Orijinalini görmek için tıklayınız : XBOX360 hakkında bilgi
slim'den de çıkıyor kulaklık
kanka leaderboard'da araba alamadım ben bir türlü,storefront'tan aldım bir kaç tane ama leaderboard'da adamlara tılkayınca profil gösteriyor sadece
drift yapa yapa beginner12 oldum:D
abi kod çıkmadı benden , direk live'a üye olmak için girdim zaten diyor orda üye olunca messagbox'a bakın bir sürpriz var diyor:)
kanka leaderboarddan alma bak orda pistlere göre hangi araba iise o pişt için o arabadan satın al buy car dan alcaksın yani :)
ayarı ve dizaynıda storefronttan alcaksın
bu arada pistlere göre araba dememin nedeni öle her pistte aynı araba iş yapmaz forzada piste göre arabalar deişkenlik gösterir
mesela ringde 2 araba iş yapar
lambo lp 640 ve porsche 997 rs
porsche için ultimate collection alsanız böle o açımaz xbox point alıp vıp car pack i indirip vıp üye olması lazım
mesela kimi gamertag erin yanında tac gibi bişi varya o vıp üye demek yani vıp car pack i indirmiş
Low-Rider
06-03-2011, 22:18
dediğin doğru her pist için ayrı ayar lazım
ae86ya bir ayar indirdim,bir pistte 10numara gittim spin atmadan.diğer pistte düz gidemedim spin atmaktan:D
dediğin doğru her pist için ayrı ayar lazım
ae86ya bir ayar indirdim,bir pistte 10numara gittim spin atmadan.diğer pistte düz gidemedim spin atmaktan:D
kanka ztn işin sırrı orda gt 5 de bnm arkadaşlar 400 hp ye yakın civic le ringde derece kasıolar nası oluosa burda öle naneler yok :)
benim ayar sıkıntım var 860hp e46 m3 üm var :) yolda durmuyor namussuz, nerden indircem bu ayarları falan, buarada 1aylık gold üyelik icin kart a gerek yok yeni sıfır hermakine ilk üye olduklarında 1 ay bedava gold haberiniz olsun ikinci el makineler icin gecerli değil ama
benim ayar sıkıntım var 860hp e46 m3 üm var :) yolda durmuyor namussuz, nerden indircem bu ayarları falan, buarada 1aylık gold üyelik icin kart a gerek yok yeni sıfır hermakine ilk üye olduklarında 1 ay bedava gold haberiniz olsun ikinci el makineler icin gecerli değil ama
860 hp ye ne ayar yapsan durmaz yolda o :) yolda tutmak senin tecrübene kalmış yani yolda dururda bir yarışa girip kazanamazsın :)
ahmetbaha-drs
06-03-2011, 22:37
Birşey sormak istiyorum araçların gücünü KW olarak gösteriyor bunu HP'ye çevirebiliyormuyuz?
deişio hud dan english olan zavazingoyu metric yapınca sanırım
Low-Rider
06-03-2011, 22:38
Birşey sormak istiyorum araçların gücünü KW olarak gösteriyor bunu HP'ye çevirebiliyormuyuz?
çeviriyorsun hud ayarlarından
ama ozamanda km mph oluyor:)
ahmetbaha-drs
06-03-2011, 22:41
Hımm MPH kullanmaktansa kw' kalması daha iyi:D GT'de tek tek ayarlanıyordu.
Antalyalogy
06-03-2011, 22:46
12 aylık gold 85 tl buldum alayım mı internetden maile gönderiyor..
bir de net de dolanırken 160 MS points 0,99 buldum 1600 points 9.99 hesabını siz yapın 10 dene aldım hemen..
Bendeki 4 gb kulaklık çıkmadı demek ki 250 gb lerden çıkıyor..
Yarın dalarım live a ..
özgür ,cem bulacam oğlum sizi eheheheh bulacam (yarın gece ) live kartım da gelimiş olursa yeni keichi ben olabilirim :)
bir de kulaklık yapayım ben de takılırık..
Biraz ustalaşmam lazım..
valla bütün pistlerde hepinize giderim var geçen olursada saygı duyarım :) ilk başlarda onurcan iidi ama onada saplıcam hep kaçıo bi gelsin italyadanda onuda fanatec direksiyonu varken üzücem :)
bu arada debriyajı oynamaya alışırsanız daha ii olur sonra bu adamlar aynı arabayla kalkışta nie beni böle ayırıo demeyin :)
arac ayarlarını nerden indircem birde debriaj lı nasıl kullanılıyor yaw ben aktif ettim debriaj falan tokatlıyamıyorum cözemedim tam :)
Antalyalogy
06-03-2011, 23:26
valla bütün pistlerde hepinize giderim var geçen olursada saygı duyarım :) ilk başlarda onurcan iidi ama onada saplıcam hep kaçıo bi gelsin italyadanda onuda fanatec direksiyonu varken üzücem :)
bu arada debriyajı oynamaya alışırsanız daha ii olur sonra bu adamlar aynı arabayla kalkışta nie beni böle ayırıo demeyin :)
Debriyaj olayını bazı youtube videolarında görmüştüm evet..Manuel de yetmiyor yani..
Ustalaşalım az bir de cup tarzı yarış yapıyorsunuz değil mi? Acemi işi :cool::cool:
Ne adamsın olm ya . Taktın bu debriyaja :hahaha::hahaha:
Low-Rider
07-03-2011, 09:26
valla debriyajla vites atmak ciddi zor
ben oynadım 2-3kere ama alışamadım
alışamamda heralde.debriyajsız atınca da cırtlıyor:D
Ne adamsın olm ya . Taktın bu debriyaja :hahaha::hahaha:
husnu taktın diyosunda :) canerle oynuosunuz virajdan 3 mertre farkla çıkıosunuz düzlük sonunda 107 metre oluyor yani düşün 104 metre farkedio :)sadece düzlükte
caner ztn oynamaya başladıda ben beceremiorum tam frenle debriyaja aynı anda basınca deb basılı kalıo parmağım ara sıra nedense kombine edemiorum olayı :)
direksiyonla kolay tabiii pat küt at vitesleri :hahaha:
onursumer
07-03-2011, 09:42
wireless olan ve kutusundan kulaklık çıkan hangi paketti ?
oyle bişey aliym bende almışken kampanya kollarım :)
husnu taktın diyosunda :) canerle oynuosunuz virajdan 3 mertre farkla çıkıosunuz düzlük sonunda 107 metre oluyor yani düşün 104 metre farkedio :)sadece düzlükte
caner ztn oynamaya başladıda ben beceremiorum tam frenle debriyaja aynı anda basınca deb basılı kalıo parmağım ara sıra nedense kombine edemiorum olayı :)
direksiyonla kolay tabiii pat küt at vitesleri :hahaha:
hadi uzmanım bana guzel bı kombınasyon yapalım alalım bugun :)
250 gb olan paketten alman lazım heralde onur
hadi uzmanım bana guzel bı kombınasyon yapalım alalım bugun :)
olm konuş özgürle al onun aldığından işte :)
Low-Rider
07-03-2011, 10:12
kanka slim 250gb,wifi ve kulaklık var
250gb'dan düşük alma zaten , makina ciddi sessiz.Onurk aradı gece bu makina çok gürültülü diyor:Dhdd olmadığı için dvd'den oynatıyor, dvd okuyucu sesli çalışıyormuş
ama kulaklık 10-15tl arasında satılıyor almak isteyenler o şekilde de alabilir
onursumer
07-03-2011, 10:24
250gb'dan düşük alma zaten , makina ciddi sessiz.Onurk aradı gece bu makina çok gürültülü diyor:Dhdd olmadığı için dvd'den oynatıyor, dvd okuyucu sesli çalışıyormuş
dvd den oynatmasın zaten ya 250gb lık alırım bende
kampanya kollamaya başladım ozaman ben 250gb slim arıyorm :D
zaten kopyayla işim olmaz orjinal takılırım alıştım ben ps3 ten oyunlara dunyanın parasını vermeye :D
birde şu muhabbeti tam anlamadım online oynamak için paramı veriyoruz :)
dvd den oynatmasın zaten ya 250gb lık alırım bende
kampanya kollamaya başladım ozaman ben 250gb slim arıyorm :D
zaten kopyayla işim olmaz orjinal takılırım alıştım ben ps3 ten oyunlara dunyanın parasını vermeye :D
birde şu muhabbeti tam anlamadım online oynamak için paramı veriyoruz :)
evet online paralı
onursumer
07-03-2011, 10:45
yapma yaw :D neyse sorun diil nelere para harcamıyoruz ki zaten :D ay sonunda doğru buyuk firmalardan biri patlatır kampanya yakalarız :D
online ı baya bi güzeldir ama live dipsiz kuyu
moruk makına soguk :D :hehe:
bugra_0101
07-03-2011, 13:29
moruk makına soguk :D :hehe:
ısınınca da ses yapıo ama biraz toklaşıyo :D
Antalyalogy
07-03-2011, 14:12
Live kod alım 70 Tl ye kullanılmıştır çıktı yazdım böle böle diye yenisini bekliyorum..
