Yag buharı ile alakalı kurum vs birikmesini engellemek amaclı
Printable View
cupra sahipleri yakıt filtresi ne kullanıyorsunuz
Aem Tru boost kullanan varmı arkadaşlar aramızda ?
Abiler leon için konuşursak
tfsi stylance/tfsi fr/tfsi cupra arasındaki teknik ve yürüyendeki farklılıklar nelerdir ? Motor içi piston vs farklımıdır ?
Tfsi stylance yok aslinda sport up var sahibinden sacmaligi
Su ile fr arasinda motor farki yok ikisi ayni BWA
cupra fr/su farki en basta k04
Yuruyenleri cupra 324mm fren varken fr/su 312mm cuprada seat sport egsoz var
Digerleri cok ufak tefek detaylar internal olarak ayni diyenlerle farkli diyenler 2ye ayriliyo
Stok 400hp kullanan bir suru 20tfsi kullanicisi var
Stylance ile fr aynı hatta 2007 si ni bulursan sorunları giderilmiş olanı :)
Cupra da kol piston egzantrik farki mevcut bunun dışında görüntüsü kadran vites topuzu koltuk farlar vs
Bu arada bu ürünü bilen varmıdır ?
Turbosmart Kompact Dual Port Blow Off Dump Valve 2 0L VW Audi VAG 2 0T TSI Tfsi | eBay
2009 leon cupra için vites kutusu yağ seçimi ne olmalı ?
Bazı yerlerde 75w90 bazı yerlerde 75w80 olması gerektiğini okudum.
Birde castrol un bu konuda birçok çeşidi var hangisi kullanmalıyız.
engin bilgileri olan adamların olduğu yerde bize laf düşmez farklı arkadaşlar cupra ve fr...
farkları bilen bi acıklasında insanlarda aydınlansın ?
deniliyor ve ben de böyle biliyorum, ancak ikisinin de motor içi açmış olan var ise, parça kodlarından bulabilir sanıyorum reelde gerçekten fark var mı yoksa söylentiden ibaret mi olduğunu..Alıntı:
Cupra has, over FR (engine only):
Stronger Head / pistons / rods / block,
Bigger injectors / turbo,
remote DV,
You should also consider that the Cupra has bigger brakes, aluminium suspension components, better seats, black interior and is slightly better looking (but the FR is very easily changed to look like a Cupra).
arkadaşlar k03 ve k04 turbo makınaların tüm detaylarını içeren güzel bir pdf dosyam var.dosya nasıl paylaşabilirim yada isteyenler mail adresini versin mail atayım.emin olun baya fark var.:))