PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aklınızda bulunsun!

Baran^
02-03-2011, 19:21
Forumda bir arkadaş kaza yapmış o konuyu görünce bu konuyu extra olarak acmaya karar verdim herkez okusun dikkat etsin.

Geçen gün kayınpederle İstanbul Bağdat caddesinde erenköy divanın sokağına girdik.Girmemizle ahhh vahh diye bir bağırış duymamış bir oldu.Hemen durduk o şokla arabadan indik.Bi baktık 30lu yaşlarında bir adam bağrınıyor ayağımı ezdin ezdin diye.Ben nasıl ezdiğimizi anlamadım cunku caddeden sağa dönerken nerdeyse 20 tane yayanın gecmesi bekledik tek tek.Bomboş oluncada hareket ettik.Neyse biz hemen arabaya bindirdik hastaneye götürelim diye.Fakat daha yola yenı cıkmıştıkki abi götürmeyin ben giderim para verin durumum yok illa para verin ben kendim gidicem demeye başladı.Bizde durduk tekme tokat indirdik arabadan.Koşarak uzaklaştı şerefsiz.

Siz siz olun öncelikle böle bir olay gelirse başınıza arabanızı kitlemeden arabadan inmeyin.Emın değilsenız arabanıza almayın ambulans cağırın ve kesinlikle üstüne başına aldanmayın bilinçli düzgün giyiniyorlar bana kalırsa.

Araba dikkat cekiyordu S serisi dedi para kopartırım ederim.Hakkaten bacağını kırasım geldi.Artık iyice suyu cıktı dilenmeninde 3 kağıdında!

Ozan Özer
02-03-2011, 19:25
Geçmiş olsun..Artık herşeyin suyu çıktı..Yemek verirsin para ister-para verirsin yemek al der.Onların keyfine göre olacak herşey :)

Ufuk
02-03-2011, 19:28
Eyvallah abi buda aklımızda bulunsun..Memlekette şerefsizlik çok.aile hekimiyiz diye eve gelip adama iğne yapıpı bayıltanı bile var.

gökberk
02-03-2011, 19:37
Abi çok güzel bi noktaya değinmişsin...İnsanın o an aklına gelemeyebilir ama aynen dediğin gibi dikkatli olmamız gerek.

opium_robust
02-03-2011, 19:42
geçmiş olsun artık her türlü düzenbazlıgı denemeye başladırlar hangisi tutarsa nerde para kaldırılarsa kar biliyolar konu açtıgın ii olmuş geçenlerde kenpini polis olarak tanıtan biri beni aradı yok evnızde kaçak int. kullanılıyo bu ınternet üzerinden kredı kartınızla 25 mılyar para aktarmışlar size ceza gelcek bize 1.5 mılyar verın ceza yemeyın biz bu çeteyi çökerkcez faln filan bir sürü saydı.
bende hiç bozmadan memur bey siz hangi subedesiniz ben geleyim çözelim durumu dedim ben döncem size diyerek tlf bi kapandı kapanış o kapanış sonra tekrar ben aradım öyle bi num. yok en ufak bi panige kapılıp kımlık bılgısı vs. versen hayatı karartacaklar adamın serefsizler aman arkadaşlar dikkat edin.

VTİ1035
02-03-2011, 19:46
geçmiş olsun abi şerefsizin yaptığına bak:ofk:

coyete
02-03-2011, 19:47
en güzelini yapmışın böyle konularda uyanık olucaksın yoksa parandan olursun

Low-Rider
02-03-2011, 19:48
Senelerdir var böyle tipler.

E5'ten Bahçelievlere dönerken hep dönüşte boyacı çocuklar dururdu 8-10 sene önce , boya tezgahı kırık çökmüşler yere ağlıyolar.Hergün durupta birinin para verdiğini görürdüm.Sonra kayboldular ortalıktan

yusufbatırel
02-03-2011, 19:51
yınede dıkkat etmek lazım baran allah korusun arabaya bınen her seyı yapar allah korumus

Kadyr
02-03-2011, 19:52
İyiki arkanizdan arabanizi calmadilar

Jerky
02-03-2011, 19:55
Hırsızından şereflisi varmış demekki bunların yanında. Yarın birgün bunların yüzünden insanlar gerçekten kimseye yardım etmiyecek.

cem06
02-03-2011, 19:56
boyle yeni serefsizlikler turedi.. avmlerin onunde bekliyorlar genelde. ust basta iyi. yanına yaklasıp abi iste bilmemnerden geldim. cuzdanım calındı tanıdık kimsemde yok burda dilencide değilim diyip ya yol parası istiyor yada yemek parası günde kaç kişiyi çarpıyorlar...