Cem bu 997 RS i nerden alacaktık 1760 point var da :) 9,99 usd
Low-Rider
07-03-2011, 14:13
997rs kaç para
alayım akşam 10tane renk renk:D
Antalyalogy
07-03-2011, 14:20
Heyt be i ** back....
http://img96.imageshack.us/img96/334/kodi.jpg
Ekleyin beni Antalyalogy2
Antalyalogy
07-03-2011, 14:23
kanka leaderboarddan alma bak orda pistlere göre hangi araba iise o pişt için o arabadan satın al buy car dan alcaksın yani :)
ayarı ve dizaynıda storefronttan alcaksın
bu arada pistlere göre araba dememin nedeni öle her pistte aynı araba iş yapmaz forzada piste göre arabalar deişkenlik gösterir
mesela ringde 2 araba iş yapar
lambo lp 640 ve porsche 997 rs
porsche için ultimate collection alsanız böle o açımaz xbox point alıp vıp car pack i indirip vıp üye olması lazım
mesela kimi gamertag erin yanında tac gibi bişi varya o vıp üye demek yani vıp car pack i indirmiş
...........................
şimdi orj forza nerdne bulucaz kımde var yada :) bu akşam alsam ıyı olur :)
ben gittigidiyordan aldım ultimate i bir günde geldi 65tl ye sıfır
Antalyalogy
07-03-2011, 18:24
21.30 dan sonra online ım.Hiç bilmiyorum nasıl online oyanaycağız help me..
ben bu gece fb maçı var sonrada ezel yalan olurum bgn :)
Low-Rider
07-03-2011, 19:05
varmı oynucak olan?
Low-Rider
07-03-2011, 19:14
xbox live marketplace'den birşeyler indirmek için puan nasıl kazanılıyor? yoksa puan satın almak mı lazım
Antalyalogy
07-03-2011, 19:33
xbox live marketplace'den birşeyler indirmek için puan nasıl kazanılıyor? yoksa puan satın almak mı lazım
Ekledin mi beni (Antalyalogy2) .Bir de online yarışacağımzı araçları garajdan mı seçmek zorundayız o yarışa özel istediğimiz aracı seçebiliyormuyuz.Birisi oda kuruyor ona mı giriyoruz..Anlatınnnnnnnnn..geliyorummm :D:D:D
Puan kazanılmıyor satın alınıyor maalesef...
Low-Rider
07-03-2011, 19:43
ekledim
valal bende bilmiyorum pek oda kuruyoruz galiba:d
istediğin arabayı seçebiliyorsun
online olursan davet ederim yarışa
Low-Rider
07-03-2011, 22:25
özgür abi acil kulaklık al:D
Low-Rider
07-03-2011, 22:57
geç kaldın yavrum:)
yarın akşam 8-9gibi başlıyalım
bu aksam güzel bir organizasyon yapalım Özgür :) Fuily built makinelerimizi cıkartalım :)
Antalyalogy
08-03-2011, 09:44
özgür abi acil kulaklık al:D
Kulaklık yolda kardeşim ...Konuşarak öldürecem seni ehehehehehe :D:D:D
Bu arada çok zevkli oluyor online bir de anında konuştuğumuzu düşünürse ;
-özgür 2 ye al 2 ye al gel vb. :cool::cool:
Drift de çok zevkli oluyor...:icon_tup:
Hafta içi çok uzun kasamam da ctesi aman sabahlar olmasın yaparız ama kalabalık olalım..
Birde özgür her seferinde benim bilmediğim bir pist açtığı için sağolsun kum havuzunda oynadım bol bol;);)
Hafta içi çok uzun kasamam da ctesi aman sabahlar olmasın yaparız ama kalabalık olalım..
Birde özgür her seferinde benim bilmediğim bir pist açtığı için sağolsun kum havuzunda oynadım bol bol;);)
nerden aldınız kulakluğı bende alayım bır tane :)
Kulaklik sart, tr disindayim gelince herkes toplansin :) gt: onrcn
250 gb almadınmı olm sen çıkar içinden kutunun almana gerek kalmaz
bu akşam için a ve b sınıfında araçlar ayarlayında oraarda yarışalım yada toplu halde circuit veya roadracing e gevurların arasına girelim :)
Antalyalogy
08-03-2011, 11:19
5-6 usd kargo dahil
HEADSET HEADPHONE EARPHONE MICROPHONE FOR XBOX 360 LIVE - eBay (item 280618789394 end time Mar-21-11 02:01:11 PDT) (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280618789394&ssPageName=STRK:MEWNX:IT)
Antalyalogy
08-03-2011, 11:22
bu akşam için a ve b sınıfında araçlar ayarlayında oraarda yarışalım yada toplu halde circuit veya roadracing e gevurların arasına girelim :)
Önce bir kendi aramızda takılalım da..Bir de Cem seçeğimiz bir tema ile team vinil nasıl hazırlarız herkez onunla kaplasın araçlarını ondan sonra karışalım aralarına..
Tecturkey logolu olsa fena olmaz heralde.Özgün e de istek gönderdim..Telif hakkı istemezse (hatta o da hazırlatabilir) :D:D:D
Low-Rider
08-03-2011, 11:36
ahaha abi bende o pistlerde ilk defa oynadım,çizgileri takip ederek sürüyorum:D
Cem lo gel sana bi aksam bi gazoz ismarlayayim benim evde hem puf noktaari gosterirsin :)
Antalyalogy
08-03-2011, 11:39
ahaha abi bende o pistlerde ilk defa oynadım,çizgileri takip ederek sürüyorum:D
Lem bende abs hariç her şey kapalı ben ne yapıyım (ekstra exp için çocumu keserim :D:D:D )
Low-Rider
08-03-2011, 11:41
Lem bende abs hariç her şey kapalı ben ne yapıyım (ekstra exp için çocumu keserim :D:D:D )
aynen abi öyle sürüyorum bende
çizgileri takip et önemli onlar
dragda iyi koydun ama:D
Antalyalogy
08-03-2011, 11:53
aynen abi öyle sürüyorum bende
çizgileri takip et önemli onlar
dragda iyi koydun ama:D
saliseler konuştu bu arada cem bilir ben direksiyon ile manuel vites oynuyorum acaba ondan mı farkediyor..:soru:
Önce bir kendi aramızda takılalım da..Bir de Cem seçeğimiz bir tema ile team vinil nasıl hazırlarız herkez onunla kaplasın araçlarını ondan sonra karışalım aralarına..
Tecturkey logolu olsa fena olmaz heralde.Özgün e de istek gönderdim..Telif hakkı istemezse (hatta o da hazırlatabilir) :D:D:D
abi arkadaş olduğumuz belli olursa oynatmazlar bizi o iş yalan olur :)
birde a ve b sınıfır derken ztn kendi arabanla yarışıcaksın ama a ve b sınıfında olcak
Low-Rider
08-03-2011, 11:59
farkediyor olabilir
bide kesiciye düştüm 2-3kere geçmen normaldi yani:)
saliseler konuştu bu arada cem bilir ben direksiyon ile manuel vites oynuyorum acaba ondan mı farkediyor..:soru:
abi deb lı oynuosan farkeder yoksa manuel farketmio
Cem lo gel sana bi aksam bi gazoz ismarlayayim benim evde hem puf noktaari gosterirsin :)
tak kulaklığı gel hacı o iş yalan olur :) kulaklıktan anlatırız
Low-Rider
08-03-2011, 12:01
abi arkadaş olduğumuz belli olursa oynatmazlar bizi o iş yalan olur :)
birde a ve b sınıfır derken ztn kendi arabanla yarışıcaksın ama a ve b sınıfında olcak
kanka bence bir süre garajdan a yada b sınıfı stock yarışalım
bi taraf ayara sahip diğer taraf ayarsız oldu mu dengesiz olur:D
kanka bence bir süre garajdan a yada b sınıfı stock yarışalım
bi taraf ayara sahip diğer taraf ayarsız oldu mu dengesiz olur:D
kanka bende yokki hiç stock araba ztn en sevmediğim şey stock arabalar :)
Low-Rider
08-03-2011, 12:03
kanka bende yokki hiç stock araba ztn en sevmediğim şey stock arabalar :)
yaw bendede stock araba yokta server'a girmeden istediğin arabayı seçebiliyosun orjinal olarak:)
Antalyalogy
08-03-2011, 12:05
abi deb lı oynuosan farkeder yoksa manuel farketmio
Yok daha o aşamaya gelemedim..Çalışmam lazım :o:o
O zaman Özgür kesici sesini seviyor ondandır...
