Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çiçeksepeti.com Rezilliği

BoraRS
09-03-2010, 12:59
***** eşim Rus olduğu için Dünya Kadınlar günü onların resmi günü ve mutlaka kutlanması gerektiği için sabahtan ilk iş olarak gittim Çiçeksepeti.com dan çiçek siparişi verdim ve web sitelerinden çiçeğin dağıtım saat aralığını 12-17:00 arası olarak seçtim. İşlerimin yoğunluğundan dolayı parasını da kredi kartımla ödeyip konförmasyonu da aldıktan sonra işime döndüm.

Saat 14:30 gibi tam toplantının ortasındayken telefonum çaldı ve bir kadın bana Çiçeksepetinden aradığını ve malesef saatler önce verdiğim siparişteki çiçeklerin stoklarında kalmadığını söyleyip bana garip garip çiçek isimleri sayarak hangisini seçmemi istediğimi sordu :confused: Toplantının ortasında olduğum için güzel bir çiçeği biran önce yapmalarını ve adrese en geç saat 17:00' a kadar yollamalarını rica ettim.

Akşam saat 20:00 da eve geldiğimde ortada çiçek miçek yoktu. Telefon açıp durumu öğrenmek istediğimde her arayışımda ortalama 15 dakika bekletildim ve sonunda telefon otomatik kapandı.:ofk: Sonra Web sitelerinden sipariş takibi yapınca çiçeğin saat 21:00 da kargoya verildiği ve saat 22:00 yani akşam 10 da elime anca ulaşacağını öğrenince çıldırdım :ofk: Defalarca da üstüne aramama rağmen hiçbir muhattap bulamadım.:mad:

Sonrasında inatla arayarak bir çağrı merkezi elemanına ulaşıp durumu sorduğumda bu tür özel günlerde ufak tefek aksaklıklar olduğundan bahsetti :confused: Bir firmanın hizmet kalitesi, bunun gibi talebin peak yaptığı zamanlarda ortaya çıkar. Zorlanmak ayrı birşey işi eline yüzüne bulaştırıp müşteriyi mahçup etmek apayrı birşey. Ben de hizmet sektöründe çalışıyorum. Bu zamanlarda bu işi beceremiyorsan hiç yapmayacaksın :icon_wack

Sonunda 50 TL telefon parası ödeyerek 65 TL lik ödememi geri alabildim:mad: Müşteri memnuniyeti, hizmet kalitesi ve güvenilirliği hiçe sayan Çiçeksepeti.com ile ilgili şikayetimi buradan sizlerle paylaşmak istedim. Sevdiğinize karşı mahçup duruma düşmek istemiyorsanız bu kurumla çalışırken iki kere düşünün.

Sevgiler, Saygılar,

Bora

Ae86
09-03-2010, 13:07
Aklımın bir kenarında duruyordu formatladım teşekkurler ve geçmiş olsun .

CallMeInsane
09-03-2010, 13:09
geçmiş olsun vallaha en iyisi bizzat gidip almak

elpadre
09-03-2010, 13:14
gecmıs olsun paranla rezıl olmak boyle bır sey

olcay_bora
09-03-2010, 13:16
allah onlarında işini rast getirmesin özel günlerinde vs.. böle sorunlar yasasınlar inş

deeperblack
09-03-2010, 13:17
Dediğin gibi özel günlerde en çok işi hatasız yapmaları gerekirken saçmalamışlar. İşin aslı fiyat -performans oranıda çok düşük. Tanıdık çiçekçilere aynı rakamlara 2 katı boyutlarda yaptırabiliyorsun.

LAST_ZZ
09-03-2010, 13:19
aklımda olsun...paylastıgın ıcın sagol...