Oconner
02-03-2011, 19:57
3kağıtcılık konusunda lideriz herhalde türkiye olarak :D

erkin006
02-03-2011, 20:10
son zamanlardaki aile hekimi modasından sonra buda iimiş:D

fastchild
02-03-2011, 20:13
üçkağıtçılıkta son nokta

Tugral
02-03-2011, 20:16
allahtan S serisi bi mercedes almamışım :D Şaka bir yana dikkatli olsakta olacağı varsa oluyor birşeyler. Öyle bir bağlanıyorki basiretin giden gittikten sonra "ulan ben bunu nasıl yedim" diye düşünüyorsun

aybarsdnr
02-03-2011, 20:20
böyleleri yüzünden vurdumduymaz,korkak bi toplum oluyoruz iyice

EMD
02-03-2011, 20:22
Büyük geçmiş olsun valla. Artık ne yapıcaklarını şaşırdılar ya yazık...

onurdestan
02-03-2011, 20:37
bi farklı versiyonuda geçen benim başıma geldi sarıyerde köşe biyerde adam birden kendini yere attı elindede poşet var ve poşetin işinde teneke bi kutu var onu yere vuruyo dikkat çeksin diye kimse umursamadı bende öle baktım çünkü garip geldi daha öncede başıma gelmişti sonra kalktı gitti keşke bende dövseydim

htec
02-03-2011, 20:38
Böyle şerefsizler yüzünden gerçek yardıma muhtaç insanlara yardım edemiyoruz...

Yogi
02-03-2011, 20:46
bende kız arkadaşımı anadolu tarafına bırakıcaktım ataköy opetın orda 3 kadın durdurdu actık camı
kadın doum yapıcakmıs benden taksi parası istedi bende hastaneye götüriyim diyince kadın benim kanamam war koltuğu rezil ederiz dedi bende sorun olmıycaını hastaneye bırakabılıceımı soledım bunun ustune kadın benım doktorum hastanem ümraniyede parasız kaldık filan deyince bende karşıya geçiorm dedim kadınların suratı bozuldu:D ondan sonrada durmadım zaten. Aynı kadınları bilgi unıversıtesı santral kampüsünün ordakı ışıklardada gördum dıkkatlı olun paranızı kaptırmayın

gsi_club
02-03-2011, 20:47
serefsizligin daniskasi resmen.

umut01
02-03-2011, 21:01
dolandırıcılar derslerine çalışyor yeni seneryolarla. pes artık dedirtiyorlar her seferinde.

uluckaban
02-03-2011, 21:14
Yuh :mad: Şerefsizler.

individual
02-03-2011, 21:26
bende kız arkadaşımı anadolu tarafına bırakıcaktım ataköy opetın orda 3 kadın durdurdu actık camı
kadın doum yapıcakmıs benden taksi parası istedi bende hastaneye götüriyim diyince kadın benim kanamam war koltuğu rezil ederiz dedi bende sorun olmıycaını hastaneye bırakabılıceımı soledım bunun ustune kadın benım doktorum hastanem ümraniyede parasız kaldık filan deyince bende karşıya geçiorm dedim kadınların suratı bozuldu:D ondan sonrada durmadım zaten. Aynı kadınları bilgi unıversıtesı santral kampüsünün ordakı ışıklardada gördum dıkkatlı olun paranızı kaptırmayın

Bu olayın aynısnı okmeydanı perpanın orda 2-3 hafta önce yapıyorlardı sanırım aynı kadınlar :D gezici team :D

onursumer
02-03-2011, 21:38

aynen banada oldu her aksam spora gıdıyorum bayagı bı zaman once tam cıktım marınadan gobegı dondum karsımdalar banada aynısını yaptılar gelın acıbadem surası dıyorum yok para ver ayagı

bu aralar 2dır karsılasıyorum bı teyze ıyı gıyımlı ılk atakoy plus un ordan yesılkoye baglanırken karsılastım avukatım vs dıyıp benı suraya kadar goturebılırmısın dıyor ben oraya gıtmıyorm suraya gıdıyorm desende orasıdaolur dıyo

bugun gene karsıma cıktı capacıty otoparktan cıktım karsımde actım camı benı atakoy ısıklara bırakırmısın dıyo dedım sahıle cıkıp yesılkoye tarafına gıdıcem bende gıdıce olur dıyıp bınmeye calıstı cozemedım nıyetını

