korunmak için açık tonlarda film çeken insanlarda bu arkadaşlar sayesinde ceza yemiş bulundular.Bakalım son durum ne olacak

300E
09-11-2017, 17:06
Serbest olacağını zannetmiyorum, belli bir standart gelir, sertifika zorunluluğu getirirler, onuda ihale ile tanıdık 3-5 firmaya verirler, kasa her zaman kazanır.

3 ay önce en açığından, sadece güneşin sıcağını kessin diye reflekte film çektirdim, geçen hafta cuma muayenem vardı mecburen söktüm, sökmeye hiç niyetim yoktuda neyse...

mikelazi
09-11-2017, 17:09
adam gibi tek adam bir sözü ile mağdur kardeşlerimizi üzmedi

şimdide cam filmini söktürenler,kalayı basıyor :) :) :)

kurtbil
09-11-2017, 17:21
Gss konusunda da aynısını yaptılar. Millet cezalı cezalı borcunu ödedi, iki gün sonra yeni bir yasa çıkarıp ödemeyenlerinkini sildiler. Millet yine ödediği ile oturdu kaldı. Cam filmi konusunda " serbesttir diye bir yasa çıkarmadık" dese zaten başı ağrımaz. Türkiyede her şey şansa kalmış durumda. Monarşi isteyen malların da Cumhuriyeti sevmesine biraz katkısı olur belki bu dengesiz tutumların.

SkY
09-11-2017, 17:24
valla bugün söktürdüm artık yasal olsada olmasada yaptırmam bir daha..şu anki tek derdim umarım rezistansım sağlamdır

Anıl E.
09-11-2017, 17:36
Aralık ayında muayenem var nolacak şimdi ?

LnchCntrl
09-11-2017, 17:40
benim de 12. ayda muayene var kanka, acele etme.

MCN21
09-11-2017, 17:42
O is oyle kolay serbest olmaz :) ceza yazmayi birakirlar bu ara belki muayene isinide eskiye cevirirler. Ama yasal olma kismi daha uzar.

hndcrx
09-11-2017, 18:03
On camin butun tonlari yasak olur,diger camlar 1-2 numara ya da
disaridan gozukecek sekilde olanlar serbest olur.Bu konuda da polis
ben seni gormuyorum der yazar cezayi:))Yani 2 numara olayi polisin insiyatifine kalir.
Hic gozukmeyenler direk yasak olur.

coolvtec
09-11-2017, 18:15
Rahmetli babamın bir lafı vardı, (Bir yahudi sözüymüş galiba.)

"Devlet bir şey verdiği zaman en ön sıraya geçeceksin, çünkü bir sıra sonra vermekten vazgeçer.
Devlet bir şey istediği zaman en son sıraya geçeceksin, bir süre sonra istemekten vazgeçer."

Üniversiteyken ciddi devlet bursu almıştım ama okulu 4 yılda bitirmem gerekiyordu. Uzatınca geri istediler. İyi para. Ama ben hemen ödemedim. Bazı arkadaşlar ödediler. Ben son raddeye kadar bekledim. 6 yıl sonra mı ne, kapıma dayandılar. Ödedim, ama enflasyon çok yüksek, bursun faize ise düşüktü. Arkadaşlarıma göre 1/4 oranı kadar ödediğimi hatırlıyorum. Aferin bana :D

mert_can 41
09-11-2017, 18:17
On camin butun tonlari yasak olur,diger camlar 1-2 numara ya da
disaridan gozukecek sekilde olanlar serbest olur.Bu konuda da polis
ben seni gormuyorum der yazar cezayi:))Yani 2 numara olayi polisin insiyatifine kalir.
Hic gozukmeyenler direk yasak olur.

Ön cam dahil yasak olur büyük ihtimal muayneden kalksın yeter bana şuan :D Ama forumda karşıt olanlar ne dicek onu merak ediyorum :D :D

Quantum
09-11-2017, 18:37
Cam filmi serbest olmadı.. Sakin olun!.. :)

Hiç bir şeyden bu kadar ucuz yırtmadı bu millet, yine öyle olacak.. Filmin sonunu bekleyin..

