Senin custom yazılım işi ne alemde tafa![]()
yarına ak gö(z) kara gö(z) belli olacak dostum![]()
1.2'nin orjinal beynini okuyamıyolarki custom yapılsınAma eğerki yapılırsa bi çok kişi için iyi bi haber olur
![]()
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Ya yazmıyim yazmıyim diyorum da ABT'nin bile box taktığı şu motorlara nasıl yazılım yapabilsinler yav birazcık düşününABT'ye 4bin küsur para verip 1.6 tdi ve 1.2 tsi'a yazılım yaptığını mı sanıyosunuz
![]()
EMC
bugün ne söylesem boş. dediğim gıbı yarın ortaya cıkacak. bu arada su linke bakmanı önerırım..
aynı motor polo orneklerıde var.. etuners : Tuning
ben erdem beyden gelen mesajı yazdım bana burda yalancı damgası vurmasında kımseisteyene mesajın ekran görüntüsü bile atabilirim adamlar direk değer belirtti. he yapılmıyoken bana yapılıyo diyolarsa başka ama ona göre
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
1.2 tsi'da continental beyin var, 1.6 tdi'la aynı sanırım. O beyinden dolayı henüz 1.2 tsi'lara yazılım yapılamıyor. Sırf bu yüzden ben 1.2 tsi'ımı sattım
ama bazı ibiza ve fabialara atıldığı olabiliyormuş. Öyle bi duyum almıştım büyük ihtimalle onlarınde beyni farklıdır.
bugün ki deneme başarısız .. gökhan43 haklı çıktın.
Gökhan ne adamsın olum ya.Öyle bir yazıyorsun ki, 1.2 TSi'lara yazılım çıksın istemiyormuşsun gibi gözüküyor.
![]()
K.
1.2 TSI sahibi arkadaşlar servise gitmenizi öneririm.Hem yeni yazılım içim hem de turbodan kaynaklanan bir sorunu çözmek için.
Tüm 1.2 TSI arac sürenler Turbosu F, G veya H Indeksi takili olan arac sahiplerinde bu sorun vardir.
Sorun nedir?
- Sınırlı bir üretim dönemi 1.2 lt TSI motor olan araçlarda, turbo şarj basıncı plakanın bir arıza meydana gelmesi olasılığı var.
Bunun yüzünden Motorun calisma sekli degisiyor ve Motor Kontrol Uyari isigi yaniyor Gösterge Panelinde.
Ne yapilacak?
- Motorkontrol ünitesine yeni yazilim atiliyor ve Turbo sarja 2mm kalinliginda dolgu takiliyor.
EMC
Antalya Başaran VW Servisi 2 Yıl garantili olarak Yazılım yükleyebileceğini söyledi, yalnız 4.000 TL gibi bir ücret çıkardılar.
Ya aslında gönül ciddi manada 1.4 TSi'dan yana. Turbo farkı olsun, ayrıca SC olsun.
Şimdi bunu niye söyledim, bilmiyorum. Gökhan 4 lira koyar 1.4 alırsın diyince içlendim herhalde.![]()
K.
yurt dısındakı seceneklerı bıle zorlamaya basladık bulacaz bir yolunu eninde sonunda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)