Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracıma vurup kaçtılar. Ankaradan Siyah c4.
ilkerrrrr
04-05-2010, 16:01
İyi günler.
Bu gün Çankaya yıldız taraflarında bir kadın aracıma vurup kaçmış. Tamponu dağıtmış. Plakası 06 BL ile başlıyor diyorlar. Siyah bi c4. Citroende tanıdığı olan var mı? Servis kayıtlarından bakabilir miyiz? Ne yapmamı önerirsiniz.
SULTANOGLU
04-05-2010, 16:08
çok geçmiş olsun, etrafta her hangi bir kamera falan varmıydı acaba ? benim direk aklıma bu geldi.
çok geçmiş olsun
gecmis olsun, plakasini tam olarak bilmeden servisten sorgulanabilir mi bilemiyorum.
bora1311
04-05-2010, 16:11
cok gecmis olsun, can sıkıcı bi durum :(
dragonflydesing
04-05-2010, 16:30
Bir iki defa başıma gelmiş bir durum hemde gözümün önünde fakat elden ne gelir.En iyisi polis'e bildirmek durumu,esnafa fln sorsaydınız oralarda işi olan biri yapmıştır belki.
ilkay325i
04-05-2010, 16:36
Geçmiş Olsun.. Plaka Tam Bilinseydi Servislerden Sorgulanırdı..
Geçmiş olsun, çoluk çocuktur belki?
turbo&quattro
04-05-2010, 17:07
Gecen ay bir arkadasimin mercedesine biri carpmis park halindeyken...Sol kapida ciddi hasar vardi..Carpan kisi ozur dileyip vaktinin hic olmadigini belirterek sahsi kartini on cama koymus..( usa)
Egitim ve saygi sart..Gecmis olsun.
Onurkk06
04-05-2010, 17:45
bizim arabaya da yandan çizdire çizdire gitmiş şerefsizin teki işin kötüsü olayı sonradan farkettik ne zaman nerde olduğunu da bilmiyoruz böyleleerinin de daha kötüsü başlarına gelir inşallah da anlarlar ne *** yediklerini:mad:
merttepe
04-05-2010, 17:55
geçmiş olsun ilker, kaportada bişey yoktur umarım?
maxpower
04-05-2010, 17:56
cebindende bişey çıkmayacak aslında trafik sigortası senin masrafını ödüyor, neden kaçıyorlar anlamıyorum
bu arada bizim eski araca da birisi çarpmıştı ama o da kart bırakmıştı, yaptırdı sonra
erkin006
04-05-2010, 18:00
plaka tam verirsen sordururum göraldan...
benimde plakam 06 BL bi sürü bl c4 vardır siyah...
Geçmiş olsun bu
Gecen ay bir arkadasimin mercedesine biri carpmis park halindeyken...Sol kapida ciddi hasar vardi..Carpan kisi ozur dileyip vaktinin hic olmadigini belirterek sahsi kartini on cama koymus..( usa)
Egitim ve saygi sart..Gecmis olsun.
Böyle insanlarla karşılaşmak gerçekten çok zor..
Benimde başıma geldi ben tam plakayı polise verdim birşey çıkmadı. Boşuna uğraşma bu işlerle... Paşa paşa yaptırıcan
ilkerrrrr
04-05-2010, 19:40
Polis tam plakayı bul ne istersen yazacağım dedi.
Mert allaha şükür sadece tamponda hasar var.
geçmiş olsun.. etrafta detaylı bi kamera aramasına çıkın derim oradan tespit etmeye çalışın
al işte ya arabanın orda olucaksın aslında vurucak kaçacak bu yakalican öle bir dövecen ki daha araba süremicek
Bir çok kez park halindeyken basıma bu gibi şeyler geldi.
Bi gun engelli bir arkadasımız elektrıkle calısan tekerlekli sandalyeler var ya gecerken surtturmuş 1 saat benı beklemiş ozur dılemek ıcın...
Bi gün de arabayı yeni boyadan çıkartmıştım aksamında kapıdan hafif vurmuştu biri...Sileceğe numarasını filan bırakmıştı.
Allahtan hep iyi niyetli insanlara denk geldim...Ama bi o kadar da i...nin teki var.