Schumi
09-11-2017, 18:48
Şu cam filmi olayını ne büyüttüler arkadaş. Yandaşı karşıtı tek yürek oldu şikayet etti. Ne zamlardan ne terörden bu kadar şikayet edilmedi. Arka arkaya yakıtlara zam geliyor laf yok. Cam filmi problem. Ne çok mahremiyetine önem veriyormuş millet araba kullanırken. Adamlar donunuza kadar alıyorlar ses yok cam filmi iptal oldu denilmeyen kalmadı. 9 yıl önce söktüm filmleri. Serbest olsa polis gene durdurup sertifikasına bakmak isteyecek. Ama benden uzak Allah'a yakın olsun onu kontrol etmek için bile durdurmasın gerek yok filme felan. Zam felan yapmayın yeter.

TaGo
09-11-2017, 18:58
Şu cam filmi olayını ne büyüttüler arkadaş. Yandaşı karşıtı tek yürek oldu şikayet etti. Ne zamlardan ne terörden bu kadar şikayet edilmedi. Arka arkaya yakıtlara zam geliyor laf yok. Cam filmi problem. Ne çok mahremiyetine önem veriyormuş millet araba kullanırken. Adamlar donunuza kadar alıyorlar ses yok cam filmi iptal oldu denilmeyen kalmadı. 9 yıl önce söktüm filmleri. Serbest olsa polis gene durdurup sertifikasına bakmak isteyecek. Ama benden uzak Allah'a yakın olsun onu kontrol etmek için bile durdurmasın gerek yok filme felan. Zam felan yapmayın yeter.

Şimdi şöyle anlatayım şu ağızlara plasenk olmuş cümleyi "Yakıta gelen zammı, cam filmi yasağı kadar büyütmediniz" yada cümlenin tam tersi zaten aynı kapıya çıkıyor. Zaten aslında sorunun cevabıda cümlenin yine içerisinde. Birisi zam, ancak kimse sana bunu alamassın kullanamassın demiyor. Diğer YASAK. yani dün sen para vermiş alırken bugün hem kullanamassın diyor hemde 1 gün önce kullanması yasalken bugün sana bunu kullanıyorsun diye CEZA da kesiyor. Yani misli misli seni madur ediyor.

GokhanRS
09-11-2017, 19:20
Zuuhaahahaha :) vay beee.

DOHC
09-11-2017, 19:38
Bir gün Elon Musk ile görüşme, ertesi gün cam filmi gündemi. Bir gün uzay çağı, bir gün cilalı taş devri......

09-11-2017, 19:51
Reis yone yapti yapacagini helal olsun ahahahahaha :D amk harbiden muz cumhuriyeti

turbo&quattro
09-11-2017, 20:00
Yahu cokta onemli birseymis gibi amma uzatildi bu mevZu. Millet acliktan oluyor herkes tuttrmus cam filmide cam filmi. Bu millet hayatini idame ettirmek icin gerekli olan seylere zam/yasak geldiginde bu kadar ses cikarsaydi bu gunleri gormezdik hic.

Schumi
09-11-2017, 20:25
Şimdi şöyle anlatayım şu ağızlara plasenk olmuş cümleyi "Yakıta gelen zammı, cam filmi yasağı kadar büyütmediniz" yada cümlenin tam tersi zaten aynı kapıya çıkıyor. Zaten aslında sorunun cevabıda cümlenin yine içerisinde. Birisi zam, ancak kimse sana bunu alamassın kullanamassın demiyor. Diğer YASAK. yani dün sen para vermiş alırken bugün hem kullanamassın diyor hemde 1 gün önce kullanması yasalken bugün sana bunu kullanıyorsun diye CEZA da kesiyor. Yani misli misli seni madur ediyor.

E iyide bu cam filmi yeni yasak olmadı ki. Eskiden de yasaktı. 1 sene sonra geçerli olmak üzere kısıtlı serbest bırakan bir yasa hazırladılar. Ama millet daha yasa devreye girmeden cam filmi çektirdi. Tamemen dereyi görmeden paçayı sıvadı. Adamlar serbestlik devreye girmeden bu sefer komple yasakladı. Hatalı ama bu güne kadar devlet ne sözlerinden döndü bunun büyütülmesi çok komik geliyor. Benim diğer hobim drone kullanımı. Ama şuan Dünya'daki en saçma ve en sert drone kuralları bu ülkeye geldi. Evet sinir oldum bir kaç laf ta ettim ama bu cam filmine sarf edilen sözler gerçekten gereğinden fazla ve komik. MTV ve yakıt zamları bu kadar konuşulmadı. Kurumlar vergisi arttı. KDV'ye zam gündemde. Ama bizim millet cam filmi derdinde. Vay anasını arkadaş.