E ben bu GT yi yeni açtım usa olsun deyi offlien da kasamadık para yok alamamki ben A-B ..
Money in the power
Power in the money..
-Aabiii bir şey soracağım izninle?
-Buyrun
-Freeshopta çalışıyorumda cüzdanımı çaldırdım.Yanımda bu parfümler vardı çok ucuza vericem istersen.
-İyigünler...
Tamam o zaman bana gift yapın biraz :D:D
Birde Cem kardeş senin beğendiğin araca ve/veya piste özel ayarları da paylaşırsan bizimle onlardan alalım strorefront dan..
yaw bendede stock araba yokta server'a girmeden istediğin arabayı seçebiliyosun orjinal olarak:)
bilim öle olduğunda ok öle oynarız o zman :)
Low-Rider
08-03-2011, 12:17
Yok daha o aşamaya gelemedim..Çalışmam lazım :o:o
O zaman Özgür kesici sesini seviyor ondandır...
E ben bu GT yi yeni açtım usa olsun deyi offlien da kasamadık para yok alamamki ben A-B ..
Money in the power
Power in the money..
-Aabiii bir şey soracağım izninle?
-Buyrun
-Freeshopta çalışıyorumda cüzdanımı çaldırdım.Yanımda bu parfümler vardı çok ucuza vericem istersen.
-İyigünler...
Tamam o zaman bana gift yapın biraz :D:D
Birde Cem kardeş senin beğendiğin araca ve/veya piste özel ayarları da paylaşırsan bizimle onlardan alalım strorefront dan..
heyecan yok heyecan yok:D
online oynarken paraya yada arabaya ihtiyacın yok,dün garajdan nasıl istediğin arabaları seçtiysen o şekilde seçicez yine:)
Low-Rider
08-03-2011, 21:08
hadi gelin oynuylm
Serencebey,Lowrider,Mertk online ız bekliyoruz:)
Low-Rider
08-03-2011, 22:51
feci zevkli online ya:D biraz daha kalabalık olursak güzel olur
hüsnü kusura bakma tıkladım biraz acemiliğe ver:D
feci zevkli online ya:D biraz daha kalabalık olursak güzel olur
hüsnü kusura bakma tıkladım biraz acemiliğe ver:D
olm hüsnüyü çarparakmı geçebildiniz yoksa :)
Daha Tr a donemedim fakat direksyonuma kavustum :D Kutunun uzerinde guzel bir espiri de yapmislar. Actigimda iyi guldum :D
http://img707.imageshack.us/i/img0604bc.jpg/
http://img215.imageshack.us/i/img0598ic.jpg/
http://img39.imageshack.us/i/img0599xw.jpg/
http://img20.imageshack.us/i/img0600gw.jpg/
http://img84.imageshack.us/i/img0601hi.jpg/
http://img27.imageshack.us/i/img0602k.jpg/
http://img838.imageshack.us/i/img0603p.jpg/
http://img215.imageshack.us/g/img0598ic.jpg
onursumer
09-03-2011, 14:21
Daha Tr a donemedim fakat direksyonuma kavustum :D Kutunun uzerinde guzel bir espiri de yapmislar. Actigimda iyi guldum :D
http://img707.imageshack.us/i/img0604bc.jpg/
http://img215.imageshack.us/i/img0598ic.jpg/
http://img39.imageshack.us/i/img0599xw.jpg/
http://img20.imageshack.us/i/img0600gw.jpg/
http://img84.imageshack.us/i/img0601hi.jpg/
http://img27.imageshack.us/i/img0602k.jpg/
http://img838.imageshack.us/i/img0603p.jpg/
http://img215.imageshack.us/g/img0598ic.jpg
yorumlarını merak ediyorum bende almayı düşünüyorum ciddi ciddi :)
birde maliyeti ne oldu nerden alsam ucuza alırım ?
yorumlarını merak ediyorum bende almayı düşünüyorum ciddi ciddi :)
birde maliyeti ne oldu nerden alsam ucuza alırım ?
Ben Italya ya kargolattim clubsport pedal, kablolalar, vites, direksyon, direksyon baglanti aparatlari hep beraber kargo dahil 500eur tuttu. Su an icin yapabilecegim yorum goruntusu inanilmaz guzel :D
Cogu degerlendirmede G27 den cok daha ustun oldugu soylendi ama gorecegiz :D
onursumer
09-03-2011, 14:32
g27 ile aynı fiyat bu aynı zamanda xbox ps3 falan hepsinde kullanılabiliyor dimi ?
şu g25 i satıp direk bunumu alsam ya :D yoksa yanına alsam fazlamı olur diye düşünüyorum bu yaz yurt dışında çıktığımda kendim alıp getiricem buyuk ihtimalle
g27 ile aynı fiyat bu aynı zamanda xbox ps3 falan hepsinde kullanılabiliyor dimi ?
şu g25 i satıp direk bunumu alsam ya :D yoksa yanına alsam fazlamı olur diye düşünüyorum bu yaz yurt dışında çıktığımda kendim alıp getiricem buyuk ihtimalle
Hepsine uyuyor benim tavsiyem satip alman olur. Turkiyeye siparis verince yaklasik 100euro fazla tutuyor kargo ve gumrukte ne olur bilemem ama yurtdisina cikiyorsan kesin al. Fakat paketin agirligi 13.4kg onu da goz onunde bulundur. 3 koli olarak geliyor :D
onursumer
09-03-2011, 14:37
aynen o şekilde yapıcam ozaman ben :) satar alırım play seat e sok tak kısmınlada uğraşmam :)
xbox almadım daha zaten kampanya kolluyorum vaktim var ;)
olm hüsnüyü çarparakmı geçebildiniz yoksa :)
Yok ya önemli birşey değil. Ufak bir temas oldu. Burak son virajda geç frenajla uçtu :)
Onurcan direksiyon hayırlı olsun . Sende bize katıldın çok şükür.
Burak sağolsun standı bugün gönderdi akşama kuracağım. Fotoları eklerim.
Valla direksiyonu Fanatec ten alırsanız kargo ile gönderiyor. Gümrükte kesin kalır. Bana posta yolu ile ulaştığı için sorunsuz geldi.
orhansah
09-03-2011, 15:10
xbox kampanya yakalayan olunca buradan bizi de bilgilendirirse süper olur :)
Ya acil forza 3 lazim bugun orjinal kimde varsa hemen gelip alabilirim acill
Low-Rider
09-03-2011, 15:56
memet aramışında açamadım,forza mı lazım:)
Hemde cok acilll ozgur :)
satıyım kankacım ıstıyosan 250tl ,hemen gel al kapıda teslım :D
Kanka ciidiyim lazim olurunu yaz aliyim :)
Low-Rider
09-03-2011, 16:23
:hehe::hehe:
bana 100teklif etti,arkadan birisi 150dedi
bak o arkadan gelen teklif güzel dedim
mehmet güzel bir benzetme yaptı yazmiyim şimdi buraya:D
250'ye nasıl bir benzetme yapar bilemem arttık:D
onur online giriyomusun?
Kanka ciidiyim lazim olurunu yaz aliyim :)
morruk o ısın sakası,bu kadar acıl olamaz yahu herlde ondan yazdım zaten:)
bana 100teklif etti,arkadan birisi 150dedi
bak o arkadan gelen teklif güzel dedim
mehmet güzel bir benzetme yaptı yazmiyim şimdi buraya:D
250'ye nasıl bir benzetme yapar bilemem arttık:D
onur online giriyomusun?[/QUOTE]
kanka onlıne gırmıyorum daha almadım,kulaklık alıım hdd alıyım bıde odaya tv alıım o zmn gırerım haha kacgun oldu alaalı bılmıyorumda level21mı ne oldu car levelde 4te işte oyle yanı..alt katta oynadıktan sonra odama cıkıp oynayasım gelmyo zaten :D
Hemde cok acilll ozgur :)
adam pis gaza gelmiş :D
Low-Rider
09-03-2011, 16:34
adam pis gaza gelmiş :D
iphone konusunda yazmıştım memete
paranın alamıcağı bazı şeyler vardır diye:D
iphone 1 , forza 2
ha diyince alamıyosun arkadaş yok piyasada:D
iphone konusunda yazmıştım memete
paranın alamıcağı bazı şeyler vardır diye:D
iphone 1 , forza 2
ha diyince alamıyosun arkadaş yok piyasada:D
he ya biz hala alamadık bi ayfon :D kaderimiz buymus napalım :(
cabriolet
09-03-2011, 16:51
bende geçende ps3 üm bozuldu diye yenisini almıştım meğersem modemim bozulmuş aldığım ps3 ü xbox ile değiştirdim yakında g27yide fanatec ile değiştirip forzaya geçiş yaparım :D
Antalyalogy
09-03-2011, 22:50
Yokmu bilen duyannn
Mehmet al bunu istersen ;
FORZA 3 ULTIMATE COLECTION PAL SIFIR HEMEN KARGO GittiGidiyor.com'da #34883855 (http://urun.gittigidiyor.com/FORZA-3-ULTIMATE-COLECTION-PAL-SIFIR-HEMEN-KARGO_W0QQidZZ34883855)
Mehmet al bunu istersen ;
FORZA 3 ULTIMATE COLECTION PAL SIFIR HEMEN KARGO GittiGidiyor.com'da #34883855 (http://urun.gittigidiyor.com/FORZA-3-ULTIMATE-COLECTION-PAL-SIFIR-HEMEN-KARGO_W0QQidZZ34883855)
Su an iphoneden almayi basaramadim sabahtan direk alicam abi cok sagol :)
Belki bilen vardir bi sorayim;2 kisi karsilikli oynarken player 1 kariyer modunda modifiye ettigi araclari kullaniyo ama 2. Oyuncu kullanamiyor,yani biz beceremedik belkide varmidir bi yolu ?
