Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpeklerime Belediyeden Yetkililer geldi
Bende s...tirettim....
Neymiş şikayet varmış havlıyolarmış karnelerini görcez
verdim eksik aşı yok herşey tam
sonra ekledim sokak köpekleride havlıyolar bende onlardan şikayetçiyim Muahatabım kim belediyemi oraya da gidin dedim
Dogonun kısırlaştırılması lazım mış yasaklı ırkmış
Dedim dişimi bu erkek kısırlaştırılırmı kafanızmı güzel
evrak düzenlicem dedi
aldım elinden karneleri s...tirin dedim polisle gelin isterseniz siz ne ayaksınız lan dedim gittiler
Eger böle bir olay gelirse başınıza erkek köpekte kısırlaştırma diye bir olay olmaz cünkü daha agresifleşicegi için uygulaması iyi degildir
Köpekleriniz kimseye zarar vermedigi sürece havladı diye el koyamazlar
Bayrampaşalı
20-09-2011, 10:52
reis bendede pit vardı 4 tane el koyma hakları var ben cok arastırdım cok ugrastım hayvan haklarına bıle basvuru yaptım ama hıkaye yasak ırk oldugu ıcın el koyabılıyolar
bana 2 ekıp 2 de kopek toplama arabası geldı cok sorunlar yasadım ve sonunda köpegımın bırını vurularak ölduruldu 3 tanesınıde beledıye el koydu halen mahkemem devam edıyo bılgın olsun
erkek dişi fark etmıyo kısırlaştırmak zorundasın
*** laleleri herşey çok düzgün harika zaten bi köpeklerin havlaması kusur kaldı.
Etrafından karaktersizin biri şikayet etmiştir kanka başka türlü o herifler kıçını kaldırıp gelmez sana
reis bendede pit vardı 4 tane el koyma hakları var ben cok arastırdım cok ugrastım hayvan haklarına bıle basvuru yaptım ama hıkaye yasak ırk oldugu ıcın el koyabılıyolar
bana 2 ekıp 2 de kopek toplama arabası geldı cok sorunlar yasadım ve sonunda köpegımın bırını vurularak ölduruldu 3 tanesınıde beledıye el koydu halen mahkemem devam edıyo bılgın olsun
erkek dişi fark etmıyo kısırlaştırmak zorundasın
senin olay 2010 da yasa çıktıgı zaman olmuştur
aynı yıl iöçersinde 3 ay sonra yasa tekrar degişti kimse kimsenin köpegine saldırı yaralama olmadıgı sürece el koyamaz bilgin olsun
yusufcan_k
20-09-2011, 10:56
dogo bizdede var alman kurduda var delikanlı varsa gelsin alsın hadi yada kısırlaştırsınlar :) valla biriyle ilgili sıkıntı oldu mu tasmayı elimden az bişey salıyorum direk susuyolar :D yok öyle bi dünya 2 senedir benle birlikte olan yavrularımı kimse alamaz en güzelini yapmışsın hilmi abi :)
"" Öncelikle, köpeğin kendi bahçendeyse ve havlamadan dolayı rahatsızlık verdiğini iddia eden birisi varsa Hukuk mahkemelerinde dava açması gerekiyor. Çok uzun bir süreçtir, davacının evine ses ölçüm cihazı koyulur. Günün belli saatlerinde cihaz kayıda geçer, desibel ölçer. Ama bahçeli evin komşunun bu sesten dolayı rahatsız olması ve köpeği evden attırmak zor bir ihtimal. Yargı, her köpeğin belli bir düzeyde havlamasını kabul etmekte.
Diğer açıdan evine gelen polisler havlamadan ve yasak ırktan dolayı şikayete geliyorlarsa, köpeğin evraklarını gösterdiğin sürece senden alamazlar. Öncelikle yapman gereken, Polis arkadaşları bahçene sokmaman, dışarı çıkıp orada görüş. Eğer girmek isterlerse, arama izinlerinin olup olmadığını sor ve evrakı göstermelerini rica et. Üslubun her zaman düzgün olsun, restleşme. Ama evrağı göstermezlerse eve kabul etme, kapıyı kapat ve içeri gir.
