Bir zaman orta susturucuyu iptal etmiştim , ses fena değildi ancak alt devirler ciddi ölüyordu.
Daha sonra ortayı taktım, son sustucuyu iptal ettim, araç ısındığında çok tatlı bir ses veriyor, ne siz rahatsız oluyorsunuz ne de çevreniz.
Ve aracın alt devirleri normale döndü, çıkışı normale nazaran daha bir rahatladı.
Çok gürültülü ses beklentisi olmayanlar için ideal.
benimde 122 hp aracım var. Orta susturucu kat iptali yapıp warex attım. Alt devirler pert oldu resmen. Yazılımla araç eski haline döndü. Şimdi gücünü dahada artırmak için ne yapabilirim. Maliyetleri küçükten büyüğe sıralamak gerekirse ??
Fr da orta iptalinden hiç ses çıkmıyo çok az çıkıyo daha doğrusu ... Sonu aldırın derim . Polomun ortayı aldırdım güzel ses aldım. Hepsi aynı değil miş malesef![]()
Her arabada farklı sanırım bu olay.
A3te orta iptalinden sonra güzel bir ses var bende, bazı arkadaşlar da hiç ses alamıyor özellikle passatlar...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mk6 160lık golfte orta iptali yaptık. Ses beklediğimden daha tatlı oldu. Rahatsız etmiyo ama kesinlikle hissedilir bi tokluk sesi var. Alt devirlerimde gayet yerinde.
Hanım da arada kullanıyor arabayı o yüzden o riske girmek istemiyorum
Ortayı iptal ettiğimden beri zaten arabanın egsozu mu bozuldu diyip duruyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
1.4tsi 160 beetle aracımın bende aldığım gün ortasını söktüm çok merak ediyordum nasıl bir ses çıkacağını ve gerçekten çok hoş bir sesi oldu 1-2 aydır böyle geziyorum Dsg nin pırtlaması vs herşey yerinde özellikle torkta ses güzel ama devir arttıkça ses kayboluyor normal olarak, insan evladı bunlada yetinmez ama çevreyi ve sizi rahatsız etmeyen bir ses isteyenler için gayet başarılı oluyor![]()
Herkese merhaba,
2010 model manuel vites 1.4 tsi 125hp leon sahibiyim.
Aracım vites değişimlerinde gaz kesip tekrar ivmeleniyor. Doğrusal akıcı bir hızlanma olmuyor.
Genellikle 3000 - 4000 rpm civarında değişimlerde oluyor daha sakin kullanımda veya daha üst devirlerdeki değişimlerde pek yaşanmıyor.
Başına böyle bir durum gelen var mı ? Çözüm için
Araç 94.000 km'de yaklaşık 20.000 km dir böyle oluyor. Turbo Lag mı var nedir tam kavrayamadım.
ben mk5 tsi 140lık golfümde bende yaptım ama benim araç scli olduğu için altlar çok bitmiyordu ama senin araç sadece turbo olduğu için sıkıntı yaratmış olabilir. intercooler ile hybrid çoştururda 200hpleri geçmemek lazım ona göre yap derim. 140lığın en sevdiğim yani yazılımla direk 200hp oluyo.
abi bende şuan b6 1.4 tsi dgs var 70kda almıştım 90klarda 3. vites 3000-4000 civarında atmıyordu kendim direksiyondan atıyordum arada araç gaz yememe yürümeme gibi yapmaya başladı. 95k da ankarada turboyu elime aldım yolda bıraktırmadan bi servise yada gerçekten anlayan bi özel servise baktır derim. turbo ve gaz kelebeğini değiştirdim 120k oldu hala kullanıyorum sorunsuz ama işte ***** yakıtlar bizi traktör motorlu insigniaya muhtaç etti![]()
2008 model A3 1.4 tfsi 125 hp motoru golf mk6 122 hp ile aynı mı ? Değilse ne farklılıklar var ? Yazılım egzozla Nasıl bi sonuç alırız ?
selamlar. 1.4 tsi 122lik motor için kutuiçi filtre ne önerirsiniz ? green ve k&n gibi yağlı tip mi yoksa itg gibi sünger mi almak daha mantıklı.
yağlı tipleri temizleyip tekrar yağlayabiliyoruz ama süngerin ömrü de diğer cotton filtreler gibi mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)