mert_can 41
09-11-2017, 21:02
E iyide bu cam filmi yeni yasak olmadı ki. Eskiden de yasaktı. 1 sene sonra geçerli olmak üzere kısıtlı serbest bırakan bir yasa hazırladılar. Ama millet daha yasa devreye girmeden cam filmi çektirdi. Tamemen dereyi görmeden paçayı sıvadı. Adamlar serbestlik devreye girmeden bu sefer komple yasakladı. Hatalı ama bu güne kadar devlet ne sözlerinden döndü bunun büyütülmesi çok komik geliyor. Benim diğer hobim drone kullanımı. Ama şuan Dünya'daki en saçma ve en sert drone kuralları bu ülkeye geldi. Evet sinir oldum bir kaç laf ta ettim ama bu cam filmine sarf edilen sözler gerçekten gereğinden fazla ve komik. MTV ve yakıt zamları bu kadar konuşulmadı. Kurumlar vergisi arttı. KDV'ye zam gündemde. Ama bizim millet cam filmi derdinde. Vay anasını arkadaş.

Benzin zamları konusunda ne yazıkki hiç bir şey elimizden gelmez 10 gün 20 gün biz benzin almasak ticari taksiler, Şirket araçları,Servisler minibüsler,Kamyonlar yakıt alamamazlık yapamazlar bu yüzden ne ses çıkarsak duyan olmıcak sokağa çıkmak malumunuz ohal nedeni ile yasak pankar açıp eylemde yapamazkimse onun dışında sosyal medyada zaten oldukça ses getiriyor benzin zamları ancak hükümetin bahnesi hazır ve mantıklı yükselen dolar ne yazıkki şartlar böyle olunca elden hiç birşey gelmiyor. Bu dediklerinize kesin ve net tepkiyi ancak sandıkta verebiliriz ama bunada kimse yanaşmıyor. Cam filmi daha öncede serbest değil di evet ancak muayneden geçebiliyordu ve hükümetin tavrı belliydi şimdi 3 ay önce serbest diyip 3 ay sonra yasak demeleri büyük tutarsızlık oluşturdu ve partilerine zarar vereceği için yasağı şimdi geri çekiyorlar yani bizim tepkimizin bunda en ufak etkisi yok. Tutarsızlıklarından dolayı kaybedeceği oyları düşündükleri için yapılan bir hareket :)

TaGo
09-11-2017, 21:42

Tekrar düzeltme yapayım. Cam filmi asla yasak değildi. Bu yüzden zaten kim cam filmi cezası yerse yesin mahkemeler 30/1b kuralının belirleyicisinin trafik polisi görüşüne bağlı olamayacağına hükmedip ceza iptali yapılıyordu. Nezamana kadar?? Geçen sene kasıma kadar. Milletin esasında cam filmi serbest bırakıldı sandığı an itibari ile tam tersi cam filmi bir tebliğe bağlı olacak şejilde serbest bırakıldı. Tebliğ bayaca genişti ama kıstasları vardı. Filmlerinde etiket olması zorunluluğu gibi. Tabi kimse etiket edinemediğinden cam filmleri yapıldı ama etiket yapışmadı. Bilim ve sanayi bakanı malesefki kendi genelgesine hakim değil. Yoksa "cam filmi hep yasaktı biz bunu bu 1 sene dolunca serbest bırakacaktık" demezdi. Böyle biey olurmu :)) bekleyin seneye.serbest olacak diye :)) diğer açıklaması R43 olan kendinden koyu camlar serbest diyor. La birkere tüm camlar koyu açık farketmeksizin r43 dür. Koyu camların ayrımı büyük E harfi üstündeki V işarwti ile belirlenir. 3.yanlış açıllaması ise "Türkiye de terör bitince tekrar cam flmi konusunu gündeme alırız" ülkemizd sizce terör nezman biter?? 4. yanlış açıklaması "Emniyet müdürleri iyi denetim yapamadıkları ve suçluları göremedikleri için bu tebliğin iptalini istemiş" bir kere emniyet müdürü bakandan bişey yapmasını isteyemez. Bu as üs konusuna ters. 2. Si ise sen teröriat yada suçlu tesbitini gözle değil Gbt ile aracı durdurup yapıosun