Baska kariyer varsa dieride onu secebilir,iki kisi ayni garajdan alamiyor malesef
Cem nurburgring de cok iyidin vala tebrik ederim ;)
Kardesi oynuyodur :p
Evet arkadaslar bugun de bir arkadasa xbox aldik gece dayanamayip fanatec i de baglayip oynadik tek kelime ile muhtesem ilk izlenimim :) heel and toe sart o kadar diyorum ;) g25 ve gt5 deneyimimle cok ayri seyler..
Yarin aksam insallah forzadayim ucagim oglende :) cem ac bagaji geliyorum :)
Evet arkadaslar bugun de bir arkadasa xbox aldik gece dayanamayip fanatec i de baglayip oynadik tek kelime ile muhtesem ilk izlenimim :) heel and toe sart o kadar diyorum ;) g25 ve gt5 deneyimimle cok ayri seyler..
alalım hemen bizde dah atürkiye sitesi aktif değil sanırım nasıl yapalım buralardan alan oldumu daha once?
Türkiye sitesi aktif fakat Xbox ta çalışan versiyonu getirmiyorlar. PS3 ve PC de çalışan modeli getiriyorlar.
vala bende almaya niyetlendim Fanatec i ama kargosu korkutuyor birde 1 ,2 ay bekleme süresi :S
Low-Rider
10-03-2011, 08:55
Yarış var mı bu akşam?
Bende aksama yetisebilirim .. Tr a siparisini cozmeye calisirim bir doneyim istanbul a. İsteyenlere yardimci olmaya calisirim.
Yarış var mı bu akşam?
dün biraz fazla kaptırmısız :D milimetrik vites atıyorduk en son valahi güzeldi
TolgaEsentepe
10-03-2011, 09:19
1 ay deneme gold üyelikten sonra sınavdır iş dir cihazı 2 aydır hiç açamıyorum yazılarınızı görünce nasıl canım çekiyor :) inşallah 2 3 Nisan'dan sonra katılırım aranıza :D
emresener
10-03-2011, 09:30
Belki bilen vardir bi sorayim;2 kisi karsilikli oynarken player 1 kariyer modunda modifiye ettigi araclari kullaniyo ama 2. Oyuncu kullanamiyor,yani biz beceremedik belkide varmidir bi yolu ?
Biz yapıoduk ya akşama yazarım nasıl olduğunu ;)
Akşam haftalık yarışımız var ama boş koltuk kalır mı bilmiyorum açıkçası. Geçen hafta 8 kişilik yer doldu. Boşta kalan arkadaşlar vardı. Olmazsa onlarda kendi odalarını kurar.
dragonflydesing
10-03-2011, 11:42
Arkadaşlar xbox 360 slim elite 250gb kinect ready ile kinect cihazını azami 1000 liraya nerden alabilirim,doğu bank'ta varmıdır ? Birde kinect kullananlar,gerçekten cihaz bahsettikleri gibi fevkalademi ?
Low-Rider
10-03-2011, 11:55
dün biraz fazla kaptırmısız :D milimetrik vites atıyorduk en son valahi güzeldi
ehehe güzeldi
Akşam haftalık yarışımız var ama boş koltuk kalır mı bilmiyorum açıkçası. Geçen hafta 8 kişilik yer doldu. Boşta kalan arkadaşlar vardı. Olmazsa onlarda kendi odalarını kurar.
8 kişiden fazla olmuyor heralde dimi
ehehe güzeldi
8 kişiden fazla olmuyor heralde dimi
Geçen hafta 8 koltuk da doluydu. ;) Belli olmuyor. Devamlı gelen 4-5 kişi var.
şu fanatec olayını çözen olursa sipariş falan veya g25 le takas düşünen olursa :p yazsın he duruyor g25 boş boş :D
onursumer
10-03-2011, 15:35
gelip gidip şu fantec in resimlerine bakıyorm g25 le oynayasım yok valla :D
gelip gidip şu fantec in resimlerine bakıyorm g25 le oynayasım yok valla :D
Önce resimlerine bakıyorsun. Sonra gaza gelip sipariş veriyorsun. Benimki öyle olmuştu. :)
YTZlazWwr8M&feature=relmfu
YouTube - XCM F-1 Converter with Forza Motorsport 3 using G25/G27 Steering Wheel on Xbox 360 (http://www.youtube.com/watch?v=YTZlazWwr8M&feature=relmfu)
şu mevzuyu bilen varmı acaba ? g25 varken bi ton masraf yapıp başka bişey almayalım şimdi .. varmıdır aslı astarı ?
Önceki sayfalarda inceleme videosunu koymuştuk. G25 in PC ve PS3 teki performansını alamıyorsun.
direksiyon tepkileri aynı değil gibi duruyor.
onursumer
10-03-2011, 17:08
aynı performans alınamıyor ya bende fantec alıcam bu gidişle allahtan şuan xbox um yok :D yoksa şimdiye boşuna masraf edip sipariş vermiştim :D
aynı performans alınamıyor ya bende fantec alıcam bu gidişle allahtan şuan xbox um yok :D yoksa şimdiye boşuna masraf edip sipariş vermiştim :D
Valla ps3 teki performansı da çok iyi emin ol ve wireless :)
Hatta belki g25 ten bile iyidir. Neden diye sorarsan GT oynarken G25 i sağa ve sola ani hareket ettirip bırakırsan kendi kendine sağa sola tepki verir. En azında Driving Force de öyleydi. Fanatec te bu sorunu direksiyon üzerindeki ayarlar sayesinde ortadan kaldırabiliyorsun. Eğer çok fazla titreşim ve tepki varsa onu da aynı şekilde direksiyon üzerindeki ayarlar sayesinde yumuşatabiliyorsun.
yokmu satılık fanatec ya :D
onursumer
10-03-2011, 17:43
Valla ps3 teki performansı da çok iyi emin ol ve wireless :)
Hatta belki g25 ten bile iyidir. Neden diye sorarsan GT oynarken G25 i sağa ve sola ani hareket ettirip bırakırsan kendi kendine sağa sola tepki verir. En azında Driving Force de öyleydi. Fanatec te bu sorunu direksiyon üzerindeki ayarlar sayesinde ortadan kaldırabiliyorsun. Eğer çok fazla titreşim ve tepki varsa onu da aynı şekilde direksiyon üzerindeki ayarlar sayesinde yumuşatabiliyorsun.
o sağa sola hareket etme kısmını ayarlayabiiliyorsun yumuşacık tepkisiz halede getirilebiliyor o yonden bi sıkıntı yok
ama fantec in tasarımı yeter ya o nasıl bi direksiyon :D
Olm hem oynamayi bilmiosun hem *** atiosun :)seni ezerim olm ringde :) bu arada yuk ve esya tasinir her turlu mini kAMyonet :)
Low-Rider
10-03-2011, 18:49
memet buldun mu oyun:D
akşam oynarsanız haber verin
memet buldun mu oyun:D
akşam oynarsanız haber verin
buldum kanka hemde sıfır 60 tl ahaahah :)
Low-Rider
10-03-2011, 19:10
ahaha hayırlı olsun:)
hepsini okuyamadım topic in. sizce genel anlamda oyun zevki için hangisi daha keyifli xbox mı ps3 mü? cod serisinden tutunda pese ordan da gt5,forza3 e kadar hangisi daha keyifli acaba?
onursumer
10-03-2011, 20:10
aslında forza,gt5 olarak değerlendirmediğimizde
iki konsoloda aşağı yukarı aynı oyunlar çıkıyor ps3 un tek farkı bence çoğu oyun 1080p geliyor ;)
1080p büyük hd lcd ekranlarda fark edilir bir zorunluluk oluyor dimi üstad?
