User Tag List

Sayfa 244/383 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
7270 sonuçtan 4.618 ile 4.636 arası

Konu: 1.4 Tsi Polo Gti,İbiza Cupra Bocanegra Sorunlarınız Önerileriniz Paylaşımlarınız

alper1701 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jpc tuning bi bak ben ordan almıştım
    hocam çok tesekkür ederim pm attım bu arada

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1701 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam çok tesekkür ederim pm attım bu arada
    cevapladım

kinder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba,

2013 Polo GTI için DP ve Hava filtresi satan var mı ? son susturucu işine girmek istemiyorum çünkü o sesi nedense hiç sevmiyorum. Belki bir Methanol kit ile de destekleyip yazılım yaptırmak istiyorum. Önerileriniz var ise değerlendirebilirim.
    Bu şekilde bir altyapı ile kaç HP alırım bilemiyorum.

Bu arada konu dışı ama Dün Anadolu yakasında köprü sonrası Kırmızı bir polo gti kaza yapmıştı. Avrupa yakasına geçerken çekici üzerinde gördüm. Sahibine geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktun inşallah.

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kinder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada konu dışı ama Dün Anadolu yakasında köprü sonrası Kırmızı bir polo gti kaza yapmıştı. Avrupa yakasına geçerken çekici üzerinde gördüm. Sahibine geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktun inşallah.
    şükür birşeyi yok kullanan arkadaşın.rolling sırasında olan bir kaza
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba,

2013 Polo GTI için DP ve Hava filtresi satan var mı ? son susturucu işine girmek istemiyorum çünkü o sesi nedense hiç sevmiyorum. Belki bir Methanol kit ile de destekleyip yazılım yaptırmak istiyorum. Önerileriniz var ise değerlendirebilirim.
    Bu şekilde bir altyapı ile kaç HP alırım bilemiyorum.

Dp satan olabilir ama sanayide 600-700 tl lere yapanlar var marka alirsaniz 3 kati para odersiniz son susturucu sorunuzu anlamadim polo ya dp yaparsaniz tek susturucuya kaliyorsunuz ve ses bence kotu oluyor methanol kitten evvel yazilim icin yapilacak cok is var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti için patinajı en alt düzeye indirecek, yol tutuşuna ciddi katkısı olabilecek lastik önerisi olan var mıdır, slick hariç.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dp satan olabilir ama sanayide 600-700 tl lere yapanlar var marka alirsaniz 3 kati para odersiniz son susturucu sorunuzu anlamadim polo ya dp yaparsaniz tek susturucuya kaliyorsunuz ve ses bence kotu oluyor methanol kitten evvel yazilim icin yapilacak cok is var
    Yusuf abi sadece dp da yapılabilir orta iptal edilmeden. Seste rahatsız edici olmaz o zaman. Katkısı ne olur o biraz düşünülmesi gereken kısım ama illa farkeder, az ya da çok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son susturucu sorunuzu anlamadim polo ya dp yaparsaniz tek susturucuya kaliyorsunuz ve ses bence kotu oluyor methanol kitten evvel yazilim icin yapilacak cok is var
    Yani DP dahi Son susturucu orj kalsa çok ses çıkmadan kurtarır mıyım ? Asıl derdim orj dışında başka bir susturucu kullanmamak gerçi orj ile de ses kötü oluyorsa orası kötü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani DP dahi Son susturucu orj kalsa çok ses çıkmadan kurtarır mıyım ? Asıl derdim orj dışında başka bir susturucu kullanmamak gerçi orj ile de ses kötü oluyorsa orası kötü.
    Dp yapinca ortada iptal oluyor mecbur ek yeri orasi diye bana soylenen eger orta kalacaksa durum daha az sesle kurtarilabilir dp burda bir arti performans evet ancak dp orn.70 lik sonrasi 55 devam edecek buda negatif elbette orta iptal olmazsa benim bildigim oranin kesilip tkr kaynak olacagi sonucfa dp bizi sadece kattan kurtarir ama ses hem cok fazla hem cirkin tabi bunlar bana gore boyle bazisina guzel gelebilir dogan gorunumlu sahin in guzel gozuktugu gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gti için patinajı en alt düzeye indirecek, yol tutuşuna ciddi katkısı olabilecek lastik önerisi olan var mıdır, slick hariç.
    Aman o dunlup denen cirkin lastikten kurtulda re 050 olur cupradaki gibi ama yumusak cabuk isinan lastik michelin sport serisi brigstone ler zor isiniyor ama sarma meselesi inanki stockta hicbirsey

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dp yapar ortaya susturucu takabilirsiniz bir dönem o şekilde kullandım illa iptal etmenize gerek yok
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semi slick olur derseniz kumho v700 olmaz derseniz pirelli pzero nero gt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman o dunlup denen cirkin lastikten kurtulda rd 050 olur cupradaki gibi ama yumusak cabuk isinan lastik michelin sport serisi brigstone ler zor isiniyor ama sarma meselesi inanki stockta hicbirsey
    Pek rahatsız etmiyordu ama bu aralar şu anki lastikler içime sinmiyor bakalım artık yusuf abi
    Alıntı AykutB. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Semi slick olur derseniz kumho v700 olmaz derseniz pirelli pzero nero gt
    Semi slick olmaz diyemem ancak kurudaki performansından çok yağışlı havalardaki performansını merak ediyorum.Pzero nero gt aklımda, peki ya falken ziex ile tecrübesi olan veya bilgi sahibi olan var mıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette dp orta sus.ile olurda o kisimda bir modifiye gerek iste onu diyorum yoksa sok tak olursa sadece son kaliyor

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette dp orta sus.ile olurda o kisimda bir modifiye gerek iste onu diyorum yoksa sok tak olursa sadece son kaliyor
    Orta susturucuyla birlikte dp yapılırsa çok faydalı olacağını sanmıyorum aracı sıkar diye düşünüyorum. Gereksiz yatırım olur bence.

Ayb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pzero nero gt iyidir. 225 40 18 kullandim. Islakta fren özellikle hosuma gitmisti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AykutB. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta susturucuyla birlikte dp yapılırsa çok faydalı olacağını sanmıyorum aracı sıkar diye düşünüyorum. Gereksiz yatırım olur bence.
    O zaman komple eksozlu bir GTI bulup dinlemek lazım. Ama orta susturucusuz Sadece orj Son susturucu ile de fazla abartı olmadan kaliteli bir ses ve makul bir performans alınır diye düşünüyorum. Yada sesi çok olmayan başka bir performans eksozu miltek gibi olabilir. Cumartesi Polo Gtı Bir grup arkadaşı ataşehirde gördüm ama çıkış yaptığımız için duramadım bir daha denk gelirsek ekiple tanışmak isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman komple eksozlu bir GTI bulup dinlemek lazım. Ama orta susturucusuz Sadece orj Son susturucu ile de fazla abartı olmadan kaliteli bir ses ve makul bir performans alınır diye düşünüyorum. Yada sesi çok olmayan başka bir performans eksozu mulitek gibi olabilir. Cumartesi Polo Gtı Bir grup arkadaşı ataşehirde gördüm ama çıkış yaptığımız için duramadım bir daha denk gelirsek ekiple tanışmak isterim.

miltekte orta yok sadece son

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En makulu nedir egzoz olayının...
    1.4 tsi cav için mesela ?
    DP , orta iptal sadece son susturucu mudur ?

yoksa ortaya sesi toparlaması adına içi boş bir spor orta susturucu koymak daha mı mantıklı ?
    sadece son olduğunda ses çok zırıltılı oluyor diye biliyorum netekim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)

1. Outcast65