User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Polo gti yazilim/egzost

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilim için ben Dr ecu yani özgünden başkasina güvenmem .
    Aracini teslim al maslakta ecufast in dukkanina uğra hem yazilimini hallettir hemde arar senin icin uygun fiyat alirlar egsoz içinde ...

Ecu Fast Ecu tuning Remapping Center Under Consturiction dan iletisim bilgilerini alabilirsin ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben zaten size guveniyoeumda hane herkesin mali kiymetlidir ya benimkide bama ondan bu kadar sorguluyorum sizin basinizi agrittiysak kusra bakmayin su an en yuksek km de hiz var oda skntisiz oldugunu soyluyor ya kararsizim su yazilim konusunda egzost belli olduda barbarosun polo yaptigini hic duymadim ama dr ecu 4 polo gti yaptigini skntisiz yurudugunu soyledi bu arada dr ecunun mensei neresi? ben custom yazilim diye biliyodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phamza89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben zaten size guveniyoeumda hane herkesin mali kiymetlidir ya benimkide bama ondan bu kadar sorguluyorum sizin basinizi agrittiysak kusra bakmayin su an en yuksek km de hiz var oda skntisiz oldugunu soyluyor ya kararsizim su yazilim konusunda egzost belli olduda barbarosun polo yaptigini hic duymadim ama dr ecu 4 polo gti yaptigini skntisiz yurudugunu soyledi bu arada dr ecunun mensei neresi? ben custom yazilim diye biliyodum
    Dr Ecu = Ecufast = özgün

Türkiyede hizli dediginde aklina gelen otomobillerin %90 inn yazilimini özgün yapmistir baştan sona güvenebilirsin .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar teknik konuları neden teknik bölümde açmıyorsunuz? insanlar bilgi aradığında geçmiştekileride görsün. sohbette kaybolup gidiyor hemde boşuna şişiyor ortalık. art niyetli veya kötü bişey düşünüp yazmıyorum yanlış anlamayın sakın.

ecufast candır, gözü kapalı her aracımızı bırakırız. güven-kalite aranan herşey mevcut, işin ehli....
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazilim için ben Dr ecu yani özgünden başkasina güvenmem .
    Aracini teslim al maslakta ecufast in dukkanina uğra hem yazilimini hallettir hemde arar senin icin uygun fiyat alirlar egsoz içinde ...