Schumi
09-11-2017, 22:18
Tekrar düzeltme yapayım. Cam filmi asla yasak değildi. Bu yüzden zaten kim cam filmi cezası yerse yesin mahkemeler 30/1b kuralının belirleyicisinin trafik polisi görüşüne bağlı olamayacağına hükmedip ceza iptali yapılıyordu. Nezamana kadar?? Geçen sene kasıma kadar. Milletin esasında cam filmi serbest bırakıldı sandığı an itibari ile tam tersi cam filmi bir tebliğe bağlı olacak şejilde serbest bırakıldı. Tebliğ bayaca genişti ama kıstasları vardı. Filmlerinde etiket olması zorunluluğu gibi. Tabi kimse etiket edinemediğinden cam filmleri yapıldı ama etiket yapışmadı. Bilim ve sanayi bakanı malesefki kendi genelgesine hakim değil. Yoksa "cam filmi hep yasaktı biz bunu bu 1 sene dolunca serbest bırakacaktık" demezdi. Böyle biey olurmu :)) bekleyin seneye.serbest olacak diye :)) diğer açıklaması R43 olan kendinden koyu camlar serbest diyor. La birkere tüm camlar koyu açık farketmeksizin r43 dür. Koyu camların ayrımı büyük E harfi üstündeki V işarwti ile belirlenir. 3.yanlış açıllaması ise "Türkiye de terör bitince tekrar cam flmi konusunu gündeme alırız" ülkemizd sizce terör nezman biter?? 4. yanlış açıklaması "Emniyet müdürleri iyi denetim yapamadıkları ve suçluları göremedikleri için bu tebliğin iptalini istemiş" bir kere emniyet müdürü bakandan bişey yapmasını isteyemez. Bu as üs konusuna ters. 2. Si ise sen teröriat yada suçlu tesbitini gözle değil Gbt ile aracı durdurup yapıosun

Cam filmi ile terörün zerre alakası yok. Çünkü bu ülkede motorsiklet kullanırken kask kullanımı zorunlu ise olay bitmiştir. Otomobil kullanırkende bir gözlük ile çok kolay polis taramasında eşgalini saklayacak şekilde geçebilirsin. Saç sakala girmiyorum bile. Cam filmi bence de belli ölçülerde kömür karası olmadan serbest olmalı. Ama benim takıldığım konu o değil. Bu kadar büyük tepkinin ummadığım konuda gelmesi. Beklediğim konularda vurdum duymazlık.

kurtbil
09-11-2017, 22:50
Cam filmi ile terörün zerre alakası yok. Çünkü bu ülkede motorsiklet kullanırken kask kullanımı zorunlu ise olay bitmiştir. Otomobil kullanırkende bir gözlük ile çok kolay polis taramasında eşgalini saklayacak şekilde geçebilirsin. Saç sakala girmiyorum bile. Cam filmi bence de belli ölçülerde kömür karası olmadan serbest olmalı. Ama benim takıldığım konu o değil. Bu kadar büyük tepkinin ummadığım konuda gelmesi. Beklediğim konularda vurdum duymazlık.

Olay aslında ısınan sudaki kurbağa deneyindeki gibi. Zamlar gelirken her bir şeye alıp almamak kişinin cebindeki para ile ilişkili fakat iş doğrudan bir yasak olunca o tepeden inme tavıra insanlar çıkış yapmış oldu. Dersenki tek yasak bu ülkede cam filmi mi oldu, tabiki hayır. Ama cam filmi konusunda hükümet destekçisi ya da olmayan herkes ortak bir fikire sahip oldular. Ülkede bence de bunca sorun varken bu konuya büyük tepkiler göstermek gereksiz. Ama konu basit de olsa en azından insanlarda bir şeylere itiraz etme duygusunun gelişebileceğini düşünüyorum.