Yogi
02-03-2011, 21:41
aynen banada oldu her aksam spora gıdıyorum bayagı bı zaman once tam cıktım marınadan gobegı dondum karsımdalar banada aynısını yaptılar gelın acıbadem surası dıyorum yok para ver ayagı

bu aralar 2dır karsılasıyorum bı teyze ıyı gıyımlı ılk atakoy plus un ordan yesılkoye baglanırken karsılastım avukatım vs dıyıp benı suraya kadar goturebılırmısın dıyor ben oraya gıtmıyorm suraya gıdıyorm desende orasıdaolur dıyo

bugun gene karsıma cıktı capacıty otoparktan cıktım karsımde actım camı benı atakoy ısıklara bırakırmısın dıyo dedım sahıle cıkıp yesılkoye tarafına gıdıcem bende gıdıce olur dıyıp bınmeye calıstı cozemedım nıyetını

abi kadın iş atmıştır belki sana:D

oguzhan999
02-03-2011, 21:51
ah bana söyleleri bi denk gelse

individual
02-03-2011, 21:53

aynı kesin bence tanışmak için bişeyler yapıyor :D

Murat Süslü
02-03-2011, 21:53
şerefsizler yaaa kasımpaşada da bi teyze görünümlü kadın öyle yapmıştı bize illa para dedik yok para falan yürü :D

Tugral
02-03-2011, 21:55
en malı bana denk geldi arkadas adam gay cıktı

Melih-Ö
02-03-2011, 21:56
Üçkağıtçılıkta sınır yok :)

zıpzıp
02-03-2011, 21:56
konu cok güzel olmuş elinize saglık okudum :S artık şaşırmıyorum bu tür olaylara geçmiş olsn :/

SErhat.
02-03-2011, 21:57
Geçmiş olsun.Bunun gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olup ta el açan adam aç kalıyor.Hergün yollarda görüyorum ve hepsinde de artık düşünür oldum.Acaba bahsettiği şey gerçek mi?

ceskin
02-03-2011, 21:58
basınıza daha kotu seylerde gelebılırmıs bu durumda.allah kotulerle karsılastırmasın.gecmıs olsun..

enesy
02-03-2011, 22:00
babamın bir arkadaşı param yok memlekete gidicem die para isteyen bi üçkağıtçıyı zorla otobüse bindirip biletini alıp memleketine göndermişti muavinlere de numarasını verip bunu indirmeyin sakın diye tembih etmişti.
Bende açım diyene param oldukça yemek alır veririm bir kuruş para vermem.

rdmmm
02-03-2011, 22:04
para koparmayı parfüm satma ayağına yapanlarda çok gecen sene İstanbulda Maltepe sahilde alışveriş merkezlerinn orda arabayı park ettim. Biri geldi plakan 35 bende İzmirliyim dedi.Thy de çalışıyorum hediye parfüm verdiler 2 tane kimlik gösterdi sahte tabi :) kız arkadaşımla geldim param kalmadı parfümleri alırmısın 150 lira dedi. İstemem dedim üstüne 2 tane Bvlgari saat veriyim dedi.Param yok dedim bankadan çekelim dedi.Parfümlerde saatlerde sahte belli aklınca para koparmaya çalışıyor. Oyununa gelsem bankaya gitsem belki sifremi görmeye çalışıp kartımı çalcakti direk kapadım kapıyı uzaklaştım :)

onursumer
02-03-2011, 22:44

teyze diyorumda 60-70 vardır yaşı ya :D

ama yaklaşma tarzı okadar farklı ki yani aa yardıma muhtaç falan diyemiyorsun boyle emirvaki vs yapıyor bi git başımdan diyesin geliyor.