Ozan Özer
09-03-2010, 13:19
Geçmiş olsun..
Ben cicekcarsisi isimli siteden bir kez çiçek yolladım;açıklamalarında,yollamak üzere seçtiğim çiçeğin hazırlandıktan sonra resimlerinin çekilerek bana yollanacağı yazılmıştı.Siparişi verdim,çiçek yerine ulaştı çok kısa bir sürede ancak resimler yollanmamıştı,merak ederek müşteri hizmetlerinden bir bayana durumun sebebini sordum.O da anlaşmalı olduğu çiçekçi'de resimlerle ilgili bir sorun olduğunu,özür dileyerek bir sonraki çiçek siparişimde bana indirim uygulayarak bu özürü kapatabileceklerini bildirmişti.Mecbur olmamasına rağmen yaptığı bu jest hoşuma gitmişti.Çiçek sepeti zamanında bana da bu tarz bir olay yaşatmıştı,o günden beri de kullanmıyorum zaten.

emre yeşil
09-03-2010, 13:20
arayarak bir çağrı merkezi elemanına ulaşıp durumu sorduğumda bu tür özel günlerde ufak tefek aksaklıklar olduğundan bahsetti

sabırlıymışsın ufak tefek aksilik dediği iş o gerizekalının işi oluyor herhalde ufak tefekse yapmasın bu işi çok sinir bozucu bir durum geçmiş olsun

MiaMi
09-03-2010, 13:21
Bora gideceksin kendin alacaksın hayatta yapmadım internetten o tür siparişler yapmamda. İşte buda bir örnek
sinirlenme en azından eşine bu konuda uğraş verdiğini belli ettin yeterde artar.

Ersin YILDIZ
09-03-2010, 13:23
netten alıs verıse uzak duruyorum bole seyler yasamamak acısından

mmustu
09-03-2010, 13:23
http://www.ciceknet.com/default.asp

valla ben epeyce bir süredir bu siteyi kullanıyorum en az 30 sipariş vermişimdir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ;)

ulasoztas1
09-03-2010, 13:30
geçmiş olsun.. en iyisi gidip görerek seçmek ve siparişi yüzyüze wermek...

SekoLive
09-03-2010, 13:31
sitede bi arkadaşımız çiçekcilik işiyle uraşıyordu EF civici vardı aslında böyle günlerde ondan yardım almak lazım nicki tam hatırlayamıyorum en azından onunda bizlerinde işi görülür

BoraRS
09-03-2010, 13:34
Bora gideceksin kendin alacaksın hayatta yapmadım internetten o tür siparişler yapmamda. İşte buda bir örnek
sinirlenme en azından eşine bu konuda uğraş verdiğini belli ettin yeterde artar.

Zaten tek teselli de o oldu. Hanım durumun farkında olduğu için durumu kurtardık :) Ama çok da mahçup oldum yani.

yearone
09-03-2010, 13:37
Boracım, önemli gün olduğunu bildiğim için, ben hiç riske girmiyorum ve kendim alıyorum tek gül bile hatırlamaya yetiyor:)

deniz
09-03-2010, 13:38
gecmıs olsun ya hakıkaten cok can sıkıcı bır durum .bırde boyle ters gıden durumlarda muhattap bulamayınca sınır kat sayın artıyor uyuz edıyorlar adamı o an ordan bırısı karsında olsa gırtlagını sıkarsın heralde!

M.A.D
09-03-2010, 13:40
ben özel günlerde 444cicek'i tercih ediyorum kaliteli ve sağlam hizmet hiçbi aksaklık yaşamadım bugüne kadar

BoraRS
09-03-2010, 13:49
Serkancım senin durumun da benimki ile aynı evet. Dikkat etmek gerekiyor işte.

BoraRS
09-03-2010, 13:50
gecmıs olsun ya hakıkaten cok can sıkıcı bır durum .bırde boyle ters gıden durumlarda muhattap bulamayınca sınır kat sayın artıyor uyuz edıyorlar adamı o an ordan bırısı karsında olsa gırtlagını sıkarsın heralde!

Sinirden başıma ağrılar girdi dün. Karşımda biri iyiki de olmadı ;)

sportinger
09-03-2010, 13:54
arayarak bir çağrı merkezi elemanına ulaşıp durumu sorduğumda bu tür özel günlerde ufak tefek aksaklıklar olduğundan bahsetti

sabırlıymışsın ufak tefek aksilik dediği iş o gerizekalının işi oluyor herhalde ufak tefekse yapmasın bu işi çok sinir bozucu bir durum geçmiş olsun

ahahahahha mal ya harbiden kendi işini küçümsüyo gerizekalı.

