User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Turbo ve süpercharger aynı anda uygulanabiliyor mu?

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuning türkiye dergisinin yaklaşık 78 sayı öncesinde bursadan yanlış hatırlamıyorsam turuncu siyah bi 106 üzerinde hem turbo hemde süpercharger vardı trden o sayıyı okuyanlar hatırlar
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlık dışı kullanan arkadaşlarımda,müşterilerimizde var. Ben iflas eden görmedim. İflas ettirebilene helal olsun.
    2.5 aydir yetkili servisdeyim ben iflas ettiren gördüm sente atlatip subab eğen kol eğen kol kıran v.s ornekleri mevcut
    garantiden motor değisen tiguanlarda mevcut.
    dsg olayina gelince basarili ama ayni zamanda sorunlu bir sanzuman bence daha zamana ve argeye ihtiyaci var kavrama sistemleri ve mekatronik uniteleri bozuluyor bu da bir gercek
    edit: amacım polemik cıkarmak var 10 haftalik bir surede gozlemledigim olaylar

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dsg olayina gelince basarili ama ayni zamanda sorunlu bir sanzuman bence daha zamana ve argeye ihtiyaci var kavrama sistemleri ve mekatronik uniteleri bozuluyor bu da bir gercek
    edit: amacım polemik cıkarmak var 10 haftalik bir surede gozlemledigim olaylar
    Kesinlikle , scirocco'da da jetta'da da yaşıyoruz halen , evet çok başarılı ama bir o kadar da uyuz bi şanzıman , sürekli bozuk hissi ile araba kullanıyoruz vuruntular , sarsılmalar vs..

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DSG nin kronik bozuk yol sesi dışında hiç bir problemini duymadım bu güne kadar çevremde. Tabi bu hiç sorun çıkarmazlar anlamına gelmiyor. Dizellerde pek randımanlı çalışmazlar alt devir mantığı yüzünden.

+1
    Rollerde orda burda boy gösteren deli divane gibi zorlanan tork manyağı olan kaç tane otomatik veya otomatikleştirilmiş şanzıman var DSG dışında
    hergün saçma sapan sıkıştırdığım arabam yarı otomatik , çift debriyajlı değil , dsg gibi hızlı da değil ama 120.000km de arabam , şimdiye kadar servise gitmedim şu sorunum var diye

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tsi 180 kullanıcısıyım 2. şanzımanımı kullanıyorum evet DSG ye biraz sorunlu denebilir ama aylarca ufak takıntı sarsıntılar yuzunden şanzımanın bozulmasını bekledim bozmaya çalıştım bozulmadı yolda bırakmadı bende gittim servise titizliğimden 2 ay ugrasaraktan 2. şanzımanımı getirttim...
    Fakat şimdi bu motorun kimse hakkını yemesin gayet sağlam verimli ekonomik.
    Baknz: Sinek kurbağayı çekiyor

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG bu işin kırılma noktası. gelecekte şanzımanlar hep bu sistem olacak.
    Şu an biraz sorunlu gibi.
    Biraz da kısmet işi. mesela toyotanın multimod ve honda i-shitlerde de çok sorun yaşayan var. diğer yandan 120 130 bin km debriyaj değişmeden gezen adam da var.

Turbo ve süpercharger kulağa hoş geliyor. ancak biraz zorlayınca kesin cortlayacak gibi.
    E sakin sakin kullanacaksam neden atmosferiği terk edeyim

Elin japonu 25 sene önce down sizing işine girdi. şimdi hacim büyütüp atmosferik yapıyorlar.
    Motor konusunda trendler bu yönde. Vergi konusu her ülkede aynı olsa satışlar çok farklı olacak.

Şanzıman konusunda gelecek DSG veya benzer sistemlerde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)