Boost Up
02-03-2011, 22:48
ben seyir halındeyken eli yüzü biraz düzgünse (daha nur yüzlü amcalar teyzeler) bozuk paramda olursa verıyorum elındekıde sende kalsın amca dıyorum. sadakamız olur hıc degılse. bazıları para da para diye tutturuyor yemek yıcem diye ama gel dıyınce yok sen para ver dıyorlar (allahtan cıkmadı boylesı karsıma). bazısıda abı acım yemek yıcem dıyor, hakkaten ustunde verebılcek param olmuyo, dıyorum gel abı ne ıstıyosan soyle alayım karttan. herkes sanslı dogmuyor ya, aynı sekılde bızde onların yerınde olabılırdık..

leventrc
03-03-2011, 01:00
Bundan daha beterini yaşadım...Kandilli'de 30-40 km arası bir hızla ilerliyorum.Kaldırımda bir adam bana doğru bakıyo. Oraya gelene kadar baktı durdu adım gibide eminim. Oraya tam geldim bir anda kendini arabanın önüne attı. Neyseki çok hafif vurdum biryerine birşey olmadı ama vurdum en nihayetinde. İndim hemen arabadan tuttum kolundan çabuk vakit kaybetmeyelim hemen hastaneye gidelim diyorum adam yok ben istemiyorum gerek yok diyo. Saçmalama belki iç kanaman vardır bilemeyiz gitmemiz lazım diyorum yok bana para versen yeter diyo. Para vermem hastaneye gideceksek gidelim dedim yok istemem o zaman sen bana sigara ver dedi. Sonra apartmanın üst katından adam bağırdı. Bırak onu o hep bunu yapıyo arabaların önüne atlıyo para dileniyo kaç kere gördüm gönlün ferah olsun yoluna devam et dedi. Bende öyle yaptım...Yani düşünüyorumda parayıda geçtim bir dal sigara için adam kendini arabamın önüne attı yaa..Ondan sonra hep irkilirim oradan geçerken..Bazen aklıma geliyo hala hayret ediyorum.Bir dal sigara için...Söyleyecek birşey bulamıyorum...

turbo&quattro
03-03-2011, 01:17
Surekli kullandiigim yol uzerinde homeless lar var isiklarda dilenen, kopru altlarinda yatan fln..Yine cok soguk ve karli bir gunde 6 tane fln buyuk boy pizza yaptirdim isiklari tek tek dolasiyorum pizza dagitiyorum...Elinde "acim yardim edin" yazili birine geldim pizza dagitiyorum veriyim sanada dedim..Neyli diye sordu..Iki farkli cesit kalmisti...Dedim bunlar bunlar kaldi..Yok ben onlari yemiyorum dedi..Iyi sen bilirsin deyip uzaklasmistim.Boyle enteresan tiplerde var :)

Shekil
03-03-2011, 01:59
Geçmiş Olsun Bro.

Ahmet Saraçoğlu
03-03-2011, 02:43
para koparmayı parfüm satma ayağına yapanlarda çok gecen sene İstanbulda Maltepe sahilde alışveriş merkezlerinn orda arabayı park ettim. Biri geldi plakan 35 bende İzmirliyim dedi.Thy de çalışıyorum hediye parfüm verdiler 2 tane kimlik gösterdi sahte tabi :) kız arkadaşımla geldim param kalmadı parfümleri alırmısın 150 lira dedi. İstemem dedim üstüne 2 tane Bvlgari saat veriyim dedi.Param yok dedim bankadan çekelim dedi.Parfümlerde saatlerde sahte belli aklınca para koparmaya çalışıyor. Oyununa gelsem bankaya gitsem belki sifremi görmeye çalışıp kartımı çalcakti direk kapadım kapıyı uzaklaştım :)

aynısını haramidere carrefour da iyi giyimli güzel diksüyonlu , benzinli eralı bi eleman yaptı bana.yakıt sıkıntım var vss diyerek.Teşekkürler ilgilenmiyorum diyip geçmiştim , eleman kontak kapatmadan gezdi kaç saat otoparkta , kim inanıyo , benzini nası çıkarıyo anlamıyorum ,, git korsan taksi ol daha iyi kardeşim.

hakotech
03-03-2011, 02:58
vay it !!!!!

