tuning türkiye dergisinin yaklaşık 78 sayı öncesinde bursadan yanlış hatırlamıyorsam turuncu siyah bi 106 üzerinde hem turbo hemde süpercharger vardı trden o sayıyı okuyanlar hatırlar
Printable View
tuning türkiye dergisinin yaklaşık 78 sayı öncesinde bursadan yanlış hatırlamıyorsam turuncu siyah bi 106 üzerinde hem turbo hemde süpercharger vardı trden o sayıyı okuyanlar hatırlar
2.5 aydir yetkili servisdeyim ben iflas ettiren gördüm sente atlatip subab eğen kol eğen kol kıran v.s ornekleri mevcut
garantiden motor değisen tiguanlarda mevcut.
dsg olayina gelince basarili ama ayni zamanda sorunlu bir sanzuman bence daha zamana ve argeye ihtiyaci var kavrama sistemleri ve mekatronik uniteleri bozuluyor bu da bir gercek
edit: amacım polemik cıkarmak var 10 haftalik bir surede gozlemledigim olaylar
Tsi 180 kullanıcısıyım 2. şanzımanımı kullanıyorum evet DSG ye biraz sorunlu denebilir ama aylarca ufak takıntı sarsıntılar yuzunden şanzımanın bozulmasını bekledim bozmaya çalıştım bozulmadı yolda bırakmadı bende gittim servise titizliğimden 2 ay ugrasaraktan 2. şanzımanımı getirttim...
Fakat şimdi bu motorun kimse hakkını yemesin gayet sağlam verimli ekonomik.
Baknz: Sinek kurbağayı çekiyor ;)
DSG bu işin kırılma noktası. gelecekte şanzımanlar hep bu sistem olacak.
Şu an biraz sorunlu gibi.
Biraz da kısmet işi. mesela toyotanın multimod ve honda i-shitlerde de çok sorun yaşayan var. diğer yandan 120 130 bin km debriyaj değişmeden gezen adam da var.
Turbo ve süpercharger kulağa hoş geliyor. ancak biraz zorlayınca kesin cortlayacak gibi.
E sakin sakin kullanacaksam neden atmosferiği terk edeyim :D
Elin japonu 25 sene önce down sizing işine girdi. şimdi hacim büyütüp atmosferik yapıyorlar.
Motor konusunda trendler bu yönde. Vergi konusu her ülkede aynı olsa satışlar çok farklı olacak.
Şanzıman konusunda gelecek DSG veya benzer sistemlerde.