ömerve
09-03-2010, 13:56
Rezilliğe bak..Adamların tek işi çiçek göndermek ama yapamıyorlar.

Baran^
09-03-2010, 13:57
İnternetten alışverişi buyüzden tercih etmiyorum hiçbir konuda mecbur kalmadıkca...güvenmiyorum en guzeli gidip secerek almak.

sportinger
09-03-2010, 14:01
buarada cok geçmiş olsun...

Quantum
09-03-2010, 14:05
ben 444cicek ve ciceksepeti.com ikisini de 2şer kez denedim.

bayram seyran özel günlerden falan da değildi üstelik.. alelade bir gündü..

444cicek ve ciceksepeti.com u al birisini vur ötekine

ciceksepetinden aldığım gül demeti nin yaprakları solmuş, güllerin yapraklarının kenarları kararmaya başlamış bir durumda idi. bunu mu layık gördün şeklinde bir laf da yemiştim :)

444çiçekten söylediğim aranjman ın ise, papatya yerine kasımpatı, bir çiçek yerine de karanfil koymuşlardı.

her ikisinde de şikayetler, mailleşmeler, telefon görüşmeleri vsvs yok elde var sıfır. sinirlendiğinle kalıyorsun.. kendi paranla rezil oluyorsun, hepsini geç karşı tarafa mahcup kalıyorsun.

parasını aldık nasılsa, çak geç mantığı ile iş yapıyor bence her iki firma da.. hatırladım sinirlendim yine bak

VTec_king
09-03-2010, 14:08
ben direk yol üzeri buldummu alıyorum
hem pazarlıkda yapabiliyorsun :)

Kaan
09-03-2010, 14:12
http://www.ciceknet.com/default.asp

valla ben epeyce bir süredir bu siteyi kullanıyorum en az 30 sipariş vermişimdir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ;)

oha bu ne fiyatlara bak olaydan çok senin şu sitedeki fiyatlara şok oldum ee tabi EKE nin sahibi olmak kolay değil para var huzur var :hehe: :hehe:

geçmiş olsun bu arada sanada kardes aklımızdan silelim o siteyi lazım olmaz umarım

mmustu
09-03-2010, 14:15
oha bu ne fiyatlara bak olaydan çok senin şu sitedeki fiyatlara şok oldum ee tabi EKE nin sahibi olmak kolay değil para var huzur var :hehe: :hehe:

geçmiş olsun bu arada sanada kardes aklımızdan silelim o siteyi lazım olmaz umarım

hauhaua yavrım internet üzerinden çiçek gönderilen çoğu sitede fiyatlar böyle :(

hanımda konuyu okuyacağı için fiyat konusuna sadece helali hoş olsun diyebiliyorum :D :D

BoraRS
09-03-2010, 14:17
Hmm fiyatlar normal. Yani Çiçek sepetinde de böyle fiyatlar.

Kaan
09-03-2010, 14:22
walla 60 liraya uçak bileti alır 3-4 liraya da bi çiçek alır istanbula getiririm hatuna daha makul :hehe: benim işim daha zor

abi seni daha fazla sıkıştırmıyorum o zaman yenge okuyosa :hehe: bazı durumlarda vermek gerekiyo tabi :p

tool
09-03-2010, 14:34
hepsiburada.com bilgisayar sandalyesi eksik parca yuzunden geri yolladim; 40gundur bekliyorum :D

mmustu
09-03-2010, 14:38
hepsi buradadan cep telefonu aldık bizde ve ekranı çatlak çıktı yaklaşık 1,5 aydan sonra netice alabildik bizde :(

clioGT
09-03-2010, 14:42
benzer olay başıma gelmişti 1 2 sene evvel
paramı sessiz sedasız iade etmişlerdi ben talepte bulunmamama rağmen...