Olaya dönecek olursak, dışarı çıktığında köpeğin evraklarını sunarsın. Köpeğin bahçede yaşadığını söylersin. Dışarıya çıkardığında ise tasmalı ve ağızlıklı olduğunu belirtirsin. Bu şartlar altında almaya çalışırlarsa suç işlerler. ""
Bu işlerde deneyimli bir avukat abimizin yazdığı yazıdır bu, İşine yarayacağını umuyorum...
Benimde evimde bir pitbullum var, çok araştırmıştım...
işleri güçleri yok havladı die neyin peşindeler ya.en güzeli siktiretmek bencede.
SekoLive
20-09-2011, 11:02
köpekleri severim ama havlama ciddi boyutta veya gec yada sabahın erken saatlerinde oluyorsa insan ciddi uyuz oluyor. kimsenin birbiirini rahatsız edici şeyler yapmaması gerekir.
köpeklerin ağzına takılan bir tasma gibi bişey var havlamasını kesmezmi? yada bi zararı olurmu takıldıgında?
Bayrampaşalı
20-09-2011, 11:04
senin olay 2010 da yasa çıktıgı zaman olmuştur
aynı yıl iöçersinde 3 ay sonra yasa tekrar degişti kimse kimsenin köpegine saldırı yaralama olmadıgı sürece el koyamaz bilgin olsun
evet gecen sene oldu olay hala devam edıyo almaya geldıler vermedım ben zorladılar o anlık sınırle ustlerıne saldım bende bırını yaraladı polıslerın vurup öldurduler banada dava actılar halen devam edıyo 2 ay sonra tekrar cıkıcam bakalım nolcak sımdılık hayvan beslemem yasak benım ama genede beslıyorum evımde golden var sıkıntı olmuyo gece gunduz havlasada
köpekleri severim ama havlama ciddi boyutta veya gec yada sabahın erken saatlerinde oluyorsa insan ciddi uyuz oluyor. kimsenin birbiirini rahatsız edici şeyler yapmaması gerekir.
köpeklerin ağzına takılan bir tasma gibi bişey var havlamasını kesmezmi? yada bi zararı olurmu takıldıgında?
Serkan egsoz değil bu silencer takasın :)
Sen nasıl göz kırpıyosan, konuşuyosan onunda doğası havlamak
Bayrampaşalı
20-09-2011, 11:07
hacı elektronık tasmalar var köpek havladıgında rahatsız edıcı bı ses dalgası verıyo onu takıyolar ama ben alman kurdunda denedım fayda etmedı dogoyla pıttede fayda etmedı ama rot u susturdu degısık bı tasma o ve ters tepkı yapıp köpegı cok feci sekılde agresıflestırıyo uyguladıgım ıcın ıyı bılıyorum
7 aylık pointerla 3 aylık dogo içinmi şikayet etmişler?
arkadaşlar neden sürekli s... yazıyorsunuz hem de kamu çalışanları hakkında
lütfen yazmayın
SekoLive
20-09-2011, 11:09
abi haklısın egsoz değilde. saatlerce havlayan bi köpek günlerce devam ederse insanın doğasında var rahatsız olmak herkesin işi gücü var bebeği olanlar var gece geç saatte herkes idare edemeyebiliyor.ü
mesut ben elektroniği bilmiyordum senden duydum benim dediğim standart bi maskeydi ağıza takılan.
abi haklısın egsoz değilde. saatlerce havlayan bi köpek günlerce devam ederse insanın doğasında var rahatsız olmak herkesin işi gücü var bebeği olanlar var gece geç saatte herkes idare edemeyebiliyor.ü
mesut ben elektroniği bilmiyordum senden duydum benim dediğim standart bi maskeydi ağıza takılan.