Low-Rider
10-03-2011, 21:24
Çok eğlenceliyid her ne kadar sonuncu olup tur yesemde:D
Çok eğlenceliyid her ne kadar sonuncu olup tur yesemde:D
kimle oynuosunuz la bizim ttm gecesindemi
Low-Rider
10-03-2011, 21:28
kimle oynuosunuz la bizim ttm gecesindemi
İsimleri unuttum ya:Delegan abi vardı sharigan vardı ngsc sanırım,serence hüsnü vardı
adamlar aşmışlar :D
Boşuna masraf fanatec için mi ? :D xbox olmasına gerek yok yani.. PS3 haricinde alayına gider.. ps3 e gideni de vardı galiba :D
By Cestino
10-03-2011, 22:15
hepsini okuyamadım topic in. sizce genel anlamda oyun zevki için hangisi daha keyifli xbox mı ps3 mü? cod serisinden tutunda pese ordan da gt5,forza3 e kadar hangisi daha keyifli acaba?
Xbox'ı alalı yaklaşık daha bir hafta gibi kısa bir süre oldu ama;
Tüm oyunlarda joystick'in getirdiği bi özel havayla xbox çok keyifli..
Yalnız sadece PES oynuyacağım diyosan ve daha önce PC'den, klavyeden değilde, PS3'ten ve PS3 joystick'inden oynadıysan, xbox'ın joystick'i ile PES çok zor oynanıyor..
Analog kullanmaya alışıksan sorun değil tabi, ama alışık değilsen PES'in PS3'teki gib zevki çıkmıyo:)
Bu sorunun dışında herşeyiyle Xbox derim :D
onursumer
10-03-2011, 22:47
1080p büyük hd lcd ekranlarda fark edilir bir zorunluluk oluyor dimi üstad?
aynen 80 cm den yukarısında farkı ortaya çıkıyor
yoksa hd ready full hd olarak ufak ekranlarda fark yok ;)
Boşuna masraf fanatec için mi ? :D xbox olmasına gerek yok yani.. PS3 haricinde alayına gider.. ps3 e gideni de vardı galiba :D
g25 varken gereksiz olurdu :D yoksa urune lafım yok
suan en uygun fiyatlı taksitli alabileceğimiz xbox nerde acaba
@onusümer, kampanya bulursan haber ver :D
Low-Rider
10-03-2011, 22:52
suan en uygun fiyatlı taksitli alabileceğimiz xbox nerde acaba
@onusümer, kampanya bulursan haber ver :D
gold dedik arkadşaım obeziteden gözlerin görmez olmuş:D
gold dedik arkadşaım obeziteden gözlerin görmez olmuş:D
haha aliyimde sabah akşam sapliyim sana :D
İsimleri unuttum ya:Delegan abi vardı sharigan vardı ngsc sanırım,serence hüsnü vardı
adamlar aşmışlar :D
Az kaldı sende pistleri öğrenirsen bir farkımız olmaz
Bu arada serencebey ( burak ) kardeşimin gönderdiği kokpiti de kurdum çok şükür.
http://i18.photobucket.com/albums/b145/MATKAP/Fotoraf0226.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b145/MATKAP/Fotoraf0225.jpg
Low-Rider
11-03-2011, 08:44
oww kokpit mükemmel olmuş hayırlı olsun:)
kokpite bayıldım.. bekar olmak vardı :D
kokpite bayıldım.. bekar olmak vardı :D
Valla 1 sene önce öyle bir hata yaptık :) Şükür ki odayı kurmuştum. Hatun da çok beğendi koltuğu. Sıkıntı olmadı o yüzden. Ama başında çok durunca ortalık karışıyor. :)
cok güzel olmus bride larla :)
onursumer
11-03-2011, 10:22
koltuk çok iyimiş ya benim setde başarılıda koltuğum bukadar kaliteli değil :D
Antalyalogy
11-03-2011, 21:17
Halo : Reach Limited Edition um geldi bugün...Hayatımda yaptığım en güzel internet alışverişlerinden oldu ;
http://images.gittigidiyor.com/3623/HALO-REACH-LIMITED-EDITION-XBOX360-SIFIR-PAL__36230849_0.jpg
vay vay guzel olmus, girmeye varsa arkadaslar online gazliyor su an bende katilacagim haberiniz olsun :D
Ya dun gece davet aldim bizden birileri miydi mikrofonlari yoktu pek anlasamadik :)
Low-Rider
13-03-2011, 17:10
onurcana gelsin maun kaplamalı 135i:)
http://i.imgur.com/thsPv.jpg
Antalyalogy
13-03-2011, 17:13
onurcana gelsin maun kaplamalı 135i:)
http://i.imgur.com/thsPv.jpg
Ben arkalarda spinler atarken beklemekten canı sıkılmış Özgür ün foto çekmiş..:D:D
Bu arada oyun içi video nasıl kaydediliyor? Bir aparatmı gerekliymiş neymiş?
evde deildim kaçırmışım partiyi :)
Low-Rider
13-03-2011, 17:23
Ben arkalarda spinler atarken beklemekten canı sıkılmış Özgür ün foto çekmiş..:D:D
Bu arada oyun içi video nasıl kaydediliyor? Bir aparatmı gerekliymiş neymiş?
rz lerle gazlarken acaip keyifliydi:D
abi acilen kulaklık al,olmuyor böyle
Antalyalogy
13-03-2011, 17:25
gamertag:rugzott
ekleyin:D
gametag:mertk58
özgürü ekledim mert senide ekerim sen online san ekle beni
team1907
Antalyalogy2
Ya dun gece davet aldim bizden birileri miydi mikrofonlari yoktu pek anlasamadik :)
Bu Gt lerden birisi ise bizden :icon_tup:Sen de yaz Gt ini ben de ekliyeyim..
Antalyalogy
13-03-2011, 17:28
rz lerle gazlarken acaip keyifliydi:D
abi acilen kulaklık al,olmuyor böyle
Aldım yolda..evet çekilmiyor doğru..Harbiden ya RCZ iyi aletmiş..Bu arada ben nedense stock araçlardan daha çok zevk alıyorum..
Çarpmalarımın da hepsi istem dışı..Aslında asla çarpmadan oynamak çok zor ama öyle yapmaya çalışıyorum...Bern diyorum ki bir drift takımı kuralım çalışalım bizm de videomuz olsun...
Şimdi drift öğrenmek için en iyi pist ve araç önerilierinizi rica ediyorum...:confused:
Low-Rider
13-03-2011, 17:51
Ben online oynarken drift yapıyorum hep,pistlerin çoğunda yapılıyor onlineda hangisi denk gelirse ona giriyorum.sende o şekilde yap online yarışmaya çalış
okadar çarpma olur yaa:)arkadan giderken hep çarpmamak için fren yapıyorumdba viraj içine daldım mı affetmiyorum:D
wireless adapter baktım bugün heryere bulamadım yav... ne bulunmaz şeymiş .. media markt .. tekno sa .. bimeks .. kadiköy yazıcıoğlu .. hiç bi yerde yok .. elit i net e bağlamak için sanırım wireless adapter gerekiyor , nerden,kaça bulunur bu meret alsak ya .. bu arada satılık firmware 'li x360 elit :D yanında 10 oyun falan filan :D orijinalle takas olur :D
Serencebey
14-03-2011, 22:14
gittigidiyor.com
wireless adapter baktım bugün heryere bulamadım yav... ne bulunmaz şeymiş .. media markt .. tekno sa .. bimeks .. kadiköy yazıcıoğlu .. hiç bi yerde yok .. elit i net e bağlamak için sanırım wireless adapter gerekiyor , nerden,kaça bulunur bu meret alsak ya .. bu arada satılık firmware 'li x360 elit :D yanında 10 oyun falan filan :D orijinalle takas olur :D
uzun bir ethernet kablosu al ugrasma o kadar bence :D
oturma odasından yatak odasına :D hımmmm :D görüntü kirliliği olur be ya :D neyse yarın öle yapim bu kadar yere baktım daha da uğraşamam :D biraz online takıliyim de satarsam orijinal firmware li bitane alırım
yani odalarin ne kadar yakin bilemem ama arka odaya ufak bir matkap operasyonu yapilabilir.
bu aksam atraksiyon yapalım :) Level kastım yeterince dırakk istiyorum dırak:D
bu aksam atraksiyon yapalım :) Level kastım yeterince dırakk istiyorum dırak:D
valla drag a girmem ben geçsemde rank im düştü :)
Antalyalogy
23-03-2011, 23:01
Yok mu Halo 3, Halo ODST , Halo Reach kasacak benimle..
yaw siz ne ara forza oynuosuuz ben hiç anlamadım :) o kadar yana yakıla cd aradınız yoksunuz piyasada :)
Antalyalogy
23-03-2011, 23:18
yaw siz ne ara forza oynuosuuz ben hiç anlamadım :) o kadar yana yakıla cd aradınız yoksunuz piyasada :)
Valla ben geç saatde giriyorum üst üst 3-4 kere kimse yokdu.Dün ben kapatmaya yakın mert online oldu.Pztesi geceside bir ara Özgür online dı..:D:D
Antalyalogy
23-03-2011, 23:44
yarin online im :D
Ooo Onurcan usta geçmiş olsun foto istiyoruz senden before-after şeklinde.. :D:D:D
Antalyalogy
24-03-2011, 21:19
Xbox 250 GB slim düşünen kaçırmasın;
XBOX 360 SLİM 250 GB NTSC-U BÜYÜK İNDİRİM+PS3LE TAKAS (http://forum.donanimhaber.com/m_47684106/tm.htm)
dragonflydesing
25-03-2011, 19:07
Teknosadan Xbox 360 slim 250gb alınırmı ? Jasper board varmıdır Teknosadakilerde ?
