Arkadaşlar merhaba,
2013 Polo GTI için DP ve Hava filtresi satan var mı ? son susturucu işine girmek istemiyorum çünkü o sesi nedense hiç sevmiyorum. Belki bir Methanol kit ile de destekleyip yazılım yaptırmak istiyorum. Önerileriniz var ise değerlendirebilirim.
Bu şekilde bir altyapı ile kaç HP alırım bilemiyorum.
Bu arada konu dışı ama Dün Anadolu yakasında köprü sonrası Kırmızı bir polo gti kaza yapmıştı. Avrupa yakasına geçerken çekici üzerinde gördüm. Sahibine geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktun inşallah.
gti için patinajı en alt düzeye indirecek, yol tutuşuna ciddi katkısı olabilecek lastik önerisi olan var mıdır, slick hariç.
Dp yapinca ortada iptal oluyor mecbur ek yeri orasi diye bana soylenen eger orta kalacaksa durum daha az sesle kurtarilabilir dp burda bir arti performans evet ancak dp orn.70 lik sonrasi 55 devam edecek buda negatif elbette orta iptal olmazsa benim bildigim oranin kesilip tkr kaynak olacagi sonucfa dp bizi sadece kattan kurtarir ama ses hem cok fazla hem cirkin tabi bunlar bana gore boyle bazisina guzel gelebilir dogan gorunumlu sahin in guzel gozuktugu gibi![]()
Pek rahatsız etmiyordu ama bu aralar şu anki lastikler içime sinmiyor bakalım artık yusuf abi
Semi slick olmaz diyemem ancak kurudaki performansından çok yağışlı havalardaki performansını merak ediyorum.Pzero nero gt aklımda, peki ya falken ziex ile tecrübesi olan veya bilgi sahibi olan var mıdır![]()
Elbette dp orta sus.ile olurda o kisimda bir modifiye gerek iste onu diyorum yoksa sok tak olursa sadece son kaliyor
O zaman komple eksozlu bir GTI bulup dinlemek lazım. Ama orta susturucusuz Sadece orj Son susturucu ile de fazla abartı olmadan kaliteli bir ses ve makul bir performans alınır diye düşünüyorum. Yada sesi çok olmayan başka bir performans eksozu miltek gibi olabilir. Cumartesi Polo Gtı Bir grup arkadaşı ataşehirde gördüm ama çıkış yaptığımız için duramadım bir daha denk gelirsek ekiple tanışmak isterim.![]()
En makulu nedir egzoz olayının...
1.4 tsi cav için mesela ?
DP , orta iptal sadece son susturucu mudur ?
yoksa ortaya sesi toparlaması adına içi boş bir spor orta susturucu koymak daha mı mantıklı ?
sadece son olduğunda ses çok zırıltılı oluyor diye biliyorum netekim.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)