Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 RC Katalizör iptali ve Eksoz konusunda Yardım
Arkadaşlar aracımda katalzörü iptal ettirmek ve yerine düz ara boru kullanmak istiyorum. Artısı veya eksileri neler olur ?
Birde eksozu değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ...
Son susturucunu değiştirmeyip katalizör ve orta susturucuyu iptal ettirip son susturucuya kadar 60 lık düz boru çektir. Katalizör varlığını tespit eden ikinci oksijen sensörünü yanıltıcı dedikleri somunlardan 2 tane uç uca kullanarak biraz geriye alın. Sorunsuz kullanın.
Bu dedilleriniz ustama söylediğimde anlamama ihtimali var mıdır ? Anlamazsa daha açık bir biçimde nasıl anlatabilirim ?
Birde orta susturucuyu da çıkardığımızda eksoz sesi ne durumda olur ?
Son susuturucuya bir zararı olur mu ?
Son susturucunu değiştirmeyip katalizör ve orta susturucuyu iptal ettirip son susturucuya kadar 60 lık düz boru çektir. Katalizör varlığını tespit eden ikinci oksijen sensörünü yanıltıcı dedikleri somunlardan 2 tane uç uca kullanarak biraz geriye alın. Sorunsuz kullanın.
ben zamanında sadece son susturcu bile deişip güzel bir fark yakalamıştım şumi bence son susturcu bile deişmesi gerekir
Ya orta ya son sart bence 2 si de olmayinca olmuyo, schuminin dedigi gibi olunca ses cok kotu ama
derece43
22-02-2011, 19:06
Katılıyorum RCkid.. Şumi kop kop demiş:D63 lük ara borular ortaya güzel bir spor tek orta susturucu son olarakta güzel bir marka sebring dc olabilir.. İdeal gibi
orta borular güzel ztn kıvrımları falan hiç ellemeye gerek yok kat iptali yeter :)
derece43
22-02-2011, 19:15
orta borular güzel ztn kıvrımları falan hiç ellemeye gerek yok kat iptali yeter :)
Cemo altları öldürmez mi ortasız düz boru brother?
redlinemst
22-02-2011, 19:18
o eşşek ölüsü sondan kurtulunda daha ellemeye gerek yok bence :)
derece43
22-02-2011, 19:19
o eşşek ölüsü sondan kurtulunda daha ellemeye gerek yok bence :)
+10 Kamyon kazanı gibi ..Eksozcu ile sapıtıyor görünce..
redlinemst
22-02-2011, 19:26
+10 Kamyon kazanı gibi ..Eksozcu ile sapıtıyor görünce..
dün biz söktürürken egsozcu tutamadı düşürdü :D
derece43
22-02-2011, 19:29
dün biz söktürürken egsozcu tutamadı düşürdü :D
3 arabalık son susturucu..:)
redlinemst
22-02-2011, 19:31
anca ssusturuyo demekki müdür :)
12kg son susturucu, ben söküyorum gerekince hafiflemek için:)
hazır potsuz düz bru yapan arkadaşlar vardı. hemde ucuza yapıyorlar sanırım. bir danış istersen. daha düzgün ve az kıvrımlı bir boru ile bir orta ve son iyi olur.
bende düz 63 var, adım vecihi ye çıktı :D
Aşama aşama yapmayı düşünmeye başladım :)
1. Önce kat iptali
2. Orta susturucu iptali yerine spor bi susturucu
3. Son olarakta güzel bi son susturucu
Ben kattan başlayım o zaman :)
Cemo altları öldürmez mi ortasız düz boru brother?
yok ortaya sesi azaltsın die bir tüp sustucuru takılabilir orta susturucunun yerine yoksa kamyon gibi çalışıo ve araba gitmio ben denemeiştim zamanında
Aşama aşama yapmayı düşünmeye başladım :)
1. Önce kat iptali
2. Orta susturucu iptali yerine spor bi susturucu
3. Son olarakta güzel bi son susturucu
Ben kattan başlayım o zaman :)
Valla sen beni dinle kat ile ortayı sök. Orjinal son susturucu kalsın. Sesi beğenmez isen son susturucuyu değiştirirsin yada ortaya direk geçişli bir susturucu takarsın. Benim hoşuma gitmişti sadece orjinal son susturucu ile.
Valla sen beni dinle kat ile ortayı sök. Orjinal son susturucu kalsın. Sesi beğenmez isen son susturucuyu değiştirirsin yada ortaya direk geçişli bir susturucu takarsın. Benim hoşuma gitmişti sadece orjinal son susturucu ile.
Şuan siz nasıl kullanıyo sunuz ?
Muayne yaptırmam gerektiğinden standart. Muayne sonrası kat ve orta iptal. Düz boru sonunda orjinal son.
Bende muayeneyi yeni yaptırdım. Yavaş yavaş başlıcam artık :)
Teşekkür ederim herkese :)