Dr Ecu = Ecufast = özgün
Türkiyede hizli dediginde aklina gelen otomobillerin %90 inn yazilimini özgün yapmistir baştan sona güvenebilirsin .
Printable View
arkadaşlar teknik konuları neden teknik bölümde açmıyorsunuz? insanlar bilgi aradığında geçmiştekileride görsün. sohbette kaybolup gidiyor hemde boşuna şişiyor ortalık. art niyetli veya kötü bişey düşünüp yazmıyorum yanlış anlamayın sakın.
ecufast candır, gözü kapalı her aracımızı bırakırız. güven-kalite aranan herşey mevcut, işin ehli....
Öm e gerek yok fikrim neyse zikrim odur o nedenle sadece özgüne güvenirim dedim .
Barbaros hüseyin ahmet mehmet benim otomobilime yazılım alacagım kişiler değiller .
Fiyat konusuna göre bir siralama yapiyorsaniz bu işe hiç bulaşmayin binin paşa paşa standart şekilde ...
1 kez yazilim yada egsoz yaptirmak 2 kez yaptirmaktan ucuza gelir bide butarafindan bakin ;)
Yok o acidan soylemedim hane soylemek istemezseniz diye om atabilirsiniz dedim zaten telefonda konustugum kisilerden en mantiklisi ozgun bey di.2 arkadas hemen om atip memnniyetsizliklerini dile getirdiler ama ben once egzos hava filtresi son olarak yazilim olmasi daha dogru olur diye dusundum bu arada puan olayi icin tskler:) diger arkadasdan da ozur diliyorum hakliymis.
Ozgun 1 hafta once aradim 1000 tl demistin ya teknik bilgi almistm senden ?1 hafta once falan unuttun sanirim ne acidan soylemem dedin ozgun
Aynı motorlu aracı kullanıyorum aracım 40 binkm de Revoladım. Yazılım konusunda markalaşmış olmasıda yetmiyor. En iyi en çok kullanılan kendini geliştiren sağlıklı olanı seçmen önemli.
Örneğin Revo 1.4 tsi larda güncelleme çıkardı ve Stage 1 için NGK BKR7EIX iridyum bujileri mecburi kılıyor bunu öneren yada sorunları çözen başka bir firma tanımıyorum. Sağlıklı olsun diyosan kutu içi tercih et. uzun süre biniceksen Stage 2 ye geçme derim arabayı gereginden cok yorduguna inanıyorum. İlla geciceksende İntercooler şart.
Tercih edicegin egsoza gelince ben olsam aftermarket kullanırım.
Milltek için 2 ay sonra bizim arabalara getirilcek uygun fiyata şimdiki distribütoru biraz ilgisiz ve sıkıntı çok şişkin fiyatlar veriyor bilgin olsun.
Ses kalite konusunda kesinlikle Milltek derim...
Arkadasın polo GTİ da HKS mantar filtre kullanıldı 2 boy geriledi araç orjinale döndürüldü.
SS universal son susturucu ve orta iptali ile aynı şekilde araba 1 boy geriledi.
Henuz cok erken aracın 10 bin k ye geldiginde yavaştan baslaman daha mantıklı...
Kolay gelsin....
Yorumunuicin tesekkurler ancak ss ve militekin samimiyetine pek inanmiyorum artikarabami guvenli ellere teslim edicem ozgun ve iskender ustaya yillardir bu isi yapiyorlar ve tek negatif yorum duymadim ozellikle forumdan arkadaslarda tavsiye ediyor filtre konusunda bende muammadayim ama su an icin egzost ve yazilimda customdan yanayim
SS yada milltek yerine...
revo yazılım
ıskender egsoz...
gerekırse DV degıstırılır...
fıltrede olabılır...
ıntercooler cok gereklı degıl ama stage 2 yapılısa gereklı olabılır
Valla bu 1.4 tsi motorlarin yaZilimi hic ole kolay degil,max perf.da hersey demek degil,biz baya urastik ve sanirsam optimumu bulduk,allaha sukur sorunsu sikintisi yuruyoruz.yaİlim isi tecrube deneyim isidir,ecufast özgun-alpere guven...
Arabani teslim alinca aradaki farki gormen acisindan benim arabaylada kiyaslayabilirsin istedigin zaman..
bakın hks mantar filitr kullanıldı demişler neden geriye dönmüş ? birçok nedeni olabilir
1- yeteri kadar hava almaya bilir
2- Çok hava alıyor olabilir Fakire kalıyor olabilir Knocking yapıyor olabilir içeri çektiği kütle hava sayesinde
3- sıcak hava alıyor olabilir
Hansini olduğunu söyleyebilirmisiniZ? Tunerınız söyleyebilirmi? Taktık olmadı deyip kenara atmanın manası Gereği yok ....
Bkr7 yi önerme nedenini söleyeyim sana arkadaşım orjinal bobinlerimiz çok ciddi güçsüz ve bunun yüzünden çok cabuk bujilerin kondisyonunu bitiriyor n ormalde o bujileri normal tsi 60 bin km kullanabilir .. ben program yapmadan önce takmıştım hiçbişi olmadan .. haaaaaaa araba yapıcaksam iddda olucaksa işin içinde rs6 v8 TT olan aracın bobinlerini takar iridyum bujiden vazgeçerim o ayrı bu işin tekbnik ve sapıkca düşünceler yanı
komple egsozt ile araç gerilemez normalde Neden geriliyor düşüneniniz varmı deneme yanılmadan baska bi teknik bilgi vericek olan yokmu aranızda ?
en basiti 1-2 örnek vereyim acaba basınc düşüyor ondan olabilirmi ?
acaba avans istiyor olabilirmi ?
acaba tsi ların belirli bir Egt limiti var altrında kalıyor olabilrmi ?
intercooler taktığında işe yaradığını nasıl yaradığını düşüneniniz varmı ? basınc açmadan işe yararmı hayır bu mantıktan bahsediyoruz :D
@phamza89 ben 700 derim 1000 demem :D
yani bazı seyleri Teknik açıklama olmadan biz denedik olmadı demenin manası bence yok arkidişler
HA neden olmamıştır diye konu açarsan cvplarız oayrı ehehe
benim yazılımda vardı dp de vardı,arac yavasladı..neden yavasladı basınc düştü,yazılım olmasına rağmen aracın basıncı dusmustu+3 rpm gibi gaza ilk oturmada cok hızlı caf caf caf ediyordu yüke binince.neden yapar ,basınc neden düşer,başta araba fırr bi fırlıyodu 4.vitesin sonunu zar zor getiriyodu.özellikle yükte.işin garibi istenilen basınc basılamıyor tamam,mesela kat takılıyken 4000 rpm 0.8,5 rpm,0.6,6 rpm 0.3 istenen basınc ve basılabilen basıncta böyle.tutuyor birbirini tamamen.dp taktım,fiks 0.9 istiyordu araba 6 rpm dahil ama 4000 de eskisi gibi 0.9 da basmıyordu ,5000 rpm de de 0.6 basmıyordu 0.4 filan basıyordu ama istenen daha yüksekti sonuc olarak.tsi lar gercekten sıkıntı biraz
dp cok büyük hayal kırıklığı oldu neden yapmamız lazım bunu,özgün biraz önce güzelce cevap yazmıssın bunada yazarsan sevinirim,P0299 verip duruyordu arac doğal olarak
İşte iç anadolu civarların güzel tuner şirketleri olmadıgından ben custom tercih etmiyorum tamamen oem dusunuyorum istanbulda olanlar şanslı :)