Ecu Fast Ecu tuning Remapping Center Under Consturiction dan iletisim bilgilerini alabilirsin ....
    Msjiniz icin tesekkurler yani aciklamak dogru olurmu bilmiyorum ama ozgun bey 1000 tl fiyat verdi barbarosda 750 dedi ama son okudugum yazidan sonra revo aprden vazgectim.barbaros bey ps tuning icin ne dusunuyorsunuz(o.m) de atabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar teknik konuları neden teknik bölümde açmıyorsunuz? insanlar bilgi aradığında geçmiştekileride görsün. sohbette kaybolup gidiyor hemde boşuna şişiyor ortalık.
    Teknik bi konu oldugunu dusunmuyorum ben daha cok marka tartismasi yapiyoruz.sismesi sorun degil cunku sohbet bolumunde konu actim diye dusunuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Msjiniz icin tesekkurler yani aciklamak dogru olurmu bilmiyorum ama ozgun bey 1000 tl fiyat verdi barbarosda 750 dedi ama son okudugum yazidan sonra revo aprden vazgectim.barbaros bey ps tuning icin ne dusunuyorsunuz(o.m) de atabilirsiniz
    Öm e gerek yok fikrim neyse zikrim odur o nedenle sadece özgüne güvenirim dedim .
    Barbaros hüseyin ahmet mehmet benim otomobilime yazılım alacagım kişiler değiller .
    Fiyat konusuna göre bir siralama yapiyorsaniz bu işe hiç bulaşmayin binin paşa paşa standart şekilde ...
    1 kez yazilim yada egsoz yaptirmak 2 kez yaptirmaktan ucuza gelir bide butarafindan bakin
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öm e gerek yok fikrim neyse zikrim odur o nedenle sadece özgüne güvenirim dedim .
    Barbaros hüseyin ahmet mehmet benim otomobilime yazılım alacagım kişiler değiller .
    Fiyat konusuna göre bir siralama yapiyorsaniz bu işe hiç bulaşmayin binin paşa paşa standart şekilde ...
    1 kez yazilim yada egsoz yaptirmak 2 kez yaptirmaktan ucuza gelir bide butarafindan bakin
    mantıklı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teknik bi konu oldugunu dusunmuyorum ben daha cok marka tartismasi yapiyoruz.sismesi sorun degil cunku sohbet bolumunde konu actim diye dusunuyorum.
    Yanlis yere actiniz yeni uye oldugunuzdan ceza almadiniz normalde ceza puani alirsiniz bilginiz olsun
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlis yere actiniz yeni uye oldugunuzdan ceza almadiniz normalde ceza puani alirsiniz bilginiz olsun
    Yok o acidan soylemedim hane soylemek istemezseniz diye om atabilirsiniz dedim zaten telefonda konustugum kisilerden en mantiklisi ozgun bey di.2 arkadas hemen om atip memnniyetsizliklerini dile getirdiler ama ben once egzos hava filtresi son olarak yazilim olmasi daha dogru olur diye dusundum bu arada puan olayi icin tskler diger arkadasdan da ozur diliyorum hakliymis.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egsoza okadar para kaptirma.
    Daha yeni polo gti i yaptik kendimizin yada 10 dan fazlasi ile ugrastik...
    Custom garageda downpipe-orta boru ve orta sustfurucu iptali yaptir,flansli olsun ki servise giderken hemen taktir.
    Mutlaka Bmc Carbon intake al,cok cok faydasini gorursun...
    Butcen varsa mutlaka Coil over al...
    Yazilimda kendini ispatlamis kisi yada kuruluslarla calis,abt ye parani kaptirma.
    sen özgürü geçemedin dimi abi hala
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana sordun 1000 tl mi dedim ? ben öle bişi demem
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun 1 hafta once aradim 1000 tl demistin ya teknik bilgi almistm senden ?1 hafta once falan unuttun sanirim ne acidan soylemem dedin ozgun

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen özgürü geçemedin dimi abi hala
    Ozgur beni gecemedi hala diyelim
    İsin sakasi,daha dun aksam aradim deniyelim diye,bir turlu denk gelemedik...
    Onun isleri,benim av programlari...
    Surelerimiz hemen hemen ayni,bakalim...

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı motorlu aracı kullanıyorum aracım 40 binkm de Revoladım. Yazılım konusunda markalaşmış olmasıda yetmiyor. En iyi en çok kullanılan kendini geliştiren sağlıklı olanı seçmen önemli.
    Örneğin Revo 1.4 tsi larda güncelleme çıkardı ve Stage 1 için NGK BKR7EIX iridyum bujileri mecburi kılıyor bunu öneren yada sorunları çözen başka bir firma tanımıyorum. Sağlıklı olsun diyosan kutu içi tercih et. uzun süre biniceksen Stage 2 ye geçme derim arabayı gereginden cok yorduguna inanıyorum. İlla geciceksende İntercooler şart.

Tercih edicegin egsoza gelince ben olsam aftermarket kullanırım.
    Milltek için 2 ay sonra bizim arabalara getirilcek uygun fiyata şimdiki distribütoru biraz ilgisiz ve sıkıntı çok şişkin fiyatlar veriyor bilgin olsun.
    Ses kalite konusunda kesinlikle Milltek derim...
    Arkadasın polo GTİ da HKS mantar filtre kullanıldı 2 boy geriledi araç orjinale döndürüldü.
    SS universal son susturucu ve orta iptali ile aynı şekilde araba 1 boy geriledi.
    Henuz cok erken aracın 10 bin k ye geldiginde yavaştan baslaman daha mantıklı...
    Kolay gelsin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı motorlu aracı kullanıyorum aracım 40 binkm de Revoladım. Yazılım konusunda markalaşmış olmasıda yetmiyor. En iyi en çok kullanılan kendini geliştiren sağlıklı olanı seçmen önemli.
    Örneğin Revo 1.4 tsi larda güncelleme çıkardı ve Stage 1 için NGK BKR7EIX iridyum bujileri mecburi kılıyor bunu öneren yada sorunları çözen başka bir firma tanımıyorum. Sağlıklı olsun diyosan kutu içi tercih et. uzun süre biniceksen Stage 2 ye geçme derim arabayı gereginden cok yorduguna inanıyorum. İlla geciceksende İntercooler şart.