Low-Rider
05-04-2011, 18:32
xbox'dan pc'ye dosya transferi içinmiş
$7.16 - USB Hard-Drive Transfer Kit for the Xbox 360 (Translucent Blue) - XBox 360 Accessories (http://www.dealextreme.com/p/usb-hard-drive-transfer-kit-for-the-xbox-360-translucent-blue-35082)
biz bugra sapigiyla bir sekilde transfer etmistik zaten de bi halt edemedik transfer edip :D
Low-Rider
05-04-2011, 20:06
işe yarıyorsa alalım yahu para değil
hazır dealextreme'den kargom çıkmamışken eklenebilir buda:D
vallahi save hackleyenler falan oluyor nasil yapiyorlar bilmiyorum ama
Low-Rider
05-04-2011, 22:19
barkın yapmış save hack sağolsun onun sayesinde para çok gibi:D
ama amacım save hack değil,foto video falan transfer etmek için
Simülasyon setimiz için Buttkicker de geldi çok şükür
http://i18.photobucket.com/albums/b145/MATKAP/Fotoraf0247.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b145/MATKAP/Fotoraf0246.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b145/MATKAP/Fotoraf0245.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b145/MATKAP/Fotoraf0244.jpg
husnu ne işe yarıyor bu zımbırtı tam olarak :D
kısa ve öz kıpraşım yaptırıyor zannedersem :D
Evet aynen öyle. Genelde koltukların altında kullanılır. Sinema izlerken efek vermesi için . Gamer versiyonu aslında tüm oyunlarda da kullanılsa da genelde uçak ve yarış simülasyonları için tercih ediliyor.
Video bendeki versiyonun bir büyüğü . LFE Kit olarak geçiyor.
ady5fjbbMgI
sen ozaman işin sonuna gelmişin :D
oynadığın oyundan daha fazla zevk alacaksın :)
nerden ve nekadara aldın birde ?
Low-Rider
07-04-2011, 16:31
hüsnü tam bir gamer'sın:D
" Gamer " demeyelim de sim ciyiz :)
Bu cihazın net üzerinden satışı var ama US dışarısına gönderi yapmıyor. TR distribütörünü buldum. Fakat sitede 129 $ olan cihazı 450 $ KDV gibi bir rakama satıyorlar . Bende E Bay da araştırdım ve 129 $ + gönderi bedeli ile temin ettim. Sadece adaptör almak lazım.
Hatta buradaki firma bir iddiada bulundu bize " getirtemezsiniz , getirirseniz aynı paraya vereceğim " dedi. Burak şu an firma ile kavga ediyordur herhalde :)
niye getirtemiyomuşuk ki ahaha ;D
hayırlı olsun bu arada iyi oyunlar :)
Eyvalla. Daha iyileri sizin olur inşallah.
Abi evli değilsen, evlen çocuğun hazır büyütülmüş haberin olsun :D
Abi evli değilsen, evlen çocuğun hazır büyütülmüş haberin olsun :D
Valla bunlar pek çocuk işi değil ama bende senin gibi düşünüyorum . Fakat hanım kabul etmiyor :)
Serencebey
08-04-2011, 09:31
Hatta buradaki firma bir iddiada bulundu bize " getirtemezsiniz , getirirseniz aynı paraya vereceğim " dedi. Burak şu an firma ile kavga ediyordur herhalde :)
akıllarını aldım husnumm :D
akıllarını aldım husnumm :D
akıllarını boşver :D
malzemeyi aldın mı ebya fiyatına :D
Serencebey
08-04-2011, 10:18
akıllarını boşver :D
malzemeyi aldın mı ebya fiyatına :D
aldım :) .
Valla bunlar pek çocuk işi değil ama bende senin gibi düşünüyorum . Fakat hanım kabul etmiyor :)
Çocuk ben oluyorum burada :hahaha: Evlatlık al diyorum :D
Yok kabul etmezler :D Hala oyun oynuyorsun işte yani ama ben hep öyle dediklerinde simülasyon oynuyorum diyorum LFS için :)
aldım :) .
Helal kardeşim :)
Doush
Bende onu diyorum işte. Senden önce ben varım zaten koca çocuk olarak. :)
Ben başka kapıya o zaman :D
arkadaşlar firmware li xbox ımı dün sattım .. orijinal xbox almak istiyorum ... bi forza yeter bana online falan takılırım kafi .. en uygun xbox ve forzayı nerden bulurum acep şuan ?
Antalyalogy
18-04-2011, 18:33
arkadaşlar firmware li xbox ımı dün sattım .. orijinal xbox almak istiyorum ... bi forza yeter bana online falan takılırım kafi .. en uygun xbox ve forzayı nerden bulurum acep şuan ?
250 GB alacaksan 5M migrod yada GoldComputer dan al..2 yıl garantili kafan rahat olsun..
Forza için linkler
link (http://forum.donanimhaber.com/m_46992807/mpage_1/f_/key_forza%2Cultimate//tm.htm#46992807)
CinAli_06
18-04-2011, 19:23
Best Buy ve Media MArkt ta kampanyalar var hocam geçen 250 gb slim media marktta 729-749 mu öyle bişeydi konsolu ordan alabilirsin oyun içinde yurtdışından yada türkiyedeki alışveriş sitelerinden alabilirsin. nacizene bir tavsiye Forza Motorsport 3 Ultimate Edition al derim ek paket hiçbirşey indirmene gerek kalmaz =)
ahmetbaha-drs
15-09-2011, 23:01
Benim makina(360 elite) bugün 5 dakika icinde 3 kırmızıyı yaktı,nerde,nekadara nasıl yaptırabilirim Avrupa yakasında? Beylikdüzü-Bakırkoy arası mümkünse?.Bilen var mı acaba?.
ps. ya da artık herhangi iyi bir yer?.
ahmetbaha-drs
17-09-2011, 11:29
Millet tavsiyenizi bekliyorum,xbox'ı tamir icin:)
kelalper
17-09-2011, 12:15
valla ben 4gb kinect aldım yurtdışından daha sonra burada 50 dolara 500 lük harddisk aldım(Western digital olması şart yoksa tanımıyor) 250 lik format atıldı 10 dolara caseini aldım taktım kullanıyorum. Yani 4 gb ile 250 arasında sadece 60 dolar fark var normalde. Ama microsoft daha fazla fiyata satıyor.
xboxtan ve ps den hıc anlamayan bırı olarak soruyorum.
forza oynamak ıcın xbox ın hangı modelını almam lazım?
pc ve ps ıcın cıkan oyunlar xboxa da cıkıyor mu?
ve bu aralar en uygun hangı yer satıyor.
yukarıda yazılmıs gercı ama guncel olarak gene sorıyım dedım :)
not: forza oynamak ıcın ayrıca dıreksıyon almam sart mı ?
direksiyonsuzda oynayabilirsin.
xbox ın arcade,elit,slim modellerini alıp forza oynarsın.kadıköyde kahraman elektronik var oraya bi bak.fatih var yardımcı olur.
Online oynamak para ile mi ?
nasıl oluyor ucretlendırmesi
parayla söyle oluyor.live üyelik alıyorsun onunla online oynuyorsun.
live üyeliğinde secenekleri var su sitelerden alınıyor.
-www.maximuscards.com/
-cheapxboxlivecodes.com/
-www.shopto.net/
-www.gittigidiyor.com/
-cardscodes.com
Gold üyelik olarak 1,3,12,12+1,12+2 şeklinde üyelikler satmakta.
ahmetbaha-drs
01-10-2011, 11:27
Hala yaptırabilecegim yer arıyorum makinayı..:( FM4 gelmeden..
