Orijinalini görmek için tıklayınız : rollıng spec clıo sport
pesimist206
07-03-2010, 21:34
k4m motora sahıp aracım pekte ıddaa lı degıl sınıfında bılıyorum ancak twıngo rs lerdede aynı motor kullanılıp 137 beygır cıvarı bı guc elde edılmıs kılo problemı soz konusu degıl su an ıcın 920 kılo cıvarındayım hafıfleyeme devam edıyorum yarın 51 mm duz boru aynı hafta ıcerısınde devıl son susturucum gelecek el yapımı fıltre kıtını tampondakı delık pek uygun olmadıgında ayrı bır far alıp fardan cıkarmak ıstıyorum.... bunun yanı sıra sıkıstırmayı bıraz aztırıp bıraz dha ılerlemeyı dusunuyorum k4m motor tıpının twıngo rs nedenıyle onu acık oldugunu dusundum ve bsıler yapmaya karar verdım :)
su an ıcın lıstemde :
51 mm duz boru +
devıl son susturucu +
clıo rs headers
clıo rs gaz kelebegı
yazılım
clıo 1.2 şanzımanı yada kısa ayna mahurıtı
cold aır ıntake +
brembo hava kanallı dısk
mevcut yakın zamanda lıstemdekılerı gercege dokmeyı planlıyorum bu konuda sızlerdende yardım beklıyorum fıkırlerınız onerılerınız bnm ıcın onmlı yarın ıtıbarı ıle bazı ıslemlere baslıyorum daha once daha hızlı araclara sahıp oldugum ıcın pek bı beklentım yok ancak yınede can sıkıntısına bıseylere baslamak ıstıyorum =) sımdıden tesekkurler...
qwertynord
08-03-2010, 22:17
Bildiğim kadarıyla bu motorla ugraşan yok denecek kadar az o yüzden yaptıgın işte inşallah başarılı olursun yaptıkların seni mutlu eder inş.. kolay gele.
ahmet3425
08-03-2010, 22:26
k4m ile 130 beygiri yakalamıstım nasıl mı?
kapak taşlama komple egzos guzel bir filtre kiti yazılım son susturu 97 octan benzin:)
k4m 2000 yılından bu yana hala uretilmekte renault bu motor ustunde bir değisim yapmaya hala gereksinim duymadı cunku cok sağlam performansli ve ekonomik bir motor
hazırladıgın listeye ek olarak k4m motora uygun 276 derece cadde tipi exantriklerde mevcut bununla birlikte 150 beygiri bu motordan yakalayabilirsin...
dragstar
08-03-2010, 23:18
mert bu dediklerine ek olarak brembo disk yerine brembolar pahalı ebc green stuff balata turbo grove ön disk öneririm fiyat sorarız ama tahminen ikisi 350-400 liradan aşağı olmaz
caiyi güzelcene yaparız senle kafanı yorma aliminyum borudan fln güzel bşy yaparım sana ama 1 hafta bekle ms de marş basıyım;)
ince conta takabilirsin, kapak taşlatabilirisin, port polish ve port matching olabilir ilerki zamanlarda ama sıralaman
cai, egzost, frenler, kısa oranlı ayna mahruti, rs intake ve egzost manifoldları, ince conta yazılım, yetmezse kapak taşlama port polish port matching egzantrik yazılım
pesimist206
09-03-2010, 14:42
k4m ile 130 beygiri yakalamıstım nasıl mı?
kapak taşlama komple egzos guzel bir filtre kiti yazılım son susturu 97 octan benzin:)
k4m 2000 yılından bu yana hala uretilmekte renault bu motor ustunde bir değisim yapmaya hala gereksinim duymadı cunku cok sağlam performansli ve ekonomik bir motor
hazırladıgın listeye ek olarak k4m motora uygun 276 derece cadde tipi exantriklerde mevcut bununla birlikte 150 beygiri bu motordan yakalayabilirsin...
derece lı egzantrıgı bende dusunuyorum ancak dusunmekle kalıcam snrm daha once yapıldgına sahıt olmadım cekıncelerım var lıstemı toparladıktan sonra egzantrııgı dusunup yazılımımı guncelleyebılırım.... yardımına ıhtıyacım olucak sanırım abıcım =)
Bildiğim kadarıyla bu motorla ugraşan yok denecek kadar az o yüzden yaptıgın işte inşallah başarılı olursun yaptıkların seni mutlu eder inş.. kolay gele.
tesekkur ederım =)
pesimist206
09-03-2010, 14:44
mert bu dediklerine ek olarak brembo disk yerine brembolar pahalı ebc green stuff balata turbo grove ön disk öneririm fiyat sorarız ama tahminen ikisi 350-400 liradan aşağı olmaz
caiyi güzelcene yaparız senle kafanı yorma aliminyum borudan fln güzel bşy yaparım sana ama 1 hafta bekle ms de marş basıyım;)
ince conta takabilirsin, kapak taşlatabilirisin, port polish ve port matching olabilir ilerki zamanlarda ama sıralaman
cai, egzost, frenler, kısa oranlı ayna mahruti, rs intake ve egzost manifoldları, ince conta yazılım, yetmezse kapak taşlama port polish port matching egzantrik yazılım
kemal abı fren sıstemınde tamamen sana guvenıyorum :D fıltre ısını hallettım bugun uzerındekı boruyu kesıp bıcıp bsıler yaptım sanırım ıyı oldu =) dıger konulardada zamanla fıkrını ve yardımını alıcam zaten sana ıhtıyacım var :)
not: ms te marj bas sen gerısı kolay =)
bende vardı kat iptali kaliteli cai egzoz 100bin km de 117 hp vermişti paşa dynoda
pesimist206
09-03-2010, 15:00
paşada kı beygır sapması hesap edıldmı abcm yoksa makıneden cıkan deger mı bu =)
ahmet3425
09-03-2010, 20:34
bende vardı kat iptali kaliteli cai egzoz 100bin km de 117 hp vermişti paşa dynoda
:)
valla pasada ne değer girdiler bilmiyorum ama ben otoerol de olcturmustum aynı specler vardı kat iptali filtre ara borular son susturucu orjinal
aynen 117 hp cıktı doğru carpanla:)
ahmet3425
09-03-2010, 20:35
[QUOTE=pesimist206;1234564]derece lı egzantrıgı bende dusunuyorum ancak dusunmekle kalıcam snrm daha once yapıldgına sahıt olmadım cekıncelerım var lıstemı toparladıktan sonra egzantrııgı dusunup yazılımımı guncelleyebılırım.... yardımına ıhtıyacım olucak sanırım abıcım =)QUOTE]
tabi ne demek elimden geldiğince yardım ederim...
ahmet3425
09-03-2010, 20:42
bu arada aklıma gelmisken pistonada girebilirsin aracına uygun wössnerin 12.7 sıkıstırmalı forged pistonlarıda mevcut...
pesimist206
13-03-2010, 21:46
ehlıyetsız yakalandıgım ve tekrarlamam halınde bır cok sorunla karsılacagım ıcın aracımı satmayıdüşünüyorum , satmaz ısem uzerınde olanlarıda sokmek zorundayım bu sebeple kucucuk projem ıptal ... konu kılıtlenıp sılınırse sevınırım...