Tercih edicegin egsoza gelince ben olsam aftermarket kullanırım.
    Milltek için 2 ay sonra bizim arabalara getirilcek uygun fiyata şimdiki distribütoru biraz ilgisiz ve sıkıntı çok şişkin fiyatlar veriyor bilgin olsun.
    Ses kalite konusunda kesinlikle Milltek derim...
    Arkadasın polo GTİ da HKS mantar filtre kullanıldı 2 boy geriledi araç orjinale döndürüldü.
    SS universal son susturucu ve orta iptali ile aynı şekilde araba 1 boy geriledi.
    Henuz cok erken aracın 10 bin k ye geldiginde yavaştan baslaman daha mantıklı...
    Kolay gelsin....
    Yorumunuicin tesekkurler ancak ss ve militekin samimiyetine pek inanmiyorum artikarabami guvenli ellere teslim edicem ozgun ve iskender ustaya yillardir bu isi yapiyorlar ve tek negatif yorum duymadim ozellikle forumdan arkadaslarda tavsiye ediyor filtre konusunda bende muammadayim ama su an icin egzost ve yazilimda customdan yanayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS yada milltek yerine...

revo yazılım
    ıskender egsoz...
    gerekırse DV degıstırılır...
    fıltrede olabılır...

ıntercooler cok gereklı degıl ama stage 2 yapılısa gereklı olabılır

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu 1.4 tsi motorlarin yaZilimi hic ole kolay degil,max perf.da hersey demek degil,biz baya urastik ve sanirsam optimumu bulduk,allaha sukur sorunsu sikintisi yuruyoruz.yaİlim isi tecrube deneyim isidir,ecufast özgun-alpere guven...
    Arabani teslim alinca aradaki farki gormen acisindan benim arabaylada kiyaslayabilirsin istedigin zaman..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın hks mantar filitr kullanıldı demişler neden geriye dönmüş ? birçok nedeni olabilir

1- yeteri kadar hava almaya bilir
    2- Çok hava alıyor olabilir Fakire kalıyor olabilir Knocking yapıyor olabilir içeri çektiği kütle hava sayesinde
    3- sıcak hava alıyor olabilir

Hansini olduğunu söyleyebilirmisiniZ? Tunerınız söyleyebilirmi? Taktık olmadı deyip kenara atmanın manası Gereği yok ....

Bkr7 yi önerme nedenini söleyeyim sana arkadaşım orjinal bobinlerimiz çok ciddi güçsüz ve bunun yüzünden çok cabuk bujilerin kondisyonunu bitiriyor n ormalde o bujileri normal tsi 60 bin km kullanabilir .. ben program yapmadan önce takmıştım hiçbişi olmadan .. haaaaaaa araba yapıcaksam iddda olucaksa işin içinde rs6 v8 TT olan aracın bobinlerini takar iridyum bujiden vazgeçerim o ayrı bu işin tekbnik ve sapıkca düşünceler yanı

komple egsozt ile araç gerilemez normalde Neden geriliyor düşüneniniz varmı deneme yanılmadan baska bi teknik bilgi vericek olan yokmu aranızda ?

en basiti 1-2 örnek vereyim acaba basınc düşüyor ondan olabilirmi ?
    acaba avans istiyor olabilirmi ?
    acaba tsi ların belirli bir Egt limiti var altrında kalıyor olabilrmi ?

intercooler taktığında işe yaradığını nasıl yaradığını düşüneniniz varmı ? basınc açmadan işe yararmı hayır bu mantıktan bahsediyoruz

@phamza89 ben 700 derim 1000 demem

yani bazı seyleri Teknik açıklama olmadan biz denedik olmadı demenin manası bence yok arkidişler

HA neden olmamıştır diye konu açarsan cvplarız oayrı ehehe
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)