TheAce
09-03-2010, 14:42
bu güne kadar 6 kere çiçeksepetini kullandım, ama genel özel günlerden biri değildi o yüzden yoğunluğa denk gelmemesinden hiçbir sıkıntı yaşamadım. neyse geçmiş olsun umarım daha buna benzer bir sıkıntı yaşamazsın...

OmeR-FE
09-03-2010, 20:08
Geçmiş Olsun.

RC'ON
09-03-2010, 20:15
geçmiş olsun,şanssızlık olmuş resmen

ukku
09-03-2010, 20:22
ben turkflowers.com ya da öyle bi siteden 2-3 kere sipariş verdim, hiç sıkıntı yaşamadım.. şansıma belki de..
çok talihsiz olmuş Bora abi, geçmiş olsun..

Eworen
09-03-2010, 20:41
geçmiş olsun
ben bi kaç kez kullandım hepside sorunsuz ve tam saatinde gitti..
size öyle denk gelmiş ama tam denk gelmiş kötü olmuş..

ErcanÇebi
09-03-2010, 21:14
geçmiş olsun, bazen geleneksel yöntemle mahalle çiçekçilerinden gönderi yapmak daha iyi..

Melih-Ö
09-03-2010, 21:27
bende netten çiçek sipariş etmem paylaşımınız için teşekkürler

BoraRS
09-03-2010, 21:33
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

En güzeli eski yöntem. Gidip kendin seçeceksin alacaksın.

Schumi
09-03-2010, 22:09
Önce geçmiş olsun. Umarım yenge kızmamıştır yada az kızmıştır. :) ciceksepeti.com değil ama 444cicek.com adresini kullandım defalarca yarım saat gecikti diye canlarını okudum telefonda bin tane özür dilediler. Bence güzel bir hizmet netten sipariş ama firmanın kalitesi önemli. Bu arada ben bu tarz toplumsal değeri olan günlerde aksaklıklar olabileceğini düşündüğüm için bu hizmetleri kullanmam. Çünkü bu tarz günlerde hiçbir zaman altından kalkamazlar. Kalkacak kadar elemanı barındırsalarda diğer günler zarar ederler yada fiyatları saçma sapan olur. İşletmecilere bu yüzden kızamıyorum.

XSi
10-03-2010, 07:05
valla bana da oldu aynı şey çiçeksepeti.com la..

İşyerine yolladım eşimin, akşam 10 da güvenliğe bırakmış gerizekalılar..

Aradım kalayladım zaten.. binbir özür ücretsiz bi çiçek daha yollayalım, peki dedim bende..

Gene akşam 10 da güvenliğe teslim edince çiziği attım.. :)

Day Walker
10-03-2010, 07:07
paylaştığın için saol bende düşünüyordum buradan alış veriş yapmayı

Murat
10-03-2010, 19:07
bir arkadaşımın da yolladığı çiçekler solmuş idi.sanrım çiçeksepeti çalıştığı çiçekcileri elden geçirmeli.

GKS
10-03-2010, 19:17
geçmiş olsun böle saçma salak firmalar iş yapıp para kazanıyo ya ayar oluyorum yaa

redbaron
10-03-2010, 22:00
bende sevgililer gününde göndermiştim.saat 13.00te sipariş verdim netten saat 14.00te yola çıktığını yazdı, en geç ulaşması gereken saat 17.00ydi yanlış hatırlamıyorsam fakat çiçek saat 22.00de eline ulaştı! çiçek yüzünden sevgilimden bir ton azar işittim bugün bana birşey yapmadın diye:D br daha çiçek sepeti asla!!

BoraRS
10-03-2010, 23:16
Sadece bana yapılmış olmaması bana teselli oldu. Demek ki bu rezillikleri genelde varmış.

Ucuz etin yahnisi diyeceğim ama ucuz da değiller ki be kardeşim.

