Orijinalini görmek için tıklayınız : opel speedster
turkerrr
19-04-2010, 20:07
sahip olmayı çok istediğim bir araç çevresinde bu araçtan olan yada satılık gören bilenvar mı ?... varsa ne kadar merak ediyorum...
ülkemize ithal edildimi o ben tek gri bir tane görmüştüm onunda plakası yoktu.
Sierra Rs
19-04-2010, 21:48
kırmızı gördüm bende ilk cıkanlardan seneler önce bakım yapılırken.
morgy_drag
19-04-2010, 21:52
vardı..
hatta hereke sahil ine cekerdı hep..
tr plakalıydı tabiki..
yanlışta hatırlamıyorsam kırmızı turuncu arası bı renktı galıba:S
edit:satarmı veya hala oralardamı bılmıyorum
devil_berk22
19-04-2010, 21:52
bitane autoshow dergisinde test edilen araç vardı sarımıydı neydi rengi
alkanda var diye biliyorum..
turkerrr
19-04-2010, 22:03
bendenizin klibindede oynamıştı, dergilere test için verilmişti bi tanede sahibindende sarı renk satılık vardı bi kaç sene önce... az da olsa tr de var... alkanda olsa sahibindene koyardı sanırım oraya bir bakmak lazım...
valla geçen hafta kırmızı birtane vardı bilmiyorum yarın eve giderken daha dikatli bakarım.. ankarada siyah birtane var sık sık görüyorum..
bi speedster 2.0 turbom olsa allah sattırmasa..
ogunozcan
19-04-2010, 22:08
yanlıcanmı?
turkerrr
19-04-2010, 22:09
işte ondan yok tr de o olsa gerçekten ömürlük binilir... 2.2 motor speedster e göre karakter olarak uysal kalıyor :icon_wack
bide speedster'in 1.3 CDTİ versiyonu vardı eco bilmem ne diye sanırsam prototip olarak kaldı martı kanat kapılara sahipti.
edit:harbi dediğim speclerde bir speedster varmış.Harbi ömürlük spor araç. :D
1.3 CDTI
660 kg ağırlık
250 km max hız.
turkerrr
19-04-2010, 22:24
bide speedster'in 1.3 CDTİ versiyonu vardı eco bilmem ne diye sanırsam prototip olarak kaldı martı kanat kapılara sahipti.
1.3 CDTI
660 kg ağırlık
250 km max hız.
evet ama o normal speedsterle görünüm olarak biraz farklı aerodinami üzerine kurulmuş bir araç zaten 250 km max hız aerodinaminin sonucu aynı zamanda çok az yakıt tüketiyordu...
Ferhat_V
19-04-2010, 22:27
üsküdara inerken sağ tarafta opel honda vs galeriler var oranın kapısında ve ara sırada içerde kırmızı bir araç yatıyo satılıkmı yoksa servisten birilerininmi bilemiyorum..
1.3 CDTI
660 kg ağırlık
250 km max hız.
öfff ne diosun sen yaa bi de chip buna ohhh yakmaz gider deli gibi yol tutar oooh :) dur rüyasına yatıyım bu arabanın... :)
yanlıcanmı?
Düz gidermiyim sence :)
bir kac sene once kumburgaz civarinda gazlamistik bir speedster la, bende aradim bulamadim
evet ama o normal speedsterle görünüm olarak biraz farklı aerodinami üzerine kurulmuş bir araç zaten 250 km max hız aerodinaminin sonucu aynı zamanda çok az yakıt tüketiyordu...
aynen dediğin gibi muhterem :icon_tup:
izmirde vardı yeşil draglara giriyodu çok seneler önce
gebzede bir adet var ama satmayı düşünmüyor
kuşadasında yabancı plaka siyah görmüştüm...
geçen yaz caddede bayağı dolaşıyodu bitane sarı turuncu arası bi rengi olması lazım..
cagri-35
20-04-2010, 22:46
Zamanında İzmir'de çok denk geldiğim bir turuncu vardı 35 plaka hatta dergilerde teste vs. de çıkan araç. Bir ara yine ortalarda dolaşan plakasını hatırlamadığım sarı vardı. Yaklaşık 2 yıl önce İstanbulda Silivridemı biryerde satılık vardı turuncuydu yine araç kısa süre sahibinden.com vitrinde durmuştu 42.000 gibi bir rakamı vardı zaten sonra kayboldu muhtemelen el değiştirmiştir.Bence de çok farklı ve özel bir araç ;)
bursada1 tane gırmızı var