kanka maskeyi takarsın takmasınada eziyet bu hayvan sıcaklar azını açar dilinden ter atar esner hızla nefes alır bu ona eziyet..ben dışardada takmıyorum bikere taktım kedi daldı gözünü çıkarıyodu az kalsın bidaha tövbe sırtımda gezdiririm daha iyi :) akşam 8den sonra çıkarıyorum mis
Aynen semih :)
bu arada benim köpeklerim sadece gün içinde havlıyolar eger ki gece yada sabah erken saatte havlasalar en başta benim ailem bana kızar
daha önce oldu cünkü büyük dogomun (çiko) uglama rahatsızlıgı vardı bzı görenler biliyolar köpegin yanından ayrıldıgımda başlıyodu uglamaya havlamaya onu birisine hediye ettim mesela
ama bunlar sadece sabah 9 9.30 gibi havlamaya başlıyor ve gün içinde sesleri cıkıyor hava karardımı çıt yok
Geçenlerde yan komşu geldi dedi rahatsız oluyoruz sabah havlıyor dedim beyefendi 9 da havlıyor o saatte mi uyuyosunuz siz çalışmıyomusunuz ben beden ögretmeniyim gec gidiyorum dedi bende erken yatın ozaman dedim köpek bu yani havlıcak siz sokaktaki köpege engel olabiliyormusunuz da bana laf sölüyosunuz dedim
muhtemelen o şikayet emiştir
neyse bu voltajlı tasmalar var daha önce kullandım cidden köpegi saldırganlıştırıyor sahibine bile agresif oluyor hayvan bilginiz olsun
ama yukarda ToNy cok güzel bir paylaşımda bulunmuş eger gelirlerse kesinlikle harfiyen uygulucam teşekkürler
tamam köpek havlar ederde
7 aylık pointerı görüpte nasıl şikayet edebiliyorlar anlamıyorum köpeğin suratına bakınca acaba üzülmüyorlarmı acaba
yucelebeci
20-09-2011, 11:41
millet nelerle uğraşıyor ya, şikayet edilebilecek o kadar şey varken köpekleri şikayet eden duyarlı vatandaşları alkışlıyorum
elektrikli tasma kullanınca hayvan havlamadan saldırıyo bazen :D
Cerrahi yolla ses tellerine müdahale edilebiliyor ve kısmende olsa çözüm olabiliyor ama hekimler pek tavsiye etmez
Cerrahi yolla ses tellerine müdahale edilebiliyor ve kısmende olsa çözüm olabiliyor ama hekimler pek tavsiye etmez
hayvana yazık oluyo bi arkadaşımda sibirya kurdu vardı ameliyat edilmiş hayvan havlicak yapamıyo ulumayla karışık havlama sesi çıkıyo falan yazık...
maxpower
20-09-2011, 12:20
apartmanda köpek çok rahatsız edici, bunu kabul etmek lazım. müstakil evi olmayan beslemesin, besliyorsada şikayet edilince kızmasın bi zahmet. gece havlamıyor gün içinde havlıyor diyorsunuzda hastası olan var, bebeği olan var, çocuğu sınavlara hazırlanan var, vardiyalı çalışan var. bunlar olmasa bile kimse onun havlamasını dinlemek zorunda değil.
ayrıca koca köpekleri ağızlık vs takmadan sıcak falan demeden köpeğe işkence etmek pahasına sırf insanlara hava atmak için kalabalıklara sokanları, hatta drag yarışlarına getiren vardı ankarada, ben hiç iyi anmıyorum
evet gecen sene oldu olay hala devam edıyo almaya geldıler vermedım ben zorladılar o anlık sınırle ustlerıne saldım bende bırını yaraladı polıslerın vurup öldurduler banada dava actılar halen devam edıyo 2 ay sonra tekrar cıkıcam bakalım nolcak sımdılık hayvan beslemem yasak benım ama genede beslıyorum evımde golden var sıkıntı olmuyo gece gunduz havlasada
bi anlık sinirle üstlerine saldın vay be, burası teksas ya doğru
nitrosystem
20-09-2011, 12:23
apartmanda köpek çok rahatsız edici, bunu kabul etmek lazım. müstakil evi olmayan beslemesin, besliyorsada şikayet edilince kızmasın bi zahmet. gece havlamıyor gün içinde havlıyor diyorsunuzda hastası olan var, bebeği olan var, çocuğu sınavlara hazırlanan var, vardiyalı çalışan var. bunlar olmasa bile kimse onun havlamasını dinlemek zorunda değil.