Bu gibi durumda analı avratlı sövmekten başka bir sey elden gelmiyor... :ofk:
Geçmiş olsun...
cafenın onune babamın eskı caddysını parketmıstı abım bızde cafede oturuken bı sesle ayaga fırladık denyonun tekı 16 yasında velet sen gel gerı gerı demır kasa kamyonetle bızım arabaya çarp arka sag kapıyla arka camurluk sacını guzelce bı yırt arka lastıgıde patlat snr kacmya basla abımde patlak tekerle arkasından tabı nese abım veledı yakaladı megersem heyecandan kacmıs ehlıyetıde yok köy içinde gaz basarmış hep.nese ehlıyetlı bırını buldular durumlarıda yokmmus pek 1bucuka ay araba kaporta sacı bekledı .
belkıde dalgınlıgına gelmıstır vurdugunu bıle hıssetmemıstır belkıde heycndan kacmıstır..ama saygılı olmak sart.1sene oncede carrefour otoparktan dedenın tekı manevra yaparken ıkı aracında tamponuna surte surte gozumun onunde gectı gıttı mılletın umrunda deıl bole seyler malesef.
ilkerrrrr
04-05-2010, 20:46
Şerefsiz karı tamponu takmış, inip bakıp yerine takamya çalışmış sonrada basıp gitmiş. Oradaki umursamaz vatandaşım da kadın gidince tanıyor veya anlaşmışız sanmış. Bu arada benim arabanın bagaj falan açık pttye kitap götürüyoruz. Bagajı camı açık arabanın başında 5 dakka beklese zaten göreceğiz. Ama işte insanın ruhu şerefsiz olunca.
ae86 yamı çarptılar yani.eger oleyse kadın zaten eskı araba demiştir o tamponu yerıne takmaya calısan zihniyetten ne beklersın .bilse c4 ünü verse almak istemicenii...
Valla İlker abinin arabası hiç de eski araba gibi durmuyor.
Umursamaz şerefsizler işte...
Geçmiş olsun abi.
TolgaEsentepe
04-05-2010, 21:12
Geçmiş olsun.. Sinir bozucu bi durum vallahi
geçmiş olsun trafik hasarınızı karşılıyor bilginize
Geçen yıl iki araç önümde kaza yaptı ikiside indi geçmiş olsun kardeş filan ö.dilerim suçluyum filan sonra görüşelim işim var dedi bi ara şu adrese gel çay içelim aracıda halledelim dediler tokalaşıp gittiler.Bütün insanlar böyle olsa insan kazadan korkmaz. :(
ilkerrrrr
04-05-2010, 22:10
geçmiş olsun trafik hasarınızı karşılıyor bilginize
detaylı bilgi verebilir misiniz?
geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim
detaylı bilgi verebilir misiniz?
geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim
KARAYOLU TRAFİK GARANTİ SİGORTASI HESABI NEDİR?
Karayollarında motorlu araçların sebep olduğu trafik kazalarında;
Kazaya neden olan aracın belirlenememesi.
Yasanın emredici hükmüne rağmen Trafik Sigortasının yaptırılmamış olması.
Kazanın çalınmış veya gasp edilmiş bir araç tarafından meydana getirilmiş olması.
İflas etmiş veya mali bünye zafiyeti nedeniyle bütün branşlarda ruhsatları iptal edilmiş sigorta şirketlerinin ödemesi gereken tazminatların tahsil edilememesi.
gibi durumlarda zarar görenleri korumak maksadıyla Karayolları Trafik Kanunu’nun 108. maddesi ile Karayolu Trafik Garanti Sigortası Hesabı oluşturulmuştur. Bu hesabın kaynağını Trafik Sigorta poliçelerinden % 2 oranında alınan kesintiler teşkil etmektedir.
KARAYOLU TRAFİK GARANTİ SİGORTASI HESABI’NDAN HANGİ HASARLAR KARŞILANMAKTADIR?
Plakası tespit edilemeyen araçların vermiş olduğu bedeni zararlar,
Trafik Sigortası olmayan araçların vermiş olduğu bedeni zararlar
Çalınmış veya gasp edilmiş araçların neden olduğu kazalar ile ilgili bedeni zararlar
Mali bünye zafiyeti nedeniyle bütün branşlarda ruhsatı iptal edilmiş veya iflas etmiş sigorta şirketlerinin Trafik Sigortası kapsamında ödemek zorunda oldukları maddi ve bedensel zararlar bu hesaptan karşılanmaktadır.
KARAYOLU TRAFİK GARANTİ SİGORTASI HESABINA NASIL BAŞVURULUR? HANGİ BELGELER BAŞVURUYA EKLENMELİDİR?
Mağdurların; zararı ve tazminat yükümlüsünü öğrendiği tarihten itibaren 2 yıl içinde ve her halükarda kaza tarihinden itibaren 10 yıl içinde yazılı olarak Hesaba bizzat başvurmaları gerekmektedir
edit:
detaylı bilgi
http://eski.tsrsb.org.tr/private/trk/duyurular/garantiadres.htm