GKD
11-03-2010, 04:05
çareyi uzaklarda aramaya gerek yok sitemizdede üye olan svtec nickli arkadaşımız erenköyde çiçekçi alışveriş yapanlarımızda var en güzeli ona vermek :D :)

Tuner
11-03-2010, 04:46
konunun hepsini okumadım ama yılardır farklı insanlar için tek bir çiçekçi kullandım ve şuana kadar bir sorun yaşamadım (fiiyatları her zaman uygundu özel günlerde bile) ve o insanların annelerine dahil gönderdiğim çiçeklerde bile bir sorun yaşamadım

bir tanıdığım hanımefendinin eğer öldüyse Allah rahmet eylesin yaşıyorsa kullakları çınlasın dediği bir kaç kelime var aklımda

bir erkeğin elinde tutması gerekenler ve değiştirmemesi gerekenler.

1. pasaport
2. Ehliyet
3. kunduracısı (boya v.s. )
4. terzi
5. çiçekçisi

herzaman bunlar hayat kurtarır derdi şimdi daha iyi anlıyorum

mskrc37
05-06-2014, 16:40
bende sevdiklerime bu siteden çiçek gönderiyorum.

B.Koçer
05-06-2014, 16:43
reklamlar :D

FatihR.
05-06-2014, 16:44

yanlış sularda yüzüyosun

ProdriveSTI
05-06-2014, 16:58

İmzanda çiçek gönder yazıyor ama. :cool:

evolution_9
05-06-2014, 17:18
arkadaş heralde google sorgulatıp buldu konuyu 4 yıl önce kapanan konuya yorum yazmış çakmasın diye kimse üyelik tarihinden biraz zaman geçirmiş yönetimin dikkatine

kickbuttowski
05-06-2014, 18:14

Bunu moderatöre söylesene delikanlı.

Bu arada ciceksepetinin çok icraati var buna benzer. Alışveriş yapmadan 2 kere düşünün.

by beko
05-06-2014, 18:20
Bizde çiçekçiyiz ve çiçeksepeti.comla çalışan dükkanlarımız var özel günlerde maalesef bu tür aksaklıklar olabiliyor bunun sebebi ise özel günlerde çok sipariş olması ama çiçeksepetini arayıp sizin çiçeğinizin telafi çiçeğini yollayabiliyorlar.Bence bu tür özel günlerde site v.s değilde herhangi bir çiçekçiden sipariş verirseniz çiçeğinizin daha çabuk ve kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Tayfun.O
05-06-2014, 18:24
arkadaş heralde google sorgulatıp buldu konuyu 4 yıl önce kapanan konuya yorum yazmış çakmasın diye kimse üyelik tarihinden biraz zaman geçirmiş yönetimin dikkatine

+1 kesinlikle katılıyorum

ilbeyyagci
05-06-2014, 18:25
4 yıllık hort. Hem de reklamlı hort :)

Kadyr
20-10-2015, 10:36
arkadaşlar konu hort olacak ama daha güncel bir konu bulamadım.
bende kız arkadaşıma çiçek göndericem yeni iş dolayısı ile. çiçek sepetinimi tercih edeyim yoksa farklı bir tavsiyeniz varmıdır. çiçek sepetinin fiyatlarıda pek ucuz değilmiş ama bukadar sorun yaşanması enterasan olmuş

Berkan
20-10-2015, 10:51
1-2 ay önce ciceksepetinden göderdim 2-3 kere senle aynı durumda yeniş iş için hemde ayrınca eve. bonny food kısmında cupcakeler vardı 5-10 lira daha verip acil teslimatı sectim. siparişller bölümden sayaç cıktı 1.30 saat yada 1 saat gibi o süre dolmadan 15 20 dk kala mesajı geldi ulaştı diye. sonrası ***** tesekür için arayınca ulastıgının teyidini aldım :)

HaKo
20-10-2015, 10:55
çiçeksepeti iyidir bence. Ara sıra bu tarz aksaklıklar her firmada olur abartmamak lazım. Ulusal çalışan bir ağ sonuçta.