ayrıca koca köpekleri ağızlık vs takmadan sıcak falan demeden köpeğe işkence etmek pahasına sırf insanlara hava atmak için kalabalıklara sokanları, hatta drag yarışlarına getiren vardı ankarada, ben hiç iyi anmıyorum
bi anlık sinirle üstlerine saldın vay be, burası teksas ya doğru
+1111111
bende de 2 adet pit var.şantiyede bakıyorum.dışarı çıkmıyorlar..eger bahçem olmasaydı asla evde bakmazdım
uygun yerde bakmak lazım bahçeli ev çiflik vs ondanda köpek dediğin havlar kardeşim hayvan yani ne dicen.
saçmalık evet köpek dediğin havlar ama karşı tarafada hak vermek lazım..aynı zamanda bir yanlış bilgiyi düzeltmek isterim, erkek yada dişi farketmez, kısırlaştırmak her iki cinsiyet içinde agresyonu düşeren bir durumdur. Birinde dişi progesteron salgılamasını keserken, erkekte ise testesteron salgılaması kesilir.. dolayısıyla agresif köpeklerde eğitim sonrasında kısırlaştırma iyi bir çözümdür.
ErenErdem
20-09-2011, 12:33
Köpek tabi ki havlayacak!
Şehirler de okadar çok gürültü kirliliği varken hayvanların seslerinin insanlara niye battığını anlayamıyorum.
Arkadaşlar apartmanda köpek bakmayın diyosunuzda köpekden daha çok gürültü yapan insan evlatlarıda var. Köpek olunca şikayet etmesi kolay oluyo tabi de. Sokakda havlıyan köpekler gecenin bi yarısı tuhaf sesler çıkaran kedilere kimse birşey demiyor.
Ben bunun cok agar bir gunah oldugunu dusunuyorum kopek bu havlicak tabi ameliyatla susturmakta neymis ben bahce icinde oturuyorum karsi komsumda alman kurdu var surekli havliyo yan komsumda kucuk bir ciftlik havasinda ordekleri var inanin o ordegin sabahin korunde vak vak lamasi kopeginkinden cok daha kotu kopegi ameliyatla susturdun hadi ordege ne yapmak lazim koli bandiyla gagasinimi baglayalim :) bence hayvanlara hosgorulu davranalim vede sahiplerine sonucta biz onlarin yasama alanlarini mahvettik oyuzdende artik ya bahcemizde yada odamizda yasamak zorundalar...
köpektir havlar yahu sanki isviçrede yaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok 2 tane kopegın gunduz vaktı havlamasına kızıyor ınsanlar anlamıyorum:icon_wack
SekoLive
20-09-2011, 12:46
köpektir havlar yahu sanki isviçrede yaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok 2 tane kopegın gunduz vaktı havlamasına kızıyor ınsanlar anlamıyorum:icon_wack
ya haklısınzda , cidden siz uyurken ,hastayken veya evde hastanız yada bebeğiniz varken durmadan havlayan bi köpeğin sesi size sevdiğiniz müzik gibi mi geliyor? insanların kızması cok normal komşulukdur herkes birbiribi bi doz'a kadarda idare eder...
34tb9544
20-09-2011, 12:50
O....,,,.....cocukları benimde var pitim Allah'a şükür daha bı şey yok şikayet falan bizimki fazla havlamiyo ama disardaki o yaşlı kokana teyzelerden nefret ediyorum aaaa canavar köpek mı oglum o nasıl bakiyosunuz ona diyolar kadınları öldüresim geliyo
yok illa küfürlü yazılacak...
Demekki yazılmayacak, kitlenmiştir