erol usta maslakta yine..doğuşun yazılımlarını falan yapıyormuş diye duydum..barbaros ustayı herkes övüyor.dr.ecu da iyi..ecunun yeri nerde..gidip görüşmeden karar verilmez zaten.
Printable View
erol usta maslakta yine..doğuşun yazılımlarını falan yapıyormuş diye duydum..barbaros ustayı herkes övüyor.dr.ecu da iyi..ecunun yeri nerde..gidip görüşmeden karar verilmez zaten.
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 20.sokak No:645 Maslak – İSTANBUL
Ecufast'in yeri :) Ya da telefonla da iletişim kurabilirsiniz :)
0212 328 00 42
Dynom yok Ömercan :) Ama kısık yani yazılım çok orta halli bişey iyimser olarak 140 hp falandır büyük ihtimal :)
Aracı servise bakıma yollattım daha 30.000 bakımına 7 bin kilometreniz var sonra gelin diye resmen kabul etmemişler :D
ne acelen vardı bee..
Ya MFD'de 4500 km or 2 days yazıyordu , 2 gün sonra zaten servise git dedi araç :) O yüzden ; asıl sebep aslında geç çalışma problemiydi ama onun için başka zaman gelin demişler ayrıca onun için randevu alıp götürmek lazım :)
Benım leonda 27 bınde servis geldi diyor 30 bın bakımı için yarın götürücem, gittim görüştüm bu halde getiricem garantiden çıkmasın dedım yok dedıler :)
Benim 7.000 km olduğundan almadılar mı ne anlamadım halbuki MFD'de de servis geldi yazısı çıkıp duruyordur :)
Bu arada 2011 Golf 6 tsi , coilover jant egzoz modifikasyonlarıyla 15.000 bakımında problem çıkmadı :)
ben ıyıce bastım lifte alamıcaklar heralde karın agrısı olucak orda sunta koy dıkkat et falan fılan yarın servıste sıkıntı yaratıcaz bıraz :D
bide uyuz oldum fiyat aldım 30bın bakımı ıcın bi servis dedi 590 biri dedi 380 gel bişeyler yaparız. ok dedim 380 lige randavu almak ıcın gittim orda fiyat 420 oldu onada ok. sonra teyit etmek için aradım fiyat 520 oldu...... dedim benle dalgamı gecıyosun sen beyfendi aracınıza baktım bilmem ne motormus servıs ucretı boyle falan fılan dedım hava filtresını cıkar ordan bılmem ne kavga dövüş 400 lere indirdimde 300 kusurlere bitiricem yarın.
Golf un bakımını yaptırdım gecen hafta 5lt yağ, yağ filtresi, yakıt fıltresi, hava filtresi, polen filtresi, 4 adet buji, frenleri kontrol ettik - malzemeler 150 tl tuttu ustayada ufak bişey ateşledim. kendi adamımız zaten garanti olmasa leonuda oraya goturucem değişicek parçalar bunlar cunku 30bın bakımda
Buraya danışmak istiyorum :) Gökhan abiyle de konuştuk ama kararsız kaldım :)
Orta susturucunun yerinde cutout var bunu SS'in komple dp'den itibaren boru + son susturucu setini buldum taksam mı diyorum ? Acaba hangisi daha mantıklı olur :)
Güzel bir başlık olmuş. Paylaşımlar hatsafhada maşallah :) . Yakın zamanda bende orta susturucuyu iptal ettiriyorum daha sonra servise 30.000 bakımına sonra da Yazılım .. Fırsat buldukça daha ileriye gitcez artık bakalım :) ,
122 likde 220km/h limitör olması gereksiz olmuş...
Yanlış hatırlamıyorsam orjinal egzoz borularımız çapları 47 mm ve üst devirlerde biraz sıkıyor gibi aracı :) Alcağın sistemin çapı 60 mm olsa güzel olurdu ama 65 mmdi sanırım o nasıl olur bilemem şahsen Umutcum :)
Hoşgeldiniz , paylaşımlara sizlerden de destek bekleriz :)
Orta susturucu iptalinden sonra video bekliyorum hocam benim de düşündüğüm bir uygulama bu çünkü çok merak ediyorum direk orta susturucu iptali ile oluşacak sesi (mümkünse içten dıştan hareket halindeyken vs :) )
Yazılımla kaldırılabilir :rolleyes::p
Ya benimde aklıma o takıldı egzozcuyla görüştük yazılım yapılcağı için bişey - yönde bişey olmaz dedi ama bakalım hayırlısı :) Önce bi cutoutu satmak lazım :)
Deneyip görmek mi lazım artık :p Yazılımdan sonra bi kullan , sonra SS'e geçersin baktın gidişat kötü söker satarsın :p
Babam onları söküp satmaz ama direk bana monteler :D
Baba böyle daha az yakcak bak deyip damardan girersen söküp satabilir :D
122'lik scirocco'dan çıkan K&N kutu içi filtreyi 1.2 tsi ibizaya takabilir miyiz? Teşekkürler.
Zaten yazılımı zar zor öyle ikna ettim :D Alper abide düzgün kullanımda tasarruf diyince inandı biraz daha..SS içinde ondan para istememek için cutoutu satıp almak istiyorum :D
Satılık cutout :P :D