ben yazın 60 a sattım 25 gün ilanda kaldı ama yine öyle bi araba alsammı diye bakıyorum aynısıda yok tek kapı kırmızı 2012 cav motor gram yağ yakma yok egzoslar sıfır gibiydi piano black jantlı full opisyonlu alacantra koltuk deri kapı döşeme koltuk ısıtma silecek suyu ısıtma vs vs4 kapı gti leri hala inatla ve ısrarla kınamayada devam ediyorum
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Herkesin düşüncesi farklı tabi 60 bin tl ye alsan yazılım filtre dumpvalve egsoz yay cam filmi vs derken zaten benim istediğim fiyatlara gelcek sadece kendini tatmin edicen ucuza aldım diye)
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Sen üstüne alınma kardeşim ama ben yaptığın işlemleri yapmıyacam temiz temiz stock binicem 180HP yetiyor bana diyenler.
Yani şöyle bir durum var.Sen aracı stock aldın ve seni tatmin etmedi gidişi görünüşü bağzı değişiklikler yaptın,o senin zevkine göre yapılmış ben onları yapmıyacam belki.
Eğer aracın daha hızlı satılmasını istiyorsan o ekstra işlemeri çıkar istersen öyle sat.
Ben aracı alırken Stock olmasına önem veririm ekstra şunlar varsa örnek olarak COIL ve Jant orjinal jant tabi biraz fazla verebilirim ama diğer bütün işlemler bende dışarda kendim yapabilirim.
Hayırlı satışlar tekrardan senin ilanın üstünden konu bu yere geldi ama sen üstüne alınma.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Arkadaşlar birde şöyle bir durumda var eski bir hikaye anlatayım
Zamanında 2008 sonrası 1.4 TSI cupra'lar 45.000TL gibi rakamlara satılıyordu sıfır.Yanlış olmasın 2009 sonu bocanegra ile birlikte bir anda cupra 59.000TL oldu bocanegra 61.000TL oldu bu olayın senesi 2009-2010-2011 falan.Sonra tabi ikinci elde cupra bocanegra fiyatları 55.000TL'lerde geziyor 58.000TL falan.
2012'de cupra üretilmedi herkez ikinci el aldı.2012 sonunda cam tavansız cupra'lar 55.000TL satılıyordu 2013 ocak ayında doğuş bir ters köşe yaptı cupra geliyor dedi ve rakamını 46.500TL yaptı.55.000TL eski 20.000KM'de cupra bocanegra alanların hepsi doğuş yüzünden güzel bir kazık yedi.
Sonra eski cupra fiyatları yenisi 46.500TL satılıyor diye 50.000TL indi hatta çoğu satmakdan vazgeçti
Sonra ötv %45 oldu euro bir arttı sıfır cupra 50.000TL oldu boşu ondan sonra eski ibiza cupra ilanları tekrar çıktı.
Buda cupra bocanegra ile eski bir anıdır
Selamlar herkeze![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Aslında 1.4 tsi cupra gti gibi araçlar mantıksız değil. 1.8 tsi manuel araca 87.000 vermek istemeyebilir böyle bir araca sahip olmak isteyen kullanıcılar. Hem vergi yüzünden hem de manuel değil dsg kullanmak istiyordur belki diye. Ha yeni 1.8 motorların önü açık yükleme açısından ama aracını yüklemek istemeyen ya da çok küçük dokunuşlarda bulunmak isteyen kullanıcılar için 87.000 den başlayan sıfır fiyatları bence çok yüksek. 1.2 tsi dsg polo ya da ibizaların 2.el fiyatlarıyla kıyaslandığında 60.000 TL bandı bence cupra ve gti lar hala çok mantıklı. 87.000 TL'nin 30.000 TL eksiğine cupra alıp, kalan 30.000 tl ye de günlük kullanım aracı bile alınabilir.
Polo 6R GTI Project
Sıfır olarak gözümde en mantıklı araba leon fr 150 dsg 76 lira. Hızlıda sayılır. Gti cupra üretimi bitmesi hiç iyi olmadı.
Agalar şehir içi stage 2 ( dv DP yazılım filtre Cooler ) setuplı polo kaç lt ortalama ile geziyor ? Istanbul içinde genel kullanım ?
Stock 8 lt de geziyor. Ama işte stage 2 nedir bilemiyorum?
bunu birçok defa denedik kışın ve yazın çok farklı değerler çıkıyor kışın en az % 15-20 oranında artıyor
kış değerleri yazıyorum 5lt min.11 lt max trafiğe ve kullanıma göre değişiyor değerler bu aralıkta
geçen bostancı e-5 ten akfırata bmw 1.16 i otomatik thp motor stg1 ile kıc kıca gittik dede modu ben 5.0 yaktım bmw 4.9 lt yaktı
beyler polo gtı stage 1 den 2 ye geciş yapılcak eksoz boru caplarını değişmek istedım nasıl bişey yapalım full 70 mm cok mu kalın olur ıdeal verimli olan olcu nedir dp 70mm olucak o kesin gerisi için 63 mu 70mm sıkıstırma durumu nasıl olur milltek polo için full 70 yapmış galiba ss de 70den 63mm galıba bir fikir alışverişi yapalım yorumları bekliyom
yusuf abi aracın ustunde suan orjınal boru capı var orta iptal sonda warex var katda iptal ben saten custom yapıcam da nasıl bi ölcü yapsam diye dusunuyorum dp 70mm duzboru 63 mu olsun yoksa duzude 70mm devam ettireyım mi sonda warex olucak yıne ortayıda taktırmıcam sıkıstırma acısandan performance acısından hangısını yapsak full 70mm yapsak geriye dusurur mu diye dusunuyorum ama milltekte full 70 yapmış demek kı düsürmüyo o zaman arada kaldım abi
Konu hakkındaki tüm eksoz denemelerim 4-5 sayfa geride
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hayırlı pazarlar şu 2 aracı bilen var mıdır ?
Connecting Site...
Connecting Site...
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)