Hala yaptırabilecegim yer arıyorum makinayı..:( FM4 gelmeden..
kadiköy kahraman elektronik,bi ara sor ahmet yapmıyorlarsa bile yonlendirirler.
xboxtan ve ps den hıc anlamayan bırı olarak soruyorum.
forza oynamak ıcın xbox ın hangı modelını almam lazım?
pc ve ps ıcın cıkan oyunlar xboxa da cıkıyor mu?
ve bu aralar en uygun hangı yer satıyor.
yukarıda yazılmıs gercı ama guncel olarak gene sorıyım dedım :)
not: forza oynamak ıcın ayrıca dıreksıyon almam sart mı ?
Sana sorma demedik mi lan :D
Xbox slim 250gb aliyorsun canim, en iyi garantiyi de media markt veriyor.
Aylik 8 euro mu ne oyle birsey, gitti gidiyor dan falan aylik 3 aylik vs kartlarini bulabilirsin yada bir web sitesi veririm oradan satin alirsin mailina gelir. Butun oyunlar cikiyor neredeyse, sadece PS3 exclusive bir kac oyun cikmiyor o kadar. Yesilkoy saints computer var tren istasyonunun orada, ismimi verip arkadasiyim de her turlu oyunu tedarik ederler bulamazsan. Telefon var adama buradan bilgi veriyoruz yok boyle bir sey ya :D
ahmetbaha-drs
01-10-2011, 14:39
kadiköy kahraman elektronik,bi ara sor ahmet yapmıyorlarsa bile yonlendirirler.
Tamam bi'sorayım,Beylikduzu-B.Sehir-Bakırkoy v.s civarında bulabilsem daha iyi olacak aslında Kadıkoy icin ozel zaman ayırmam gereklide bakalım yaptırmakta istiyorum.
Tamam bi'sorayım,Beylikduzu-B.Sehir-Bakırkoy v.s civarında bulabilsem daha iyi olacak aslında Kadıkoy icin ozel zaman ayırmam gereklide bakalım yaptırmakta istiyorum.
bakırkoyde yeraltı carşısında bir yer vardı ama adı aklıma gelmedi.:o
öğrenirsem yazarım.
Sana sorma demedik mi lan :D
Xbox slim 250gb aliyorsun canim, en iyi garantiyi de media markt veriyor.
Aylik 8 euro mu ne oyle birsey, gitti gidiyor dan falan aylik 3 aylik vs kartlarini bulabilirsin yada bir web sitesi veririm oradan satin alirsin mailina gelir. Butun oyunlar cikiyor neredeyse, sadece PS3 exclusive bir kac oyun cikmiyor o kadar. Yesilkoy saints computer var tren istasyonunun orada, ismimi verip arkadasiyim de her turlu oyunu tedarik ederler bulamazsan. Telefon var adama buradan bilgi veriyoruz yok boyle bir sey ya :D
Artik sorma dedin olm napim :) yesilkoydeki yere gidersem borclarini benden istemesinler :D
sorun ne senin makinede sen söle ben sana olup olmayacağını söyleyim boşu boşuna gidip gelip dünyanın parasını harcama yada sinirlerini bozma
şuanki 4. xboxım az çok biliorum olup olmayacağını
ahmetbaha-drs
01-10-2011, 17:40
Valla gecen hafta soyle bi acayım demistim bir kac haftadır hic acmamıstım zaten 5 dakika olmadan 3 kırmızı yaktı kapandı.Bidahada acmadım,denemedim yani.
yüksek ihtimal gpu arızasıdır die düşünüorum uzun süre oynanmayan makineler açılıdğında oluyor onurcanında başına gelmişti eski malkinesi açmamıştı uzun süre açınca patlamıştı
eğer arıza oysa hiç yaptırmakla uğraşma yenisini al olmaz çünkü kesin 1-2 haftalık periyotlarda tekrar bozulur
elindeki harddisk controller kablo vs bunları kullanırsın sadece makineyi almak için pazarlık yapabilirsin satan dükkanlarla
ahmetbaha-drs
01-10-2011, 17:54
Valla bilmiyorum ki artık neyi var,cok anlamıyorum malesef..Yaptırabilecegim yakın biyer bulursam eger goturup gostericem en azından. Olmazsada sonra bitane daha alırım yapacak bisey yok.Simdi kutudan garanti kagıdını buldum 6 aylık The End diye biyerden alınmıs Kadıkoy'dne.
arnawood omer
04-10-2011, 01:38
Arkadaşlar forza için xbox alıcam ama bikaç şey var aklıma takılan :)
Öncelikle bu arcade ve elitenin hafıza dışında çok büyük bi farkı varmı? Sahibindenden arcade buldum birtane ikinci el. 120 gb HDD varmış. Oyunu buna yükleyip cdsiz oynanabiliyormu?
Birde xbox plazma ve lcd dışında normal televizyonda çalışıyormu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)
CinAli_06
04-10-2011, 01:46
Arkadaşlar forza için xbox alıcam ama bikaç şey var aklıma takılan :)
Öncelikle bu arcade ve elitenin hafıza dışında çok büyük bi farkı varmı? Sahibindenden arcade buldum birtane ikinci el. 120 gb HDD varmış. Oyunu buna yükleyip cdsiz oynanabiliyormu?
Birde xbox plazma ve lcd dışında normal televizyonda çalışıyormu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)
renk,headset,hdmi kablo dışında fark yok birde hdd tabi.
oyunu hdd yüklüyorsun ama cdsiz açamıyorsun cdnin mutlaka cd sürücüsünde olması gerekiyor. böyle olmasının nedeni ısınma sorunu aza indirmek ve cdrom sürücüsünü daha az çalıştırmak.
normal tvlerde de çalıştırırsın ama pek keyif verirmi bilmiyorum görüntü cidden çok kötü olabiliyor. ama çözümü var eğer evde lcd monitörün varsa ona bağlayabilirsin onun için kablosu satılıyor ben 15 liraya almıştım.onunla bağlayabilirsin normal tvden heralde bi 10 kat daha iyi görüntü veriyor. ses içinse ufak bi aparatı var onu alıp kulaklık yada hoparlörlerinle kullanabilirsin.
dediğim aparat 1 milyon pahalı bişey değildir. zaten ben şeklini felan gösteririm ona göre alırsın.
arnawood omer
04-10-2011, 10:58
renk,headset,hdmi kablo dışında fark yok birde hdd tabi.
oyunu hdd yüklüyorsun ama cdsiz açamıyorsun cdnin mutlaka cd sürücüsünde olması gerekiyor. böyle olmasının nedeni ısınma sorunu aza indirmek ve cdrom sürücüsünü daha az çalıştırmak.
normal tvlerde de çalıştırırsın ama pek keyif verirmi bilmiyorum görüntü cidden çok kötü olabiliyor. ama çözümü var eğer evde lcd monitörün varsa ona bağlayabilirsin onun için kablosu satılıyor ben 15 liraya almıştım.onunla bağlayabilirsin normal tvden heralde bi 10 kat daha iyi görüntü veriyor. ses içinse ufak bi aparatı var onu alıp kulaklık yada hoparlörlerinle kullanabilirsin.
dediğim aparat 1 milyon pahalı bişey değildir. zaten ben şeklini felan gösteririm ona göre alırsın.
çok teşekkür ederim:)
peki ps3 normal tv de oynanabiliyomu :D , odamdaki uyduruk tv ye taktım çalışmadıda ?
ahmetbaha-drs
04-10-2011, 20:00
Bugün makinayı söküp Sirkeci'de biyere goturecekken bir deneyeyim bakalım nolucak dedim çalıştı,görüntü geldi,cd'yi çalıştırdı v.s sorun yokmuş demek ben heyecan yapmışım eehehE:D
CinAli_06
10-10-2011, 16:06
peki ps3 normal tv de oynanabiliyomu :D , odamdaki uyduruk tv ye taktım çalışmadıda ?
onunda çalışması lazım ama farklı bi kablo aparatı lazım heralde onada.
ahmetbaha-drs
28-10-2011, 01:50
Xbox' 360 Elite'e yeni firmware olayını nerede yaptırabilirim?
Bahçeşehir'de bi'yer buldum fakat 2,3günde hazır olur filan dedi pek bilgim diğerlerinde de aynı sürede mi olur acaba?. Kopya Fifa2011 cd'yi okudu fakat oyunu çalıştırmak için güncelleme yapman v.s gerek dedi ama yarısında kaldı öyle.
Xbox' 360 Elite'e yeni firmware olayını nerede yaptırabilirim?
Bahçeşehir'de bi'yer buldum fakat 2,3günde hazır olur filan dedi pek bilgim diğerlerinde de aynı sürede mi olur acaba?. Kopya Fifa2011 cd'yi okudu fakat oyunu çalıştırmak için güncelleme yapman v.s gerek dedi ama yarısında kaldı öyle.
ben olsam fw yaptırmam artık kasımda yeni arayüz falan gelicek update edemiyceksin vs vs orj oyun mantıklı şuan
ahmetbaha-drs
28-10-2011, 02:03
Forza'yı aldım orjinal netten c.tesi gelicekte digerlerinide en azından kopya calıstırırım diye dusundum,zaten cok oynamadıgım icin.