Bone-crusheR
03-03-2011, 06:22
okudugum kadarıyla hep buyuk sehirlerde var bole tipler cok sukur oturdugum gerde bole sorunlar duygu somurusu yok basımada gelmedi gelene geçmiş olsun

said_
03-03-2011, 07:25
aynı çarptın olayı bizim valideyede olmuş kocamı arıyım o gelsin diyince tamam ben gidiyim demiş
kesinlikle arabadan inmemek lazım

hakotech
03-03-2011, 07:38

hahahahahhahahahahah aynı bahsettıgın kadın sanırım sık gıyımlı falan orta yaslarda bizim mal arkadasları floryada arabam bozuldu benı suraya bırakırmısınız ayagına getırmış,ardından bızımkıler taxı paralarını vermısler..aynı gün içinde kadını yeşilkoy balıkcıların ordakı ısparkta bıra ıcerken gormusler,yanlarına gelmıs yine ve telefon numaralarını almıs..sız bana ıyılık yaptınız karsılıksız bırakmam bıgun davetlım olun demıs..tabi bizim mallarda aha verecek galıba ümidiyle salyalarını akıtmıslar,ne arıyan ne soran var haliyle bizimkilerden harıc baskasından yıne aynı kadını duymustum şimdi sende yazınca,baya bi insanınki elinde kalmış anlasılan :D :D :D

VTEC®
03-03-2011, 07:50
Valla caddede ışıklardaki mendilciden 100$'ı tlye çevirttikten sonra artık hiç bir şeye şaşırmıyorum

onursumer
03-03-2011, 09:22
hahahahahhahahahahah aynı bahsettıgın kadın sanırım sık gıyımlı falan orta yaslarda bizim mal arkadasları floryada arabam bozuldu benı suraya bırakırmısınız ayagına getırmış,ardından bızımkıler taxı paralarını vermısler..aynı gün içinde kadını yeşilkoy balıkcıların ordakı ısparkta bıra ıcerken gormusler,yanlarına gelmıs yine ve telefon numaralarını almıs..sız bana ıyılık yaptınız karsılıksız bırakmam bıgun davetlım olun demıs..tabi bizim mallarda aha verecek galıba ümidiyle salyalarını akıtmıslar,ne arıyan ne soran var haliyle bizimkilerden harıc baskasından yıne aynı kadını duymustum şimdi sende yazınca,baya bi insanınki elinde kalmış anlasılan :D :D :D

en son çevirdiği yerde capacity nin onu bedava carausel aracını geçtim heryer minibus vs yersen mantığı otopark çıkışına kurulmuş otoparktan çıkanı çeviriyor :D

SekoLive
03-03-2011, 09:43
adam zaten arabaya binerken hissetmiş hastanelik olacağını :) hakkını vermişsnz elinize sağlık

BAŞAR
03-03-2011, 10:25
geçmiş olsun kral.. ortalıgın suyu cıktı millet neler neler yapıyor para koparmak için o şerefsizi alem e ibret olsun die geberteceksin ama senin başın belaya gider ne olacak bu insanlıgın sonu acaba...

nitrO_Oxide
03-03-2011, 10:41
Vay serefsiz...

otto985
03-03-2011, 10:47
Çok geçmiş olsun.

leader_T
03-03-2011, 11:58
en malı bana denk geldi arkadas adam gay cıktı

kardeşim sende çok şansızmışsın yaa :D
kusura bakma koptum yaa gerçekten :)
en azından millete teyzede olsa kadın denk geliyor sana bu denk gelmiş :D

Murat Özcan
03-03-2011, 12:02
neleri var ya bunlar grup olarak çalışıyor zaten birisi oyalayıp diğerleri arabayı bile soyabiiliyor mazallah,tekrardan geçmiş olsun

sedat s
03-03-2011, 13:07
bu ınsanların allah bealsını versın kardesım ya bunların yuzunden kımseye yardım yapamaz olduk.. esnaf oldumuz ıcın dukkana hergun gelen bı ton dılencı özleıık ıcerde msuterı varken gelıyolarkı verelım musterıye mahcup olmayalım dıe arada gercekten ıhtıyacı olanlarda gelıoyosa onlarda arada kaynıyo ... ögln 3te gelıp gecenlerde dukkandan ben cıkartırken bu sefefıızı dur abı dılenmıcem para butnlesene dedı 150 lıra kadar bozuk para verdı bastı gıttı vay dedım adama bak aylık maas ortalama 5000 lıra ne gusel memleket ne gusel ıstabul