GokhanRS
09-11-2017, 23:04
Cam filmi olmayanlar koşa koşa gidip cam filmi yaptırın da üç gün sonrada başka bir konuda eğlencemiz olsun :)

Ben nasıl terkedeyim bu ülkeyi he? Düşününce çok eğlenceli. Yurtdışında sürekli yok uzay teknolojileri, yok adam ışıkla İnterneti bilmem kaç kmye yollamış filan gibi saçma sapan sıkıcı haberler okumak boğuyor adamı :)

Yigit-Y
10-11-2017, 09:19
5.000.000 araç düşünürsek
20.000.000 kişi direk etkilendide ondan

20.000.000 kişi mermiye maruz kalsın

Pkk bir sn sürmez büyükşehir illerde kafalarını keserler

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bu ülkede

Dokundumu böyle cıngar çıkartıyor

Bu olay bitsin benzinede sıra gelecek bence

Artık acıyor sanırım bu mikişler :)

dqn
10-11-2017, 10:05
Dün gece çevirmeye girdim.Polisin nizami tüm hareketlerine uydum ne dediyse yaptım.O ise 'polisin uyarı ve ikazlarını uymamaktan' ceza kesti...Cam filmi olmaz başka bir şey olur, mutlaka kesecek bir şey buluyorlar..

hndcrx
10-11-2017, 10:26
Araç küllüklerinde bir miktar su olması gerekiyormuş yangın çıkma ihtimaline karşı,işte sigara tam sönmezse vs...
bi tanıdığımız ceza yedi,araba zır stoc modifiye ile uzaktan yakından alakası olmayan orta yaş üstü bir tanıdığımız.
Yazmak istedikten sonra her türlü yazar bu maddeden :D

rain man
10-11-2017, 11:02
5.000.000 araç düşünürsek
20.000.000 kişi direk etkilendide ondan

20.000.000 kişi mermiye maruz kalsın

Pkk bir sn sürmez büyükşehir illerde kafalarını keserler

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bu ülkede

Dokundumu böyle cıngar çıkartıyor

Bu olay bitsin benzinede sıra gelecek bence

Artık acıyor sanırım bu mikişler :)

Çıkarmadan beş atınca acıyor haliyle. Artık keyif alabilen yok :)

BüLenT GöReN
10-11-2017, 11:55
sosyal medyada cumhurbaşkanı film cezası abarttılar gerekli talimatları verdim dedi gibilerinden bir haber geziyor doğruluk payı var mıdır gören duyan oldumu?

B-Devi
10-11-2017, 12:42
sosyal medyada cumhurbaşkanı film cezası abarttılar gerekli talimatları verdim dedi gibilerinden bir haber geziyor doğruluk payı var mıdır gören duyan oldumu?

Haber doğru. Tüm haber kanallarında çıktı...

Yigit-Y
10-11-2017, 13:23
Son Dakika: Cam filmi yasağı kalkıyor mu? İcişleri Bakanı Soylu acıkladı! - Haberler (http://m.haberturk.com/cam-filmi-ile-ilgili-cok-onemli-gelisme-1708470-ekonomi)

Ceza kesimleri durduruldu

burak_2885
10-11-2017, 13:24
http://i68.tinypic.com/2celniw.jpg

free-hifi
10-11-2017, 13:27
vAY BE adam gbi bakan helal olsun ya

Kullanıcı
Yandaş bu açıklamayı sevdi.

halili
A haberde konuşuyor.egzos dan şikayetler artınca buna yönelik çalışma yapılmışken arkadaşların yanlış uygulama yapmasından kaynaklanıyor. 10 gündür cam filmine ceza yazılmıyor diye konuştu.cam filmli araçlarla yapılan saldırılardan bahsetti.

SULTANOGLU
10-11-2017, 13:31
camarımı sprey boya ile boyamaya iniyorum ama benzin mazot zamları .kimde değil. bu aradaba WAREX olacalk!! Film olacak ben görünmeyeceğim ama göreceğim.

CemBerk
10-11-2017, 13:37
Padişah beyefendi ve saz arkadaşları 2018'de kesilecek cezayı belirlediler ya o yüzden her şeye ceza keserler. Ama hayırlısı elbet bizim de yüzümüz gülecek. Geçen yanlış yere parktan arabayı çekmişler, çeksinler bişey demiyorum da 95 lira park cezası olan bir hatanın 105 lira çekme ücreti mi olur diyemiyoruz. Çektiği yer 1km değil bu arada. O yüzden filme de keser egzoz ucuna da keser benzin ışığın yanıyor niye benzin almadın diye de keserler.