YavuzNaz
10-11-2011, 17:09
xbox 360 alacağım bu hafta sonu bütün sayfaları okuyamadım ama genel olarak anladığım pal olanı ülkemizde daha yaygın kullanılan 4gb veya 250gb diye satılıyor her ikisindede cd takma zorunluluğu varmı? verilen fiyat farkı boşunamı hangisini almak mantıklı? birde fat cihaz yok sanırım piyasadakilerin çoğu slim nerden alınır? birde fw yapılmış hazır cihazlar var sıkıntı olurmu yoksa orjinal mi takılmak lazım bilenlerden kullananlardan yorumları rica ediyorum.
RottingChrist
10-11-2011, 20:07
valla genel bir bilgim yok ama bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşımla kadıköyden arife günü pal bir x box ve kinect set olarak aldım. slim 250 gb olanından. şu an piyasadaki kopya oyunların oynayabiliyormuşum. zaten yüzlerce oyunu da bana hediye etti. kendisi cd olmadan direk harici diskten oynuyor. özellikle kinect çok deli bir alet ailece bağımlısı olduk. oyunları çok gerçekçi ve adamı fena kasıyor. kinect ile oyun oynayıp rüyamda levye salladığım geceler de oluyor :) boksta hanımdan dayak yemememeyi de öğrenirsem çok süper olacak.
xbox 360 alacağım bu hafta sonu bütün sayfaları okuyamadım ama genel olarak anladığım pal olanı ülkemizde daha yaygın kullanılan 4gb veya 250gb diye satılıyor her ikisindede cd takma zorunluluğu varmı? verilen fiyat farkı boşunamı hangisini almak mantıklı? birde fat cihaz yok sanırım piyasadakilerin çoğu slim nerden alınır? birde fw yapılmış hazır cihazlar var sıkıntı olurmu yoksa orjinal mi takılmak lazım bilenlerden kullananlardan yorumları rica ediyorum.
ahmetbaha-drs
27-11-2011, 11:52
Birşey sormak istiyorum gittigidiyor.com üzerinden xbox live gold ve microsoft points almak istiyorum fakat çoğu UK-EU destekli bende ilk 1 aylık ücretsiz kayıt yaparken USA seçtim bunu UK-EU'ya nasıl çevirebilirim? Varmıdır bir yolu acaba?.
Not:Ve ya USA için olanları nereden bulabilirim, gidip satında alabilirim?.
Edit: Çok şükür hallettim 12 aylık gold üyelik ve 4000Microsoft Point:p
Sercan AKCAN
31-01-2012, 20:31
biraz konuyu hortlatmak gibi olucak ama
bir arkadaşım xbox360 ını satıyor
Xbox360 ( slim değil ) 120 gb Jasper board Elite paket
2 joystick
1 oyun (Forza Motorsports Ultimate Collection)
450 liraya veriyor.sizce mantıklımı yoksa gidip xbox360slim 250 gb mı alıyım
Slim al kafan rahat olsun. :icon_tup:
Sercan AKCAN
31-01-2012, 20:48
Slim ne kadara bulabilirim fw istemiyorum zaten forza 3 yada forza 4 versinler yeter :)
2 joystick
al direk .
SerkanKurt
31-01-2012, 21:59
Ya bu yeni güncelleme için crackli yazılım çıktımı ? Forza 4 oynuyordum cihazı güncelledim yeni sürüme doğal olarak makine kopya oyun açmamaya başladı. Çıktıysa eğer gidiyim hemen kadiköyden kırdırıyım tekrar cihazı ?
Sercan AKCAN
01-02-2012, 00:20
al direk .
hatta simdi
xbox360
2 joystick
5 oyun vereceğini söyledi 450 ye
red dead redemption
gears of war 2
forza 3
fifa 2011
bi oyun daha söyledi hatırlamıyorum kafam karıstı sıfırmı alsam onunkinimi.arkadasımınkide sıfır gibi ama slim degil işte.
Burak-Akın
01-02-2012, 02:14
bu zaman zarfında bende düşünmedim deyil forza için xbox almayı :)
Sercan AKCAN
01-02-2012, 20:29
hatta simdi
xbox360
2 joystick
5 oyun vereceğini söyledi 450 ye
red dead redemption
gears of war 2
forza 3
fifa 2011
bi oyun daha söyledi hatırlamıyorum kafam karıstı sıfırmı alsam onunkinimi.arkadasımınkide sıfır gibi ama slim degil işte.
Sizce 450 liraya xbox mı 700 liraya xbox slim mi ? bugün yarın alıcam yani.cevap bekliyorum :)
RottingChrist
01-02-2012, 20:41
isteyen olursa satılıklarda ilanım var. cillop gibi.
Sercan AKCAN
04-02-2012, 01:04
Sizce 450 liraya xbox mı 700 liraya xbox slim mi ? bugün yarın alıcam yani.cevap bekliyorum :)
kimse cevap vermeyecekmi?
Yiğit G.
04-02-2012, 10:12
2 joystick
bu sanırım aynısı dediğinizin ve 350 tl , belki pazarlıkla 300e kada iner..
JASPER XBOX360+JOYPAD+20 ADET OYUN+2.0 FW+KUTULU - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 67902745 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-160-gb-jasper-xbox360-joypad-20-adet-oyun-2-0-fw-67902745/detay)
kinect i satan varmı 0 ına kıyamıom vermeye o parayı
RottingChrist
04-02-2012, 12:51
cihazı ayrı satabileceğim birisi çıkarsa bende var. hiç kullanılmadı nerdeyse.
kinect i satan varmı 0 ına kıyamıom vermeye o parayı
YavuzNaz
04-02-2012, 13:19
cihazı ayrı satabileceğim birisi çıkarsa bende var. hiç kullanılmadı nerdeyse.
sadece cihaza ne istersin timur :)
Sercan AKCAN
06-02-2012, 10:19
bu sanırım aynısı dediğinizin ve 350 tl , belki pazarlıkla 300e kada iner..
JASPER XBOX360+JOYPAD+20 ADET OYUN+2.0 FW+KUTULU - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 67902745 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-160-gb-jasper-xbox360-joypad-20-adet-oyun-2-0-fw-67902745/detay)
hayır bu değil benim arkadaşın cihazı 450 tl istiyor fwsiz.
RottingChrist
06-02-2012, 13:03
cihaz fw li. pek anlamam ama 20 30 oyunu da var forza 4 vs. 700 tl ye 2 adet orjinal joistik ile vereceğim. toplasan 20 saat çalışmamıştır bile.
sadece cihaza ne istersin timur :)
xbox kurulum yapan danıdıkllarınız varmı baglantıyla alakalı sorunlar yaşıyorum internete baglanmıyor.
kimse cevap vermeyecekmi?
hocam slim ile normal arasinda hicbir fark yok. bence arkadasinin kini al gitsin.
bende normal kasa kullaniyorum, su ana kadar anladigim tek fark normal kasaya kinect in farkli bir adaptor kullanarak baglanmasi. birde galiba slimlerde wifi var, normal kasaya yine bir adaptor gerekiyor onun icin.
xbox kurulum yapan danıdıkllarınız varmı baglantıyla alakalı sorunlar yaşıyorum internete baglanmıyor.
ne gibi bir sorun?
slim kasami normal kasami?
ne msaj veriyor?
Xbox un kendi internet sitesinde bazı hatalarla ilgili çözümler mevcut :)
Belki işinizi görür ..
ne gibi bir sorun?
slim kasami normal kasami?
ne msaj veriyor?
normal kasa bana ayarları yaptıra bilirmsiniz eyer bu konuda yardımcı olcak siz veya bi başkaları varsa telefon numarasını pm atarlarsa sevinirim derdimi telde daha iyi anlatırım.
hocam slim ile normal arasinda hicbir fark yok. bence arkadasinin kini al gitsin.
bende normal kasa kullaniyorum, su ana kadar anladigim tek fark normal kasaya kinect in farkli bir adaptor kullanarak baglanmasi. birde galiba slimlerde wifi var, normal kasaya yine bir adaptor gerekiyor onun icin.
nasil fark yok ya : D sadece calisma sesleri bile basli basina bir fark, slim normale gore cok sessiz calisiyor. Fan olayi daha basarili vsvs, yeni iyidir ben olsam slim alirdim ;)
Fat kasada 3k yesin anakartınız da ondan sonra da slim le arasında hiç fark yok dersiniz.. Bilip bilmeden atıp tutmak ne kadar hoş ve boş :)