PiscocuK
20-10-2015, 10:59
yıllardır kullanırım bonny food ile birlikte birgün sektirdiklerini görmedim.aktif olarak kullanıyorum memnunum

burak_2885
20-10-2015, 11:26
Konu o kadar eski ki, konuya yorum atan arkadaşlar hey gidi günler hey gençtim ozamanlar diyip iç geçirmişlerdir :D ( Ben 18dim :D )

Kadyr
20-10-2015, 11:39
peki geçmiş yorumlarda gül solmuş kurumuş gibi şeyler var yıl 2015 tede aynı sorunlar varmı düzeltmişlermi :)

Ozan Özer
20-10-2015, 12:05
Ben geçtiğimiz hafta gül gönderdim,hem çok hızlı gönderildi, hem de güller gayet güzeldi..
gönderim hızı bölgeye göre değişir tabi..ben genel anlamda memnunum.

ToyGun
20-10-2015, 13:38
özel gün olmayınca iyi hoş ama, sevgililer gününde patlattı beni çiçek sepeti. Para iadesi + ücretsiz çiçek gönderim verdi de o gün çekilen rezillik 20 telefon konuşmasından sonra değeri kalmıyor.

sevgililer/anneler/kadınlar vs. günlerinde göndermeden önce bir daha düşünün :)

MCN21
20-10-2015, 13:43
Bende ara ara kullaniyorum ama simdiye kadar hic sikinti yasamadim :)

Yigit-Y
20-10-2015, 13:43
özel gün olmayınca iyi hoş ama, sevgililer gününde patlattı beni çiçek sepeti. Para iadesi + ücretsiz çiçek gönderim verdi de o gün çekilen rezillik 20 telefon konuşmasından sonra değeri kalmıyor.

sevgililer/anneler/kadınlar vs. günlerinde göndermeden önce bir daha düşünün :)

Bu sorunu bende yaşadım ulusal özel günlerde kullanilmasi riskli bence.

Kartal3urak
20-10-2015, 13:50
Arkadaşlar Size İşin Özünü Hemen Yazayım Aklınızın Bi Köşesinde Bulunsun :)

Çiçeksepeti çiçekçiler üzerinden komisyon alan bir web sayfası.. İlk başlarda sadece komisyon alırken gün geçip büyüdükçe, anlaşmalı olduğu çiçekçilere çiçek,yeşillik,vazo,aksesuar gibi malzemeleri sorgusuz sualsiz gönderip gerekçe olarak "web sayfasındakinden farklı ürün olduğunda biz sıkıntı yaşıyoruz" deyip göndermiş olduğu ürünlerin ücretini fatura etti.. Zaten Parça Başı %30-%45 arası kar alacam diye bekleyen çiçekçi borçlandırılmış oldu..

E Durum Böyle Olunca Bayiliği olan çiçekçi sadece şöförlüğünü ve eziyetini çekip para kazanamıyor.. Onlar da Bi Şekilde Kar Edebilme Yolu Arıyor.. Yani Güllerin Açmışlarını Siparişlere, Sağlam Güzel Olanlarını da Kendi Müşterilerine Satmak Gibi.. Falan Filan Yazsam Çok Uzar Şimdi :D

Day Walker
20-10-2015, 13:54
Ben sürekli kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Gönderilen ürünler taze ve sunum olarak görsellerdekilere çok yakınlar.

Ayrıca özel günlerde 1 haftadan önceden sipariş veriyorum. Öğlen teslim olacak ürün öğlen olmadan teslim oluyor.

braga26
20-10-2015, 20:49
ben özel günlerde 444cicek'i tercih ediyorum kaliteli ve sağlam hizmet hiçbi aksaklık yaşamadım bugüne kadar

444 te çiçek sepetinin diğer kuruluşu ayrıyeten çiçek.com da

HondatugraL
20-10-2015, 21:03
1-2 ay önce ciceksepetinden göderdim 2-3 kere senle aynı durumda yeniş iş için hemde ayrınca eve. bonny food kısmında cupcakeler vardı 5-10 lira daha verip acil teslimatı sectim. siparişller bölümden sayaç cıktı 1.30 saat yada 1 saat gibi o süre dolmadan 15 20 dk kala mesajı geldi ulaştı diye. sonrası ***** tesekür için arayınca ulastıgının teyidini aldım :)

bana gelmedi çiçekler canım kime gönderdin :D

arifba
20-10-2015, 21:21
Özel günlerde kullanmayın. Geri kalanlarında sıkıntı olmuyor.