McKrop
10-11-2017, 13:40
AHAHAHAHAH ulan ne güzel ülkeyiz yaaaaa

hadi şimdi sıra mtv yi benzini düşürmede.. yüklen yüklen lay lay laaaay :D

mechanic
10-11-2017, 13:50

hobbaaaaa dedigimi yaptilar.... hahahahha

Grimlord
10-11-2017, 14:03
Madem öyle ben niye söktüm de rezistansı hiç ettim? Lanet olsun ya
Bi tane plakasız mobilet alıp binecem yemin ederim deli oldum ya

Gokhan43
10-11-2017, 14:07
Tüv yine hafif kusura dönmüş :)

enes_srb
10-11-2017, 14:13
şimdi yaptırsam nisanda muayene var . yine değişirse sıkıntı çünkü söktürmem yazık günah... şaka gibi şeyler yaşanıyor :D

AykutB.
10-11-2017, 14:22
Dün gece 12de baltalimanında çevrildim. Lüks araçları bağlamışlardı. Bende bugün açıklama yaptılar falan o yüzden bindim arabaya dedim. Yarım saat dil döktüm Gebze'ye gidicem beni bırakın madem evime dedim yada 5 dkda sökeyim dedim. Sökebilcen mi dedi yok ama elimden geleni yapıcam dedim yarım saatin sonunda saldı beni. 8-10 gün olayı yalan yani. Adamların ceza yazıcaz derken yüzleri gülüyor.

seref1
10-11-2017, 14:28
Tüv yine hafif kusura dönmüş :)
Net bilgimidir? Muayeneye hemen randevu alıcam ona göre��

Sezgin
10-11-2017, 14:29

Hayır net değil. Resmi sitede böyle bir ibare yok en azından şu dakika itibariyle.Benimde muayene yakın, takip ediyorum sürekli.

DOHC
10-11-2017, 14:31
Söktürenleri de devlet eliyle bir yerde tekrar yapsınlar bari....... Cezaların geri ödeneceği daha net değilken bunu kim düşünür ki..............

onursumer
10-11-2017, 14:32

acele etmeyin oda 1-2 güne güncellenir bence

Yiğit G.
10-11-2017, 15:46
Madem öyle ben niye söktüm de rezistansı hiç ettim? Lanet olsun ya
Bi tane plakasız mobilet alıp binecem yemin ederim deli oldum ya

hocam sürekli yazdık burada sökmeyin cayacaklar diye.

çok fazla tepki oldu.. Ben sökmüyorum 1500 -2000 liralık ömür boyu garantili meguiars filmim var kıyamıyorum.. Bence beklemek lazım tepkiler yüzünden yakın zamanda geri çekebilirler.

Eyüp
10-11-2017, 15:48
Olan ön cama oldu :)

arda35
10-11-2017, 16:09
insta'da okudum, muayenede hafif kusur sayılıyormuş bugünden itibaren. Sökmeden gidip hafif kusurla geçenler var.

arda35
10-11-2017, 16:10
Devletin bakanı, devletin yazılı kanunu uygulanmasın diye talimat veriyor ve bunu da utanmadan pişkin pişkin söylüyor..
Polisler de kanunu uygulamak yerine, üstlerini dinleyip suç işliyor..

Bunu yazma amacım milletin ceza alması değil elbette, bir şey yapılacaksa kanun çıkar ona göre yapılır. Ben istedim şuna ceza kesilmeyecek, buna ceza kesilecek zihniyeti ile ancak kabile yönetilir..
Eh yakın oldukları zihniyet de kabile reisliği olduğundan öyle davranıyor alayı.. muz cumhuriyeti diye boşa demiyoruz...

Referandum dönemininde de aynı haltı yediler. Cezalar kesilmedi, kesilenler tebliğ edilmedi tepki çekmemek içün.

78nakres
10-11-2017, 16:18
Oy Oy OY her şey bunun için :)

hndcrx
10-11-2017, 16:20
az daha protesto ile film cam olmayan araçlar ağır kusur sayılıp tüvden geçmeyebilir,trafikte ceza yiyebilir :D
sonra da hem filmli hem de filmsiz cam olan araçlar ceza yer,arabalar bundan sonra camsız olacak,içerde herkes kask takacak diye
bir başka kanun da gelebilir :D

sword
10-11-2017, 16:22
İcişleri Bakanı Soylu'dan son dakika 'cam filmi' acıklaması! Cam filmi cezası kalktı! - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/bakan-soyludan-son-dakika-cam-filmi-aciklamasi-40640881)