Forumda bir arkadaş kaza yapmış o konuyu görünce bu konuyu extra olarak acmaya karar verdim herkez okusun dikkat etsin.
Geçen gün kayınpederle İstanbul Bağdat caddesinde erenköy divanın sokağına girdik.Girmemizle ahhh vahh diye bir bağırış duymamış bir oldu.Hemen durduk o şokla arabadan indik.Bi baktık 30lu yaşlarında bir adam bağrınıyor ayağımı ezdin ezdin diye.Ben nasıl ezdiğimizi anlamadım cunku caddeden sağa dönerken nerdeyse 20 tane yayanın gecmesi bekledik tek tek.Bomboş oluncada hareket ettik.Neyse biz hemen arabaya bindirdik hastaneye götürelim diye.Fakat daha yola yenı cıkmıştıkki abi götürmeyin ben giderim para verin durumum yok illa para verin ben kendim gidicem demeye başladı.Bizde durduk tekme tokat indirdik arabadan.Koşarak uzaklaştı şerefsiz.
Siz siz olun öncelikle böle bir olay gelirse başınıza arabanızı kitlemeden arabadan inmeyin.Emın değilsenız arabanıza almayın ambulans cağırın ve kesinlikle üstüne başına aldanmayın bilinçli düzgün giyiniyorlar bana kalırsa.
Araba dikkat cekiyordu S serisi dedi para kopartırım ederim.Hakkaten bacağını kırasım geldi.Artık iyice suyu cıktı dilenmeninde 3 kağıdında!