Orijinalini görmek için tıklayınız : turbo önerisi....
arkadaşlar 10milyar param var turbo için ayırdığım arabayı satmamış olursam ocağın sonuna doğru yaptırıcam peki nerde yaptırmalıyım???:soru::soru:
M_PROJECT
07-11-2010, 19:13
araban ne ?
araba honda civic 99 bu arada is....
Shadow_Dancer
07-11-2010, 19:14
team paşaoglu.
anahtar teslim veriyor bi nev_i :)
1.4 is... ben olsam sohc vtec yaptirirdim bu paraya.. ayriyetten vti'da alinabilir.. eminim daha cok zevk alacaksin.
M_PROJECT
07-11-2010, 19:15
10dan biraz daha fazla extra butcen var ise turbola derim , cnk nerden ne cikacagini bilemeyecegin icin her zaman kenarda bir miktar daha para bulundurmak iyidir , yada satip o elindeki 10 uda ekleyerek daha hizli araclar alabilirsin .
Bolt On bi turbo kiti alıp guzel bır beyın ayarı ıle
0.5 barda sorunsuz kullanabılrısın
ebay da uygun turbo kitleri mevcut.
1o mılyara guzel bı turbo yaparsın:)
ben anlamam o saydıklarınızdan 10 milyar param var sadece turboyu biliyorm başkada bişi bilmem en mantıklısı neyse onu yapalım o zamn:)
hedeflenen güç nedir?
120-150-200-200+
paralar çünkü bu sıralama ile birlikte artacaktır.
birde standart fazla oynamadan blok nekadar güç kaldıracak ona göre ya turbo yada araç + 10 bin e güzel makineler alınır gibi
güç bnm için önemli değil kütahyada tipo var turbo onun varsa bnmde olmalı diye düşündüm isterse gitmesin adı turbo olsun be ya:D:D:D:P
psikolojikdeli
07-11-2010, 20:19
birde standart fazla oynamadan blok nekadar güç kaldıracak ona göre ya turbo yada araç + 10 bin e güzel makineler alınır gibi
Araç +10 bine daha hızlı daha güzel bir araç derim bakarsın onu turbolarsın
isyi sat üstüne para ekleyip vti al
psikolojikdeli
07-11-2010, 20:20
güç bnm için önemli değil kütahyada tipo var turbo onun varsa bnmde olmalı diye düşündüm isterse gitmesin adı turbo olsun be ya:D:D:D:P
turbo dizel alalım sana ozman
aliağaoğlu akraban mı :D yaptım olcak hesabı :D tipoda var bendede olsun diyorsan al buldugun ucuz arızalı bir turbo sadece onu monte et tamponada intercool oldu bitti gitti :D:D
turbo dizel alalım sana ozman
haha adı turbo olcak ama dimi:D
aliağaoğlu akraban mı :D yaptım olcak hesabı :D tipoda var bendede olsun diyorsan al buldugun ucuz arızalı bir turbo sadece onu monte et tamponada intercool oldu bitti gitti :D:D
yaptım olucak şurda bi salyangoz olucak:D:P doğru söyledim dmi o turboluda oluyodu:P:D
o zman arabayı satıp motor alayım:D en hızlısı bnde olsun nasıl fikir ama:):P
isyi sat üstüne para ekleyip vti al
aynısını yazacaktımki yazmıslar zaten
bence sat vti al. atmosferik honda tadı başka oluyor :D
E hızlı gitmekse tek amacın araba ile uğraşma zaten.. Avatarındaki makine bile epey can yakar..
Up306Gti
07-11-2010, 21:20
o zman arabayı satıp motor alayım:D en hızlısı bnde olsun nasıl fikir ama:):P
Mantıklı..
ay walla napsam bilemedim:D
by_BuRoCk
07-11-2010, 21:29
sen bencede vti al kafan rahat binersin
1.4 is te yaptıgın gibi onuda rengarenk yaparsın keyifli olur senin için :D
turbo yapılmıs bı arac satın al.. yada sat o arabayı impreza al.
sen bencede vti al kafan rahat binersin
1.4 is te yaptıgın gibi onuda rengarenk yaparsın keyifli olur senin için :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
audilover
08-11-2010, 11:30
Ozellikle sonradan turbo uygulamalari sadece parayla olmuyor malesef buyuk emek bilgi birikimi deneyim vs cok cok onemli bence paraniza yazik etmeyin 10000 liranizi ekleyip turbolu birseyler alin veya daha hizli secenekleri degerlendirin.
DetailEF
08-11-2010, 11:42
Sen git gsxr1000 al beyaz olsun. Üzerine sonradan biraz para yapar onu turbolarsın en hızlı olursun işte :)
akbaba78
08-11-2010, 12:02
bence yapmisken ya sohc vtec yada dohc vtec gir turbo girince 1.4 u kirma ihtimalin cok yuksek:rolleyes:
ya çıkcası bunu satarsam düşük bi modelli araba düşünmüyorum aslında 99modelle bu akdarda uğraşmak istemiyorum bilmiyorm napsam bakalm şubata kadar fln satamazsam yapıcam diyodumda yeine kararsız kaldım:)
ebaydaki turbo kitlerini tavsiye ederim
ebaydaki turbo kitlerini tavsiye ederim
ebaydeki kitleri niye tavsiye ettiniz? tamamen ucuz etin yahnisi kıvamında olan ürünler?
ebay den alışveriş yapmıyorm arkadaşlar 3milyarım kaldı ebayden:):)
1996-2000 CIVIC EJ9 T3/T4 TURBO KIT
Subtotal: $600.00
Shipping and handling via Standard Int'l Shipping: $450.00
Total: $1,050.00
benim öğrenmek istediğim ebay dan bu kiti aldıgımızda sadece 1,050 dolarlık ucretimi ödüyoruz gümrük vergi felan filan hiç bi sıkıntı olmadan kapımıza geliomu ürün ebay dan alışveriş yapan arkadaşlar aydınlatırsa biizi benim gibi merak eden arkadslara faydalı olur sanırım...
1996-2000 CIVIC EJ9 T3/T4 TURBO KIT
Subtotal: $600.00
Shipping and handling via Standard Int'l Shipping: $450.00
Total: $1,050.00
benim öğrenmek istediğim ebay dan bu kiti aldıgımızda sadece 1,050 dolarlık ucretimi ödüyoruz gümrük vergi felan filan hiç bi sıkıntı olmadan kapımıza geliomu ürün ebay dan alışveriş yapan arkadaşlar aydınlatırsa biizi benim gibi merak eden arkadslara faydalı olur sanırım...
hiç bir fikrim yok bnm:S öyleyse iyimiş:)