Arda al , çift çıkış Varex satılık :)
http://www.techturkey.com/forum/modi...rex-egsoz.html
Printable View
Arda al , çift çıkış Varex satılık :)
http://www.techturkey.com/forum/modi...rex-egsoz.html
Çift çıkış bunlar tam da sizin işinize yarıcak şekilde :)
Ya beyler sabah araba zor çalıştı soğuktan dolayı mı oldu anlamadım da marş almadı 3 saniye falan , bıraktım tekrar bastım yine almadı üçüncüde aldı 1-2 saniye civarı kontrol ışıkları sönmedi sonra düzeldi. Neden olabilir ?
Yağ yakma falan değil de , ne bileyim hava soğuk olduğundanmıdır nedir (ki buna rağmen tık diye alması lazım diye düşünüyorum) geç aldı marşı ve EPC ve yağ ışığımıydı o ikisi beraber yanan o ikisi yanık kaldı ve söndü düzeldi sonra :)
Soğukların etkisi var mıdır , arabayı servise göstereyim mi garantili ne de olsa :)
gecmis olsun Gokhan bakabilinmi ne ariza kodu birakmis motor?Bence son aldigin benzin kotu olabilir ciddi bir sey oldugunu dusunmuyorum yada bogaz kelebegin gidici ikisi arasinda kararsiz kaldim:D:D:D
Vag com'um yok :o Benzini genelde sabit yerden alıyorum (Opet - 97 Oktan) ama neden bilemedim 95 mi alsam acaba napsam :)
Boğaz kelebeğim neden gitsin ya :D Kurt düşürme abi :D
bende hiç olmadı gökhan niye yaptı ki marstan elini erkenmi cektin acaba soguktan cakamadın durumu da :D
Yok yahu erken çekince direk duruyo zaten , marş basılı halde bekliyorum alana kadar anca alıyo ilk çalıştırmalarda soğukta beklediği zaman araç.
Bu arada araç 23bin küsur kilometrede , 4500 km ya da 3 gün sonra servis yolunu tut diyo araç ayar oldum :D 25binde 30bin bakımını yaptırayım bari :)
Büyük ihtimal :) Birazdan marş videosu çekeyim bakalım yapcak mı yine olmazsa eklerim buraya durumu hep beraber görürüz :D
arkadaşlar chip konusunda maslakta erol ustayı bileniniz var mı?
çok kararsızım barbaros da var,dr.ecu da,powershop da..
Garantili araba hiç uğraşma hatta benzin bile harcama ara çekiciyi alsınlar bedavaya götürüyorlar:) Yazılımsal bir sorunda olabilir. Bende ışıklarda beklerken epc ışığım yandı ve devir 2000e bile çıkamadan 50 mt zor ilerleyip mal gibi kaldım ortada. Yazılım güncellemesi ile sorunu çözdüler her ne kadar yazılımdan olmaz böyle şey diye diretsemde 5000km geçti kasıtlı olarak saçma sapan hareketler yapıyorum arada ama bir daha olmadı:)
Zaten epc yandıysa hafızadadır sorunun içeriği pc de gözükür.
Beyler 1.4 tsi 140 hp -160 hp -170 hp -180 hp aracı olan arkadaşlar orta susturucusunu iptal edip son susturucusu orjinal olarak bu işlemin - veya + yönünü gören var mı?
Yok zaten kontak açınca direk epc ve diğer yağ ışığı sanırım çalışana kadar yanık kalıyor , çalıştıktan sonra sönüyor :) Ciddi bir sorun olcağını sanmıyorum çekiciyle götürtecek kadar :)
Polo GTI 58NR700 - YouTube
Cem JOCCO nickli arkadaşın Polo Gti'sı sadece orta susturucu iptali ile videosu.Ona pm at istersen :)